Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Na én átmentem a van is meg nincs is mensiből - nagyon is van és fáj mensibe. Szóval mondhatni rendes a műtét utáni első mensi, csak rohadtul fáj... :( Gyógyszer se enyhíti, hasmenés mellé plusz még a hőhullámok, csodálatos. :roll:
recon

Anyci

Most kezdtünk hormonlabort nézni,majd 21-en is megyek ,meg uhg-k lesznek.Kivizsgálási céllal,tudod az átjárhatósági már megvolt,de nem volt pé-m ezért most tovább vizsgálódnak.Aztán szerintem megyünk a BMK-ba...ha addig nem jön baba...
Vendég

Recon
Igyál egy felest!!(nem vicc!!!)
Vendég

Szijja Recon sajna én is így voltam most amikor megjött az első menzim a szülés után :( Két nap alatt egy egész doboz dugót használtam el éjjel meg győztem cserélni a pelenkát a seggemen :? :shock:

Zsu ugye mennyi mindenre jó az Algopyrin :lol: Ezen a dumán behaltam :lol: :lol: :lol:

Milyen értem már,akkor azért remélem spontánkodva is jön előbb a baba :D

Kép
anyci

Esik az eső!!!!!!!!!!
Bele a medencébe!
Juj, nem lesz az rossz úgy szerintetek?
Egyedül mégcsak leszedtem a tetejét, de felrakni ketten lehet.
Itt meg csak úgy futkosnak az utcán a segítőkész emberek!!!!!!!
:?
Senki nincs, a házunkon túl még 4 ház van, a végén egy történelmi emlékhely, ami nagyon látogatott, és gyönyörű.
Majd most jön sok emberke, mert ha esős idő van, inkább itt nyomulnak.
Talán ki kéne állnom a hídra, hogy hééééééééééééj!
Fel kéne tenni a medenkére a kupakot!

Erről jut eszembe egy sztori.........(nem tudom, meséltem-e, ha igen, akkor ne olvassátok el! :))

Néhány hete mentünk a boltba a férjemmel. Kint várt a kocsiban.
Kifelé jöttem, mikor egy kisbuszból kikiáltott a fiatalember, meg dudált. (Nem voltam az útjában, nem azért, én a járdán mentem!)
Szálltam befelé a kocsiba, mondom a férjemnek, hogy nini, látod, még azért tetszem ám valakinek, sőt, meg is mondják!
Erre ő: "Ezek még a guruló krumplinak is dudálnak!"
Azóta csak guruló krumplinak hívom magam, ha ilyen eset van.........
zsuzska30

Anyci jó lenne...Most abban reménykedem,hogy-mivel múlt hónapban nem volt pé-a jó oldalamon lesz most.Mert ha a zárt oldalon érik,akkor tökmindegy,akkor lombik lehet csak...
Vendég

Recon, sajnálom, nekem is volt a mostani előtt, semmit nem használt a gyógyszer, azt hittem, sírva fakadok, és a mhelyen, és mivel tanítok, így iszonyat volt, egész délelőtt állni, jönni-menni, a gyerekek furán is néztek rám.......
Csak meg-megkapaszkodtam az oszlopokban néha......
Brrrrrrrr............
Te dolgozol, vagy otthon vagy?
Mert otthon kéne lenni ilyenkor..........gyógyvirág: @-->--
zsuzska30

Zsu persze kiállsz aztán még megkérdezik "mennyi "? :lol: Guruló krumpli ?:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Milyen remélem most a jó oldalon lesz és nem kell a lombik :roll: Ha meg más nincs akkor gondolom abba vágtok bele,

Kép
anyci

Recon Laptetőd van!!!

Kép
anyci

Na, lánykák, egyenlőre ennyi voltam, lehet, hogy mára ennyi, mert jön haza anyu, és gyorsan keresztbe teszek egy szalmaszálat. :lol:
Hoz barackot, hámozás, pucolás----->lekvár, kompót..........:P

Sziasztok!
Szép napot Mindenkinek!

