Új privát üzeneted érkezett!

Kira!

;) Örülök Neked! ;)

Vicuska!

Nagyon szép lány Rami!
És meg akartál minket fosztani Tőle???? :) :) :)

Süni!

Nagyon jó, hogy ilyen jól telnek a napjaitok. :)

Mi sem finomkodunk amikor Ati alszik. Hála az égnem nem zavarja a beszélgetés, és a kisebb zajok.
Majd figyeld meg, hogy ahogy élesedik a hallása, úgy fog bizonyos zajokra megébredni.....
Ati ennyi idősen nem kelt fel a kaputelefonra sem, most még a mobilomra is megébred. :(

Witch!

Mi is ma voltunk a védőnőnél....
Kétszer megmérte Ati hosszát, mert azt hitte nem jól mérte. :D
Pedig akárhogy is nézte 72 cm. :)

Kép
nika28

Benszi!

Nagyon jók a képek! :)

Nagyon szépek ezek a gyerekek. :)
Tetszik Dóri frizkója. :)

Kép
nika28

Sziasztok!

Előkerültem én is,de most már nem tudom mit csináljak.Én nem tudom miért tüntek el a régiek,de ha miattam is,akkor nem írogatok többet.Valaki felvilágosít ez ügyben??

Kata

Lőrinc édes kis csibész.És hát csuda sok haja van. :lol: :lol:
Utólag is Boldog szülinapot kívánok Neki.Nagyon tetszik a tortája.Nem szedte le a vonatot? :P :P :P

Bibar

Jó nyaralást nektek. 8)

Nika

Ati csuda helyes.És hát azok a nagy szemek... Aranyos lehet ebben a terepszínű ruciban. :lol: :lol: :lol: :lol:

Timy

Nagyon bályos a kislányod.Tényleg igazi tündérke.Vagy ez csak a látszat? :lol: :lol: :lol: Gyere többször és írj róla!

Elan

Engem is foglalkoztat a bárányhimlő elleni oltás.Én be fogom adatni az biztos,csak még azt nem tudom mikor.Hamarosan megyünk az 1 éves ellenőrzésre,majd megkérdezem a dokinénit erről.

Vicuska

Szia! Gyere te is gyakran,és hozz új témákat.Rami nagyon bájos. :P :P

Süni

Zéti nagyon édes.És mennyit mutatott a mérleg??? :lol: :lol:
Sajnos nekünk is lábujjhegyen kell járnunk,mert minden benti zajra felébred a lánykám.Egy ideig nálunk sem volt gond,(ment a tv,jöttünk-mentünk stb.)de ahogy rájött,hogy a zajt mi okozzuk,azóta felkel rá. :(

Fiona

Bence szép nagyfiú lett. Jó volt újra látni.Írj még magatokról.

Witch

Sajnálom a műtét dolgot.Nem lenne jobb,előbb túlesni rajta??
Szép nagyra nőtt a lányod. :lol: :lol: Képet kérünk!

Vuki

Veletek mi van? Hogy vagytok?

Jucicuki

Lányok gyönyörűek! Megnéztem a videókat is.Annyira édesek együtt. :P

Kriszta

Uche már nagyon ügyes.Mi nem használunk járókát,mert kicsi a lakás.De azt többen mondták már,ha kisebb korában nem szoktatják bele, akkor később már nem marad benne.Mietta a szőnyegen nagyon jól el van,ha meg ki kell szaladnom valahová,akkor beteszem a kiságyba.Az ágyat mi akkor tettük lejjebb, amikor először feltérdelt benne.De akkor azonnal,mert utána fel is állt.Ekkor még ülni nem is tudott.Illetve azt nem gyakorolta. :roll:

Benszi

Jó,hogy jöttél.Gyerkőcök nagyon ügyesek,hogy ilyen jól viselték a szurit. :D :D :D :D

Ágnes

Zalán nem semmi.Igazi kis vasgyúró lehet,ha már így ügyeskedik. :lol:

Dita

Én már nem írok semmit a kérdésedre.További kellemes babavárást.És nézz be hozzánk gyakran. :lol:

Rebe

Hogy vagytok? Gyere,ha van időd. Vagy néha egy-két képet dobj a csajokról.

Erika

Marcellal mi újság? Nyaka javult? Mi van veletek mostanság?? Írj!

