Új privát üzeneted érkezett!

Lola!

Nekünk nincs kertünk a Csilláéknak van. Mi csak akartunk, 3-ora rá is próbáltunk, ügyvédnél voltunk az elsővel, bolond öreglány onnan rohant el..M,ásodiknál megegyeztünk a tulajjal, hogy köv. héten ügyvéd (én le is beszéltem), aztán egyszercsak dobtak egy sms-t, hogy mégsem adják el, mert túl sokat alkudoztunk..Persze próbálkoztunk, de megadtuk végül az 1,4-et, amit ők kértek.Utánna hírdették 1,95 millióért..Aztán a harmadik egy üres telek lett volna, megegyeztünk, hogy mevesszük, már voltunk házikót is tzerveztetni Nagycenken.Ügyvéd megint..Kiderült, hogy osztatlan közös tulajdon a szomszéddalm, akinek mellesleg elővásárlási joga van. Ügyvéd azt tanácsolta, hogy így ne vegyük meg, mert lehetnek belőle galibák, sok ilyen peres ügye volt.Meg mi is ha veszünk, olyat akaruni, ami teéljesen a miénk.Ki tudja bármikor bármi lehet..Szóval így nem lett..Mondtam is, hogy tutira oka van, hpgy nem sikerül..Ez után lépett le az albérlőnk...Ennek tudatában jobb is, hogy most nem sikerült.Majd talán jövőre, addíg gyűjtünk még pénzt, mert most emiatt, hogy pihizzünk megyünk nyaralni és az sem kevés pénz. Szóval talán jövőre...
422-ben lakunk, a gyógyszertárral szemben..

Kép Kép
joosneagi

Hugi!

Nagyon jók a képek, nagyon helyes Virág rajtuk.Melyik részen voltatok. Mi Lellére szoktunk járni, ott van még egy nagyon jó homokos partú strand, ami sekély, mert Biusom fél a mélyvízben, még úszógumival is..

Kép Kép
joosneagi

Szilvianyu: de az a teljes ára az oltásnak, annak a 80 %-a lesz csak, amit fizetsz!!!!! Figyelj erre, húúú remélem nem későn szólok...

Hugi: Virágról a képek csúcsszuperek. ez az utcai pacsálás n.on tetszik, ez hol volt? Nem Füreden, ugye? mert írtad hogy ott is voltatok... (jól emlékszem vajon?) Nagyon formás csajszi lett Virág, az a hosszú fagyi meg.... tuti. Ügyesen hajtja magát abban a hintában és még fel is tudta húzni magát azon az akármin, jó mozgékony Ő is!

JÁgi: igen tudom így már... húú ez a kert-ház téma elég car lehetett, tényleg lehet hogy nem véletlen volt. Meg még tök fiatal vagy, szóval még lehet bármi a házvásárlásból is, nem? Amúgy a másik lakás kisebb vagy nem jó helyen van, hogy kiadjátok albérletbe? Ez is közös a férjeddel?

lola77

jaj most gondoltam végig, de hülyeséget írtam Szilvi: a 20%-t fizeted, 80 %-körüli a támogatás!!! Nem mindegy a 7.200-nek! :x

lola77

Sziasztok!

Lola: nem tudom, hogy van az oltás, 7067-et fizettem, ez az ára. Megnéztem neten, a teljes ár és az általános támogatás is ennyi, vagyis 7067. Kétezervalahányszáz az eü.tér.köt kategória, gondolom a közgyógyos. Patikában is utána érdeklődtem és jó receptet kaptam. Meg megkérdeztem az aug.topikban is priviben, mindenkinek ennyi volt. Ennyi az ára! Még mindig nem értem, Te hogy írtad! :)

Hugi: nagyon szuperek a képek! A kőből kijövő vizes cucc nekem is nagyon tetszik! Ügyesen mozog Virág! Hogy mindenre fel tud mászni!!!

