Új privát üzeneted érkezett!

Amy:
Szegény sógi :? a n csajszira meg szó nincsen.... :evil:
New Jersey,Michigan,Los Angelesben óóóóó mennyi isteni hely...
Egyszer tudnék az angyalok városába eljutni...maga lenne a tökély :wink:

Bogi ez tök jó kérdés :wink: igaz mi még kóstolgatunk,most tartunk a banán -eper kombinációnál,de szerintem jövő héten kóstolunk valami zöldséget is.Aztán szépen lassan elhagyunk egy tápit...

Kaandi:
Ha Botondnak nincs lent a lábba és csak akkor ér le ha úgy helyezkedik,az nem gond egy kicsit?Bennem egyből olyan érzést kelltett,hogy "jaj szegény gólyszlik" :oops: Mert akkor igazából,az ágyékon van a súly,meg a popon,nem?
Ismerősünk kisfia is bivaly erős,és hamar ült,mászott,de ők csak 7hónaposan rakták bele ebbe a kompba,mikor magátol megpróbált felállni...de igazából te érzed,te vagy az anyukája te láttod mi jó neki...

Hugic:
Ne aggódj Petra se játszik el egymaga,max 10perc...vagy még annyi se.Sőt az én fantasztikusan jó leánykám,egyszerűen HP lett...
Élvezi ha ölbe van,sőt kéreckedik is,csak szegény anya nem "Fekete Laci"hogy egész nap a húsos segétt tartogassa :)

Megittam a KV-m de senki nem volt itt.
Csajok és mi van Babanyulal?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


zsancy: jó kérdés mi? tegnap kapott 50ml gyümit és evett rá 40tápot, délutánfőzelék 50ml és 130 táp...Nem tudom mennyit adhatnék neki. Gabinak biztos sok a meló..

julcsi: küldött a csaj még képeket hoy milyen van..pl. FP sütifaló. gondolom ez olyan hogyha bedobod a játékot zenél. Most hogy összejárunk babásokkal pl. ilyen játék egy 13,14 hónaposnak bejön. De persze baba függő.

Kép
budabo
 
 


Sziasztok!

Bence nagyon elromlott, legalábbis nem ehhez vagyunk szokva! :?
Fél 5kor megint kukorékolt, cici, aztán visszaalvás, negyed 6-kor elaludt, most ébredezik!

Millye, pedig biztos egy csomó közös témájuk lenne a pasiknak! :)

Kaandi, azta, egyedül ült Boti!? :shock: Nagyon erős!

Hugic, Bence is nagyon ölbebaba lett, főleg estefele, na akkor már csak cipelni lehet! :?
zsu83
 
 

 
 

zsu: az esti kicsit hisztisebb időszakkal,meg cipeléssel én kiegyezzek ha napközben elvan...de nem mindig. Szegény te akkor fáradt vagy :cry:

Kép
budabo
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Remélem nektek jó! Én elképesztően depis hangulatban vagyok... :(

De van két jó hír is:
- tegnap volt a nővérem a 18 hetes uh-án (bár már 20 hetes) és minden rendben van Matyikával, ugyanis már a nemét is meg tudták mondani. Szegénykém most vásárolhat újból ruhákat, mert rózsaszín ruhából már 5 gyerekre való is van, de kisfiúsból szinte semmi. :D
- a másik, hogy Hanna ma megint normálisat kakilt... :D

Ja, de egyébként tegnap ő is úgy döntött, hogy belép a hisztis kislányok táborába és elképesztő 2 órás toporzékolást csapott elalvás előtt. Akármit csináltunk, semmi nem volt jó. Gyanítom, hogy a foga lehetett a ludas, mert nem szokott ilyet. :?

Annyira aranyosak vagytok lányok! :) Tényleg nagyon jól esik, amiket írtok, de én szeretnék olyan lenni, mint amilyen a teherbeesés előtt voltam. Szeretném, ha a régi ruháimat is fel tudnám venni, mert van 1-2, ami bizony nem jön rám. Hát most ez a fixa-ideám. :) De ezzel apa is egyetért velem, de azért hangsúlyozza mindig, hogy már milyen jól lefogytam és nem így kéne, de azért biztos nagyon örülne, ha visszanyerném a régi formám. De majd inkább töltök fel képet bizonyítékként! :wink:

Millye: Hannának is kék szeme volt, de most már nem tudom egyértelműen ráfogni. Néha nagyon kéknek, néha szürkének, néha meg zöldnek látom. De világosnak elég világos, úgyhogy szerintem a 3 közül valamelyik lesz. És hozzál sok-sok képet még! :D

Zsancy: az ABC-vel kapcsolatban egyetértek Eliffel! Gondolj bele mekkora előnnyel indul Petra, ha már nagyjából tudja az ABC-t! Az iskolában meg már úgyis betűről betűre meg fogja tanulni. Egyébként ilyen tanulókutya a tesóméknak is volt, de őszintén szólva én még korainak tartom.

