Sziasztok lányok!
Itt vagyok, csak kissé eltűnve.
Voltunk nyaralni egy hetet Balatonon, holnap meg megyünk 2 hétre Bükfürdőre, úgyhogy megint nem nagyon leszek.
Ja, és én is dolgozom.
Majd délben mikor hazamegyek, már egész nap be se kapcsolom a számítógépet.
Lányokkal vagyok, strandolunk, programokat csinálunk. Lányok is nagyon örülnek, hogy anya már nem számítógépezik.
Köszönjük szépen a sok köszöntéseket és mi is viszontkívánjuk mindenkinek!!
Képek nagyon jók! Hihetetlen mennyit fejlődnek ezek a gyerekek.
Lilit sajnos megcsípte egy hónapja egy Lyme-os kullancs. El is kapta a vírust, de már túl vagyunk az antibiotikumos kúrán és tegnap voltunk kontrollon, ahol a doki szerint minden rendben, de szeptemberben még vissza kell menni egy vérvételre.
Kitti jól van. vele most minden rendben leszámítva a sok sebet rajta. Ő egy örök kétballábas. Mindig elesik.
Ja! És tele vannak szúnyogcsípésekkel. Ha nem fújjuk be őket Off-al, megzabálják őket a szúnyogok.
Rengeteg van most. Tegnap délután 5-kor nyírtam le a fűvet, de nem sokat láttam a körülöttem repkedő szúnyogoktól.
Egcsi: Lányokat is sokszor kérték fotózásra ugyanilyen ügynökök, de sose mentünk bele.
Nem is a pénz miatt, hanem nem akarjuk, hogy fotozzák őket.
Lilit szépségversenyre is hívták, de nem mentünk bele.
Endre szavaival élve: Szó se lehet róla.
Nálunk is volt olyan akinek fizetni kellett volna, de volt olyan akinek nem. Iwiw-en keresztül is pár reklám vagy modellügynökség felkeresett minket.
De végül is ez az én hibám, mert feltettem a lányok képét, de nem érdekel, mindig törlöm a leveleket.
Egy barátnőm végigcsinálta egy kislányával. Hát nem kommentálom azt a sok rohangálást és a végeredményt.
Talán nálatok Amerikában ez másképp zajlik mint itthon. Talán emberbarátibb.
Írj mi volt a tehetségkutatón! Kiváncsi vagyok.
Anikó: Műtéthez nagy kalappal! Hidd el, hamar túlleszel rajta!
Vera: mégse megyünk úszótáborba. Lili nem lelkesedik érte, hogy főleg ott kell maradnia egész nap. Oviban se alszik még ott, és nem akarom én se hírtelen kitenni ennek. Ancsáék voltak megnézni az uszodát és nem sok jó véleménnyel vannak róla, így ez eldöntötte nekünk, hogy nem megy Lili. Azért a pénzért 2 hétig minden nap mehetünk strandolni és én is tudom tanítani Lilit. Már egész jól haladunk. Víz alatt is úszik, és karúszóval már beugrik a mélyvízbe, úgy hogy le is merül.
Kittinek nagyon tetszik az ovi. Mivel Lilivel egy csoportba járnak, nagyon élvezi. Nagyon jól megvannak. Hihetetlen kapcsolat van a lányok között. A "se veled se nélküled" illik rájuk. Nagyon jól elvannak együtt, mindent csak együtt hajlandóak enni, csinálni. Ha Lilit dokihoz viszem és a doki megkínálja cukorkával, csak akkor vesz, ha kap egyet a kistestvére számára is.
Amikor Balatonon voltunk és Kitti aludt ebéd után, Lili kapott fagyit, de nem volt hajlandó megenni addig amíg a testvére fel nem kelt. Vagy Kitti a reggeli kakaót addig nem issza meg, míg Lili fel nem kell, még akkor is, ha az unokatesók a Balatonon jóízűen isszák, Kitti meg nagy szemekkel nézi őket, de kitart és megvárja Lilit. Szóval hihetetlen ez a kapcsolat. Sokan mondják is.
A sok ölelkezésről, puszilkodásról, egymásra vigyázásról, egymásnak segítéséről nem is beszélve.
Remélem, hogy ez a hihetetlen kapcsolat megmarad életük végéig.
Manó: Lili hajlhatatlan. Nem hajlandó belemenni, hogy levágjuk a haját. Célja, hogy derékig érjen. Bár nem vagyunk attól messze.
De így is sok munka van vele.
Főleg fésülésben, mert sokszor összekocolódik.
De most találtam egy Schauma márkájú hajfésülést könnyítő spray-t. A vízes hajra kell fújni és megkönnyíti a fésülést. Tényleg nagyon jó!
És nem ragad. Olyan mintha víz lenne. Strandon minden nap befújom neki és nagyon könnyen ki tudom fésülni.
Eszti ügyes, hogy megengedte a hajvágást.
Gratulálok a vizsgákhoz!
Hogy ment hannus beszoktatása a bölcsibe? Jól viselte?
Orsi: idén biztosan nem megyek vissza dolgozni teljes munkaidőben. Jövőre meg csak max. 6 órában megyek vissza. Majd jövő év elején megbeszéljük ezt a főnökkel. Jó így nekünk és sok mindent meg tudok a lányokkal csinálni.
Andi: Bocs a késői válaszért. Bár Vera már megválaszolta.
Amúgy nincs nagy különbség árban a pénteki családi nap és a többi nap között.
Két euro nem sokat számít.
De fantasztikus egy hely! Mindenképpen menjetek el. Mi jövő héten megyünk.
na, jó hosszú voltam!
Puszi nektek Rita