Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! :)

Kicsit el vagyok tűnve, de nem sok szabadidőm van.
Mára viszont csináltam egy szabadnapot együtt vagyunk itthon Doncekkel.

A képeket átfutottam, olyan édes mindenki csemetéje, és mekkorát nőtt mindenki :)

AM.: Szívből gratulálok hogy jön a tesó :) Márciusban már 3 kistesó is érkezik :)

Hoztam pár képet:

Kép
Ez a fürdőszoba

Kép
Doncek szobája. Most sincs benne sajnos több bútor mert gyerekszoba bútorunk még nincs :)

Kép
Hálószoba bútor nyers állapotban. Azóta a fiókok fölött van még1 fiók plusz be lett polcozva. Az asztal rész fölött is lettek polcok csökkenő szélességben mert a fiókos elem és az asztal mozdítható. Ha jön ketteske oda megy a kiságy míg velünk alszik, és így be lehet hajolni hozzá.

Kép
konyha

Kép
Itt pedig anya azt hitte mindent elpakolt a gyerekszobában amiből baj lehet :)

Kép

Kép
starlark
 
 


Eszike: De ügyes Noncsi :) Mi még csak a megpróbálok elengedett kézzel állni fázisnál tartunk és a süti-süti pogácsánál :)
Örülök hogy az éjszakáitok is nyugodtabbak lettek már.
A rossz időt hogy viselitek?

Rólunk:
D. Ügynöknek már 4+2fél foga van és tép, rág velük. A banánt már harapja. :)
A munkás napirendünk is kialakult.
6-fél7-kor kelek mikor apája indul dolgozni, leszaladok egy kifliért azt egy tejeskávé társaságában megeszem miközben megnézek egy született feleségek epizódot /végre behozom magam, jó újra eMule-ozni/ mikor vége megcsinálom Doncek tápiját addigra általában fel is ébred, öltözés, reggeli aztán irány a mamibölibe :)
Meló után megyek érte aztán vagy itthon maradunk vagy futós napom van. Futós napokon jönnek velem apával és addig a játszótéren hintáznak míg körözgetek :)
Ő Picusága pedig egyre akaratosabb.

Egy kérdésem is lenne: Van vkinek chicco játék mobilja? Vettünk egyett D-nek a müllerben de olyan halk hogy nem igazán kelti fel az érdeklődését. Lehet hogy így nagyon szülőbrát, de így semmire se jó :(

Kép

Kép
starlark
 
 


Starlak!
Jól néz ki Doncek. Krém van rajta? Jól néz ki a lakás!

Beszéltem Nonival. Remélem nem baj Noni, hogy tudósítok felőled, de itt néhányan már aggódtuk hogyléted felől. Szóval, tegnap du. megvolt a műtét. Mikor délben beszéltem Vele, akkor várta a zárójelentését és a férjét. Már tegnapelőtt óta nem evett, így gondolhatjátok, milyen éhes volt. De egyelőre csak pépeset ehet. Mondtam is neki, hogy amit Misikének készít, azt megeheti Ő is. :D amúgy jól van és reméli, nem újul ki.
De a többit majd személyesen elmondja. Remélem tényleg nem baj Noni, hogy írtam Rólad. Gyors felépülést kívánok. Amúgy érdemes egy kicsit visszaolvasnod, mert sok érdekes dolog történt itt mióta legutóbb itt voltál.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78
 
 

 
 

ja, és köszi mindenkinek a választ, akkor lehet, hogy megszom a nyaralást még

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78
 
 


Sziasztok!

Starlark, tecc nagyon a lakás! Doncek meg a krémmel :mrgreen: És az az ártatlan tekintet! :lol: :lol:

Ági, szerintem nyugi, kell pár hónap mire beáll rendesen! (mi kedden megyünk és nekem most szombaton fog megjönni :? :roll: )

Eszike, nagyon ügyi Noncsi!!!

Humanka, sajnálom hogy ilyen rosszul alakulnak a napjaitok! Most próbálj/atok meg a túlélésre játszani, remélem, hamarosan, ha a fogacsak kibújt jobb lesz a helyzet!

Honey, igen, megnyugodtunk már :wink:
Ne haragudj, de olyan jót nevettem a "tüneteden" - és persze Te vezettél ugye? Feldudáltak a piszkok mögötted amikor zöld lett a lámpa? :)

Jól lehült a levegő végre!!! Ádám kint alszik ebben a jó időben a babakocsiban, kíváncsi vagyok, mekkorát :) Elég nehezen sikerült elaltatnom őt, biztos a hidegfront miatt.

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Sziasztok Lányok! :D

Újra itt és...

AM,
SZíVBŐL HATALMAS GRATULA NEKTEK!!! :D :D :D AZZZTTTTAAAAAAA!!! Nagyon ügyik vagytok!


Most csakgyors leszek, mert nem tudtam még visszaolvasni, Andor alszik és igyekszem valamit jelenteni és utána ha marad időm olvasni.
El voltam tűnve, mert itt volt Szabolcsom 13 éves másodunoka tesója és programoztunk, meg előtte anyum,hugom volt - lehet ezeket már említettem,bocsesz , már nem emlékszem.
Hétvégén meg Győrben voltunk haveroknál - medencés házban! Csajok,az volt a háváj :D :D:D Andor is csipázta, imádja a vizet.

