Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok, itt is egy elveszett, de ezerrel vizsgák :? Minden szombaton 2! És még van 6 db. Szóval tanulok mint állat :roll: :lol:

Egcsi, nagyon jók a képek, szupi a medence :wink: Látom Boti kicsit lefáradt :P

Rita, nagyon csinik, szépek a lányok :) Meg Endre is 8) a kis kocsiban! Tök jó hosszú már Lili haja. Képzeld Eszti meg levágatta. Együtt voltunk fodrásznál, csak megigazittatni jött velem, erre ott közli, anya inkább rövidet akarok! :shock: győzködtük, hogy tuti, mert soká lesz ilyen hosszú megint, de hajthatatlan volt, és kleopátrásra vágattuk. Nagyon aranyos jól áll neki, és tényleg nem bánta meg :) Nekem meg könnyebb így az usziban, meg jön a nyár is.............szóval rá bíztam! Majd rakok képet az új frizkóról, valamikor :oops: :P
Kittinek gratu az ovizáshoz, tök jó, hogy együtt vannak.


Andi,de jó, hogy jelentkeztél :) Isten éltesse a naffiút :wink: :P Nagyon édik vagytok a képeken :wink:


Többieknek mindenkinek puszantás, és tényleg jövök, ha tudok! Drukkoljatok :wink:
manóci
 
 


Sziasztok :D

Itt is egy elveszett. 8)
Bocsi, hogy ennyire nem jövök, de végre kihevertük a betegségeket, és lassan a sulinak is vége, tegnap leviszgáztattam a gyerekeket, már csak a papírmunka van hátra. :roll: Aztán majd jövök többet, teszek fel képet. Majd magamról is csináltatok már Karcsival, mert a héten elegem lett a hajamból és a fodrászom támogatásával eldöntöttem, hogy ok, akkor rakjunk bele egy kis hullámot. Mindenkinek nagyon tetszik, Karcsinak első helyen, igaz Anyu és a Hugi reakciója az volt, hogy még nekik kicsit furcsa. De aki ismer, annak eddig nagyon tetszik és én is élvezem, hogy semmi gondom a hajammal, szóval nem bántam meg. Ma meg vettem új rucikat is, meg kaptam is, szóval JÓL ÉRZEM MAGAM!!! :D :D :D Jön a nyár, remélem a gyerekek is szófogadóbbak lesznek, mert most mind a kettő süket és néha nagyon fárasztó, hogy 100x kell elmondani a dolgokat, de nagyon bízom benne, hogy szuper nyarunk lesz! :D

Rita, Egcsi, Andi
Klasszak a képek!

Egcsi
Azt a medencét NAGGGYON irigylem!!! :P

Rita
Klassz az ovisság! És még Lili sem alszik ott, ugye? Te mikor mész vissza teljesen dolgozni? Én szeptembertől muszáj leszek, úgyhogy szegény Flórácska ahogy beszokik az oviba, már ott is kell majd, hogy aludjon, hisz én fél 5-ig fogok tanítani és csak utána tudom őket elhozni. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy fog menni! :roll:

Manó
Hajlevágás :D Szerintem jól tetted. MÁr elég nagylány, hogy ilyet megértsen és így legalább megtanulja, hogy ha dönt, annak következménye van. És látod, nem bánta meg. :D
Én most vacillálok, mert Flóra egyre többször mondja, hogy ő is szeretne fülbevalót. Én eddig nem akartam neki, majd csak ha iskolás lesz, de most azért elgondolkoztam rajta, hogy ennyire mondja. Nehéz. :roll:

Anikó???

Most mennem kell, még vár 1-2 sorozat, amiket csak felvenni tudtam, megnézni még nem volt időm.

Majd jövök és remélem már képekkel! :D

Puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado
 
 


Kittinek Boldog Szülinapot!

Orsi :)
Biztos jó az új hajad.. :wink:


Képek a múlt hétvégi kempingről: 
Kép Kép Kép Kép Kép

Most mennem kell nyúz a gyerekem.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 

 
 

Sziasztok :D

Képeim még nincsenek, de:

Kittinek nagyon boldog szülinapot utólag is! :D

Majd jövök 8)

Pusssssz :D

Orsi

avocado
 
 


Sziasztok!

Boldog születésnapot minden lurkónak!!!!

Jól vagyunk mi is. Olivér már alig várja a szülinapot. Tavasszal az egész családnak egymás után van március 21-től, ráaádsul a sásliliom is elkezdett nyílni, és ezzel mérjük az ő ünnepét. Jövőhéten meg is tartjuk, mert 18-án Balatonon leszünk, remélem ennél jobb idő kíséretében. :wink:

Marci lassan megkapja a pedálokat a biciklire, hiszen már gyönyörűen gurul a két keréken. Már nem is csodálkozom, hogy ilyen gyorsan mennek nála a mozgásos dolgok. Lehet, hogy akár az úszással is próbálokzhatnék...
Szinte folyton mondja a kis mondókáit és énekel megállás nélkül. Fekvés után még egy fél órát énekel magának az fix.
Ja, és a számok, a következő szerelem. kiváncsi vagyok, mikor fogja ötvözni! :lol:

Olivér az angol és német könyveket olvastatja magának. A kierjtése szépen alakul, később kiderül mit érünk vele. Vagy talán már júli végén, Németországban!
Egcsi, nálatok folyékonyan beszélnek már a gyerkőcök, de legalábbis mindent értenek gondolom.?

Munka megy, szokásos multi felfogásban. Túlóra lehet, ki nem fizetjük, de lecsúsztathatod, ha épp van rá alkalmad. Na ja...
No nem panaszkodom, hiszen szeretem amit csinálok, és valahol én vagyok a madás, ha hagyom magam hallgatni a lelkiismeretemre... :lol:

Náthák meg csak jönnek-mennek. Ki érti...?

Remélem, hamarosan képekkel is érkezem.

Sziasztok!

ui.: a kismama? Jól tetszik lenni? :D

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram
 
 


Eszter
Berci már jól beszél angolul, Bence is dumálgat mindkét nyelven.
Képeket várjuk. :wink:
Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Hello Lányok!

