Új privát üzeneted érkezett!

nilababa: :lol:

zsu:torna,has masszír,almalé,tea...de ne aggódj, szerintem is pár nap nem gond

Kép
budabo
 
 


Kamillateát már adtam neki, a szelek azok jönnek szépen! Látszólag nem zavarja, hogy nem kakilt! :roll:
zsu83
 
 


Zsu: Ne aggódj szerintem, nálunk is egyik napról a másikra ritkult meg a kaka. Nem fáj neki, úgyhogy én nem aggódom. Sokkal keményebb most, de szerencsére nem okoz neki fájdalmat.

Stelly: Persze nyilván aggasztó a helyzet, de azért jó, hogy két cici elég. :) Így nyilván több fog szépen termelődni és utána jöhet a gyümi! :wink:

Crocus: Gratula a 6 kilóhoz!!! :D

Bogi: Tesód lelépett, és Anyukádék támogatják a feleségét és a gyerekeit? Azta, ilyet sem nagyon hallottam én. :shock: Azért szép ez tőlük nagyon!

És akiket hiányolunk: Zsufi, Andus, Nicko!!!!

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 

 
 

Ja és ez a Barbigirl... :shock: Fantasztikus egy kiscsaj!
Tesója is ilyen gyorsan fejlődött?

Bazsaládénak nyugodalmas, jó éjszakát és ezt kívánok a pehelysúlyú ( :lol: ) Petrababának is!

Ja, és Kaandi, olyan jó, hogy a Fiad ilyen okos, érett felnőtt már, hogy ilyen betegséggel próbál jókedvűen együttélni. Büszke lehetsz rá! :)

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


julcsi: igen,tesóm el csajok,sóginő maradt. Idáig minden róluk szólt, mi is őket ugráltuk körbe. Tesómnak van két új gyerek és a két csajt le se... anyagilag,apaként egyaránt., Anyumék azért dolgoznak ilyen sokat hogy nekik minden meglegyen és a mi közös házunk is rendbe legyen. azért mondom hogy szeretem őket.
És a sok panasz meg itthon a durci meghozta az ereményt, kis családom szerintem magába nézett, mert szombaton kimenő apával, de azt mondták nyissam ki a számat hogy mit akarok! Sógórnőm mondta, szóval hippphuurrrráááá!
Bocsánat ha önző,panaszkodó,szívtelen banyának tűntem :oops:

Kép
budabo
 
 


Millye: nehéz a kamaszkor mk félnek (szülő, gyerek). Sok türelmet kívánok hozzá!
Zvera: nem győzöm dicsérgetni a fiúkat, nagyon édesek!
Helga:micsoda kis kommandós Barbi, nagyon ügyes!
Stelly: sajnálom a tejcsi ügyet, de 2 cicis etetéssel is ki lehet húzni sokáig, van aki az elejétől kezdve így szoptat és végül is így gyakrabban éri inger a mellett.
Crocus: gratulálok a fogacskához!
Erika: igazad van, nem kell meghunyászkodni, mert a családi béke hamar helyreáll, de ha a gyerek megszokja a „rosszat”, nehéz róla leszoktatni.
Zsancy: :shock: . gyógysimi az oltásra! Dokit nem kérdezted kaki ügyben?
Zsu: 3 hete 2-3 naponta van Alexnek kakija, teljesen normális (szín, szag, állag), könnyen jön és amúgy meg rendesen pukizik. Ha nálatok is így van, az nem gond.
Kaandi: hogy telt az éjszaka és a mai nap?
Nálunk minden ok, sztem a hidegfront kavart be tegnap.
kreiszi
 
 


Köszönöm lányok Barbi nevében is! Egy-két röpke hét vagy hónap és rátok is ez vár! Szaladgálhattok elpakolni mindent a földről és annak közeléből :D

Mindkettő ágyban, férj sehol...........illetve Harasztin, nem itthon. Holnap mi is kimegyünk majd, "sztár" jet-ski lesz (a sztár számomra nagyon idézőjelbe téve). Ismerős szokta szervezni, megyek majd celeb-kedni :D

Jövök később, gyors zuhi, vacsi......végre CSÖND van:D

Kép

Kép
hel29
 
 


Zsancy :shock: Petra több mint 9 kiló? Akkor már súlyzónak is használod... kondiba tart ahogy cipelgeted.... :D Küldöm a gyógypuszikat! Köszi mármint azt amit a dokibácsi mondott! Zavarba jöttem! :oops: :D

Budabo akkor nagyon közel van hozzád... nem is értem, hogy miért esik nehezére vigyázni Fügére... na meg anyudat sem értem.. amikor a sógornőd elment valahova ki vigyázott a gyerekeire? :roll: A lányommal? ... ááá kamaszodik... :evil: kicsit összekaptunk reggel :?

