Új privát üzeneted érkezett!

Szép napot Mindenkinek!
Jól indult a napom, mivel elolvastam Attila írását, meg kell hagyni jókat vigyorogtam rajta.
Anikó! Köszönöm a választ, én is a Diego-ban gondolkozom, figyelem az akciójukat. [img]A tegnapi napunk jól sikerült, este 10 óra körül értünkhaza. A gyerekek teljesen elfáradtak, de rengeteg élménnyel gazdagodtak.
Angélát szabadjára engedtem had fedezzen fel egyedül mindent. Ügyesn kiállta a próbát. Egyedül volt arcfestésen, légvárazni, népi játékokon, fagyit illetve tombolát venni. Számára a legnagyobb élmény az volt amikor az Irigy Hónaljmirigy koncert végén a fiúk mögött táncolhatott a színpadon.
Kristóf pedif az Off Road-ozást élvezte.
Teszek egy pár képet a múltkori szülinapról és a tegnapi napról.
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
bmárti75

Kép Kép

Kép
Kép
bmárti75

Hali,

Balwincsalád, nagyon édes Hunor babátok is, nagyon hajaz Annalucusra! :) Szuperek a képek! Meg a stílus!

Márti, most nyílik egy parkettadiszkont az Adyn, a piac oldalával szemben, a motorosbolt mellett. Egyelőre még bepakoásztak tegnap, nem tom, mikor nyit pontosan.
Nagyon jók a képek, guszta a torta is, szépek vagytok!

Judit, nektek is nagyon jó napotok lehetett, a csajok is nagyon aranyosak!!!

Anikó, Szabi sem egy nagy reggelizős... Kb. 2,5 dl tej, aztán délelőtti séta alatt kis pogi, puki, keksz, ilyenek... Normális reggelit nem kér...

Rólunk: elvagyunk, Bálint igencsak próbára teszi a kis családot, sokat sír, nappal keveset alszik, és már kis tápszer is kellett, mert 5 nap alatt gy dekát sem hízott, így pótlok esténként. De nem vészes, nem is visel meg, csak neki jó legyen!!!
Szabi pedig egyre szófogadóbb, bár hisztiket nyomja uganúgy, de most ennek van itt az ideje...

Egy-két kép:
Kép Kép Kép

Kép
Kép
dorkáék

Dorka!
Nagyon hasonlít Bálint Szabira!!!!!!!
Remélem gyorsan túl lesztek ezen a sírós korszakon!

Balwin Apuka!
Gyere sűrűbben :wink: ,jót mosolygok én is az írásaidon :wink:
Gyerkőcőök nagyon hasonlítanak egymásra!

Márti!
Nagyon klassz progitok volt :wink:
És hát a torta,naaaaaaaggggggyon jóóóóóóóóóó

Judit!
Kíváncsi lennék én is egy ilyen fogathajtó versenyre!
Mi a díjugratón is nagyon jól éreztük magunkat!!!

Anikó!
Milyen volt a falunap???
Nem jutottunk át,valahogy nem is volt kedvem

Én meg csütörtökön,pénteken-munkavédelemi gyakorlaton voltam,két elismert munkavédelmis mellett!
Nagyon sokmindent megtanultam,nagyon érdekes és tanulságos volt.Ha valakit érdekel esetleg kép hogy milyen magasban voltam elküldöm neki,ide nem tenném fel

Kép

Kép
katlina

najovan, ti akartatok.
Hunorral ugy nez ki minden rednben, eszeget, ugyhogy kedden remelhetoleg hazajohet. anya meg lehet h marad, mert most h ott van a korhazban ugy gondoltuk h egy fust alatt megcsinajja a reg halogatott elvonokurajat is, igy most ingazik a nevtelenek es Hunor kozott. azt mongyak jo uton halad, bar nekem reggel bemutatkozott, raadasul az annya neven. azt is meselte, h Hunor ejszakankent kijarkal es hust keres a hutoben, no ezt mar en sem hittem el. egy a lenyeg, anyaval is minden rendben, legalabbis az egyik szinész-nőgyógyász ezt monta, akit egyebkent Hunor nevtelen levelben fenyegetett meg tegnap. vigyaznak egymasra, udvozolnek mindenkit.