Kb. 8x kellett beírnom a jelszavamat, mire rájöttem, hogy mi is volt. :oops: Olyan régen voltam...

Figyelgetek, olvasgatok. Hozok majd képeket, de csak holnap, mert akkor még csinálunk párat. Jól vagyunk, a lányok nagyok és okosak!!! Arról nem is beszélve, hogy szépek. :lol:

Én el vagyok havazva, kissé idegbeteg vagyok, szombatonként 4 vizsga legalább, tanulni időm egy szál se. Szóval jól vagyok.

De holnap bővebben.

Puszi Mindenkinek!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi
 
 


Lillusnak Boldog Szülinapot!

Képeket várjuk, vizsgákhoz drukk! :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Sziasztok :D

Csak egy gyors bejelentkezés,mert többre sem időm, sem idegrendszerem. :? Sajna az allergiám ma totál bedurvult, és ettől kicsit ziláltak az idegeim, a "magamat sem bírom elviselni" stádiumban vagyok, remélem hamar alábbhagy és jobban leszek belülről is! Akkor majd már nekiülök képeket kicsinyíteni, ígérem!

Ja, különben jól vagyunk, ma megvolt a zenesuliban az évzáró-biziosztó, úgyhogy holnaptól szabi, igaz még hátra egy értekezlet, de azt már fél lábon is...tudjátok! :wink:

Puszi hegyek mindenkinek! :D

Orsi

avocado
 
 


Jaj, bocsi!

Lillának utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!! :D

avocado
 
 


Sziasztok!

Lillának boldog születésnapot!!!!!




Orsi!
Ma du. piros Toyota a Decathlonnál Csömörön? Ti voltatok? Jól láttam? :D Aztán bementetek a sportpályára, minekután lekeveredtetek az autóútról... :wink:

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram
 
 


ui. mármint a piros autó én voltam....

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram
 
 


Sziasztok!

Zsombornak,Kittinek,Lillának boldog szülinapot kívánunk :)

képek édesek :)

mi megvagyunk tart már anyári szünete Mírának,első napok vmi eszméletlenül szörnyűek voltak,el voltam szokva az egésznapos együttléttől :) de már kezdünk ismét összeszokni :)
Amúgy okos,nagypofájú kiscsaj,kész csoda ha egy percre befogja a lepénylesőjét :) akkor van csak hosszabb ideg csendben ha alszik :)
Bálint meg a másik fele :) Ő még elevenebb,mint Míra egy igazi zsivány aki imád hízelegni és általában el is éri amit akar :)
2en együtt meg.... még jó h. festve van a hajam :) nem látszanak az ősz hajszálaim :)

Orsi!
fülbevaló:Mírának tavaly ősszel kilövettük,mert állandóan azt hajtogatta Ő szeretne :) volt nagy üvőltés hiszti... cserélni azt nem lehetett,mikor az egyiket elhagyta csak álmában tudtam betenni a másikat... aztán mivel még azt sem engedte h. néha alkohollal v vmi más fertőtlenítőszerrrel áttöröljem,úgy begyulladt neki... mire meggyógyult beforrt a lyuk :) mostanában mondogatja h. majd 6éves korában újra kezdjük :)

Egcsi!
házat belaktátok már? tök jók a képek :)

Rita!
Kittinek hogy tetszik az ovi? S Te könnyen beleszoktál az új "életetekbe"

Timi,Manó!
S Vácon nem szoktatok találkozni? vizsgák vannak még?

Anikó??????? Te is régen írtál már :)

mennem kell csók :)

KépKép
viranka
 
 


Csak beugrásilag!

A Szülinaposokat Isten Éltesse sokááá!!!!


Vizsgák még vannak, most voltam 3 napos gyaksin, meg kell még írnom a jövő héten a H. p. naplóm róla, júni végéig kell beadnom. És még szombaton lesz 2 uccsó vizsgám! :? Drukkoljatok :wink:

Ja, Vera, nem találkozunk a Timivel, mert én kihelyezettre járok, Hála istennek, nem kell lejárnom Vácra. A Krisztina krt-ra járok suliba, és vizsgáznom is oda kell mennem :)

Megyek is tanulni!

Mindenkinek, pussz
manóci
 
 


Sziasztok :D

Eszter
Ezt nem hiszem el!!! :D :D :D Igen, én voltam az az észlény anyuka, csak éppen nem volt betervezve, hogy oda is átmegyünk, de csak észrevették, így muszáj volt. És hol is közlekedek a 2 gyerekkel....na mindegy. 8) Kár, hogy nem jöttél vissza pár szóra. :D
Legalább a kocsit is megnéztem volna. 8)

Többieknek pusz, de most már lefordulok a székről, muszáj lefeküdnöm.

Orsi

avocado
 
 


Hali Mindenki!

Már régen voltam beszámolni. Minden okés velünk, bár tegnap Berci elrontotta a gyomrát, úgyhogy volt egy kis hányásos-hasmenéses éjszakánk. :roll: Már jobban van és pörög mint rendesen.
Tegnap beirattam a sulielőkészítőbe, aug. 24-én kezdődik a tanév. Úgy néz ki én otthagyom a munkahelyemet és itthon leszek a fiúkkal. Nagyon gondolkodom, hogy visszamegyek suliba és szerintem itt az ideje egy újabb gyeröknek is. :wink:
Készülök Bence szülinapjára, egyenlőre nem nagyon van ötletem mit vegyünk neki... Már annyi játék van, pedig egy csomót elvittem a gyűjtőbe az autista gyerekeknek. Ötletek?

Hoztam képeket is:

Bence munkába indul
Kép

A két csibész
Kép

Üdv,

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Hali,

Megint jó régen nem voltam.

Vera,
De nagyon hasonlít a két lányunk :D Veronikának is máj 29-én volt az évzárója, azóta itthon van de az elő pár napon teljesen zizi volt. Neki is be nem áll a szája egy percre sem. Még jó h nálunk Zsombor még csak sikítani tud :D Ráadásul őurasága leszokott a délelőtti alvásról, így elég nehéz főzni meg takarítani hogy folyton mindketten a lábam alatt vannak a konyhában, eszük ágában sincs a szobában ketten játszani :?

