Új privát üzeneted érkezett!

Bogi, nalátod, nem is olyan nagy dolog a buszozás :wink:

Keddi tali nekem kilőve, mert végrevégrevégrevégre úgy néz ki, hogy a találtak baba-mama jógaoktatót ott, ahova kismamajógára is jártam, és ha igaz a hír, akkor kedden délelőtt lesz az első óra :D már alig várom :D elvileg sokan leszünk a kismamajógás csoportból :D délután meg megyünk Tomival, meg egy barátunkkal a Rómaira hekkezni 8)

Éjszaka nálunk is humoros volt, negyed háromtól negyed négyig szórakoztatott Adri. Egyébként édes volt, csak jobb lenne, ha az ilyen édesvagyok, nevetgélek, izgekmozgok, dobolokarácson, pörgökforgok programjait inkább napközbenre halasztaná... :roll: persze nem panaszkodom, hetente max két-háromszor ébred, akkor is csak egyszer, és általában két perc alatt visszanyugtatható. Csak ha egyszer igazán felébred... én ennyitől is hulla tudok lenni :oops: változatlanul minden tiszteletem azoké, akik többször kelnek éjszakánként, és még nem rokkantak bele!!!!!

KépKép

KépKép
stelly
 
 


stelly: mi is a római akartunk menni vacsizni, de idáig még nem volt pesztronkánk most meg nem tudom hogy visszaállt-e már a rend a rómain az árvíz miatt. Örülök hogy tudtok apával is csavizni végre ti is. Hosszabb távon nem tudom hogy bírnánk a buszozást de ez jó volt.

Kép
budabo
 
 


jaaa mi Adrival együtt megyünk 8) sszus az árvízre nem is gondoltam.......... remélem, keddre már rendben lesznek ott a dolgok!

KépKép

KépKép
stelly
 
 

 
 

Bogi, örülök, hogy ilyen jól sikerült a buszozás! :)

Millye, nagyon jó a kép! :D
Bencus is fél9-ig aludt, jót buliztak a fiaink akkor! :)

Julcsi, sajnálom az éjszakai bulit! Tegnap nagyon rossz napotok volt a front miatt? :roll:

Zétivera, jobbulást, és nem húzod le a csapat hangulatát, igenis máskor tessék megírni, ha van valami baj!
Oli és Zéti annyira édesek, nagyon szereti Zéti Olit, látszik a képeken! :lol:

Eszter,sajnálom hogy nem tudsz jönni kedden! :cry:
zsu83
 
 


Bogi: Füge zabálnivaló, nagyon ügyes! :) Sírással meg mi is nyomunk ilyeneket ám (fiú létünkre), a könnyezés is megy élből, ha üres a poci... Így nálunk sem igen jön szóba a sírni hagyás, szívem szakadna meg.
Bár tegnap egy kicsit hagytam magában hüppögni, mert már nagyon ki voltam... unatkozik... 2 percre tudja magát lekötni aztán már méltatlankodik. :( Régebben ez nem így volt, nem tudom mi történt.
Fellelkesültem rajtatok, mi is belecsapunk a kenguruzásba, hátha mobilisabbak leszünk tőle. Annyira talihiányom van. :(

Zsufi: Marci nagyon szépséges a medencében! Nagyon jók lettek a képek!

kaandi: gépem az van, csak időm nem volt tegnap jönni. Efe úgy döntött sztrájkol, és csak velem hajlandó ellenni. Így semmit nem csináltam egész nap, csak őkelmét szórakoztattam... :roll: Csak addig a 1,5 óráig volt nyugtom komolyan míg lementünk az MC-be.
Mindenképpen mindenféle összeröffenésben benne vagyok! Medencésben meg pláne, mert szerintem nekem idén össz-vissz annyi is jutna a pancsolásból.
Egyébként ha apátok dolgozik, akkor akár ti is jöhetnétek hozzánk, mert ilyenkor kocsi az van felteszem... :D Vagy mehetünk MC-be együtt.