Képeket végigpörgettem: hihetetlenül szépséges,édes,ügyes mindegyik babuci!!! :)

Nálunk: Andor 1 hete MÁSZIK!!! :D:D Jupiiiii, én annyira örülök csajok! :) le is ül már magától mászásba, és fel is kapaszkodik dolgokra, feléáll - legtöbbet persze a fürdőkádban.
Van már 5 foga és jön a 6. + nemtom lehet a szemfogak is, de ebben nem vagyok biztos (felső fogak ezek, alul csak 2 virít :D )

Továbbra is roppant vidám,barátkozós Andor, ha babát lát akár egy boltban már mosolyog, vagy gagyg vagy visongat :)

A keresztünk továbbra is a kajálás. NIncs ötletem lányok. Van,hogy eszik egy keveset kanalasat és utána nem tudok mit csinálni, hiába várok, leteszem játszani, utána már csak a tápi a jó. Most már több, mint 2 hónapja :? :shock: PASSSSZZZZ

Lenne gye kérdésem is gyorban mielőtt elfelejtem.
Mi jövő hétvégén megyünk Montenegróba és kéne ötlet, hogy milyen gyógyszeres pakkot pakoljak. Mik azok,amik feltétlenül szükségesek. Persze nekem is van elképzelésen, de valszeg akik már tapasztaltabban, azok tudnak még jókat mondani :)

Most elkezdek olvasgatni meg még dobok pár képet, egyik mászós :) meg van egy betámasztós,amiről mindig Szeder Adélkája jut az eszembe, mert őt láttam először ilyet csinálni, mikor a talin voltunk és Adél ugye akkor már kommandózott majd strandosan megpihent :D Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


úúúú most látom,hogy veszedelmesen írtam :oops: remélem azért össze tudjátok rakni. Gyors akartam lenni nagyon :D

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


ági,
én is csatlakozom a többiekhez. Az 2. ciklusom 35 napos volt, a 3. 30 és a 4.-re állt be 28-ra. És itt ismét vége is szakadt a történetnek. :lol: Ha minden jól megy, újabb 1,5 évet várhatok a következő mesire. :lol:

wiona,
ami az éjszakát illeti, igen, hagytuk sírni. De szerencsére nem volt túl kitartó, mert egybefüggően sosem sírt többet 10-15 percnél. Lényegében a 3. sírnihagyós este óta átalussza az éjszakát. A regeli kelést ő maga tolta ki fél 7-ről 8-fél9-re.
Ami pedig az egyedül elal
vást illeti... az pedig csak úgy jött. Elegem lett, hogy 50 percet ringatom a seggét, ő meg csak vergődik és dobálja magát.
Kijöttem. És lássatok csodát, a gyerek azonnal elaludt ahogy nem csesztettem! :lol: :lol:

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


gabolino: már hiányoltalak!andor tök jól néz ki van ott husi, mindezek ellenére, h. tápi a fő lakoma.érdekes, lehet h. ő később érik meg a kajálásra. biztos van ilyen is.


honey:
tök jó h. így megoldódtak a dolgok :)

jóéjt mindenkinek!

Kép
winona
 
 


nagyon cukk andor, és nagy gratu a mászáshoz!a második kép, hát irtó édes, nagyfiús!

Kép
winona
 
 


starlark: grat a házhoz!klassz lehet nagyon!

na megyek mert lefejelem a monitort.

Kép
winona
 
 


A.m! JUHÉJJJJJJJJ! Annyira örülök Nektek!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon boldog nyugis babavárást kívánok!!!!!!!!!

Anyooo! Szupper képek! A te kedvenced az enyém is! :wink:

Ági! Dávid elképesztően aranyos az erkélyen!!!! Nekem az első mensi után egy teljes hónap kimaradt, és kb a 4. ciklusra állt be. Szerintem is megúszod!

Starlark! Tök jó a ház!!!!!! És Doncek tünemény, ahogy birtokba veszi!!!!! Én is sokszor gondolom, hogy abszolút minden problémás dolgot elpakoltam, aztán a múltkor gyanús volt a nagy csend, bejöttem a konyhából, és azt láttam, hogy Bálint az ottfelejtett, de szorosan becsomagolt használt pelust kibontotta, és nyalogatta belőle a kakeszt... :lol: 8) :oops:

Honey! Juj! Én is jót röhögtem az elalváson!!! De azért nagyon vigyázz magatokra!!

Szeder! Már korábban is akartam kérdezni: alami szokott használni a migrénedre? Nekem már semmi sem segít, és rettenetesen tudok kínlódni.....

Bálintnál részben bejött a sírni hagyás éjszakánként: éjjel már nem kel egyáltalán. Kilenc körül tesszük le, de sajnos 5-6 körül kel. Én azért ennek is nagyon örülök!!!!!

Betti! Tündér a kis "macskátok"!!!!

Zalánért nagyon odavagyok a cicás képen!

Noni! Ezek azért jó hírek! Nagyon várunk már!!!!!!!!!!!!!!

A.m, Honey, Márti! Remélem azért sokszor tudtok hozzánk is jönni, mert nagyon hiányoznátok! És nagyon vigyázzatok magatokra!!!!!! (Kicsit irigykedem :) )
blúmi
 
 


Gabolino! Hááát, az utolsó képen Andor egyszerűen szenzációs!!!! A másik kettőn pedig "szimplán" gyönyörű!!!!
blúmi
 
 


Szép Reggel! :)

Gabolino: Nem semmi a strandolós pózos fintorgó Andor :)
Mennyi foga van Andornak? Mert pl most hogy D.-nek már stabilan van 4 jobban szereti a darabos kaját. A botmixer pihenhet. Esetleg megpróbálhatnád hogy kis darabkákkal megkínálod néha néha, kis alma, barack, banán...

Ági: Igen az ott rajta sudocrem :) de legaább rájöttem hogy a popsikrém leghatékonyabban a dobozából D. ügynök által egyesével kihuzigált popsitörlővel távolítható el :) És ez igaz mind a padlóra és a gyerkőcre kent változatra :)

Noni: Jobbulást hamar, most olvastam mi történt veled gyerekkorodban.
Hasonló nálunk is történt de én hálisten csak az olympusos üvegbe töltött pálinkát húztam meg.

No, irány a Doncek etetés és melóba menetel... :)

Kép

Kép
starlark
 
 


Blúmi: Akkor Bálintnak se kell a szomszédba menni "rosszalkodni" ő is él a lehetőségeivel :)
Nálunk sincs már semmi biztonságban. :)

Kép

Kép
starlark
 
 


Jó reggelt!

Csak gyorsan, Hurvinyek mindjárt ébred.