Judit
Kép

Kép
balwin

Kép

bruhahaha............! ! ! ! ! !

fanna3

Sziasztok!

Nem tudtam gép elé ülni, de szerda óta gondoltam Rátok, Judit. Most végigfutottam az oldalakat és látom, csütörtökön megszületett Hunor baba.

SOK SZERETETTEL GRATULÁLUNK! JÓ EGÉSZSÉGET, SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK!
Kép

HunorApa, köszönjük a híreket :lol: , és a képeket is. :) Nagyon szép, formás kislegény!!! :) És hasonlít a nagylányra. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gumimaci_1 2009.07.05 15:54-kor.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Hamarosan visszaolvasok rendesen és reagálok is. Mi jól vagyunk, a vérvétel sikerült, eredmény majd pár hét múlva lesz. Nagyszülőknél nyaralunk éppen, így gondolom lesz majd egy kis időm írni. :)

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Attila!
azért gyors hazatérést anyának, és a picinek! és mihamarabbi gyógyulást! szegény Judit! a múltkori bentléte sem volt leányálom!

Nagyon szuperek a képek, rakjatok! oylan jó nézegetni!

rakok még én is a mai, sé a tegnapi napról, megint... Kép Macipark
természetesen csak hazai mézzel etettünk! nem mondták, yhog nem ízlik!
Kép

Kép

Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kép Nikiékkel

Kép

Kép

Kép már a helyemen, apával, és egy ismerős lánnyal

Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

senki??????

Kép

Kép
katlina

Jó reggelt Mindenkinek!
Dorka! Köszönöm az infót, jövő hét vége felé útnak indulunk és szét nézünk laminált padló ügyben. szeretném ha szeptemberre mire a suli kezdődik 100%-osan kész lenne Kristóf szobája.
A családi fotók nagyon édesek Bálint gyönyörű.A mosolyától el lehet olvadni.
bbJ! Gratulálok a helyezésetekhez, nagyon klasszak a képek.A kosárhinta nagy divat arra felétek. A medvéket veresegyházán etettétek?Angéla mondta a képeket látva, hogy nagyon szépek a lovak, él hal értük.
Katlina! Már a múltkori is kérdeztem, de nem válaszoltál milyen suliba jársz?
Balwin! Remélem minden rendben és ma már együtt lehet a család!

Kép
Kép
bmárti75

Márti!
Ne haragudj,egyre szitább vagyok.............

Munkavédelmi-technikus leszek ha minden igaz
Perfektbe járok Szolnokra

Jövőhét szombaton indulunk nyaralni,remélem az ídő is kedvezni fog :wink:

Voltunk tegnap ellenőrzésen,minden rendben így tegnap délután már pancsolhatott kedvére,ídáig nem engedtem

Bbj!
Nagyon jók a képek,egyre jobban írígykedem ezért a fogathajtásért!
Érdeklődnék a Helen Doron-os órákról,ár,meg hogy még is milyen.......,régwen emlékszem írtál róla de nincs kedvem visszakeresni
Ja meghogy ti mikor keztétek el

Kép

Kép
katlina

Helló!

Nem sok a termés…

Márti! Nagyon jók a képek, gyerkőceid milyen nagyok már! :D

Dorka! Valami tündéri mosolya van Bálintnak! :D

Katlina! Én szeretném megnézni a gyakszis képedet! Küldesz e-mailben? :wink: Tesódékat láttam a Falunapon. De jó, hogy Robika teljesen rendbejött!

Judit! Ismét tök jó képeket hoztál! Jó lehetett a fogathajtó, ügyesek voltatok! Micsoda alkalomhoz illő öltözeted volt, nem semmi! :D A Maciparkos képek is klasszak!

Balwinék vajon már otthon?

Jaimee, Te merre vagy?

Ildi! További jó nyaralást akkor, és gyere mielőbb!

