Új privát üzeneted érkezett!

zsu: nekem is a férjem elmegy ügyet intézni, de ő odajön. Legalábbis remélem.Szegény Bencus, minket nem viselt meg a Rota, legalábbis nem tűnt fel. Gondolod hogy anyud képes lenne vmit adni Bencének? Nálunk is hajtogatják hogy miért nem adom a húsleves zöldségét, de én mondtam hogy még korai és kész. Füge már így is tök sok mindent kap. :oops: Rátok is biztos rátok férne pedig egy pár szabad óra :wink:

Kép
budabo
 
 


Sziasztok!!!!! :lol: :lol:

Újra itthon!!!Nagyon jó volt,minden csodaszép volt fennt a mecsekben és Hanna babám tüneményes kislány volt nagyon élvezte!!! :lol:
Most pár kép :oops: Lehet kicsit sok lesz,de olyan sok jó van!! :oops: :lol:
[img]Pécsi%20szentélyhttps://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1247393683.8587.jpg[/img] Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Kép Kép uncsitesók :lol: Kép Kép

phpBB: Kép
andrea17
 
 

 
 

Andrea17: tüneményes ez a Hanna. :) A 2 apukás, 2 kengurus nagyon nagyon tetszik, na meg a babakocsira lábrakós, a 2. adagban az utolsó előtti! :D
Látszik, hogy jól éreztétek magatokat.

Pampers reklám :) :
Kép

Kép
Kép
elif
 
 


andrea: nagyon jók a képek!!! Szép család vagytok. Nekem a pancsis a kedvencem.

elif: ismét egy jó kép Eféről

ladmon: köszönöm köszönöm köszönöm neked - bár ezt nem olvasod mert kódfejtő katona urad nem enged ide - megfőztem életem első húslevesét pulykanyakból és nagyon király lett. A család el volt ájulva. :wink:

Kép
budabo
 
 


Sziasztok!

Mindig olvasgatlak titeket, de hozzászólni már nem mindig van erőm/időm. A nap fénypontja benézni hozzátok és meglesni a napi gondokat-örömöket és nem utolsósorban a fotókat.
Nagyon ügyes anyukák(apukák) vagytok egytől-egyig, akik remekül nevelgetik csemetéiket!
Mindenki előtt le a kalappal!
És ne felejtsétek el: Ha nincsenek rosszabb időszakok, vajon honnan tudnátok, hogy vannak jobbak is? :D
Legyetek jók (bár tudom, hogy unalmas :) )!
:arrow: feltettem a szüléstörténeteimet
Jobb későn, mint soha :)
Sziasztok

Jázmin

Kép
Kép
jasmin_
 
 


Bogi elfelejtettem megkérdezni, hogy hol vettétek a Fügi ágyneműjét? Hátha volna valami férfias színben is, tökre tetszik :) Gratula a húslevesehez :)

Nekem is a dupla apus kép tetszik :) Hanna nagyon szépséges!

Efe szintúgy, simán mehetne poszterre :)

Jazmin írj magatokról, mizujs veletek?

Képek még nincsenek, még anyósnál vagyunk. Majd este. Még nem láttam őket, sokkal kevesebb készült mint szerettem volna de akkora volt a gyerekcsapat hogy csak kapkodtam fejem egész nap hogy Zéti éppen merre szaladgál :D Mindenesentre a kölkeim kifogástalanué viselkedtek a társaságban :) büszke vagyok :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


jasmin: szia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! írjál azért néha!!! és rakjál képeket!

zetibebi: laci nővére varta, nem tudom hol vette az anyagot. A rácsvédő meg kölcsönbe van.

Itt volt Millye nálunk a nagyfiával, nagylányával és a bőbeszédű férjével! Tök jó fej család, sokat nevettem. Babák aranyosak voltak. Millye pedig nagyon csinos! Neki és a lányának olyan zöld szemei vannak :shock: :shock: Andrisnak meg hát tudjuk milyen szép kék :wink: Fügém kicsit visszafogott volt az elején, kiszúrta magának Andris papát, mondtam neki hogy nem az ő korosztálya..Jó fejek voltak, kicsit megfogdosták egymást, majd rakok képet. Remélem MIllye és a család is jól érezte magát nálunk. Drága férjem megtalálta egyből ahangot András papával.
Füge az élmények hatására be is aludt. :lol: Megyek én is pihizni. :lol:

Kép
budabo
 
 