Egcsi,
Adósod vagyok még a válasszal, Zsombor kapott egy Clemmyt, Bilibo-t, pár fürdős játékot és a rokonoktól pénzt kértünk új gyerekülésre. Nagyon hasonlít a két fiad egymásra :D Medencéért én is nagyon irigy vagyok :D Harmadik baba? Hurrá :D

Rita,
Emlékszem egyszer ti voltatok Ausztriában Meseparkban, hol van az pontosan? Augusztus végén Sopronba készülünk nyaralni és szeretnénk elmenni oda a gyerkőcökkel.

Kép[
Kép[
kostyika
 
 


Andi
Tegyél már képet a Clemmyről és Bilibóról, mert dunsztom nincs mi az... :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Andi!
http://www.buk-vendeghaz.hu/mesefalu.html de ha googleba beírod h. mesepark kidob egy csomó linket :)

Egcsi!
hajrá hármaska :) hátha lány lesz :)
Bilibo: http://bilibo.com/hu/enter/default.aspx? ezt láttam egy játszóházban :)
a clemmyről halvány dunsztom sincs :)

pusz

KépKép
viranka
 
 


Vera,
Köszi a linket, megnéztem nagyon jó ez a park. Péntekenként van családi nap akkor kicsit olcsóbb a belépő, akkor fogunk menni.
A Clemmy egy puha építőkocka, hasonlít a Lego-hoz csak nem műanyag hanem rugalmas gumi.
http://www.compaya.hu/jatekreszlet.php? ... osito=4353
Zsombor ezt kapta
A Bilibo meg egy kagyló-forma játék ami azért jó mert a gyerek találja ki hogy mit játszik vele. Bár azzal inkább Veronika játszik, azon egyensúlyozik, húzza benne Zsombort, abban altatja a babáját és múltkor a strandon abban csónakázott :D

Egcsi,
A Bilibo-t pont 2 évestől ajánlják, nézd meg hátha Bencének is bejönne.

Kép[
Kép[
kostyika
 
 


Jó reggelt!
Jövök egy rövidre. :lol:
Vége a sulinak,bizik nagyon szépek.Gerinek csak tornából van négyese,többi ötös és 4 dícséretet kapott.Katicának 2 négyes,többi ötös.Nagyon büszke vagyok Rájuk!!!!
Bence is itthon van már egy hete.Hosszú lesz a nyár........Aranyos,tündér de nagggyon fárasztó. :?
Pénteken indulunk Keszthelyre,remélem jobb időnk lesz mint most. :shock:
Bencének jégárpája van!!!! :( Kaptunk cseppet,de ha nyár végéig nem szívódik fel,akkor műtét.Remélem megússza szegény.
Csütörtökön megyünk allergiavizsgálatra,Geri,Kata állandóan taknyos,most Bence szeme,lehet,hogy a nyuszikánk a ludas. :( Engem is elküldtek a szemem miatt,majd nyaralás után megyek.
Tegnap volt Geri szülinapi bulija,31-en voltunk.......Nagyon jól sikerült,de nagyon elfáradtam.
Ezt most elküldöm,aztán próbálok visszaolvasni,reagálni.

Anikó
vakili
 
 


Minden gyerkőcnek boldog szülinapot,akit érint,sajnos nem vagyok képben. :oops:

Egcsi:Hármaska????? Hajrá-hajrá! És apa mit szól hozzá? :wink: :lol: Fiúk édesek,mosolygósak,szépségesek! :D Bakancsos kép szupppper! :lol: Házatok nagyon szuper lehet,én nem vágyom kertesre,de ilyen társasba elmennék.Vannak játszótársak a gyerekeknek?
Párodnak van már munkája? Bírni fogjátok,ha nem dolgozol?Bence azért fog járni oviba?

Vera:sajnos nem fog összejönni már a jövő hét,júliusban ígérem megpróbálunk elmenni. :shock: Neked is hosszú lesz a nyár? :lol:

Orsi:hogy bírod a szabit? :D Jobbulást az allergiádhoz!

Timi:valami képeket ígértél! :wink: Drukk a vizsgákhoz!

Manó:nem semmi,hogy bírjátok a sulit,én nem vállalnám be. :?
Nem raksz képet Eszti hajáról?Kíváncsi vagyok.Kata meg frufrut vágatott magának,én is próbáltam lebeszélni,hogy ha nem tetszik Neki,sokára nő vissza,de hajthatatlan volt.Szerencsére nagyon jó lett,bár elég macerás.

Eszter:nyelvkönyvek :) Ügyesek vagytok! Nincs túl jó időtök a Balcsihoz! :(
Sátorozni mentek NÉmetországba?

Orsi:hol a kép az új hajadról? :wink: Az nagyon jó,ha jól érzed magad a bőrödben!Én is kaptam egy-két olyan ruhát mostanában,amiben végre nőnek érzem magam.Nem is emlékszem,mikor hordtam utoljára miniszoknyát,most vettem kettőt és nagy sikere van.Megvolt a 20 éves érettségi találkozónk is,és nagyon sok bókot kaptam. :lol:

Andi,Rita:képek nagyon szépségesek!!! :lol:

Ez volt ezen az oldalon,ennyit bírtam.

Puszi Mindenkinek:Anikó
vakili
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket! Mi is mindenkit puszilunk, aki bármit is ünnepel. :oops:

Igen, ígértem képeket, de....tudjátok....most sikerült csak lekicsinyíteni.

Rakok fel "laza" Lillát, Bicizős LIllát, Csengét, Lovazósat....Szóval mindenből egy kicsit, vannak régebbiek, és újabbak is.

Gyorsan elkezdem feltölteni, mert pancsi van...abban reménykedem csak, hogy ha vége a vizsgaidőszaknak, akkor több időm lesz...hahaha, hát persze... :wink:

Kép Néha imádják egymást!

Kép Laza nagycsaj!

Kép Tünci

Kép Szüliaji 1.

Kép Kicsi négykeréken

Kép Nagy kétkeréken

Kép Azt mondtam, hogy én Barbie tortát SOHA...és mégis

Kép Irány lovazni (Lilla imádja)

Kép Lovon

Na, most ennyi, szöveg később, Csigusz üvölt akádban...hajmosni megyek!