Képzeljétek, Dorka pár napja kiabál utánam, hogy „anya!” :shock: Ha bemegyek pl. a fürdőbe, vagy kijövök a szobából, jön utánam, és szólít! Megzabálom. :lol:

A Falunap sztem nagyon jó volt, Dorci imádta a zenét-táncot, majdnem felvonult a színpadra, ott táncikált mellette, sürgött-forgott-ismerkedett, nagyon édes volt. :lol: Képek sajnos nem készültek. :cry: :cry:

Játszótérről: Mazsola Játszókert a neve, in memoriam Bálint Ágnes.
Nem lett rossz, majd ha megyünk, lefotózom, és hozok képeket. Amivel elégedetlen vagyok, azok a hinták. Az a fajta, ami csak sima hajlított és egy lap, se háttámla se semmi, jobban nem tudom körülírni. :oops: 2 van belőle, sztem az egyik lehetett volna babahinta. Egy illetékes válasza az volt, hogy minden megfelel az uniós szabványoknak, de 3 éves kor felettieknek van építve. És hogy a kicsikkel úgyis otthon vagyunk. Na mondom köszi, akkor az az alattiak maradjanak csak otthon a fenekükön, holott sztem az idősebb gyerkőcök az oviban is játszózhatnak pl., mi az, hogy a 3 éven aluliakra nem tekintenek potenciális játszóterezőként... Még nem döntöttem el, nem-e bemegyek a polgihoz ez ügyben. :roll:

Azért van egész jó homokozó, meg rugós állatok, a lovacskát máris imádja Dorka :lol: , vannak libikókák is.

Ami felháborított szombaton, hogy anyukák ( jólöltözöttek, nem a kisebbséghez tartozók ), pletyiznek a padon a homokozó mellett, és a legnagyobb lelki nyugalommal cigizgetnek. :shock: Tele volt csikkel a fű. Egy pasinak be is szóltunk, hogy vonuljon már ki cigivel, ez játszótér, nem pedig kijelölt bagózóhely. Még ő duruzsolt, de nem állt le Apával vitázni. Én fogok is szólni, ha meglátok valakit szívni, nem állom meg szó nélkül. :evil: Valahogy észre sem veszik, hol vannak, hihetetlen. :shock:

donkoaniko

Sziasztok!

Judit??? vagy Judituraésparancsolója?

Katlina!
nekem küldhetsz fotókat!

7600/hó (4 x 45 perc) (Biztos emelik, tavaly 400-zal emelkedett), +a könyv (4 feladatkönyv + a 4 cd + a mesekönyv + a táska) ami évi 18-20000 körül mozog.

Gréti a hármat töltötte akkor októberben, amikor szeptemberben elkezdtük. Letivel voltam az utolsó előtti órán, nagyon érdeklődő volt, ügyesen csinálta a feladatokat, meg-megszólalt, úgyhogy vele is kezdjük szeptemberben.

már lelkiekben én is nagyon készülök, a nyaralásra!

Anikó!
igen, már nagyon sok helyen be van tiltva a dohányzás a játszótereken, érthető okokból. én nagyon haragszom a cigire, így én a helyedben inkább ezt forszíroznám a polginál, hoyg rakjanak ki táblát, a kisebb gyerekek előbb utóbb úgyis bekapkodják a szájukba .... a hinta is biztos jobb lett volna, ha támlás, aba is bele tud ülni egy 3, de még öt éves is!

igen, a mi öltözetünk a fehér-fekete, a kalap kötelező, szintúgy a kesztyű, verseny közben meg a kötény, ami nekünk bordó volt.

Márti!
igen. veresegyházán voltunk, de mivel nem olyan nagy, érdemes összekötni más progival. egy jó óra, kettő, ami eltölthető ott.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bbj 2009.07.08 09:02-kor.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit: Vizsga sikerült? Tudod már?

