Új privát üzeneted érkezett!

Yes :twisted:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Enis
Hat tudunk aludni de jol atvgyunk allva :arrow: este 10kor mar mennenk agyba reggel 6kor meg mar kukorekolas van :shock: Itt szenvedek az egyban azota is :x pedig mar bevettem meg1et :twisted:

Anyci
Itt ne aggodj olya n hosszu beirast irsz amennyit csak akarsz :lol: es arrol amirol epp kedved van :wink:

Zsu
Naon jo a serod meg igy kismamisan nekem olyan fura vgy hisz tavaly mikor meg mi taliztunk fehernemut vasaroltunk apacskak csabitasara most meg...lassan szulsz :D de szeretnek mar en is hozni pocakos fotot :roll:

Csucsu
Hun vgy :?:

Wazze ezek az autok dudalnak orba szajba hakell hanem :x faj a fejem :x

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Zsu ez tök jó hogy így ismerkedtetek meg "szájber"szerelem :D
Jól nézel ki a képen :D

Kép
anyci
 
 

 
 

Bridg!
Hát igen, már csak max. 14 hét és itt a kis pandúrunk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hozol te hamarosan pozitív tesztet :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

anyci!
Köszike :oops: :lol: 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


zsu tök jó kis pocid van :D

Kép
anyci
 
 


Zsú,
na végre látlak :lol: ,köszi a képet,tényleg jó a frizkód.Jól nézel ki,nőtt a pocakod is amióta láttuk ám :D Ez a gatyó végig jó lesz?Én anno még a férjem melegítőjében nyomtam :lol:

Anyci,
a férjem 184 magas,mégis 5 cm-nél nagyobb sarokkal már magasabbnak tűnök nála. :? Nem tudom hogy van ez,mert elméletileg nem lehetek magasabb nála ugye :lol: ,de baromira zavar,így inkább lemondok róla(na,nem a páromról :lol: )

Bridget,
apácska itt meddig dolgozik,neki jó így,nem?Mert Japánban fennt kellett maradnia éjszaka,hogy telózzon,itt meg pont fordítva vannak a dolgok.És a kajával hogy van,írtad,hogy ő inkább az egészséges kaját szereti,azokat a fincsi dolgokat amiket mindig mutattál nekünk :evil: :lol:
És a felmérések szerint az amerikaiak táplálkoznak a legegészségtelenebbül(alig bírtam leírni :lol: ).Persze,gondolom, aki nem főz otthon :roll:
Fejed még mindig fáj? :shock: :?

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Enis hát így tényleg kilőve a magas sarok :? Hát tényleg inkább a cipőid cseréld le ne a férjed :D

Bridget nem a sok dudálástól fáj a fejed?

Kép
anyci
 
 


Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok, hogy nem jöttem, de tényleg nem tudtam belépni.
Valamiért nem engedett be. Mindig kérte a jelszót. Nagyon dühös voltam. Aztán a barátnőm férje oldotta meg a dolgot.

először is:
Nagyon sajnálom, hogy Melaszka ismét itt hagyott bennünket. A történtekről legszívesebben nem nyilatkoznék, de nagyon fontosak vagytok nekem, és nem bírom ki, hogy ne mondjam el a véleményemet. Én azrét szeretem ezt a topikot, mert itt nincs gyülölködés, gonoszkodás. Nem kell senkinek megfelelni, csak jól érezni magunkat. Épp elég gondja van mindenkinek. Ide felüdülni járunk. Szerintem ez itt olyan jól működik.... Részemről ennyit akartam elmondani. Én nagyon nem szeretem a vitát. Szeretlek benneteket, és nem akarok ilyenek miatt kilépni.