Szép helyeken voltatok.A fogyókúra nekem sem megy.Ha ilyen fincsi kajákat csináltok ne is csodálkozz,hogy nem tudsz lefogyni. :lol: :lol: :lol:

Rólunk: Mietta egyre ügyesebb,de menni még mindig nem tud.Egy időre hanyagolta a gyakorlást,pár napja kezdte újra.Valahogy nem találja az egyensúlyt.A kanapéra rajtam keresztül fel tud mászni,(segítség nélkül)lefele meg teljesen egyedül megy.Olyan édes amikor helyezgeti a fenekét a letolatáshoz.Közben meg engem néz, és várja,hogy megdícsérjem.Enni viszont nem akar.A felét eszi annak amit szokott.A főzelék meg egyáltalán nem megy.Fogyott is egy keveset.Próbálok sok gyümölcsöt adni neki,szerencsére azt megeszi.Főleg a dinnyét. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
vszandra

Nika!
Köszi!
Dóri haja csak nő magában nem is vágom,bár olyan vékonyszálú szegénynek!Balué hihetetlen erős!

Vszandra!
Maradj csak nyugodtan,nem te miattad mentek el a régiek!Felkészítettem őket,hogy kapnak megint szurit és fájni fog picit,így nem érte őket váratlanul!A gyerekek életében vannak szakaszok,amikor alig akarnak enni,most mi is ilyenben vagyunk.A nasi menne,de azt nem adok!Kitartást!Ügyes a babád,hogy lemegy tolatva!
Vendég

egy-két kép

Kép meggyet eszem Kép itt meg almát Kép itt meg füvet kóstolgatok Kép

Kép
Kép
vszandra

Szandra!
Milyen jó húsban van a drágád!Nagyon édes!
Vendég

Benszi

Köszi!
Gyerekeid gyönyörűek. :P Látom szeretik a strandolást. 8) Melyik strandon voltatok?És meddig bírták,amíg kidőltek?
Mietta haja is göndörödik,remélem meg is marad.Az apukájának is göndör a haja,úgyhogy az esély megvan. :lol:

Kép
Kép
vszandra

Benszi!

Gondolom Balué azért is lehet erősebb, mert az Övé vágva van....
Az egyik kolléganőm a kislányának is letolta géppel a haját 3 éves koráig. Télen 5-sel, nyáron 3-sal. Hihetetlen, hogy milyen sűrű, és erős haja lett. Akkor én is azt mondtam, hogy ezt fogom csinálni, még akkor is, ha lányom lesz. :)
Most meg még azon is vacillálok, hogy Ati szir-szar haját le merjem e tolni. :)
Ati haja is kunkorodik, szegénykémnek remélem csak hullámos lesz, mert az enyém totál göndör. :?

Szandra!

Nehogy eszedben jusson eltűnni!!!!!
Nagyon szép a lánykád! :)

Kép
nika28

Szandra!
Köszi!
Százhalombattára járunk!2-kor ájulnak el általában,másfél-két órát alszanak!Ez nekem is meglepő volt,mert eddig csak Bocellire és viszonylag sötétben,no meg közöttük feküdtem és úgy aludtak el!
Nálunk anyós haja hullámos!

Nika!
Dóri haja 10hós koráig 4x volt letolva!Oszt mégis ilyen kis satnya!Apukájának sincs vastagszálú,ezt tőle örökölte!
Ess neki Ati hajának nyugodtan.Enyémeknek 3hós koruktól vágom.
Vendég

Sziasztok :D

Látom nem csak nekem nagy az igazságérzetem :lol: végre nem én keveredtem szituba :wink:

na hát én bevallom nem nagyon olvasgatok már :oops: de most megnézegettem a képeket,akkorák lettek a babák és gyönyörűek mind! :D

Benszi :D

nekem is írhatsz privit hogy miért tűntek el a régiek :wink: :lol: :lol: :lol:

Gabi,Elan

hihetetlenül nagyon a pasik és szuper édik :D jó volt őket látni a képeken:D

Kata

Lőrinc még mindig gyönyörű-és az a frizúr....

Timy

Te sem erőlteted meg magad :lol: gyönyörű a lányod,mekkora haja lett!!Amúgy tiszta anyja :D

Süni

gratuálok a kicsihez,azért nyomon követtem ám :wink: :D

Rebe,rólatok sem hallani sokat:)

vszandra

édes a kis zabagép :lol: :lol:

Nika
nem semmi 72 cm :D :D jó az ha magas a férfi.... :lol:

puszi mindenkinek :D :D :D jók legyetek :D

Luki néni

Kép
lukrécia

Csak hogy minket se felejtsetek el....

[b]Kiscica

Kép
Kép
randi
Kép

Kép
lukrécia

Luki!

Vééégre Te is itt vagy! :)

Azért szép lassan Mindenki megjelenik......:)

Tőled is képeket.......:D És azért mesélj kicsit Magatokról.....

Kép
nika28

Na jól van ám!!!!! :)

Minden kívánságom ilyen gyorsan teljesüljön! :D :D :D

Kép
nika28

Azok a szemek!!! :) Gyönyörű ez a lány!