Balwin nem üzent, hogy mizu. :?Remélem, azért, mert otthon vannak....
jaimee1

meg nincsenek itthon. aza zigassag h juditnak megteccett egy fiatal műtőssegéd es most minden hulyeseget kitalal h minel tovabb maraggyon bent. talan holnap sikerul rabeszelni h jojjon haza.

Judit
Kép

Kép
balwin

Amúgy mért nem jöhettek?????

Kép

Kép
katlina

Attila! :lol: Na majd ha az asszony ezt olvassa! :lol:

Katlina! Képek nekem is jöhetnek! Ide miért nem teszed fel?

bbj Judit! A kert milyen állapotban? (medence helye) Képek? A vizsgát már Jaimee kérdezte, de engem is érdekel!

De jó Anikó, hogy ilyen sokat írtál!!! Igen, mondjuk táblát tényleg érdemes lenne kirakni a játszikhoz, hogy No Smoking! :lol: Mondjuk melyik hülye megy smokingba játszira? :lol: Bocsi...

Olga

Kép
juhaszolga

nahat az vicces lesz ha en itt elkezdenek szakmazni, de aze megprobalom. aza lenyeg h nincs nagyobb baj, verkepben nincs elteres, antibiotikum lezajlott, fertozes nincs. sulynovekedes van, de nem eszik annyit amennyit kene. namost ez 22-es csapdaja, mer amikor megy judit etetni a korara rendszerint alszik. marmint a gyerek. ha ott lenne anyaval akkor ugye lehetne etetni barmikor, de oda mar nem mehet vissza, kivannak rugva, zarojelentes, sal sapka. infuzio nelkul nezik most meg vane sulygyarapodas, ha van johetnek haza. kerdezzetek : )

Judit
Kép

Kép
balwin

[quote]d írta:e oda mar nem mehet vissza, kivannak rugva, zarojelentes, sal sapka.

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Tejcsi beindult?
jaimee1

Anikó: Ölég érdekes, hogy nem csináltak babahintát, abban kb. 8 hós kortól kb. 3 éves (?) korig hintáznak a srácok. Sok baba nagy kedvence a hinta....Aki így tervezte, vagy nincs gyereke vagy régen volt.

Szolnokon be van tiltva a bagózás, azóta kevesebb is a csikk mifelénk. Nem annyira az anyukák bagóztak, olyat nem láttam, hanem a kiskamasz padozók. :roll: :roll:
jaimee1

be

Judit
Kép

Kép
balwin

Mr Balwin: Jó ez a rendszer akkor. :twisted: :twisted: :twisted: Bababarát kimondottan. Drukk, hogy gyarapodjon Hunor inf. nélkül is. ++++++++++ És sok puszi nekik!
jaimee1

babababababarat akar az lenni, csak kicsit tulhatarozottra sikerult.
ez mr balwin ez jo. minimum marilyn manson tesoja.

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Márti, Dorka, Judit: Jók a képek. Aranyosak a gyerkőcök.

Márti: Angéla már ilyen ügyes, hogy egyedül intézi a dolgait. Nagyok önálló.

Anikó: Gratula az anyához. Játszótéren bagózást én is utálom, Szolnokon már nem lehet, ki van téve a tábla.

Balwinék: Remélem holnap már jöhetnek haza. TÉnyleg nagyon hasonlít Hunorattila és Annaluca.

Katlina: Nekem is küldhetsz képeket.

Valaki adja már meg egy olyan nődoki telefonszámát, aki nincs szabin és nem kell hozzá hetekkel előre bejelentkezni.

Kibicajoztunk falvára a temetőbe, jól elfáradtam és fáj a hátsó felem.

Niki

Kép
Kép
csni

Remélem ma tényleg haza engedik Juditékat...

Niki: sztk ... :mrgreen: 8) :wink: egyébként passz Mmmmm a kórházban a CSNT-ben? Esetleg TZ, ő azt hiszem minden nap rendel.

Bbj, Márti, Dorka: nagyon jó képek :lol:

Kép

Kép
szolkata

Hamarosan indulunk, remélem, jobb idő lesz :? Ha tudok, benézek majd, Judit, nagy drukk , hogy minden rendben legyen Hunorral és Veled is. Ha mégsem jön össze, 19-én, vasárnap jövök haza.