Látom, Eis, és Anyci jól egymásra találtatok! :) Van közös téma. A lányaitok. :) Milyene jó, hogy itt még erről is tudtok tapasztalatokat cserélni. Nekünk meg jó, mert majd anno hasznát tudjuk venni. :)

Bridget
Szia Drága! Látom megtörtént a nagy költözés! :) Remélem jól fogod magad érezni, és az új otthon csupa-csupa jót fog neked hozni. :)
Apának hogy tetszik az új melóhely? Beilleszkedett? Vagy már ismerte az új kollégákat?
Milyen a szállásotok? Hogy érzed magad?
Kérdezted, hogy miből áll a pszicho vizsga. Ez egy 480 kérdéses teszt (gépen töltjük ki), amit kielemeznek, akkor rengeteg kézzel, papíron töltős teszt, fegyelmesség néző teszt, ami időre megy, és a megfelelő ábrákat (amik nagyon hasonlítanak egymásra), ki kell választani. Aztán személyes elbeszélgetés. Nem vesszük nagyon komolyan, de, ha nem sikerül, akkor akár a munkámba is kerülhet. SZóval komolyan kell venni.
És milyen fura, hogy nem korai időben látlak. :)
Nagyon jók az új vonalzóid! :) és megvallom őszintén nem nagyon volt időm olvasni a blogodat, de pótolom ígérem. A képeket azért megnéztem, és csodás képek! :)

Kitty
nagyon sokat gondoltam rád, illetve anyukádra. Nagyon szorítottam neki. Örülök neki, hogy ha kis lépésekben is, de szépen halad előre a gyógyulás útján. :)
Várom a telefonodat! de először nyugodtan tedd a dolgodat!
Nekem is elküldöd a privit? Vagy majd inkább beszéljük meg személyesen? Legalább kicsit kiadod a feszültséget!
ja, és iszom a csokilikört! :) Ilyenkor mindig eszembe jutsz! :)) Néha esténként megiszom egy pohárkával. :)

Kati
Túl jutottál már a nagy mosáson? Sikerült végre rendet raknod? :) Az ilyen nyaralásokban csak ez a rossz. :) Utána napokig tart, mire kimos, elpakol az ember. :)

Nócika
Nagyon sajnálom a cicádat! Hatalmas ölelést küldök neked!
Nagyon szép az új vonalzód! :) Nagyon tetszik, és találó! :)
Készen lettetek a kéménnyel?
Hogy van a vérnyomid? Méred rendesen ugye???
Ezek a gondolatok az anyaságról meg teljesen természetesek. :) Ne aggódj, nagyon jó anya leszel!

Gabó
Milyen kis szigorúan néz a kutyád :) De nagyon aranyos. :)

Anyci
Van már neted? Ill. Géped? Vagy még mindig a lányodtól nyúlod le a gépét? :) Na most olvasom, hogy már jó a géped! :)
Nagyon jó lett az új vonalzód! :)
Bocsi, most lemaradtam, hogy milyen gyógyszert kellett szedned. Pedig vissza is kerestem, de nem találom.
Nagyon aranyos a történetetek a pároddal. :) csak most azt nem látom, hogy mióta vagytok együtt?

Csucsu
A szabadságodhoz nagyon sok pihenést kívánok! Fújd ki magad alaposan, és újúlt erővel tudod felvenni a harcot a munkával, és mindennel! :)

Enis
:) Látom nálad is a nagy szennyes maradt meg a nyaralás élményéből. :) A képekre én is igényt tartok. :) Küldöm priviben az email címemet! Köszönöm! :)
Aztaaaaaaaaa..... Micsoda képek!!!!!! ezek fantasztikusak!!!!! :))))) Méééééégggggg! :)

Zsu
Nagyon jók a viccek. :)
Sikerült babakocsit venni?
Teljesen kész vagy a felújítás utáni rendrakással?
Te jó ég!!! Nagyon sajnálom a barátnődéket! :) ez rettenetes. Még olvasni is, nemhogy átélni. Kitarást kívánok nekik!!!! Nagyon nagy szükségük lesz rá... Sajnos.... Hányadik baba lett volna? Régóta próbálták?
Jaj ez a kép!!! :) Igazi kismamis pocakkal! :)) Nagyon cuki vagy! :)


Ne haragudjatok, ha valamire nem válaszoltam. Azért igyekeztem. Ha van ami lemaradt, és feltétlenül fontos, csak toljatok le nyugodtan! megérdemlem!!! :)))

Jól le voltam maradva. Egész elfáradtam, mire az elmaradt 5 oldalt átnéztem. :)
HOlnap meló, utána meg jön az unokaöcsém egy hétre nyaralni. :) Nem tudom mikor tudok jönni, de majd igyekszem. :)
Vendég
 