Nagyon édesek a fiatalok.....:)

Kép
nika28

Witch, tényleg olvastam, hogy ilyen gyorsan kiújult az endód? Figyu, most, hogy van gyermeked, érdemes vele ennyit foglalkozni? Vagy nagyon fáj? Mert nekem a mensim ugyan fájós, de semmi más bajom nincs és mióta meg van Rami eszembe sem jut ez a nyavaja.
Erre a szülés a legjobb gyógyír. Császárod volt? Mert a sok összenövés is fájhat. Én tuti nem feküdnék kés alá és nem hormonoztatnám magam. Én ezekre a baba miatt voltam hajlandó, na, meg az őrületes fájdalmak miatt, de mondom nekem ezek elmúltak.Ugye nem baj, hogy leírom?

Szandra, jaj, gyere Te is! Nagyon szép a kislányod!
Úgy látom itt minden baba szép méretekkel rendelkezik! Nagyon helyes!

Kriszta, én lassan 1 éve nem szoptatok de nyomásra még most is jön egy kicsi tej. Ez tök normális, ne aggódj!!
Hú, én még modellkedésre nem gondoltam, szép és helyes a lányom, de én nem látom olyan kifejezett szépségnek, inkább huncutnak.
Úgy bírom, firkálja az asztalt a lap helyett és előre mondja:jujúúj, baj lesz..jujúúj. És nevet..lehet haragudni??

Benszi, gyerekeid gyönyörűek és nem is hiszem el, hogy tudnak rosszalkodni, ez a minitalinkon is kiderült! :lol:

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

vszandra,de jó,hogy írsz,rég nem voltál.mi van veletek? kriszta múltkor írtad,hogy angolul is beszéltek Uche-hoz,az nagyon jó ,mi is mondjuk nálunk mindegy mert a férjem 5 nyelven beszél.a gyerekek 2 anyanyelvűek,de az angol is jól megy nekik.ma nagyon megijedtem,egy ismerős kislány megkínálta alexomat cukorral,amit félre nyelt és nagyon nagyon megijedtünk,az ügyeletre is elrohantam vele,mert fájlalta a torkát ,de szerencsére elolvadt belül a cukor,de ne tudjátok meg azt az érzést,amit akkor éreztem.na most rohanok,majd ha lesz időm teszek én is képeket.

mó73

Benszi

Még nem jártam azon a strandon.Sajnos nem is esik útba. :( Egész jól kifárasztotta őket a pancsi. :lol: :lol:
Mi majd a Balcsira szeretnénk lemenni,de csak fürödni.Kicsit félek tőle,mert nem tudom mire számíthatok a gyerkőctől. :roll: :roll:
Én még nem vágtam Mietta haját,mert nem is volt mit. :wink: Májusban kezdett nőni neki,most meg sajnálnám lenyírni.És,hogy nézne ki szegénykém. :)

Lukrécia

Örülök,hogy jöttél.Falatka hihetetlen törékeny kislány.Annyira bájos. :lol:
Te vágod a haját? Mert olyan rövidnek tűnik.

Vicuska

Köszi!
Sajnálom,hogy menned kell dolgozni. :( Reméljük Raminak tetszik majd a bölcsi. :P

Nika

Ati tényleg nagy baba.Nem baj, a magas pasik a jó pasik. 8) :lol:

Nem semmi,ami Alexal történt.És ha el is olvadt a cukor, már nem okoz problémát??
Köszi,mi jól vagyunk.Bár tegnap óta nagyon nyűgös a lánykám.A nagymamánál voltunk és lefektettem aludni,de valamiért azt hitte,hogy elhagyom vagy valami hasonlót,és nagyon elkezdett sírni.De lehet,hogy más a baja,nem tudom.Azóta minden alvás előtt keservesen sír,és egész nap belém kapaszkodik.Remélem hamarosan megnyugszik.

Fürdés előtt megmértük a lányzót.Kb. 76cm,és 10,13kg. :lol: :lol:

Kép
Kép
vszandra

Mó, sajnálom, ami Alexszal történt :((( Jó, hogy bementetek az ügyeletre, soha nem lehet tudni, miből lesz baj. Örülök, hogy megúsztátok.

Lukinéni, a kiscicád még mindig nagyon bájos! A füle rendbejött teljesen, ugye? Mondd már dolgokat?

Benszi, annyira szépek és elevenek a gyerkőceid, nagyon jó nézni őket! A strand szuper lehetett, hát sajnos Gabi még nem élvezi. Talán majd jövőre!

Szandra, nagyon édes a kislányod! Ne aggódj az étvágya miatt, nekem azt mondta a dokinéni, hogy 1 és 2 éves körül között a gyerekek alig híznak, és visszaesik az étvágyuk. Ezt én is tapasztalom most Gabival.

