Új privát üzeneted érkezett!

stelly:link nincs, hirdetésben találtam rá és felhívtam. ezt a doksit küldte, meg képeket küld de iszonyat pici méretben és ha ránagyítasz akkor meg semmi nem látszik. 1247216812.2685.doc
asszem ezen van telcsi szám, ha nincs emailt tudok csak adni, mert nem tom már melyik volt az ő száma :oops:

Kép
budabo
 
 


Bogi, szerintem akkor is, és most is remekül nézel ki! :D

Ladmon, ez nem ér, hogy Apa kisajátítja a gépet! :?

Nilabali, volt egy 3/4 óra alvás, aztán jött a hisztimanó! :evil:
Most bent van a járókába, ott úgy ahogy elvan! Az előbb evett, lemértem mennyit kíváncsiságból 160-at!
zsu83
 
 


na csajok csak azért raktam fel a képeket hogy lássátok a változást és ne mondjátok mégegyszer hogy nem kell fogynom...erre tessék...

Kép
budabo
 
 

 
 

Stelly:
Itt ajánlják,sőt a babakönyvbe(dán)abba is benne van,2szemet adtam neki megfőzve,itt minden gyümit főzve ajánlanak(párolva).Nm lett semmi baja pedig egész héten ezt ette...vártam én is hátha (lesz valami reakció)de semmi...hasa se fájt..
(igazából én már úgy vagyok evvel a hozzá táplálással hogy ahány embert ,könyvet,védőnőt kérdezel, olvasol mindenki más mást tanácsol.)de láttam a nestlének is van ilyen kombinációba bébiétele.
De igazából mindenki a sajátján tudja mi jó neki...
(itt ennyi idősen a trópusi gyümölcsöket is ajánlják..pl mangó...otthon nem )

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Amy szegény sógorod, hát, egy jó van a dologban, hogy nem maradt rajtatok az a lány...reméljük azért idővel megtalálja az igazit!

Zsancy tök jól megfogalmaztad ezt a "kövérnek érzem magam" dolgot, én magamra találtam abban amit írtál, tényleg a fejben dől el a dolog és hiába mondja akárki hogy jó vagyok így akkor se hiszem el. Hú, 40 kiló? Anyám... :shock: 50 kg-vt soknak érzed? Pedig (tudom tudom, a fejben dől el :) ) szerintem csini vagy!

Bazsa nagyon hasonlít rád Nilabali! :D A papi micsoda mókamester lehet :D

Megyek megnézlek titeket a közösben. Tök ritkán keveredek oda :oops:

Elif akkor bízd apára a választást :) Valóban dühítőek az árak, pénzkidobásnak érződik...én ilyenkor meggyőzöm magam arról hogy akkor is megéri, mert a lelkemnek jót tesz, és ha a lelkem okés az jó a kölköknek, és ha jó a kölköknek az mindenkinek jó :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


zsancy-stelly:én is vettem Bazsinak a HIPP málna-csipkebogyó teát és mondta a védőnő,hogy a málna is allergizál és 1éves korig nem szoktak ilyeneket adni a babáknak.DE,kérdem én?miért van akkor ráírva,hogy 4hótól?
egyébként meg tényleg annyi mindent mondanak,ahányan annyifélét....elég nehéz dönteni!
bár Bazsinak semmi baja nem lett a teától,de a következő doboz alma-citomfű lesz!

zsu:Bazsi is pont háromnegyed órát aludt most!nyugimanót tényleg elküldtem!Bazsinak leglább a kedve jó!

elkezdett esni,nem tudom,hogy így hogyan megyünk boltba!pedig muszály volna,mert a vízlágyító berendezésünkben ereszt a tömítés és ázik az alsó szomszéd! :roll: :oops: a tököm tele van már,épp egy éve áztattuk el őket utoljára,akkor csőtörésünk volt és mindent kicseréltünk és felújítottunk!

Kép
nilabali
 
 


Nila zokniból nálunk is a visszahajthatós jön be, az se nem szorít, se nem csúszik le. De ha nagy meleg van akkor csupasz a lába, szereti ha úgy van.