Bogi, ma beszéltem anyukámmal, és azt mondta, hogy nem erőltet semmit, ő nem fog adni semmit Bencusnak, csak amit én engedélyezek! De nálunk még akkor is necces hogy lelépjünk, mert Bencus még szopizik, üvegből nem fogadja el a tejcit.
És ma megivott 2 dl almalevet a kisfiam, holnap adok neki pár kanál pürét is! :)
Örülök, hogy jól sikerült ma a találkátok Millyével, várom a képeket nagyon! :lol:

Andrea, nagyon jók a képek! :lol: Örülök, hogy újra itt vagy! :D

Efének egy nagy cuppanós puszit küldök! :lol:

Jázmin, de jó hogy írtál! Mesélj, hogy vagytok? Te is rakhatnál fel sok-sok képet a lányokról! :D
zsu83
 
 


zsu: basszus tök hülye vagyok, mindig elfelejtem , hogy van akinek sikerült az élet és még mindig szopizik. Bocsánat. Így persze hogy nehezebb. Képzeld ma a nagyobbik kereszt etette meg Fügét kanállal, és bevágott neki egy üveg bébigyümit. Bezzeg általam főzött krumpli-cukkinit ma sem volt hajlandó enni. Édesszájú kis mazsola. Várom már a keddet hogy veled is találkozzak.

julcsi: adél szülinap hogy sikerült? Tetszett neki a kutya?

nicko ténleg megsértődött vmin?

Kép
budabo
 
 


jázmin: jó a történet, bár a hangvétel alapján annyira nem voltál megelégedve a kórházzal. A lényeg ott van melletted.

Kép
budabo
 
 


Naaaaa, sikerült végigolvasni, persze az elejét már elfelejtettem.
Megnéztem az ilyen volt-ilyen lett képeket, Bogi,Panna nagyon csinik vagytok. Ezen felbuzdulva én is tettem fel kettőt, hogy tudjatok szörnyülködni :?

Zsu: nálunk is ez van, hogy csak tejcsi és az is csak original csomagolásból, és Barbi még a gyümölcslevet sem hajlandó elfogadni sem a gyümölcshusit :? Na, de majd...........

Ma szabin vagyok :D Férj elment nagyobbikkal anyósékhoz (nekem semmi kedvem nem volt :oops: )

Barbit átvittem anyáékhoz, de a fent említett cicifüggőség miatt mindössze két órára :( De olyan nagyon-nagyon jó volt, csönd nyugalom és végre befejeztem egy könyvet, amit már kb. 3 hete olvastam....

Jázmin: elolvastam........tiszta nosztalgikus hangulatba kerületem....pedig nem is volt még olyan rég február.....

Zeti: képeket ide a keresztelőről :)

Bogi-Millye: a taliról is :)

Erősen dolgozom a kedden, talán mi is tudunk menni. Persze csak ha nem zavarunk :oops:

Andrea:
nagyok szépek a nyaralós képek,Hanna milyen kis mosolygós :)


Barbi ma kinyitotta a pelenkázó szekrényt és kipakolta a pelusokat :shock: Mondtam neki, gyerek! Ez még kissé korai! Kilógott a pelenka zacskója, kb. 3 cm-t azt elkapta, rájött, hogy az ajtó nyílik és már pakolt is......

Elif: Efe továbbra is nagyon édes!

Kép

Kép
hel29
 
 


Millye: én csak egyszer voltam paint ball-ozni, megbeszéltük, hogy fogunk járni, de mivel Barbi jött, így mi azóta sem voltunk, pedig én nagyon élveztem. :wink: Remélem még egyszer eljutunk oda is.

Kép

Kép
hel29
 
 


helga: jól nézel ki a mind a két képen! Gyere csak kedden.

Kép
budabo
 
 


Bogi: köszi :)

Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de papírképről lehet digitalizálni? Merthogy nekünk oly rég volt már az esküvő, hogy csak papírképek vannak és a negatívok sincsenek meg. :cry:

Kép

Kép
hel29
 
 


Hel szkenneld be a képeket! Barbi meg nem semmi... :D

Bogi mondd meg a Laci tesójának hogy tök jó ágyneműt varrt! :wink: Tökre tetszik :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Sziasztok! Kicsit hosszú leszek... Először is nagyon örülök, hogy Bogiékat megismerhettem! Nagyon jól éreztük magunkat és olyan volt mintha már régóta ismernénk egymást! Füge nagyon helyes kiscsaj és Bogi is nagyon csinos ja és ne higgyétek el Boginak, hogy túlsúlyos mert nagyon csini! A férje is nagyon közvetlen jól elbeszélgettünk!