Én már el is hoztam az oltást, hűtőben van. Bencével azóta semmi, majd gondolom estére! :evil:

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, most néztem. Közgyógyra nulla forint. Eü. tér köt.-re 2429 forint. Támogatás típusa: 0%. Általános támogatással (ami nekünk jár): 7067 ft. Szóval ennyi, bárhogy nézem! :shock: :(

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szilvi!
Hogy a jó k@va anyjukat, nemááááá. Én akkor félreértettem K.T-t, mert rákérdeztem az árára, mondta 7-8 ezer körül van. Mondom ennyit kell fizetni, mondja: neeeeem, 80 %-ot. akkor itt értettem én félre, hogy annyi a támogatás!!!
De akkor mi a szarnak kell 1 év előtt felíratni, ha támogatás 0%. Most nézem a reciket, mindegyken Általános van bex-elve jogcímnek.
Hát én így n.on gondolkodóba estem, lehet nem adatom be... Úgy emlékszem Sománál nem volt ennyire drága, vagy csak nem álltam/unk ilyen szarul. Na mindegy, most jó szarban vagyok, de hát első az egészség..... most jó lelkiism. furdim van, hogy spórolok a gyereken.
Tavaly Dórinak mennyi volt, beadattad? nem emlékszel árára? :x :evil: :(

lola77

Sziasztok!

el-el tünedezem ugylátszik néha :oops: :lol:
Nagy hímzésben vagyok,készül egy barátunknak a babaágynemű.Augusztusban születik meg Csabikájuk,ugyhogy nemsokára készen kell hogy legyek vele.

Remélem mindenki jól van.
EDB anyu,köszi a képhozzászólást,remélem nem lesz semmi komolyabb baja Bencének.
Azért szemetek ezekkel az oltásokkal kapcsolatban,ennyi pénzt elkérni érte,tudják hogy az ember ugyis a gyerek egészségét tartja szem előtt,persze hogy megveszi mindenki.

Mi ma voltunk oltáson,Míra 7150 gr és 64 cm.Hosszra nem nagyon nől a kis édes.
Ez volt most az utsó amit kapott kövit majd ugye 15 hósan kapja.
Ugyhogy ma volt extra nyügi

Ha valaki nem tudná és esetleg birja a nagy tömeget,nálunk hétévégén sörfesztivál lesz,a program nem lesz valami extra de lesz ingyenes arc és hennafestés valamint szombaton 4órától a Dotto kisvonattal ingyenesen lehet megnézni községünk nevezetességeit :lol:

na most asszem csak ennyi,megyek mert kisasszony megébredt,a nagyok felzavarták :evil:

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Ja bocsi,hogy megint csak utólag e annál nagyobb szeretettel kívánunk Somának, Emesének és Bence Somának nagyon boldog névnapot.

Hanna külön is üdvözli és köszönti Emesét!

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Sziasztok!

Lola: Emesénél kb. 3000 forint volt, akkor sem volt olcsó, belegondolsz, 7 éve. Dórinak úgy emlékszem, hogy olyan 5-6 ezer volt tavaly, de nem emlékszem pontosan, mert a bárányhimlőset is beadattam neki 15 hósan, és az is kb. annyi volt.
Szóval ez 7062 ft, tök felesleges ráírniuk, hogy általános támogatással, mert teljes árban is ennyi! :twisted:
Azért kell felíratni ilyenkor, úgy tudom, mert mintha így 1 év alatt még olcsóbb is lenne és azért kell egy év után beadatni, mert így csak 1 db kell belőle... de nem pontosan tiszta. Tudom, hogy mind hárommal így volt.

