Új privát üzeneted érkezett!

Gabi: én védőnőm olyan, tudja milyen vagyok, homeopátia meg minden érdekel, amivel könnyen és gyorsan lehet segíteni a gyereken! :wink: Hál istennek megitta a 2,5 dl lötyit, nem egyszerre, hanem kb. 2 óra alatt, pici baba instant teát raktam bele.
Anyum is nézte, tök be van pirosodva a felső ínye. Egész nap beszívja a száját. Előbb masszíroztam neki a kis pocakját! Édes szívem!

Köszi mindenkinek a jobbulást üziket!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Csak gyorsban a lényeget olvastam el!!!

Ági, annnnnyira nagyon irigyellek most Téged Pici Levi miatt! Nagyon nagyon gratulálok Neked és családodnak egyaránt. Szívből kívánok minden jót és egy idézet is hozzá:

"Óriásként, felhők
közül, félszegen
hajlok rád köszöntőn,
köszöntlek e földön,
pici idegen!"

Kitartás a nehéz napokhoz, küldjük a gyógyító enerdzsiket!!!!!

Szilvianyu, holnap délelőtt bemegyek befizetni a pízt. Ezer bocs, hogy csak most, de káosz volt a mai napom. Holnap nem jó nekem a tali, be kell mennem melóba, délután meg barátnőmékhez megyünk. Majd ráér jövő héten, egyeztetünk. Noé addig csak nem tűnik el...

Na visszaolvasok még...

lola77

Sziasztok!

GRATULÁLUNK MI IS LEVIBABÁHOZ!!!!!!!!SOK PUSZI ÉS RENGETEG TEJCSI!!!!!!!

EDB anyu
stodioral Viki is kapott mikor beteg volt legutóbb,elég szar az íze :evil: ,én csak kevés vízben hígitottam fel,aztán jó sokat itattam,gyomrában meg felhigult az tuti......szerencsére hamar rendbe jött utána.
Felnőtteknek tudok ajánlani egy tuti bélfertőtlenítőt hasmenéses állapotra Bolus Adstringens......nekem nagyon bevált és recept nélkül lehet venni.
Karkötőnket szerintem ha el tudunk menni akkor a jövő heti talin átvennénk,ha nem akkor majd egyeztetünk valamelyik du-ra.

Melus
ma utaltam apénzt a könyvekre,jövő szerdán átmennék majd értük,remélhetőleg addigra odaérnek.....az utalást sztem max. hétfőn megkapod.

Hugi
tuti jók a képek!!!!!Virág kiengedett hajjal tisztára hasonlít Vikire,sztem még a hajhosszuk is egyforma :lol:

Anikó
nagyon tuti Virág képe amit csináltál!!!!!!!!!!
esetleg ha ráérsz és küldenék majd át pár jópofa képet Vikiről,keretbe téve vissza tudnád majd küldeni e-mailben?

Cirmike
mit hozott Rolinak a fogtündér?
Rékáról nagyon szép ez a kép,olyan mintha rajta gyakoroltad volna a sminkelést,rúzsos szájú csajszi :wink: :D
Jó pihenést!!!!!!!!!!!!!!

Zsanka
hogy álltok a házzal?mikor is fogtok beköltözni?lakásotokra van már jelentkező?

egy jó oldal:www.trixikonyvek.hu,nálunk itt a Plusban lehet belőlük kapni 8 részt,de honlapon rendelve sincs postaköltség,Viki imádja,már 13 db-nál tartunk :lol: :lol:

Sziasztok,jó éjt:Erika

cseriviola

Na akkor bővebben:

Szilvianyu: betegség: Soma kezdett el éjjel köhögni eléggé, napközben is néha-néha. Nem tudom mi lesz belőle.... Noé egyenlőre semmi, pedig közben kijött 6. foga is...
Ajándék Bencének??? hm-hm? én olyan tologatós-csattogós faakármire gondolok. lehet ezt írta V.erika is??? Formabedobótok biztos van... vagy van az Alexandrában tök jó textilkönyvek, amin vannak kilógó bizgentyűk, meg tán hangot is ad, ha megnyomja... az tetszett még Nekem. Vagy... előre gondolva motorozáshoz cipővédő műanyag akármi. Bár ez lehet inkább Dórinak lenne aktuális. Nem tudom mennyire "vadul" fékez. Én ilyet tuti fogok venni mert Soma volt hogy 1 hónapban 2 cipőt is taccsra tett. Ez asszem állíthatós méretileg. Vagy fűnyíró, azt szeretik a fiúk utcán is tolni (Schenkben láttam nem túl drága-műanyag, vagy talicska)
Dórinak gyurma télre? (persze ha Bence alszik csak akkor tudod elővenni ugyebár...)
Bencének puszi pocakjára.
Na most megnézem melyik képét mondod Z-nak...
Tényleg mérges v.ok magamra, hogy én lakok legközelebb a Takszövhöz, oszt én fizetek utcsónak.... sorry-sorry.

Na, Hugi: tényleg ne érezd magad szarul, hogy nem tudsz jönni pár napig, ez érthető, aki fél4 kor kel... én azon se csodálkoznék, ha este 7-8 kor már kidőlnél...

BEtti: áll már a házatok? :P Na jó csak vicc volt,d e biztos gőzerővel haladtok, mert ritkán jössz. Így azt sem tudjuk, hogy milyen finom édességet főztél ebédre! :lol:

Cseriviolának gratula az első helyezésért, nyereménye egy 2 személyes matrica!!!! :wink: :wink:

Ági Levije: kíváncsi lennék az ilyen rövid-husis babóknak vajon jó az 56-os méret???? Az én Somám 1 cm-rel volt rövidebb és töb bmint 1 kg-val kevesebb... :shock: Na jó lógott is rajta minden cucc!

Gabi: szegények, a földön alvás miatt sajnállak. Remélem holnapra már kutyabaja lesz pici Gergőnek! Neki is sok gyógypuszi!
Smectát sógornőm málnaszörppel adja be a lurkóknak, az nyomja el az ízét!

Anikó: a kép Virágról fantasztikus...

lola77

Sziasztok!

EDB anyu
sztem jó szülinapos ajándék még Fisher price tanuló kutyus Dórikának,sütifaló kicsesbödön Bencének.
Viki bár későn kapta a kutyust,de elég sokáig eljátszott vele....

Most már lépek,sziasztok:Erika

cseriviola

ja, Cirmike: Réka képe: ezen annnyira hasonlít Rád, meg Anyukádra! Teljesen!!!! Tetszik nagyon.

lola77

Szilvianyu: Bencének még a Wader termékek elég jók, mármint a fiúsakat ismerem...

pl ez:
http://www.ezeregyjatek.hu/?tr=2&rec=2351
http://www.ezeregyjatek.hu/index.php?tr=2&rec=2347

nem tudom mennyire autós, de ezek jók otthon is+később homokozóba is...

Ja meg vannak ilyen kis munkagépek a tescoban is, amik egymásba illeszthetők (nincs márkája) tök műanyag, színes. Van sokféle típusú autó, vonat is asszem és összecsatlakoztatható. Darabja 300 körül van...

lola77

Cserieri!