Julcsi-79 igen szokott a fiam késő délután is aludni és lehet ez is bekavar, de ha nem teszem le aludni akkor hajnalban biztos felkel kétszer is mert már próbáltam... :? Örülök, hogy a babauszi jól sikerült! :D hogy aludt Marci éjszaka?

Zetibebi szerencsére a fiam rendbe tette a cicimet így már nem fáj annyira :D Biztos Olit a jó idő is elnyomta azért aludt el ilyen korán... :D várjuk a keresztelős fényképeket!

Budabo köszönjük a vendéglátást! Nagyon jól éreztük magunkat! Jót dumcsiztunk! :D Füge nagyon édes és szépséges baba! Te nagyon csini csaj vagy! A férjed is olyan beszédes mint az enyém :D na az már biztos, hogy megtalálták a közös témát! :D

Hugic szerencsére a fiam meggyógyította... már nem fáj annyira... Bogiéknál nem akart enni... nem tudom, hogy mi zavarja, hogy idegen helyen nem eszik... :? Sajnálom a rossz éjszakátokat... ilyenkor megeteted? Vagy csak ringatod? :roll:

Nilabali köszi cici már jobban van és a fiam fél tizenegykor :shock: aludt el... egy fokkal jobb a fél tizenkettőtől... :? nálatok biztos, hogy a fogzás kavart be és Bazsa azért nem evett... :? remélem ma már jobb étvágya van! :D

Elif köszi a cukros rizses tippet! Kipróbálom. Én nem vagyok nagy rizsevő de így hátha... :D A tüsszentést ne is írd mert előbb ijesztettem meg úgy a fiamat, hogy hárman alig bírtuk megvígasztalni... :? és hiába mondtam neki, hogy hapci... :roll: Efe nagyon helyes! Mit mondjak a lányomnak? Jössz kedden?

Zsu83 már nem fáj a cickó annyira. a fiam fél tizenegykor aludt el... (de hülye vagyok... leírom négyszer mindenkinek ahelyett, hogy egyszerre válaszolnék) De kár... pedig a három pasi biztos eldumálna... mint ma Bogi férje az én férjemmel :D

Andrea17 de jó, hogy hazajöttetek! Nagyon szupik a képek! Főleg amin a pasik kenguruval vannak! :D Jöttök a keddi minitalira? :D :roll:

Jasmin de szuper, hogy tudtál jönni! :D

Hel29 nagyon csini vagy a képen én nem is értem, hogy miért írtad, hogy szörnyülködjünk benne... :shock: Gyertek a talira! Miért zavarnátok? :D Lehet digitalizálni egy jó scanner kell hozzá... én is sokat scanneltem már be... :D Képeket mindjárt teszek fel a taliról!

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Bogi, ugyan már semmi baj! :)
Nagyon ügyi volt a kereszted, na meg persze Füge is! :D Majd csak megszereti Füge a főzit is, pedig biztos nagyon fincsit főzött neki az anyukája! :wink:

Helga, szerencsére Bencusnak bejött az almalé, aminek nagyon örülök! :D Na de majd eljön egyszer a mi időnk is, ahogy írtad! :D
Dehogy zavarsz kedden, gyere mindenképpen! :lol:

Millye, örülök, hogy jó volt a mai talitok Bogival! :lol:
örülök, hogy a cicid is megjavult! :D
zsu83
 
 


Megérkezésünk után kicsit meglepődtek gyermekeink:

Kép

Na a fiam már oldódik....

Kép

méregetik egymást...

Kép

Füge megkóstolja a fiamat

Kép

aztán bemelegedtek:

Kép

Udvarlás

Kép

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


A keresztelőről még nem kaptam meg a képeket, de ha megkapom rakok fel, a keresztelő utánról van egy-kettő amit beraktam a közösbe, de nem sokat tudtam csinálni mert Zétit kellett lesni mikor melyik játékról akar lezuhanni :D És mivel nem csináltam magamról teljes alakos képet ( :D ) ezért most csak nektek, csak itt, csak most csináltam egyet amit beraktam a közösbe de a fejem levágtam a képről hogy tudjatok aludni éjjel :oops: :lol: Téééényleg gááááz!!! De az a hírhedt 36-os gatya ott figyel :)