Nilabali REMÉLEM NEM LESZ LÁZA BAZSINAK!

Zsu83 szerintem ne aggódj.. állítólag teljesen normális ha anyatejes bab nem kakil napokig... mondjuk ilyen még nem volt nálunk mert ma is sikeresen összetojt két garnitúra ruhát... :D Ha jó a kedve akkor nem lehet baj! :roll:

Kreiszi ez azért zavar mert eddig nem volt ezzel gond... :? mármint a kamasz korral... mindent meg lehetett vele eddig beszélni... na majd talán ha a nagy lila köd felszáll... akkor... :roll: Örülök, hogy nálatok minden rendben van! :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Sziasztok,

na vagyok ám én is, csak most, hogy apa is itthon van, sokkal mozgalmasabban telnek a napok, néha be sem kapcsolom a gépet napokig.

Sokat jövünk-megyünk, a hétvégén strandoltunk, tök jó volt, Marcika is megfürdött a bébimedencében, és nagyon élvezte. Mindjárt rakok egy-két képet.

És megtörtént az, amiről azt hittem, hogy már soha: ma reggel magamtól ébredtem 1/2 7-kor, és Marcika még aludt :D :D :D (Igaz a tejcsi már folydogált, úgyhogy muszáj volt felkelnem 8) )

És a másik nagy hír, hogy Marcika már megissza a gyümileveket, kapott sima almalét, meg alma-szilva, mindkettő lecsúszott. A reszelt alma továbbra sem egy nagy favorit, holnap a barackkal próbálkozunk.

Nem tudtam mindent visszaolvasni, de azért néhány reakció:

ZVera: hipp-hipp hurrá Zétinek!!! Olyan szépek a fiaid, nekem azok a képek tetszenek mindig legjobban, ahol mindketten rajta vannak :)

Gjéti: éljen, hogy végre láthattunk, Olikád nagyon cukipofa!!!

Kreiszi: nagyon szép a fürdőrucid, jó nyaralást nektek!!!!!!!!!!!!

Helga: hűűűűű, tényleg nem semmi Barbika!!! Nagyon életrevaló kiscsaj!!

Amy: te meg ne depizz, gyere csak, amikor tudsz, és hozhatnál képet Vendikéről, már elég rég láttuk!!!!!!!!!!!!

Gyógypuszi az oltásosoknak!!!!!!!!!!!! Petra vitamingolyócskának is a husi combikáira!!!!!!

Stelly: én már vagy 2 hónapja így szoptatok, szerintem emiatt ne aggódj, ez még nem krízis :wink: !!

Panna: sajnálom, hogy nálatok megint előjött a hasmenés, szegény Hannácska, de jó lenne végre tudni, hogy mi okozza ezt nála! Képet - képet!! Te is nagyon rég mutattad meg nekünk Hannácskát!! Ja, és grat a forduláshoz, ráadásul oda-vissza, ügyes kiscsaj ez!! Mi még mindig csak hasról hátra nyomjuk.

Kaandi: ++++++++++++ a nagyfiadnak, hogy megbékéljen ezzel az új élethelyzettel.

Hú, biztos kifelejtettem valamit.

Na mindjárt jövök a képekkel!

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


Jah, hogy ma kettős fronthatás volt. :idea: Akkor már mindent értek... :evil:

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Szóval strandoltunk:

Kép

Kép Hé, ez jó!!

Kép Na, ki a király??

Kép Kiskirályfi

Igyekszem azért jönni olykor, de valszeg mostanában ritkábban érek ide, majd legfeljebb megkérem Ladmont, hogy írjon összefoglalót :wink:

Hát ez az, kifelejtettem az előbb, hogy Esztike mennyire szuper édes csajos az új fülbevalójával!!!

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


millye: na mint fent írtam használt a durci és az oda mondogatás. Mutattam nekik videót sakálkáról, lehet mindjárt felteszem youtube-ra, mert kőkemény hiszti. Ölbebaba csöndben marad. Úgy néz ki hogy a négyes babatalik is műkődni fognak, holnap megyünk Hanna babához, pénteken hozzánk jönnek. Ha egy héten csak egy-két napot találkozunk az is jó. Igazából sétálni lenne jó, csak más az időbeosztásunk.