Oksi! Jöhetnek a képek.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Szia Anikó!

Köszi előre is,nemsokára válogatok és jelentkezem,szia:Erika

cseriviola

J.Ági: most néztem az iwiwen a képeket, hááát sz.tem Antika tiszta apukája. Nagyon szép a gyerekszobátok, hangulatos-színes. Mióta alszik Bius gyerekágyon?

lola77

Sziasztok,

Reggel csak gyors megosztani jöttem veletek a jó hírt, igy nem is volt időm Ági neked gratulálni.

Sok sok boldogságot és egészséget és persze sok sok tejcit is kívánunk.

Ja, amugy láttam képeket Levi babáról. Ági férje küldött egy pár képet. Nagyon édi kis húsos baba, szép sötét hajjal. Kis vasgyúró.

Erika,

Teljesen ugyanolyan ugrálóvárunk van, mint ami linket a Szilvi küldött neked. Dobok is fel egy képet róla. Mi az Auchanba vettük 6000 forintért még májusban. Ott van 3-4 féle, ami ilyen kis gyerekeknek való. Azért szeretem, mert nem tud kiesni belőle a Niki. Vannak olyan buta kinézetű ugrálóvárak, amik szinte nem is biztonságosak.

EDB anyu,

Jobbulást kívánunk Bencének. Remélem hamar meggyógyul, és nem fog sokáig szenvedni a kicsi fogacskáival. Még egy ötlet Dórikának szülinapjára. Mi a Nikinek megvettük a Pamacs magyarul beszélő porszívót. Nagyon szereti. Meg vettünk neki kisházat is, igaz azt csak a kertben tudtuk felállítani. Ezekről is teszek fel pár képet.
Vehetsz Dórikának még hintalovat, vagy babakonyhát is.

Gabi,

Nektek is jobbulást.

Mi ma is kinnt voltunk a kertben, de nem volt valami jó idő. Hol esett, hol sütött a nap. Niki ma megint anyuéknálalszik. Remélem nem fog sírni utánam az éjjel....

Most megyek pihizni.

Csilla

Kép A csacsit is szülinapjára kapta Kép Porszívózik a kisházában Kép Szülinapi partin, Dorka csúszik, háttérben Bius, elől Niki Kép Ugrálóvár Kép Kisházikó
lexyca

Sziasztok!

De jóóóó, hogy ilyen sokat írtatok! Jók az előbb felsorolt játékötletek, loptam is egy párat :D :D :D

Lola!

Somának is jobbulást. Reméljük, hogy Noé megússza! Köszi a Smecta-s tippet. Földön alvással amúgy nincs bajom, csak alhassak MINDEGY HOGY HOL!

Hugi!

Én örömmel olvaslak bármikor. Jössz amennyit tudsz. Dódozás és gyerek mellett, na meg még ott a jó öreg házimunka is! És hát APA ugyebár és belőle csak egy van :) :)

EDB anyu!

Jaj szegény Bencus! Pedig jó sokan küldjük a gyógyenerdzsit! Gergőm is beszívja az ajkát. Olyan édes ilyenkor! De dokinéni nem látott duzzadt ínyet, így Ő más miatt csinálja.

Megyek! Jó éjszakát!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Csilla!

Olyan szőnyegünk van, ami a kis házikóban van! Milyen jó, hogy a mamánál is elalszik a Niki! Nálunk ilyet a mamáék nem ajánlanak. Pedig Dani már átalussza az éjszakát!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Lola: köszi, megkaptam a pénzt, az sms-t is. Ne izélj már, tudom, hogy elfoglalt vagy, mentél, amikor tudtál. Ha jártok erre hétvégén, vagy mi arra, majd szólok és odaadom a karkötőt. Köszi az ajándék ötleteket!

Livi: megérkezett a Te utalásod is, köszi. Ma leviszem sóginődnek a szalagokat.

Cserieri:
priviben küld már el légyszí a számlaszámod, és a különbözetet (postával), amit rá kell fizetnem a szalagra és elutalom. Köszi.
Nektek melyik nap lenne jó jövő héten talira, mert akkor szervezhetnénk akkor is. Megbeszéltük, hogy a dolgozókhoz próbálunk most igazodni. Neked is köszi az ötleteket!

Jutte: nem írtál. Nekünk jó a délelőtt. Bár még itthon vagyunk, még Bence alszik (remélem kialussza a betegséget). Szerintem 10-1/2 11-nél előbb biztos nem indulunk ma el itthonról.

Gabi: még van hasmenése, láza Gergőnek? Mennyit és milyet kakilt? Bocsi lányok, akit nem érdekel vagy undi rész, ugorjon! :) Csak kíváncsi vagyok.

Bence végig aludta az éjjelt, nem volt lázas, nem volt kaka. Még azóta is alszik. Este 1/2 9 óta.
Dórika nemrég kelt fel, Emese még húgoméknál. Mindjárt fel is hívom a drágámat. Tudom, hogy jól érzi magát, de rossz érzés, mikor nincs itthon. Hiányérzetem van! :lol:

Csilla:
nem tudod feltenni a képet, amit Ági küldött? Ha van egy kis időd, rákérdeznél, hogy minden ok e velük, főként Levire gondolok. Bár lehet, hogy írta volna, ha gond lenne.
Nagyon irigy-irigy a jó kis kertért (főleg a gyerekek miatt).

Na megyek, Dórit megetetem, amíg Bencuskám még alszik.

Sziasztok
Szilvia

UI: Jutte, megírom priviben a számom, hívj, ha ráértek délelőtt

Kép
Kép
Kép
emesedora

BOCSI JUTTE!!! Most láttam, hogy írtál privit. Küldtem én is a számom. Majd hívlak akkor. Köszi.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

sziasztok!

A jövőheti talit mikorra tervezitek? Mi is nagyon szívesen elmennénk. Jövőhétre megint 30 fokokat mondanak... így nem kell esőnapot jelölni majd.

EDB anyu!
Jobbulást kívánunk Bencének! LEhet, hogy akkor a strandon sikerült valamit elkapni?
Jó sok ötletet írtak már a többiek a kicsiknek , nekem más nem is jut az eszembe.

Csilla!
Nagyon jó ajcsikat kapott Niki. Nagy Füles nekünk is van, bár eredetileg én kaptam, de persze mióta Juló megvan azóta ő bitorolja :) De jó, hogy láttad LEvit :) Balázs nem mondott valami bővebett róluk?

Lola!
Reméljük Soma nem lesz rosszabbul. Noénak gratula a 6. fogacskához.

Anikó!
Nagyon jó képeket photoshopolsz :wink:

Cirmike!
Réka tényleg egyre jobban hasomlít rád! és ezen a képen igazi kis nőci!

Zsanka!
Írtam neked email, bár lehet már nem az az emailcímed. TEsómék eladnák a fa járokájukat, ha még keresel. Nagyon szép állapotban van! olyan 2-3 hónapja vehették a Brendonban. Unokaöcsi meg már meg is tanult járni, így már nincs rá szükségük. Szólj majd ha érdekel!