Puszi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi
 
 


Sziasztok!

Na, én is eltűntem, de vizsgaidőszak: vége :) Bár még kicsit izgulok, 2 jegyet nem tudok, úgyhogy naponta 2x is bújom a Neptunt. Az egyik okés lesz , és tök jó jegyeim is lett mindenből, végülis csak azt nem tudom még amitől naon fosok :? De remélem görbül majd :wink:

Nekünk is vége lett az ovinak, vagyis ügyelet van, dehát mi nem megyünk. Majd csak szeptemberbe. Volt kis kavarás az oviba, Eszti csoportjából pár gyerek elkerül, mert nem ebbe az oviba tartoznak, és ez itt a sztár ovi! 52 helyre 160-an jelentjeztek!! :shock: Nem értem aki tök messze lakik innen csak azért mert ez új ovi, miért gondolja mindenáron, hogy jobb is??!! Na, mindegy szóval mondta az ovi vezetőség, hogy ez tűrhetetlen, hogy mindenki ide akar járni, úgyhogy húznak egy vonalat, és szétpakolnak mindenkit ahova tartozik!Mi maradtunk, hála istennek, mivel 4 házzal föjjebb van az ovi, így mi tuti ide tartozunk :wink: Az egyik óvónéni is új lesz, azt kicsit sajnáltam, de már megismertük új óvó nénit, és ő is szimpi, aranyos, és ő is fejlesztő óvónő mint az előző, úgyhogy ennek örülök :)

Hannácskám jól van, vele megyünk jövő héten beszokni a bölcsibe, az első hétre aztán a második heti beszokás pedig augusztus végén lesz :)
Szerintem nem is mondtam, hogy én is megkezdem a munkát szeptember 1-ével, és tök jó mert abba bölcsibe vettek fel ahova Hannust is nagyon akartam vinni :P Szuper klassz az a bölcsi, tök jól állnak anyagilag, és minden van! A vezetőnő is egy nagyon karakán, gyerekcentrikus nő, aki mellesleg közgazdász végzettségű is, úgyhogy ami kell, mindent kigazdálkodik, és minden tök szupi dolgot meg tudnak venni :) Szóval ez az utolsó nyarunk, aztán beindul egy új életforma :wink:

Idén sajna mi nem megyünk nyaralni, mert be kell szigetelni a házat. Olyan magas volt télen a gáz szla, hogy................muszáj. Ez most fontosabb, vagyis az ésszerűség ezt diktálja! Pedig nagyon szerettünk volna, vhgova víz mellé. De majd jövőre........ :P Viszont Esztim megy úszó táborba a jövő héten, meg augusztusba táncos táborba. Meg azért itt a kert, medence, stb. Tehát nem panaszkodhatom igazán. Azért elütjük majd itthon is az időt 8) :lol:

Nálunk is nemsoká szülinapk. Holnap Hanna, 30.-án Eszti.

Most voltam ajikat megvenni, amíg alvás van. Pénztárcám, már üres :? De tuti nagyon fognak neki örülni :wink:



Egcsi,nagyon cukik a fiúk :)

Anikó,köszi, drága vagy. Hát bírom, mert muszáj. A jövő év lehet nehezebb lesz kicsit, mert hogy már dolgozom majd, de azért csak befejezem :)

Timi,jó, hogy jelentkeztél :wink: neked sok vizsgád van még??
Gyönyörűek a lányok, szóhoz sem jutok :) :) :wink: Csinik, szépek mint mindíg! Esztinek is tetszik a lovaglás, akart is menni lovas táborba, de én nem mertem elengedni :oops: Majd ha kicsit nagyobb lehet. Úgyhogy beígértem, hogy együtt elmegyünk a nyáron 1-1 alkalommal, és akkor befizetem lovagolhat, de én is ott akarooook lenni!! :P



Mindenkinek Boldog szülinapot, akinek volt már és véletlen lemaradtunk volna a köszöntésről!!

Képeket rakok, keresek, de ezt elküldöm :wink:
manóci
 
 


És akkor képek :)

Hannus most így néz ki

Kép

Hanni is már ékszerdobozozik

Kép

Eszti haj

Kép

Eszti a gyereknapon

Kép

Kép
manóci
 
 


Manó!
Hannának boldog 2. szülinapot kívánunk
:)
De megnőttek :)
Gratula a bölcsihez+mh-hez :)

KépKép
viranka
 
 


Hali Mindenkinek!

Napok óta próbálok belépni, nem engedett a babanet.... :?

Timi :)
A lányaid szépségesek! A Barbis torta is nagyon klassz. :wink:

Manó :)
A te lánykáid is szépségesek! Boldog szülcsinapot mindkettőnek! :)

Anikó :)
Remélem most már kitalálják miért vagytok mindig betegek! A szemed még mindig nem okés? :shock:
Apa eddig hevesen ellenált hármaskának, legutóbb már annyira nem, a legsúlyosabb ellenérve az volt, hogy ő már öreg...mindjárt 4O... :roll: Szerintem még kicsit gyúrom és menni fog ez... :wink:
Megleszünk a fizum nélkül, eddig is 9O%-a a gyerekek ovijára ment, szeptembertől meg nem kell fizetni érte. Sok lenne már a suli és a két (vagy három) gyerek mellett még munkába is rohanni. Ráadásul nem is fizet olyan jól, hogy megérje a stresszet. :roll:

Ha sokáig nem jövök, szidjátok a babanetet...

Puszi,
Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Sziasztok!
Egcsi:de jó,akkor hajrá babaproject! :lol: Valahogy mi is így gondolkodtunk,hogy nem az én fizetésemből éltünk,és nem sokkal kaptam többet,amikor dolgoztam.Nincs az a pénz,ami megéri a stresszt. :?

Manó:boldog szülinapot a lányoknak! :D Nagggyon szépek!!!! Jó lett Eszti haja.
Jól értem,hogy bölcsibe mész dolgozni? MIket vettél?

