Na hali...gondoltam visszaolvasok de asszem nem kell sokat
Noci
Hat haldoklik pedig en is azert 1nap 1szer benezek...tobbszor egyenlore nem megy
ma is mennem kene telefont nezni de ma nincs kedvem kimozdulni
Mostam most meg ebedido ennem kene,aztan hajat festek,kormom megakarom csinalni...kicsit szeretnem magam rendbe tenni mert levgyok pukkanva
Jah es hajtogatnom kell meg talan vasalok bar azt lehet ma kihagyom mert tegnap 2oran keresztul vasaltam
mondjuk a vegere egesz jol belejottem
Kenytelen lesz lepni...biztositast csak turista biztositast tud nekem kotni ami surgossegi esetekre jo azaz ha en megyek uhu-ra a cisztam miatt azt nem allja meg egy csomo mindent nem all..es ez is mind azert mert nem vgyunk hazasok
aztan meg sorolhatnam mik meg dolgok de a lenyeg a lenyeg ez igy hosszu tavon nem mehet...en itt tuti nem maradok mint egy hulyegyerek logva a levegoben.
Ebben a varosban csak akkor fogok eveket kihuzni ha azt a ferjemert teszem
Paprikas csirket foztem...ez volt a legegyszerubb valasztas se fuszereim se vagodeszka se kes se semmi igy azert eleg nehez fozni
ma is sult csirkemell lesz krumplival parolt zoldsegekkel...
Fogorvos milyen volt?
Ugyvedes dolgokhoz egy kalappal es koszi a drukkolast
Zsu
Ez szornyuuuu
Kata barinom jutott az eszembe
Tudod akinek a blogjat multkor is betettem
Ok is voltak 8dokinal C-nel is
es 20hetesen befejeztek a terhesseget
ez volt december 20korul
kivartak a 6honapot
es az elso olyan egyutletnel megint babas lett
s hat a tobbit tudod most szult marciusban egeszseges babat
tudom egyenlore nem nyugtatja meg ez a barinodet de majd idovel biztos jol esik neki hallani,hogy nincs minden veszve
Enis
Megkaptam a fotokat Ngyon jo a serod...es sajnalom,hogy nem lakunk kozelebb egymashoz mert jo lenne veled talizni
es milyen szep hely az a vizipark naon tecc
azt meg,hogy csini vgy aszem mar nem is kell mondanom
Igen meg szombaton kitettem a NY-i orat,hogy tudjatok kovetni hany ora is van itt
ahh nehogy azt hidd hogy alszom
mar reggel 8kor reggelizunk apacskaval
Japoban azert bementem egy supermarketbe megkaptam mindent...de mindent...kulfoldi dolgokat is bar a japan dolgok is ngyon jok de az oblitoben pl az amcsisat szeretem.Semmi problemam nem volt megtalalni a dolgokat....itt meg 4superbe voltam mar es meg mindig nem talaltam meg mindent
nincs semmi a szuperekben
mosopor felejtsd el oblito....bezzeg japanban mindenki azt hasznalja mamint az amcsi oblitot na de valszinu csak rossz helyen jarok
vasalashoz is van valami spre szeru valami ami a gyurottebb dolgokra van segiti a vasalast...itt felejtsd el meg megkerdezni se merem nehogy hulyenek nezzenek
szal meg ha nem is tetszett japo elsore megkaptam mindent es nem voltam elveszve...
A blogrol meg azert az a velemenyem ami mert amikor elkezdtem tenyelg erdekes dologrol irtam es hogy jott az ihlet...de most nem tortenik "semmi" es azt gondolom ez igy nem erdekes
de persze en ezt nem tudhatom egy biztos tegnap vgy 5-en megdolt a rekord a blogomon majdnem 80ember nezett be aznap
ugy latszik sokan kivancsiak voltak a ny-i utra
Hianyzok hol vgytok?