Új privát üzeneted érkezett!

Holnap 10-kor indulunk!!!! :lol:

phpBB: Kép
belluska

Belluska,

köszi :D , várom a lányok véleményét.

A PICSI egy modernebb eljárás már, mint az ICSI, röviden annyi a lényege, hogy a legjobb spermákat választják ki egy speckós eljárással, nekünk erre lenne szükségünk...
zafir75

Zafir!
Hát azt nem tudom,de én azt gondolom,hogy biztosan van!
Nekünk mind a négy ICSI-vel volt!
Akkor gondolom nálatok sem egyszerű a helyzet! :roll:
De nem azért váltasz intézetet ugye,mert elsőre nem sikerült?

belluska

Belluska,

azért váltok intézetet, mert az első nem sikerült, sajnos már a beültetés sem, 12 petesejtből 8-t tudtak megicsizni, 4 meg sem termékenyült, 4 pedig triszómiásan :(
Ez nagyon rossz eredmény.
Nálam eddig minden negatív lett, a férjemnél van rossz sperma eredmény, ezért az ICSI. Voltam másik orvosnál is, azt mondja, hogy a PICSI segíthet.

Az előző helyről genetikai vérvételre küldtek, férjemé már megvolt, negatív, én most várom az eredmény :cry: És azt mondták, hogy már csak egy másik fajta kezelést tudnak rajtam kipróbálni, ha az sem jön össze, akkor nem tudnak segíteni.

Plusz nem tetszett az előző intézetben, hogy nem volt laboruk, így állandóan rohangálni kellett, nem is keveset.
zafir75

Zafir!
Hát igen,ez nem túl jól sikerült!Nagyon sajnálom!
Fel kell hívni az intézetet és biztosan készségesen segítenek!Reméljük lehet találni számotokra kedvező megoldást!
Itt nem kell rohangálni sehová,sőt vv. után hazamész és be kell telcsizni az eredményért!Ez szerintem csúcs szuper! :D
Remélem hamarosan kismami leszel!

belluska

Zsuzskám!
Nekem is voltak csillagosaim,de nem kellett vele foglalkozni! :D
Egyedül a terhesség vége felé a vasat szednem kellett Barninál!

belluska

Belluska, köszi a drukkot, Ti is ott lombikoztok?

Szerintem a jövő héten fel is hívom őket. Melyik orvost javasolnád?
zafir75

Nekünk Kata ott sikerült lombikkal 4 év próbálkozás után és a 4. beültetés volt a sikeres! :P Barnikánk utána spontán baba lett!!!! :lol:
Mindegy melyik orvoshoz kerülsz,mindkettő szuper!
Nekem Sipos doktor az orvosom,nála is szültem!Csak jót tudok mondani róla!Túl elfogult is vagyok vele kapcsolatban!

Hívd csak őket bizalommal!
Nagyon kedves mindenki az intézetben,családias a hangulat nagyon!
Sok sikert! :D

belluska

Mindig változó,hogy ki csinálja éppen a beültiket!

belluska

Köszi, Belluska.

Várakozási időről mi a tapasztalat? Sokat kell várni, akkor is ha időpontra mész?

Sajnos eddig nem túl jók a tapasztalatok..
zafir75

Zsuzska, hála égnek olyannyira minimális az eltérés a laboreredményeidben, hogy ez szerintem nem jelenthet semmiféle problémát. Eddig sem volt problémád, ezután sem lesz.

Zafir, üdvözöllek. A várakozási időt hogyan érted? Amikor vv-re vagy UH-ra mégy? Vagy amikor konzultációra? Mert az intézetben hétfőn, szerdán és pénteken van a műtéti nap, amikor reggel fél hét körül már ugyan ott vannak az orvosok, asszisztensek, mindenki, de ezeken a napokon a leszívások miatt olyan 8 körül (vagy inkább utána) tudják elkezdeni a vv-eket, meg az UH-kat. De az általános tapasztalat az, hogy a reggeli vv-kkel meg UH-kkal nagyjából 11-re már végeznek is, akárhányan is várjanak, és hát ugye egyre többen vagyunk, akik babára várunk. A konzultációk esetében időpontot kapnak a párok, ezt többnyire tudják tartani, én már többször is voltam konzultáción, a maximális idő, amit várakozással töltöttem, az háromnegyed óra volt. Én azt gondolom, hogy ennyi belefér.