Millye örülök hogy cici alakul :)

Zsu szuper hogy Bencusnak ízlett az alma! Oli fintorgott de azért megette :wink:

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Jajj Istenkém de ééédik vagytok!!! :D :D Meg kell zabálni ezt a két mazsolát! :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Zsu83 Már alig várom a keddet, hogy téged is megismerhesselek! Na majd egy jót beszélgetünk (ha a gyerekeink is hagyják) :D

Zetibebi basszus Vera! Milyen csini vagy 2 gyerek után is :shock: :D szerintem nagyon jó alakod van! :D Bárcsak én néznék így ki... :roll: Zéti első jégkréme kép is nagyon jóóóóóóó! :lol: Bogi tudna mesélni az alakomról mert ő ma látta élőben is :?

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Nagyon édik Füge és Andris együtt! :lol: Andris aztán jól megnézte magának Fügét! :lol:

Zétivera, te aztán nem panaszkodhatsz, nagyon jó alakod van! A lefejezésért meg egy fenékbebillentős szmájli! :wink:
Nagyon jó a jégkrémes kép! :D
zsu83
 
 


Millye, már várom én is nagyon a keddet! :lol:
zsu83
 
 


Millye édi vagy :) de azért a képek alapján neked sincs okod panaszra. Ha gondolod kölcsönadom Olit pár éjszakára, tuti kalóriaégető programot csinál :wink: :D Gyorsan szabadalmaztatnom kéne a gyerekemet, Norbi elmehet a búsba a zsírégető aerobikkal :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Zsu83 köszi! Hát igen nagyon megnézte magának Fügét :lol: Füge meg összekulcsolta a kezét és nem értette, hogy mit keres ott ez a kispasi és egyáltalán mit akar... :D

Zetibebi na majd mellékelek egy szemüveget, hogy jobban lásd a hurkákat :lol: Olit szívesen átvállalnám... legalább lenne játszópajtása a fiamnak... lehet a mi klímánk alatt jobban aludna... Fügét is úgy hazahoztam volna... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Elnézést, tud valaki segíteni? Most töltögetem a GYED-es papírokat... A jövedelemnél a 2008-ast és az ideit kell beírni? ( táppénz + GYÁS?) Mivel postán kaptam a GYÁS-t és nem tartogattam a cetliket, gőzöm sincs melyik hónapban mennyi volt....

Kép
cserkészkolbász
 
 


Millye szerintem biztos jól ellennének a bébik, Olinak nagyon tetszett a kereszttesója, ő karácsonyi baba úgyhogy nem sokkal idősebb.

Erika nem tudom, totál gyeses vagyok.

Ja az jutott még eszembe, hogy úgy lehet hsz-t törölni ha arra kattintotok hogy "szerkeszt" és kitörlöd a szöveget, annyi hogy valamit írnod kell a helyére, úgyhogy szerintem ezért volt három pont a júniusi topikos illető hsz-i helyén. De mindenki csak a sajátját tudja szerkeszteni. De azért nem lehet kis meló annyi hsz-t kitörölgetni...

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Cserkészkolbász nekem a könyvelő csinálta úgyhogy ehhez nem tudok hozzászólni, de Kandi tudna segíteni... :?

Zetibebi :D csak az etetéssel lenne egy kis gond... nem tudom, hogy a fiam mennyire osztozkodna a ciciken :lol:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Erika, segíteni sajna én se tudok! :(

Ma Bencus egész délután négykézlábazott, kinyomta a popsiját, és ment előre! :D Ennek hatására be is ájult fürcsi, és vacsi után!
zsu83
 
 


Cserkészkolbász megnéztem az enyémet és az úgy van kitöltve, hogy a tavalyi egész év és mivel én februárig dolgoztam (majdnem szülésig) ezért az idei évből a január és a február... :roll:

Zsu83 na nekem fél hat óta volt fent a fiam és most ájult be de remélem reggelig alszik.. Bencus már négykézlábazik? :shock: :D Ügyes nagyfiú! :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Sziasztok!

Erika: Sajnos nem tudok segíteni... :( Fogalmam sincs, hogy én mit fogok kitölteni augusztusban...