Hoztam két képet, azt hiszem, úgyis régen tettem... előre is bocs a méretekért :)

Kép Kép

Kép
elan

Elan!
Köszönöm :lol:
Annyira édes a fiad,nagyon huncut!A gyerkőceimet ki sem lehet szedni a vízből,míg lila nem lesz a szájuk :lol: :roll:

Lukikám!
Tudod rám bármikor számíthatsz!Cuki a Falatkánk!.Mindjárt megkapod a püt te is :lol: :lol:

Vicuska!
Idegenben mindig jó gyerekek csak itthon van ereszd el a hajam! :wink:

Szandra!
Péceltől tényleg messze van Batta!Beleülős úszógumival nyomtuk tavaly,most már nincsenek el benne csak pár percig és ölben nyomják meg a medence széléről dőlnek az ölünkbe a vízbe!Ha szereti a fürdést,akkor szerintem nem lesz gond a Balcsi!
Hidd el,erősebb lesz a lánykád haja és szép lesz kopaszon is!

Chesti!
Hogy van a lánykád haja?
Vendég

Kép

Otthoni pancsizás

Kép

Apu kijött velünk strandolni
Vendég

Benszi, nekünk is beülős úszógumink van, cetes :) Olyasmi, mint amiben Dóri ül, csak elől van csörgője, és hátul magasabbra felnyúlik a farka. Ebben tologattuk Gabit, de annyira nem volt elájulva tőle. Viszont nem adjuk fel, megyünk strandra gyakrabban és talán előbb-utóbb élvezni fogja.
elan

szandra,biztos nagyon anyás,ilyenkor vagyis ebben a korban ez előfordul.szoktad másra hagyni?úgy értem,hogy ha dolgod van,ki szokott rá vigyázni? A strandolásról annyit,hogy mi is imádunk járni,de inkább csak élmény fürdőbe,az a legjobb.Alex imád pancsolni,nem hiába vízöntő.A nagyobb gyerekeim 4évesen tanultak meg úszni,Alexom meg szeptembertől kezdi az uszodát.biztos ő is seccpecc alatt megtanul úszni.

mó73

Benszi, csodásak az ikrek. Ilyenkor mindig irigykedem, hogy Zéti tesója meggondolta magát, de aztán eszembe jut, hogy mennyit küzdöttetek az elején és rájövök, hogy ennek biztos így kellett történnie. :wink:

Szandra, csodás a Te lánykád is és általában minden gyerkőc.

Lukrécia, pont ma jutottál eszembe, amikor ránéztem a naptárra :D Falat még mindig csodszép. Igazi csajszis. A párja nélkül meg szinte már el sem tudom képzelni.

Zé-vel nemrég jöttünk haza a sétából. Olyan szépen alszik a babakocsiba, hogy nem merem kivenni belőle. Tegnap mázsáltuk fürdés előtt pucéran: 4150g. Alakulunk :D

KépKép
süni76

kaptunk ma gyönyörű meggyet a barátainktól,ma ki kell találnom mit csináljak belőle,mert még nem nagyon csináltam eddig meggyből se lekvárt,se szörpöt,nincs ötletetek?ma reggel kimagoztam,aztán majd lesz valami.dobok képeket: Kép Kép Kép Kép Kép

mó73

Vikkatának!

Dorka eltérő értékei:
MCH 25 pg (27-35)
Alfa-2 globulin 12,2% (7,1-11,8)
Béta-2 globulin 3% (3,2-6,5)
Gamma-globulin 9,8% (11,1-18,8)
IgA 0,12 g/l (0,2-1) ez volt nálunk a gázos, a többire nem mondtak semmit
Remélem segítettem kicsit.

Benszi!

Püt én is kérhetem?

Mindenkinek csodaszép/ek a gyerkőce/i!

Ne veszekedjünk!

Timy!

várunk ám benneteket játszózni, ha ráértek!

Judit

jucicuki

benézek egy kicsit,vszandra,néztem a képeket nagyon cuki a kislányod. mi szombatra tervezzük újra az állatkert látogatást.majd jelentkezem. :)

mó73

Luki
Végre te is előkerültél :D édes kiscica mekkorát nőtt :D Tényleg írhatnál róla bővebben!!!Sikerült találnotok albérletet?Hogy telnek napjaitok?

Szandra
Ilyen butaság eszedbe ne jusson többet!!!Ezt a tündért pedig ne dugdosd többet előlünk :D

Benszi
Nagyon jók a képek!Balu helyes kis pasi,Dóri pedig igazi huncut.Én is kiváncsi vagyok Boti hogy birja majd a vizet.

Vicuska
Ramika továbbra is szépséges.Nagyon jót nevettem a rajzolós sztorin :lol: tényleg nem lehet rá haradudni :D Végül azt a munkát vállaltad amiről kérdezted a véleményünkről annóvagy maradt a régi?