Elif: nálunk a kiveszem a cumit és utána visszateszem magamnak már régóta műsor, úgyhogy nem te vagy hülye! :D Mindig azon röhögünk, hogy kiveszi, nézegeti, beszél hozzá, aztán visszateszi és cuppog tovább. :lol:

Bogi: hát ez jó kérdés! :roll: Hanna ugyanis van, hogy megeszik egy negyed üveg bébiételt, aztán nem kér többet, de utána még megeszik 180 ml tápszert.... Szerintem ezt csak egyedileg a baba igényeihez lehet igazítani. Aztán ő úgyis jelzi, ha éhes.
Múltkor pl. nem kért utána tápszert, de két óra múlva már éhes volt. Szerintem csináld úgy, ahogy Füge igényli. :roll:
Ma én is elkezdek újból gyümölcsözni. Most egy jó hosszú ideig kimaradt a hozzátáplálás...

Panna
pandusika
 
 


Hú de megszívtam hogy beharangoztam a 36-os gatyát, nem gondoltam hogy bizonyítani is kell :D Mármint bizonyítani azt tudnám csak hát, a méret az egy dolog, a súly is egy dolog, a lógó alkatrészek más kérdés, na meg a narancsligetek, na meg hogy nyaktól felfelé mi a helyzet...tyűűű...ezt nem akarhatjátok látni :lol: :lol: Vasárnap keresztelő, biztos lesz kép, hozok akkor, de hányózsák legyen kéznél :oops: :lol:

Kaandi nagyfiú hogy van fizikailag, lelkileg?

Millye ilyen kamaszgyereket szeretnék mint a tiéd! Mi a titok? :wink:

Zsancy ez jó, gólyszli... :lol: Elsőre nem esett le mi az :D Torkod?

Elromlott babák: beszállhatok a klubba? Bár ha meggondolom kezdetektől tag lehetnék :?
Érdekes kölyök ez az enyém, nappal asszem működik, nincs tutujgatás már rég óta, este sem, ami tök durva mert vagy négy hónapig volt hogy két órán át sétáltam vele fel-alá mire elaludt, most meg letolja a tápit, böff, lerakom hasra és bubukál :shock: tök durva... :D
Van ám, hogy nem alszik el hanem nyűglődik, de már nem veszem ki az ágyból mint eddig, csak megsimizem a hátát, asszem megszokta hogy be kell érnie ennyivel. Max negyed óra a nyűgi is. Nade az éjjelek...pfff...eddig valszeg a túl kevés kalória miatt ébredt fel, most meg a forgás miatt. Hajnalban már szinte óránként ébred, 6 körül berakom a játékot neki mert már nem bírom a görnyedést a kiságy felett, akkor játszik, mikor szól hogy álmos leviszem és elbabakocsizom. Hú, bocs, hosszú leszek. Szóval végülis nappal kárpótol.

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


panna: örülök hogy Hanna javul végre. Miért vagy depis? a kilók miatt? na attól én is :lol: A kajával azt fogom neki csinálni hogy amíg jól esik neki adom és ha még kér tápszert kap ha nem nem.

zetibebi: na ide azokkal a képekkel keresztelő után! Hányó zacsim nincs a motort meg nincs kedvem takarítani, szóval én visszafogom magam. :lol: :lol: Ne légy diló! :wink:

Kép
budabo
 
 


Pandus szuper hírek, örülök Matyinak is meg a Hanna kakájának is!!! :D

Tápszer-bébiétel: Van valamennyi tapasztalatom mert Zétivel végigcsináltam, Pandussal egyetértek, a gyerekre kell bízni, marhanehéz kiszámítani mennyi gyümit evett, és mennyi tápi kell még hogy jól lakjon.
Nálunk annyiban volt más a helyzet, hogy volt még kicsit tejcsi is, ha jól emlékszek a gyümis étkezést tejcsivel pótoltam, így adott ki egy adagot.
Eleinte lesz egy kis káosz mert valszeg el fognak csúszni az időpontok, de ahogy beáll visszajön majd a rend, emiatt ne aggódj. Az alvással is így van, amikor a három nappali alvásról átszokik a kettőre akkor is vagy egy hétig káosz van, aból lehet tudni hogy a gyerek váltani készül, és ugyanez van mikor két alvásból egyet csinál. De hamar beáll az új rend, csak addig izé.