Mindenkinek szép napokat! :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Szami: jó utat Nektek! Monornál esik most az eső (uram arra jár)

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Niki! Mosonyi? Vagy szabin van ő is?Múlthéten nem mondta.

Szami! Jó utat! És akkor jó időt rátok!

Mondjuk én annyira nem vagyok elkeseredve, hogy ma a 30 fok helyett csak 28 lesz... Bár délután strandolunk a Tiszaligetben.

Kisfiam jól van, meggyógyult. Úgyhogy most szombaton megyünk majd haza Debrecenbe.

bbj Judit! Az angol árát nem elírtad? 7ezervalamennyi/hó?

Olga

Kép
juhaszolga

Köszi Lányok a válaszokat. Neked is Jaimee.

Olga: Én is akartam írni tegnap, hogy elírta Judit. Örülök, hogy Balázs jól van. Már Mosonyihoz jársz Te is?

Szami: Jó utat! Jövő keddtől kánikula lesz.

Volt már valaki Cegléden a csúszdaparkban? Nme tudjátok van árnyékos rész?

Niki

Kép
Kép
csni

Kata :Egyik tipped jobb, mint a másik. :lol: :lol: Nekem úgy rémlik, hogy az sztk-ban több hét a várólista. Legalábbis a jobbik dokihoz...CSNT nem rossz ötlet, barátnőm minden évben oda jár rákszűrésre, ingyé....

Szami: Jó utat!!!!

Niki: Sajnos nem voltam még a csúszdaparkban.....

Anikó: Lemaradt, "anyá"- hoz hatalmas gratula, enyém lány nem mondja még/már, bár volt már olyan. Ha kérem szépen, hogy mondja, anya, jól cicinvág. Még mindig ez a lényeg számára belőlem.

Fotók nagyon szupik mind!
jaimee1

Javítottam!

Szami!
jó utat! érezzétek jól magatokat!

Jaimee!
:lol: :lol: :lol:

Anikó!
nekem is lemaradt a gratu, pedig mekkora szó!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Anikó!
Gratula a varázs szóhoz,nálunk Robi nagyon sokáig nem mondta,de most bepótolja :wink:

Olga!
Azért nem rakom ide fel,mert amúgy ilyen építkezvésen nem nagyon lehetne ám fotózni,ezért is nem írtam hol voltam és a képet sem rakom ide fel.

Szami!
Jó utat!

Niki!
Georgi ha nincs szabin,akkor ő biztos fogad egy-két napon belül,ha gondolod elküldöm a számát

Kép

Kép
katlina

csak, ha ráértek...

http://www.nlcafe.hu/noklapja/20090708/ ... _hasamtol/

...méllyen egyetértek

és érdekességképpen...:

http://www.nlcafe.hu/noklapja/20090708/ ... nyelven_1/

Kép

Kép
szolkata

Balwin Judit: otthon vagytok? Apuka?!

Kép

Kép
szolkata

Lilu - Én ezt egy kicsit más szemszögből látom.....talán mert évekig álmodtam a babáról, sajna nem estem teherbe másnap, hogy kitaláltam, jó lenne egy gyerök.... Amiről ő azt mondja, hogy a terhesség nehezebb pillanatai, azoknál azért léteznek jóval nehezebbek is...ne is tapasztaljon rosszabbakat. Én nem tekintem azt erénynek, hogy vagány, tökös a csaj, mer beszélni a terhességének "nyűgjeiről" is....Nem bólogatok elismerően. Elfogadom, hogy ő így éli meg, oszt jónapot. Egyébént égnak áll a hajam az olyan médiában szereplőktől, akik pikkpakk visszamennek dolgozni szülés után, nem mondom hogy ő ilyen lesz, de gyanús.....

Ez érdekes, két nyelvű gyereket sokat láttam Ángliában, sokszor van probléma azzal, hogy 2-3 éves koruk idején preferáljál az egyik nyelvet, illetve "visszaélnek" azzal, hogy a család egyik fele csak x nyelven beszél és y nem....Időval sztem túllendülnek ezen, gondolom....