Kép
budabo
 
 


zsufi: mit adtál rá?úszopelust?

Kép
budabo
 
 


Zsufi: Marcit ide nekünk, ez a "kiakirály "nézés..........nagyon édes.

Bogi: örülök, hogy el tudtok menni pároddal. Tényleg nagyon fel tud töltődni az ember lánya. Az is igaz, hogy kb. 15 percenként fogjátok mondogatni: vajon mit csinálhat Füge? De ez persze teljesen természetes.

Millye: kamaszkor.......nagyobbik típusú keresztfiam 15 lesz augusztusban. Múltkor anyja nem vot, rám és a barátnőkre volt bízva, persze átvágta a fejünket, elment csavarogni, nem ért haza a megbeszét időben, a mobilt nem vette fel, ha hívtam...szóval nem irigyellek.....
Bogácson még sosem voltunk, apartmanba megyünk, nem messze a fürdőtől. Majd utána jól megmondom milyen volt :)

Stelly: nálunk is egyekéék a tesómék, mi pedig ketteske. Itt is van néha kisebb-nagyobb nézeteltérés, de csak egészséges mértékben.Hétvégén pl. pizza party volt, pont előttünk. Éjfél körül már kicsit idegesített, de hagy szokja a gyerek :D

Petrababa 9 kg? :D Tényleg kis vitaminbomba (nem tudom ki írta, de nagyon tetszik) bocsi :oops:

Julcsi:
emlékeim szerint Berni is gyors volt mindenben, de ennyire........igaz én nagyon rendetlen anyuka vagyok, nem igazán jegyzetelgetek, hogy mikor mit csinál. Még a kiskönyvet sem néztem meg :oops:

Rájöttem miért kommandózik így Barbi, hisz mikor készült aznap paintballozni voltunk és pont így kellett kúszni-mászni az erdőben :D

Kép

Kép
hel29
 
 


Kreiszi: ha holnap eljutok Harasztiba esetleg átugorhatunk hozzátok? Persze nem szeretnék zavarni :oops: Csak egy kicsit udvaroltatni Barbinak :D

Kép

Kép
hel29
 
 


Bogi: igen, úszópelus, tök jól működött, csak majdnem kicsi volt a 4-9 kg-os, úgyhogy legközelebb már a nagyobbat fogjuk venni.

Helga: :wink:

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


Köszi lányok a nyugtatást, olvastam én is hogy nem kell minden nap kaksizniuk a babáknak, de én megszoktam a napi egy jó nagy rottyot! :D Szelek azok mennek, gondolom olyan nagy gond nincs! :roll:

Julcsi listáját kiegészítve még hiányoljuk Monicot is :!:

Eszter, már 3 hónapja két ciciből szoptatok, csak reggel elég egy cici! :)

Bogi, éljen éljen a kimenő!!!!!!!!!!!!! :lol:

Zsufi, gratulálok az átaludt éjszakához! :lol:
Nagyon jók a képek! :)
zsu83
 
 


zsufi: nagyon édi Marcika a mediben, látszik,h élvezte a pancsizást!!!!

Hááát Kreiszi, volt már jobb is,de rosszabb is (éjszaka),bár úgy kezdte,h 3x felsírt,még írtam is, aztán fl 3kor azt hiszem felébredt,kicsit szopizott, összebújtunk és aludtunk reggel fél 7ig. két napja ilyen korán kel... :cry: :cry: hol van a múlt heti fél 10? :x

hel:komolyan mondom Barbi nem semmi,ahogy kúszott! tényleg vigyázni kell a lépcsővel! :shock:

Nahát Petrababa lehagyott minket, mi még 9 alatt vagyunk,pláne ahogy evett mostanság, cicistrájk meg ilyenek.

Ma voltunk dokinál,megnézettem a köhögését, tüdeje tiszta, azt mondta a doki,h a saját nyálától lehet. Érdekes mindenesetre, szóval nem olyan Stelly,mint ahogy Te írtad,mert ez nem köszörülés........de a lényeg,h a tüdő tiszta. :)

Sajnálom Bogi a hülye szitukat, annyira jó lélek lehetsz, jó lenne megismerni már végre!!!! Nem tudom,h tudok menni vagy sem,mindenesetre figyelek,h hol mikor,aztán majd kiderül!