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Szerintetek milyen színű a szeme??? :D

Kép

Panna
pandusika
 
 


zetibebi: miféle három nappali alvás???????????? nekünk olyan már nincs kb. 1.5 hónapja. Két alvás (2*1-1.5 óra) Nem baj így isjó.

Kép
budabo
 
 


kééééééééééékkkkkkkkkkk

Kép
budabo
 
 


Igen, tényleg kéknek tűnik... :D

De azt tudjátok, hogy erre milyen minimális volt az esély??? :) A gyereknek ugyanis csak akkor lesz kék szeme, ha mindkét szülő hordozza a kék szem génjét és mindkét szülőtől a kék szem génje öröklődik át. Na most mivel mindketten barna szeműek vagyunk és a barna nagyon dominánsan öröklődik fel sem merült bennem, hogy lehet kék szemű gyerekem. :) De úgy tűnik, hogy hordozzuk a gént és öröklődött, de azért én még mindig számítok arra, hogy be fog barnulni. :roll: Állítólag nekem is sokáig kék volt.

Panna
pandusika
 
 


panna: én barna haj,barna szem - kiskoromban korom fekete hajam volt - férjem barna haj barna szem és Füge szökés hajú és zöldes-barna szemű. A nagyszülők a ludasak :lol: ott van kék szem mindkét oldalon.
Na elhaladok főzni mert sosem leszek kész.
kaja: tejszínes-sajtos tarja tésztával.

Kép
budabo
 
 


Á, megtaláltam... nem is olyan minimális... 25 % esélyünk volt rá... :lol:

Panna
pandusika
 
 


Pandus szerintem is kék :D Mi is dettó így vagyunk, apa is, én is barna szem, apa sötétbarna haj, az enyés sötétszőke, Zéti fekete szem, bennem sem merült fel hogy lehet kék szemű gyerekem :D Nagyszülők: két sötétbarna, két kék szem. Úgyhogy mi is kevertük a géneket rendesen :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Na jó, az igazat megvallva a páromnak és nekem is világosbarna szemem van és nekem jól körülhatárolt zöld foltok vannak benne. Egyébként mindkét nagyszülői oldalon van kék szem, így simán lehet, hogy mindketten a barna+kék szem kombinációját hordozzuk, amiből a kéket örökölte.
Képzeljétek én már egyszer láttam sárga szemet is! Elképesztően gyönyörű volt és nem kontaklencse! Ez tuti, nekem volt két évig és közelről felismerem ha valakinek az van. Ennek a lánynak nem volt és gyönyörű szemei voltak.
Na, most már lelövöm magam... :)

Panna
pandusika
 
 


Enyém gyerekem is elromlott, de szerencsére, hogy csak most reggel......fél 5-kor ébredt, cici-alvás. Gondoltam én naiv, hogy legalább 8- ig fog aludni, hát nem :? Fél 7-kor kukiríkú , megint cici és utána egy óra hiszti, persze, csak akkor ha visszaraktam a kiságyba, de a nagyobbik még olyankor alszik, tehát szórakoztattam. Kb. fél órája visszaaludt most remélem normális lesz ha felébred :)

Tudom ez édes-kevés a többi gyermek nyűgjéhez, de nem vagyok én ehhez hozzászokva :D

Tegnap tündérmanó volt délután. Kimentünk harasztira, és nagyon büszke voltam, akik kint voltak fotósok, mind körbeállták és Barbit fotózták :D Jól bekajáltunk,leégett a vállam, aztán estére kidőlt mindenki így egész baráti időben aludtunk. Barbi már 8-kor :)

És nyaggatom apát, hogy jet-skizni akarok, lehet hogy valamelyik nap lemegyünk:)

Zsancy: kávét ide!!!!!!!!!!! Én még nagyon zombi vagyok :?
A rendes anyukák meg már ebédet főznek :wink: Meg éjjel dolgoznak.....ilyenkor kicsit elszégyellem magam :oops:

Kép

Kép
hel29
 
 


Bogi, hát nem vagyok túl kipihent! :?