Starlark,
Végre előkerültél! :D Nagyon szép az otthonotok, a konyhátok nagyon tetszik! D. ügynök fotója díjnyertes!!! :lol:

Blúmi,
nagyon röhögtem a pelusos sztorin! :lol:
Gratulálok az átaludt éjszakákhoz! Használtok cumit? Mert akkor ki lehetne próbálni azt a módszert, amivel én anno leszoktattam Julit a koránkelésről. Amikor elkezdett nyavalyogni, cumit dugtam a szájába, és aludt tovább. Mondjuk, ekkor kb. 3 hónapos volt, lehet ilyen nagy fiúnál már nem működik. :roll:

Honey,
gratula nektek is az éjszakához, ügyes kislány Flóra! Tudja, hogy hagyni kell anyát pihenni :wink: :D

Gabolino,
Megint csúcs képeket hoztál nekünk! Tündéri, tüneményes, zabálnivaló stb., stb. :lol: Látom, a Te Andorod is stabil lábokon fog állni. Mintha az én Julim combikáját látnám. :lol:

Ági,
Köszi a Noni híreket! Mensivel kapcsolatban csak ismételni tudnám a többieket, drukkolok, hogy ne kavarjon be a nyaralásba!
Édes Dávid a kis "medencés" fotókon! És az a sityak...haláli! :lol:

Anyoooka,
Örülök, hogy jobban vagy! Ügyes kicsi fiú Ádám. Érdekes, hogy nálunk is az első szó a nem volt! Mondtam is Julinak, hogy kicsit hamar kezdesz ellenkezni anyáddal, nem gondolod? :lol:
Nagyon-nagyon jó képeket hoztál Ádámról, én nem is tudok választani, hogy melyik a kedvencem, mindegyiken hihetetlen édes! És a nagylányod is csodaszép!

a.m.
Hogy vagy ma? :D
Tudom ám, hogy nem vagy hamis, csak az első döbbenetemben elfejtettem gondolkozni!:wink:
Mesélj, hogy fogadta a család a hírt?

eszike,
Mindig olyan élvezettel nézem a videókat! Hihetetlen ügyes és édes Noncsi! Most is megmutattam az ágyról lemászós vidit a páromnak, ő is hüledezett, hogy milyen ügyes! :lol:

Szeder?
Hiányoltam az éjszakai és a hajnali hsz-eket. Minden ok?

ajjjaj, riadót fújtak
szép napot!

Kép
hbetti
 
 


Starlark!

Köszi.
Nagyon tetszik a házikótok :D Nagyon jók a színek és a konyhabútor is szuper.Gratula hozzá.
Maradat a sudokrémes dobozban krém??? :lol: :lol: Na.Édes pofi.Nagyon jó az a kép :lol: :lol:

Ági!
Köszi a Noni híreket.Reméljük hamarosan ő is tud jönni.


Gabolino!
Köszi.
Nagyon-nagyon jók a képek. Persze a "strandolós" a kedvencem. Hihetetlen pózokat tudnak csinálni.
Gyuszikánál most az a menő,hogy lehasal miközben a feneke az égnek áll. Így próbál benézni az ágy és minden alá :lol: :lol: :lol: Nagyon jókat szoktunk rajta mulatni.És persze ő is nevet ezen.
Tök jó,hogy ilyen sokat programoztok.


Blúmi!
Köszi.
Nekem továbbra is ez marad az anya "topikom".Még nem is jelentkeztem be a márciusiba.Majd uh után.Szóval biztosan nem foglak "elhagyni" titeket.

Márti!
Már olyan sokszor akartam kérdezni,hogy te hány topikba írsz itt a babaneten?Minden gyerkőcödnek van külön egy?

Betti!
A férjem nagyon örült átölelet meg minden amikor kiderült. Együtt néztük ahogy a csík megjelent a teszten :D Azt mondta,hogy ő érezte. Ezzel be is állítottuk az egyéni rekordunkat. Gyuszika 6 hónap alatt jött össze ez a baba meg 2 alatt :wink:
Csak a szülők tudják még.Ill. az egyik unokatesómék,mert tegnap felhívott a felesége és mondat,hogy kedden +-at tesztelt.Én meg nem bírtam ki,hogy "én is" :lol: :lol: Tőlük kaptuk Gyuszika ruhácskáit. :lol: :D

Kép
Kép
a.m.
 
 


Friss infó. Most ugrott haza a férjem és mondta,hogy anyósom üzente,hogy kedden megviszgál az orvosom és uh is lesz.Szóval még várunk pár napot.Nem bánom hátha lesz már szívhang is. 6+4-nél

Kép
Kép
a.m.
 
 


Szép napot!

De jó!
Starlak!
Nagyon örülök a képeknek! A konyha terveit látva és most a jelenlegi állapotot látva: nagyszerű munka!
Minden kép tutti, de Donát-krém-pofa tetszik a legjobban!
Gyere sűrűbben!
Úgy hiányzol!!!

Gabolino!
Olyan jópofa fiacskád van! Olyan az első képen, mint egy kislány, olyan bájos.
Amúgy meg nem látszik rajta, hogy nem eszik.. nem tudok tanácsot adni, mert nálunk még nem volt olyan, hogy ne evett volna Adél.. de azért úgy gondolom,hogy nem feltétlen kell egy egész bébiételt bevágnia a gyereknek. Nyugodj meg.
Gyümölcsöket szereti???


Am!
De várom én is,hogy legyen már uh. és szívhang is Minike testvérének!!!!!!

Betti!
Ja.. nem jöttem, mert vendégem volt és van is még. tök jót dumáltunk az öcsém volt barátnőjével, és iszogattunk is egy-egy pohár bort.. jó kedv segítője! :lol:
Jól vagyok!! :P :wink:


Márti!????????


Szép napot!

szeder74
 
 


Szép jó napot! :)

Köszönjük szépen a kedves dícséreteket! :)

Starlark,
Annyira édes Doncek a sudocremes arcával! :D:D Jót nevettem rajta :D
Hogy hány foga van Andoromnak?5 és most jön sztem nemsoká ki a 6. is. Adok én neki falatkákat kézből is meg,hogy ő maga csipegesse és ezt élvezi is sokkal jobban,mint a kanalat, csak hamar elfogy a türelme.
Igazából elfogadja az ízeket, csak nem eszik annyit,hogy ezzel kiváltson egy tápis étkezést. És 2 nappal ezelőtt már 10órai és uzsi ki volt váltva (de akkor valahogy kevesebbet is evett. Gondolom, mivel akkor még se nem kúszott se nem mászott)

Most jöttünk meg sétából,bevásárlásból és kicsit éhesnek tűnt (látszik mikor olyan nagyon éhesen szopizza az ujját) Bár már fáradt is volt, de azért adtam neki már előkészített pipi darabokat,krumplit + s.répát. És evett is,annyit,mint egy madárka, de azért elfogadta. Mivel előtte 1.5 órával bevágott 260ml tápi + fáradt is volt, így ez elég volt most neki, mert most csönd van.