Elan
Derekad?Gábor nagyon komolyra vette a figurát :D Mi történt vele?Nálunk is vissza esett az étvágya átmenetileg,de 2 napja iszonyat mennyiségeket megeszik megint.Sajnos az elaltatás még mindig probléma :(

Szerencse ,hogy nem lett nagyobb baj!Én fagyasztóba szoktam tenni,később jó lesz pitének vagy szósznak :D

Benszi,Vicuska,Luki és a többi nagyobb gyerekes anyuka!

Ti adtok már a gyerekeknek dióstésztát?A dió miért van tiltó listán,mert fulladást okozhat vagy mert allergiát is?Van valami ötletetek reggelire,mert már annyira egyhangú Boti repertoárja.Sonka,párizsi,virsli,sajt ,rántotta,bundikenyér,vajas kalács a mostani.ma egy kicsit gabonapelyhezett velem rizstejjel,úgy látom bejött neki.Tényleg tejet mikortól kezdtétek el adni?van aki másfél éves kora elött?
gabicsibe

Gabicsibe!

Én úgy tudom, hogy dió és mogyorófélék, főleg az amerikai két év alatt tilos, mert súlyos allergiás reakciót okozhat.
Én másfél évesen próbáltam először a tejet, Dorkának nagyon csúnya lett tőle a pofija, így tápszerezünk még, pedig egyéb tejterméktől nincs baja :shock: .
Már ötletem nagyon nincs reggelire, mit amiket írtál. Esetleg amerikai palacsinta, azt lehet sósan és édesen is. Ha íróval készíted a tésztát, barnalisztből és zabkorpával, akkor még egészséges is.

Judit

jucicuki

Gabi, azt az állást végül meghirdették, a régi munkakörömbe megyek vissza.
A dió allergizál, azért nem lehet. Én még nem adtam Raminak, mogyorót se. Ez tök változatos reggeli amit írsz, szupi, hogy ezeket mind megeszi, Rami csak a ciniminist.
Én tejet 15 hósan adtam neki először, semmi baja nem lett, fel sem forraltam. Végül is azért, mert nem fogadta el a tápszert viszont nem bírt elaludni iszike nélkül, így bánatomban azt raktam a cumiba és bejött! Imádja, főleg kakaóval. :lol:

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

2éves kor alatt én se adtam diót meg hasonló magot,de 3éves korától a pisztáciát viszont nagyon szereti.akár csak az apja. :D

mó73

Köszi csajok!
Még egy hülye kérdés:és a mákostésztát?Mi a véleményetek a kakaóscsigáról reggelire?vagy hagyjam az egészségtelen dolgokat? :D
Szerintetek érdemes elmenni tengerparta 1 éves gyerekkel?Olyan hotelre gondolok ahol gyerekmedence és játszótér is van.
gabicsibe

Gabicsibe, nem semmi, miket reggelizik Boti! :-o

Gabi még mindig csak tápszert tol reggelire... egyszerűen nem eszik meg olyan mennyiséget darabosból, hogy jóllakna vele. Az én reggelimből (lekváros kenyér, általában) csipeget, de ennyi.

Boti kivárja, mire elkészíted a reggelit? Mert nálunk az is probléma, hogy Gabi felébred, és rögtön arénázik a tápszere után. Ha nekiállnék neki rántottát csinálni, vagy kenyeret kenni, kitörne a parasztlázadás :D Mondjuk egyelőre úgy tűnik, ez még odébb van...

Ja igen, reggeliötlet: zabkása, tejbegríz (rizstejből), lekváros kenyér, padlizsánkrémes kenyér... de szerintem nagyon változatosakat csinálsz neki így is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elan 2009.07.09 15:31-kor.

Kép
elan

Elan
Nálunk is tápival kezdődik a nap,de 1-másfél óra múlva kéri a reggelijét is.Így általában győzi kivárni :D
gabicsibe

gabicsibe,szerintem nem egészségtelen.nekem is korán kezdték a darabost.de a pépekkel ,hogy álltok?nálunk az is sokáig ment,olyan jó ízekben lehet kapni.a nyaralás nem korai,mi 4 hónapos kortól kezdtük.a pancsolást is élvezik a kicsik,kár lenne kihagyni.

mó73

Gabicsibe, ha el tudtok menni tengerpartra, és kedvetek is van, szerintem menjetek nyugodtan. Az utazás hosszától eltekintve van olyan jó, mint a Balcsi. Főleg, ha bababarát helyre mentek.