Sütöget a napocska!
zsuzska30

Szia Zsu azért még ha tudsz gyere :D Jó befőzést :D

Kép
anyci

Anyci
Persze,ha nincs más,akkor mindenképp!Ha így kell lennie,így lesz.Nyilván jobban örülnék,ha spontán lenne,de a lényeg a baba.
Vendég

Milyen így van a lényeg a baba :D

Kép
anyci

Na sziasztok,elindulok dolgozni!
Vendég

Jó munkát :D

Kép
anyci

Recon, sajnálom :cry:

Zsuzska, micsoda story :lol:

A buláj nem volt valami nagy szám, de a gyerkőcök örültek az ajiknak, pancsi is volt a medencében a kertben, meg bográcsozásos kajcsi, hát eltelt a nap. A tortán a gyertyát nem tudta szegény kicsikém elfújni, mert a szellentyű gyorsabb volt, és megelőzte. Na majd jövőre. :)

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Milyen
még most is röhögök a vicceken :lol: :lol: :lol: nagyon jók voltak..

Szi
Ha ma elkapod apit, sztem még nincs későn :wink:
Hajrá, hajrá!!!

Zsu, te humorherold!
Kellemes befőzit neked délutánra!
Utána meg megvághatnál minket pár üveg befőttel, lekvárral....hm :?: :!: :lol:

Recon
Sajnálom a fájást, DE
Fejet fel, és igyáááá :!: :!: :!: :lol:

Anyci 8)

puszka mindenkinek!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

sziasztok!

hát ti aztán termeltetek!!! de ez jó! olyan jókat vidultam az írásaitokon :-D

Képzeljétek ma mégis csak csináltam lh tesztet, csak ugy kiváncsiságból(mert ugye most nem hőzök és nem kalkulálok-most sponztánkodunk ;-) ) szóval az lh két csik lett pedig még a ciklus elején tartok.... mindjá meg is tudom a vonalzomból hányadik napon :oops:
:-)
beakartam ide nektek tenni, de nem tudom lefotozni, mert nem látszanak rajta a csíkok a képen.... na mindegy. akkor ezek szerint ma vagy holnap lehet a pém :roll: pedig eddig mindig a 15 nap után volt :shock: :shock: :shock: tegnap spontán együtt voltunk de akkor ma és holnap is elkapom apát! csak ne legyen fáradt!!!!
:?

Kép
rabbe2

Rabbe
én is pont 1.-én betegedtem meg, így legalább könnyű számolni a ciklusnapokat :lol:
Tehát akkor mint én, te is a 8 cn.-on vagy.
Tegnap pozit teszteltél :shock: :shock: :shock:
Talán egy kóbor tüsző, vagy nemtom...
Mindenesetre ugorj apára mindenképp! :wink:
És tesztelgess tovább...a mai milyen volt? Csináltál? Mert van olyan is, hogy minden nap plusszos, de akkor gubesz van :roll:
Kár, hogy nemtudod a képet feltenni...megnézném

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Na, ez is megvolt, mégsincs este!
De változott a program, mert anyu hámozta a barackokat, én meg tojtát sütöttem ANYÓSOMNAK!!!!!!!!!!
Neeeeeeeeem, nem kevertem bele mérget, mit gondoltok?!
:roll: :twisted: :lol:
Gyümölcstorta készült, vasárnap volt 50 éves!
Ma megyünk felköszönteni, ha hazaér.
Most épp rotyog a paprikáskrumpli.
Ti mi a túrót tudtok mindennap kitalálni vacsorának?!
Tegnap rántott cukkini volt, de a férjem nem eszik zöldséget, így ő túrógombócot evett.......de gyümölcsöt sem eszik, meg lekvárt sem, meg annnnnnnnnnnyi mindent, hogy egyszerűbb lenne felsorolni, hogy mit.
Én meg az epém miatt vagyok kénytelen válogatós lenni, meg amúgy is. Most van mire fogni. :lol:
Egyébként azokat nem ehetem főleg, amiket szeretek. Ez már csak így van.
Kipróbáltam az avatarkép feltöltését, most ugrik a cica a vízbe, talán sikerült-talán nem.
Nos?
zsuzska30