Szeder,
szóval ahogy olvashatod itt fentebb, enni eszik Andor, elfogad keveset (főleg darabosat,ritkábban kevés kanalasat) csak ezek után mindig tápi a végszó. Aggódni nem aggódom,mert hisz jó kedvű, meg ahogy ti is mondjátok nem soványka :D csak fura ez, na meg nehézkes,hogy nem eszik meg rendes adagokat.
Kíváncsi vagyok,hogy ha kijön a 6. fog,akkor hirtelen fog-e változni a szitu, vagy majd csak szép lassan.
Gyümölcsöt is elfogadja, d.e. a körtének 3 változatát próbáltam,gondolván valamelyik csak nyerő lesz: először pici darabokat adtam én neki + kitettem neki a tálcára is,hogy maga csipegesse. Eredmény:amit én adtam ette, de köhéselt is azért, a tálcán levőkkel játszott, max. 1et evett belőle.
2.változat:üvegreszelőn lereszelt+pici babaműzlivel sűrített körte kanállal próbálkozva: azt mondta erre, hogy meg ne próbáld! :D
3. egy nagyobb darab körte: kicsit csócsálta,majd harapott belőle egy nagyobbat,amit szerencsére el is tudott dolgozni és lenyelni, de itt megelégelte a műveleteket és 40 perc után a maradék nagyobb darab körtét levágta a földre és az ajkait előttem bezárta. ENnnyi volt, jöhet a tápi.
Kb. így zajlanak a kajáltatások :D:D:D :? :shock:
van valakinél még ilyen ceremónia? :D

Am,Starlark,
Tök jó,hogy már költöztök,beköltöztetek. Szépek a kérók!

Betti,
Eszméletlen szép Julcsi lánykád. Micsoda szemei vannak! :D
Olyan közel lakunk, igazán összefuthatnánk majd valamikor :)
(persze másokkal is szívesen talizok bármikor, amikor ráérünk ;) )

Blúmi,
Nagy zsivány lehet a Te kis Bálintod is! :D Pelus bontás :shock: :lol:

Most még visszaolvasok kicsit, azt mennem kell takarítani :?

Képzeljétek vettem a vaterán egy régi singer varrógépet :D Tök szép, imádom az ilyen régi dolgokat. Asztalkának szeretném, de az is lehet,hogy a magát a gép részét is kinyitva tartom,mert annyira tetszik ez a régi design. Rá lehetne attól még pakolni a virágokat :)
csak most kicsit fejtörést okoz az elhozatal a XI.ker.ből, mert este kéne menni,hogy ne legyen dugó + most sakkozom,hogy egyáltalán tényleg befér-e a kocsiba.

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


Körte story: mármint ma éppen a körte 3 változatás próbáltam :D Adok neki más gyümit is ;) :D

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


változatás=változatás :oops: :)

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


némmá, erre leírom ugyanazt :D :oops:
vátozatát akart lenni,nah.
Magyek csinálok egy kávét :D

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


Na mAnjél kávézni! :lol: :lol:
Gabolino, hsz jobb felső sarkában szerkeszt gomb, én ott szoktam a bakikat javítani...ha észreveszem.
Képzeld, a nagymamámnak volt egy nagyon régi Singer varrógépe: az az igazi: lábbal hajtós, kovácsoltvas lábak, címer, évszám stb. Mindig fentem rá a fogam, mert asztalt akartam belőle csinálni, de a mamám halála után papám kicsit bekattant és minden holmiját eltűntette a házból. Nem tudom, mi lett a varrógéppel. :(
Taliban benne vagyok, tényleg itt lakunk szinte a szomszédban. Bár amilyen sűrű a programotok.. :roll: :lol:

a.m.,
Olyan jó olvasni! és nagyon irigyellek! Kedd már mindjárt itt van, dejódejó! :lol:

Szeder,
Örülök, hogy jól telt az estéd, kell is a kikapcsolódás! Nincs is annál jobb, mikor összeülök a barátnőimmel, és borozgatunk, csacsogunk. :lol: Öcséd mit szól, hogy ilyen jóban vagy az excsajával?

Kép
hbetti
 
 


Betti,
:DD:D:D na most látom,hogy jót mAntem :D
Igen,olyan varrógép ez is. Nekem volt egy, illetve anyum dédijétől azt hiszem, csak mikor külföldön éltem, kicipeltem magammal, mert nagyon tetszett, csak vissza már nem tudtam hozni logisztikai bonyodalmak miatt.
A nagyimnak is még van egy ilyen, de ő még használja - na meg remélem még sokáig is fogja használni.
Szóval mivel már régóta sóvárogtam egy ilyenre,így most lecsaptam egyre a vaterán.Ez az:
http://www.vatera.hu/singer_varrogep_ti ... 47742.html
Ok, akkor majd egyeztetünk a taliról ;) (28án megyünk reggel Gödöllőre egy gyógytorna vizitre)

Andor fel is ébredt, nem volt valami nagy szundizás.

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


Csajok!
Azt nem is meséltem,hogy Andor énekel! :D:D:D
Amikor valami zenélős játéka benyomódik,akkor amolyan éneklős hangokat ad. Annyira cukor. Észlelhetően próbálja az adott hangszínt eltalálni :D
Eddig csak popót rázott a zenére,most meg már dalol is hozzá :D (persze ezt azért nem minden esetben,de elég gyakran)

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


Gabolino,
:D Az nagyon jó, ha már ilyen korán dalolászik! Juli is muzikális, még néha a dallamot is sikerül utánoznia :lol:
Akkor hozzuk össze a két dalos pacsirtát 28-án!