Erika!
Trixi könyveket Julcsi is nagyon szereti! de ezt az oldalt még nem nézetem, köszi!

Szép napot mindenkinek!
Angi
angika

Sziasztok!

Köszi Angi Neked is jobbulást üzit! Igen, úgy néz ki ott szedtünk össze valamit. Jobban mondva szerintem nem véletlen már a 4-5 beteg ismerős a hétvégi strand után. Meg hát ott van férjem, akinek sose volt fülproblémája és most a füle be van gyulladva (ezt mástól is hallottam, hogy másnak is). Meg hát nekem is a hasmenés, ami ma reggelre lett kicsit jobb.
Király! 6200 forintot fizettem a belépőkért, 4000-et a kajáért és azóta még újabb 5000-et a gyógyszerekre!!! Ennyiből egy család elvan egy hétvégén Balatonon!!

Úgy néz ki (remélem így is marad) jobban van Bencus. Negyed tízkor kelt. Nagyon éhes volt már. Bevágott 240 ml tápot, de még éhes volt. De az esti hányás miatt nem mertem többet adni neki. De már fő a répa-krumplikája. Megmértem a lázát, most az sincs, 36,4, tökéletes. És kaka sem volt ma még. Tényleg lehet, hogy a normaflore, meg a sodioral ilyen jót tett.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Lola: Somának is jobbulást!!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Judit: még itthon vagyunk, Bencének megint volt egy láza, csillapítottam és most bealudt. Még itthon vagyunk. De mindenképp lemegyünk, egy kis séta kell. Majd mindjárt hívlak, mi legyen.

Gabi:
most hívtam régi dokinkat (homeopátiban nagyon ott van), ajánlotta a Nux Vomica cseppet 3*10 cseppet. Azt mondja, hogy nem megfogja a hasmenést, hanem a bélfertőzésekre jó. Hátha segít Nektek is. Nekem van is itthon, elkezdem.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Remélem Ágiék jól vannak, sokat gondoltam tegnap rájuk, meg nosztalgiáztam, hogy mi volt velünk 3 hónapja. Dilis az ember,
mert itt a picim, és mégis babára vágyom!!! ÁÁÁÁÁÁ

Szilvi,
Bencusnak - meg az egész családnak - Jobbulást kívánunk! Tényleg bosszantó, hogy megbetegedtetek, de a strandokon ez előfordul. A gyerekek belepisilnek a vízbe, meg egyebek... volt már hogy én is összeszedtem fertőzést :( :( :( Reméljük minél hamarabb jobban lesztek!
Tejcim lassan visszajött. A Máténál nem is volt ennyi - a 2. héttől már kiegészíteni kellett tápszerrel , de 20 hónapig szopott mellette. Szerintem most azért van, mert rooming-in ben voltunk a Lilivel ( A Mátéval nem engedek, mert sok vért vesztettem , aztán meg besárgult :( ) . LEgalábbis én úgy gondolom, de aztán lehet hogy a csodaszerektől :))
Oltás : no comment!!! rohadjanak meg ezek is, még van bőr rólunk amit le tudnak húzni?! :)

Angi,
bocsi-bocsi-bocsi-bocsi!
Láttam a leveledet, de még nem volt idő megbeszélni Apával..
Nekem amúgy tetszik! Ma visszaszólók mindenképpen!

Cirmike,
jó pihenést nektek! Irigy-irigy!!!! :) :) :)
Nagyon édi a Roli a foghelyével :) és büszke lehetsz rá hogy ilyen ügyi volt a fogorvosnál!!! A Réka rettentő csajos, ügyesen pózol! :)

Csilla,
Köszönjük a híreket az Ágiról! :)
nagyon jó kis házikótok van! Gondolom élvezik a gyerkek 1000el!

Gabi,
sajnálom, hogy nem tudsz aludni! Ez a legszarabb dolog szerintem! Hozzáteszem a Lili is mostanában 2x-3x fent van az éjjel (tegnap például hajnali 3-4 ig beszélgetett, kurjantgatott, sikoltozott :) végül már röhögtem kínomban :) )

Hugi,
gyere amikor tudsz... :) A Virág annyira más lett, hihetetlen hosszúak a lábai! Látszik mennyire mozgékony! Nem akarod valamilyen sportra beíratni?

Erika,
elméletileg aug. végén költözünk :) Tegnap a kádért rohangáltunk, mert hívott a vízes, hogy MOST kell neki a kád rajz. Ha-Ha.. :twisted: már néha teli a hócipőnk, de ha ott leszünk elfelejtjük :)
A Lakásra még nincs jelentkező :( :( gondoltuk lehet kiadjuk azt mostanság egyszerűbb...

délelőtt nagybevásároltam az ISben, Lilus alszik, megyek ebédelek (most lett kész a babgulyás) aztán pihizek, a Máté ma ment utoljára bölibe - már nagyon várom hogy együtt legyünk!! :) :)

sziasztok
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Jobbulást kívánok minden nagy és kis betegnek!!!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sajnos én is hallottam, hogy többen fosnak-hánynak.
Pont be kellett ugranom a pelus receptért a dokinőhöz. Behívott mert még nem nyomtatta ki (annyian voltak), szerencsére gyyerekek nélkül voltam, de levegőt is alig mertem venni, nehogy most elkapjak vmit. Jó lenne a motoron, bukóban... Azért pakoltam gyógyszereket. Hogy hova fér minden a motor dobozaiba??? Tök nagy lett a piperetatyóm is, aztán rendes ruhák (jó idős, esti sétálós), papucs, cipő. Férjem sztem itthonhagy... :lol:

Hát igen tudom mire gondoltok, nekem is épp elég a teendőm és úgy vágyom néha egy iciri-piciri babára...
Elővettem én is a régi képeket...
Most mindenki Ágiékat irigyli, aztán majd Angiékat és utána kit is??? :lol:

Szép hétvégét mindenkinek!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Emeseanyu!
Jaj be sem kapcsoltam a gépet,elvittem volna pedig ma a tescohoz a karkötőpénzt.Tali is elmaradt.
:shock: Hogy legyen akkor?Vigyem a házatok elé?
Jobbulást Bencunak!

Lola!
Jobbulást Somának.Bizti nem kapja el Nono.
Grat a 6.fogacskához.
Most nem édeset főztem,hanem olyan egybefasirtot aminek főtt tojás van a közepében,meg petr.krumplit,rizst,meg párolt pipimellett.
Holnap nem főzők .szülinapra megyünk.
18. lesz a csajnak.

Hugi!
nagyon szivesen olvasunk.Gyere amikor tudsz.Mostanában én is keveset irok.Nagyon klassz helyen voltatok.
Képek csúcsszupik!!

Cirmike!
Réka tiszta Te vagy.Ekkora hasonlóságot..
annyira kiváncsi vagyok hogy milyen lenne a kislányom.
A fiam tiszta vegyes.
Jó utat.Remélem ott szebb időtök lesz.