Zsancy az epres dolgot én is akartam neked írni, csak elmaradt, nálunk a védőnők rendesen megharagudnak az eperért meg minden aprómagvasért mert a későbbi évek során gyakrabban lesznek allergiások tőle a gyerekek. Hát, a fene se tudja hogy valóban így van-e. Mindenesetre ha a hasa nem fájt az jó jel mert azt mondják az aprómagvas csikar is, asszem.

Zsu mi lehet Bencussal? Ezek szerint nem a tejcsivel van gond...nyilván a foga...egyedül vagy vele ma?

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


zetibebi:tök jó,hogy ezt mondod!mindenki azt mondta idáig,hogy a Bazsi tiszta apja,idáig én is úgy láttam,de mostanában már sokat változott,és már én is látom benne kicsit magam!
a papi tényleg mókamester és imádja az unokáit,angyali türelme van és olyan érzéke a babákhoz,hogy csak na...remélem meggyógyul mér és sokáig unokázhat majd!!!!!!!

Kép
nilabali
 
 


most néztem,hogy HIPP-es tába az aprómagvasokat speckó eljárással csinálják és eltávolítják a magvakat.......hahaha-azért ez kevésbé hihető,nem?

Kép
nilabali
 
 


Azt is olvastam, hogy a hippes cuccokat olyan helyen termesztik ahol kézzel végzik a gyomirtást így nem használnak vegyszert! Megnézném azt a kézi goymirtást, gondolom nem zsebkendőnyi területről van szó... :D

Megnéztem a fotókat, nincs is veletek semmi baj, Pandus a pocakod nem kövér, az pont az a fajta kismamapoci ami idővel visszahúzódik! Bogi te sem vagy dagiiii!

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Elején én is sok mindenen fennakadtam hogy itt mennyivel másabbul( tanítanak,tanácsolnak)mindent.De mindennel volt megfelelő magyarázatuk,amivel engem meggyőztek.Orvosunk véleményét is kikértem(ő magyar ,dán keverék)tudja mi van otthon.
Hogy fokozzam itt 6hósan marha húst(főzve)és halat kapnak a gyerekek krumplival....úgy tudom ezeket otthon 8hósan kapják...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Zétibébi, nem tudom mi a baja, de már most kivagyok, pedig még dél sincs! :shock: apa meg csak 7 után várható! :cry: Esik az eső is, séta nuku! Az ad erőt hogy Apa most 5 napig itthon lesz, ezt a napot meg valahogy túl kell élnem! :?
Ma voltak kakihegyek megint!

Epret tényleg nem ajánlják nálunk, kiskorába sógornőm kapott, és rosszul lett tőle! :?
zsu83
 
 


Elején én is sok mindenen fennakadtam hogy itt mennyivel másabbul( tanítanak,tanácsolnak)mindent.De mindennel volt megfelelő magyarázatuk,amivel engem meggyőztek.Orvosunk véleményét is kikértem(ő magyar ,dán keverék)tudja mi van otthon és mi van itt orvosilag
Hogy fokozzam itt 6hósan marha húst(főzve)és halat kapnak a gyerekek krumplival....úgy tudom ezeket otthon 8hósan kapják...

Én is olvastam a bébiételekkel kapcsolatba dolgokat,de amióta volt velük gond hogy rákkeltő anyagot tartalmazót a kupak,azóta még nagyobb ellenőrzések mennek a bébiételekkel kapcsolatban.
De ha a káros dolgokat nézzük,amit a boltba megveszünk gyönyörű szép krumpli,répa,és sorolhatnám még...honnan tudjuk mivel voltak gyomírtozva vagy esetleg mi rakodott le a húsukba...(pl:gyümölcsökbe)Mondani lehet hogy BIO...ki látta?és a későbbiekbe meg kiderül hogy méreganyag van bennük,vagy épp a mostani kirobbanás a fuzáliás gabonapehely...vagy épp tavaly a tv paprika botrány vagy a saláta....ki tudja mennyit ettünk meg belőle...mindig a későn szólnak....
(az a tuti amit a sajátodként termesztesz,de ez egy tömblakásba nehézkes)
na jó már megint jár a szám mint a kacsa valaga... :lol:

Kézi gyomirtás géppel történik a sorok közt(én igy tudom elkébzelni)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


tudnék mesélni egy két szépséges dolgot...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Bogi, köszi szépen! Beszéltem a nővel, meg most emailezni fogunk, mert bébiőr mellett akarok venni ajtórácsot is, ha tudok jó áron szerezni tőle, szerintem kiruccanunk valamikor Tomival a raktárjába, és körülnézünk. Ha így alakul, lehet, hogy megbeszélhetünk egy röptalit is :wink:

Zsancy, no igen, ahány orvos, annyi félét mond, ezt tényleg már sokadszor tapasztaljuk :D
jó az új vonalzód :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára stelly 2009.07.10 10:58-kor.