Hel: csúcs a kiscsaj, nem semmi miket művel már! Így néztem én is: :shock: :shock: :shock: :lol: És köszi a fürdőrucis linket! 2 is van ami nagyon megtetszett nekem is.

Zsu: tegnapi kakink igen érdekes állagúra sikeredett, és korábban volt már hosszabb kimaradás is, de aztán mindig rendeződik a dolog. Egyébként nálunk is a napi 1-2 az alap.

Zetibebi: gyerkőcök édesek! Nálunk abból a lelkesedésből néha kicsit sok is akad, amit te hiányolsz párodtól... Nem lehetne hogy küldök belőle egy kicsit? :wink:

Julcsi: na ezek szerint a tegnapi frontokat éreztük meg mi is. Remélem ma jobban vagytok! Mi eddig igen, fiacskám durmizik... éjjel sem óránként ébredt most mint tegnap, csak egyszer, mert rajtakaptam hogy álmában fekvőtámaszozik és körbeforod, meg popsitemel, aminek az lett az eredménye, hogy lebuccolta a rácsot :? .
Amikor meg mértem a szundikat 13 óra lett egy nap éjszakástól, azthiszem te is ennyit írtál, ugye? De az nálunk egy jóalvós nap volt. :roll:

Kép
Kép
elif
 
 


Millye nagyon jó a kép!Én is én is ..le is beszélem apával...soha nem paintbaloztam.
Nem hinném hogy a fagyi...de ki tudja...ám bár nálam a torokfájás tradició...mint a májusi fogfájás :lol:

Bogi nálunk Petra kifejezetten élvezi a buszozást,sőt én ki is szoktam venni a kocsiból és leülök vele úgy...(mondjuk itt a buszozásnak is más formája van 5percenként jönnek a buszok,a babakocsit nem kell felemelni se, úgy feltudok szállni,és a babakocsik helye mellet van kialakítva ülős hely(lehajthatós)...és ha valaki ott ül,már pattan is fel mert tudja hogy oda babakocsi megy és a anyuka fog oda leülni.
Stelly..remélem tudtok menni éttermezni :wink:
Zéti: :evil: ne hülyülj már nem húzod a csapatott,és senki sem húzza...mindenkinek vannak gondjai és azért vagyunk hogy meg hallgassuk egymást,ha tudunk segítünk!
Jobbulást neked is!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


stelly: mi napközben csavizunk egy kicsit Fügével és ha tudunk este egy kicsit el ketten, lehet hogy csak romantikus séta,fagyizás - hmmm fogyókúra :oops: -

zsu:hogy van a lábad? nem is írtam még az én jobb bokám be van dagadva és a térdeim már lassan két hónapja fájnak, de eddig nem foglalkoztam vele, de így hogy mostmár a bokám is bedagadt és fáj, lehet hogy kéne, csak nem tudom hova érdemes menni..sebészetre ?

elif: hajrá!!!! tessék próbálni és csavizni. Én szerintem annyira bátor mint Stelly sosem leszek.

zsancy:itt is van olyan busz amire feltudsz kocsival szállni, de nem mindegyik. Na ma azért jó példa volt hogy elég sokan voltak a buszonk, de ahol mi megálltunk elöl senkinek nem jutott eszébe mondani hogy tessék átadom a helyet üljenek le a babákkal. Engem nem is zavart, csak most hogy te írtad eszembe jutott. Ha hosszabb távra mennék biztos zavarna ha nem tudunk leülni.

Kép
budabo
 
 


Julcsi: én fiacskám aztán tényleg nagy nyelvöltögetős, de összefüggést nem látok aközött, hogy én csinálom-e neki vagy nem. Neki csak úgy alapból általában kinn a "kis" hegyes nyelve. :lol:
Nálunk a legujjabb most, hogy oda-vissza adogatja egyik kezéből a másikba a dolgokat, meg ugye a popsiemelés, amit már háton is csinál, ilyenkor olyan mintha hídba akarna menni. :shock:

A legjobb játék most nálunk az üres rizses zacskó. (csak kis csomag, nem 2 kg-os meg ilyesmi amit a fejébe húzhatna) Coooool! 8) Kreatív a gyerek most mit mondjak...