Egyébként nálunk Apának volt egy olyan ötlete, hogy beszéljek RÉkához csak angolul a kezdetektől...dehát az anyanyelvem az a magyar, és egyáltalán...úgyhogy szóba sem jöhetett.

Na várnak a tökök....
jaimee1

Jaimee: Telejesen egytértek veled Liluval kapcsolatban. Egyébként pedig ki nem állhatom a csajt, úgyhogy nem nagyon tudott volna olyat mobndani, ami tetszik.

Niki

Kép
Kép
csni

Lilut én is utálom, a cikkeket még nem olvastam..

Jaimee!
én azt hallottam, hogy volt rá példa, hoyg anyuka, csak x nyelven beszélt a babához, az apuka meg magyarul, viszont egymás között is magyarul, mert apuka ki volt lőve nyelvtudás szinten, és a gyerek nem tanult meg x nyelven, látva hogy anya is beszél magyarul, minek strapálja magát, viszont a korai nyelvtanulást nagyon fontosnak tartom!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!
A cikket én olvastam, de totál utálom Lilut. viszont D. Tóth Krisztáéknál két nyelven beszélnek a kislányukkal, erről is van cikk a Nők Lapjában.
Tegnap este kint aludt Angéla a Mamájánál. Ő nagyon élvezte a helyzetet, én pedig tragédiaként fogtam fel a dolgot. alig vártam hogy leteljen a munkaidőm és mehessek érte. Amikor mondtam neki hogy nagyon hiányzott, ő erre ezt válaszolta hogy én is neked. De ma mivel apa már újra dolgozik együtt alszunk.
Katlina! Jó kis szakmát tanulsz, gondolom rengeteg érdekességet látsz tapasztalsz a gyakorlatok során amit majd otthon is tudol hasznosítani az építkezésetek során.
Olga!Örülök hogy Balázs meggyógyult, jó utat Debrecenbe.
Niki! Igen. eléggé önálló. tudtam mindennek az árát, pont annyi pénzt kapott amibe került az árú vagy lovaglás. tudta hol a bázishelyünk került egyet majd jelentkezett.
Jamiee! Gratulálok az Anya szóhoz.

Kép
Kép
bmárti75

Áve.

Naitthon végre!!! Látom Apa közben garázdálkodott itten :mrgreen:

Köszönnyük a jókívánságokat :D Majd igyekszem visszaolvasni mindent :oops: Osztán meg majd írni is...

Fura, még az itthoni dolgokba is vissza kell rázódni - pedig mennyire vágytam mán haza!

Judit
Kép

Kép
balwin

Balwin: na hála az égnek, csak miattatok kapcsoltam be a gépet... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Örülök, hogy otthon vagytok végre!!! Szegény anyukád eléggé aggódott, meg gondolom, elfáradt az unokafuttatásban :wink: Neki is pihi.

Lilu: én nem utálom. Én abban értek vele egyet, hogy végre kimondja, hogy terhesnek lenni nem feltétlenül hihetetlen jó dolog. Engem is sokan megvetettek mind a két terhességem alatt, mert mertem utálni az egészet. Vártam a fiaimat, most is imádom őket, de a terhesség számomra horror volt. És igen is ezt is el lehet mondani, és kellene is, sajnos a Kismamában is csak a szép meg a jó van leírva a terhességről és én ezt utálom. Nagyon. Egy volt barátnőmtől vettem én is a bátorságot, hogy fel merjem vállalni a véleményem ezzel kapcsolatban, aki csak nekem merte elmondani, mennyire nem szeret terhesnek lenni.

Kép

Kép
szolkata

Balwin! Örülök hogy végre itthon vagytok. Még egyszer sok jó egészséget, és sok-sok tejcsit kívánok. Kérünk képeket!Annaluca hogyan fogadta a tesó hazaérkezését? Várunk vissza!