Pendi szia!
Tényleg jó sokat kellett olvasnod :D Miért kellett pszichológiai tesztet csinálnod,mi a munkád?
Pánik betegségre kell szednem Cipralex,Frintin,Helex.Nem olyan erősek szerencsére erre elvileg nem szokhatok rá :wink:
A párommal 2007.09.08. óta vagyunk együtt :D

Kép
anyci
 
 


Anyci
Hát, tényleg sokat kellett olvasnom, de megérdemeltem. :) Ha közben megtettem volna, akkor könnyebb dolgom lett volna. Mert azért olvasni tudtam, csak írni nem. De mondjuk akkor is olvastam volna újra, mert elfelejtettem volna, hogy ki mit írt. :)
Sajnálom, hogy beteg vagy. ez nagyon komoly betegség. Én már kilábalóban vagyok belőle. nekem sokat segített az agykontroll. Nem próbáltad? ha szeretnél beszélgetni róla, nagyon szívesen beszélek veled! Én is átéltem. SZörnyű egy betegség.
Privit írok neked!
Vendég
 


Fejem meg mindig faj :x remelem nem leszek beteg :shock: Zsu
Ugy legyen bar ti itt ketten is bebabasodtatok es azota se senki sem?Csak nem sztrajkolnak a golyak :roll:

Enis
Apacskanak szerintem itt jobb egyenlore nem nagy melo van foleg elso heten :wink: mi mindig hajnalban fekudtunk szal az ottani 9orasi telo azert nem volt annyira gaz.Az egeszseges kajokat most egyenlore nem tom fozni mert ez sajna nem japan :twisted: de allitolag lehet itt is egeszsegesen taplalkozni na majd ha meglatod a blogon a tegnapi vacsit :wink: meg nincs fent :oops:

Noci
Kepek felteve :!: 8)

Anyci
Ez nekem is megfordult a fejemben mert ami itt megy az eszmeletlen...a tevet se nezem mar reggel kikapcsoltam mert zsong az egesz fejem :x

Pendi
No para nem haragszunk mi csak hianyoztal Kép Apacska mar ismerte az ittlevoket mert 1evben 1szer van itt talalkozo igy mar nem is egyszer taliztak tavaly is amcsiban volt nem tom emlexel-e ra pont az eskuvo elott :wink: Szerintem ngyon sokat jelent neki,hogy ittvgyok...mert azert neki se mind1 ottkellett hagyni mindent baratokat mindent :roll: de o tudta mire vallalkozik...Hat a szallas jo de nem erzem magam a legjobban :roll: ezt a blogomban jobban ki is veseztem :? 480kerdeses teszt :shock: :shock: :shock: huhh :o mostmar akkor meggyogyult a geped? :roll: mar csak 1het es buli van nalatok 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Köszi csajok a dicseket :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Enis!
Igen, ez a nacim szerencsére jó lesz végig :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Iszonyúan kényelmes, mintha nem lenne rajtam semmi sem 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Pendi!
Még nem vettük meg. Egyenlőre várunk, hátha lesz használtban az, meiylket szeretnénk. Most új szerelmem van, és az sajna 112 ezer újonnan.
Első baba lett volna. Ők is évek óta próbáltak teherbe esni. Sajnos ez most így alakult :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Barátnőm most ment le, én meg egy jót pityeregtem. Elbúcsúztam a babától :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Ez még nekem is nagyon nehéz. Elképzelni sem tudom, nekik menyire nehéz lehet most.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Bridg!
Hát nagyon remélme, hogy gólya koma nem szrtájkol. Most már ide is potyogtathatna egy pár babát :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


na még 10-ig engedélyeztem magamnak "kimenőt" :), aztán csicsika, mert holnap meló, és 24 órát nem lehet kialvatlanul végigdolgozni. :)

Bridget
[quote]N írta:o para nem haragszunk mi csak hianyoztal

Kép
Emlékszem, hogy volt kinn. De azért nem ugyanaz, hogy sokat találkoznak, vagy csak éppen egy-egy napokat. Mindenesetre az jó, hogy nem az ismeretlenbe kellett neki menni.
Na majd elolvasom a blogodat, és jobban megértek dolgokat. Most már fáradt vagyok hozzá.
A gépemmel nem tudom mi volt. Érdekes, hogy máshova beengedett, csak ide nem. Na mindegy, megjavult, és ez a lényeg. :)