Gabi!
Gerinek jobbulást!
És mi lenne ha ti dobnátok fel az ötletet hogy ott aludjon Dániel a mamánál.Nekem már többször ott aludt Isti.Nagyon élvezi.(bár a multkor sirt értem,vagy a hajamért).De hamar megnyugodott.

Rólunk:
Áll a ház alapja,illetve már a pince fel is van falazva.
Mostmár csak házfalak vannak hátra meg a tető,illetve a nyilászárók beépitée és mehetnek a belső munkák.Még sok van vissza... :lol: :roll:
Istike mostmár hivatalosan is augusztus 10.étől bölcsis nagyfiú lesz.
Kifli lesz a jele.A gondozónőitől nem vagyok éppen elragadtatva,de szerencsére nem a legrosszabbat fogtuk ki,igy megbékéltem.
Egyenlőre az ő csoportja kirekesztett,mert még nem költözött ki a könyvtár ahol lesz Istiék szobája.Addig egybe lesznek zsufolva szegények.Már nagyon várja egyébként.

Betti

Kép
berna23

Kép Istike unokahugijával

Kép
berna23

Sziasztok!

Betti: jól van, semmi gond. Délután voltam tesconál végül is, akkor értünk oda. Ha gondolod és otthon van Párod, akkor gyere el ide a házunkhoz, fél hét után, addigra itthon van párom is és le tudok futni vele. Vagy akár most is jöhetsz, csak akkor fel kell jönnöd, nincs itthon párom. Meg van a számom? Csak annyi, hogy Isikét nem szívesen ereszteném össze Bencével. Nem akarom, hogy elkapja.

Nagyon ügyik vagytok a házzal, hurrá!!!! Fini volt az ebédetek is!
Istike tünemény az unokahugival! Kéne neki kishugi, mondtam múltkor!
:wink:

Lívi: bevittem sóginődnek!

Találkoztam a tescoban Timivel, akinek a kis Lizája van. Nagyon aranyos anyucinak tűnt (gyere csak sűrűbben, ha tudsz).
Különben még mindig vannak akciós ruhák a tescoban. Mindenféle. Kaptam nagyon jó őszi, de vékonyabb kabit Bencének (Dórinak van). Teljesen olyan, mint apájának vettem akciósan pár hete. Tök egyformák lesznek benne! :)

A sulira is megvettük a nagyrészét a cuccnak, még tornacipő kell, egy-két írószer. Megígértem Emesének új táskát, Hannah Montanas, de hátitáska, ergonomikus. Nem kéne új tatyós, de hát... az a jó szívem.

Na megyek, Jutte most hívott, jön.

Sajnos Bence megint lázas volt, nyűgös és fosott is. Kb. háromszor ma. Nem tudom, hogy az jó, vagy nem. Talán kevesebb, mint tegnap.

Sziasztok

Később jövök

Szilvia.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Szívből gratulálunk Levente baba érkezéséhez!Sok örömöt és még több tejcit nekik!

Jó fos idő van ma megint.Míra szinte egész nap üvölt.Reggel elszaladtunk turizni meg intersparba,hát nem voltunk benn sehol negyed óránál többet.

Szegény kis betegeskedőknek,"fostosoknak" jobbulást. :oops:
Cirmike
Jó utat a hétvégére,remélem jó időtök lesz.

Betti
aranyos Istike a kislánnyal.Hajrá nektek kishugi :lol: !!!

Csilla nagyon jó a kertetek,édesek a lányok.Igazi kis gyerekparadicsom :)

EDB anyu
vannak már tescoba iskolaszerek?Táskát ott nézted,mennyi volt?
én is igéretm Hannának ujat,ő is Hannah Montana meg HSM mániás.Tök jó hogy behülyítik a gyerekeket minden évbe.

Ilyen szar időben asszem nem lesz holnap fesztiválozás.vasárnapi előrejelzés 10 fok.
Párom ma hazajött,reggel 5kor már megy is dolgozni :(
Megigértem neki,reggel ha jó idő lesz akkor ma este lemegyünk kicsit körülnézni,miután megfürdött Míra(gondoltam ma korábban fürdetem)aztán ugyis elalszik akkor már mindegy hogy a kocsiba vagy az ágyába.De ezt assem kilőttük.

na most megyek üvölt a manócska

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Rita: igen, vannak már iskolaszerek, de még csak pár. Most csinálják. Van Hannah Montana-s részleg is! :wink: Nem ott néztem, neten láttam, és a Kodály téri papírboltban mondták, hogy lesz nemsoká!
Szegény Mirus! :( És miért üvölt??

Zsanka:
szuper, hogy Máténak vége a bölinek! Ő hogy éli meg? Mikor kezditek az ovit? Úgy tudom, hogy aki otthonról jön, ők kezdik később a beszoktatást. Nálunk legalább is így volt. Szeptember második, harmadik hetében.

Köszi Jutte, hogy eljöttetek, jövő hétre jó pihit Nektek!!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Emeseanyu!
Akkor megbeszéltük a szalagot.
Jó volt dumcsizni.Bocs ha hadartam,párom utolag szólt,hogy na ebből se sokat érthetett az anyuka a vonal végén. 8)

Lrita!
Szegény Mira,lehet ezt a fos időt viseli meg.
Tescoban valóban vannak még jó rucik is.
nekem is sikerült melegitőnadrágokat vennem a bölire.

Zsani!
Ne is mond a nosztalgiázást a babázásról.. :D Én a mai napig beszélek esténként a szülésről,babavárásról stb.
Ma is nem ám a kétévesekre való rucikat néztem,hanem a falat rucikat.Párom szólt,hogy hello Istikére már 92.es kell. :D

Családunkban nagy hír és öröm,hogy drága bátyjáméknak kisbabájuk lesz.Márciusban érkezik a kicsi.
Cirmikének mégegyszer köszönjük a babakocsit!
Szóval most lehet újra babázni.

Betti

Kép
berna23

Vasárnap 10fok???
Már most tundrabugyiban vagyok..
:oops:

Kép
berna23

Betti: én is örültem, hogy beszéltünk! Egyáltalán nem hadartál. Tök ari voltál, mint mindig! :wink: Nálunk is rohanás volt utána, apa dörgedelmes hangon közölte, hogy Dóri bekakilt és belenyúlkál. Persze magától nem viszi lerendezni, de ha megkérem, igen!

Bence már alszik, megint fosott. Használt itt valaki nux vomica homaccord cseppet?
Nagyon szar íze van, állítólag jó a hasmenésre.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Na a cseppet dokinéni (régi) javaslatára kezdtem el ma adni. Jó lenne, ha már javulás lenne. Szegényem... ma egész nap nagyon sírós volt.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok

Előszőr is gratula Áginak Levi babához. Jó kis súlyban van :))))

Edb - Szilvi
Köszönöm a szalagot megkaőtam, Timi le sem vette egész délután. Most abban akar aludni:)))

Na mente mert most lesz alvás, a mese olvasásnak vége most én megyek be egy puszira.
Jó éjt mindnekinek
Üdv

Kép
slivia

Sziasztok!

