Inerke,
amint tudok benézek a blogra. Puszi a kis tündérednek!!!
Pat,
nem azért, mert Czenéné Petrát nem igen csípem, de Te sokkal csinosabb vagy.
Párod meg tiszta Ocskay Gábor.
Én is be voltam tojva, hogy mi lesz este, ha már nem szopizik N, de feleslegesen, mert nem volt gond. Mindent ugyanúgy csinálunk, odaveszem az ölembe, csak épp nincs a szájában semmi. Vagyis dehogynem, az ujja. Szóval ölbevesz (cici felé fordulva feküdjön, a feeling kedvéért
), szivacsfotelre leül, ringat, gyerek 3 perc múlva alszik. Remélem neked is könnyen megy majd, drukk!!!
Szly,
jó pihit nektek!!!
Csilla,
gratulálok Boginak, kis gyalogkakukk lett ő is.
Sajnálom, hogy megszenved a fogacskákkal. Nektek nincs olyan láncotok, amit sok babó hord a nyakában fogzáskor? Nemtom a nevét. Nekünk nincs.
Nórinak épp a napokban bújt ki 3, abból a 4-ből, ami jan. vége óta úton volt.
Nekem is nehezebb eset Nóresz, mint a nővére volt. Livivel nagyobb korában kezdődtek a gondok, remélem akkor Nóri letudta most és ő később lesz kímélő üzemmódban.
Mariann,
na ezt tutira írtam már, de a kedvedért még egyszer.
Nálunk a nagylány iszonyú apás, csecsemő kora óta, a mai napig. De én örülök ennek, mert élvezet nézni őket, és mivel a mondás is úgy szól, hogy anya csak egy van,
nincs okom, hogy féltsem a helyem. A saját példámból is tudom, nekem apukám volt az isten (meg a bátyám), de anyut ettől nem szerettem kevésbé, sőt! Csak valahogy az más jellegű volt. Anyu volt a biztonság, a vígasz, a megnyugvás, a fiúk pedig a hülyülés, kikapcsolódás, ezen belül a tesóm még példakép is.
Na, erről ennyit, mert még elmesélem az életem történetét, Ti meg ásítozhattok.
Ez egy bizonytalan kijelentés a részemről: a fiú gyerekek anyásabbak dolog sztem nagyobb korban jön csak elő.
Edit,
én is még a lányokkal alszom. Mi úgy döntöttünk, hogy nem alszunk mindannyian egy szobában, de nem azért, mert az rossz, hanem mert nem akartuk megkockáztatni, hogy a gyerekek ne akarjanak később sem külön szobában lenni. Mikor az első nőnk megszületett én mentem át oda, hogy legalább a férjem tudjon aludni, ha én nem is mindig. Ezt nem ő kérte, nekem egyértelmű volt, hogy felesleges mindkettőnknek virrasztani a gyerekkel, ha akarom én úgyis be tudom pótolni nappal az alvást, mikor a csemete is alszik, ő viszont nem aludhat a melóhelyen. Utálok a helyemről felkelni és lóhalálában átmenni a gyerekhez, beleütközve félálomban az ajtófélfába, így eleve a gyerekszobában alszom. Livivel 1 éves koráig, Nóri is már annyi, de még nem érzem, hogy megbízhatóan át fog aludni minden éjszakát (noha egész jól állunk), így még maradok.
Nóri nem szopizik egyáltalán 11 hós kora óta, a nappalit 8 hósan hagyta el. Magától. 1 éves koráig jó lett volna kihúzni, de köszönte szépen, nem kérte május vége óta.
Kitti,
jobbulást a kutyusnak!
A gyógyszert is magának váltotta ki?
Na, még jó, hogy word-ben írtam, bnet lefagyott. Ez azt jelenti, hogy a 122. oldalt már nem tudom elolvasni most. Már nem indítok újra, mert 0:22 van, megyek aludni.
---------
Itt a reggel, bemásolom az irományom, és olvasok tovább.
Addig is szép napot!