Zsu
Majdcsak meglesz az a babakocsi. :) És mi az új szerelem? :) Van kép valahol róla?
A barátnődéket nagyon sajnálom. Így meg még rosszabb, hogy első baba, és régóta próbálták. Neked is, nekik is: Kép
Vendég
 


Anyci,
pedig néha őt is lecserélném mikor ok nélkül piszkál :evil: :lol: De aztán még a gondolatot is megbánom,pár nappal később meg bánom,hogy megbántam :lol:

Pendi,
na végre,sziaaaa :)
Írtam privit :wink:
aztaaa,milyen teszt :shock: Gondolom nem volt problémád azért.


Bridget,
csak arra gondoltam,hogy írtad,hogy apa néha hajnalig telefonálgatott....most pedig hajnalra már kialudtátokmagatokat.Állítólag jó dolog korán feküdni,én ugyan nem tudom,mert soha nem próbáltam :roll: :lol:
Ha úgy érzed,hogy a zaj miatt fáj a fejed,akkor attól lehet.Annyira behallszik?Hányadikon van a lakás?

Zsuzska,
ezek szerint jó kényelmes a naci.Benőke neve eldőlt már?
:wink:

Egyik éjjel azt álmodtam,,hogy lányom született és már szóltak,hogy muszáj nevet adni neki,mi meg nem tudtunk dönteni.Férjem a Laura Szilviához ragaszkodott,nekem meg egyik sem tetszik,végül mondtam oké,a Szilvia maradjon,de akkor inkább Lara legyen.De úgy meg nem hangzik jól.Rossz érzéssel ébredtem,olyan fura volt,mintha rám akartak volna sózni egy olyan gyereket,akinek nem tetszik a neve :lol: Borzasztó hülye álmaim vannak :evil: :roll:
Reám biztos haragszik a gólya,ha a neven vagyok fennakadva :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára enis 2009.07.09 21:21-kor.

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Na még válaszolok, és aztán tényleg megyek aludni, mert 10 óra.

Enis
Megkaptam a privit, köszönöm szépen! :))) Nagyon csini vagy! És tényleg meg nem mondaná senki, hogy Renáta a lányod! :) Inkább a húgod! :)))
Laura.... Annyira szép név!!!! Nekem is az a választott lánynevem :)
És micsoda álom! :) Lehet, hogy lányod lesz, és majd nem tudtok megegyezni a névvel kapcsolatban. :)
A teszttel azért nem volt bajom. :) Szerncsére. :)
Vendég
 


Na tényleg lelépek, mert nem fogok tudni reggel felkelni.

Kép
Vendég
 


Jó éjt mindenkinek,Bridget majd nektek is,mikor eljön az ideje :lol:

Kép

na így,ne mindig angolul kívánjak jó éjt :lol:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Bridget,
nektek Ojaszumi nasai! :lol: (állítólag nyugodalmas jó éjszakát jelent,sima jó éjt nem találtam :shock: )

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Zsu
Hat ma jol jonne igazan ide par golya :roll: Kép

Pendi
Hat igen de o nem az az izgulos fajta vgy ilyesmi :roll: es o akart vegulis kijonni ugyhogy panaszra semmi oka :lol: Jo majd olvass bele a blogomba mar nekem is kicsit sok allandoan panaszkod ni azert nem akarom megint leirni :roll: Aztan holnap talizunk 8)

Enis
10-en lakunk de mintha a 2.emelet lenne resre nyitott ablakkal es allando a dudalas es szirena mar megbolondulok komolyan mondom :x Mar azt is megfigyeltem a lakas amit kiveszunk nem lehet utcai oldalon mert az gaaaaaz csakis befele nezo ami eleg nehez mert eleg surun vannak az utcak es altalaban minden haz fele lakasa utcara nez :? de en emellol asszem nem fogok tagitani hisz en vgyok az aki othon van nem igaz :roll: Igen igy mondjak de jol esett ezt olvasni :P "Oyasu minasai" :) Bar nektek mar "Ohayo gozaimasu" van mire olvasod ezeket :lol: Remelem ma jot almodtal :wink:

Tunderke :?: :roll: Szoszke :?: :roll: Gabooo :?: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jah es ezt elfelejtettem 8)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget
Milyen fura, hogy mikor mi alszunk, akkor te vagy fenn. :) Mikor te alszol, akkor mi már fenn vagyunk. :) Na erre majd át kell állni. Eddig minden reggel te kezdted a napot, de látom, azért itt is te üdvözölsz bennünket! :)
Na attól a dudálástól, én is kiakadnék.
ma nem tudok már jönni, mert meló.

Enis
De ügyes vagy! Te már japánul is beszélsz? :)

Mindenkinek nagyon jó hétvégét kívánok!
Vendég
 


JÓ REGGELT!!

Este olyan hirtelen leléptem nem is szóltam nektek :oops: :oops:

Bridget de nem ebben a lakásban maradtok?Mert akkor be jojozól ott :? :shock:

Enis ügyi vagy japánból.Lányom is tanulja de most a koreai nyelv tetszett meg neki :wink: Oda van Japánért meg az ázsiai dolgokért :D

Pendi hétvégén nem is leszel? :shock:

Zsu lehet sztrájkolnak ezek a csőrösök,pedig mi is nagyon várjuk ám őket de nem gyünnek :? :D

Kép
anyci
 
 


Sziasztok!

Zsu
nagyon csini kismami vagy! Nekem is tetszik a frizkód!

Enis
én is humán beállítottságú vagyok alapból, de mint a lányodnak, nekem is azért mentek a reálos tárgyak is. Az angol meg úgyis kell mindenhova, azzal csak jól járhat!
Tavaly voltam Kolozsváron :wink:

Anyci
mindjárt írok privit!

Pendi
de jó, hogy te is jöttél! Neked sajnos végig kell hallgatnod, a sorsod nem kerülheted el :lol:

Nóci
hogy vagy ma? Lábad?

Bridget
nem baj, ha Te máskor írsz mint mi, legalább lesz mit visszaolvasni :wink:

Mi tegnap voltunk Anyunál, már levették a gépről, így nehézkesen, de tudtunk kommunikálni :D Még sok trutyit fel kell köhögnie, ami a lélegeztetőgép miatt felgyülemlett, de azért kitaláltuk, mit akar mondani. Első szava: Haza akarok menni - hát a szívem szakadt meg, de sajnos még egy ideig a kórházban kell lennie :(

Vmi sütit kéne sütnöm, süti hiányom van :lol:
Vendég
 


Na hellllooooooo! Na ez már tök jó! Végre volt mit olvasni!!!

Én bocsi a tegnapi lelépésért, de apa jött, hogy kel e nekünk sárgabarack mondom attól függ mennyi, mert 2 kilo az semmi! Na és mondta, hogy kb 15 kilo! na mondom azzal már érdemes foglalkozni! Ingyé volt hát mentünk érte! És ma is lesz kb ennyi! Jó kis lekvárt csinálok belöle! Aztán a barack után leléptünk tescoba mondván csak cukrot veszünk meg nátrium-benzoátot és erre ott hagytunk gyorsan 20ezer Ft-ot! MOndom kasa! Ma jön a lánykám kerije ugyhogy ma én nem nagyon leszek, de azért majd szerintem be be lesek!!!

Pendi! Örülök, hogy jöttél!!! Már nagyon hiányzol ám nekünk!!!

Brid! Köszi a képeket, de nem igérem, hogy még ma meghesszelem őket! DE majd meglátom!

Jaj köcce mindenkinek a vonalzó diccset! És ma kezdjük a kéményt! És ma kezdek nekiállni mosni a baba cuccokat, hogy jön a drága keri segiteni! Na megyek legyetek jók pussz!

Ja és írjatok termeljetek!!! :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nóci jó barackozást :D Azért majd less be ide is ha ráérsz :D

Kitty milyen sütit sütsz?

