Sziasztok,
Vagyok én is, csak szokás szerint a csajok lefoglalnak.
Visszaolvastam, és csak röviden
Örülök, hogy jöttetek régi csajok!
Most már nem eltűnni!
BIBAR, Sajnálom, hogy nem sikerült, na de majd ősszel.
És tényleg kész pasi lett Oli! Kérünk beszámolót a nyaralásról!
GOMBA, Csodaszép helyre fogtok költözni!
SÜNI, Nálunk Blanka cumizik, Zsani meg az ujját szopja. Szerintem semmivel nem jobb, sőt… Zajhoz mi is szoktattuk őket, szerencsére nem is igazán ébrednek fel semmire, csak ha már amúgy is kialudták magukat.
KATA, Utólagosan is boldog szülinapot Lőrincnek! Nagyon helyes kispasi, és az a rengeteg haj.
Kész vagyok tőle! Grat a vizsgához!
ELAN, Derekad? Nálunk is csak akkor javasolják a bárányhimlő ellenit, ha közösségbe mennek. Mi még nem adatjuk be, még várok vele.
KRISZTA, Nálunk nem volt gond a járóka használatával, beletettük őket és kész. Szerintem minél korábban beleteszed, annál jobban megszokja. Aztán majd úgyis jelzi, ha már nem érzi jól magát benne.
Én még mindig használom, ha ki kell mennem pl. a postáért. Életveszély őket egyedül hagyni.
AGNESE, Nagyon ügyi Zalán, hogy már egyedül felül!
MÓ, Jól néz ki a grill, amit csináltatok! Alex helyes kispasi! Én sem tudok fogyni, pedig nagyon-nagyon kéne. Le se merem írni mennyit!
BENSZI, A pü-re én is kíváncsi lennék, mert nekem sem sikerült megfejtenem.
VICUSKA, Végre, hogy te is írtál. Hova jársz Harasztin angolra? Majd nekem is kéne, mert már mindent elfelejtek. Gyönyörű Rami! Sajnálom, hogy vissza kell menned!
WITCH, Azta mekkora a lánykád!
NIKA, Ti is szép nagyok vagytok!
SZANDRA, Na ne viccelj már, jó hogy itt vagy!
Zsani se találja még rendesen az egyensúlyt, és nem is tud menni max. 5-6 lépést, azt is nagyon botladozva.
Nagyon cuki Mietta!
LUKI, És végre te is!
Nem ér eltűnni. Írjál magatokról is légyszi! A 2-ik kép olyan szuper, azok a hatalmas szemek!
GABI, Szerintem elég változatos ez a reggeli, hidd el. Mi még tápit reggelizünk, és utána az ebéd jön. Mivel későn kelünk reggel, így inkább a következő kaja az ebéd nálunk, és vacsira szoktak kapni ilyesmit amiket írtál. Én nem adtam még kakaóscsigát, és egyenlőre azt hiszem nem is fogok, próbálom mellőzni az ilyen édes dolgokat amíg lehet.
Tejet másfél éves koruk előtt nem tervezek adni, max. utána. Én egyenlőre tápszerezek.
Valószínűleg mi is megyünk nyaralni Horvátba, szóval ha van kedvetek, miért ne mennétek. Szerintem nem sok különbség van a Balatonhoz képest, max. tényleg kicsit hosszabb az út, na meg a víz sós.
3-asban mentek?
Szuperek a képek, mind! Az állatkertesek, a pancsolósok, stb...
Én is hoztam 3 képet a fotózásról