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Kaandi :shock: szép súlya van Botinak! Elég lehet cipelni :D 1 kilóval könnyebb a fiam és ő sem mondható soványnak :D Munka? Én a héten még nem dolgoztam mert most nincs munka homloktörölgetős smile :lol: Nálunk nincs gond az alvással hála az égnek!

Budabo hajnali 5 órakor felkelt de csak enni és szunyált 9 óráig... én meg 8 órakor kutyaugatásra keltem... a kutyánk énekórát tartott a környékbeli kutyáknak :evil: Basszus én is tegyek fel képet a közösbe magamról szülés előtt?

Zsu83 közös téma lenne a horgászat az már biztos... arról órákat el tud a férjem is dumálni... :D Szerintem nincs abban semmi rossz, hogy Bencus fél 5kor felkelt... mert aludt tovább... biztos megéhezett :D az én fiam is 5 órakor kelt ma de kilencig aludt... és ilyenkor nem teszem vissza a kiságyba mert tök jó vele még aludni egy picit... odabújik hozzám a hasamra teszi a hideg lábát megfogja az ujjamat és szundizik :D

Pandusika valami homeos bogyót kéne szedned a depire... vagy Sepiát vagy Natrium Chloratum-ot... :wink: a testvérednek gratulálok a babához! A lányommal egyszerre vágtuk rá, hogy Hanna szeme kék.

Zetibebi na azt a képet megnézem magamnak! Biztos, hogy nagyon csinos vagy! Akkor én mit mondjak? :? A közösben van kép.... :( A lányommal való kapcsolatom baráti... ez a titok, hogy egyenrangú partnerként kezelem... na meg van egy kis fiókunk és kiskora óta arra tanítottam, hogy ha nem mer valamit megkérdezni tőlem akkor írja le és tegye a fiókba és én válaszolok neki írásban... :D így leküzdve a ciki dolgok... a másik, hogy rengeteget beszélgetünk... akár reggeli alatt is illetve ha valami gondja van akkor leülünk és megbeszéljük. :roll: Figyelmes és rengeteget segít nekünk. Mert a férjemnek ugyanúgy segít mint nekem... nem esik kétségbe ha a gérvágó fűrészt kell elővenni... ezt azért írom mert az egyik mérnök ismerősünk nem tudja hogy mi az... :lol: Egyébként az autóját is maga szereli

Nilabali de édes Bazsalikom! Korán kezdi a csajozást :D tuti tipp zoknira... itthon nem adok rá zoknit mert leveszi... :D

Zsancy az sem jó ha már semmit nem ad az ember a gyereknek mert ez is az is allergizál ... áááááá majd jön az ösztön... ne kövezzetek meg, de valamelyik nap megkóstoltattam a fiammal a piros dinnyét... és tudom, hogy 8 hónapos kortól lehet, de 5 kiskanál édes dinnyétől mi baja lenne... ugyan már... :? :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Millye, ez a fiók-dolog nagyon-nagyon tetszik!!!!! Ha nem haragszol, ezt az ötletet lehet, hogy le fogom nyúlni, ha Adri már kicsit nagyobb lesz (pl tud írni :wink:). Úgy szeretném, ha majd köztünk is ilyen szuper kapcsolat lenne....... nagyon szeretem az anyukámat, és nagyon jó anya, de sajnos nekünk valahogy nem alakult ki ez a mindent megbeszélünk-dolog :(

