jó reggelt mindenkinek!
Ez nem ér!!!!!! Iwiwen megtetszenek nézni, de én nem látom asszonyságukat
Lánykám új bioritmust vett fel kb 1 hete
fél9től (Este) szundi másnap 12ig!!!!! Aztán du néha szunyál egyet
Recon, jobban vagy már? Még mindig fáj? Miféle műtéted volt?
Én szülés után nem tudtam szoptatni éd elvileg "azonnal" meg kellett volna jönnie, hát jó 4hóra jött meg, de majdnem elvéreztem meg rohadtul fájt. tena extra+vatta=1-1,5órára volt elég!!! Szóval gáz volt nagyon.
Milyen, nem olvastam vissza, de amit írtak abból arra következtetek, hogy csak az egyik oldal átjárható, mióta próbálkoztok?
Zsu, merre laksz? Nálunk a medencébe a békák szaporodnak :s, hiába van letakarva
[quote] írta:"Ezek még a guruló krumplinak is dudálnak!"
Bridget, haladok, csak a leányomtól nem oly gyorsan. Hú van egy két dolog amin fennakadtam... a bevásárlókocsitisztító, meg a parkolásos dolog
Amúgy nekem egyik nagy álmom, hogy Japánba eljussak -Miami után-, illetve ez régebbi álmom, mert férjem valahogy elnyomta bennem. Hozzánk jártak Japánok, férjem ismerősei és meg is hívtak minket, csak közben az egyik meghalt és azóta nem tudunk róluk semmit
Meg a másik, hogy (nem tudom leírni, mert én németet tanultam!) a Szentrál Parkba sétizzek egyszer karikor! Igen, mi nagy utazók vagyunk (ahogy a férjem mondaná: nem tudsz a seggeden megülni 1 napig se
... Jövőhét péntekre tervezem a doki látogatást, addig gyúrok a feleselésre (jól jön, ha nem akarja ő sem a hormonlabort megcsináltatni).
A kopasz tengerimalacok nagyon édesek és kedves kis bújós állatok! NEm harapnak, lehet cibálni őket és csak pislognak. Mondjuk, ha megunják a banánt, akkor odacsipnek finoman. Vagy ha ölben vannak és pipilniük kell, akkor finom harapdálással jelzik, hogy rakj le mert baj lesz
Bármit megesznek, csak a K betűs növényeket (krumpli, káposzta) nem szabad adni, mert bélcsavarodást kapnak (sajnos az egyik így halt meg és nagyon ronda, rémisztő látvány!) és jobb, mint a riasztó, vagy a kutya. Ha belép valaki az ajtn, akkor szirénázik. A férjem szokott így lebukni, amikor be akar osonni az apjától kapott sörrel, Nina visít
NAgy ketrecben tartjuk és ha jó az idő, akkor kivisszük legeltetni. Nogyon cuki! Ahova lerakod és mondjuk órák múltán eszedbejut, hogy b@sszus, kinnt hagytam, ő ugyanott lesz. Csak nyáron naptejjel kell kenni, ha napra visszük. Meg szokott fürdeni is...Pajzsmirigy problámával már évek óta kezelnek, elvileg be van állítva minden, gyakorlatilag is, mert azért én priviben minden hónapban nézetem. Remélem lesz pé-m, rendben én is szívesen megmutizom, ha lesz
Lujzi, csak óvatosan a nyuszinak a kábelrágcsálásával, egészségre ártalmas tud lenni
Tündéri ez a kisállat! Tudod, szoktál mondani, hogy az állat a gazdája "tükörképe"