Megértelek Évi, nekem is a fogamat húzták,mikor kifizettem, reped a fürdőszoba csapunk, cserélni kell, akkor itt a sulikezdés, mint nálatok, szóval van mire költeni. De én tudtam, hogy mindenképp kiváltom. Nem venném a lelkemre, ha emiatt komoly betegsége lenne bármelyiknek és akkor még többet kell költeni a gyógyszerekre, kórházra, ha annyival egyáltalán meg lehet úszni.
Nincs valakinek esetleg a családban egészségkártyája? Arra is lehet venni. Valakitől kérd ezt Noé szülinapjára! Csak tipp! :oops: :lol:

Rita: nagyon aranyosak a fotók iwiwen! Olyan nagylányosan, bölcsen néz rajta Míra.
Azért gyere időnként, pihenni is kell hímzés közben! :) Ha kész, fotót kérünk ám!

Taliról nem írt senki konkrétat. Lányok, mi vagyok, főszervező?? :) Nekünk most kimarad Bence miatt, de ha jó Nektek is, áttesszük jövő hétre, sokaknak jobb is, meg hát az idő.
Szalag megjön, akkor írok, hogy ki, mikor tudná átvenni.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Rita: köszi, utólag is jólesik! :) Azt üzeni Hannának (itt áll mellettem), hogy köszi és várja, hogy újra játszanak együtt!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Jó kis súlyban van Míra! Látszik is az arany husiján! :lol:

Kép
Kép
Kép
emesedora

Holnap itt a nagy nap Ágiéknál! Biztos délelőtt vagy reggel csinálják, hisz programozott császár. Kicsit nosztalgiázni fogok én is... nagyon jó az újszülött kisbabádat megismerni, átölelni, megpuszilni! :oops: :cry: :P

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kíváncsiságból Évi rákerestem a neten, 2008-ban 4800 forint volt. Írják is, hogy 2008 augusztustól ment fel az ára, mi még júliusban adattuk be Dórinak.
Azt írták, hogy ahogy én gondoltam, hogy 1 éves kor után csak egyet kell kapnia, előtte 3-at.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, és most olvastam, hogy azért kell(ett) régen megvenni 1 éves kor alatt, mert akkor támogatta a TB, utána már nem. De ez már tavaly augusztustól nem igaz, mert azóta nem támogatja. Vagyis annyiba kerül, mint a teljes ár. Frankó! JÓ FEJEK!!!! :twisted: :shock:

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ennyi erővel felesleges előre kiíratni és megvenni... Bár védőnő, aszisztens is még így mondta nekem. Mármint, hogy előre meg kell venni. De lehet, hogy ők sem tudják, hogy már nem támogatja a TB? :roll: :evil:

Kép
Kép
Kép
emesedora

Rita, azta tényleg nem semmi kis husimusi Míra baba... jó étvágya van.

Szilvi, igazad van, első felindultságomban írtam csak, hogy nem váltom ki (más úgy tervezni, hogy 2ezer körül lesz v. 7ezer), de komolyan eszembe jutott h. szülinapi ajándék lesz. De már így is "csak" praktikus ajándékot kap:szandi, autósülés. 2. gyereksors...

Nem baj, majd szomszéd néni ázásával vár köv. fizuig. Különben sem én ázok, csináltassa meg Ő, aztán majd visszakapja az én bizt. terhemre. Sz@rok rá. Fürdőszobai csap nekünk már 1 éve rossz, nem lehet átváltani zuhira.... :P :P :P MÁr röhögök csak rajta. De azt mondják őszre itt a gazd. válság mélypontja, onnan már csak felfele vezet az út....
Na nem sírok...

Holnap gondoljunk együtt Ágiékra úgy reggel 8-tól koradélutánig, bár még az is lehet az éjjel beindul KicsiLevi (mint Nálad Szilvi)

Na megyek Dr. House-ozni...

lola77

Szilvi, hát tényleg nem mondták Nekem sem, hogy ne siessek azzal a recepttel! Jól vannak informálva Ők is, azért köszi hogy nyomoztál...

lola77

Lola: na, jól teszed! Váltsd ki és szarj mindenbe! Figyu! Ne aggódj Noé szülinapi ajcsijain, ők még úgy sem értékelik annyira! Biztos lesz, akitől azért legalább egy játékot kap, annyi bőven elég, nem?? A tudat, hogy jót teszel vele, az meg fontosabb!