KépKép

KépKép
stelly
 
 


a mi dokink azt mondta ha mindent nagyon óvunk a gyerektől az sem jó...minél később szokja meg a bélrendszere a dolgokat annál rosszabb és annál jobban fog allergiát okozni.
Na nem a tortára és a húslevesre gondolt evvel :lol:
5kanál mi az semmi...szerintem...
akkor ha jobban belegondolunk az anyatej is lehet "káros"mert azt még a mai napig nem mutatták ki hogy mi rakodik le az anyatejbe....és szerintem a legtöbb felnőtt nagyon károsan egészségtelenül táplálkozik...és igy ki tudja mi megy át a kicsibe az anyatejen keresztül....(na ebből harc lesz előre láttom) :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


millye:Bazsi nem szedi le,mert ő sosincs hanyatt....mindig hasal,de lerugdalja.talán ő nem is fog lábával játszani,mert hason ugye nehéz lenne... :roll:
egyébként a tipped tuti :lol: ,de én mindig félek,hogy megfázik zokni nélkül!

zsu:kitartás!5nap együtt!ezért irigyellek!mi talán már sosem leszünk együtt egy egész napot sem!

Kép
nilabali
 
 


Millye: nekem pont olyan a kapcsolatom anyukámmal, mint nektek a lányoddal. Szuper. :) Egyetlen dolog amit nagyon sajnálok, hogy nekem nem adatott meg, az a testvér. Szerencsére nálatok Andris még ezt a problémát is megoldotta. :D

Kép
Kép
elif
 
 


Beájult a fiatalember, gondolom egy fél órára megint! :?

Zsancy, jó az új vonalzód!

Millye, hát az ok hogy felkelt, de utána játszani akart, és ő már soha nem akar mellettem aludni, csak a saját ágyába! :cry: Kivétel ha cicin bealszik, de az meg már nagyon ritka!
Tényleg a horgászat! :D Férjem is nagy horgász, szerintem úgy kéne őket hazarángatni, ha egyszer elkezdenének beszélgetni! :D
A fiók dolog nagyon jó ötlet!
Ízlett a dinnye Andrisnak?
Mi holnaptól almázunk! :D
zsu83
 
 


stelly: hátha te is találsz vmit? Hol van a raktár? idáig én arra jutottam vele hogy képeket küld, de már mondta hogy "nála" lehet megnézni csak nem tudom hol a nála. Tali ok.

millye:
na az én férjem horgászatoról nem tudna beszélni...Te sem lehetsz túl kipihent ma.

Kép
budabo
 
 


Nilabali, köszi, még jó hogy Ti itt vagytok Nekem, különben tiszta depis lennék szerintem! :(

Elif, nekem sincs tesóm! :cry:
zsu83
 
 


Fiók dolog isteni....én is ilyen kapcsolatott szeretnék...
tiszteljük szeressük egymást,de mellette legyek mindenbe ha gondja bánata van,de azért kicsi szigor is legyen a dologba...tudja mi az ami még "haverság" és mi az amikor szülő lánya kapcsolat van...
Nagyon bízom ebbe hogy össze fog jönni...próbálom már most úgy alakítani a dolgokat.

Torkom amúgy elég ramaty az egész nyelőcsövem mellkasom ég...(pont úgy mit 3éve,minden évbe) :cry:
időjárás:katasztófa...múlthéten megsültünk most kinézek fekete az ég hideg van ,fúj a szél és összesen 17fok van...gyerekem 1órás játék útán beadta a kulcsot és elaludt a játék hevébe...nem csodálom ilyen időjárás viszonyok mellett...anya meg ideragadt a székhez...pedig lenne mit csinálnia...de NINCS KEDVE :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


nálunk se a horgászat se a foci nem jön be...apa utálja a focit....elindult haza a drága...készítem a rántott húsit rizibizivel+kukoricával

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Stelly nyugodtan "lenyúlhatod" a fiókos ötletet... szerintem jó dolog... :D nekünk nagyon bevált... Van a konyhában egy picike fiók a szekrényen és abba tettük... :D és ezekről nem beszélünk... amit nem mert megkérdezni mert "ciki" azt így tette és én válaszoltam neki írásban és nem forszíroztam szóban a dolgot csak ha ő kezdeményezte... :roll: sajnos anyukámnál sem volt meg teljesen ez a dolog... keveset beszélgetett velem... és én nem követem el ezt a hibát.

Zsancy igazad van.. én ezzel a dologgal egyet értek mert azt van aki elfelejti, hogy az anyatejjel is be tud vinni káros dolgokat a babába... :? Jobbulást neked!!! Nekem is takarítani kéne...