Kép
hbetti
 
 


Szasztok!

Am!

Én is kedden megyek dokihoz! :lol: jaj, már alig várom!
Hú, most, hogy így összeszámolom, 6 topicba írok rendszeresen, de, csak mióta itt lakunk, a lakótelepen nem volt netünk...na, majd akkor várunk a márciusiban is, jó kis csapatnak tűnik. De nekem is ez a kedvenc topicom. Nagyon kötődöm hozzátok!

Szeder!

Köszi a hiányolást, vagyok, csak sűrűek a napok. Jövő héten tartunk a 2 nagyfiúnak egy óriási szüli-névnapi kerti partyt, most agyalok a menün, részben már a fejemben van! Meg kell egy nagytakarítás is. Hétvégén ablakpucolás, egyebek lesznek, anyukám ugyanis el ajarja vinni a srácokat, hogy nála aludjanak pénteken, szóval reszessetek pormacskák és maszatok! Holnap meg a srácokkal akarom rendberakni a játszószobát, a szekrényük borzasztó, kinyitom és hullanak ki a játékok... de tartok tőle, az lesz, hogy én rámolok, ők meg felefedezik, hogy mennyi rég nem látott játékuk is van! :lol:
Aztán 2 hét múlva nyaralni indulunk, már lázban égek, de most a keddi dokilátogatást várom a legjobban, aztán még a családnak is el kéne mondani a nagy hírt...szóval zajlik az élet!
Hányinger még sehol, tegnap voltam toxoplazma szűrésen, 2 hét múlva lesz erdmény...újra beindult a verkli...

Starlark!

nagyon szép a ház!

Gabolino!

Ezt a gyönyörű Andor babát meg kell zabálni! Olyan édes-szép gyerek!

Ági!

A Te Dávidod meg mindig olyan édes-mosolygós, jókedvű baba!


És minden picurka gyönyörű!!!

Minyu!

Írok majd ám, csak most eléggé elhavazódtam!

Márti
borossné becz márta
 
 


Kép
Kukucs! Hol vagytok? :D

Kép
hbetti
 
 


Sziasztok!

AM: Keddre előre is szorítok hogy minden ok legyen és már dogogjon a kis szíve :)

Szeder: Konyha jól néz ki de volt elég bajunk a kivitelezővel, a másik asztalosunknak volt mit utána javítania.
Jó asztalost találni elég nehéz, hálisten ez az utóbbi nagyon jól bevált.

Gabolino: Sajnos más ötletem nincs, de tényleg a kis kópéd súlya miatt nem kell aggódnod. Úgy látszik ez a szilárd kaja nálatok kicsit nehezebben megy. De tuti hogy érettségire már nem tápit szopogatva megy :)

Márti: Neked is szorítok keddre :)
Ha jöttök és lesz időtök talizni összefuthatnánk esetleg egy Katicatanyázásra :)

Hbetti: Ez a kép Julcsiról nagyon ott van :)


Csajok sajnos nagyon rossz híreket kaptam a barátnőmtől. A nem rég született kislányánál súlyos szív fejlődési rendellenességet találtak :( most az intenzíven van de átszállítják Pestre a kardiológiai központba.
Mindenképp műteni kell de még semmi konkrétat nem tudnak.
Annyira magam alá kerültem:( Már az augusztusi közös nyaralást terveztük...

Kép

Kép
starlark
 
 


Hahó Lányok! :)

AM, Márti,Honey,
Szurkolok mindenkienk,hogy minden okés legyen a vizsgálaton :) Jaj, olyan jó most Nektek! :)

Betti,
Nagyon tuti ez a kép! :D A 28.át meg is beszéltük (persze majd pü-ben egyeztessünk,hogy hol,hánykor ;) )

Humanka,
Én benne vagyok a viruális koccintásba :D Nagyon édes ötlet! :)
Hogy megy Bendőnek a bölcsi?Ő most már jár rendszeresen, nagyfiúsan?

Starlark,
Ez borzasztó hír :( :( Elhiszem,hogy megvisel. Drukkolok!

Én most pakolászásban vagyok, mert megyünk Balcsira (mindig amikor elsz@ródik az idő persze, de azért még reménykedem)

Ha nem jönnék már,akkor szép hétvégét mindenkinek! :)

Ez a tegnapi szerzeményem.Én úgy örülök neki csajok :D Kép

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


Márti!
Igen, alapvetően mosolygós, jókedvű baba, de tegnap azért kiverte a biztosítékot az egész napos hisztijével. Nem tudom mi lelte. Bár hidegfront jött, ilyenkor mindig megzizzen. Ma le is passzoltam fél napra anyósomra, addig egy csomó mindent intéztem a városban. Jól is esett egy kis kikapcs.

Betti!
Aranyos a kukucskálós Julcsi.

Starlak!
Sajnálom a barátnődet, ez mindig nehéz. Kívánom, hogy sikerüljön minél előbb a műtét.

Gabolino!
Klassz a varrógép. Használni is fogod?

Sajnos én se túl jó hírekkel jövök. Beszéltem ma is Nonival. Mégse engedték ki legutóbb, azaz csak 1 napra ment haza, aztán ment is vissza. Sajnos ma meg kellett ismételni a műtétet, nem tudták kellően kitágítani, így ma volt ismét a műtét. Ráadásul most fájt is szegénynek nagyon, mert el se altatták, alig kábították el, és az érzéstelenítés se volt tökéletes. Azt sajnos nem értettem, mikor engedik haza, mert elég rossz volt a vonal, de ha van valami, akkor írok.
Noni! Mielőbbi felépülést kívánok itt is.
Ja, míg el nem felejtem. Remélem nem baj, de dicsekedtem a.m. a jó híredről. És megkért, hogy írjam meg helyette, hogy gratulál és nagyon örül neked.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78
 
 


Sziasztok!

Ági, Noninak gyors felépülést kívánok, drukkolok hogy most már minden rendben legyen!!!

Starlark, barátnődéknek drukkolok nagyon!!!