A PICSI eljárásról nem tudok túl sokat, de amennyire tudom, a PICSI esetén van egy kis csésze, vagy akármi, amin van egy speciális oldat és csak azok a spermiumok maradnak meg, amelyek hozzá tudnak tapadni ehhez a speckó anyaghoz. És amikor megvannak ezek a "túlélő" spermiumok, akkor ezeket ICSI-zik be a leszívott tüszőbe. Én igazság szerint nem tudom, hogy az intézetben ezt alkalmazzák-e, de talán igen, mert a Tanárúr nekem már említette, hogy van valami speckó táptalajuk. De nem kérdeztem meg, hogy ezt mihez használják. Lehet, hogy a már befecskezdezett sejteket "érlelik" ebben, de lehet, hogy a PICSI-hez is van valami anyaguk. Érdemes lenne megkérdezned tőlük telefonon.

Meg lehet kérdezni, hogy mennyire rossz a párod spermaképe? Nem találnak nála annyi jó spermát, amivel meg tudják ICSI-zni a tüszőidet?
Vendég

Ja, még a várakozási időről: hogy a hétfőt-szerda-pénteket már írtam, a többi napon már reggel 7 körül kezdik a vv-eket, így ha csak az kell, akkor hamar végezhetsz, ha (még) UH is kell, akkor meg meg kell várni a dokikat, akik mikor hogy érkeznek, de általában egyikük már ott van 8 körül. A leszívásokat és a beültetéseket is közösen csinálják, általában mindketten jelen vannak, az egyikük csinálja a beültetést, a másik monitoron segít neki és fordítva.

Az egyéb várakozási időről: sajnos van várólista, sorszám, mivel sokan várnak lombikra + a finanszírozási dolgok miatt is van ez. De hogy most hogy áll a lista, melyik sorszámnál tartanak és az kb. mikorra esik, arról telefonon tudnak neked infót adni.

Az biztos, hogyha van lehetőséged a PICSI miatt ezt az intézetet választani, a légkörrel és az összes dolgozóval, a hozzáállásukkal nagyon meg leszel elégedve.

Ha megtudod, hogy alkalmazzák-e ezt a PICSI-t, azt megírod majd nekünk?
Vendég

Szia Lavidia,

köszönöm a tájékoztatást, ez nagyon jól hangzik!

A spermaképünk elég rossz, már az első vizsgálatnál, majd az andrológusnál is rögtön az ICSI-t javasolták, gyógyszeres kezelést már nem is ajánlottak, mert azzal is max. lombik lenne a vége.

A PICSIT egy újabb orvos ajánlotta, akit megkerestem a sikertelen ICSI kapcsán. (Korábban írtam, hogy 8 petesejtből 4 meg sem termékenyült, 4 pedig triszómiásan - és erre a korábbi helyen azt mondták, hogy nagyon rossz eredmény.) A régi helyről genetikai vizsgálatra küldtek, ez a férjemnek negatív, én még várom az eredményt. Aztán annyit mondtak, hogy ha a második, long protocoll kezelés sem válik be, petefészek-biopszia jön, de hogy miért? Fogalmam sincs, nekem eddig minden leletem negatív.

Ezért is mentem el egy másik helyre, ahol azt mondták, hogy a genetika abszolút vakvágány, úgyis negatív lesz. És hogy azért nem sikerült a lombik, mert nem volt elég az ICSI technológia, PICSI kell. Hát itt tartok.

Az eredményünk:
Térfogat: 3,2 ml, PH 7,7
Spermium koncentráció 2 M/ml
Spermium össz-szám: 6,4 M
Gyors progresszív: 5%, lassú progresszív: 10% = 15%
Non-progresszív: 25%, immobilis: 60%
Morfológia
Normál alak 35%, feji defektus: 40%, farki defektus 5%, nyaki defektus 20%.

Elég rémísztő volt megint átolvasni.