EDB anyu
sztem ne utalj,hanem majd személyesen lerendezzük az anyagiakat.....
amúgy postaköltség nincs a könyvekre,mert olyan érték felett voltunk.
Ha megvan a könyvetek majd lefixáljuk,hogy hol és mikor talizunk.....

TALI
nekünk jövő héten bármelyik du jó lenne,de csak 4 után,lehet férjem is jönne :lol:

verika
írtam privit.....

Betegeknek jobbulást!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kislányomnak és Zsanka Lilijének nagyon sok boldog névnapot kívánunk!!!!!!!!!!!!!!!!

Szép hétvégét mindenkinek,sziasztok:Erika

ezt találtam,nagyon tetszik:

http://mezitlabaspark.hu/?page=rolunk

cseriviola

Sziasztok,

Most csak röviden jövök...
Köszi a kép és kertdícséreteket.
Ma elég rossz idő volt, szinte egész álló nap esett. Persze jövő héttel megint kánikulát mondanak.

Megkérdem Ági,t hogy felrakhatom e a képeket, nem akarom csak ugy a beleegyezése nélkül felrakni. Vagy az a legtisztább, ha majd jön és ő rak fel képeket.

Ma beszéltem vele. Már jobban van, nincs katétere sem, Feje sem fáj,hétfőn jöhetnek haza, ha minden rendben lesz velük (miért ne lenne :-)). Tejcije kezd beindulni, 10-eket szopizik Levi, azt mondja szép nyugodt baba.

Tali nekünk is jó jövő héten, inkább délután mint délelőtt. Vivi elég nyügöske délelőttönként.

Na megyek, holnap névadó ünnepsége lesz a csajoknak, kicsit rápihenek.

CSilla
lexyca

Sziasztok!

Aszti! Mennyit írtatok megint!

EDB anyu!

Köszi az újabb gyógyi tippet. Sajnálom, hogy Bencus még mindig hasmenős. Remélem hamar meggyógyul szegénykém! Kedve amúgy milyen?? Mekkora lázai voltak?? Nem szokták ilyen leoltatni a kakit ???(nem tudom így hívják e a folyamatot) Vagy azt csak bizonyos fosi idő után, ha nem javul??
Múltkor :oops: :oops: kérdezted a kaki állagot! Volt most barnás, zöldes (ez a nem megszokott nálunk) és aranysárga (ilyen nagyobb részt) állagra nyúlós, darabkás (Geri még napi 1x eszik főzit, de van hogy kimarad, meg nem merem erőltetni se, mert olyanokat nyögdös kaka közben).

Betti!

Gratula a ház alakulgatáshoz. Kb mennyi míg elkészül?? Istikének még egy hónap és megy bölibe. Mikor kezdenek amúgy a bölik, mert nekem is telcsiznem kell majd Gergő ügyében???

Rita!

Még meg sem köszöntem a mintákat. Köszönöm!! :D
Szegény Mira! Lehet ez a bolond idő is bekavar neki. Már követhetetlen!

Zsani!

De jó! Otthon lesz Mátéd is!
Akárhányszor elmegyünk a házatok "előtt" gondolok rátok, vajon hogy haladtok a beszerzéssel, tervezgetéssel.

Rólunk:
Ma visszavittem Gergőt dokinénihez. Előtte még pisit akartam gyűjteni tőle, feltettem neki a zacsit (Daninál már lett rutinom, azt hittem) és elmentem fogat mosni. Gondoltam mire végzek (felöltözés...) addigra termel bele és csak "lekapom" és mehetünk is. Na hát a drágám hasra fordult és amit belepisilt "ki is nyomta a pocójával". Utána még negyed órát próbáltam (ennyire volt idő, mert rendelés vége felé jártunk) aztán hagytam. Végül a pöttyei magukért beszéltek. 3 napos láza van/volt. A pöttyök még napokig meglesznek. Eszméletlenül pötyis amúgy, Daninak nem voltak ekkorák és ennyire testszerte. Kedve amúgy jó. Láz nem volt. Normaflore kúra van más egyenlőre nem kell neki.
Danim ma már nem volt darabos párti, de pisil egyet a WC-be!

Na jó éjt!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

CsEri!

Megnéztem ezt a parkot! Nagyon jónak néz ki!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Csend és nyugalom van , most jövök kicsit bővebben!

JoósnéÁgi:
Mondj egy napot a jövő hétre, hogy mikor tudunk menni tornázni. Jövő héten sógornőmék vigyáznak Virágra, igy majdnem hogy ki merem jelenteni, hogy mindegy melyik nap megyünk.

A talival kapcsolatban is arra jutottam, hogy ne tegyétek tőlem függővé, bár nagyon aranyosak vagytok (na és az is jól esett, hogy vártok ide), mivel elég sok olyan nap lesz, amikor Virágnak egésznapos programot találtak ki, igy nem tudok igérni semmit. Találjátok ki mikor legyen, és ha tudok, akkor megyek vele.
Fogorvoshoz nem megyek vissza, összeszedem a bátorságomat és jövő héten elmegyek máshova.

EBD-anyu, Lola:
Igen, Virág egy igazi két lábon járó duracell nyuszika, szinte képtelen megállni, és a legjobb az egészben, hogy a kicsi szája is ilyen, egész nap csipog, összhangban persze a lábával, kezével. Ez kb. úgy néz ki nála, hogy gyűrűn bukfencezik, közben énekel, mászik fel a csúszdájához, közben németül mondókát mond, meg ilyesmik!

Mondhattam volna nyugodtan azt is, hogy a tengerparton voltunk (ahogy EBD-anyu ajánlotta), mert főnököm egy perc alatt kiszúrta, hogy jééé, barnultál! Meg ilyen beszólások: lázadás lesz a csarnokban! Mi az hogy te visszajössz barnán, a többiek meg nem mehetnek szabira??? Végül is az egy hetes szabadságból három napos lett, be kellett mennem dolgozni, már nagyon várt, még a hétfői meló is ott volt. Tök jó, hogy csak bennem bizik, pedig én sem vagyok tökéletes. Vasárnap is pont ezért kell bemennem, csinálunk egy kis leltárt és velem akarja a papirmunkát megcsináltatni. Hurrá. Még jó, hogy nem csináltam programot, na és hogy nem reggel 6-ra kell mennem, hanem csak 8-ra.

A szemölcsök helyei még látszódnak, de már halványan. A pöttyök is szép lassan, fokozatosan elmúltak, legkésőbb a lábáról. A viszketés hamar abbamaradt, gondolom a Fenistil cseppeknek köszönhetően. De hogy mitől voltak? Még mindig nem tudom és most már nem is fogom megtudni.

Szegény Bence! Már tényleg vége lehetne ennek az beteges időszaknak nálatok! Küldök sok-sok gyógyenerdzsit!!!!

Rita:
Biztos nagyon szép lesz az ágynemű, majd tegyél fel esetleg képet, ha készen vagy. Irigyellek, mert neked is nagyon jó a kézügyességed, mint ERikának.