Bizony büszke vagyok rá Julcsi, de annyira,de annyira sajnálom,h el sem tudom mondani.... :cry: :cry: de már hízott 10 kg, gondolom beállogat a cukorszint és azért......

Kreiszi, jó nyaralást,ha jól emlékszem holnap indultok,kivasaltál jó asszony módjára? :lol: :lol: nekem még mindig van belőle..... :x

annyira visszaállt a szopival, h ma kihagytuk a főzit is,csak gyümi volt, na meg barátnőztünk, végre eljutottunk 5 hónap alatt hozzájuk, édik voltak a gyerkőcök,együtt ettek gyümit.

Most jut eszembe,h már Attilának is van fogacskája,nem semmi. Akkor Fügebabának és Attilának van már,ugye??? Máshol meg növőben.

Stelly,persze,h csatlakozhatsz. Mindenképp és bárki akinek kedve szottyan idejönni,mindenkit szeretettel várunk!! Csak azt nem tudom,h mikor is, mert mostanság nálunk iszonyat felfordulás van, a párom sokat van itthon, de mindig ezerrel csinál valamit. Most pl.a kocsilejárót, aztán a külső vakolás, utcafront stb.....( a kapun alig lehet ki-bejönni, előttünk zsalukő.,sóder..stb) De biztos nem non-stop lesz, mert mennek valamikor dolgozni is, aztán jelzem!!!!!!!!!!!!!!!
De nagyon szuper lenne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

elif, nincs géped?

Kép
kaandi
 
 


zsufi én is annyira irigy vagyok, tehát így kell, azt kell gondolnom,h soha nem lesz ilyen.....de jó is lenne! :D :roll:

Kép
kaandi
 
 


van még valaki rajtam kívül,aki nem intézkedett gyed ügyben?! olyan hülye vagyok, suszternak a cipője...ugyebár,még ki sem töltöttem, mire visszaküldi a felszámoló,mert ugye baromira nem érdekli őt, bakker,nem semmi.

Kép
kaandi
 
 


Jaj Kreiszi, Ti holnap mentek nyaralni??? Akkor sorry..... :(

Kép

Kép
hel29
 
 


mi még csak ilyet tudunk :wink:
http://www.youtube.com/watch?v=RRHLedq4lEA
sakálka:
http://www.youtube.com/watch?v=katUGfoPGFc

hel: nem lesz nagy kimozdulás, de egy picike :lol:

zsu: ha nem fáj Bencus hasa akkor nincs gáz. Figyeled hogy a mi talinkra senki nem akar jönni? hmm

zsufi: nagyon jó képek! látszik hgoy élvezte Marci

kaandi: remélem hamar helyre jöttök és visszaáll a rend. Nálunk ma főzelék sztrájk volt.

Kép
budabo
 
 


Kaandi: GYED! most csaptam a fejemre egy jó nagyot...eszembe sem jutott. Köszikösziköszi..... :)

Kép

Kép
hel29
 
 


kaandi: pl. én...voltam benn melóhelyen, azt mondták küldik a papírt, de még semmi. Jó hogy felhoztad, férjemet izzítom holnap dolgozik.

Kép
budabo
 
 


Bogi: igenishogyakarokmenni..........minket pedig senki sem hív :shock:

Kép

Kép
hel29
 
 


Bogi: nem tölti be a videókat, nem tudom megnézni :(

Kép

Kép
hel29
 
 


helga: mert ez nem olyan komoly szervezés volt ám, csak egy ötlet, nekünk lemaradottaknak! gyere ha tudsz, bár még azt sem tudjuk hol lesz :lol: :lol:

na lassan elteszem magam holnapra. Joccakát mindenkinek.

Kép
budabo
 
 


hmmm pedig én is leellenőriztem és nálam működött.

Kép
budabo
 
 


hel: nincs ötlet, nálam működik :oops:
na majd holnap...

Kép
budabo
 
 


Holnap próbálom! Jó éccakát mindenkinek!

Kép

Kép
hel29
 
 


Csak kicsit voltam béna :shock:

Nagyon édes Füge, de a sakálos :wink: Istenem, még igazi könnycseppeket is tud produkálni..... :)

Na tényleg lelövöm magam. Látszik, hogy nincs itthon férj :?