Szerinted? Nagyon rossz?
Olvastam az Intézet honlapján, hogy ők legalább 2x nézik a spermát, nálunk, hiába voltunk máshol szakrendelésen, csak ez az egy mintaadás történt....

Kíváncsi vagyok, mit mondasz... :roll:
zafir75

Zafir,
üdv a csapatban! :lol:
Én is csak jót tudk mondani az intézetről. Aon szerintem fölösleges gondolkodnod, hogy melyik dokit válaszd, mert gyakorlatilag együtt végeznek minden vizsgálatot, megbeszélik a kezeléseket is.
Nekem volt, hogy 1-1,5 órát elüldögéltem a váróban, de az műtéti napon volt és már egyre nehezebb lekörözni a többieket az érkezésben. De ez az idő szerintem még mindg elfogadhatóbb, mint egy BMC-ben töltött fél nap :roll:
A labort megoldják, ők leveszik a vért és átviszik egy laborba.
PICSI-ről még sajnos nem hallottam :roll:

Ladiva,
a táptalajon már a megtermékenyült petesejteket kezelik (nem tudom a helyes kifejezést ide).

Belluska,
akkor holnapra jó utat!
Mi kedden éjjel 1h-kor indulunk :lol:
Puszi
i.kata

Kata, igen, nekem is az volt a sejtésem, hogy inkább petesejteket érlelik a beültetésig, de hátha van nekik valami másikfajta is, ezt majd Zafír megtudja, ha betelefonál. Ha addig nem írnék, akkor nagyon jó nyaralást nektek és minél jobb időt! Vigyázzatok az úton!

Zafír, sajnos én is azt mondom, hogy tényleg elég rossz a párod eredménye, nem is a mennyiséggel van gond, mert az bőven elég lenne az ICSI-re, hanem hogy mindenfajta morfológiai eltérése van. Nem tudom, hogy mikor készülhetett, de az biztos, hogy a férfiak spermaképe hónapról-hónapra is tud változni, persze nagy csodát nem lehet várni, de mégiscsak változnak. Ha adhatok egy tippet, akkor a MÁV Kórházban is elvégeztetheted ingyen (még az esetleges konzultáció előtt), hogy legyen friss, és főleg, hogy ne kelljen fizetni érte. Kissé igénytelennek tűnik a meddőségi részleg, meg az andrológiai részleg, de a férjem "elégedett" volt a mosdóval, ahol az anyagot adhatta le. És nem kell időpontot kérni sem, bármelyik nap reggel odamentek, aztán meg is vagytok. Egy-két napon belül megvan a friss eredmény és ott mindenféle dolgokat néznek, férjem eredménye egy teljes A/4-es lap volt, tiszta táblázatos formában.

Nem lehet, hogy félreértettél valamit a petefészek-biopsziát illetően? Ha nálad minden normális, és egyértelműen a párodnál vannak gondok, akkor esetleg nála jöhet szóba a herebiopszia, amikor is a mellékheréből nyernek spermiumot. Biztosan tudod, hogy ezt alkalmazzák azon esetekben is, akiknek a férfiaknak nincs egyáltalán élő spermium a mintájukban. Petefészek-biopsziát teljesen értelmetlen csinálni.

Mindenképpen telefonálj és érdeklődj az intézetben, hogy csinálnak-e PICSI-t, illetve megkérdezheted, hogy a Ti esetetekben mit tudnak csinálni, tudnak-e segíteni. A konzultáción egyébként a Tanárúr minden eddig papírotokat áttekinti és az alapján mondja el, hogy mit javasol. Ha pedig ezt az intézetet választod, akkor kapsz majd egy sorszámot, kábéra megmondja a doki, hogy mikorra kerülsz vele sorra és már csak várni kell. Addig pedig sok gyümölcs, zöldség, cink, szelén, miegyebek a férjednek, ami a mennyiségen fog javítani, a morfológián nem nagyon, de hátha termelődnek tőle normális, eltérések nélküli sejtek.

Hát remélem, hogy tudtam segíteni. És ha itt, ha máshol folytatjátok, sok sikert!

L.
Vendég

Kedves Ladiva,

hát igen, a számok magukért beszélnek, de bízom benne, ha esetleg lesz egy újabb lelet (ez februári) picit jobbat mutat majd.

