Kaandi szép súlya van Botinak! Elég lehet cipelni
1 kilóval könnyebb a fiam és ő sem mondható soványnak
Munka? Én a héten még nem dolgoztam mert most nincs munka homloktörölgetős smile
Nálunk nincs gond az alvással hála az égnek!
Budabo hajnali 5 órakor felkelt de csak enni és szunyált 9 óráig... én meg 8 órakor kutyaugatásra keltem... a kutyánk énekórát tartott a környékbeli kutyáknak
Basszus én is tegyek fel képet a közösbe magamról szülés előtt?
Zsu83 közös téma lenne a horgászat az már biztos... arról órákat el tud a férjem is dumálni...
Szerintem nincs abban semmi rossz, hogy Bencus fél 5kor felkelt... mert aludt tovább... biztos megéhezett
az én fiam is 5 órakor kelt ma de kilencig aludt... és ilyenkor nem teszem vissza a kiságyba mert tök jó vele még aludni egy picit... odabújik hozzám a hasamra teszi a hideg lábát megfogja az ujjamat és szundizik
Pandusika valami homeos bogyót kéne szedned a depire... vagy Sepiát vagy Natrium Chloratum-ot...
a testvérednek gratulálok a babához! A lányommal egyszerre vágtuk rá, hogy Hanna szeme kék.
Zetibebi na azt a képet megnézem magamnak! Biztos, hogy nagyon csinos vagy! Akkor én mit mondjak?
A közösben van kép....
A lányommal való kapcsolatom baráti... ez a titok, hogy egyenrangú partnerként kezelem... na meg van egy kis fiókunk és kiskora óta arra tanítottam, hogy ha nem mer valamit megkérdezni tőlem akkor írja le és tegye a fiókba és én válaszolok neki írásban...
így leküzdve a ciki dolgok... a másik, hogy rengeteget beszélgetünk... akár reggeli alatt is illetve ha valami gondja van akkor leülünk és megbeszéljük.
Figyelmes és rengeteget segít nekünk. Mert a férjemnek ugyanúgy segít mint nekem... nem esik kétségbe ha a gérvágó fűrészt kell elővenni... ezt azért írom mert az egyik mérnök ismerősünk nem tudja hogy mi az...
Egyébként az autóját is maga szereli
Nilabali de édes Bazsalikom! Korán kezdi a csajozást
tuti tipp zoknira... itthon nem adok rá zoknit mert leveszi...
Zsancy az sem jó ha már semmit nem ad az ember a gyereknek mert ez is az is allergizál ... áááááá majd jön az ösztön... ne kövezzetek meg, de valamelyik nap megkóstoltattam a fiammal a piros dinnyét... és tudom, hogy 8 hónapos kortól lehet, de 5 kiskanál édes dinnyétől mi baja lenne... ugyan már...