Kép
anyci
 
 


Pendi!
Ez az új szerelem:
Kép Kép Kép Kép Kép

Majd délután megyek barátnőmet meglátogatni. Ma megcsinálták a kötelező vizsgálatokat, és holnap reggel lesz a megszakítás.

Enis!
Valahogy apának nem akaródzik eldönteni Benőke nevét.... talán Levente :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Nem semmi álmaid vannak.... én azt álmodtam, hogy ikreim születtek.... egy lány és egy fiú :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Anyci!
Ha látok valahol gólyákat, akkor küldök felétek is párat :wink: :!:

Bridg!
Hozzád is küldöm a gólyákat :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Elküldenéd a blogod elérhetőségét? Nem találom :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kitty!
majd hétvégén megkérem anyuékat, hogy csináljanak hármunkról képeket, és akkor normálisan is megmutizom magamat majd.
Drukkolok nagyon, hogy anyud minél hamarabb haza mehessen :!: :!: :!: :!: :!:

Nócikám!
Enyje benyje :!: :!: :!: :!: :!: Meg foglak ütlegelni :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Nem tudsz a senekden csüccsenni vagy feküdni :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: Még minimum három hetet bírjon ki Ginus odabent :!: :!: :!: :!: :!:


Én is mindjárt eltűnök egy időre. Megyek a cukros eredményemért, drukkoljatok :!: :!: :!: :!: :!: :!: Délután meg megyek a barátnőmhöz a kórházba. Ma csak a kötelező vizsgálatokat csinálták meg, és holnap lesz a műtétje :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Anyci
még nem tudom, mit sütök. De már addig eljutottam, hogy elmosogattam :lol:

Zsu
kitartást Nektek! Főleg barátnődéknek!
Képre meg kivi vagyok nagyon!
Járgány nagyon kafa!

Nóci
vigyázni ám azzal a lekvárfőzéssel!
Vendég
 


Zsu frankó járgány :D

Kitty én is most mosogattam el. Majd megyünk városba ebben a szutyok időben :evil:

Kép
anyci
 
 


Nos meggyüttem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vizelet: negatív minden
Éhgyomri cukor: 4.8
1 órás: 6.9
És vannak csillagosaim:
Fehérvérsejt: 11.2 G/l (4-9-ig jó)
Neutrofil: 75.1 % (46-66-ig jó)
Limfocita: 19.9 %(20-40-ig jó)
Neutrofil: 8.41 G/l (1.8-7.7-ig jó)
Vörösvérsejt: 3.8 T/l (4-5.2-ig jó)
Hemoglobin: 116 g/l (120-160-ig jó)
Hematokrit: 0.345 l/l (0.36-0.46-ig jó)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Anyci
itt sincs vmi jó idő... olyan mintha most kezdődne a tavasz, pedig már nyár közepe van :roll:

Zsu
és erre mit mondott a doki? Elég sok a csillagod :roll:
Vendég
 


Hát először voltam a házi dokimnál,aki nemvolt bent, de az asszisztense szerint valahol a szervezetemben valami gyulladás van. Aztán hívtam a dokimat, aki azt mondta, hogy nemlényeges az eltérés, így ráérünk a csütörtöki találkozóig.És akkor megbeszéljük.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Pendi
Nekem is fura mert nem csak felkelek es van idom elolvasni az elozo napi dolgokat hanem ti mar itt elesben nyomjatok 1000-rel :shock: A dudalas marha idegesito tegnap meg vacsit se csinaltam ngyon kivoltam :roll: este meg mikor agyba mentunk csak a dudalasokat hallotam pedig este 10 vgy 11 volt :x
Jo munkat mara 8)

Anyci
Nem ez csak max 2honapig van amig nem talalunk lakast...de mostmar tudom,hogy azt is figyelembe kell vennem merre neznek az ablakok es utcara nezot meg veletlen sem veszunk ki :evil:
Lanyod meg teljesen ertheto azsia egy mas vilag :roll: amcsi is jo voltam californiaban tavaly imadtam 8) miami-ba is mennek vgy san francisco de NY ahhh felejtos :x Na most latom mar megis jottel :shock:

Kitty
Itt is muszaly vgyok kiirni,hogy anyudnak mennek a gyogypuszik es le a kalappal f@sza csajszi vgy :wink: En ha belegondolnek,hogy en anyum mutik tok kilennek.....te meg...le a kalappal nagyon jol kezeled a helyzetet...mint egy erett felnott :!: Minden elismeresem a tied Kép

Noci
Anyunak tetszettek a kepek...mondtam is neki az epuletekkel semmi gaz :roll: kijonni mint turista fotozni 1het es hazamenni...de itt lakni :x viszont majd megmutatom a metromegallot a tegnapiban az meg nincs fent majd erdemes azt is megnezni....lementem,hogy ma metrozom egyet aztan inkabb visszafordultam :? :oops:
Hajra kemenyepites 8)

Zsu
Jol nez ki az uj szerelmed :lol: Koszi a golyakat remelem idetalalnak mostmar :roll: blog cim http://bridget0801.blogspot.com/ Drukk a cukros eredmenyekhez 8) barinodnek meg oriasi erot wazze....en belehalnek a fajdalomba :cry:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget szia :D Hát igen NYC csak a filmekben szép és érdekes de ott élni eleve más :roll: Ez a két hónap elég nehéz lesz ott így :( Én is minnyá olvasom blogod :D

Zsu tényleg én is köszi a gólyákat remélem hozzánk is eltalálnak :D Valóban jól becsillagoztál :roll:

Kitty végül mit sütöttél? :D

Kép
anyci
 
 


Anyci
Majd ezt is megszokom...es csak kibirok 1-2evet foleg ha bebabasodom tojok ra mindenre :D
Blogot minnya irom vannak uj kepek is majd meg megprobalom ma feltenni...a tiszta metrojukrol :? meg a lakasrol is 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget most olvastam el a blogod és nagyon jó képek lettek :D Manhattan-ben játszódott a Szex és New York,kedvenc sorozatom ahányszor játszák mindig megnézem :D "Tiszta" metró :? Ja :?

Kép
anyci
 
 


Anyci
En annak egy reszet se lattam :oops: jah "tiszta" :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget pedig az jó kis sorozat volt,Sarah-Jessica Parker is játszott benne,pár éve mozi filmet is csináltak belőle az angol címe asszem így van Sex and the City :roll:
A metrók azok tényleg olyanok mint a filmekben,mi?

Kép
anyci
 
 


Sziasztok!

Nos csak beugrottam, mert 2 adag lekvár fözés között pihiztem szal csak lassan azzal a seggre pacsival oké??? :lol: :lol: :lol: :lol: Na meg most teregette ki anyum a 2 adag mosott baba ruhát! Isteni az illata! A kéményt meg most kezdte apácska szétverni! Igaz az is, hogy késő van és, hogy log az eső lába, de mi álltalában minden nagy munkának későn állunk neki!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nos most csak helyzetet jelentettem megyek, mert oda rakom a következő adag lekvárt! Csajok életem első lekvárfőzése de nagyon fini lesz!!!!
Zsu! A cukor eredményedhez gratulálok a többihez nem értek!! :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Brid! Várom majd a metros képet!!! Még nem olvastam azóta blogot!!! :oops: :oops: :oops: :oops: Csak asszem tegnap vagy azelött!!! :oops: :oops: :oops: :oops:

Nos most lépek, de még lehet jövök!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nóci te aztán belejöttél ebbe a lekvárfőzésbe :D
Majd akkor lesz a legjobb illata amikor a baba lesz benne,olyan jó kis illatuk van,addig amíg be nem tojnak a pelusba,de ez a legkevesebb :D
Ne aggódj soha nem késő semmire,majd meg lesz amikor meg lesz de ha már neki állt akkor úgyis meg lesz.Na ezt jól megaszontam :shock:

Kép
anyci
 
 


Sziasztok!

Zsu
érdekes a doki hozzáállása, de ezek szerint nincs nagy baj :wink:

Bridget
köszi :oops: Nagyon jól esik ám!
Amúgy meg muszáj erősnek lenni, előre nézni, még akkor is, ha olyan rosszakat mondanak,mint múlt héten nekünk. Csak így tudunk erőt adni :wink: - ha nekünk is van.