Timi:jaj de szépségesek a Te lányaid is! :D

Pénteken indulunk nyaralni,remélem jön a jóidő.
Rakok én is képet,már régen nem tettem. Kép Bencus évzárója
Kép Geri
Kép Katica
vakili
 
 


Lilinek nagyon boldog 5. szülinapot kívánunk :)


Báló,Míra,Vera

KépKép
viranka
 
 


Anikó :)
Nagyon jóképűek a legényeid és Kata gyönyürű! :wink:


Lilinek Boldog Szülinapot!

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Esztinek is boldog szülinapot kívánunk :)

Olivérnek utólag boldogságosat :)


Anikó jó utat :)

KépKép
viranka
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek utólag és előre, és vissza és ide oda BOLDOG SZÜLINAPOT!! :D

Mindenki drukkoljon!Csütörtökön megyek dokihoz :wink: :wink:

málna2162
 
 


Málna :)
Drukkhegyek!!!!

Minden topikos gyerkőcnek Boldog Szülinapot!

Bence szülinapja:
Kép
Kép Kép Kép

Minden jól sikerült, most készülünk a következőre. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Bencének Boldog szülinapot :) :) milyen édes kis maszatos :)

Veronikának is boldog 5. szülinapot :)

Málna!
drukk :)

KépKép
viranka
 
 


Nagyon köszönjük a köszöntéseket :) :) Mindkét lány nevében!!

Mi is minden manónak nagyon Boldog Szülinapot kívánunk!!!


lezajlottak nálunk is a szülizések, de nem volt egyszerű. Mi úgy szoktuk, hogy van egy tartva mindenkinek a saját napján, de azt csak 4-esben szűken tartjuk, és van egy Big szülizés, egy össznépi családi, ahol mindkét lányt felköszönti az egész család. Úgyhogy 3 trotát kellett készítenem, de nem bántam fini volt mindegyik. :P

Jó sokmindent kaptak a csajok. Tőlünk Hanni egy babakocsit, karórát, furuját :wink: ezt ő kérte, Eszti pedig egy Vsmile játékot, Hamupipőkést (majd látszik a képne amit fölrakok) Meg egy kreatív ollókészletet, 8 db. különböző cserélhető fejjel, ami különböző mintákat vág.
A családtól meg kaptak egy csúszdát, mesekönyveket, társas játékot, királyi Hófehérke babát, papucsokat, nyári rucit, hálóinget,asszem mást nem, vagy nem jut eszembe már :oops: :lol:


Egcsi, nagyon édik a fiúk, és persze az egész családi fotó tök jó :wink:
Az a torta nme néz ki rosszul, te csináltad??? :P


Málna, Megy a Drukk :wink: :wink:

Rakok képeket, aztán megyek is aludni. Majd benézek vmikor, csak alíg van időm, állandóan kint vagyunk, meg itt - ott jövünk megyünk, programok ezerrel :wink: Gondolom mindenkinél ilyen a nyár 8) Na, puszi jó éjt!!


Hanna szülije
Kép

Hanna ajándékkal
Kép

Eszti szülije
Kép

Eszti ajándékkal
Kép

A közös
Kép
manóci
 
 


Sziasztok!

16 mm petezsák, benne 4 mm embrió!!!!!
Minden rendben, jó helyen van!!Augusztus 4.-én megyek újra;)

Húúúúúúúúú, nagyon boldog vagyok!!!!

málna2162
 
 


Manó :)
Nagyon helyesek a lányok és a torták is nagyon jól néznek ki. Berci is Vtech játékot kap, csak a hordozhatós változatot. Cyberpocket vagy valami ilyesmi a neve. Eszti szereti?
Az a babakocsi is nagyon komoly. :)
A tortát én csináltam, Bercinek is házi készítés lesz, de neki azt hiszem joghurtosat csinálok.

Málna :)
Hipp-Hipp-Hurrááá!!! Hatalmas gratula! Vigyázz magatokra!


Nálunk semmi különös, hétköznapi bosszúságok. Most hívott az uram, hogy visszavágták a fizetését 15%-kal. :twisted: Mintha nem lenne így is nehéz ebben a sz@r gazdasági helyzetben... :?
Két hét múlva bejelentem, hogy otthagyom a munkahelyemet, augusztustól elkezdem a fősulit, csütörtökön megyek szintfelmérésre angolból és olvasásból. Matekból nem muszáj, de 2O éve nem volt matekkönyv a kezemben, szerintem semmire sem emlékszem az egyismeretlenes egyenletektől felfelé. 8) Még jó, hogy após matektanár, majd segít. Távoktatás. :wink:
Berci iskolájából jött levél egy jó hosszú listával, mit kell beszerezni a tanévkezdésre, de nem olyan vészes. Már nagyon várja a gyerök, hogy mehessen suliba. :D
Na, ennyit rólunk dióhéjban.
Nem nagyon pörög a topik...mindenki nyaral? 8)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Egcsi,Mi nem 8) :lol: De most nem is baj, olyan fura ez a nyár, nagyon szeszélyes. Legalábbis itthon. Most is esik, tök hüvi van. Hétfőtől meg 28 - 30 C - ot mond :shock:

A torta nálunk is azért lett házi, mert Eszti kívánsága volt, hogy joghurtos - epres tortát csináljak, ha jönnek a vendégek :wink: :D De naon fini lett!

Boti fizu :?
Milyen fősulira mész?
Én most élvezem a pihit. Aztán szeptembertől folyt a második.
Berci suli, tök jó hogy így várja. Eszti is már menne, de még mondtam neki van 2 éve :D :P

Csajok most váltottam ki Hannának a kullancs ellenit /FSME/ oltásokat, élből kettőt mert ugye 1 hó különbséggel kell beadatni, és dobtam egy akkora hátast, hogy csak na. 11000 Ft. volt a kettő :roll: :shock: :shock: Rákérdeztem ez hogy a manóba lehet, mikor Esztinek adattam 2008-ba a kettő nem volt 5000. Erre mondta a gy. szertáros, hogy minden támogatást levettek róla, így 1 db. 5500!!! Menjenek a pi...a azért, hogy a gyerekeknek való gyógyszereket oltásokat sem támogatják. Így növeljük a társadalom létszámát!!!!Ezeknek egyet se többet!!! :twisted: :twisted:

/Bocs Málna, pont rosszkor írom ezt, de nagyon feldühödtem!/

Málna,Nagy gratula, tök jó!! :D Örülök, és vigyázzatok magatokra! :wink:


Hozzánk holnap jönnek barátok gyerekestül, kertipartira. Remélem jó idő lesz! Vasárnap meg megyünk gyerekzsúrra 8)

Többiek, ki merre, mit??
manóci
 
 


Sziasztok!
Málna:jaj,de jóóóóó! Gratula és vigyázz Magatokra!Gyere sűrűn és adj hírt!