Panna, nagyon örülök a jó híreknek! :)

Zétivera, én biztos vagyok benne hogy nagyon csini vagy, képet-képet! :wink:

Kék a szeme Hannának, és milyen gyönyörű leányzó! :lol:
zsu83
 
 


Helga, nem értem ezeket a babákat, hogy így elromlottak! :?
Én se vagyok hozzászokva ehhez, pedig jobb, ha összehúzzuk magunkat, mert vannak itt bulisabb babák is éjszaka!
zsu83
 
 


Zetivera: 36? :shock: :shock: :shock: Backer, én nem tudom mikor hordtam utoljára akkora méretet... KÉPET KÉPET KÉPET :D

Panna
pandusika
 
 


Lehet, hogy csak strandolás lesz ebből a wellness-hétvégéből, vagy az se, na mindegy, majd kiderül... :roll:

kaandi: persze, összefuthatunk... nekem annyi van ma, hogy ki kellene takarítsak, mert már kedd óta halasztódik a dolog :oops: . Remélem olvasod, ha nem akkor majd bombázlak egy smssel. :) Boti nagyon ügyi. hogy már ül meg négykézlábazik.

Panna: Örülök, hogy minden rendben van nővéred babájával és gratula a kukachoz is! :D Hanna szeme "nagyon szép" színű, hogy milyen az élőben bizti jobban látszik, meg még változhat is. De ezzel a pofikával már nyert ügye lesz a pasiknál szemszíntől függetlenül is. :wink:

Életében először ma reggel fiam elaludt a körforgóval, hurrá... ééés eddig tartott az alvás... :? meeeek...

Kép
Kép
elif
 
 


Oli már két órája alszik, percenként járok rá megnézni szuszog-e... :shock: ez megintcsak fura...nappal max egy óra, de akkor már nem is tudom hova legyek örömömben...

Hű ez a 36-os gatya lesz a vesztem :D oké, vasárnap csináltatok egész alakos fotót. De tényleg sokkoló a fejem...csak erős idegzetűeknek :oops:

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Előtte - utána kép a közösben :D

Panna
pandusika
 
 


Ja, és az első kép egy tesztfotózás keretében készült, úgyhogy az elképesztően "idióta fejet vágok", azért van... :D :oops:

Panna
pandusika
 
 


jó reggelt!

valami lehetett a levegőben tegnap este,mert Bazsi is mindig elalszik simán,szinte beájul kaja közben,de tegnap volt ordítás és még fél óra játék az ágyban egyedül,mire elaludt és fél óra múlva sírva ébredt,de aztán aludt reggel8-ig!

bogi.már főzöl?jesszus,én még fel sem ébredtem!

hel:én már kávéztam,de simán rám fér mégeegy!teljesen zombi vagyok én is4ilyenko én is szégyenlem magam,mert mi alszunk egész éjjel és Bazsa napközben is tündérgyerek általában,nagyon ritka a hisztis nap!Ilyenkor eszembe jutnak az ájszakázós anyukák és tényleg,ha egyszer találkozunk,le is borulok előttük4én tutira nem bírnám csinálni!

panna:kék az a szem!és ráadásul milyen gyönyörű!méltó párja millye Andisájénak!

zetibebi:3nappali alvás,Bazsi is csak 2xalszik,egyszer délelőtt 1,5-2órát és délután 2-2,5órát-ideális esetben és általában-de ő alszik egész éjjel,de mostanság többször kell megfordítani iccaka,de nem ébred fel!

zsancy:kávét ide is!

hozom az ígért képeket és még többet is,telerakom az oldalt!