Kép
Kép
elif
 
 


Zsu83 köszi! Összebeszéltek a kishapsik :D :D :D Ma is mentek csavizni? :roll:

Elif de jó Elif akkor tudtok jönni a talira?

Minitali lassan pontosítani kéne mert már csütörtök van :roll: hány órakor és akkor végül is hol?

Zsancy köszi! :D Nekünk a főnökünk vett paintball puskát meg maszkot mindenkinek és csapatépítés gyanánt jártunk paintballozni :D A torokfájásra nagyon jó a Homeogene 9! :wink:

Budabo na végre van egy kis szabadidőd, hogy kereszt figyel Fügére! :roll: Majdnem ilyen gépe van a férjemnek... :roll: és amint látom HD funkció is van rajta (magasabb felbontás)... szerintem érdemes lenne megnézni közelebbről! Elég sok választható témaprogram van benne az is jó és a videófelbontás 1280 x 720! 15x optikai zoom is jó! Ezt írják róla: "Olyan kis átlagos, képminőségű, olyan kis átlagos tudású, olyan kis átlagos árú. Érződik ezen a fényképezőgépen, hogy a kezdőknek készítette a Fujifilm. "
Kép

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


millye: füge alszik 1.5órája :shock: :shock: :shock: lehet hogy ennyit a délutáni alvásról :cry: Naaaaaaa látszik hogy mennyire nem értek én a géphez, mert a jobb oldalról alig mond nekem vmi valamit. Mondjuk a mostani gépen videofelvételnél nincs zoomolás. Pl.ez jó lenne ha lenne. Az biztos hogy elmegyünk és vhol megnézem élőben, kézbe veszem...stb. Meg ha lehet estleg 6 havi részletre, nem egyben. - ha kamatmentes - ugyanannyira jön ki akkor nem adunk ki egy összegben ennyit.
Járókára alkudok :oops: próbálom a csajt puhítani, jó lenne ha összejönne. A nagyobb fajta járóka Cam 105-105-ös elég jól összecsukható és vadi új, boltbezárás miatt ürítés és probálom 11ért elhozni. Az még teljesen jó ár lenne, de lehet hogy kicsit pofátlan vagyok és ennyiért nem fog összejönni :oops: majd kiderül hogy adja-e.

Kép
budabo
 
 


Millye: hát mindenképpen megpróbálunk menni, de még meglátjuk... azért inkább a kocsira szavaznék még hosszabb távon. :roll:

Most meg épp szállás után kutakodom, mert az imént találtuk ki apócával, hogy elruccannánk valahová a hétvégén felfrissülni egy kicsit. :) A végén mégsem csak kaandiék medencéjére kell ácsingóznom...

Kép
Kép
elif
 
 


Bogi, remélem, összejön nektek a kettesben séta, fagyi (fogyókúrát tojd le arra a rövid időre!)
Bátor nem vagyok ám én! Csak Adri rugalmas :) meg tudod, a kényszer nagy úr :wink: ha egyszer nincs itthon autó, és szeretnék találkozni, akkor marad a busz :D

KépKép

KépKép
stelly
 
 


stelly: bátor vagy! :lol: az én szememben legalábbis igen. Én nem mernék kocsival se elindulni vele hosszabb útra, mert paráznék hogy minden okés legyen. Először még apával is amikor vittük para anyu votlam, mostmár nem.

hugic: megérkeztek ám a szúnyogok hozzánk! Rendeltél nyakláncot? Én vettem bio szunyog,kullancsírtó spayt, megyünk erdőbe ott be kell kennem kiscsajt.

Kép
budabo
 
 


Sziasztok lányok!