Ami a kakaóscsigát illeti, őszintén szólva én egyelőre nem kényeztetem Gabit ilyenekkel, igyekszem nem adni neki "üres" kalóriákat. A múltkor mondjuk megfeleztünk egy túrórudit, de rendszer nem lesz belőle. Előbb-utóbb amúgy is kiköveteli majd magának, most még hadd egyen egy kicsit olyan dolgokat, amiknek tényleg van a szénhidráton kívül más hasznos tartalma is.
elan

Sziasztok,
Vagyok én is, csak szokás szerint a csajok lefoglalnak. :lol:
Visszaolvastam, és csak röviden :wink:
Örülök, hogy jöttetek régi csajok! :D :D :D Most már nem eltűnni! :wink:

BIBAR, Sajnálom, hogy nem sikerült, na de majd ősszel. :wink: És tényleg kész pasi lett Oli! Kérünk beszámolót a nyaralásról! :D
GOMBA, Csodaszép helyre fogtok költözni! :wink:
SÜNI, Nálunk Blanka cumizik, Zsani meg az ujját szopja. Szerintem semmivel nem jobb, sőt… Zajhoz mi is szoktattuk őket, szerencsére nem is igazán ébrednek fel semmire, csak ha már amúgy is kialudták magukat. :wink:
KATA, Utólagosan is boldog szülinapot Lőrincnek! Nagyon helyes kispasi, és az a rengeteg haj. :shock: Kész vagyok tőle! Grat a vizsgához!
ELAN, Derekad? Nálunk is csak akkor javasolják a bárányhimlő ellenit, ha közösségbe mennek. Mi még nem adatjuk be, még várok vele. :wink:
KRISZTA, Nálunk nem volt gond a járóka használatával, beletettük őket és kész. Szerintem minél korábban beleteszed, annál jobban megszokja. Aztán majd úgyis jelzi, ha már nem érzi jól magát benne. :wink: Én még mindig használom, ha ki kell mennem pl. a postáért. Életveszély őket egyedül hagyni. :lol:
AGNESE, Nagyon ügyi Zalán, hogy már egyedül felül! :D
MÓ, Jól néz ki a grill, amit csináltatok! Alex helyes kispasi! Én sem tudok fogyni, pedig nagyon-nagyon kéne. Le se merem írni mennyit! :shock: :oops:
BENSZI, A pü-re én is kíváncsi lennék, mert nekem sem sikerült megfejtenem. :oops:
VICUSKA, Végre, hogy te is írtál. Hova jársz Harasztin angolra? Majd nekem is kéne, mert már mindent elfelejtek. Gyönyörű Rami! Sajnálom, hogy vissza kell menned!
WITCH, Azta mekkora a lánykád! :shock:
NIKA, Ti is szép nagyok vagytok! :D
SZANDRA, Na ne viccelj már, jó hogy itt vagy! :D Zsani se találja még rendesen az egyensúlyt, és nem is tud menni max. 5-6 lépést, azt is nagyon botladozva. :lol: Nagyon cuki Mietta!
LUKI, És végre te is! :D Nem ér eltűnni. Írjál magatokról is légyszi! A 2-ik kép olyan szuper, azok a hatalmas szemek!
GABI, Szerintem elég változatos ez a reggeli, hidd el. Mi még tápit reggelizünk, és utána az ebéd jön. Mivel későn kelünk reggel, így inkább a következő kaja az ebéd nálunk, és vacsira szoktak kapni ilyesmit amiket írtál. Én nem adtam még kakaóscsigát, és egyenlőre azt hiszem nem is fogok, próbálom mellőzni az ilyen édes dolgokat amíg lehet. :oops:
Tejet másfél éves koruk előtt nem tervezek adni, max. utána. Én egyenlőre tápszerezek. :wink:
Valószínűleg mi is megyünk nyaralni Horvátba, szóval ha van kedvetek, miért ne mennétek. Szerintem nem sok különbség van a Balatonhoz képest, max. tényleg kicsit hosszabb az út, na meg a víz sós. :lol: :lol: :lol: 3-asban mentek?

Szuperek a képek, mind! Az állatkertesek, a pancsolósok, stb... :D
Én is hoztam 3 képet a fotózásról :wink:
Kép
Kép Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe!
De cukorfalatok a csajok!Ikresbe miért nem jössz?Neked is írok majd püt!

Elan!
Próbálgasd vacsira is a darabosta adni neki és hagy hogy egyedül egyen!

Gabicsibe!
Nálunk is ilyen reggelik vannak,feltéve ha megeszik!Mostanában nem esznek valami jól és főleg nem a főtt ételt!
Tejbegrízt főzz neki,palacsintát,melegszendvicset.Mi ma lekváros palit ettünk,mert a rántottát nem ették meg!
Dió és a többi csonthéjas 2éves kor alatt nem ajánlott!
Mákostészta meg pörget ezerrel és ami benne van sem tesz jót a kölöknek.Helyette csinálj grízes tésztát lekvárral!
Menjetek tengerpartra,bár nagy pihire ne számíts,de mindenképp feltöltődés lesz szerintem!

Juci!
Neked is írok püt!