Kép
nilabali
 
 


Panna: Ez nem éééér! Az első kép egy beállított sztárfotó, a másodikon meg épp tömöd a bucid és görnyedsz is! Ez így nem összehasonlítható! :P Én meg sem merem nézni a régi képeimet, szerintem duplája vagyok akkori önmagamnak... :D

Kép
Kép
elif
 
 


panna: az előbb nem írtam bocsánat, nagyon jó kép Hannáról! a másik ha mégegyszer egy ilyen alakkal rendelkező csajszi nekem panaszkodni fog akkor /*-/!=%!)%+")%!")!/"Ö!/"Ö!/"ÖQ! :twisted: :twisted: :evil: :evil: :twisted:
Nagoyn jól nézel ki! Ha ilyen akaraterőd van le fog menni még amennyit akarsz. Nekem is küldj egy kis erőt, rólam nem akar menni, pedig 15 óra után max tea,gyümi,gyümiturmix.

helga: vagány anyu vagy!!!!

zsu: enyém gyerek is már volt járókában--sakálkodás--most pihiszékben nyomja itt a konyhában, apa meg beállt piritani a hagymát, tök édes, én meg egyből idejöttem. :lol:

Kép
budabo
 
 


Elif, nem sikerült találni helyet? :roll:

Nilabali, várjuk a képeket! :D
zsu83
 
 


Bogi, Bencust az előbb lebírkóztam egy kis alvásra! Ő is sakálkodott már! :?
Nagyon rendi Apa! :D
zsu83
 
 


zsu:sajnálom,hogy elromlott Bancus!küldünk neked jóságmanót!

36-os gatya,anyósom nekem is hozott kettőt ebben méretben,fel is jött,de nem tudtam begombolni....talán majd a plasztika után!

na és most a képek:

Kép Bazsika lebukott m reggel:tud ő nemcsak hason aludni! Kép cukika,örül,hogy megyünk sétálni Kép csajozós Kép csajozós Kép csajozós Kép és még egy csajozós Kép imádott papikával Kép papival Kép apja szerint olvas a gyermek

Kép
nilabali
 
 


Bogi: hát még nekem se nagyon mozdult meg a mérleg, az az 1 kg, amit írtam az eléggé ingadozik. Attól is függ, hogy melyik napszakban állok a mérlegre. :roll: Én egyedül csak abban látom a változást, hogy a hasam elkezdett szépen lelapulni. Ez azért jó jel, mert én innen és mellből szoktam először, ami azt jelenti, hogy lehet, hogy beindult. De szerintem nálam is hónapokig fog tartani.... :?

Panna
pandusika
 
 


Zsu: Az idegenforgalmi diploma hátránya.... Akárhányszor elkezdek szállodák után kutatni, az mindig dühöngésbe torkollik, mert nagyon jól tudom mennyiből lehet kihozni a szolgáltatásokat és ehhez képest látom mennyit kéne kifizetni érte... :evil: F.sza, hogy az én szakterületem, de mégis csak akkor tudunk valahová elutazni, ha párom intézi, mert én rendszerint úgy felhúzom magam az árakon, hogy nem megyünk sehová.
Persze azt is tudom, hogy a szálloda üzemeltetőnek ez csak így éri meg, és miért... csináltam elég beadandót ebből. Mégis a vendégoldalon lenni az ilyen háttérinfók birtokában gááááááááz!

Kép
Kép
elif
 
 


Kv-k készen vannak...tessék vegyétek el :wink:
meglesem én azt a "duci csajt"

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


nilababa: bizony, amikor a pindurom alszik én is pihenni akarok, déluátn meg jönnek a barátnői.
Na mindjárt rakok én is fel képeket.

Kép
budabo
 
 


panna:tudod mit? :shock: :shock: :shock: szerintem is tuti jól nézel ki msot is!de tudom,hogy csak akkor fogod igazán jól érezni magad,amikor annyi kiló leszel,amennyi lenni akarsz!én is ilyen voltam mindig!anyám rendesen aggódott értem,mert szerinte már beteges volt,hogy én mindig 53kiló akartam lenni!a mostani betegségem kicsit átalakította bennem ezeket a dolgokat,már nagyon féltem,hogy nem áll meg a fogyásom és sosem kapok erőre,de 56kiló sem rossz és úgy látszik itt megállt a dolog4le is kopogom!

bogi.apa nagyon ari,hogy segít!párocskám ma még fürcsire sem fog megérkezni,túl sok a meló!

bocs a sok képért,nem tudtam választani!

Kép
nilabali
 
 


Bazsalikom olyan helyes kissrác! Angyalpofija van! :) A második képen meg imádom a napozóját, honnan van?

Kép
Kép
elif
 
 


elif:angyalpofi?de milyen huncut angyal!nagy gané lesz a csávó,már most látszik!
a napozó teszkós!

zsancy:kösz a kávét!