Próbáltam visszaolvasni, de csak felületesen. Egészen idáig takarítottam, mert úgy volt, hogy munka után jön hozzánk a páromnak az a munkatársa meg felesége és kisbabája, akiknél múltkor voltunk. Aztán le kellett mondanunk, mert mértem egy hőt Hannának és 37,7. :( Inkább lemondjuk, nehogy a kisbabájuk elkapjon valamit Hannától. Viszont ez azt jelenti, hogy nem allergia, hanem valószínűleg benyalt valamit. De úgy tűnik, hogy enyhe valami lehet, mert nem hány, nem magas a láza és reggel már egész jó volt a kakija. Bár azt hozzá kell tennem hogy kapja a smectát és a protexint. Így az utcára sem vihetem ki, mert elég ramaty idő van...

Viszont a jó hír, hogy nagyon lelkesen gyakorolja az átfordulást. Persze aztán egyfolytában hív, mert visszafele még nemnagyon megy. Bár már ma is sikerült visszafordulnia. :D

Panna
pandusika
 
 


Megkaptuk a rota2-t! Kakira nem mondott semmit a doki, glicerines kúpot adjak neki, ha sehogy se sikerül a kaki, de csak akkor ha már Bencust is zavarja! Pukizni tud, és az jó! Most csináltam neki cukros kamillateát hátha! :roll:

Panna, doktornéni szerint lehet átmenetileg hasmenéses jellegű a széklet a rotától, mert legyengített vírust kapnak a babák! :roll:

Elif, nálatok hány nap volt a leghosszabb kakiszünet? :roll:

Bogi, köszi jól van a lábam, de azért még érzem tompán a fájdalmat, főleg a nagy melegbe! Én a sebészetre mentem!
Lehet hogy neked az izületeid fájnak!? :roll:

Millye, az anyukám elvitte Bencust sétálni, én meg itthon töltöm a lemerült aksijaimat! :D
zsu83
 
 


Panna, Hannának jobbulást! Szegénykém! :cry:
zsu83
 
 


panna:jobbulást nektek!

zsu: nem tudom, minden le-fel állásnál, leülésnél, guggolásnál, ha állok és megyek nem gáz, de a bokáim is fájnak. Nem volt ilyen jellegű fájdalmam sosem... :oops:
Millenáris vagy Margit???????

Kép
budabo
 
 


panna: ja és nagyon gyorsan ráfog jönni hogy kell visszafordulni és akkor nincsmegállás! :lol:

Kép
budabo
 
 


Hannának mennek a gyógypusszancsok!

Zsu: tán 3 és fél nap, 4... Csak kétszer-háromszor fordult elő, és volt közte olyan, hogy szélcsöveztem este, mert már nagyon feszengett, fájt a pocija. Máskor meg megoldódott és jött a megakaki magától.

Kép
Kép
elif
 
 


Panna: Sajnálom nagoyn, remélem hamar túl lesz rajta. Megbízható orvosotok van kint?

Stelly,
babamama jóga jól hangzik, hamarosan mi is ki fogjuk próbálni, hátha bejön. :wink:

Kezet foghatunk, Elif, korábban fél órákat is eljátszott egyedül, most legjobb kézben, nagyon hamar elunja magát, és a legújabb, hogy sír, ha kimegyek a szobából... :shock:
Ami persze azt jelenti, hogy pszichológiailag előrébb lépett, csak kicsit nehezebb most... De sebaj, biztosan átmeneti a dolog Nálatok és nálunk is és jön majd egy könnyebb korszak.

Adél Unokahugomnak szeretnék tanulókutyust venni (és majd Marci is megörökli), de lányok, ez k... sokba kerül. :shock: Ti mennyiért vettétek?

Én s megyek pihenni, mert az elmúlt három éjszaka az én aksijaim is kicsit lemerültek... :?

