Sziasztok!
Jutte: holnap délelőtt úgy néz ki, megyünk Kodály térre papírboltba, innen indulunk Sárberekből, és valószínű megyünk a Tescoba. Szóval vagy Sárberek, vagy Kodály tér, vagy Tesco. Szerintem kb. 10-kor indulunk itthonról. Priviben írd meg a tel.számod, hogy közben tudjunk egyeztetni. Neked így jó?? Karkötőt is viszem, persze.
Livi: egyeztettem sóginőddel, holnap délelőtt beviszem neki a Sparba a Tieteket!
Cirmike: ok, elteszem a Tieteket. Ha jársz Sárberek felé, akkor szólj!
Jó motorozást! Nagyon édik a gyerkőcök! Rolinak milyen hosszú a haja! Réka meg nagyon tüneményesen ül ott!
Betti: Nektek is írom, hogy holnap megyünk a tescoba, ha Nektek jó és amúgy is esetleg sétálnátok holnap délelőtt, akkor elviszem a szalagotokat.
Lola: Ti nem jártok erre vagy Tesco felé? Vagy holnap délelőtt Kodály?
Láttam, Zotyó rakott két képet, DM koncertest. Az egyiken, ahol négyen állnak, hallod, ahogy mosolyog, teljesen Somás!
Velünk nagyjából minden ok. Bence már nem volt lázas, éjjel sem, hőemje volt reggel, most már az sem. Viszont most meg már tök hasmenése van. Reggel óta 3-szor kakilt (nem vészes), de olyan zöldes-nyákos-büdös, néha meg gyurma jellegű (bocsi). Védőnőt hívtam, ajánlott egy SODIORAL nevű granulátumos-vízben feloldós cuccot, ami ásványi anyagokat és egyéb fontos anyagokat tartalmaz. Kifejezetten magas lázra, hányásra, hasmenésre van. Mondta, hogy ez olyan, mint amit a kórházban infúzióban adnak. Vettem. 8 darab van benne (napi egyet kell), 1300 forint volt. Narancsízű. Viszont 2,5 dl-t kell meginnia belőle, hát... tettem bele baba teát még, szerintem egész nap fogja inni, annyira nem ízlett neki. De hát muszáj....
Beszéltem a boltban egy ismerőssel (Livi sóginője), ő is mondta, hogy szombaton voltak, mint mi a strandon és két napja kisfia is beteg. Lázas. (Livi, Veletek minden ok??). Szóval már négy esetet tudunk, akinél probléma lett a hétvégi strandtól. Lola, Veletek is minden ok egyenlőre??
Különben emellett a foga miatt is szenved kicsikém, másfél hét alatt 3 jött ki neki, két alsó és egy felső. Másik felső is kint lesz nemsoká. Az alsó egyik már tök szépen látszik, a többi "csak" áttörte már. Édes szívem...
Gabi: Nektek is jobbulást! Én úgy tudom, vírusos hasmenésnél nem szabad hasfogót adni (smecta), mert ugyan nem lesz hasmenés többet, de nem is ürül ki a baci a szervezetből. Mindenhol ezt olvasom. Dórinak még a szalmonellánál sem (az elején volt, hogy napi 15 kaki volt) sem adtak hasfogót.
Bence ajándéka nehezebb falat, köszi az ötleteket Gabi, Erika. Dórinak még úgy van tippem. Amiket írtál Erika, tök jópofik, de én itt a két szobás lakásban eléggé be vagyok korlátozva (pl. csúszda).
Még agyalok. Lola: tipp??
Na megyek, mosogatok, felmosok. Mindjárt zuhé lesz szerintem.
Szilvia