Csajok: iwiwen a klub üzenet funkciót nem lehet használni. Július 1-i üzenetemet én is most kaptam meg, miszerint csütörtökön tali (ami múlt héten volt). DÖBBENET!!

Szóval: holnap NINCS TALI A JUBIBAN, ki ne menjetek feleslegesen!!!!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Akkor most holnap tali???

Kép Kép
joosneagi

ok, most olvastam, hogy nem lesz, a wiw zavart be ...
jÓ éjt!

Áginak sok drukk!!!!

Kép Kép
joosneagi

Na én is most olvastam a talit,Hanna itt ugrált mellettem,hogy juhéééé. :lol:
Hanna is csak bólogatott mikor mondtam mit üzent neki Emese. :D

Áginak mi is szurkolunk,én 3900 ra tippelek mint Míra volt :lol:

na most már lelövöm magam

jóéjt

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Sziasztok,

Csak gyors helyzetjelentést adok Ágiról. Este taliztam a férjével, épp tőle jött a kórházból. Még mindig vannak fura fájásai, szóval lehet Levi nem várja meg a holnap reggelt? Este előkészítették a műtétre....

Szóval holnap már boldog kétszeres anyuka lesz:-)

EDB anyu,

Bencének mihamarabbi gyógyulást kívánunk. Lehet tényleg csak a foga.... Vivi is mindig produkál valamit, amikor jön neki egy újabb fogacska.... :-(

Lola,

Vivi 17-én lesz 9 hónapos. Készítettem vonalzót, remélem sikerül beillesztenem.

Ági,

Igen, Nikiék élvezik nagyon a kertet, hétfőn a tikkasztó melegben egyfolytában csak pancsiztak. Felfújtuk a medencéket az ugrálóvárat. Hát sem délben sem este nem kellett altatni.
Jó lenne,ha minden nap tudnánk menni, de amíg Vivi nem tud járni, addig egyedül nagyon nehéz kinn két gyerekkel. Sajnálom, hogy nem sikerült idén a kertet összehoznotok.

Na mentem, majd holnap jövök. Remélem a jó hír még azelőtt érkezik Ágitól, mielőtt kimegyek a csajokkal a kertbe, hogy mihamarabb megoszthassam veletek.

Csilla

Kép

Kép
lexyca

Sziasztok!

Áginak nagy-nagy drukkok mennek!!!!! Lehet, hogy máris kétszeres anyuka? Várjuk a híreket!

Edb-anyu, Lola: ez most melyik agyhártya gyula elleni oltás, amiről szó volt? Lemaradtam... :oops: felháborító, hogy ennyi pénzt elkérnek érte!!! (a drogosok rehabilitációját bezzeg támogatja az oep, mi?.....)

Csilla: milyen ugrálóváratok van? agyalok rajta, hogy valami olyasmit kapjon Tamara szülinapjára, mert imádja. valami kicsit. De hogy fúvom fel??? :?

Hugi: annyira vagány csaj Virág! a képeken is nagyon átjön.

Gabi: hát ez bizony laptető lett :lol: No egy hugi a fiúknak?

Bence, Gergő nem lázas már?

Cserieri: Amiről beszéltünk a kertvárosi allergiavizsgálatot, hány éves kortól csinálják?

Sziasztok, V.erika
v.erika

Sziasztok!

V.Erika:
igen, az agyhártyagyulladás elleni oltásról beszéltünk, amit 1 évesen kell beadatni! Tényleg szörnyű, hogy nem támogatják, bezzeg az alkoholisták, drogosok mennyit támogatást kapnak. Persze, arra is kell, de ne mondják már, hogy nem érné meg jobban támogatni az oltást, mert ha kórházba kerül a baba, biztos, hogy több állami költséget emészt fel.
Ugráló tök jó ötlet Tamarának! :wink:

http://www.teszvesz.hu/item683533277_be ... ml#gallery
Ez is tök ari, biztonságosnak tűnik. És új.