Betti, jó a kép!!! :)

Márti, fiú lesz! :wink: Sehol semmi rosszullét, tuti pasi! :wink:

Hű de izgi is lesz a keddi nap! Márti, A.M. mi meg akkor megyünk nyaralni, nem fogom tudni a jó híreket :(

Hoztam pár szép képet, ma este készültek :)

Kép
Kép Kép
Kép

És egyet a kis bohócról :lol:
Kép

Jó hétvégét mindenkinek!

Kép

Kép
anyoooka
 
 


20 percig írogattam mire elszállt minden.
Akkor újra:
Madárfüttyös jó reggelt kívánok!

Betti!
Jaj nagyon édes ez a kép. Ha Magyarország ilyen lábakon állna.... :lol: Tündéri :D

Starlark!
Húúú nagyon sajnálom a barátnődéket. Még a hideg is kirázott. Nagyon rossz lehet most nekik. Kívánom,hogy sikerüljön a műtét és mihamarabb gyógyuljon a baba meg.

Gabolino!
Nagyon tuti az új szerzemény. Gratulálok hozzá :wink:

Ági!
Jaj sajnálom a Nonis rossz hírt. Remélem mostmár nem lesz semmi baj és szépen felépül. Szegény gyerkőcök meg ismét anya nélkül maradtak ha csak egy rövid időre is.Rossz lehet nagyon :(
Örülök,hogy elmondtad neki a jó hírt:D

Anyooka!
Nagyon szép képeket hoztál. Nagyon ügyes vagy,hogy ilyen jól tudsz fényképezni.Gratula hozzá. Nagyon édes Ádám.Azok a szemek.
Ha szeretnéd küldhetek sms-t írd meg priviben a számod

Kép
Kép
a.m.
 
 


Sziasztok!

Betti,
csúcsszuper ez a kép!!! :D

starlark,
Nagyon sajnálom a barátnődet. :cry: Döbbenet! Kitartást nekik!

anyooka,
gyönyörű a szivárványos kép! És Ádám is nagyon cuki!

a.m.
Hogy vagy? Mikor csatlakozol a márciusi topichoz? :wink:

NONINAK JOBBULÁST!!!!!! :?

Képzeljétek, nagyon ráérek most irogatni, mert Flóra a nagyiéknál éjszakázott!!! :D
Ez volt az első gyerekmentes éjszakánk! :D
Húúúú nagyon furi volt hazajönni este úgy hogy üres a szobája! Olyan szívfacsaró... pedig tudom, hogy jó helyen van. :)
Persze semmivel nem tudtam tovább aludni, annyira belém rögzült már a reggeli fél 9-es kelés.
Délben megyünk érte.

Velem minden okés. Tünetem nincs semmi. Lehet jövőhéten elurom ide a Savoyába egy gyors UH-ra, mert már tűkön ülök! :D
Meg hát a főnökömnek is elmondtam, hogy SOS talájunk ki valami okosat, hogy újra normális pénzt kaphassak. Valszeg visszavesznek papíron dolgozni, aztán husss ... elmegyek TP-re.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Jó reggelt!

Honey,
már épp hiányoltalak! Örülök, hogy jól vagy, UH-on biztis minden rendben lesz, de én sem bírnám kivárni... :lol:
Jó fej főnököd lehet, hogy ilyen segítőkész!

a.m,
Hát igen, kis húsgolyó :oops:
Várom az első sztárfotót a kistesóról, meg már Minikéről is rég kaptunk képet!

Anyoooka,
Nagyon jól sikerültek a fotók!!! Az utolsó tetszik a legjobban, nagyon művészi! Ádám pedig....tündéri kisbohóc!

Ági,
Juli is kibírhatatlan volt csütörtökön! Ezek szerint volt valami a levegőben...Köszi a Noni híreket, kár, hogy ilyen rosszak :(

Noni,
Nagyon sajnálom, hogy újból műteni kellett! Extragyors felépülést!!!

Gabolino,
Már a Vaterás képen láttam, hogy nagyon szép varrógépre akadtál. Tényleg a lakás dísze lett!

Starlark,
Jaaj, borzasztó ilyenről hallani! :cry: :cry: Nagyon drukkolok a barátnődnek, hogy minden rendben legyen a picivel! Milyen idős most a baba? Tudom, hogy nemrég született, de nem emlékszem pontosan.

Lányok, köszönöm a képdicsiket, de ez sem egy jól sikerült fotó, ugyanis ilyenkor pont az arca a lényeg. Nagyon tetszik neki az új tudománya, és vigyorog közben, mint a tejbetök. Na, ez épp nem látszik... :?

Belelkesültem a sok újdonsült kismamától, és tegnap bejelentkeztem a dokimhoz kistesóért. Augusztus 19-én megyek konzultációra, majd akkor kiderül mikorra kapok időpontot lombikra. Addig meg spontánkodunk, háááátha... :wink:

Szép napot! Remélem, ma már jobb időnk lesz

Kép
hbetti
 
 


Ja, még valami:
Indexen olvastam, hogy a Váci út nemtudomhány számban felütötte fejét a H1N1, na pont ott járt a párom 3 napja. :shock: Frankó

Kép
hbetti
 
 


Honey!
De jó, hogy ilyen rendes főnököd van. Ezt nem sokan tennék meg. Becsüld meg nagyon! Ezek szerint jól fogadta a hírt?
Hurrá gyerekmentes éjszaka! Kell olyan. Mi egyszer csináltunk eddig olyat, fura is volt, de mi azért tudtunk sokáig aludni, hisz éjjel 1-re értünk haza, mert a múzeumok éjszakája volt akkor.
Akkor fiú lesz? Vagy Flóránál sem volt semmi tüneted? Már nem emlékszem rá.

Anyooka!
Jól látom, dupla szivárvány? Nagyon klassz lehetett élőben. Köszönjük, hogy megosztottad velünk. A kis bohócod meg csúcs.

Betti!
Hajrá kistesó!