Nilabali a fiam nem lesz olyan fázós mint én... az apja vérét örökölte ... ha zokni van a lábán nem egyszer nedves a talpa amikor leveszem a zoknit róla :D

Elif az tök jó! Láttam, hogy anyukád milyen aranyos! :D

Zsu83 na igen a horgászat... nos multkor már pedzegette, hogy a Margitszigeten is lehet pecázni... miért nem vitt botot... :lol: Ízlett neki a dinnye... de nem viszem túlzásba csak megkóstoltattam vele... szerintem semmivel nem ártalmasabb a dinnye leve mint a Hippes tea amit adok neki... :D Az én férjem is sokáig dolgozik.. egész héten este jött haza... de vigasztaljon a dolog, hogy együtt lesztek 5 napot! A férjem még szombat vasárnap is dolgozik... akkor ez milyen? :roll:

Budabo na nem féltem én a férjeinket.. biztos lenne közös témájuk...! Aztán nehogy nekünk kelljen hazarángatni őket mert annyira belemelegszenek a témába :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Budabo jut is eszembe... Zsancy írta a focit... arról biztos tudnának beszélni mert a férjem is focizik... :D kipihent az nem vagyok... :?

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


millye:én párom is estig dolgozik szinte minden nap,és megy szombaton is és általában a vasárnap sem teljesen szabad,mert akkor szokott munkát felmérni,mert hét közben nincs rá idő....de, örülni kell,mert legalább van munka!csak nagyon fáradt szegénykém,látszik rajta,hogy ki van merülve!ráférne pár nap pihi,de azt mondta,hogy az nem mostanában lesz,az tuti!

a franc ebbe az esőbe!ilyenkor jó lenne,ha lenne autónk!meg a franc az elázott szomszédba is,meg a mindenbe!nem túl rózsás a hangulatom!megyek elszívok egy idegnyugttó cigit!Bazsika megint elaludt,talán most több időre!

Kép
nilabali
 
 


Zsancy, szegénykém jobbulást! :cry:

Millye, a foci, az is jó téma! :lol:
Én Milupa teát adok neki, de abba is van cukor! :?
Igazad van Millye, nem is tudom mit nyavajgok, de néha olyan rossz egyedül! :cry: Olyan kár hogy nem lakunk közelebb egymáshoz!

Nilabali, nyugi, ne idegeskedj!

3 tippem van Bencus hisztis napjára, időjárás, rota2, fog! :roll:
Az előbb megébredt most visszaaltattam!
zsu83
 
 


Bogi, azt mondta, van egy raktáruk Szentendrén, ott lehet megnézni a cuccokat.

Millye, igen, azt hiszem, nálunk is a kevés beszélgetés a dolog nyitja, amit nagyon sajnálok. Meg anyu mindent megbeszélt apuval, apu meg nem az a diszkrét típus... szóval egy idő után nem volt kedvem elmondani bizonyos dolgokat. Tudom azt is, hogy mivel anyuék nagyon szegények voltak, mikor kicsi voltam, éjt nappallá téve dolgoztak, ezért sokat voltam bölcsiben/napköziben, meg nagymamánál lepasszolva, szóval nem akarom őt hibáztatni emiatt, nehogy félreérts, csak én szeretném, ha Adri majd megbeszélne velem olyan dolgokat, amiket én sajnos nem nagyon tudtam kivel megbeszélni. De nem akarom magam sajnáltatni, nagyon jó dolgom volt ám azért! :)

Nila, nyugalomnyugalom! Dobd a francba a cigit, az se szárítja ki az elázott szomszédot,

Zsu, sajnálom, hogy Bencus ilyen nyűgös ma :( Adri is eléggé, de ő mondjuk kézben elvan (legalább erősödöm én is :wink:) remélem, így visszaaltatva kipiheni magát, és mire ébred, megint vigyori és jókedélyű lesz! :D

KépKép

KépKép
stelly
 
 


csajok az én gyerekem mai eddigi akciója
6:30kelés,evés,peluscsere,játék,elaludt
10:20kor ébredt peluscsere, játék, kicsi evés(nem kellet neki)1órát játszott összesen,és bekapta a úját és szépen elaludt...még mindig alszik... :?
De ez nála tök megszokott a hófordulója előtt,olyankor mindig sokat alszik,(rákészül)és mikor betöltötte a hófordulót mindig produkál valami újdonságot.
Meg az idő is rádob egy lapáttal szerintem.