Az előző helyen, ahol volt a lombik, nem a páromban látták a probléma okát, hanem valamiért, én magam sem értem, hogy miért, nálam?!!?!! Tehát sajnos jól értettem, hogy petefészek-biopszia jönne, ezért is néztem szét máshol. Annyi biztos, hogy 12 petesejtem növekedett, és nem voltak homogének, mindenféle méret, de ezért mondták, hogy legközelebb long protocoll, és így is lett 8, ami azért nem rossz, sőőőőt. Azt mondta a doki, hogy lehet, hogy az én petesejtjeimmel van gond, de hogy ezt mire alapozta?

Szerintem ilyen spermaeredmény mellett inkább a PICSI-re voksolnék, hiszen az előző helyen csak "találomra" választották ki apukát, nem volt olyan technológia, amivel a legjobbakat szűrték volna meg.

Sajnos a férjem semmilyen gyümölcsöt és zöldséget nem eszik :(, már gyerekkora óta, így nem tudom, hogy hogyan lehetne rajta segíteni. Sajnos dohányzik is, igaz már erőteljesen próbálkozik a leszokásban, ettől is remélek némi fejlődést....

Jövő héten kérek egy sorszámot, aztán meglátjuk.

Köszönöm segítséged és kedves tanácsaidat is!
zafir75

Zafir!
Üdv köztünk! Mihamarabbi babásodást kívánok Neked :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Én is csak jókat tudok mondani a Tanár Úrról is és S. dokiról is. Nekem S. doki csinálta az inszemet és elsőre sikerült!!!!!

Wepe!
Úgy örülök, hogy hallottátok a pici szívhangját :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Belluska!
Híreket majd küldöm neked :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Jó nyaralást a családnak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jó utat nektek!!!!!!! Vasárnaptól már jó időt mondanak!!!!!

Ladiva!
Igen, szerencsére a dokim is azt mondta, miután felhívtam, hogy annyira nem tér el, hogy a csütörtöki randinkat előrébb hozzuk, majd akkor megbeszélünk mindent :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Friss képek:
Kép Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!Mikor nemrég randiztunk,azóta is nőtt a pocid sokat,de még mennyit!Nem semmi méretű ez a Benőke!:)Belluska,remélem,holnap már nem fog esni az eső,és kicsit-sokkal melegebb lesz nektek!Érezzétek jól magatokat,csinálj jó sok képet!Képzeljétek,röpke 5 perc alatt hasba szúrtam magam sikeresen!Mit szoltók,ügyi vagyok?:)

salygabó

Gabó!
Nagyon ügyi vagy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na elteszem magamat az ágyikóba azt hiszem.
Majd csak hétfőn leszek legközelebb, megyünk a Balcsira.
Vigyázzatok magatokra, puszi mindenkinek :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska,
nagyon csini vagy és csak úgy sugárzik a tekinteted a boldogságtól :lol: Olyan jó látni :lol: :lol:

Ladiva,
köszi, igekszünk jólérezni magunkat :lol:

Zafir,
ha a férjed nem eszik se gyümit, se zöldséget, akkor rendeljétek meg a Fer14-et. Az tele van antioxidánssal. Az én férje eredménye sem túl fényes, de semmi genetikai problémát nem találtak nála. Doki ezt ajánlotta, meg a sportot és stresszmentes életet. Hát, eddig a sport és ez a vitamin megvan, de a stressz elkerülhetetlen.
i.kata

Zsuzska!
Kis csini és tényleg sugárzó kismamink vagy!!!!Jó nagy a pocid!!!! :P
Tessék,lehet,hogy nem is olyan messze leszünk egymástól a Balcsin! :wink:
Pocak simi! :P

Gabó!
Köszönjük!Jó időt mondanak,hét közepétől túl jót!
Ügyi vagy!Látod,megy mint a karika csapás! :wink:

Kata!
Kép
Gondolok rátok és érezzétek nagyon-nagyon jól magatokat!!!!!

belluska

Jó reggelt!

Belluska,
köszi, Nektek is nagyon jó pihit! :lol:
i.kata

Sziasztok lányok!

Kuzsanna, nagyon helyes a pocid, le is veszem a mintát!!!