Kép
nilabali
 
 


Nilabali: hát igen, az utolsó előtti képen azért látszik a pofiján, hogy el tudja érni amit akar. :D

Kép
Kép
elif
 
 


csajok,nicko válaszolt a facebook-on!azt írja,hogy vasárnap értek vissza itthonról és Mandarin lázas lett,aztán ő is és még jön a gyerkőc foga is....szerinte a borostyánlánc segít,mert most éjjel már aludt a gyerkőc!jövő héten jön,ha már rendeződnek a dolgok!puszil mindenkit!

Kép
nilabali
 
 


na Panna 2észrevételem van...(jé több is lett)
1.,valami gond van a szemeddel....(ismerek nagyon jó szemészt,beajánlhatlak)
2.,egyik beállított fotó,a 2.meg sima hazai...így persze hogy van külömbség a 2kép közt(egyiken sexi ruciba vagy,a másikon sima lazába,a hajad sem egyforma...persze hogy az első fotón tetszel magadnak a legjobban)olyat rakj fel amin mind2 képen úgyan úgy nézel ki
3.,egy kis has van...a 2-on..mert látszik(de szólj ha csak a felső az)azt meg csak hasizommal lehet eltüntetni...meg Hanna baba se volt épp kicsike...azért volt ott "putony"neked is..persze hogy nem olyan ott a bőr mint kéne...meg a császárral ne is várj 5hónap alatt feszes hasat...megy az még lejeb,húzodik az összébb még(úgy tudom császárosoknál a teljes regenerálódás 1év)
4.,kb úgy csinálsz mint amikor én 40kg-an és megtagadva mindenféle kaját...és még akkor is dagatnak éreztem magam...
az a baj ha te ezt így érzed mi itt 40en nem tudunk meggyőzni úgy sem.minden agyban döl el..tudom szenvedtem ez miatt.
Mindenkin van felesleg....rajtam 10kg van...így vagyok 52kg..én is naphosszat a tükör előtt sovárgok,hogy -hogy nézek ki nem így néztem ki stb...hova tünt a kockás has a kerek popó az izmos láb undoritó vagyok,apának se tetszek(pedig ő azt mondja végre nem csontvázat ölelget)stb...de gyereket válaltam,a testem megváltozott....majd idővel rendbe rakom magam...tornáznék én,de akkor nem lesz kaja..ha én a szabad időbe tornáznék...és a lakás is futna...
Igaz nekem is hasizmozni kéne...de mire mindent elintézek...addigra meg már lusta vagyok.
Ennyi lettem volna...
nem akartalak megbántani nem volt szándékos...(ha esetleg sértő lennék)de ezt a véleményem(lehet túlságosan is öszinte volt)

Nila:egészségedre!Gyere máskor is :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsancy 2009.07.10 08:54-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Nilabali, nagyon jók a képek! :lol:
Várom a jóságmanót! :wink:

Elif, na igen az árak, hát rátesznek egy csomót :evil: , de máshogy nekik se érné meg! :roll:

Nickoéknak küldjük a sok-sok ++++++++++++++++-t és gyógypuszit!
zsu83
 
 


zsu: ebéd kész,apa besegített. Mi nemsoká eszünk és remélem
lesz egy kis szunya.

nilababa:király képek!!!

panna: fenékben rámjönnek a tavalyi gatyák, de csak has alatt tudom begombolni! :oops:

Na csajok 2005-től raktam fel képeket, nézzétek meg évek alatt mennyit változtam, 2005-ös esküvői képeken56 kg és voltam egy időben 48kg is és az akkori barátom állandóan lekövérezett. :oops: Szóval én már a 2007-es állapottal is kiegyeznék, az a min.10-12 kg. :cry: Most elhaladok teregetni és etetni.

