Bogi: Füge zabálnivaló, nagyon ügyes!
Sírással meg mi is nyomunk ilyeneket ám (fiú létünkre), a könnyezés is megy élből, ha üres a poci... Így nálunk sem igen jön szóba a sírni hagyás, szívem szakadna meg.
Bár tegnap egy kicsit hagytam magában hüppögni, mert már nagyon ki voltam... unatkozik... 2 percre tudja magát lekötni aztán már méltatlankodik.
Régebben ez nem így volt, nem tudom mi történt.
Fellelkesültem rajtatok, mi is belecsapunk a kenguruzásba, hátha mobilisabbak leszünk tőle. Annyira talihiányom van.
Zsufi: Marci nagyon szépséges a medencében! Nagyon jók lettek a képek!
kaandi: gépem az van, csak időm nem volt tegnap jönni. Efe úgy döntött sztrájkol, és csak velem hajlandó ellenni. Így semmit nem csináltam egész nap, csak őkelmét szórakoztattam...
Csak addig a 1,5 óráig volt nyugtom komolyan míg lementünk az MC-be.
Mindenképpen mindenféle összeröffenésben benne vagyok! Medencésben meg pláne, mert szerintem nekem idén össz-vissz annyi is jutna a pancsolásból.
Egyébként ha apátok dolgozik, akkor akár ti is jöhetnétek hozzánk, mert ilyenkor kocsi az van felteszem...
Vagy mehetünk MC-be együtt.
Hel: csúcs a kiscsaj, nem semmi miket művel már! Így néztem én is:
És köszi a fürdőrucis linket! 2 is van ami nagyon megtetszett nekem is.
Zsu: tegnapi kakink igen érdekes állagúra sikeredett, és korábban volt már hosszabb kimaradás is, de aztán mindig rendeződik a dolog. Egyébként nálunk is a napi 1-2 az alap.
Zetibebi: gyerkőcök édesek! Nálunk abból a lelkesedésből néha kicsit sok is akad, amit te hiányolsz párodtól... Nem lehetne hogy küldök belőle egy kicsit?
Julcsi: na ezek szerint a tegnapi frontokat éreztük meg mi is. Remélem ma jobban vagytok! Mi eddig igen, fiacskám durmizik... éjjel sem óránként ébredt most mint tegnap, csak egyszer, mert rajtakaptam hogy álmában fekvőtámaszozik és körbeforod, meg popsitemel, aminek az lett az eredménye, hogy lebuccolta a rácsot
.
Amikor meg mértem a szundikat 13 óra lett egy nap éjszakástól, azthiszem te is ennyit írtál, ugye? De az nálunk egy jóalvós nap volt.