Egcsi:szépek vagytok! Nagyon boldogot a fiúknak! :lol: Olyan furi kimondani,hogy Berci iskolába megy. :shock: Hajrá suli! mennyi bátor,okos anyuka van a topicban. :shock: Én nem mernék már ilyet bevállalni. :oops:
Mi is akartunk Vtech játékot Bencének,de nem volt magyarnyelvű.Angolt meg nem akartunk.
Kíváncsi leszek a kollégák arcára,amikor bejelented a távozást. :wink: Urad fizuja: :evil:

Manó:de naon szépségesek a lányaid!Ügyik vagytok torta ügyben is!Ajándékok is szupik.
Én is gondolkozom már Bencéén,de nem nagyon jut eszembe semmi. :?

Nagyon jól sikerült a nyaralás,a viharok,esők általában este jöttek,sokat napoztunk.Állítólag csokik vagyunk. :lol: A legjobb a társaság volt,3 baráti család együtt,annyit nevettünk.
Volt egy szülinap,és beöltöztünk az ünnepeltnek fűszoknyába,virágfüzér meg miden,és táncoltunk.Vót nagy siker!!! :lol:

Majd teszek képeket,bár nem olyan szuperek,de a lényeg látszik rajta.

Puszi:Anikó
vakili
 
 


Jó reggelt!

Köszönöm Mindenkinek!!
Nagyon boldogok vagyunk: D Annyira bíztam a testemben, és tessék a 2.ciklusban össze is jött :D
Jövő héten családi nyaralásra megyünk(anyu is jön velünk, vagyis mi megyünk vele :D ), amit pont azért szerveztünk, így mert éreztük, hogy idén összejön a baba, és gondoltuk még előtte egyet pihenünk :wink: Vannak dolgok amikről most az állapotom miatt lekell mondanom, de NEM ÉRDEKEL!!!!Akkor is jó lesz!

Ugyan úgy semmi tünetem nincs mit Mátéval :wink: Csak sokat pisilek, és érzékeny a cicim :wink:

Képzeljétek Máté már olyan nagyfiú, hogy a héten a Pilisben volt Erdőjáró táborban: D Bogarásznak, kirándulnak, megfigyelnek. Van velük egy erdész, és egy madarász is :wink:
Hétfőn reggel vittk,és ma megyünk érte :wink:
Borzalmas érzés volt, hogy egész héten nem beszéltünk, csak az ovónénivel,de ismerem Manót...Kiakadt volna, ha meghallja a hangom :?
Így meg nagyon jól érzi magát, az ovónénik agyba-főbe dicsérik, hogy mennyire okos,milyen okosakat kérdez, meg mond.
Kíváncsi leszek, hogy fog minket ma fogadni, de biztos vagyok benne, hogy ez a hét meghatározó lesz a következő időszakra: wink: Ez egy mérföldkő lesz, hisz eddig csak a napi 8 órát töltöttük külön, amíg Ő az oviban volt Én meg dolgoztam…
Megyek keltem Apát, reggeli aztán indulunk. Lesz 10 órakor még egy rövid családi kirándulás, aztán meg egy bográcsozás
Majd beszámolok, hogy milyen volt(ha valakit érdekel, bemásolom a részletes programot, nagyon jó)
Szép napot mindenkinek!

málna2162
 
 


Sziasztok :D

Megjöttünk, jól vagyunk, leszámítva szegény Gergőt, megy a hasa, de remélem hamar túl lesz rajta!

Málna
ÓRIÁSI GRATULA!!!!

Látom, nagyon senkinek nem hiányoztam, de ne féljetek, most már jövök rendesen. :wink:

Reagálni most nem tudok, csak átfutottam, majd írok, hogy milyen volt az út, meg hozok képeket is. :D

Pusssssz :D

Orsi

avocado
 
 


Manó :)
Egyenlőre csak általános tárgyakat veszek fel, matek :roll: ,angol, kommunikáció, biológia, ezek nélkül nem vesznek fel az ápolónői programba. Kb. egy év mire ezekkel végzek és utáni a szakmai tárgyak.
Bercinek ez még csak iskolaelőkészítő, de majd ugyanide megy elsőbe is.
Nem unatkoztok. Ennyi party :D

Málna :)
Máté nagyon ügyes, én el sem tudom képzelni, hogy Berci valahol máshol töltse az éjszakát. Egy napot sem, nem egy hetet... 8)

Orsi :)
Én hiányoltalak, igaz nem név szerint, de hosszú lista lenne, ha mindenkit felsorolnék aki régen dugta ide a csőrét. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Sziasztok!

Én régen dugtam ide a csőröm... :D

Mivel nyár közepén járunk, gondoltam felköszöntöm a topikbabákat, amúgy egységesen: MINDEN 2004 NYÁRI BABÁT (???) ISTEN ÉLTESSEN !

Nálunk múlt szombaton volt a szülinapi party, hotdogos kocsit béreltünk egy ismerőstől, tök jó volt, élvezték, meg vetélkedők voltak az én irányitásommal, sztem jól sikerült!

Minden rendben velünk amúgy, fiuk nőnek, okosodnak, továbbra is Balázs az érzékeny, visszahúzódóbb, Matyi a belevalóbb, elevenebb, de mindkettő gyönyörü és szeretnivaló.

Az újdonság csak annyi, hogy nálunk is teritékre került a 3.-ik baba kérdése, nagyon szeretnénk!

Amúgy én dolgozom már, úgyhogy örökké rohanásban vagyok, várom a szabadságot nagyon, sajna csak 1 hétre tudunk elutazni, de nem csüggedek, előtte-utána itthon is jó lesz néhány nap pihenő.