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Nálunk 4 nap volt a leghosszabb, Zsu, de olyankor már én isszélcsövezek. Szerintem az jobb, mint a glicerines kúp, és nem érzem olyan nagy beavatkozásnak.
(Mondanom sem kell, hogy 3 nap után hegynyi... :roll: )

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Elif:
Dejó....mentek csavizni...merre mentek?
Lánykámnak a nyelvnyújtogatás utánzása nem jön be,de ha fütyülők ő azt próbálja utánozni...a csücsörítésig eljutott.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


julcsi: Kutyust mi kaptuk, de ténleg nagyon sok, Adélnak már biztos hogy nagyon tetszene,Füge helyett még én nyomkodom és tanulom a mondókát,dalokat. Régióban nézted?

julcsi,elif:Anya miért nem vgyok a kezeden hiszti nálunk is megy. Egy darabig nagyon jól elvan, járókában 1 órát elvan és mi csak ülünk mellette és beszélgetünk. A játszószőnyegén is elvan egyedül is és úgy hogy mellette vagyunk de nem vele foglalkozunk. Aztán jön sakálka Füge és akkor csak kézben. Ma mintha idáig nyugisabb lenne, aludta egy nagyot délelött, járókában volt és elvolt, levette a zokniját és "rágta".

Kép
budabo
 
 


Kép 1 fogú nagyfiú

Kép
Kép
abencze
 
 


julcsi:http://www.tulli.hu/index.php?manufacturers_id=55?cPath=2
De a corában a kutyus 8000 Ft.körül volt asszem.

Kép
budabo
 
 


abencze: Gratula CSongi első fogához!!!!!!!!

Kép
budabo
 
 


Végre sikerült képet feltöltenem! Dobok még fel párat, ha nem bánjátok!

Kép
Kép
abencze
 
 


Kép copfos csapat
abencze
 
 


Bogi, nekem a Margit szimpibb, de jó a Millenáris is! :)

Julcsi, tényleg nagyon drága a tanuló kutya, mi 9990ért vettük!

Abencze, gratulálunk Csongi első fogához!
Nagyon helyes kispasi! :lol:
zsu83
 
 



Kép reggeli idill
abencze
 
 


Kép igy utánoz

Ezt csak akkor csinálja ha fütyülök neki,amúgy nem szokta.

Csongor nagyon helyes kiskrapek!!!
KÉPEKET SOKAT!!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


zsu: ti jobban odavalósiak vagytok! nekem édes mindegy. Apa visz, csak döntsük el. Millye: hol legyen???????? És mikor? délelött?

Kép
budabo
 
 


abencze:nagyon szép családod van.
látom apa is kapott copfot :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Nagyon helyesek a babák Csongi és Petra! :D

Bogi, minket is Apa visz, nekem is mindegy, de szerintem jobb lenne délelőtt, mert keddre állítólag megint 30 fok lesz a hőmérséklet! :?
zsu83
 
 


zsancy: nagyon helyes!!!!!!

látszok hogy újra rámtalált egy pesztronka, mert ide ragadtam :lol:

Kép
budabo
 
 


Köszi csajok! Megszenvedett az egész család vele, de lekopogom, egy hete már sokkal jobbak az éjszakáink: én visszaköltöztem a saját ágyunkba (egy vékony fal választ el a Fiatalúrtól), így őt sem zavarja az én mocorgásom és én sem őt fülelem folyton. Eddig a ma éjszaka volt a legjobb, fél 9től 2ig aludt, 10 perc cici, majd 6.15kor ismét és fél 10ig aludt! Én már ettől sokkal-sokkal kipihentebb és kiegyensúlyozottabb vagyok! Egyébként Csongi változatlanul csak cicizni hajlandó, a tejem asszem pont elég neki. Stelly, talán Te írtad, hogy már nem elég Adrinak az egyik cicid: én Csongit szinte az első naptól mindekettőből etettem, mert (sajnos) én nem vagyok mellesleg nagyon eleresztve, ő meg nagy étvágyú, szóval ne aggódj, ez tök normális dolog.
Igyekszem még olvasni meg írni, puszi mindenkinek!
Ja, Panna, én nem tudom, mennyi volt a "versenysúlyod" és mennyi vagy most, de a fényképek alapján extra csinos vagy szerintem!