Na, meg van az eredménye annak, hogy mostanában nemigen akar szopizni Dávid. Úgy tűnik, most lesz először beteg születése óta. Egy kicsit köhög és sokat trüsszög. De mivel meg akarom előzni a bajt, vettem Calcimuscot, meg adom a Cebiont is, remélem, nem lesz teljesen beteg. Csak ez a kis előszél. Bár apa is most egy kicsit betegeskedik, én már jól vagyok, mert nekem is fájt a torkom, de gyógyszerezem magunkat.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78
 
 


Agi ismet pacsi, Bendo beteg :cry: En mar nem remenykedem, nagyon beteg. Mar 1 hete, dol az orrabol a trutyi, folyamatosan szivom, nagyon csunyan kohog, lazas, annyira be van rekedve, hogy hangja egyaltalan nincs. Ezert ott is kell vele aludni a szobajaba, mert a bebi monitoron nem hallanank meg, hogy felebredt. Dokinal is voltunk, semmit nem kapott, mert a tudeje tiszta, a fuleben van egy kis pango folyadek, de most jobban odafigyelek a szivasra (rengeteget porszivozom az orrat, mar annyira sajnalom, hihetetlenul sir, ha megjelenek a cuccal :cry: ). Mara en is elkaptam tole ... egesz ejjel nem aludtam, es ugy erzem magam, mint akit megragtak es kikoptek, mindenem faj, reggel 39 volt a lazam, a torkom iszonyuan faj. Annyiban jo ez, hogy Bendo igy kapja majd direktben az immunanyagokat a betegsege ellen, bar nehezemre esik meg inni is, igy nem tudom, mennyi tejem lesz. Az evesrol nem is beszelek. Ismet ledobok par kilot. Ha igy haladok, jobb leszek, mint ujkoromban.

Bocsi, nem reagalok semmira, most a tulelesre jatszom.

KépKép
Kép
humanka
 
 
 
 
 


Honey!
Köszi,eddig merőben sokkal jobban vagyok,mint Gyuszikával voltam.KOPP-KOPP. Nála 6+1 naptól jött Vuk nagyon durván és a 16-17. hétig eltartott :roll: :shock: Ma meg tegnap még csak egy ici-pici émelygés volt,de miután ettem elmúlt.
Az jó ha neked nincs különösebben tüneted.Talán tekintettel lesznek a babók a "nagy"tesóra. :wink: :lol:
A márciusiba talán kedden már megyek ha meg lesz a vizsgálat.

Húú de rendes a főnököd.Ez nagyon jó hír.

Ági!
Szegény Dávid. Nagyon gyors gyógyulást kívánok neki.

Humanka!
Nagyon sajnálom Bendőt. Mihamarabbi gyógyulást kívánok neki.Neked is gyors felépülést meg sok erőt és kitartást kívánok.

Blúmi??
Lanta?
Tigrincs?

Szóval még kinek kell most a kistesóhoz drukkoni??
Humanka és Betti az tuti még talán Blúmi is mondta??

Kép
Kép
a.m.
 
 


Hol van mindenki?

Humanka!
Nektek is gyors gyógyulást.

Én ma éjszakára kamilla teát tettem az ágya alá Márti ötletére, és így jobban kapott levegőt. Talán egy picit jobban van a gyors "beavatkozásomnak" köszönhetően, de azért picit piros az arca ami azért a betegségre utal.

Na mentem, ma szülinapi parti lesz apuéknál, sok rokon jön vidékről.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78
 
 


Lanyok, Bendonel mult het vasarnapi pucer sulyahoz kepest 555 gr-mal mutat kevesebbet a merleg. Ez baromi sok fogyas (raadasul egy het alatt). Tudom, hogy nem volt etvagya a betegseg miatt, alig evett, de ettol fuggetlenul ez nagyon-nagyon sok. Legutobb majusban volt ennyi a sulya. Ijedjek meg? Tennem kell vmit?

KépKép
Kép
humanka
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Hunanka!

Mérd most a súlyás naponta! Ha tovább csökken, vidd dokihoz! Szerintem, ha szedsz egy kis magzatvédő vitamint, azzal bendő étvágyának, meg a kistesónak is jót teszel, sok bennük a B vitamin...

Ági!

Gyógyuéást a kimanónak!

Honey!

Na, engem elkapott a hányinger 2 napja és nem ereszt 1 percre sem...vége a jó világnak. A pocakom meg nő! :shock: Nem sokáig tudom már begombolni azt a 28-as farmert...ááá! egész nap hányingerem van, jól ki is buktam, hogy hogy fogom ezt bírbi így a 4 gyerkőc mellett? Bőgtem ma is ebédfőzés közben rendesen...de aztán kisütött a nap, az ebéd nagyon fincsi lett, a férjem meg takarítja a romokat (még jó, hogy van mosogatógépünk)! :lol:
Majdcsak lesz valahogy!

Márti
borossné becz márta
 
 


Márti!

Megértelek. Bár nekünk még csak a 2. baba lesz,de rengeteg bennem a kétség és kérdés,hogy mi hogy lesz majd. Leginkább az etetéssel vagyok így....,de valahogyan majd csak kialakul.Meg Gyuszika már pont másfél éves lesz.Több mindent tud majd mint most.
Neked meg,hogy az ötödik lesz..nem kellene valaki segítség legalább az elején csak 1-2 órára. Anyukád messze lakik?Remélem ő tud segíteni.

Kép
Kép
a.m.
 
 


Hello lányok!:)

Újra itthon!Most csak bejelentkezem gyorsan, mert tegnap éjszaka jöttünk meg Görögországból, de már Fűzfőn vagyunk :wink:.. még nem mostam, meg semmi, Biust lepasszoltam apjának, ő hintázik vele.

Gyorsan átfutottam az előző pár oldalt, láttam hogy milyen szép képeket tettetek fel! Nagyon sokat nőttek a babák!! Majd holnap talán több időm lesz!
A legfontosabb:
A.m: Jaj nagyon örülök a következő Mini babának!!! :)
Humanka: Amikor jöttünk át SZerbián láttam egy gólyát... egész hosszan szállt a kocsink mellett/felett... A.m-re és Rád gondoltam!!! A.m-nél látom már bejött, "odaszállt" a gólya, remélem Téged is hamarosan meglátogat... és Bettiéket is!!

Bocsi csajok, többi dologra majd ha több időm lesz!