Mi is tápszerezünk még,de fele tej és fele tápszer.Ők így alszanak el!Délben és este is!A tápban minden nyomelem és ásványi cucc meg vitamin benne van,amit nem nagyon tudsz máshogy bevinni!
Bár rendes tejet is szoktak meg kakaót is inni!Asszem én 15hós koruktól próbálom adni nekik a tejet!Először felesben,de nem jött be,majd egy kis cukorral,majd szép lassan elvettem a vizet belőle és a cukrot!Kakaót csak pár hete iszunk!

TEgnap 3órát aludtak nappal,éjjel megint többször keltek,ma meg 2 és fél órát nyomtak nappal!Ja és szinte semmit nem akartak ma enni a kölesgolyón meg a ropin és pár falat szendvicsen kívül.
Vendég

Benszi!

Hatalmasak az ikrek, nem lehet könnyű dolgod velük... Ahogy írod, hgoy milyen elevenek... :lol:
Annyira aranyos ahogy szeretgetik egymást :)

Nika!

Akkor ti sem kisméretben utaztok :)

Vszandra!

Mietta csoda szép, a kajcsi miatt ne aggódj, a melegben mi sem kívánjuk az ételt :) édi lehet tolatva :)
A műtétet tolom ameddig lehet de sok mindent mérlegelnem kell még...

Luki!

Falat igazi nő, annyira csodaszép...

Vicuska!

Nekem folyamatos fájdalmaim vannak, és elég problémás a dolog, mert köztes vérzések is vannak, bőr problémákat is okoz, egy időben körmeim sem voltak, de nem sorolom mi mindent... 2006 óta minden évben műtenek... Szeretnék még a fagyibabákért vissza menni, de nem tudom lesz e esélyem...

Elan!

Gabi igazi kis fotómodell, a második kép nagyon jól sikerült, de a fotó alanyé az érdem :)

Mó!

Meggy lekvárt nem tudsz csinálni? Mi is most főztünk be, mi minden nyáron befőzünk lekvárt, meg gyümit is rakunk el... :)

Rebe!

Csodaszépek a lánykáid, el sem hiszem,hogy mikor utoljára taliztunk ,ág a a pocakodban voltak :)

Kriszta!

Uszi szombaton?

Rólunk annyit, hogy danoninot eszik a csaj, a doki néni javasolt yoghurtot, mert nincs ugye tápi... De a túrórudiból is benyomja a túrót :) Szerencsére semmi baja tőle. Lánykám már elég sok mindent eszik a kora ellenére :)
Most néhány kép közkívánatra :)

Kép a parton

Kép alszok mint a nagyok

Kép angyalkám

Kép anyával jó fürcsizni :)

Kép elaludtam a vízben

Kép mama de most miért

Kép megérkeztünk balcsira

Kép meleg van

Kép szeretem anyut

Bocsi ha kicsit sok voltam...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

rebe,édesek a lányok,rég írtál ,gondolom lefoglalnak a kicsik.hátha egyszer össze futunk Harasztin :) :) witch,jók a képek ,a lánykád olyan mint Alexom volt,ő is ilyen jó kajás volt,korán már mindenfélét evett,azért is ilyen egészségesek.meg van már a recept,feléből meggy lekvár lesz,másik feléből pedig meggyszörp. :)

mó73

Gabicsibe, hajrá tengerpart!

Rebe, de szépek a lányok és már nem olyan egyformák!
Gyere gyakrabban, legalább képekkel!

Jamina édes kis gombóc!

jucicuki

Benszi
Nagyon helyesek a lurkók. A közös kép, amelyiken szeretgetik egymást a kedvencem. :D Annak ellenére, hogy azt írod, hogy satnya Dórid haja, én elfogadnám magamnak a göndör fürtjeit.
Nekem is küldenél privit?

Elan
Gabi nagy csibész lesz....vagy már az is :wink:

Luki
Falatka csuda édes, nagyon jól áll neki a piros kalap. :D

Szandra
Szép kislánykádnak előre kívánok Boldog Szülinapot, mert nem biztos, hogy jövök még addig. Milyen tortája lesz?

Vicuska
Rami nagyon szép nagylány.

Nika, Witch
Nem semmi méretekkel rendelkeztek. Zalán most 68cm és 7000g.

Gabicsibe
Mi még szoktunk reggelire enni lekvár helyett olyat, hogy kis margarin vagy vaj a kenyérre, erre vékonyan méz és friss gyümölcs rászelve. Én eperrel, banánnal és őszibarackkal szeretem. Nagyon fincsi. Vagy, ha van egy kis időd reggel , akkor almás palacsinta. Alma reszelve, tojás, liszt, tej vagy víz, összekeverni és már lehet is pici lepénykéket sütni.kb egy nagy kanállal lapítva egy lepény. Cukor nem igen kell bele, ha édes almát választasz. Miló nagyon szereti, szoktuk vacsira is enni leves után. Aztán lehet körözöttet is kenni a kenyérre, vagy bele is töltheted paprikába, ha már el tudja rágni a paprikát. Tonhalkrém konzervből, tojáskrém is mehetnek egy éves kor után. Most ennyi jutott eszembe.