Fügebaba és Andriska nagyon édesek együtt. :) Jó lesz Andris újra, Fügét pedig először élőben is látni. :)

Jasmin: Olyan jó, h jöttél, hiányzol ám, tudod? Elolvastam a történeted, azért a kórházban nem álltaka elyzet magaslatán... Miért nem engedték be a férjed? Én előőtted 4 nappal szültem császárral, látogatási tilalom volt, de apárom a műtétre bejöhetett.
Hogy boldogulsz egyedül a Lányokkal? Könnyebb már kicsit?

Efécske és a grimaszai továbbra is ennivalóak. :) A rossz éjszakát sajnálmo, biztos Őt is zavarják néha a légköri hatások. Remélem ma jó lesz minden.

Zeti:
Csini vagy, a közös képen is és a naciban is. :D Irigy-irigy, engem az éjszakázás nem fogyaszt, habár Olikád azért Marcin túltesz, ahogy látom. Tényleg, éjszakád további része hogy telt?

Köszi Ildi, Marci jól aludt, egyszer kelt, de belealudt a szopiba és később kellett beraknom az ágyába. Utána fél 7-kor és negyed 9-kor már bealudt újra, sőt mi is és 10-kor keltünk. :) ÍFőzni nem kellett, olyan nagyon jó volt ilyen soakt pihenni a hétvégén! Asszem rámfért. :D

Kérdésed köszönjük Bogi, az ünneplés szuperül sikerült, Marci is nagyon jó kedvű volt, hangosan kacagott az Apjának többször is és szépen el is játszott nagy örömmel, illetve persze kézről-kézre járt... :)
Adéliusz kapott egy nagy csomó ajándékot, a kutya is nagyon bejött, a búgócsiga pedig teljesen lenyűgözte, az szintén a mi ajándékunk volt. Majd hozok képet, de sógorom csinálta őket, szóval egy idő lesz, amíg hozzájuk jutok.

Mindenkinek jó éjszakát!

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Bencus négykézláőb halad? Ne viccelj! :shock:
Ezt megnézem majd magamnak és megmutatom Marcimnak is. :wink:

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


helga: passzolom hogy lehet-e :cry:

zetibebi: megmondom neki, nekem is tetszik, és kapott még egy ajtó fölé akasztható welcome feliratú kis az ágyneműhö illő mütyit. Ja a barátnőmtől füge a keresztelőre egy magasság mérőt kapott,ami egyedileg fügének van hímeztetve, rajta a születés dátuma, a centi, füge gyümölcs, a keresztelés dátuma. Én attól elolvadtam, nagoyn jó és szép ötlet.Nagyon csini vagy!!!

millye: az biztos hogy nagyonnagyon tudnak dumálni. Örülök hogy itt voltatok és nem kellett csalódnom benned, mert tök jó fej vagy. Az meg hogy Andrisod nevetett rám és amikor kivettem a székéből teli szájjal mosolygott, meg pláne jól esett. Nagyon kis vidám, kiegyensúlyott boldog baba. Jók a képek. Remélem kedden füge kicsit felszabadultabb lesz. Láttad a végén a kiságyas jelenetet...Felhoztam miután elmentetek és 10perc múlva aludt is. Igaz csak egy órát, de az is jó. Olyan picinek tűnik Füge Andris mellett, pedig hosszban nem sok különbség lehet köztük. Füge 70 cm. Kilót nem tom. Ja és nagoyn édi Andris ahogy előre kúszik. És Szandra tiszta anyja, nagoyn szép lány.

zsu: jó anyu főzije??? a frászt, pocsék, mert ízetlen, nem rakok bele semmit. Én tök megértem hogy nem eszi meg és az üveges finomabb. Bezzeg a gyümi..az ma is egy üveg csúszott be.

Kép
budabo
 
 


julcsi: örülök hogy jól sikerült adél bulija és Marci is jó fej volt.

Kép
budabo
 
 


Ja, és Petrababának utólag boldog hófordulót! Előrukkolt valamivel? :)

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


remélem nem késő Erika, szóval a 2008 és 2009 év kell, a 2008 év gondolom egyértelmű, a 2009nél pedig, ja egy napon szültünk...hihi Te is késésben vagy.mint én :lol: :lol: na komolyra fordulva: gondolom táppénzen voltál már idén januárban?! akkor a 2009 üres lesz, mert a jobb oldalán a papírnak van egy olyan,h kieső idők,na ott felsorolod,h ettől eddig, táppénz és 2009.01.30-tól meg valószínűleg Te is Tgyáson 0716-ig,ha minden igaz,azt is oda kell írni. Ha nem világos szólj csak csatolom Neked az enyém! :lol: :lol:

Édibédik a bébik Tahiban!! :lol: :lol: nagyon helyesek !!!!!