Mondanám, hogy én látom!!!!!!!!!!!!
De nem igaz. :lol:
zsuzska30

Aha!
Megvilágosodtam!
Ezek szerint nagyobb, mint 10 Kb.
Pedig olyan jóóóóóóóókat találtam, de akkor beillesztem, hátha azt megteszi nekem....... Kép
zsuzska30

Meg a másik, nagggggggggyon tetszik, íme:
Kép
zsuzska30

:lol: :oops:
Ezúton is elnézést kérek a kisgyerekes, főleg kisfiús anyáktól!
:lol:
Tanulság, ne tarts kaktuszt, ha van labdád! :lol: :lol: :lol: :lol:
zsuzska30

Na, bakker!
Most átméreteztem, de nem mozog......
Há' így nem poéééééééén!
Na, de majd legközelebb, most megyek, sziasztok!
Szép estét!
zsuzska30

Na, akkor egy nem mozgó, aztán tényleg lépek.........
zsuzska30

Na, gut.......
Aztán huncutkodjatok ááááááááám! :wink:
zsuzska30

Ne má Zsu leléptél?Megint jót nevettem az írásodon :lol: :lol: :lol: :lol:
Én is vacakoltam egy órát mire tudtam avatárt csinálni mert egyiket se akarta elfogadni hiába kicsinyítettem le meg minden,de aztán ez sikerült :wink:

Rabbe szia akkor apára fel :D :D Nekem meg még mindig nincs pém pedig 15.cn-en vagyok tesztelek de semmi,még halovány másik csík sincs :? Nem értem :shock:

Betty szióka :D Az miért gubesz ha minden nap plusszos? :shock:

Lujzi :?: :shock:

Recon helló,belló :D :D

Melisch te még nem vagy itthon?

Melike,Akella gyertek ám a hírekkel ha van valami újdonság :D

Csibuc,Csillag,Bridget,Szi,Onlány pusszantás :D

Kép
anyci

Zsu ez most frankó lett :D

Kép
anyci

haligali.
anyci:ment az emailcímedre egy mail tőlem.
lujzedli

Jaj megint mennyit irtatok :oops:

Betty
Viccek :lol: Azert spontankodjatok hatha :wink:

Onlany
Hogy haladsz az olvasassal 8) :lol: Masik dokinal voltal?Hajra lh tesztek majd hozd megmutizni en is ebben a honapban hasznalok es majd kielemezzuk 8) Ezekrol az allatokrol mit kell tudni?Kicsit meselnel rola?Mit esznek,tartas,viselkedes,harap-e stb. 8) Latom te is nagy allatbarat vgy 8) te pedig fekete demon :wink: es azok a szemek :shock: a kislanyod meg tunderi :P Nina cuki parod meg :wink: :lol: :lol: :lol: Rozsaszines cucchoz nem ertek nekem meg 2napja van meg de megsem alig van valami olyan fel eve igy lecsokkent a menzim :? Pajzsmirigy problemaidat renbe kene hozni baba elott nem?Gondolom jarsz dokihoz vele :roll:

Zsuzska
Jo az uj avatarod 8) Furcsi a medenkeben...hat enis inkabb ott lennek mint itt :roll: Ezeket a ozgo kepeket is lehet lekicsinyiteni am :wink:

Szi
En siman letamadnam meg este vgy max reggel :roll:

Anyci
Passz lehet kesobb lesz vgy nem is lesz ebben a honapban :roll:

Csillag
szijjjja 8)

Milyen
Vicc :shock: felelmetes :lol:

Lujzi
Nyulasz estere bevan zarva?Szabadon nem lehet? :roll: Valahogy ugy erzem most kicsit rossz kedved van :? nem akarsz mesleni :roll: Nyulaszod amulatba ejtett teljesen :wink: es meg mindig a takaritos viszi a palmat :lol: Mi az hogy rovid?Hany napos a ciklusod :roll: nekem 25 de nem zavar be 11.nap van pem es 26.nap jon piri mindig :roll:

Recon
Most akkor megvan vgy nincs? :roll: Tablokep nem keszult :oops:

Rabbe
Hajra 2csikos teszt 8) Miert nem tod feltenni :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

szia bridget.Nem vagyok rossz passzban, csak egy kicsit fáradtabb vagyok ebben a hülye időben. Nyulam akkor van bezárva ha egyedül van,meg ha rosszat csinál. Azért nem lehet szabadpn,mert rágcsáló,és amit ér,elrág. Telefontöltő,tv kábel...stb...
Velem nincsen semmi,ma megvettem a maca vibe-ot, elindul a fullos babapojekt,remélem sikeres lesz. Ovum vagy volt,vagy nem is lesz, mert ovuteszt semmit nem mutat. nekem 35naposak a ciklusaim,néha több,most viszont már jóideje fáj a mellem, ha akkor volt pé,akkor 1hét,és megjön.
lujzedli

Lujzi nem tudom megnyitni amit küldtél :shock: :oops:

Kép
anyci

Lujzi
Jaaah erre nem is gondoltam :shock: marmint hogy ragcsalgat :oops: :lol: :oops: edi lehet bar annyira gondlom azert nem j ha szetragja a zsinort :?

Nem csinalsz egy ciklusos vonalzid es akkor mindig latnank hol jarsz :roll: most hanyadik nap vgy :?: babaprojekthez meg egy kalappal :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nem tudok vonalzót csinálni.Nem értek hozzá.

Anyci: ment email.
lujzedli

bridget: valóban nem kellemes,amikor a férjecském az én fejemet kiabálja le, mert elrágott valamot. Most éppen cukrot akart lopni az asztalról,időben észrevettem.
lujzedli

Lujzikám most már okés :D Megtudtam nézni és e szerint ma van pém :? Vagyis volna mert nincs(ugye a sárga pötty azt jelenti) :roll:
Kis tolvaj nyuszkód van?

Kép
anyci

igen,azt jelenti a sárga pötty.
lujzedli

Az, tolvaj, borzasztó lökött.Olyan, mint én, csak külsőleg nem,azért én nem vagyok olyan szőrős,mint ő. De amúgy egyformák vagyunk.

Lassan lépek,vége a dallas mai részének.
amúgy azért nem tudok írni napközben, mert tanulóm van egész héten,meg jövő héten is.

na puszi nektek
lujzedli

Lujzi még szerencse külsőleg nem hasonlítasz a nyuladra,viccesen néznél ki főleg azokkal a nagy lógó fülekkel :D

Puszi nektek és jó éjszakát!

Kép
anyci

Ja még annyi Lujzi holnap hogy dolgozol?Mert akkor úgy írok emilt :D

Kép
anyci

Sziasztok Lányok!
Képzeljétek ma megint csináltam LH tesztet és szépen erősödik a tesztcsík. Yyyippppyyyyy :)
Nem tudok sajna most visszaolvasni, de holnapra naprakész leszek mindenkiből.

Milyen, köszi a blogdicsit, jól esett :D

Ölelés mindenkinek!
Vendég

na itt vagyok ujra.

szóval Betty: ma volt két csik, tegnap nem néztem. de kb 3 nappal ezelőtt is csináltam és akkor csak egy csikos volt még :o
majd holnap is csinálok délután :oops:
Bridget: azért nem tudom feltölteni, mert nem tudom lefényképezni :oops: :oops: :oops: :oops:
állandóan bemozdúl és nem is látszódnak rajta a csikok. de pozitiv. én látom. :lol: :lol:

Kép
rabbe2

9től 5ig anyci.
lujzedli

Próba
zsuzska30

HÖ, sikerült!
Na, kkkkkki a kkkkkkkiráááááááály?! :lol:

Jó, jó, nektek ez nem nagy dolog, de én most csinálom először.
Még szűz vagyok. :oops:
:roll: :lol:
zsuzska30

JJJJJJJJJJJJJJÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ RRRRRRRRREEEEEEEEEGGGGGGGGGGGGGEEEEEEEEEEEEEELLLLTTT!!!
Lujzi akkor majd írok :D

Csibuc ez szuper,csak hajrá :lol: Ja nekem is tetszik amiket írsz tényleg jó írókád van.A hétfői cím az nagyon(szőrős figurák) :lol:

Rabbe akkor csak akciózzatok tovább apával :lol: :lol:

Zsu nem is vagy olan hüle delek :lol: :lol: Kép Meghajlok tehetséged előtt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
anyci

jó reggelt mindenkinek!
Ez nem ér!!!!!! Iwiwen megtetszenek nézni, de én nem látom asszonyságukat :cry:
Lánykám új bioritmust vett fel kb 1 hete :lol: fél9től (Este) szundi másnap 12ig!!!!! Aztán du néha szunyál egyet :D
Recon, jobban vagy már? Még mindig fáj? Miféle műtéted volt? :oops: Én szülés után nem tudtam szoptatni éd elvileg "azonnal" meg kellett volna jönnie, hát jó 4hóra jött meg, de majdnem elvéreztem meg rohadtul fájt. tena extra+vatta=1-1,5órára volt elég!!! Szóval gáz volt nagyon.
Milyen, nem olvastam vissza, de amit írtak abból arra következtetek, hogy csak az egyik oldal átjárható, mióta próbálkoztok?
Zsu, merre laksz? Nálunk a medencébe a békák szaporodnak :s, hiába van letakarva :evil:
[quote] írta:"Ezek még a guruló krumplinak is dudálnak!"
:shock:
Bridget, haladok, csak a leányomtól nem oly gyorsan. Hú van egy két dolog amin fennakadtam... a bevásárlókocsitisztító, meg a parkolásos dolog :shock: Amúgy nekem egyik nagy álmom, hogy Japánba eljussak -Miami után-, illetve ez régebbi álmom, mert férjem valahogy elnyomta bennem. Hozzánk jártak Japánok, férjem ismerősei és meg is hívtak minket, csak közben az egyik meghalt és azóta nem tudunk róluk semmit :cry: Meg a másik, hogy (nem tudom leírni, mert én németet tanultam!) a Szentrál Parkba sétizzek egyszer karikor! Igen, mi nagy utazók vagyunk (ahogy a férjem mondaná: nem tudsz a seggeden megülni 1 napig se :roll: :oops: ... Jövőhét péntekre tervezem a doki látogatást, addig gyúrok a feleselésre (jól jön, ha nem akarja ő sem a hormonlabort megcsináltatni).
A kopasz tengerimalacok nagyon édesek és kedves kis bújós állatok! NEm harapnak, lehet cibálni őket és csak pislognak. Mondjuk, ha megunják a banánt, akkor odacsipnek finoman. Vagy ha ölben vannak és pipilniük kell, akkor finom harapdálással jelzik, hogy rakj le mert baj lesz :D Bármit megesznek, csak a K betűs növényeket (krumpli, káposzta) nem szabad adni, mert bélcsavarodást kapnak (sajnos az egyik így halt meg és nagyon ronda, rémisztő látvány!) és jobb, mint a riasztó, vagy a kutya. Ha belép valaki az ajtn, akkor szirénázik. A férjem szokott így lebukni, amikor be akar osonni az apjától kapott sörrel, Nina visít :lol: :lol: NAgy ketrecben tartjuk és ha jó az idő, akkor kivisszük legeltetni. Nogyon cuki! Ahova lerakod és mondjuk órák múltán eszedbejut, hogy b@sszus, kinnt hagytam, ő ugyanott lesz. Csak nyáron naptejjel kell kenni, ha napra visszük. Meg szokott fürdeni is...Pajzsmirigy problámával már évek óta kezelnek, elvileg be van állítva minden, gyakorlatilag is, mert azért én priviben minden hónapban nézetem. Remélem lesz pé-m, rendben én is szívesen megmutizom, ha lesz :D

Lujzi, csak óvatosan a nyuszinak a kábelrágcsálásával, egészségre ártalmas tud lenni :wink: Tündéri ez a kisállat! Tudod, szoktál mondani, hogy az állat a gazdája "tükörképe"
onlány

Csibuc, Rabbe :D hajrááááááá! :wink:
onlány

Bridge, a tegnapit most olvasom és a képek, na meg a járgány :shock:
onlány

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?