Nila ne idegeskedj...avval nem lesz jobb ha marcangolod magad...
Szomszédnak van autója?
HA igen küld el, vegye meg ,hozzon számlát,te kifizeted neki,ha normális megérti hogy kis gyerekkel csak ne sétálj esőbe... :wink: :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


zsancy:szomszéd nem jó fej!!!!!!!!!!!!!de mire valók a barátok,mindjárt jön egyik barátunk és elmegyünk megvenni azt a sz..t!

stelly.igazad van!a cigi nem segít,de legalább gondolkodtam és eszembe jutott,hogy vannak barátaink,aki,ha kell rögtön segítenek!

Kép
nilabali
 
 


Eszter, azt hiszem végleg felkelt Bencus, már játszik! :shock:
Kézben a fiatalúr is elvan! :D

Zsancy, majd ha Petra felébredt akkor kérjük hozzánk álommanót! :)
zsu83
 
 


Nila, na örülök, hogy megoldódik a dolog! Akkor már jobb a kedved valamivel, remélem! :)

Basszus Adri is már megint ébredezik, tiszta dili napunk van ma...

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Eszter, Bencus most elvan az ágyába, tök csendbe van, nézelődik! :shock: :) És fogja a tanulókutya fülét! :D
Sajnálom hogy nektek is ilyen rossz napotok van! :(
zsu83
 
 


Jó napot!

Mi piacoztunk, és nyüglődtünk utána egy sort, most alszik Marci. Hát csajok, biztos ennek is vége lesz egyszer, de nálunk is kézben a legjobb mostanság, egyedül-nem-akarok-játszani hiszti van, pedig az én Gyerekem még születése után sem volt ölbebaba. :? Nem baj, időszak, aminek majd szépen vége lesz. :)
És ugye, éjjel is keltünk, ettünk és sikítoztunk örömünkben, de most egy óra alatt vége lett az előadásnak. :wink:
Amúgy egy cukorfalat, éjjel gondolkodtam, hogy felveszem a telefonnal a hangjait. De aztán fél 4-kor végül nem volt humorom... :roll:

Annak viszont nagoyn örülök, hogy Vendi álomgyerek lett. :D És milyen sokat alszik! :shock:

Bencusnak meg jobb kedvet, Anyájának sok erőt! Vannak sajna ilyen napok. :?

Bogi: Tanulókutyus vélgül van máshonnan, hisz az már vasárnapra kellett, de lehet, hogy felhívom a csajt utazóágy-járóka ügyben.

Stelly: Ti mennyiért vettétek? Az tetszett nekem.

Zétikém, örülök, hogy Oli édes nappal, mégha kalandos is vele az éjjel. És olyan jó, hogy van neki egy ilyen okos nagy Bátyja, aki így szereti. :D

Nila: Olyan nagyon szép a Gyerkőcid.... :)

Nem bánnátok Lányok, h szólnék Zsuzsinak smsmben a kedi taliról, ugye? Szerintem nem működik a gépe, de Ő biztosan szívesen jönne, ha ráér.

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Julcsi, Elefániban 12-ért vagy 13-ért.

KépKép

KépKép
stelly
 
 


hát elif az MC séta azt hiszem kilöve, elég bunyevác egy idő van,nem???? na nem baj.majd ha süt a nap ill jobb idő lesz,még az eső lába is lóg! :cry: :cry:

nagyon jó a csajozós kép Bazsáról!!! :lol: :lol:

Vera, hát változó a hangulata nagyfiamnak. még nem teljesen ok, de szerencsére pozitívan alakulgat. :D

igen,tényleg változó a hír ill a trendi a bébikomppal kapcs.ban is. azért vigyázok,h ne legyen benne sokáig.

Az eper meg, úgy tudom,h 2 éves koráig nem ehetnek apró magvas gyümiket, kiszedni meg nem lehet a magvakat. +mézet sem.

a vártnál jobban alakult az iccaka, 3/4 5-kor megébredt, evett kicsit aztán együtt aludtunk majdnem 8ig. csak az a baj,h én 12-kor feküdtem le kb.. :cry: :cry:

Kép
kaandi
 
 


Ja, az eperen én is csodálkoztam.... Az itt Magyarországon nagy mumus. :oops:

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Sziasztok!