I.Kata, köszi a vitamin tippet, utána is nézek mindjárt a neten, hogy hol kapható. Szerencsére a sporttal nincs baj, hát a stresszről meg annyit, hogy igazad van, a mai világban ki nem stresszel?

Kellemes hétvégét, jó pihenést!!
zafir75

Csajok,
ha nekem 31 napos a ciklusom, akkor ugye elég a 23-24. napon mennem vv-re?

Zafir,
mi ezt a vitamint korábban próbáltuk, de gyorsan abbahagyta férjem, így akkor nem használt. Azóta nagyon sok embertől hallom, hogy ettől tényleg javulnak az eredményeik, de ahhoz legalább 2-3 hónapig kell szdeni, hogy meglátszótjon a javulás.
Ja, és a cigit nagyon jó lenne, ha párod minél előbb letenné :roll: Az is biztos sokat segíthet.

i.kata

Próbálkozunk a cigivel, lassan, de biztosan :)

Vitamin megrendelve, remélem, hogy hamar kipostázzák.. hátha segít. 8)
zafir75

Sziasztok csajok!

Belluska!
Sajnos lemaradtam a búcsúzkodásról! :( Azért sokat gondolok rátok, remélem nagyon jól érzitek magatokat! Puszi a gyerkőcöknek!!! :D :D :D

Kata!
Nektek is jó utat, érezzétek magatokat ti is nagyon jól!! :) :) :)

Zsuzska!
Nagyon szép a pocakod, csinos kismami vagy! :P :P :P Én is leveszem a mintát és növesztem a pocakom! :lol: :lol: :lol:

Wepe!
Vigyázz nagyon magatokra és pihenj sokat! Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Gabó!
Ügyes vagy és egyre ügyesebb leszel!!! :) :) :) Látod nem is olyan nagy dolog beadni magadnak a szurikat. Az elején egy kicsit én is paráztam, de hamar hozzá lehet szokni a gondolathoz, hogy magadat szurkáld és a végeredmény a lényeg!!!!!!!!!!! :D :D :D

Ladiva!
Szia!!!!!!!!!! :P :P :P

zafir75!
Üdvözöllek köztünk és én is mielőbbi babásodást kívánok!!!!
:lol: :lol: :lol:

Jó hétvégét mindenkinek! :)

1. UH: július 16.

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Szisztok!

Zafir!
Csak nyugodtan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Minnie!
Szép pocikát kívánok Neked is!!!!!!!

Jelentem, Balcsin nagyon meleg van, itt vagyunk egy szál semmiben. Apuék most állítják fel a kerti medencét, aztán ebéd után meg megyünk vitorlázni egyet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Levelező tagozat az egyetemen. Az előadó professzor rendőrviccet mesél, nagy sikerrel. A vicc után azonban feláll egy hallgató.
- Kérem, azért ez már mégis csak sok!!!! Én rendőr vagyok!
- Nem baj, fiam, akkor magának elmondom még egyszer.

A tanár elővette a feladatlapokat és végigtekintett a rémült diákarcokon.
- Fiaim! Nagy nap ez a mai! Ma történelmet írunk!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

A pesszimista az alagútban a sötétséget látja, az optimista a fényt,a realista a vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három hülyét a síneken...

- Szia anyu. Megyek diszkóba!!
- Diszkóba?! 13 évesen a diszkózáson jár az eszed, és megfeledkezel anyád 26. születésnapjáról???

Két nő beszélget:
- Te... figyu... milyen az a szex?
- A szex az olyan, hogy kicsíped magad, elmész egy bárba, szemezel egy pasival, meghív egy körre, dugtok, és otthagy az asztalon egy kis pénzt.
- És milyen a jó szex?
- Hát az olyan, hogy kicsíped magad, elmész egy bárba, szemezel egy pasival, meghív egy körre, dugtok, és otthagy az asztalon sok pénzt .
- És milyen az a szerelem ?
- Á... azt, a zsidók találták ki, hogy ne kelljen fizetni !!!

