Sziasztok! Kicsit hosszú leszek... Először is nagyon örülök, hogy Bogiékat megismerhettem! Nagyon jól éreztük magunkat és olyan volt mintha már régóta ismernénk egymást! Füge nagyon helyes kiscsaj és Bogi is nagyon csinos ja és ne higgyétek el Boginak, hogy túlsúlyos mert nagyon csini! A férje is nagyon közvetlen jól elbeszélgettünk!
Julcsi-79 igen szokott a fiam késő délután is aludni és lehet ez is bekavar, de ha nem teszem le aludni akkor hajnalban biztos felkel kétszer is mert már próbáltam...
Örülök, hogy a babauszi jól sikerült!
hogy aludt Marci éjszaka?
Zetibebi szerencsére a fiam rendbe tette a cicimet így már nem fáj annyira
Biztos Olit a jó idő is elnyomta azért aludt el ilyen korán...
várjuk a keresztelős fényképeket!
Budabo köszönjük a vendéglátást! Nagyon jól éreztük magunkat! Jót dumcsiztunk!
Füge nagyon édes és szépséges baba! Te nagyon csini csaj vagy! A férjed is olyan beszédes mint az enyém
na az már biztos, hogy megtalálták a közös témát!
Hugic szerencsére a fiam meggyógyította... már nem fáj annyira... Bogiéknál nem akart enni... nem tudom, hogy mi zavarja, hogy idegen helyen nem eszik...
Sajnálom a rossz éjszakátokat... ilyenkor megeteted? Vagy csak ringatod?
Nilabali köszi cici már jobban van és a fiam fél tizenegykor
aludt el... egy fokkal jobb a fél tizenkettőtől...
nálatok biztos, hogy a fogzás kavart be és Bazsa azért nem evett...
remélem ma már jobb étvágya van!
Elif köszi a cukros rizses tippet! Kipróbálom. Én nem vagyok nagy rizsevő de így hátha...
A tüsszentést ne is írd mert előbb ijesztettem meg úgy a fiamat, hogy hárman alig bírtuk megvígasztalni...
és hiába mondtam neki, hogy hapci...
Efe nagyon helyes! Mit mondjak a lányomnak? Jössz kedden?
Zsu83 már nem fáj a cickó annyira. a fiam fél tizenegykor aludt el...
(de hülye vagyok... leírom négyszer mindenkinek ahelyett, hogy egyszerre válaszolnék) De kár... pedig a három pasi biztos eldumálna... mint ma Bogi férje az én férjemmel
Andrea17 de jó, hogy hazajöttetek! Nagyon szupik a képek! Főleg amin a pasik kenguruval vannak!
Jöttök a keddi minitalira?
Jasmin de szuper, hogy tudtál jönni!
Hel29 nagyon csini vagy a képen én nem is értem, hogy miért írtad, hogy szörnyülködjünk benne...
Gyertek a talira! Miért zavarnátok?
Lehet digitalizálni egy jó scanner kell hozzá... én is sokat scanneltem már be...
Képeket mindjárt teszek fel a taliról!