Én interaktív pónin gondolkodtam Dórinak, tök szeret babusgatni állatokat, főleg, ami beszél. Meg filóztam, láttam a müllerben Dórás nagyobb méretű legót, mindig Emeséét akarja elvenni.

Infoszalag: Cirmike megjött az utalásod! Livi a Tied biztos holnap. És ma reggel megjöttek a szalagok, tök arik!!!
Ki, mikor, hogy tudna jönni érte? Így most, hogy a tali elmarad.
Aki nem tudja és kéri, priviben megírom a tel.számomat.

Még egyszer megírom akkor, hogy az iwiwen kiküldött klub üzenet, egy hetes, a múltkori talira vonatkozik, nem lesz ma tali. Legalábbis tegnap többen a jövő hetet javasoltátok.

Úgyhogy tali JÖVŐ HÉTEN! Várunk ötleteket, hogy mikor, délelőtt vagy délután és hogy melyik nap, hol!

Rita: Emese is megkedvelte Hannát, a jövő heti talira gyertek mindenképp!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Azért várok Bence 1 éves, Dórika 2 éves ajándék ötletet, segítsetek, köszi!!

Lola: ja, bicó téma nem aktuális már, nagyon édi vagy, de anyuék tök váratlanul vettek neki egyet, a Tescoban. Szívem szerint nem ilyet vettem volna, de hát ez van. Dórika nagyon örült neki, ez a lényeg. Tőlük ezt kapja Dórika.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Edb-anyu: nagyon jó ez az ugráló!!! Ilyesmire gondoltam.
Kösziiiii! :lol:
v.erika

Szivi Erika! :wink:

Kép
Kép
Kép
emesedora

Most néztem még neten Erika, a tulli oldalán majdnem ugyanilyen, csak némós 24000 ft (!).

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szilvi: ajándék ötletek: Bence: nagy kukás autó, motor, sok kis labda kismedencével (marha jó benne hemperegni!), zenélő könyv, tolikocsi.
Dóri: (nehéz, mert gondolom Emesétől maradt rá mindenféle csajos cucc :D) babakocsi (Tamara már a másodikat fogja kapni, mert az elsőt csapágyasra hajtotta :lol: ), kistűzhely, kislábosok, fröccsöntött zöldségek (nálunk nagy sláger), van amit kiskéssel vágni is lehet, szobai csúszda a két kicsinek, fakirakó, mesekönyv, formabedobós játék, cipőfűzős játék...

És egy szépséges torta Cserieritől!
(én Süsüset kértem :lol: )
na, hirtelen ennyi jutott eszembe :lol:

Jó kutatgatást!!!

V.erika
v.erika

Sziasztok,

Most jött az sms Ágitól. Bemásolom.

"Megszületett Levi 4120 gr és 50 cm. Fekete haja van és tiszta nővére"

Reméljük mind a ketten jól vannak.

Csilla
lexyca

Sziasztok!

Csilla: köszi a tudósítást!

Áginak: szívből gratulálok Levi baba érkezéséhez, legyen sok örömetek benne! Biztos nehéz lesz most ez a pár nap, de hamar túl leszel rajta! Jó egészséget kívánok! GRATULÁLOK!!!

És a Levi baba becsült súly versenyt, ha jól látom, Cserieri nyerte a 4100 grammos tippjével! Második díj 4060 grammal Gabi és harmadik díj jómagam, EDB Anyu a 4000 grammos tippel.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Hú, már órák óta ezt vártam, ki sem mertem kapcsolni a gépet...Gratulálok Levi babához, minél hamarabb gyertek haza és sok tejcit kívánok...
Jó husis baba lett, pedig ő is milyen rövidke..Antikám is 51 cm volt és olyan aprónak tűnt (Bius 56 cm volt..)