Apuka leülteti a 7 éves kisfiát:
- Gyere, beszéljük meg, hogyan születnek a gyerekek!
Mire a gyerek örjöngeni kezd:
- Nem akarom hallani! Nem akarom hallani!
- Na de miért nem, kisfiam? - kérdezi Apuka
- Mert 4 éves koromban leültettél, és elmondtad, hogy a Télapó nem létezik, 5 éves koromban megtudtam, hogy nincs Húsvéti nyúl, 6 évesen elmondtad, hogy nem a Jézuska hozza a karácsonyi ajándékot!
És ha most bejelented, hogy a dugás sem létezik, nem marad semmi, amiért érdemes élni!

A medve találkozik a nyuszikával.
- Mit csinálsz nyuszika?
- Elásom ezt az üveg pálinkát, 10 év múlva kiásom, akkor sokat fog érni!
Másnap ugyanitt a rókával találkozik, aki szintén egy gödröt ás.
- Mit csinálsz róka koma?
- Elásom ezt az EDDA kazettát, 10 év múlva kiásom, akkor sokat fog érni!
Harmadnap a két betemetett kupac mögött egy harmadik kupacot lát a medve, tetején a vakond énekel tök részegen:
- A köööör közepééén állok...

A skót kisfiú megkérdezi az apjától:
- Apa, mi lesz karácsonykor a fa alatt?
- Parketta, kisfiam, parketta...

A betörő belép egy üresnek hitt házba, már a második szobánál tart, amikor ezt hallja:
- Jézus figyel téged.
Nagyon megijed, de mivel nem hallja többször, folytatja a rámolást .
Kis idő elteltével ismét hallja:
- Jézus figyel téged.
Észreveszi, hogy a sarokban van egy papagáj. Odamegy hozzá és
megkérdezi:
- Te mondtad, hogy Jézus figyel engem ?
- Igen, én.
- És téged hogy hívnak ?
- Clarence.
- Micsoda hülye név egy papagájnak. Ki volt az az idióta, aki így
nevezett el téged?
- Ugyanaz, aki a rottweilert Jézusnak.

Szőke nő telepíti a Windows-t. A gép kiírja:
'Kérem, tegye be a harmadik lemezt!'
Mire a szőke:
-Anyádat, már a második is alig fért be!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Az istentisztelet vége felé a lelkész megkérdezte nyáját:

- Hányan bocsátottatok meg az ellenetek vétkezőknek?

Mindenki feltartotta a kezét, kivéve egy törékeny idős hölgyet .

- Jones asszony!? Ön elzárkózik attól, hogy megbocsásson ellenségeinek?!

- Nekem nincs egyetlen ellenségem sem - mondta kedvesen mosolyogva az apró hölgy.

- Asszonyom, ez igen szokatlan. Megkérdezhetem, mennyi idős is Ön?

- Kilencvennyolc múltam - felelte az ősz matróna.

- Kedves asszonyom, megkérhetem, hogy jöjjön ki ide a gyülekezet elé, s mesélje el nekünk, miképpen lehetséges, hogy valaki majdnem százéves, és nincs egyetlen ellensége sem!

Az aranyos néni kitotyogott a lelkész mellé, szembefordult a gyülekezettel, és csak ennyit mondott angyali mosollyal:

- Túléltem a rohadékokat!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Minnie,wepe!Hogy vagytok kismamik?És te K?Lányok ti nem voltatok a Decapeptyl szuritól feszültek,idegesek,és nem fájdogált a hasatok tőle?Én kibirhatatlan ideges vagyok,üldözök mindenkit:)

salygabó

Jó reggelt!

Gabó!
Én is elég hisztis voltam a decától :lol: Állítólag egy az egyben klimaxos tüneteket produkál :roll:

Nálunk kisebb káosz van most indulás előtt. :roll: Begyulladt a kisebbik kutyánknk a bűzmirigye, most orvoshoz rohangálunk szegénnyel, de így iszonyatosan nehéz lesz itthagyni.
A mosógépünk is megtréfált még este 10-kor :evil:

i.kata

Sziasztok csajok!

