Szép jó napot!
Köszönjük szépen a kedves dícséreteket!
Starlark,
Annyira édes Doncek a sudocremes arcával!
:D Jót nevettem rajta
Hogy hány foga van Andoromnak?5 és most jön sztem nemsoká ki a 6. is. Adok én neki falatkákat kézből is meg,hogy ő maga csipegesse és ezt élvezi is sokkal jobban,mint a kanalat, csak hamar elfogy a türelme.
Igazából elfogadja az ízeket, csak nem eszik annyit,hogy ezzel kiváltson egy tápis étkezést. És 2 nappal ezelőtt már 10órai és uzsi ki volt váltva (de akkor valahogy kevesebbet is evett. Gondolom, mivel akkor még se nem kúszott se nem mászott)
Most jöttünk meg sétából,bevásárlásból és kicsit éhesnek tűnt (látszik mikor olyan nagyon éhesen szopizza az ujját) Bár már fáradt is volt, de azért adtam neki már előkészített pipi darabokat,krumplit + s.répát. És evett is,annyit,mint egy madárka, de azért elfogadta. Mivel előtte 1.5 órával bevágott 260ml tápi + fáradt is volt, így ez elég volt most neki, mert most csönd van.
Szeder,
szóval ahogy olvashatod itt fentebb, enni eszik Andor, elfogad keveset (főleg darabosat,ritkábban kevés kanalasat) csak ezek után mindig tápi a végszó. Aggódni nem aggódom,mert hisz jó kedvű, meg ahogy ti is mondjátok nem soványka
csak fura ez, na meg nehézkes,hogy nem eszik meg rendes adagokat.
Kíváncsi vagyok,hogy ha kijön a 6. fog,akkor hirtelen fog-e változni a szitu, vagy majd csak szép lassan.
Gyümölcsöt is elfogadja, d.e. a körtének 3 változatát próbáltam,gondolván valamelyik csak nyerő lesz: először pici darabokat adtam én neki + kitettem neki a tálcára is,hogy maga csipegesse. Eredmény:amit én adtam ette, de köhéselt is azért, a tálcán levőkkel játszott, max. 1et evett belőle.
2.változat:üvegreszelőn lereszelt+pici babaműzlivel sűrített körte kanállal próbálkozva: azt mondta erre, hogy meg ne próbáld!
3. egy nagyobb darab körte: kicsit csócsálta,majd harapott belőle egy nagyobbat,amit szerencsére el is tudott dolgozni és lenyelni, de itt megelégelte a műveleteket és 40 perc után a maradék nagyobb darab körtét levágta a földre és az ajkait előttem bezárta. ENnnyi volt, jöhet a tápi.
Kb. így zajlanak a kajáltatások
:D:D
van valakinél még ilyen ceremónia?
Am,Starlark,
Tök jó,hogy már költöztök,beköltöztetek. Szépek a kérók!
Betti,
Eszméletlen szép Julcsi lánykád. Micsoda szemei vannak!
Olyan közel lakunk, igazán összefuthatnánk majd valamikor
(persze másokkal is szívesen talizok bármikor, amikor ráérünk
)
Blúmi,
Nagy zsivány lehet a Te kis Bálintod is!
Pelus bontás
Most még visszaolvasok kicsit, azt mennem kell takarítani
Képzeljétek vettem a vaterán egy régi singer varrógépet
Tök szép, imádom az ilyen régi dolgokat. Asztalkának szeretném, de az is lehet,hogy a magát a gép részét is kinyitva tartom,mert annyira tetszik ez a régi design. Rá lehetne attól még pakolni a virágokat
csak most kicsit fejtörést okoz az elhozatal a XI.ker.ből, mert este kéne menni,hogy ne legyen dugó + most sakkozom,hogy egyáltalán tényleg befér-e a kocsiba.