Gabi:
Szegény Gergő! Azért örülök, hogy ilyen „hamar” átesett ezen a fránya betegségen.

ERika:
Csajainknak most a hajuk hossza majdnem megegyező! Virág nem engedi vágatni, viszont fésülködni se nagyon. Csattot, gumit ritkán visel el a hajában. Én szivem szerint vágatnék belőle egy kicsit.

Csilla:
Nagyon tuti ez a kisházikó! Csak hát ugye ehhez hely kell. Virágnak is nagyon tetszik ez a porszivó, a boltban mindig megnézi magának, próbálgajta.

Zsani:
Igen, szeretném ha járna valamilyen sportra Virág, a lába miatt meg mindenféleképpen. Most az oviban jár görkorcsolyázni és az iskolába táncolni, heti 1-1 alkalommal. De nagyon gondolkodok rajta, hogy a táncon változtatunk, mert bár nagyon aranyos, kedves a csaj, aki tartja (Virág legjobb barátnőjének anyukája), de túl nagy a korkülönbség a legkisebb (4 éves) és a legnagyobb (kb. 11-12 éves) lány között és igy nehéz olyan mozdulatokat, koreográfiákat kitalálni szerintem, ami mind a kicsiket, mind a nagyokat kielégiti. Az nagyon jó viszont, hogy itt van Felsőgallán, nem kell külön elbuszozni, autózni. Van még itt az oviban népitánc, meg régebben volt judo és még egy sport, de elfelejtettem melyik, mert igazándiból csak középső csoporttól mehetnek a gyerekek, a görkoritanárnő Virággal kivételt tett.
Biztos nehéz időszak most ez a házépitkezéses, de annyira jó lesz, ha beköltöztök, csak ezt kell túlélni valahogy. Remélem hamar találtok vevőt, vagy legalábbis albérlőt a lakásba.

Betti:
Látod? Haladtok azért! Csak igy tovább! Istike biztos nagyon ügyi lesz a bölcsiben, főleg ha már igy várja is. Stefánia vagdalt! Húú, de régen ettem!

Cirmike:
Jó utat és jó pihenést, balesetmentes motorozást!

Rólunk annyit, hogy jól vagyunk, Virág hál istennek nem beteg. Élvezi a szünetet! Ma lefekvéskor megint megkérdezte, hogy anya, megyek holnap oviba?? Biztos fura neki, hogy nem kell menni.
Holnap kertipartyra megyünk, csináltam kekszes-tejfölös sütit, az egyiket banánosra, a másikat pedig sárgabarackosra. Persze Virág is segitett.

Képzeljétek el milyen beteg a kutyánk! Úgy sajnálom szegényt, úgy sirtam, mikor megtudtam. 10 hónapos golden retrieverünk van, nagyon édes, tüneményes fiúcska, Roni névre hallgat. Valentin napon jött hozzánk, április 1-én vittük állatorvoshoz, hogy valamiért sokat sántikál, nem fut sokat, nehezen kel fel. A doki adott gyógyszert, injekciót, vitamint neki, merthogy gyorsan nő, izületi gyulladása van. De nem javult, múlt héten visszavittük, másik doki volt, aki azt mondta, hogy ez már nem lehet növekedési dolog, mivel már 11 hónapos, igy csinált rtg-t. Nem mondott pontos diagnózist, de olyan csipőficam-szerűsége van, fel kell vinni Budapestre az Állattudományi Egyetemre, majd ott megmondják mi legyen. Vagy mútét, vagy egy idő után el kell altatni, mert olyan fájdalmai lesznek, hogy nem tud felállni majd. Annyira, de annyira sajnálom őt, mert ha meg is műtik, mi a garancia arra, hogy utána még évekig normálisan él? Az budapesti orvost nem értük el, szabadságon van két hétig, úgyhogy most várakozó állásponton vagyunk. Arról nem is beszélve, hogy méregdrága egy ilyen műtét!

És a legújabb hobbimról is irok egy kicsit: vettünk a Balatonnál egy olyan teniszjátékot, amit lehet egyedül és párban is játszani. A pontos nevét sajnos nem tudom. A lényeg az, hogy van egy műanyag nehezék, amibe követ, homokot kell tenni, ehhez gumi erősitve, a gumi végén teniszlabda, ezt kell magasra, nagy erővel megütni, az meg majd szépen visszajön és lehet utána futni. Fényképem még nincs róla (de ami késik nem múlik), igy egy kicsit nehéz elképzelni. Ma megvettem hozzá a teniszütőt is, csepegett az eső, de akkor is kimentem kipróbálni. Persze Virág is jött egyből, szegénykém az ütöt is alig birja el!

Most lépek, jó éjszakát mindenkinek! Kis betegeknek (és az EBD-apának is) gyors gyógyulást!!!

Sziasztok,
Hugi

hugodugo

Kép tejfölevészet Kép készül a krém Kép fakanálnyalogatóm Kép kekszpuzzle

hugodugo

Kép kóstolgatás Kép a banánost csinálom én

hugodugo

Liliknek én is boldog Névnapot kívánok!!!

Hugi,
Szegény kutyus...!!!
Reméljük meggyógyul majd, de gondolom mi pénz...

Na, anyósék jöttek, indulunk lassan...

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Cirmike!
Jó utat!

Hugi!
Szegény kutyusotok.Nehéz döntés a tiétek.Párom németjuhászának a kezeltetése tavalyelőtt 80ezer forint volt.Plusz utána még a diéta,egyéb vitaminok a felerősödéshez.
Épphogy ki tudtuk fizetni.
Most Karácsonykor anyunál a tacskónk lett prosztata beteg.Anyu inkább pusztulni hagyta volna.Mi meg elvittük dokihoz.Aztán mikor jöttek volna anyumék ünnepi ebédre,mondtuk hogy azt a pénzt a Tónira szántuk.Most is nagy egészségnek örvend.
Szóval tudom milyen nagy szeretetet érez az ember a kutája iránt,de van egy pont amit már nem tud vállalni érte az ember.
Gondolom egy ilyen műtűt több százezres lehet,ha csak pesten végzik el az operációt.Ne érezzetek lelkifurdit ha az elaltatás mellett döntötök,főleg ha visszafordithatatlan a betegség a jószágnál.
Ezt a kekszes sütit mi is sokszor elkészitjük,nagyon finom.

Erika!
Boldog névnapot Viktória Lilinek!!
Köszi a linket.Nagyon klassz.

Gabi!
Aranyos volt Geri a pisizacsival.Én szegény ygerekem zacsiját is belegyömöszöltem a lukon a zacsin.A kórházban tök égtem.De nem mondta senki hogyan is kéne.Utána már rutinos voltam.Szopi előtt felraktam,két perc mulva tele volt.
Úgy tervezzük hogy Karácsonyra szeretnénk kész lenni teljesen.
Igazából pénzfüggő a dolog.Sajna jöttek olyan kiadások amikre nem számitottunk.

Nagyon jó hogy Levike szépen szopizgat már.