Üdv újra otthon Andrea, jók a képek! :wink:

Képzeljétek leültetem Botit és már nagyon sokáig úgy maradt,a járókába úgy játszott!!! Ha sikerül taliznunk kedden megmutatjuk Nektek!

hirtelen ennyi, még vagyok,mert sajna dolgoznom kellene,de piszkosul nincs kedvem! :shock: :shock: :twisted: :twisted:

Kép
kaandi
 
 


Millye, Julcsi, feltérdel és nyomja magát előre, és közbe amilyen erőlködést levág! :D

Bogi, nagyon jó ötlet volt a barinődtől a magasságmérő! :lol:
Még bele kell jönnünk a bébiétel készítésbe, nemsokára Te fogod a legfinomabb főzit csinálni Fügének meglátod! :wink:
zsu83
 
 


vera,hogy te milyen csinos vagy!!!kár,h lemaradt a fejed,komolyan,miért a másikon meg látszódik a fejed,nem?
amúgy meg sajnálom az éjszakát, ismerős időnként nálunk is van ilyen csak hajnalban, még jó,h nem mindig,.! :?

a másik dolog meg,jót mosolyogtam az apa meg a sarkamban kullog sóhajtozva,annyira jellemző rájuk,de akkor miért nem mentél egyedül inkább,vagy valami barinővel?!!! MI úgy szoktuk nyomni,sok sok barátnőm van, aztán néha elmegyünk együtt,na akkor tőlünk hangos a pláza.... :lol: :lol: :lol:

Kép
kaandi
 
 


Kaandi, Millye: köszönöm szépen!!!!

Kép
cserkészkolbász
 
 


Sziasztok!
Köszi szépen, aranyosak vagytok :oops: :lol: :lol:
A hozzátáplálásról találtam valamit: http://www.kismamablog.hu/konyv/babaszakacskonyv.pdf
Nem tudom, beszéltetek-e róla (ennyire azért nem vagyok képben) meg ahány szerző, annyi variáció...
Kórházról, szülésről: Abban a percben, amikor megtudták, hogy császár lesz, onnantól kezdődött a lenéző hangsúly. Meg ugye az én dokim "csak" bejárós doki volt, nem volt fogadott szülésznőm se, ezért is gondolom, hogy ez volt az oka, hogy magamra hagytak. Ja és az influenza járvány miatt nem lehettünk együtt, az Uzsokiban továbbá nem divat, hogy a műtőbe engedjék az embert császár alatt.

Rólunk: Betti nő, mint a bolondgomba, 8 kiló fölött van (nem tudom mennyi pontosan :oops: :oops: ), zúzzuk a 68-as rucikat. Forog ide-oda, gagyog, énekel és mosolyog-nevet mindenkire. Az éjszakai alvás alakulóban, tudom, lesz még sokkal jobb is! Ma csak 5x keltem (éjfél, 1, 2, 3, 4 és most 6 óta fent vagyok) hozzájuk. A legrosszabb az volt, amikor Betti éjfél és 3 között szórakoztatásra vágyott... :shock: :? Bogi imádja a maga 2 éves módján, ráfekszik, feldönti, megtépi kezét-lábát és összevissza puszilgatja. Még egyszer sem láttam, hogy ütötte volna. Csak kicsit még esetlen az érzelemnyilvánítása. Én pedig sodródom az árral, igyekszem valamiféle minimális rendszert tartani a mindennapokban, próbálok kettéosztódni (már majdnem sikerült :lol: :lol: ) és anyai teendőim mellett a feleségszerepben is igyekszem helytállni. Felpörgött körülöttünk az élet, lépegetünk előre, de ezt sajnos a barátaink nem tudják/akarják követni, így lemorzsolódásba kezdtek - lazulnak a szálak nagyon. Hát ez van. Néha nagyon egyedül vagyok. Néha pedig így érzem magam: http://velvet.hu/poronty/2009/06/11/gon ... z_anyatol/
Ha szeretnétek (ha nem), megyek képet kicsinyíteni, aztán jövök és elárasztom az oldalt fotókkal :) :) :) :)

Jázmin

Kép
Kép
jasmin_
 
 


Kép Hintaágyban együtt

Kép Pucérkodik

Kép Jól sikerült kép

Kép Így tud örülni

Kép Kedvenc képem

Kép Szinte minden reggel kitúrnak az ágyamból :)