Keresek majd képeket a fiukról, csak sajna otthon napok óta rossz a net, itt a cégnél meg nem nagyon van.

Sok puszi:
szöszi
szoszmosz
 
 


Szöszi! :lol:
De rég hallottunk Rólatok!!! Örülök,hogy minden rendben,3. babához mrg hajrá! :lol: :wink:
Hol dolgozol? Ezek szerint Matyi bölcsis lett?
Balázsnak boldog szülinapot!
Képeket tényleg küldjél!!!

Orsi:remélem tényleg nem volt komoly baja Gergőnek. Hol vannak a képek???? :wink:

Málna:hú,nem semmi Máté! Bence is csak akkor aludt nálkülem,amikor kórházban voltam,de akkor is az apjával.Nagymamák be sem merik vállalni. :roll: Kata sem volt még ottalvós táborban,most először volt a héten tánctáborban,de ez is csak napközis jellegű volt,délután mindig elhoztuk.
Pénteken volt bemutatójuk,hát nem azért mert az én lányom,de naggggyon ügyes! Olyan büszke vagyok Rá,még el is pityeregtem magam.Olyan mozgása van,hogy egy-két év és nem tudom levakarni róla a fiúkat. :oops: :twisted:
Jó nyaralást és vigyázz Magatokra!Most hány hetes is vagy?

Egcsi:mi lesz ha közben jön hármaska? Mellette is tanulsz tovább?
Pénteken megyek fogászatra,altatásban megcsinálják az összeset,már nagy a para..... :oops:

Vera:merre jársz?

Puszi a többieknek is:Anikó
vakili
 
 


Hali! :)

Anikó :)
No para! Minden ok lesz! Nekem egy bölcsességfogamat kellett kioperálni, de azt nem altatásban csinálták. Nem volt gáz. :wink:
A lányod tényleg nagyon szép. 8)
Főleg azért akarok most babát, mert a suli mellett még bőven van rá energiám, ha végeztem, akkor már nem szeretném megszakítani a munkát. Azt meg nem tudnám csinálni, mint az itteniek, hogy 3 hónappal a szülés után visszamennek melózni és a csemete meg megy a daycare-be. :?

Holnap szorítsatok, viszem a fiúkat válogatásra egy tehetségkutató céghez. Egy csaj megállított vásárlás közben, hogy érdekelne-e ez a lehetőség, mert nagyon jóképű srácaim vannak és valami projecthez most keresnek gyerekeket és szerinte tökéletesek lennének. 8) Na, majd meglátjuk. :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Egcsi:Köszönöm lánykám dícséretét. :D
Műtét viszonylag hosszú lesz,azért félek tőle (kb.2 óra),meg utána nem tudom hogy fogok enni,inni,mert a rágó fogaim lesznek lecsiszolva és az állítólag nagyon érzékeny lesz. :? Ráadásul 11-kor lesz,addig étlen-szomjan....Nekem ez nagy dolog,mert ébredés után rögtön enni szoktam egy kicsit,úgy szédelgek.Na,majd meglátjuk..... :shock:
Baba dolgot értem,én nem lennék képes gyerek mellett tanulni,de hát vannak előtted pozitív példák itt a topicban is. :lol: Akkor majd előtted is megemelem a kalapom! :D
Nem akarlak elkeseríteni,és lehet,hogy Nálatok nem is erről van szó,de minket is leszólítottak,és Katát el is vittük válogatásra.Átjutott a második fordulón is,áradoztak,hogy milyen klassz,meg mindenre alkalmas,és elénk tettek egy szerződést,amit ott azonnal alá kellett volna írni.Akkor már ott voltak a fiúk is,és mindjárt Őket is szerződtették volna.Hát akkor már kezdett gyanús lenni a dolog,Gergő nem az a tipikus modellalkat. :wink: És érdekes módon még válogatásra sem kellett volna menniük.Aztán közölték,hogy fizessünk 180.000 Ft-ot és máris viszik fotózásra és csinálják a portfóliót.De ott azonnal.Nem tudom miért gondolják,hogy az ember ennyi pénzzel a zsebében mászkál az utcán. :twisted: Gondolkodási idő 10 perc,amíg elolvastuk a szerződést.Amiben persze nekünk csak kötelességeink voltak,nekik meg csak jogaik.De szó szerint!!!Aztán nagyon mérgesek voltak,amikor nem írtuk alá.Katát sajnáltam nagyon,Ő nagyon beleélte magát,két napig vigasztalgattuk. :cry:
Egyébként egy nagyon profi,nagyon szép ügynökség volt,biztos,hogy sokan bedőlnek.Talán van,akinek be is jön,de ahhoz nagyon nagy szerencse is kell.Későbbiekben gondolkozunk azon,hogy készíttetünk egy portfóliót Katáról,és azzal megyünk el esetleg valahová,mert az már van 50-70.000 Ft-ért.Ide is lehetett volna így menni,de ezt már csak akkor mondták,amikor azonnal kellett dönteni.Mindegy jó lecke volt,nagy ívben kerülöm azóta az ilyen leszólítósokat.Már azóta is megtalált egy,és nem értette,hogy miért menekülök,hiszen nem kerül semmibe.Na ja!Egyébként direkt megkérdeztem a múltkor is többször is,hogy ugye ez nem ilyen előre befizetős dolog?Mert akkor ne is raboljuk egymás idejét!Mondták,hogy szó sincs erről. :evil: Remélem Nálatok tényleg nincs.

Na,jó hosszú lettem,puszi:Anikó
vakili
 
 


Anikó :)
Nem keserítettél volna el, ha a válogatás előtt olvastam volna a sztoritokat. Csekély eltéréssel ugyanaz játszódott le, mint veletek. 1OOO dolcsit akartak a portfólióért, de "rendesek" voltak, mert részletben is lehetett volna fizetni. :roll: Ja, és több gondolkodási időt adtak, mint nektek, majd vissza kellene hívnom őket, ha átgondoltuk a dolgot. Hát addig álljanak fél lábon... Majd nézegetem én a jóképű fiaimat ingyen. :wink:

Üdv,
egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Sziasztok lányok!