Kép
Kép
bmárti75

Kata! Tök egyszerre írtunk. Kép

Kép
Kép
bmárti75

Balwin: Hurrrrrá! Végre otthon! :D

BBJ: Én is!
jaimee1

Sziasztok!

balwin Judit! De jó, hogy már otthon vagytok! Mesélj, milyen otthon? 4-en? Annaluca nagy segítséged, ugye?

Én nem olvastam a cikket. De Kata nyugodtan vállald fel a véleményed! Elfogadjuk! Én imádtam terhesnek lenni, szívesen lennék béranya! :oops: :lol: De ettől függetlenül elhiszem, hogy mindenki másképp éli meg ezt a dolgot (is). Ja, és nekem sem szimpatikus a Lilu.

Niki! Neked lemaradt: Igen, voltam kétszer Mosonyi doktor úrnál. De visszatérek a régihez. Ha érdekel miért, priviben. Te találtál orvost?

Márti! Köszi, aranyos vagy, de még azért csak-csak jövök még szombatig! De jó, hogy Angéla már ilyen önálló!

Katlina! Megkaptam a privit, köszi!

Korai nyelvtanulás: megoszlanak a szakemberek véleményei is. Peti például majd ovis korában akarja majd, hogy Balázs kezdje az angolt. Saját vélemény: szerintem is jobb, ha a gyermekben már rögzül a saját anyanyelvének szabályai, szókincse.

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Jó a téma :D
Én sem kedvelem Lilut, finoman mondva :D Én is úgy vagyok vele mint Jaimee és Niki, hogy ez az ő dolga, ő így éli meg, tőlem meg is élheti így, még tán el is fogadom, de egyet nem értek vele ;)
Mindenkinek más a tűrőképessége, mit bír.

Én nagyon szeretnék 3. babát, akár most azonnal is :D (de nem lesz sajnos mert Apa már nem akar :() de így a kettő után mindig azt mondom hogy 1naposan kéne nekem egy baba :D De ezt úgy mondom hogy tudom hogy úgysem leszek már terhes. Szóval ha mégis jönne majd egyszer valami csoda folytán, akkor nyilván élvezném én a terhességet is :D
De nekem mindkettőnél voltak problémák, úgyhogy magára a terhességre csak ezért nem vágyom, annál inkább egy vagy két (ikrek volt az álmom mindig!) kisbabára :) És mivel baba csak terhesség után van, hát bevállalnám azt is :D

Béranya viszont még milliókért sem lennék!!! Sosem tudnám odaadni a babát aki 9hónapig bennem növekedett :?

KépKép Kép
76vera

BalwinJudit, örülök hogy együtt a család! :) Képeket (főleg a tesósakat) várjuk nagyon! ;)

Olga, engem érdekel hogy miért mész vissza a régi dokidhoz! ;)

Márti, tényleg nagyon talpraesett lányod van! :) Bencével közel egyidősek, de Bence tuti nem menne el egyedül sehova :D A mamánál alvást annnnnnyira megértem :oops:

Niki, errefelé bicikliztetek és nem jöttetek be hozzánk? Na jó, biztos kint mentetek a főútnál, de onnan már nem olyan messze lakunk ;) A Szanda végén lévő (volt) benzinkút útján kell bejönni hozzánk. Nem kerülő, ha legközelebb mentek ;) Vagy temető nélkül is kibicajozhattok hozzánk :D

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Vera! A béranyaságot én sem tudnám csinálni! Csak arra írtam, hogy én IMÁDTAM pocakos lenni! Szívesen lennék állandóan terhes! A babáról én sem tudnék lemondani!

Szóval arrafelé laktok Szandán? :lol: :lol: :lol: Anyósom a Juhász Gyulán... :lol:

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Judit!
örülök, hogy otthon vagytok, képeket, mihamarabb hozzál! és a mindennapjaitokról is egy pár sort, ahoyg időd engedi!

Olga!
engem si érdekel!

Mennyi időre mentek Debrecenbe? és anyósod állapota hogy alakul?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bbj 2009.07.09 07:19-kor.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?