zsufi: nagyon édi Marcika a mediben, látszik,h élvezte a pancsizást!!!!
Hááát Kreiszi, volt már jobb is,de rosszabb is (éjszaka),bár úgy kezdte,h 3x felsírt,még írtam is, aztán fl 3kor azt hiszem felébredt,kicsit szopizott, összebújtunk és aludtunk reggel fél 7ig. két napja ilyen korán kel...
hol van a múlt heti fél 10?
hel:komolyan mondom Barbi nem semmi,ahogy kúszott! tényleg vigyázni kell a lépcsővel!
Nahát Petrababa lehagyott minket, mi még 9 alatt vagyunk,pláne ahogy evett mostanság, cicistrájk meg ilyenek.
Ma voltunk dokinál,megnézettem a köhögését, tüdeje tiszta, azt mondta a doki,h a saját nyálától lehet. Érdekes mindenesetre, szóval nem olyan Stelly,mint ahogy Te írtad,mert ez nem köszörülés........de a lényeg,h a tüdő tiszta.
Sajnálom Bogi a hülye szitukat, annyira jó lélek lehetsz, jó lenne megismerni már végre!!!! Nem tudom,h tudok menni vagy sem,mindenesetre figyelek,h hol mikor,aztán majd kiderül!
Bizony büszke vagyok rá Julcsi, de annyira,de annyira sajnálom,h el sem tudom mondani....
de már hízott 10 kg, gondolom beállogat a cukorszint és azért......
Kreiszi, jó nyaralást,ha jól emlékszem holnap indultok,kivasaltál jó asszony módjára?
nekem még mindig van belőle.....
annyira visszaállt a szopival, h ma kihagytuk a főzit is,csak gyümi volt, na meg barátnőztünk, végre eljutottunk 5 hónap alatt hozzájuk, édik voltak a gyerkőcök,együtt ettek gyümit.
Most jut eszembe,h már Attilának is van fogacskája,nem semmi. Akkor Fügebabának és Attilának van már,ugye??? Máshol meg növőben.
Stelly,persze,h csatlakozhatsz. Mindenképp és bárki akinek kedve szottyan idejönni,mindenkit szeretettel várunk!! Csak azt nem tudom,h mikor is, mert mostanság nálunk iszonyat felfordulás van, a párom sokat van itthon, de mindig ezerrel csinál valamit. Most pl.a kocsilejárót, aztán a külső vakolás, utcafront stb.....( a kapun alig lehet ki-bejönni, előttünk zsalukő.,sóder..stb) De biztos nem non-stop lesz, mert mennek valamikor dolgozni is, aztán jelzem!!!!!!!!!!!!!!!
De nagyon szuper lenne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
elif, nincs géped?