Sziasztok Lányok!
Ne haragudjatok, hogy nem jöttem, de tényleg nem tudtam belépni.
Valamiért nem engedett be. Mindig kérte a jelszót. Nagyon dühös voltam. Aztán a barátnőm férje oldotta meg a dolgot.
először is:
Nagyon sajnálom, hogy Melaszka ismét itt hagyott bennünket. A történtekről legszívesebben nem nyilatkoznék, de nagyon fontosak vagytok nekem, és nem bírom ki, hogy ne mondjam el a véleményemet. Én azrét szeretem ezt a topikot, mert itt nincs gyülölködés, gonoszkodás. Nem kell senkinek megfelelni, csak jól érezni magunkat. Épp elég gondja van mindenkinek. Ide felüdülni járunk. Szerintem ez itt olyan jól működik.... Részemről ennyit akartam elmondani. Én nagyon nem szeretem a vitát. Szeretlek benneteket, és nem akarok ilyenek miatt kilépni.
Látom, Eis, és Anyci jól egymásra találtatok!
Van közös téma. A lányaitok.
Milyene jó, hogy itt még erről is tudtok tapasztalatokat cserélni. Nekünk meg jó, mert majd anno hasznát tudjuk venni.
Bridget
Szia Drága! Látom megtörtént a nagy költözés!
Remélem jól fogod magad érezni, és az új otthon csupa-csupa jót fog neked hozni.
Apának hogy tetszik az új melóhely? Beilleszkedett? Vagy már ismerte az új kollégákat?
Milyen a szállásotok? Hogy érzed magad?
Kérdezted, hogy miből áll a pszicho vizsga. Ez egy 480 kérdéses teszt (gépen töltjük ki), amit kielemeznek, akkor rengeteg kézzel, papíron töltős teszt, fegyelmesség néző teszt, ami időre megy, és a megfelelő ábrákat (amik nagyon hasonlítanak egymásra), ki kell választani. Aztán személyes elbeszélgetés. Nem vesszük nagyon komolyan, de, ha nem sikerül, akkor akár a munkámba is kerülhet. SZóval komolyan kell venni.
És milyen fura, hogy nem korai időben látlak.
Nagyon jók az új vonalzóid!
és megvallom őszintén nem nagyon volt időm olvasni a blogodat, de pótolom ígérem. A képeket azért megnéztem, és csodás képek!
Kitty
nagyon sokat gondoltam rád, illetve anyukádra. Nagyon szorítottam neki. Örülök neki, hogy ha kis lépésekben is, de szépen halad előre a gyógyulás útján.
Várom a telefonodat! de először nyugodtan tedd a dolgodat!
Nekem is elküldöd a privit? Vagy majd inkább beszéljük meg személyesen? Legalább kicsit kiadod a feszültséget!
ja, és iszom a csokilikört!
Ilyenkor mindig eszembe jutsz!
) Néha esténként megiszom egy pohárkával.
Kati
Túl jutottál már a nagy mosáson? Sikerült végre rendet raknod?
Az ilyen nyaralásokban csak ez a rossz.
Utána napokig tart, mire kimos, elpakol az ember.
Nócika
Nagyon sajnálom a cicádat! Hatalmas ölelést küldök neked!
Nagyon szép az új vonalzód!
Nagyon tetszik, és találó!
Készen lettetek a kéménnyel?
Hogy van a vérnyomid? Méred rendesen ugye???
Ezek a gondolatok az anyaságról meg teljesen természetesek.
Ne aggódj, nagyon jó anya leszel!
Gabó
Milyen kis szigorúan néz a kutyád
De nagyon aranyos.
Anyci
Van már neted? Ill. Géped? Vagy még mindig a lányodtól nyúlod le a gépét?
Na most olvasom, hogy már jó a géped!
Nagyon jó lett az új vonalzód!
Bocsi, most lemaradtam, hogy milyen gyógyszert kellett szedned. Pedig vissza is kerestem, de nem találom.
Nagyon aranyos a történetetek a pároddal.
csak most azt nem látom, hogy mióta vagytok együtt?
Csucsu
A szabadságodhoz nagyon sok pihenést kívánok! Fújd ki magad alaposan, és újúlt erővel tudod felvenni a harcot a munkával, és mindennel!
Enis
Látom nálad is a nagy szennyes maradt meg a nyaralás élményéből.
A képekre én is igényt tartok.
Küldöm priviben az email címemet! Köszönöm!
Aztaaaaaaaaa..... Micsoda képek!!!!!! ezek fantasztikusak!!!!!
)))) Méééééégggggg!
Zsu
Nagyon jók a viccek.
Sikerült babakocsit venni?
Teljesen kész vagy a felújítás utáni rendrakással?
Te jó ég!!! Nagyon sajnálom a barátnődéket!
ez rettenetes. Még olvasni is, nemhogy átélni. Kitarást kívánok nekik!!!! Nagyon nagy szükségük lesz rá... Sajnos.... Hányadik baba lett volna? Régóta próbálták?
Jaj ez a kép!!!
Igazi kismamis pocakkal!
) Nagyon cuki vagy!
Ne haragudjatok, ha valamire nem válaszoltam. Azért igyekeztem. Ha van ami lemaradt, és feltétlenül fontos, csak toljatok le nyugodtan! megérdemlem!!!
))
Jól le voltam maradva. Egész elfáradtam, mire az elmaradt 5 oldalt átnéztem.
HOlnap meló, utána meg jön az unokaöcsém egy hétre nyaralni.
Nem tudom mikor tudok jönni, de majd igyekszem.