Sajnálom ha sok voltam :)

Jázmin

Kép
Kép
jasmin_
 
 


Jázmin,
De jó h jöttél!!!! Csodásak a lányok! Csodaszépek! :) Nagyon örülök a képeknek. Olvastam a szüléssztorit is, nagyon szép fogalmazás.
Jó lenne ha Te is sűrűbben tudnál elentkezni, bár a velvetes cikk után megértelek. Nekem még csak egy van, de már ébredtem néha én is így: "vajon h lesz ma? ugye lesz elég türelmem, mikor majd nem akar aludni és csak rúgkapál? :)"

Tudjátok kik voltak még nagyon rég: Andabella, Nicko - ugye nincs hari semmiért? - Iricc, Babanyúl, Andus (bár utóbbi kettőről én tudok emilen és telón. És még kiket hagytam ki.

Felébredt a manóm, pedig olyan sokat akartam írni....

Szép Napot Mindenkinek

KépKép
hugic
 
 


kaandi: köszi. GYere kedden mert kíváncsi vagyok. Botira is.

zsu: kaptam már bébi táplálkozásos könyvet,majd megnézem. Ma lehet hogy sóskát próbálok krumplival vagy spenótot, vmelyik zöld van a kertben. Remélem Bencus is mutat vmit magából kedden.

jazmin: nagyon jó képek. HElyes mind a kétgyerkőc és szerintem nagoyn hasonlítanak egymásra. :lol:

Kép
budabo
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Hát próbálok majd visszaolvasni, de nem túl könnyű, ha az ember két napot kihagy... 8)

Nekünk megint jó kis kirándulós hétvégénk volt, szombaton és tegnap is csavarogni voltunk. Majd teszek fel én is pár képet.

Majd nemsokára feldobom a likőrreceptet is, ahogy ígértem.

Zsancy: Hannának most 2 hétig már teljesen jó volt a kakija, aztán megkapta a rotát és bő 1 hét múlva kezdődött a hasmenése. Persze az csak egy tipp, hogy attól volt, de én ezt tartom a legvalószínűbbnek. Néha én is azt gondolom, hogy nem volt jó ötlet, néha meg azt hogy igen, hiszen ha magát a rotavírust kapja el, az nagyon nagyon veszélyes ilyen kiskorban. Ezer más dolog is tud hasmenést okozni, szóval kivédeni mindegyiket nem lehet, de azért ezt az egyet jó. Ez annyira durva tud lenni, hogy egy kicsi baba akár órák alatt is kiszáradhat tőle. De ennek ellenére erősen gondolkozom, hogy a következő babynek beadassuk-e... :?

Zsu: egyébként a rota után nekünk is volt hasfájás is. De érdekes, hogy nálunk bő egy hét után jelentkeztek a tünetek. Szerencsére mostanra már teljesen rendeződött. De nekünk is nagyon nehéz volt az első pár nap. Jobbulást Bencusnak!

Bogi: megnéztem Füge videóját! Annyira aranyos! Huncut kislány, de nagyon-nagyon elbűvölő! :D Mostanában nekünk is nagy küzdelem az elalvás... :D

Hel: megnéztem a fotókat és szerintem csini vagy nagyon! :D Bárcsak én mondhatnám el magamról, hogy az első után 53 kg voltam...

És nehogy valakit kihagyjak... nagyon édes minden kismanó!!! :D

Mai menü: még tegnapról brokkolikrémleves és krumplis tészta...

Panna
pandusika
 
 


Jó reggelt :)

Hát próbálkozok a vissza olvasással,de nem egyszerű ennyi kihagyás után,tehát ezúton is elnézést kérek és próbálkozok tovább! :oops: :)

Lesz minitali????a fenébe nekünk ez megint nem fog összejönni :( :( a héten nem nagyon lesz autóm,mert kell apának :( pedig már rászántam magam,hogy megpróbálkozok majd Pestre felmenni hozzátok :oops: de majd legközelebb :D

Köszi mindenkinek a dicséreteket és egyébként apák tényleg csudajófejek voltak a nyaraláson nagyon sokat babáztak!!! :)
Mindig kaptunk párórát a baba nélkül,addig ők vitték sétálni őket :)
És képzeljétek Hanna úgy örült mikor haza értünk,hogy egyfolytában kuncogott és sikitozott az ágyának meg a játékainak,azt hittem megzabálom :lol:

