lara: megnéztem a leletet, a CRL 1,92 cm a GSD 3,61 cm (bár bevallom, gőzöm sincs, melyik, mit jelent)
Mi szeretnénk őssejt levételt, bár adja isten, sose legyen rá szükség. Valóban nagyon húzós az ára, de azt néztem, ha két évi részletre fizeti az ember, alacsony kamatot számolnak, havi bontásban talán egyszerűbb, mint egyszerre kitermelni.
Babácska, gyesben és csp-ban még nem nagyon vagyok otthon, csak az alapokat tudom. Csp 1 gyereknél 12.200,- Ft, 2nél 13.300,Ft, 3-nál vagy többnél 16.000 gyerkőcönként. Ha valaki egyedül neveli, akkor 1500-zal több. Mármint idén. Hogy 2010-re mit találnak ki, azt ugye nem tudhatjuk.
Van még ugye a gyás, az fél évig jár, összege a napi átlagkereset 70%-a. És ott van még a gyed is, ami meg a gyás után jár, meg a gyers (idén 28.500 Ft - 9,5 % nyugdíjjárulék), de bevallom, itt elvesztettem a fonalat. A többgyerekes anyukák biztosan képben vannak, lányok, hogy is van ez?
Mi most indulunk vidékre, a párom szüleinek holnap jelentjük be a nagy hírt, biztos nagy lesz az öröm. Babácska, szerintem senkinek, még a közvetlen családtagjaidnak sincs joga elrontani az örömödet, és mindenfél örökségeket a falra festeni. Én biztos szép szelíden (legalábbis elsőre
) megkérnék mindenkit, hogyha ő nem is örül igazán, a saját félelmeit, szoronságait, negativitását ne pakolja rád.
Találkozó: Mivel akik jelezték, hogy csak a hétvége jó nekik, azok nem szóltak vissza a jövő szombatra, ezért szerintem legyen két alternatíva és amelyikre több jelentkező van, azt válasszuk. A világért sem szeretnék én dönteni a kérdésben, de mivel mástól nem jött konkrét időpont-javaslat, ezért valakinek csak kell javasolni.
Akkor tehát:
Jövő péntek - júl. 17. - péntek 5 óra, vagy július 18. szombat 4 óra Westend? Akár itt, akár prviben légyszi jelezzen vissza, aki érdekel.