Zsani!
Tök jó hogy nemsoká költöztök.Lehet jobb lépés most kiadni a lakást,mert nagyon lementek az ingatlanárak.
Lilikének Boldog Névnapot!

Istike is csatlakozik asszem a göthös brigádba,reggelre folyt az orra picit,köhécsel.Éjjel is többször tüsszentett álmában.Pici hőemelkedés,étvágytalanság.
Kedve szuper,ugyanolyan rosszcsont.

Betti

Kép
berna23

Sziasztok!

Jajj, istenem..Olyan irigy vagyok most Ágira.. Nermrég született Antika , de máris olyan nagy fiú már..Olyan jó lenne, mégegyszer átélni azt, amikor először a kezembe vettem és azt a pár napot, amikor ugyan a szívem majd megszakadt a Biusért, de ott volt nekem a pici fiacskám és babusgattam egész nap a kórházban..SDe mivel nem tervezünk több babát, így ezt már nem fogom..De az biztos, hogy ezek a leggyönyörűbb pillanatok..

Apa nincs ma itthon, apum elcsalta segíteni, valamit dolgoznak a garázsban.Bius nagyon sírt, hogy elmegy és nem játszik vele..Én sem örültem, szeretem, ha hétvégén együtt vagyunk.Ebédem lassan kész (husileves, töltött csirke..)
Antika alszik, szegénykáém nagyon sírt reggel, felül jön a két fogacska és nagyon szenved vele egy pár napja, remélem gyorsan áttöri az ínyét, hogy jobb legyen neki.

Lola!

Igen, Antika tényleg tiszta apja, de ahogy néztem Somád is teljesen apucija.. Én is szeretek a kisszobába bemenni, jó meleg színek vannak, de általában akkor kupi van, hogy inkább fordulok is kifelé.. :)
Eredetiileg az a hálószobánk volt, amikor Bius 1,5 éves bolt, akkor alakítottuk át a nagyszobát és költöztünk át oda. Így az még a mi színünk..Ilyen volt a nászutas-szobánk(két szemközti fal egyforma színű, egyik sárga, másik narancs..)Ere kapott bordűt még a csajszi. Régóta nem akart már a kiságyban aludni.2. szülinapjára kapta a nagyágyat, de előtte sem aludt már a kicsiben, hanem volt bent egy kihúzhatós ágy és azon aludt..Most bezzeg bemászna Antika helyére...
Azt hiszem te kérdezted, hogy hol van a másik lakás és hogy kicsi-e. Igen, az csak 1 szobás, így oda nem tudnánk menni, direkt azért vettük azt apósnak, hogy ne legyen sok a rezsije. Ha eladnánk se lennénk közelebb egy családihoz, mert nagyrésze kölcsönön van..Így még várunk, hátha valami csoda történik..

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

Hugi:
szegény kiskutyátok!! Átérzem a dolgot. Nekem is volt egy kutyám, gyerekkoromban, lett egy daganata egy kullancscsípés után és meghalt. Imádtam őt. A végén már menni sem tudott, ölben vittük le pisilni. Egyedül voltam vele otthon, mikor meghalt, akkor már "mini" felnőttnek számítottam, de nagyon kikészültem. Napokig nagyon sokat sírtam.
Ha jobb neki, szenvedés nélkül, akkor úgy is érezni fogod, mit kell Vele tenni. Nekünk is azt kellett volna. :(
Gusztik a süti! Örülök, hogy Virág bőr nyavalyái jobban vannak!
Jó szórakozást a mai kerti bulihoz! Sportodról is kérünk képeket, igazad van, nem tudom elképzelni! :)

Cirmike: jó utat!!!

Zsanka:
Lili babának boldog első névnapot kívánunk!!!

Csilla:
hát igen, hülye idő. Én is kivagyok akadva. És ki lesz a lányok névadószülője? Nálunk is a két kicsinek még nem volt megtartva. De lassan időszerű. De nálunk komolyabb okok miatt nem volt még eddig.
Köszi az infót Ágiékról. Biztos minden rendben lesz és jöhetnek hétfőn! Szuper, hogy már szopizik!
Nektek is jó szórakozást a névadóhoz! Képeket kérünk!!

Livi: örülök, hogy tetszett Timinek, nálunk is volt örömködés. Bár inkább részemről, Dóri nem nagyon akarta felvenni, Bence meg nem értette! :) De szerintem tök szépek és jópofák!

Lola: mi van Veletek? Mostanában Te is ritkábban írsz! :(

Köszi a jobbulást üziket Bencusnak (meg apájának is). Ma még nem volt lázas, éjjel sem. Végig aludta az éjjelt megint. Ma egy kaka volt. Nem az a tipikus hasmenés (folyós stb.), de mégsem normális kaka, fura állag, nagyon büdös. Kicsit hasonló tavalyi Dórika szalmonellájához. Remélem nem az.

Gabi:
a dokiban még nem merült fel a leoltás, mert azt mondja, "sima" hasmenéses vírus is elhúzódhat egy hétig simán. Addig lehet lázas is, hasmenése is. Végül is még csak szerdán kezdődött a kaka gond. Akkor még csak hurutos kaka, csütörtöktől lett más. De az állaga azóta is más lett, csütörtökön vízes, zöld, extra büdi, azóta sűrűbb. Remélem rendeződik. Ha nem, hétfőn kérek széklettartályt. Csak kb. 5 nap, mire lesz eredmény. Ha esetleg szalmonella, nem filózok rajta, kérek antibiot. Dórinál is kb. 3 hét után adtak, és utána hamar meggyógyult. De Bencénél nem fogom addig húzni. De még mindig bízom benne, hogy nem arról van szó.
Örülök, hogy nálatok legalább a diagnózis biztos.

Na megyek, Bence alszik. Addig főzök. Gulyásleves lesz, meg rántott csirkemell, kukoricás rízzsel. Bencének ma is lightosabb. Répa+krumpli főzi, üresen! :(

Délután húgomékhoz megyünk, össznépi buli lesz!

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Hugi!

Én a szerda, vagy a pénteki 6 órás edzésre szavaznék..Addíg talán oda tudok érni, majd szólok Antinak kapkodjon, mert ugye ő 5-ig melózik..
Szegény kutyusotok..Gondolom Virág is odavan..TuDJA, hogy mennyire beteg?
Melóban Endre van még, vagy már megkaptad az új főnököt? Én most tök el vagyok keseredve, gyedet kaptam és nagyon kevés... :(
Nagyon ügyesen segít neked Virág, én is be szoktam fogni Bius és nagyon élvezi..Kíváncsi leszek, hogy tizenpár év múlva is ilyen segítőkészek lesznek-e.. :wink:

Kép Kép
joosneagi

Betti: jobbulást Istikének! Reméljük múló dolog!

Cserieri: Boldog másodiknév napot Viktória Lilinek is! :) Írtam privit!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

TALI: akkor azt már le fixálhatjuk, hogy délután, többek jelezték, hogy az jó.

Tehát hétfő-péntekig valamelyik délután 16 óra után. Bár lehet, hogy hétfőn még nem lesz annyira meleg, nem?