Gyors bekukk... Mindenki elment strandolni, én nem mertem Vendivel nekivágni :cry: :cry: :cry: .

Bogi, Julcsi: Mi itthon vagyunk már azon a héten, bármikor tudunk talizni, ahogy Nektek jó... Ha nem lesz nagyerdőbenkifekszünkafűre idő, akkor gyertek hozzánk, bőven elférünk!

Millye: köszi a gartut, a berninek lesznek a kölykök a másik meg cseh farkas... :D

Stelly: igen, enyém az apa, és a másiknak lesznek kölykei.. :lol: nem kiskutyát kértünk, pénzt kapunk.

Zsancy: akkor nagyon utálsz, ha elmondom, hogy már kétszer voltam LA-ben? És kétszer New Jersey-ben, New Yorban, Michigenben, és egyszer San Franciscoban is.... És mindig hazajöttünk... szép, szép, de nem az én világom

Aztaaaa Boti szép súlyban van!

Ja, Bogi még neked akartam mondani, hogy én nem méregetem, hogy mennyit evett... Egy nagy alma elég volt neki egyszerre, utána 3-4 óra múlva kért enni.

Mai alvás: 10 től délig, és most megint alszik... Éjszaka is nyugodt volt, reggel 6kor kelt először, utána még visszaszunyáztunk 8ig. Annyira jó így... Tényleg egy álom.... És a legszebb, hogy szinte egész nap eljátszik egyedül, alig kell ránézni, és el is alszik, legfeljebb éneklek neki egy kicsit, de semmi cipelés... Remélem ilyen marad... ha meg nem, akkor elraktározom ezeket a nyugodt perceket a rosszabb napokra, hogy legyen miből táplálkoznom az idegbaj határán... :lol: :lol: :lol:

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


Julcsi, köszönjük, most jobb a kedve Bencusnak, éppen a lámpával társalog! :D
Szólj Zsuzsinak mindeképpen, már rég találkoztam Vele, Lénát még nem is ismerem személyesen!

Kaandi, nálam is az a baj, hogy későn fekszem le! :?
zsu83
 
 


Vendi tényleg mintababa lett! :D
zsu83
 
 


Sziasztok!
Adok egy kis életjelet, ha még emlékeztek ránk :lol:

Jól vagyunk, bár két gyerekkel nem túl egyszerű az élet, főleg úgy, hogy a nagy is állandóan unatkozik, a kicsi meg nem marad el egyedül... 15-20percet eljátszik, utána nyűglődik és csak anya kezében a jó. Irigylem azokat, akinek 2 órákat alszik a babája, Zéti 3-4* alszik egy nap, 20-30 percet maximum. És nyííííg.... Úgy tűnik, hogy a fogzás lehet a ludas, mert nagyon rág.
Most is itt van rajtam... kellemes cipelni a 7700 grammját... :lol: már tiszta karizom vagyok.
Mi csak cicizünk, próbálkoztam a nagy melegben itatni, de nem fogadta el sem a vizet, sem a teát, sem az almalevet, mindent azonnal köp kifelé nagy grimasszal.
Éjjel szerencsére jól alszik, úgy este fél 11-től, reggel 6-ig.
Amúgy egy érdeklődő, kedves kis tündérbogár, imádom nagyon.

Bocsi, hogy nem írok senkinek, nem vagyok képben, mert nem tudok olvasni. Jövök azért néha, a képeket végignézem, pár beírást átfutok, de többre sajnos nem futja....

Remélem mindenki jól van, puszi mindenkinek

Üdv. Andi


Kép

Kép
andus70
 
 


kaandi: hát igen, az idő nem a legjobb sétálgatni, viszont a lakásban szuper kellemes, szellőztetek ezerrel. :)
Sokkal jobb volt így takarítani is, hogy nem folyt rólam patakokban a víz. Mostmár örülök, hogy halasztgattam. Be is hoztam a lemaradást, porszívózás, felmosás, portörlés, mosás... és tegnap este még a vasalást is befejeztem... jupiiiii. :D Már csak néhány mosogatnivaló van, meg apóca rendelt valami édességet azt megcsinálom és ennyi. Igaz a nap is elment... na sebaj...
Efe meg durmol, úgy látszik a takarítás nézésében is el lehet fáradni. :D
Azért ha erre jártok gyertek fel hozzánk egy kicsit! (hétvégén nem mindig vagyunk, de hétköznap szinte bármikor)

Remélem 5 és fél hónapos korára Efe is ilyen tündérmackó lesz, mint Vendi baba! :roll:

Kép
Kép
elif
 
 


Nilabali a férjednek mi a foglalkozása? Mi bajod van a szomszéddal? Nálunk nem esik még az eső :shock: pedig épp azon gondolkodtam, hogy locsoljak vagy sem... :?