A képek a babákról nagyon jók mégszebbek lettek mióta nem áttam őket :lol:
Füge és Andris haláli,főleg mikor egymásra startoltak :lol:

ÁÁÁ és itt a kávé jön valaki???

phpBB: Kép
andrea17
 
 


panna: köszi. Szerintem a rota is ludas lehet, mert nálunk is így volt. Kb. a szuri után egy héttel. Két napja van ez a küzdelmes alvás, remélem vissza szokunk arra, hogy kicsit simi...és alvás, de nem 40 percig szórakoztatjuk anyát.

andrea: :lol: Jó fej lehetett Hanna hogy örült a szobájának. Okos baba. A képeken is látszik hgoy milyen kis vidám.

Kép
budabo
 
 


jó reggelt!

andrea:csatlakozom a kávéra!
nagyon tetszenek a nyaralós képek!igazán rugalmas babátok van,hogy ennyire jól viselte!

jasmin:örülök,hogy jöttél4gondolom nagyon kevés időd marad,hogy leülj a gép elé,de hozzál sok képet a lánykáidról,nagyon tündériek!

millye:örülök,hogy meggyógyult a cici4és szörnyen irigy vagyok,hogy tegnap taliztatok!olyan kár,hogy ilyen messze vagyunk mindenkitől!
szuperek a képek!

bogi:Füge kis szégyenlős fiútársaságban!bezzeg mikor egyedül műsorozik!
veletek álmodtam,a nagy összevissza álomban benne voltál Fügével!
nekem a védőnő azt mondta,hogy egy hangyányi só mehet a főzibe,mert különben teljesen íztelen a dolog!bár,gondolom,hogy nem akarsz sót adni neki!

julcsi:kérünk képeket4de jó,hogy tudtál pihizni kicsit!

zsu:remélem Bencus már jól van!Bazsi étvágya kicsit jobb már,de nem az igazi!kínozza a foga,annyira rág,hogy csak csuda!


panna:jó,hogy rendbejött Hanna kakija!nektek is szuper hétvégétek lehetett4kéünk képet!

elif:voltatok valamerre hétvégén?

tegnap Bazsika megkóstolta az almalevet!hát,nem volt elragadtatva!majd hozok képet!remélem,azért megszokja majd!
nemsokára érkezik Bazsaládé következő csaja.gyerekem 7-kor kelt ma és már el is ment aludni egyet-rákészül a csajozásra-így üde és friss lesz mire megérkezik Gréta!

remélem,mire legközelebb jövök tele lesz a fórum képekkel!

zetibebi:nagyon csini vagy!senki meg nem mondaná,hogy 2gyerkőcöt szültél mostanság!a nővérem is ez a tipus,3fiú után jobban néz ki,mint20évesen!minden gyerek után jobban néz ki4nem tudom,hogy hogyan csinálja!

most elhúzok reggelizni,de visszanézek mégegy kávéra!

Kép
nilabali
 
 


Kép a hétvégéről:
Kép

Panna
pandusika
 
 


Julcsi-79 köszönjük a dicséretet! Na majd kedden mindenki felszabadultabb lesz... :D Örülök, hogy sokat tudtál pihenni hétvégén és hogy nem kellett főznöd! :D

Budabo A fiam ilyen kis barátságos :D egyébként akkor evett amikor hazaértünk... ezt valahogy meg kellene oldani mert nem megoldás hogy egész nap nem eszik... :roll: Szerintem nem kicsi Füge csak összehúzza a lábát... 2 hete mi 68,5 cm voltunk úgyhogy szerintem még Füge aki nagyobb... :D Az éjszakánkról nem írok... :? :roll: legalábbis egyenlőre... :roll:

Kaandi de jó de jó de jó! Te is jössz kedden? :D

Zsu83 na majd ezt a mászás megnézem magamnak! :D

Jasmin nagyon helyesek a lányaid! Szép súlya van Bettinek! :D

Andrea17 de kár, hogy nem tudsz jönni a talira... :? Kávézni én most fogok még csak... :D

Pandusika örülök, hogy jól telt a hétvégétek! Tegyél majd róla fel képet!

Nilabali nem vagytok annyira messze... úgyhogy egy talit megejthetünk... úgyis olyan jó horgászhelyek vannak arra! :D Várom az almaleves képet! Kíváncsi vagyok a fintorokra :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?