Helló!
Nem sok a termés…
Márti! Nagyon jók a képek, gyerkőceid milyen nagyok már!
Dorka! Valami tündéri mosolya van Bálintnak!
Katlina! Én szeretném megnézni a gyakszis képedet! Küldesz e-mailben?
Tesódékat láttam a Falunapon. De jó, hogy Robika teljesen rendbejött!
Judit! Ismét tök jó képeket hoztál! Jó lehetett a fogathajtó, ügyesek voltatok! Micsoda alkalomhoz illő öltözeted volt, nem semmi!
A Maciparkos képek is klasszak!
Balwinék vajon már otthon?
Jaimee, Te merre vagy?
Ildi! További jó nyaralást akkor, és gyere mielőbb!
Képzeljétek, Dorka pár napja kiabál utánam, hogy „anya!”
Ha bemegyek pl. a fürdőbe, vagy kijövök a szobából, jön utánam, és szólít! Megzabálom.
A Falunap sztem nagyon jó volt, Dorci imádta a zenét-táncot, majdnem felvonult a színpadra, ott táncikált mellette, sürgött-forgott-ismerkedett, nagyon édes volt.
Képek sajnos nem készültek.
Játszótérről: Mazsola Játszókert a neve, in memoriam Bálint Ágnes.
Nem lett rossz, majd ha megyünk, lefotózom, és hozok képeket. Amivel elégedetlen vagyok, azok a hinták. Az a fajta, ami csak sima hajlított és egy lap, se háttámla se semmi, jobban nem tudom körülírni.
2 van belőle, sztem az egyik lehetett volna babahinta. Egy illetékes válasza az volt, hogy minden megfelel az uniós szabványoknak, de 3 éves kor felettieknek van építve. És hogy a kicsikkel úgyis otthon vagyunk. Na mondom köszi, akkor az az alattiak maradjanak csak otthon a fenekükön, holott sztem az idősebb gyerkőcök az oviban is játszózhatnak pl., mi az, hogy a 3 éven aluliakra nem tekintenek potenciális játszóterezőként...
Még nem döntöttem el, nem-e bemegyek a polgihoz ez ügyben.
Azért van egész jó homokozó, meg rugós állatok, a lovacskát máris imádja Dorka
, vannak libikókák is.
Ami felháborított szombaton, hogy anyukák ( jólöltözöttek, nem a kisebbséghez tartozók ), pletyiznek a padon a homokozó mellett, és a legnagyobb lelki nyugalommal cigizgetnek.
Tele volt csikkel a fű. Egy pasinak be is szóltunk, hogy vonuljon már ki cigivel, ez játszótér, nem pedig kijelölt bagózóhely. Még ő duruzsolt, de nem állt le Apával vitázni. Én fogok is szólni, ha meglátok valakit szívni, nem állom meg szó nélkül.
Valahogy észre sem veszik, hol vannak, hihetetlen.