Zsu83 na igen olyan jó lenne ha közelebb laknátok.. :roll: a rota is befolyásolhatja Bencus nyűgjét...

Stelly így már értem a dolgot.. így én sem mondtam volna el mindent anyunak ha apunak elmondja... :shock:

Julcsi-79 szerintem jó ötlet, hogy szólsz Zsuzsinak mert akkor megint lesz foglalkozás a babáknak! :D

Amy81 a volt főnökömnek volt Berni pásztora nagyon szerettem mert kiskorától én voltam az orvosa :D majd kérünk képet ha megszülettek! :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Andus, örülök, hogy írtál, ha lesz időd azért jöjj gyakrabban! :)

Millye, a doktornéni mondta, hogy fájhat tőle a pocakja egy kicsit! :(
zsu83
 
 


de jó Andus,h jöttél, gondoltam Rád is sokszor!!!
Elif tényleg jól elment a nap, ma sem talizunk már, örülök,h kész lettél, jót tesz a hangulatodnak is, h rend van,nem??? A vasalást tegnap én is kivégeztem összesen 3,5óra volt.brrrrrrrrrrrrrrrrrr. :oops: :oops: na majd a jövő 7en, még az is lehet,h talizunk kedden?!!! vauuuu

pont tegnap gondoltam,h felhívom mán Gabit,h mi van velük (1x válaszolt priviben,h sok minden összejött), de ilyen a telepátia, felhívott igaz, h kérdezett valamit azért is,de érdekes volt,h pont most csörgött be! :lol: :lol: jól vannak, SZonika is jól van,épp a 2 napos kakit szedte ki alóla 8) jövő 7en vele is összefutunk, elif egyeztetünk majd,ok? Csak sajna most nem nálam,nem baj, visszahívom egy káfféra őket!!! :lol: :lol:

a mostani alvása előtt nyomott be 2 bari+ negyed almát turmixoltam össze, egyszerűen imádja a gyümölcsöket! Tegnap meg megevett egy üveg parad.krumpli felét, ma majd a másik felét fogja. még mi sem váltunk ki egy kajálást vele, csak tolódik a szopi, de van,h nem is főzizünk. vége a cicistrájknak úgy tűnik... :lol: :lol:

Kép
kaandi
 
 


Kaandi: keddi Margitszigetes talira ti is beneveztek? Gabis taliban is mindenképpen benne vagyok! Most viszont fuvart kell szereznem keddre, mert apa hallani sem akar róla, hogy kenguruval menjünk. :( Pedig én bizisten elindultam volna úgy is... Mondjuk annyiban igaza van, hogy Margit nekünk jó esetben is több mint 1 óra, de inkább 1,5 busszal meg metróval meg villamossal... :(
3,5 óra vasalás :shock: , na az se semmi...

Millye: lányodnak üzenem, hogy ha majd szeparációs szorongani fogsz esetleg mikor komolyan pasizni kezd, elköltözik, férjhezmegy és még sorolhatnám, akkor küldjön csak hozzám nyugodtan. Én már végigcsináltam ezeket anyuval. :wink: :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára elif 2009.07.10 14:30-kor.

Kép
Kép
elif
 
 


Elif, hű te aztán zsongsz! Amit felsoroltál, nekem általában két napomat igénybe veszi, pedig már Adrival a kenguruban porszívózok, meg felmosok :lol: ma én is egész nap nyitott ablakokkal, gyűjtöm a hűvöst a jövő heti kánikulára :wink:

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Stelly: azért ez csak egy kis panellakás, nem egy ház, ne gondold, hogy egy takarítógép veszett el bennem. :D Efe meg a porszívózást különösen kedveli, most is a kiságyában elmélázott, csak pislogott az ablakon kifelé végig alatta. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elif 2009.07.10 14:29-kor.

Kép
Kép
elif
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?