Kép

Kép
hel29
 
 


Stelly: én is örülnék, ha csatlakoznál! (eddig azért nem írtam, mert hát nem én vagyok a vendéglátó)
Helga: igen, reggel megyünk, de nagyon szívesen látlak bármikor!
Én holnap intézem melóhelyen a GYED igénylést és utána irány a Balcsi :D .
Bogi: Füge de ééééédes! Én mennék a talira, de hát ez a fránya nyaralás közbeszólt :lol:
Kaandi: köszi, kivasaltam, este éjfél előtt pár perccel végeztem. Pár hete Alex is köhécselgetett, doki rendben találta, de gyógyszert és orrszívást javasolt, én Stodált adtam 2x/nap + orrszívás és pár nap alatt abbamaradt a köhögés.
Na megyek, mert apa itt csicsikál mellettem a kanapén, nem akart egyedül aludni menni :D .
Jó éjt!
kreiszi
 
 


Jó reggelt! Babácska fél ötkor kelt, úgyhogy tök fáradt vagyok, persze azóta már újra húzza a lóbőrt... Délelőtt jönnek anyósomék, ááhhhhhhhhh :?

Marcika nagyon édes...de Barbi baba sem semmi.... :shock:

Kép
cserkészkolbász
 
 


Sziasztok!

Bencus ma 4-kor felkelt, (a fordulás :twisted: ), úgy gondolta, hogy akkor ő most játszik, kapott egy kis cicit, és Apa altatta vissza, mert fél óra múlva amúgy is kelnie kellett volna, én meg mehettem vissza szundizni! Olyan jól visszaaltatta Apa, hogy még most is alszik Bencus! :)

Kreiszi, jó nyaralást Nektek, érezzétek nagyon jól Magatokat! :lol:

Bogi, azért reméljük még csatlakoznak hozzánk! :wink:
Nagyon édes Füge a videón, na és a sakálka! :lol: Van ám hangja! :)

Helga, gyertek a talira Ti is! :D

Kaandi, Bencus is szokott köhögni, de doktornénink szerint a nyála miatt van nálunk is!
zsu83
 
 


Hú, ahogy olvaslak titeket egyre inkább leesik hogy mennyire gyepes vagyok :shock: paintball, strand, celeb-akármi, nyaralás...ha tudnátok nekem a sárga busz mekkora élmény volt mikor a leletért mentünk :oops: :lol: :lol: Csajok én még boltba sem járok mert apa vásárol :roll: Meg arra is rá kell jöjjek hogy a mi apukánkban a lelkesedés szikrája sincs meg a kölkök iránt.

Crocus van hozzád egy fura kérdésem: létezik olyan, hogy egy baromi öreg rózsa világ életében rózsaszínt virított, idén tavasszal átültettem, és most meg piros lett? :shock: :lol: Pedig így történt! :D

Kreiszi belezúgtam a tankinidbe, én is akarok! Csak olyan drága...de tök csini meg szép. Ez a tankini az egyetlen esélyem hogy emberek közé merészkedhessek :oops: :wink:

Füge is olyan ügyes, nem tom, Oli olyan kis lomha ezekhez a csajokhoz képest.

Marci meg tiszta bajvaccs :D (baywatch :wink: ) Nagyon édes a vízben! :D

Zsu almát eszik már Bencus? Az szerintem nem tesz rosszat ilyen esetben, de még tényleg nincs ok az aggodalomra, inkább arra készülj fel ha majd jön az áradat :D

Esztike nagyon szépséges a fülcsijével! Tényleg milyen jól áll neki! Szóval milyen csalásról is van szó? :wink:

Van egy viszonylag meredek ötletem, kitaláltam hogy Zétit be akarom iratni capoeirára :D Nem tom van-e ekkoráknak tanfolyam, de az az érzésem hogy tök testhezálló lenne neki az a mozgásfajta, a kezeivel tök úgy szokott csápolni mikor táncol :D

Olika kicsi életem kezet fogna Bazsival ha találkoznának...háááála forgás.....második éjjel hogy már megint egy-két órázunk, leteszem hasra, már tök ügyin elalszik egyedül, aztán hátára fordul álmában és a visszafordulás meg még nem megy olyan gördülékenyen úgyhogy "megkér" hogy segítsek, de ezt van hogy óránként, de minimum kétóránként. Bááááz. Megint zombulok. És még mindig nem fogzunk, mire megtanul majd ügyesen forogni az ágyban akkor kezdődik az éjszakai fogzás. Megyek a fogyasztóvédelemhez, ezt a kórházban ahol adták nem mondták, a magyar nyelvű tájékoztatóban sincs benne...