Most már csak helyszínt kéne kitalálnunk közösen!!

Tippek: (szavazatokat írjuk mellé szerintem, húzzunk mellé vonalat és amelyik nyer, oda menjünk. De még írjatok nyugodtan a listára, kinek mi lenne szimpatikus helyszín)

Jubi park I
Csóni tó I
.
.
.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Csilla!

Tényleg, köszi az infókat.. Képeket a névadóról!!Biztos tüneményesek lesznek a csajok (szokás szerint..)..
Mi is beszéltük, hogy Antót meg kellene már keresztelni, Biusnál pár hósan elintéztük..Majd, he megjöttünk nyaralásból, elintézzük.
Ti mentek valahovűá utána ebédelni? Én még azt nem tudom, hogy hogyan oldjam meg.Hogy főzzek itthon, vagy elmenjünk valahová.A gyerekek miatt kényelmesebb lenne itthon, de a kajcsi miatt meg a pakolás miatt-8amiben mindíg egyedül maradok) jobb lenne étteremben. Biusét a Mackóban (főiskolánál ) tartottuk, ott ismerjük a tulajt és nagyon jó áron megcsinálta.De ő nem nagyon vállal vasárnapra,keresztelő meg ugye vasárnap szokott lenni és olyan sokan meg nem lennénk, hogy megérje neki..

Na megyek, mert kiscsajom már megint a szekrényre mászik...

Ja, és Boldog Lili Napot kívánunk!!!

Kép Kép
joosneagi

Nekünk bármelyik délután jó a talira, kivéve a pénteket, most jutott eszembe, hogy megyünk vacsizni...

Nekünk jó Csóni tó is és a Jubi is, talán a Csóni tó annyiból jobb, hogy nem mennek olyen messzira a gyerekek...

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

Megérkeztünk a Balcsiról sajnos! Szerencsére azért jó időnk volt, nem volt kánikula, de a gyereknek így jobb volt! A víz kellemes volt! Szerdán este esett 1 órát az eső! Aztán csütörtökön délelőtt de 4 után már ujjatlan poloba sétáltunk a központban. Még maradtunk volna pénteken is ,de akkor a szél is fújt és az eső is esett, így 10 után jöttünk is haza!
Mi pénteken érkeztünk! Szinte egész napot kint töltöttük a parton! Dórim is simán bemegy már a cicijéig érő vízbe úszógumi nélkül is!
Zsócit is elég nehéz kihozni a vízből. Párom még a jövőhéten is szabizik, így szeretnénk majd kimenni az élményfürdőbe, de ahogy olvastam jó sok gond van! De hát szerdától 36 fokot mond! Ez se normális, tegnap meg ma 20 fok, aztán meg majdnem a duplája!

Gratulálok a pici Levi megszületéséhez! Sok egészséget kívánunk Neki!
Névnaposoknak is boldog névnapot kívánunk!

Közelgő szülinaposoknak egy ajándékötlet:
Mi a Zsócinak tavaly egy ugráló állatot (csacsi) vettünk, olyat amire rá tud ülni. Nagyon szereti még most is! Majd keresek képet és felteszem!

Képeket is majd teszek csak még nincs a gépen! Most megyek mosni egy újabb adagot!

Jó pihenést hétvégére!
Móni

Kép
Kép
moncsi76

Megvagyunk mi is ám, csak pénteken egész nap úton voltunk...
Tali: de jó, hogy délután lesz, mert jövő héttől be kell járnom melóba, szabis kollégámat helyettesíteni 2 hétig. De nem minden nap egésznap!

Lőjjük be a szerda 16.00-t???

Jubi park: I,I,
Lola+2 gyerek

Zsanka: Lilikének nagy puszi neve napja alkalmából. Volt időtök azért Neki venni v.mit, vagy a kádat kapja??? :D (vicc volt) Hol sikerült kádat venni, milyen lesz?sima, vagy sarok? színe?

Szilvianyu: bicó-semmi gond. Tegyél majd fel képeket azért. Dórika örült Neki, vagy még nem kapta meg, csak szülinapján?
Urad ne dörgedelmeskedjen, ha nyúlkál Dóri a kakiban... :roll: Na az enyém férj mondjuk meg se érzi, ha szaglik, Soma szokta mondani Neki. Ha nagyon nem érek rá, viszi tisztába tenni, de a félig nyitott pelust mindig ott hagyja,áááááá!
Bencének szurkolok, csak nem szalmonella. Kíméld a kis gyomrát.

Csilla, jó korán felállt akkor Vivid, ügyeske. Az a házikó tényleg szupi! Kis paradicsom lehet ez a kert a csajoknak. Merre van (Síkvölgy?)
Fényképeket tegyél majd a névadóról. Somának is az volt. Noénak lehet nem lesz, névadó szülő hiányában!!!! Vagy majd pár év múlva, nem tudom...

Gabi: szegény kis pöttyös Geri, én még ilyet nem láttam, mármint ezt a 3 napos láz-betegséget élőben babán. Sománál nem volt sosem. Tudom, hogy van ilyen...

Rita: Ti hol szoktatok sulis cuccokat beszerezni?

Sulis cuccok: tegnap éjfélkor Soma kapott Tescoból egy Jégkorszak 3-as órarendet+ kis tolltartót, ugyanis este kiesett megint egy foga, így Fogtündér rohanhatott (férjem személyében :) ) éjjel hogy reggelre legyen v.mi a párna alatt!

Cirmike: jót röhögtem mikor elképzeltem a bukósisakos hányingerrel küszködő Szandrát! :D :D
Na nem viccelek Vele, jó utat, jó kikapcsolódást!

Cseriviola: Te Vikidnek is nagyon boldog Lili napot. Én is megnéztem a Trixi könyveket, aranyosak!

Betti: de jó hogy lesz a családban kisbaba, babázhatsz még többet. Nem is tudtam, hogy van bátyád. Messze laknak tőletek. A képen Isti nagyon lelkiismeretes-büszke unokatesó képében fest!

Hugi: kutyust sajnálom. Érdeklődjetek neten is ilyen típusú műtéttel kapcsolatban, hátha vannak kutyatulajdonosok akik tudnak az esélyekről valamit mondani, hátha!

Na nem tudom kinek nem reagáltam, de majd eszembe jut.

Szilvianyu-Rita körkérdés:
Lányaitok nem hagyta el tornacuccát az első időkben? Somának kéne egy normális, márkás sportcipő. De félek, ha azt teszem be majd heti 2 tesiórára és elhagyja..... vagy vegyek Neki kommersz kínai gumitalpút arra inkább? Help!

lola77

Ja még amit akartam:

Szilvianyu: megérdemli Emeséd az új táskát, aki kitűnő tanuló lett....
(Bár én most úgy szeretnék táskát vásárolni, hogy nem 1 évre... bár gondolom tavaly Te is úgy vetted....)

Betti: olyan stefániát én is szoktam krumplifőzihez, meg v.milyen körettel másnapra. Mi is n.on szeretjük...

lola77

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?