Jó reggelt mindenkinek!
Remélem nektek jó! Én elképesztően depis hangulatban vagyok...
De van két jó hír is:
- tegnap volt a nővérem a 18 hetes uh-án (bár már 20 hetes) és minden rendben van Matyikával, ugyanis már a nemét is meg tudták mondani. Szegénykém most vásárolhat újból ruhákat, mert rózsaszín ruhából már 5 gyerekre való is van, de kisfiúsból szinte semmi.
- a másik, hogy Hanna ma megint normálisat kakilt...
Ja, de egyébként tegnap ő is úgy döntött, hogy belép a hisztis kislányok táborába és elképesztő 2 órás toporzékolást csapott elalvás előtt. Akármit csináltunk, semmi nem volt jó. Gyanítom, hogy a foga lehetett a ludas, mert nem szokott ilyet.
Annyira aranyosak vagytok lányok!
Tényleg nagyon jól esik, amiket írtok, de én szeretnék olyan lenni, mint amilyen a teherbeesés előtt voltam. Szeretném, ha a régi ruháimat is fel tudnám venni, mert van 1-2, ami bizony nem jön rám. Hát most ez a fixa-ideám.
De ezzel apa is egyetért velem, de azért hangsúlyozza mindig, hogy már milyen jól lefogytam és nem így kéne, de azért biztos nagyon örülne, ha visszanyerném a régi formám. De majd inkább töltök fel képet bizonyítékként!
Millye: Hannának is kék szeme volt, de most már nem tudom egyértelműen ráfogni. Néha nagyon kéknek, néha szürkének, néha meg zöldnek látom. De világosnak elég világos, úgyhogy szerintem a 3 közül valamelyik lesz. És hozzál sok-sok képet még!
Zsancy: az ABC-vel kapcsolatban egyetértek Eliffel! Gondolj bele mekkora előnnyel indul Petra, ha már nagyjából tudja az ABC-t! Az iskolában meg már úgyis betűről betűre meg fogja tanulni. Egyébként ilyen tanulókutya a tesóméknak is volt, de őszintén szólva én még korainak tartom.
Elif: nálunk a kiveszem a cumit és utána visszateszem magamnak már régóta műsor, úgyhogy nem te vagy hülye!
Mindig azon röhögünk, hogy kiveszi, nézegeti, beszél hozzá, aztán visszateszi és cuppog tovább.
Bogi: hát ez jó kérdés!
Hanna ugyanis van, hogy megeszik egy negyed üveg bébiételt, aztán nem kér többet, de utána még megeszik 180 ml tápszert.... Szerintem ezt csak egyedileg a baba igényeihez lehet igazítani. Aztán ő úgyis jelzi, ha éhes.
Múltkor pl. nem kért utána tápszert, de két óra múlva már éhes volt. Szerintem csináld úgy, ahogy Füge igényli.
Ma én is elkezdek újból gyümölcsözni. Most egy jó hosszú ideig kimaradt a hozzátáplálás...