Rebe
Szuperek a fotók, nagyon szépek a csajok. :D

Rólunk. Milóból mostanában dől a hülyeség. :lol: Néha nem tudom, hogy nevessek vagy sírjak rajtuk. Szerencsére mulatságos dolgokat is tud mondani. Pl. Van egy kis laptopja, amin egy női hang mondja, hogy "válassz egy feladatot." Ha nem kapcsolja ki, miután megunta a játékot, akkor mondogatja tovább. Egyik nap hallom, amint mondja a laptopnak, miközben már autózott, hogy "néni, nem választok feladatot. :D Persze a "néni" csak mondta tovább. :wink: Erre Miló újra. Már mondtam neked néni, hogy nem választok. :lol: Tegnap este meg mondja nekem: beteg vagyok, nagyon beteg, a rendőrautó elvisz az állatkórházba.... :lol:
Volt egy csúnya szó(basszus), amire rászokott, nagy nehezen már leszokott róla, de múltkor kicsúszott a száján, de eszébe juthatott, hogy nem szabad, mert a vége már nagyon halk volt. Megkérdeztem, tőle hogy mit mondtál?! Erre ő:csak azt, hogy orgona ága, barackfa virága...... :lol:
Zalán napról napra ügyesedik, miután felül játszik két kézzel, sokáig nem dől el, és egyre ügyesebben mászik. Ezzel csak egy baj van, hogy most már nem akar nagyon a járókában lenni, hanem mászna körülöttünk. Na ez az időszak nem lesz egyszerű, mert a Milónak meg vannak apró játékai.
Az ígért képeket hamarosan felteszem.

Kép

Kép
agnese

A képek, sok lesz :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
agnese

Agnese, szépek a srácok!

Hű, Miló igazi komoly nagyfiú már.
Én is úgy várom, hogy magyarázzanak már a nőcik :wink:

jucicuki

witch,hát ma csinálom a lekvárt,hírtelen annyi receptet kaptam,annyi a segítőkész ember ,a másik fórumon is,meg itt a környéken is ,igaz hogy mind más egy kicsit,de a lényeg ugyanaz,úgyhogy biztos finom lesz.Jamina biztos jól érzi magát meg ti is.A 2 nagyobb gyerkőcöm kezdi a tanulást a jogsihoz,már alig várták.most veszem észre ,hogy elszálltak az évek . :) most rohanok ,mert ma elég zsúfolt a program :)

mó73

Sziasztok!

Lányok,
a ma reggelemet a Heim Pál kórházban kezdtem :( Uche apukája rosszul lett, elájult és a kezében volt Uche. Így a gyerek fejjel esett le a földre nagyon beütötte. Gyorsan felkaptam és utána az apját ápoltam, hogy észhez térjen.
Uchenak hála Istennek semmi baja, de én úgy megijedtem, hogy azt hittem, hogy a szívem kiszakad a helyéről.

Bocsánat, hogy most nem írok a picurokról, később pótlom.

üdv
Kriszta

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Kép
tubikriszta

Kriszta!

Hívtalak, nagyon megijedtem a soraidon, mindenki jól van?
Uche, Párod?

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

kriszta,mitől ?én is megijedtem,múltkor az én férjem is nagyon rosszul lett,magas vérnyomás,már másodszor először tavaly rohantunk a kórházba mikor az orrvérzése nem állt el.múltkor meg a fejfájás.most megy majd újra kivizsgálásra.írj majd,ha tudsz.

mó73

kriszta,írtam iwiw-re.

mó73

Szia Witch,

igen, sajnos pont altattam Uche-t, így nem tudtam felvenni, én is hívtalak, de nem voltál elérhető.
majd még hívlak a holnapi nap miatt is.
jól vannak, a páromnak van egy visszatérő betegsége, amire nincs gyógyszer már kivizsgálták, és sajnos előfordult már, de gyerekkel még nem :(

Mó,
Sajnos ez is a vérnyomással és az idegrendszerrel függ össze. Ha felkel éjszaka eddig nem volt semmi, ha én ébresztettem akkor szinte mindig elájult, most nem én ébresztettem és megtörtént :( mégis. Tréningezni kell magát itthon más gyógymód nincs rá sajnos.
azt hiszem attól függetlenül belemélyedek és ha kell magánrendelésre elviszem egy szakértőhöz, mert azért már kezd ez durva lenni.

Kép
tubikriszta

Uche is jól van, őt megröntgenezték és egy sebész is megnézte, hogy biztos ami biztos. Így nem tartottak bent minket, mert hála, hogy nem találtak semmit. Szegénykém most mindig felsír, ha alszik, gondolom azért, mert benne is benne maradt az esés és az ijedtség.

Kép
tubikriszta

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?