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Kreiszi tudom hülye voltam....de annyira beszélt a dr mindenről,hogy el is felejtettem,de nem gond este írtam neki e-mailt.Meg ma beszélünk a Csecsemős védőnővel mert a dr azt is mondta hogy kell szednünk A B C D vitamint mert Petra tápos baba lett(csak ez a csecsemős nővér dolga megmondani mennyit kell szednünk meg vasat)Ezek a vitaminok a tápba is megvannak,csak meg kell kérdeznünk hogy azon felül kel-e,mert nem biztos hogy elég mennyiség van a tápba.

Füge bébi isten király....kicsit nekem az ejtőernyős ugráshoz hasonlított amit csinál(nagyon ügyes,mi még ilyet nem csinálunk...de eljön az az idő is)Igaz lehet hogy a mozgásánál nálunk gondok lesznek a súlya véget :? lehet nehezebben fog megtanulni dolgokat,de nem biztos.Igaz édeském nagyon gyakorol mászni,és nagyon le is szokott benne izzadni,gondolom azért egy könnyebb baba nem nagyon izzad(de lehet tévedek)

zetibebi:Oli nem lomha csak kicsit ráérős :wink: mint az én lánykám...jó munkához idő kell :lol:

(ma reggel torokfájásra ébredtem :? minden évbe fáj..de akkor eszméletlenül és 3napig dögrováson vagyok 39fokos lázzal....remélem idén megúszom,de érzem egyre rosszabb...most mályva teázok,+csipkebogyó teázok....)
Lánykám 6előtt kelt,és most elaludt a játék nagy hevébe...
Zsu köszönjük a mondókákat...Petrának nagyon tetszik a "Sűrű erdő,kopasz mező"főleg mikor a hajába túrók...igaz nincs is nagy haja..csak pár száll...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Kreiszi: jó nyaralást és persze jó időt is hozzá! Szavadon leszel fogva és egyszercsak jól elmegyünk ha hazaértetek :D

Zsancy: jobbulást, tessék inni ezerrel azt a teát!

Zsu: köszi, szóljatok, hogy mikor és hol, ha van autó a popóm alatt akkor megyünk :)

Cserkészkolbász: koránkelés? anyós? háááááát nem hangzik tól jól :?

Zeti: miért írod, hogy apa nem lelkesedik?? :shock: Persze csak ha nem indészkrét a kérdés......
itt vannak tök jó tankinik és nem is olyan húzós:


http://www.bonprix.hu/bh/shop.htm;jsess ... 10.377...2.

én a legelsőbe zúgtam bele :wink:

Kép

Kép
hel29
 
 


Zsancy, mióta ilyen kékesfekete Petra kakija? Amióta tápiztok, meg kap gyümit is? Vagy csak mostanában? Én azért megkérdezném a védőnőt vagy a gyerekorvost, mert nekem nem úgy hangzik, mint ami jó... de persze nem tudom.
Remélem, hamar rendbejön a torkod, és megúszod a dögrovást!!! :wink:

Köszi lányok a tejcsi-nyugtatásokat! El is határoztam, hogy holnapról megint nem mérem, csak majd hetente egy nap a szopikat, meg a pucér súlyt is.

Zsufi, "na ki a király" ez a kép nagyon jóóóó :D

Kaandi, örülök, hogy rendben van Boti tüdeje! Remélem, összejön a tali, még majd egyeztetünk :D

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Stelly:
azóta van igen,régebben normális állagú és mennyiségű volt,de az is érdekes most betrottyolt és megint teljesen normális....
Igaz ez a sötét feketés fura szinű kaki akkor volt mikor 2nap útán tudott csak kakilni..
a gyerekorvos most irt vissza,hogy a gyümi és a tápitól lehet ennyire sötét a kaki és úgye más állagú is.
De figyeljem meg minden esetre,és ha esetleg fájna a hasa(de evvel nincs baj) vigyem le Petrát + kakit...és ha bélfertőzése lenne akkor nem igen akarna enni,láza lenne,fájna a hasa,legrosszabb esetbe véres lenne a széklete....
Különösebb baja nincs Petrának csak nekem furi ez a szín...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsancy 2009.07.09 07:57-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


jó reggelt!