Kép Kép
joosneagi

Gratula Ágiéknak! Hurrá, hurrá!

EDB anyu!

Jobbulást Bencének!

Vittem Gergőt én is orvoshoz reggel. Hajnal 2-től kezdve nyűgi, 3-kor kiköltöztem vele a nappaliba a földre (háló ágyon állandóan nekikezdett kúszni, féltem, hogy egy pillanatra is ha elbóbiskolok baj lesz) megint nagyon meleg volt, így Nurofent adtam neki. Még jó egy órát nyöszörgött és szinte vergődött. Reggel 9-ig aludtunk.
Doki: piros hólyagos torok. Mást nem talált Ő sem. Mondta, hogy lehet ez a 3 napos lázas gyerekbetegség (exanthema subitum- Daninak már megvolt) Holnap is vissza kell mennünk! Addig Normaflore, Smecta (brrrrrr!!!) Germicid-Nurofen, orrcsepp. Holnap pisit is vinni kell. Elvileg holnapra már a 3. lázas napja lesz, így ha a fent említett betegség van Gergőnek akkor pöttyöknek kéne jelentkeznie és a láznak meg elmúlnia. Fogkészülődést nem lát, igaz felül nézte! Danim is este 11 volt mire elaludt, nyöszörgött Ő is.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Ugrálóvár tök tuti!

Mi is törjük a buksit, mit is kéne Daninak! (triciklit, Mickey-s fa vonatszett) De sokszor ha nagyon égedelem rossz azon gondolkodom, hogy járókát kap, mert egyedül a helyhez kötöttséggel lehet Őt büntetni. Na jó a járóka szülinapra csak vicc, örömet szerezni jó ilyenkor, nem elkeseríteni. Szilvianyu és VEri Ti lányok ügyében tudtok eszmét cserélni. Dani 1 évesen tavaly kézzel tologatható autó(kat) kapott egy kis 4 kerekű motort, könyveket (amiket akkor nem igazán használt).

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok,

csak gyorsan bekukkantottam!

ÁGINAK NAGY-NAGY GRATULA A LEVI BABA SZÜLETÉSÉHEZ!
Jó egészséget, sok - sok tejcit kívánunk!

Zsaniék

na megyek is felébredt a Lili :)

Kép

Kép
zsanka

Ági!

Gratulálunk Levihez!!! Nagyon várjuk a képeket róla :lol:

Kép
angika

Ági!

Nagy-nagy gratula a kis husis Levi babához!!! Sok tejcit és egészséget nektek!
Kép

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Ez pedig egy meglepi Huginak!

Kép

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!!

Gratulálunk Levikéhez!Sok egészséget,tejecskét kivánunk!

Bocsi most csak gratulálni volt időm.Este jövök bővebben.

Betti

Kép
berna23

Én is tiszta szívből gratulálok Áginak és nagyon jó egészséget kívánok!!!

Mi megvagyunk, még mindig nem érem utol magam és úgy néz ki nem is fogom mert apával elmegyünk motorozni! Hurrá!!! :lol:
Úgy volt nem tudunk menni mert senki nem vállalta a lurkókat, végü úgy lett megoldva, hogy anyósék a párjával addig kiköltöznek hozzánk és a lurkók mennek oviba is délelőttre.
Mi pedig megyünk Szlovéniába (2 éj) utána pedig a hegyeken át a Garda-tóhoz (szintén 2 éj) ill. hazafelé onnan lehet muszáj lesz megállni még 1 éjszakára.
Remélem itthon nem lesz semmi gáz! Ránk fér a feltöltődés párom is annyit dolgozik mostanában mint állat. (kozmetikámhoz hozzá sem tud nyúlni egy darabig)

Szilvi,
Tök ráér nekünk a karszalag, majd vmikor beugrom érte, vagy vmi talin (hetek múlva) odaadod. Köszi, hogy rendelted!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Néhány kép (már rég volt rólunk)

Roli a kieesett fogával...