Kép
Kép
abencze
 
 


Kép Copfps buli volt

Zsancy, Petra is nagyon édi!
abencze
 
 


ááááá én is igy szeretnék kinézni majd 2gyerek után....irigykedek nagyon....na megyünk sétálunk kisasszony már nagyon várja...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Na a séta nem tartott sokáig, anyum hozta haza sietve Bencust, betrottyantott a fiatal úr, de úgy, hogy még a nyaka is szaros volt! :oops: :lol: A babakocsi csodával határos módon megúszta a kakahegyeket! :)
Most megvárnak már egy etetést, és utána újra indulnak sétálni! :D

Abencze nagyon csinos vagy! :)

És nem is újságoltam el, a doktornéni rábólintott, elkezdhetjük az almát, a levét és a pürét is! Apát felhívtam, hogy elújságoljam neki, de azt mondta, hogy majd csak szombattól kezdjem el Bencust kínálni, mert Ő is itthon akar lenni az első próbálkozásnál! Olyan jól esett csajok, hogy Apát is így érdekli a hozzátáplálás! :D
zsu83
 
 


Budabo az igen jól nyomja a kiscsaj az alvást! :shock: Remélem azért délután is fog aludni... :roll: Fényképezőgépre visszatérve miután nagyjából be van lőve az összeg... ezért hiába ajánlanék Canont vagy Nikont mert ezek nagyon jó gépek, de eléggé borsos az áruk...
összehasonlításként itt van 3 kép az első a férjem gépével lett készítve FUJI FinePix a második az őskori lelet Hp750-es és a harmadik Panasonic DMC FZ20.... szerinted melyik csinál jó képet? Majd utána leírom, hogy szerintem melyik...

Kép

Kép

Kép

Elif gyertek máááááááár... nem is tudtunk beszélni... :( Hova lesz a kirándulás?

Pandusika jobbulást Hannának.

Zsu83 Jól teszed legalább pihenteted a lábadat! A rota 2 oltásban adják?

Zsancy de édes Petra! :D :D :D

Minitali hát.... legyen a Margitszigeten... bár ott rosszabb a parkolás... de ott jobban el lehet vonulni.... és szerintem késő délelőtt úgy mint múltkor... olyan 10 és 11 óra? :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Andris egyszerűen imádnivaló, már alig várom, hogy megismerjem a fiatalurat személyesen is! :lol:
Millye, a rotát szájon át adják be, befecskendezik!

Minitali időpont nekem ok! 10-11 között!
zsu83
 
 


Zsu83 köszi! Én is alig várom, hogy Bencust megismerjem meg az anyukáját is :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Pfff... bár nagyon útáltam a buszt a Margiton, de annyira jó lenne talizni, hogy akár bevállalom újra... :)

Millye: (középső kép nekem) bár nem engem kérdeztél... :roll: :D A kirándulás meg valószínűleg oda lesz, ahol találok olcsó last minute wellnes hétvégét. :D

Bogi: Eddig kimaradtam a témából, de most Millye felkeltette az érdeklődésemet itt fényképezőgép ügyben... Nekem kis Nikon Coolpix S500-asom van. Szerintem szuperjó és jobb képeket csinál mint a bazinagy Fuji Finepix-ünk... azt nem szerettem, bonyolult kezelni és nagy is... Bár én lemaradtam és nem tudom neked mire kell a gép, ha profi fotókat akarsz, akkor tényleg érdemes ilyen bővíthető kategóriában nézelődni, de ha csak home használatra kell, mint nekem, akkor én inkább maradnék egy kisebb Nikonnál, mint az enyém is.
Párom most ennek az újabb változatát akarja megvenni anyóséknak (vagy nekünk :p).
De az is lehet, hogy bődületes nagy baromságokat hordtam össze, mert tényleg beismerem, hogy a fényképezőgépes beszélgetésetekbe csak most kapcsolódtam be. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elif 2009.07.09 13:12-kor.