Anyci
végül semmit, mert túrósat akartam, de abból a párom csinált körözöttet vacsira :wink:

Nóci
te meg inkább ülj itt, mint ugráljál! Vigyázz magatokra!
Vendég
 


Nócikám!
Köszike :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kitty!
Hát úgy tűnik, hogy nincs baj egyáltalán.

Friss képek:
Kép Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsu
remélem is, hogy nincs nagy baj!
Nagyon csini a pocakod, így oldalról tényleg jobban látni. És persze a fejed is csini :lol: :wink:
Látom, mentek 4D-re! Az annyira jó! Képet mindenképp hozz :wink:
Vendég
 


Zsu de jó kis pocakod van és milyen boldog kismami pofid van :D

Kitty a körözött is fini,bár nem süti de az is jó :D Talán majd holnap ha lesz még ihleted hozzá :D

Kép
anyci
 
 


Kitty!
Hozok majd :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jó az új avatarod :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Anyci!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Köszike

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Na elteszem magamat az ágyikóba azt hiszem.
Majd csak hétfőn leszek legközelebb, megyünk a Balcsira.
Vigyázzatok magatokra, puszi mindenkinek :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsu te is vigyázz magadra és jó pihenést :D

Kép
anyci
 
 


Kép

Anyci
Tom melyik az de hala a jo egnek en nem lattam egy reszt se es igy nem valtam rabjava... :wink: hat magat a metrot nem lattam de eleg volt a megallo :oops:

Noci
Potolva van minden most mar a metro is fentvan csak a penteki nap nem hisz meg nincs vege a napnak :wink:

Kitty
Ezt muszaj volt megirjam neked talan igy en is hozzajarulok egy kicsit az erogyujtesedben :wink: uj az avatarod :?: :roll: :oops:

Zsu
Gondolom milyen fura,hogy gombolyodik mar a pocid :) az a sero meg telleg naon joooo :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Csajok meg 2iras es jon a laptetu azaz a masodik iro utanam 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok Csajok!!!

Anyci
most tudok jönni, de ezután nem ígérek semmit. Jön az unokaöcsém nyaralni hozzám péntekig. :) Azért majd igyekszem jönni, amikor ő is gépez a másikon. :)
A Szex és New York nekem is kedvencem lett. :) eleinte nem szerettem, de aztán megszerettem. Ma már ha tehetem nézem. :) ment a viasaton. :) ja, és a filmet is megnéztem. Lesz még egy mozifilmjük. :) Már várom. :)

Kitty
Hidd el, boldogan végighallgatom a mondandódat! De jó lenne, a a következő alkalommal valami sokkal kellemesebbről kellene beszélni, mert a baj az nem jó. Nagyon remélem, hogy anyukád már napról-napra jobban van! De, ha már haza akar menni, akkor már nagy baj nincs. :) És egyettértek Bridgettel. Neked kell az erőt adnni! :) És tényleg megy is!

Nócika
hmmmm barack... :) Na azért tényleg csak óvatosan ténykedj!!! :) Mert aztán beváltjuk azt a seggrepacsit! :) :)
Aranyos vagy, ti is hiányoztok nekem, amikor nem tudok jönni. :)

Zsu
Aztaaaaaa! Ez a babakocsi nem semmi. Milyen praktikus!!! :) Mondjuk ha 4 kereke lenne akkor nekem jobban bejönne, de megvallom, 3 kerekű létére ez nagyon jól néz ki! Nagyon tetszik! Akkor apát még meg kell fűzni rá?
A barátnődnek meg neked nagy kitartás!
Az eredményed meg azért nem olyan vészes. :)
jajj pocikép!! :) :) :) De jóóóóó!!!! Hihetetlen, hogy már micsoda kerek pocid van! :) Én is akarok ilyet!! :) :) :)

Bridget
Annyira behallatszik a dudálás? De hát az ablakok nem jól zárnak? vagy mi??? Itt nálunk alig lehet hallani a kinti zajt. Persze, csak ha be van csukva az ablak. :) Na majdcsak eltelik az az időszak, és meglesz a saját is. Az meg mindenképp csendes helyen lesz! Kitartást Drága!

Na én most elteszem magam az ágyikóba. :) Majd leragadnak a szemeim. :)
Puszi Nektek!!!
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?