Kép

Kép

Rékám

Kép

C.

Kép
[KépKép
cirmike77

Nagy-nagy gratula Áginak a kisfiához! Szép nagy baba lett!

EDB anyu: Holnap hol tudnám odaadni neked a karkötős pénzt?

Jövő héten nem leszünk itthon, igy a talira sem tudunk menni.

Judit
jutte

Sziasztok!

Jutte:
holnap délelőtt úgy néz ki, megyünk Kodály térre papírboltba, innen indulunk Sárberekből, és valószínű megyünk a Tescoba. Szóval vagy Sárberek, vagy Kodály tér, vagy Tesco. Szerintem kb. 10-kor indulunk itthonról. Priviben írd meg a tel.számod, hogy közben tudjunk egyeztetni. Neked így jó?? Karkötőt is viszem, persze.

Livi: egyeztettem sóginőddel, holnap délelőtt beviszem neki a Sparba a Tieteket! :)

Cirmike: ok, elteszem a Tieteket. Ha jársz Sárberek felé, akkor szólj!
Jó motorozást! Nagyon édik a gyerkőcök! Rolinak milyen hosszú a haja! Réka meg nagyon tüneményesen ül ott!

Betti: Nektek is írom, hogy holnap megyünk a tescoba, ha Nektek jó és amúgy is esetleg sétálnátok holnap délelőtt, akkor elviszem a szalagotokat.

Lola: Ti nem jártok erre vagy Tesco felé? Vagy holnap délelőtt Kodály?
Láttam, Zotyó rakott két képet, DM koncertest. Az egyiken, ahol négyen állnak, hallod, ahogy mosolyog, teljesen Somás! :)

Velünk nagyjából minden ok. Bence már nem volt lázas, éjjel sem, hőemje volt reggel, most már az sem. Viszont most meg már tök hasmenése van. Reggel óta 3-szor kakilt (nem vészes), de olyan zöldes-nyákos-büdös, néha meg gyurma jellegű (bocsi). Védőnőt hívtam, ajánlott egy SODIORAL nevű granulátumos-vízben feloldós cuccot, ami ásványi anyagokat és egyéb fontos anyagokat tartalmaz. Kifejezetten magas lázra, hányásra, hasmenésre van. Mondta, hogy ez olyan, mint amit a kórházban infúzióban adnak. Vettem. 8 darab van benne (napi egyet kell), 1300 forint volt. Narancsízű. Viszont 2,5 dl-t kell meginnia belőle, hát... tettem bele baba teát még, szerintem egész nap fogja inni, annyira nem ízlett neki. De hát muszáj....

Beszéltem a boltban egy ismerőssel (Livi sóginője), ő is mondta, hogy szombaton voltak, mint mi a strandon és két napja kisfia is beteg. Lázas. (Livi, Veletek minden ok??). Szóval már négy esetet tudunk, akinél probléma lett a hétvégi strandtól. Lola, Veletek is minden ok egyenlőre??

Különben emellett a foga miatt is szenved kicsikém, másfél hét alatt 3 jött ki neki, két alsó és egy felső. Másik felső is kint lesz nemsoká. Az alsó egyik már tök szépen látszik, a többi "csak" áttörte már. Édes szívem...

Gabi: Nektek is jobbulást! Én úgy tudom, vírusos hasmenésnél nem szabad hasfogót adni (smecta), mert ugyan nem lesz hasmenés többet, de nem is ürül ki a baci a szervezetből. Mindenhol ezt olvasom. Dórinak még a szalmonellánál sem (az elején volt, hogy napi 15 kaki volt) sem adtak hasfogót.

Bence ajándéka nehezebb falat, köszi az ötleteket Gabi, Erika. Dórinak még úgy van tippem. Amiket írtál Erika, tök jópofik, de én itt a két szobás lakásban eléggé be vagyok korlátozva (pl. csúszda).
Még agyalok. Lola: tipp??