Kép
Kép
elif
 
 


Zsu: köszi, hogy megkérdezted a dokit! Gyanítom, hogy a rota lehet, remélem hamar túl leszünk rajta. :roll:

Julcsi: hát ez egy idősebb orvos, aki korábban 20 évig volt a kórházban vezető főorvos, szóval biztos van tapasztalata bőven. Bár a szójatápszert sem ő ajánlotta, hanem a barátnőm és amikor mondtuk neki, hogy ettől rendbejött, akkor nyugtázta a dolgot, de ő ezt korábban fel sem vetette. A héten még nem voltunk nála, mert gondoltuk várunk egy pár napot hátha magától rendeződik és ha nem, akkor jövő héten elmegyünk megint. Igazából ilyenkor a probiotikumon kívül nem szoktak nagyon mást adni, mert ezeknek magától kell rendeződnie, ha nem súlyos. Hát kíváncsi vagyok, hogy mit fog mondani, de persze az lenne a legjobb, ha egyáltalán nem kéne menni.
Nektek is elég nehéz lehet. Biztos az sem jó, ha szorulása van a babának. A párom ikertesójának a babája is szorulásos és elég sokat szenvednek vele. Csak hát ugye a hasmenéses kaki mindig gyanús és ezért aggasztó, pedig lehet hogy részben alkati dolog.
Mi az a tanulókutyus???

Abencze: végre képek! Nagyon helyesek a kicsik! :lol:
Köszi, de tényleg-tényleg van mit leadni! Az átlagsúlyomhoz képest 5 kilóval vagyok több, a versenysúlyomhoz képest meg még többel. De azt hiszem jó úton haladok.... Próbáltam minél előnyösebb fotókat kiválasztani! És Zsancynak igaza van, én annak is örülnék, ha 1 gyerek után így néznék ki!

Zsancy: nahát miket tud Petra! :D De jó, hogy így is próbál utánozni! Hanna csak a hangokat próbálja... :D

Millye: nagyon helyes kislegény Andris és milyen szép kék szeme van! :)

Panna
pandusika
 
 


abencze: Nagyon szépek vagytok! Cuki a kis egyfogú, és a copfos társaság! :) Pannának meg az a fixa ideálja, hogy fogyóznia kell... :roll: :wink: Szerintem valami baj van a tükrükkel, vagy a szemével... :)

Kép
Kép
elif
 
 


Elif de jó de jó de jó :D :D :D mármint, hogy bevállalod a buszt is :lol: na igen én is a második gépre iletve képre szavaznék az a gép amivel csináltam a képet egy őslelet... a talira is vittem de nem mertem elővenni :oops: már eléggé használt és régi... de olyan király képeket csinál :roll:

Pandusika köszi! Kék szeme van Hannának is ugye? :D

Na még egy kép és egy darabig ígérem nem teszek fel... :D

Kép

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Panna 5kg :? ne viccelj már én azt hittem vagy 15kg miatt görcsölsz...
Ez a tanuló kutyus
http://www.jatekfutar.hu/index.php
mi a tesco-ba vettük 7000ft-ért
(bár nekem evvel a kutyával annyi az észrevételem hogy úgye mondja az ABC-t is...és nem teljesen úgy mit ahogy az a nagykönyvbe le van írva.Ebből csak arra akartam utalni ,úgye Petra megtanulja igy a kutya által esetleg az ABC-t és az isibe is másként van az ABC és nehogy akkor meg zavart okozzon a gyerekbe..."hogy én ezt nem igy tudom"(vagy lehet már én aggodok mindent túl)
Petra kedvence a "ici pici pók"arra mindig jár keze lábba...

hamar vissza jöttünk a sétából esik az eső :evil: (de Petra igy is elaludt...)na megyek csinálok tejberizst a húsos káposzta már kész van.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Millye, én is várom hogy Téged is megismerhesselek! :D

Panna, hát már én is várom mi lesz Bencus kakijával, mert múltkor utána sokkal hígabbat kakilt! :roll:
zsu83
 
 


Millye, képet még-még az elbűvölő kékszemű hercegről! :lol:

Zsancy, Bencusnak is az icipici pók a kedvence! :D
zsu83
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?