Kép
budabo
 
 


Vazze... asszem ismertek csajok... :D
Apa itthon van szabin, és ha nem jövünk megyünk, akkor kódokat fejt a számítógépen. Hogy miért jó II. világháborús kódolt szöveget fejteni szórakozásból?? Nemtuuuudooooom!!!!! De nem adjaaaaa odaaa a gééééépet!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

ladmon
 
 


ladmon:
Talán katonásat játszik :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


ladmon:nem tudom,hogy így hogyan lesz meg az e heti összefoglalód? :lol: vajon,ki írja meg?

zsu.jóságmanó odaért?Bazsa bealudt mire felöltöztettem vola,hogy elmenjünk boltba!

bogi:szerintem most is csini vagy,és úgy látom,azért apa is szedett magára valamicskét az évek alatt...
nagyon szép menyasszony voltál!szépen lassan csak lemennek azok a kilók,én sok kitartást kívánok neked!meg ugye,csak volt mindannyiunk pocijában egy baba,és őérte minden egyes gramm megérte!!!!!!!!!

nálunk lóg az eső lába......és rendesen lehült,még 20fok sincsen!

én ma sztrájkolok és nem főzök!holnap úgyis anyóséknál eszünk,apa későn ér haza és akkor már nem szeret meleget enni,nekem van maradék lecsó!
most kajoltam be 3szelet vajas-majonézes-parizeres kenyeret paradicsommal és paprikával4annyira fini volt,régen ettem ilyet!lehet csinálok még egy adagot!

lenne egy kérdésem.a ti babátok lábán rajta marad a zokni játék közben,három mozdulat után lerugdalja magáról a Bazsi és állandóan hideg a lábikája!nincs valami tuti tippetek?

Kép
nilabali
 
 


Nilabali: nekünk is csak azok a zoknik maradnak fenn, amiknek visszahajtós a száruk, szóval a bokáján több rétegben vannak... de már úgy látom ezeknek is nekiállt ledolgozni, de még nem megy neki... :twisted:

Bogi: te meg nagyon szép voltál már menyasszony korodban is, de szerintem most még szebb vagy! :) Apa vigyáz Fügére sorozatot nagyon bírom! :D

Kép
Kép
elif
 
 


nilababa, elif: köszi, de azért a kilók!! meg az évek és az éjszakázás nem múlik el nyomtalanul. Nekem apa éjszakás :cry:

Na gyermekem megevett 3/4 üveg - kb. 130 - bébikaját gyümidesszertet,ivott teát...nem adtam neki már tápszert. És a hozzátáplálás örömei: első csapkodásával a szőnyegre és a rotyiszékre üritette a kanál tartalmát, második csapással az acromra és a ruhájára. :evil: Vicces volt, csak ne sűrűn játszuk el. Ja és lehet hogy ha lett volna még azt is megette volna. De akkor megint nem tudom hogy mennyi az ami neki már sok? Biztos hogy érzik ők hogy mikor elég? ááááááááá béna vagyok :oops:

Kép
budabo
 
 


Hugic, nagyon ügyes Marci! Csak állj kattintásra készen a fotógéppel :wink: Adri is tegnap majdnem elbillent hátra-oldalra, de végül inkább arcraesett :lol: :lol: :lol:

Kaandi, bébikompoztok? Mostanában nem olvastam valami jókat róla... mondjuk ez is ilyen divat-dolog, korábban nagyon divat volt használni, most meg nem divat használni... :roll: tíz év múlva lehet, megint divat lesz.

Amy, valóban jó nagy bunkó az ex-sógormenyasszony :( sajnálom sógorod emiatt :(
Na várj, nem egészen értem - te kutyusod fiú, és másik kutyiban vannak az "unokáid"? De kaptok belőlük ti is?

Bogi, melyik III.kerületi bababolt? Tudnál linket, vagy elérhetőséget, vagy címet hozzá? én most bébiőrt vadászok (hogy ki tudjak menni a kertbe akkor is, ha Adri alszik), de nem akarok rá sokat költeni...

Zsancy, epret adsz Petrának? :shock: az eléggé allergizál, úgy tudom... :?

Panna, hát finoman szólva, tessék lapulni ezzel a formával :lol: csinos vagy nagyon, és kész, meg se próbálj vitatkozni.

Bazsaládé milyen édesen csajozik :D
Nila, kiscipő! komolyan, én azért adom Adrira, hogy ne rúgja le a zoknit, bár van olyan is, amit nem tud levenni.

Nickoéknál remélem, hamar rendeződik a helyzet, és jön majd!

KépKép

KépKép
stelly
 
 


ja és igen apa is igen sokat szedett magára, amikor először leragta a cigig két hónap alatt 14 kg,az lement, de van rajta, pockon.

Kép
budabo
 
 


Ide is kérjük azokat a képeket, én nemtom megnézni közösben. :(

Kép


Kép
gjéti
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?