Na megyek, mosogatok, felmosok. Mindjárt zuhé lesz szerintem.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Anikó: nagyon szupi képet csináltál Virágról! Teljesen élethű! Hugi: mondjátok azt, hogy tengerparton voltatok! :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, Gabi: nekünk is azt mondta a doki tegnap, hogy kicsit piros-hólyagos Bence torka. Nem köhög, nem taknyos. Ma viszont kevésbé akart enni. Biztos a foga miatt is.
Ti nem voltatok mostanában strandon?

Kép
Kép
Kép
emesedora

EDB anyu!

Köszi az infót a Smecta-ról. Amúgy Gerim meg sem issza. Talán 2 korty gördült le neki és kész. Marad a Normaflore. Ja és ez a 3 napos láz betegsége van, mert délutánra kijöttek a pöttyök a testén mindenhol. Étvágya főziből most nem olyan jó, tejcit iszik bőven meg teázik is rendesen. És már nem is meleg annyira mint szokott. Édes drágám ilyen hamar át esett ezen is. Dani 1,5 éves volt akkor mikor neki ez volt.

Strandon "nyaralás" előtt csütörtökön voltunk. Annak most már 2 hete. Így nem hiszem, hogy az zavart volna be.

Feljegyeztem a védőnőd által ajánlott gyógyit. Még jól jöhet. Enyém védőnőm nem ilyen ajánlgatós fajta.

Judit!

Mentek nyaralni??

Cirmike!

Jó kikapcsolódást. Gyerekek biztos jól ellesznek!

Anikó!

Tök jó képecskét csináltál megint! Nagyon ügyi vagy!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

ÁGIÉKNAK GRATULÁLOK ÉS SOK-SOK BOLDOGSÁGOT, NAGYON JÓ EGÉSZSÉGET KIVÁNOK!!!Képeket természetesen várjuk a piciről!

Most csak gyorsban pár sort, de hogy mikor lesz több időm bővebben irni, még nem tudom. Annyira gyorsan mennek a napok, alig van időm ideülni, úgy érzem kezdek megint lemaradni. Gondoltam majd hétvégén bepótlom az irást, de rájöttem, hogy Virág már nem alszik délbe, apa meg már nem nagyon nézi jó szemmel, hogy esténként inkább a gép előtt ücsörgök, minthogy vele foglalkozzak :lol:

Csopakon volt a szállásunk, ott voltunk a strandon, ott van a homokos rész, viszont az a szökőkútszerűség (Dottózás is) Füreden van, Lola jól emlékeztél.

ANIKÓ:
Köszönöm szépen a képet, nagyon örülök neki, amúgy is olyan fénykép"buzi" vagyok! :lol:

Ne haragudjatok, most csak gyors ennyi, de megigérem hogy valamikor jövök bővebben.

Sziasztok!
Hugi

hugodugo

Gratulálok Ági Levibabához! Szép kis vasgyúró lehet!

Képeket várjuk!

Üdv, V.erika
v.erika

Hugi: ne csináld már, gyere nyugodtan, amikor tudsz. Persze arra buzdítalak, gyere minél sűrűbben, de ahogy az időd engedi. Ha kihagysz egy-egy hetet, nem gond, fel tudod venni a fonalat, ügyi csaj vagy Te! :) Tényleg, Virág pöttyei elmúltak?
Szemölcsök hogy állnak?

Sajnos Bence előbb hányt egyet. Tápi után. Remélem csak a hurut távozik. De tök érdekes, hogy nem köhög, nem taknyos.

Emese ma húgoméknál alszik, moziba mentek, a Jégkorszak 3.-ra. Mindjárt altatom a két kicsit, aztán lehet, hogy nekiállok vasalni. Bár úgy érzem magam, mint egy mosott kaki.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?