Itt vagyok, csak kissé eltűnve. :oops:
Voltunk nyaralni egy hetet Balatonon, holnap meg megyünk 2 hétre Bükfürdőre, úgyhogy megint nem nagyon leszek. :oops:
Ja, és én is dolgozom. :) Majd délben mikor hazamegyek, már egész nap be se kapcsolom a számítógépet. :) Lányokkal vagyok, strandolunk, programokat csinálunk. Lányok is nagyon örülnek, hogy anya már nem számítógépezik. :)
Köszönjük szépen a sok köszöntéseket és mi is viszontkívánjuk mindenkinek!! :)
Képek nagyon jók! Hihetetlen mennyit fejlődnek ezek a gyerekek.
Lilit sajnos megcsípte egy hónapja egy Lyme-os kullancs. El is kapta a vírust, de már túl vagyunk az antibiotikumos kúrán és tegnap voltunk kontrollon, ahol a doki szerint minden rendben, de szeptemberben még vissza kell menni egy vérvételre.
Kitti jól van. vele most minden rendben leszámítva a sok sebet rajta. Ő egy örök kétballábas. Mindig elesik. :)
Ja! És tele vannak szúnyogcsípésekkel. Ha nem fújjuk be őket Off-al, megzabálják őket a szúnyogok. :( Rengeteg van most. Tegnap délután 5-kor nyírtam le a fűvet, de nem sokat láttam a körülöttem repkedő szúnyogoktól. :(

Egcsi: Lányokat is sokszor kérték fotózásra ugyanilyen ügynökök, de sose mentünk bele. :) Nem is a pénz miatt, hanem nem akarjuk, hogy fotozzák őket. :) Lilit szépségversenyre is hívták, de nem mentünk bele. 8) Endre szavaival élve: Szó se lehet róla. :) :lol:
Nálunk is volt olyan akinek fizetni kellett volna, de volt olyan akinek nem. Iwiw-en keresztül is pár reklám vagy modellügynökség felkeresett minket. :? :roll: De végül is ez az én hibám, mert feltettem a lányok képét, de nem érdekel, mindig törlöm a leveleket. :)
Egy barátnőm végigcsinálta egy kislányával. Hát nem kommentálom azt a sok rohangálást és a végeredményt. :(
Talán nálatok Amerikában ez másképp zajlik mint itthon. Talán emberbarátibb. :)
Írj mi volt a tehetségkutatón! Kiváncsi vagyok. :)

Anikó: Műtéthez nagy kalappal! Hidd el, hamar túlleszel rajta! :)


Vera: mégse megyünk úszótáborba. Lili nem lelkesedik érte, hogy főleg ott kell maradnia egész nap. Oviban se alszik még ott, és nem akarom én se hírtelen kitenni ennek. Ancsáék voltak megnézni az uszodát és nem sok jó véleménnyel vannak róla, így ez eldöntötte nekünk, hogy nem megy Lili. Azért a pénzért 2 hétig minden nap mehetünk strandolni és én is tudom tanítani Lilit. Már egész jól haladunk. Víz alatt is úszik, és karúszóval már beugrik a mélyvízbe, úgy hogy le is merül. :)
Kittinek nagyon tetszik az ovi. Mivel Lilivel egy csoportba járnak, nagyon élvezi. Nagyon jól megvannak. Hihetetlen kapcsolat van a lányok között. A "se veled se nélküled" illik rájuk. Nagyon jól elvannak együtt, mindent csak együtt hajlandóak enni, csinálni. Ha Lilit dokihoz viszem és a doki megkínálja cukorkával, csak akkor vesz, ha kap egyet a kistestvére számára is. :) Amikor Balatonon voltunk és Kitti aludt ebéd után, Lili kapott fagyit, de nem volt hajlandó megenni addig amíg a testvére fel nem kelt. Vagy Kitti a reggeli kakaót addig nem issza meg, míg Lili fel nem kell, még akkor is, ha az unokatesók a Balatonon jóízűen isszák, Kitti meg nagy szemekkel nézi őket, de kitart és megvárja Lilit. Szóval hihetetlen ez a kapcsolat. Sokan mondják is. :) A sok ölelkezésről, puszilkodásról, egymásra vigyázásról, egymásnak segítéséről nem is beszélve. :) Remélem, hogy ez a hihetetlen kapcsolat megmarad életük végéig. 8)

Manó: Lili hajlhatatlan. Nem hajlandó belemenni, hogy levágjuk a haját. Célja, hogy derékig érjen. Bár nem vagyunk attól messze. :) De így is sok munka van vele. :) Főleg fésülésben, mert sokszor összekocolódik. :) De most találtam egy Schauma márkájú hajfésülést könnyítő spray-t. A vízes hajra kell fújni és megkönnyíti a fésülést. Tényleg nagyon jó! :) És nem ragad. Olyan mintha víz lenne. Strandon minden nap befújom neki és nagyon könnyen ki tudom fésülni. :)
Eszti ügyes, hogy megengedte a hajvágást. :)
Gratulálok a vizsgákhoz! :)
Hogy ment hannus beszoktatása a bölcsibe? Jól viselte?

Orsi: idén biztosan nem megyek vissza dolgozni teljes munkaidőben. Jövőre meg csak max. 6 órában megyek vissza. Majd jövő év elején megbeszéljük ezt a főnökkel. Jó így nekünk és sok mindent meg tudok a lányokkal csinálni. :)

Andi: Bocs a késői válaszért. Bár Vera már megválaszolta. :) Amúgy nincs nagy különbség árban a pénteki családi nap és a többi nap között. :) Két euro nem sokat számít. :) De fantasztikus egy hely! Mindenképpen menjetek el. Mi jövő héten megyünk. :)

na, jó hosszú voltam! :)
Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita
 
 


Egcsi: Most olvastam. :) Ezek szerint nálatok se különb. :roll:

Kép
Kép
trita
 
 


Sziasztok!

Bocsi az eltünésért, és most is csak segítség kéne...

Uram megy a F1-re, és keresek neki szállást szombat éjszakára. Persze nem csillagászati áron. :oops:

Ha valaki tud vmit, jelezze legyen kedves

Pusszancs!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?