éjszaka jól telt,Bazsikát csak fél5-kor kellett megfordítínom,de aztán aludt fél8-ig!este kapott még fél kúpot is a belladonna mellé és elaludt szépen!

zetibebi:Bazsival az a gáz,hogy ő már vissza tud fordulni,csak ugye nincs hely az ágyban,mert hasról átfordul és máris nekiment a rácsnak és ő csak egy irányba gyakorolja a tudományát..... :roll:

zsancy:gyógyulj meg hamar!

zsufi:Marcika nagyon édes fürcsi közben!

bogi:hát,Fügelány nem semmi hanggal rendelkezik!

zsu:éljen a fordulááááááááás!szeintem is,bá a doki egnap azt mondta,hogy előbb-utóbb megtanul majd Bazsi hanyatt is aludni és csak akkor menjek megfordítani őt,ha kitartóan kér,mert ha nem ugrok elsőre,akkor lehet,hogy elalszik úgy is egy idő mulva!nem szokott ő sírni ilyenkor csak méltatlankodik,de azt kitartóan teszi.majd meglátjuk,hogy tényleg megtanul-e hanyatt aludni!

azt hiszem,ma bepótoljuk amúltkori elmaradt csajozást,mert Bazsaládén már nyoma sincs a tegnapi oltásnak!annyira jó kedve van,majd elrepül,annyira rugkapál és sikongat!

megyek reggelizek és szerintem útra kelünk,majd hozok képeket!
szép napot mindenkinek!
ja,mai menü:lecsó és krumpli leves!

Kép
nilabali
 
 


Zétivera, miért mondod hogy Apából hiányzik a lelkesedés!? :roll:
Mi még csak anyatejezünk, nemsokára jön a doktornéni rotát adni, majd megkérdezem, hogy nem-e lehetne már elkezdeni a gyümiket! :roll:

Zsancy, jobbulást Neked!

Helga, a jövőhét kedden lesz a tali, már csak a hely, meg az idő kérdéses! :roll:

Nilabali, örülök, hogy Bazsi jól van! :)
Jó csajozást Bazsinak! :wink:
zsu83
 
 


helga: jó kis sakálka mi??? és ténleg egy darabig könnycsepp
nélkül aztán könnyekkel. nemszoktam sokáig hagyni, de ha éppen
a gáznál állok és vmi olyat keverek-kavarok ami veszélyes rá
nézve akkor nem tudom felvenni.

kreiszi: jól van na, majd legközelebb..

zsu: hát én is. Jó fej apa, nálunk Lacus nem bír felkelni, mindig mondja hogy ő olyan nyugodt, mert tudja hogy az első hangra ugrok

zetibebi: na én sem járok nagyon el, de nálunk apa most egyre jobb fej ahogy füge nő, vele sokat megyünk boltba, meg mindenfele.

zsancy: lehet hogy Petra ennek ellenére előbb fog felállni,járni..stb, lehet hogy egyszerre indul be neki mindenféle mozgás

nilababa: jó csajozást! Amikor Füge ilyen hangonnyomja...ja ha nyomja mindig így nyomja, szóval kíváncsi lennék, hogy ki bírná hagyni sokáig üvölteni. Anyós meg a cumit nyomkodná a szájába. Hát inkább ölbe veszem, és nem a cumit tömöm neki.

Éssssssss mindig csak ámultam hogy Stelly milyen bátor Adrival és hogy közlekednek. Na mi is voltunk ma buszozni, igaz hogy csak két megállót mentünk zöldségeshez, de nekem már ez is nagy szó, mert 10 éve nem ültem buszon. Másik anyukával mentünk meg Csilla lányával és tök jó volt. Hangjuk nem volt a kicsiknek.

Kép
budabo
 
 


Budabo örülök, hogy rendeződött nálatok a dolog! :D A jelenlegi fényképezőgépetek szerintem nagyon jó! :D Csupa jókat olvastam róla! :roll: Füge sírása... azok a krokodil könnyek :shock: még a fiam is abbahagyta a játszást és mereven nézte a monitort :D

Hel29 kíváncsian várom a beszámolódat a nyaralásról! Paintballoztok ti is? Mi is! :D
Kép

Zsu83 nálunk is a fordulás miatt kelt a fiam korábban... utána én nem tudtam visszaaludni fél háromtól ötig fent voltam... :? Pedig a fiam fél kilencig aludt utána... én meg olyan vagyok mint a mosott... :roll:

Zsancy jobbulást neked! Nem ettél túl sok fagyit? :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Jó reggelt!

Bogi: Dehogynem, én is szeretnék, és ahogy látom, Helga is, sőt, feltételezem, hogy talán Stelly is, ha Apa engedi. :wink: De nagyon jó ám, hogy most nem nekem kell szervezni.

