Zsizell, Lara!
Nem akarlak megijeszteni titeket, de leírom, hogy nálam hogyan volt.
10 hetes vizsgálaton(kedden) még voltam a dokinál, minden rendben volt, aztán szombaton ahogy elmentem wc-re egy picit véreztem. Gyorsan be a kórházba, ügyeletre, a doki megállapította, hogy nincs semmi baj, persze kézzel vizsgált, 1-2 napot maradjak bent, s ha minden rendben lesz, haza mehetek. Ez volt dec. 20-án. Én nem akartam bent maradni, mondtam, hogy van 2 gyerekem, meg itt a karácsony, inkább otthon feküdnék. Másnap a dokim volt ügyeletben, s felhívtam, hogy bevéreztem, mondta, hogy menjek be nyugodtan, csinál egy uh-ot. Babával minden rendben volt, mozgott is rendesen, s a méhlepény mögött volt ez a hematóma. Aztán 2 nap múlva kedden kellett visszamennem. Újra megnézett uh-on, s már kétszerese lett a hematóma. Mondta nekem a dokim, hogy 50% esélyt ad, hogy megmarad a baba. Mivel én Clexane (vérhígitó) injekcióval szurom magamat, ezért nem bíztatott, hogy felszívódik. Mondta, hogy ha 1 hét múlva is meg vérzek, akkor megszakitja a terhességet. Aztán a vasárnap este erős görcseim lettek, s hajnalban (29-én) ahogy elmentem wc-re éreztem ahogy kicsúszik belőlem. Minden hasfájásom megszűnt. Sajnos nem láttam, bár én kiváncsi lettem volna, hogy mégis mekkora, milyen, volt.
Abban az időben én is sokat böngésztem itt egy másik topic-ot, s voltak olyanok, hogy írták, hogy locsogtak a vérben, s megmaradt nekik. Ebben reménykedtem, hogy én nem véreztem annyira, csak a wc papír volt olyan, mikor töröltem. Néha alvadt vér jött ki belőlem. Bocs a részletezésért.
De most nem gondolok arra, hogy bármi is történhet. Februárban akkor is szülök!!! Most már túl vagyok, hogy elveszettem, mostanában jut eszembe, hogy hamarosan a kezemben is tarthatnám.
Akkor mindenki biztatott, hogy biztos beteg volt, a természet tudja a dolgát. De mi van, ha semmi baja nem volt? Akkor voltam náthás, attól is lehetett. Voltam fogászaton, kaptam injekciót, lehet, hogy attól volt. Elkezdtem szedni az Elevitet, másik gyerekeknél nem szedtem semmit. Annyi minden járt a fejembe, s rágódtam rajta. DE most már csak előre nézek, és nagyon várom ezt a babát. Én igazából kislányt szeretnék, de ha fiú lesz, hát akkor talán a 4. ismét lány.
De szerintem 4. már nem lesz, igy is boldogok leszünk.
Bocs, ha kissé hosszú lett.
Tényleg, nem SZABAD ARRA GONDOLNI, HOGY MI VAN, HA ELVETÉLEK!!! Most már nem lehet baj.