A nyaralásról: Szuper volt, Bianka rettentően élvezte a tengert, a szabadságot, a partot! Nagyokat aludt a tenger zúgására és szép színe lett, annak ellenére, hogy naponta többször bekentem 50-es krémmel és csak akkor jöttünk ki az árnyékból, ha vízbe vittük. Az odautat szinte végigaludta, hazafelé sokat volt ébren, de nem volt vele semmi gond! Képet majd teszek holnap, vagy holnapután!

SZEDER: NEM TUDLAK HÍVNI, MERT PESTEN HAGYTAM A TELEFONOM VÉLETLENÜL. ÍROK PRIVIT!
Vendég
 


Bejci,
üdv újra itthon! Kérünk képeket , de IZIBEN!!!! :D

humanka,
jaj szegény Bendőke!! :( Az 550 gr tényleg brutál soknak tűnik! :cry:

Márti,
hááát már én sem vagyok a toppon! Pont ma töltöm be a 7. hetet, ha fogamzás szerint számolok.
Mint ahogy a nagykönyvben meg van írva, tegnap óta marha szarul vagyok. :? Pedig Flóra mellett csak reggeli émelygés volt.
Most reggeltől estig szarul vagyok. A farkaséhség mellett (ilyen sem volt soha Flórával), folyamatosan öklendezek egész nap. :(
Szerencsére rókakoma eddig elkerült!
Kitartást neked is!!!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Szép napocskás jó reggelt! :)

Jaj, nem jó olvasni ezeket a fránya híreket. :(

Noni,
Gyógyulj meg nagyon hamar! Drukkolok!

Humanka,Ági,
Jobbulást a picikéknek, Humanka Neked is! 550gr! :shock: Csjú az tényleg nem kevés, de szerintem fogadd meg Márti tanácsát, és addig is ne aggódj.Drukkolok!

Honey,
Tök jó fej a főnököd,hogy igy fogadta a hírt :D
Sajnálom a émelygős időszakot, nem lehet kellemes. De majd mi jön utána! :) csuhujjj,de jó lesz :D

Úgy örülök a babásainknak! :) És Betti,Humanka, (ha Blúmi is próbálkozik, akkor Neked is) mennek a tesós drukkok ;)

Anyooo,
Nagyon szupererk a képek!!! Ki csinálja őket? Nálunk Szabolcsom a nagy fotós. Már igen komoly aparátussal rendelkezik,így akár esküvői vagy babafotózáson is gondolkozott. Majd szeretne valami ilyesmibe belevágni (meló mellett persze).
Ádám íííírtó cuki!!! :)

Márti,
Émelygésmentes napokat kívánok Neked is!

Bejci,
Juuuuj de kíváncsi vagyok a képekre! :D Hozzad őket gyorsan!!!!!Azon felbuzdulván,hogy itt olvastam még múltkor,hogy szépen aludt éjjel Bius az úton, mi is úgy döntöttünk,hogy éjjel fogunk utazni pénteken Montenegróba. így lehet,hogy majd külön megyünk és nem anyumékkal, mert ők sztem nem akarnak éjjel utazni, de Andor szempontjából ez nekünk fontos.
tegnap csináltunk is egy amolyan próbát, mikor jöttünk haza Fűzfőről. Este 7kor megfürdettük, megetettük és 7.40kor elindultunk hazafelé egy éjszakai vezetést szimulálva. szépen bealudt, néha valamire felpislantott, de vissza is aludt. Bár nálunk nincs mózes, de szerintem szépen fog aludni az ülésben is (valamennyire az is dönthető).

Nekünk nagyon jó volt lent Balcsin.Szabolcsommal pénteken pártiztunk is egyet, szo,baton d.e. agonizáltunk majd d.u.ra összeszedtük magunkat és lementünk a strandra. tetszett Andornak a mindenki törölközőjén való átspacérolás :D Fürödni még nem fürdött,mert most ahhoz hűs volt még a víz, de már a víz látványától is olyan izgalomba jött,hogy alig bírtam fogni. IMÁDJA a vizet! :D
Vasárnap meg egész d.u. lent voltunk vele haverokkal szintén. Nagy röplabdázás van ilyenkor - bár én most sajna nem tudtam beszálni, majd legközelebb remélem.

Bejci, ha legközelebb megyünk és Ti is lent lesztek ,akkor már nagyon kéne egy tali! :D ;)

Amúgy meg Andorom most mindenre felkapaszkodik, mászás már igen jól megy és imád velem kergetőzni mászva. Annyira édes! Mászok előle, ő meg vihogva vágtat utánam. :D

Most megyek, mert vár a mosás meg miegyebek.

szép napot mindenkinek! :D

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


Humanka!
Nagyon sajnálom,hogy ennyit fogyott Bendő.Én is mérném gyakran.Esetleg vissza is vinném az orvoshoz ha tovább fogy. Nagyon drukkolok,hogy hamar meggyógyuljon!

Kép
Kép
a.m.
 
 


Honey!

Nekem is durvult minden egyes terhességgel a dolog, bár nálam valószínű összefügg azzal, hogy még bőven szoptattam mindig, mire újra terhes lettem. De Csabinál még csak napi 2 hányás volt, lehelnél már napi 8. Bercinél megint olyan 6-8 naponta, aztán Kamilla nagyon betett! napi 10-12 róka koma,úgy, hogy hányás után is maradt a dögerős hányinger! Minden reggel csak azt vártam, mikor fekhetek le este újra, mert legalább éjjel nem éreztem...most, persze néhe még fel kell kelnem a lánykához és persze rögtön émelyegni kezdek. Ez van...

(Bocsi a többiektől, hogy itt részletezem a dolgokat...)

A.m!

Én pont a másfél éves kortól vagyok be....va! Nagyon félek! Jön a dackorszak és nagyon ragaszkodnak is még Anyához...akkortájt bújnak a szemfogak is, ami fájdalmas tud nekik lenni és csak látni fogja szegény Kamillám, de felfogni nem, hogy miért a pici van a karomban annyit és nem Ő, mint eddig....és még sorolhatnám...

Bejci!

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat Görögországban, nagyon várom a képeket!

Márti
borossné becz márta
 
 


márti,
hu... nem nyugtattál meg a.m.-nek írt hozzászólásoddal! :?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?