Zsufi: Haláli a "na, ki a király?" kép. :lol: Hihetetlen édes a kispasi! Melyik strandra mentetek?
És Anyukám, ki kell mondjam, irigyellek... (És nagyon ügyes vagy, hogy rájöttél a probléma megoldására. :wink: ) Fél 7-kor teli cicikre ébredni??? :shock: Én is szeretnék egyszer. :oops:

ZétiVera: Én is kíváncsi vagyok az apakérdésre.

Nálunk a mai mérleg egy ébredés (stramonium ilyen értelemben hatásos), de az 3/4 3- 1/4 5 között... :x Rögtön kajcsi, evés, ölelgetés, de a Gyerkőci reggelt játszott, forgott, hátra gurult, sikoltozott, bürrögött, újra ki kellett venni és újabb ölelgetés után nagy nehezen visszaaludt. (Most három napja ezt játsszuk, nem tudom, miért... :roll: ) Alvás negyed 8-ig. Bírható, de nem pihentető.
De a tegnapi őrült frontos nap után most tlaán jobb kedvű várható...

Kaja: Borsófőzelés, sült virsli, megyek is megcsinálni.

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


millye: jó kép! te vagy? :lol: :lol: a gép jó, csak leharcoltam, karcos a lencse -mert a lencsevédője sz.r - az exponáló gomb is le van harcolva. Nagyon megszolgálta az idejét. Fügét is szembesítettem magával....nézett nagyon. :lol:
mai menü: tegnapi :wink:

Kép
budabo
 
 


julcsi: :wink: hát nagyon mi sem szervezzük :oops: csak majd szépen kitaláljuk hogy hol és reméljük jó idő lesz és időben mikor. Apa fullfull szabadnapos aznap.
Egyből szebb a reggel, hogy a családi béke helyre állt, anyumék elutaztak 5 napra pihenni, Fügével buszoztunk,kenguruztunk,nem kell főznöm, délután megyünk babázni. Apa este jön haza. :lol:

Kép
budabo
 
 


Ja, és van valakinek tippje, hogy a Gyermekem, aki stabilan nem forog földön, a kiságyában hogy képes hasról 10 perc alatt hátra fordulni és egyszerre 180 fokot is fordulni? Számomra ez rejtély. :shock: Ha négykor lett volna idegem, lefényképezem.

Bogi: Látod, sejtettem én, hogy APa egyre jobb fej lesz. Örülök Nektek nagyon! :D

Kreiszi, jó utazást, vigyázz Alexovicsra!

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Budabo igen én vagyok :D terhességem előtt jártunk paint ballozni :D Akkor itt az ideje, hogy vegyél egy újat... :D van valami elképzelésed, hogy mit tudjon? :roll: Örülök, hogy a buszozás is tetszik Fügének és hogy jobb kedved van! :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Zsancy nekem vasárnap este begyulladt a mandulám, hétfő estig lázasan fetrengtem, nem is akartam írni nektek mert állandóan csak lefelé húzom a csapat hangulatát. Még most is fáj, de azért írom mert nekem a septofort szopogatós tabletta sokat segít, ez fertőtlenít, tök jó.

Apával semmi különös nincsen, csak nála nincsenek jelei hogy lelkesedne, neki az a lényeg mikor hazajön hogy a pocakja tele legyen és lefekhessen, meg a net. Persze érthető mert egész nap zajban van és hulla fáradt, enni is csak este szokott, meg a feje is mindig fáj, meg a háta. Munkahelyet kellene váltania de most örülünk hogy ez a sz.r is van neki. Na meg a munkatársai nem túl kellemesek és abból a hangulatból jön haza. Biztos szereti ő a kölkeit, csaK nem látszik :?

Tesóképek:
Kép Kép Kép

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


julcsi:türelem jó fej apát terem :wink:

zetibebi: sajnálom nálatok is a rossz passzt, meg hogy te is betegeskedsz, de nem lehúzol minket csak leírod a bajod! Én legalábbis szívesen meghallgatom a bánatod.

millye: hát nem rossz gép, de közeli képeket nem tudsz olyan jól csinálni vele. Mi tudjon? jó kérdés, szakszavakkal nem tudom megmondani...pl ezt néztem. http://www.pixmania.hu/hu/hu/1807579/ar ... 000hd.html
és hetek óta most itt van keresztem és büfiztet...már ennek is nagoyn tudok örülni.

Kép
budabo
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?