Kata!
Jobbulást a picurkának! :) :) :) Remélem sikerül jó dokit találnod, aki rendbe teszi és jobban lesz. Úgy talán nem lesz olyan nehéz otthon hagyni őt! Simi a kobakjára!!! :P :P :P
Jó utat! :)

Gabó!
A Decapeptyltől én is kissé feszült voltam, de nem nagyon, inkább hőhullámaim voltak, meg néha elsírtam magam a semmin is... A hasam viszont nekem is fájt. :( Kitartást!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Zsuzska!
Ismét jók a viccek!!! :) Pocaksimi Leventének!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Szép napot mindenkinek! :)

1. UH: július 16.

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Kata!
Kutyunak mielőbbi gyógyulást kívánok :!: :!: :!: :!: :!:
Mosógép meg gyorsan jöjjön rendbe :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Gabókám!
SzúúúúúúúúúúúúúúSzáááááááááááááááááá..... csak nyugi :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Minnie!
Nektek is szép napot kívánok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kutyus jobban van szerencsére, nemsokára visszük vissza kontrollra.

Mindenkinek drukkolok, kinek éppen amiért kell:
szuribeadáshoz, uh-hoz, spontánkodáshoz....
Jók legyetek!
Puszi Mindenkinek! :lol:

i.kata

Jajj, Zsuzska, nagyon tetszik az új vonalzód :lol:

i.kata

Zsuzska,tök jó a vonalzód neked is!És már csak 3 hónap??????Jesszus!:)Kata,ti mikor indultok nyaralni?Hogy van kutyusod?Minnie,júl 16.-án tudod meg,hogy hány baba van odabennt?De izgi,hányat szeretnél?Wepe,Ladiva hol vagytok?:)

salygabó

Köszi csajok a vonalzó dicset :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jó reggelt mindenkinek!!!

Kép

Én ma nem leszek. Randi anyuval, délután 4D. Majd holnap jövök. Addig is mindenkinek szép napot kívánok :!: :!: :!: :!: :!:

Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

sziasztok!

gyors bekukk, hogy azért élek, és vagyok de időm semmmmmmi!

Zafir!
üdv közöttünk!

Kislányok!
most szabin leszek, úgyhogy még nem jövök egy darabig! Mindenkinek drukkhegyek!

Velem, csak annyi, hgoy ma megjött és újra idul a spontánkodás!
dezsina

Sziasztok !

Zsuzska, mi volt a 4D-n, gyere!
Mindenkinek szép napot ! :D
wepe

Sziasztok!

A 4D-s eredményünk:

BDP: 64 mm
HC: 245 mm
AC: 227 mm
FL: 51 mm
Becsült magzati súly: 1024 g

A biometriai adatok alapján 26 hetes 6 napos terhesnek felel meg.
Az uterus üregében egy élő magzat látható koponyavégű hosszfekvésben. Ép koponya, szabályos arc, normál agyszerkezet. Oldalkamrák normál tágasságúak. Gerinc párhuzamos, követhető. Szabályos négyüregű szív. Ritmusos szívműködés. Bal kamrában egy hyperechogén papilláris szívizom látható.
Kp. gyomortelődés ábrázolódik. Kp. hólyagtelődés ábrázolódik.
Mindkét vese ábrázolódik, üregrenduseri tágulat nincs.
Zárt hasfal és mellkas. Épnek imponáló testkontúrok.
Bégy végtag látható.

Lepény: mellső falon, mélyen tapad.
Magzatvíz: átlagos mennyiség.
Köldökzsinór: három érkeresztmetszet ábr.

Egyebekben, amennyire a vaskos anyai hasfalon megítélhető, az érvényben lévő szakmai protokoll szerint elvégzett vizsgálat során jelenleg durva anatómiai eltérés nem ábrázolódik.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Dezsi!
Nagyon jó nyaralást nektek :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Hajrá spontán :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska,apa is ment a moziba veled?:)Jaj,biztos büszke lehetett rátok!Áthozhatnád majd a dvd-t szivesen megnéznénk kis Gabóval:)Puszi nektek!Wepe hogy vagy,minden oké?

salygabó

Sziasztok!

Lemaradtak a képek:
Kép Kép Kép Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Gabókám!
Megbeszéljük!!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Minnie!
Nagyon várunk a hírekkel!!!!! És a képpel!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Mi zujs Minnie,gyere-gyere!:)

salygabó

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?