Új privát üzeneted érkezett!

Felhívtam a győrieket, (ott van a központ) megkérdeztem, hogy most akkor mivan?! Hát jár a családi adókedvezmény, menjek be a herceghalmi munkaügyre és kérjek nyomtatványt. :twisted:
Mondtam ,hogy nem kapok fizu papírt se, hát 3 hónapra visszamenőleg tudnak adni. De miért kell ezt külön kérni?
De azt még mindig nem értem, miért csak ennyi a GYED. Ha a bruttóból számolják, akkor hiába voltam betegállományban az akkor sem változik.

Kép
Kép
Kép
erika26

Erika,
nem tudsz valami online internetes tanácsadótól segítséget kérni ?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Talán elalszik... talán nem... de legalább most nem sír... csak rugdossa a rácsot...

Kubu: ezt nagyon kellett! Köszi! :)

Bébic: mintha magamat hallanám :cry: vannak napok, mikor teljesen kész tudok lenni...
pont tegnap mondtam apának, hogy olyan f*sza kis "barátnőim" vannak, mióta megvan Kobi, egyszer voltak látogatni, azóta semmi... :cry: :cry:
de kár, hogy nem laktok közelebb, legalább lenne valakim... kitartást neked

Erika: na, én kb. ötezerrel kapok többet a bejelentett bruttóm után...

csak nem alszik... még jövök... remélem...

Kép

Kép
gabilany79

Iokka! Képek nagyon jók! Petid olyan édes, kis huncut. :lol:

Zsuzsa! Dóri nagyon szép! Uncsitesó jó nagy a korához képest nem?

Kubu! Marcis képek szupik, mint mindig! Gergő biztos nem aludna el így a strandon.

Kép
Kép
Kép
erika26

boci ott volt a legzi-esküvönk abban a hotelben gyönyörű hely:)

erika nagyon vigyázz rosszul számolták! adókedv. is jár! az igénylésem be lehet jelölni amúgy

kubumarci h alszik má megint:)

Kép
andy30

kubu ez a fickó ezt a csupaszkodást komolyan gondolta :?: :lol: és kit temetnek?

Kép
andy30

bébic :shock: :( :( :?: :?:

ja és dóri baba is milyen kis tündér!

Kép
andy30

andy,
ez egy olyan videoklip ami tulajdonképpen az énekes előtt tisztelgés, az egyik legismertebb számával aláfestve.
Fiatalon halt meg, kóros túlsúllyal rendelkezett, beteg volt, ezért is halt meg olyan korán.
Ez az ő temetése.
Imádom ezt a számot, ja és képzeljétek az összes barátunk akik idáig házasodtak mindenkinél ez a szám volt, és így is jelentettük be egymásnak emailben amikor eldöntöttük h összeházasodunk.

Bébic,
ablakot kinyitni, virtuális ölelést, buksisimit elindítottam, felkapaszkodik a völgy-hídra és mindjárt meg is érkezik. Várdddd !
Simi simi simi

kubuspace

Zsófi már unja a házunkat és a saját játékait. Ma délelőtt voltunk az utcában egy csajszinál, másfél éves iker fiai vannak, hetente átmegyünk hozzájuk dumálni egyet. Zsófi teljesen jól érzi magát náluk: új játékok, a fiúk is elszórakoztatják... Bezzeg itthon! Az előbb már nem volt jó neki sehol, beültettem az etetőszékébe és rodeóztunk a nappali-étkezőben. Még jó, hogy nagy a ház. :-D Most is az etetőszékben ül és rágja a lábát...

Bébic!
XXIII. kerület az Csepel, ugye? Mit szólnál hozzá, ha vmikor meglátogatnánk benneteket Zsófival? Tudom, ez nem segítség, ettől a lakás még futni fog, de talán jobb kedvre derít, ha van kivel dumcsiznod kicsit. (Rám is rámfér. :-D)

Kubu!
Ezért a számért örök hála! Imádom, de nem tudtam, hogy ki énekli! Már el is olvastam az életrajzát. Apa is szereti nagyon ezt a számot. Még az is lehet, hogy a mi esküvőnkön is ez lesz a befutó. :-D

Kép
Kép
lbernuska

Gabi!
Hozzátok is tök szívesen elmennénk, de marha messze laktok!!! Enyém barátnők is (gyerekkoriak, győriek) akkor jártak itt utoljára, mikor még terhes voltam. Mindig csak ígérik a látogatást... :evil: Szerencsére azért van olyan is, akivel rendszeresen összejárunk.

Kép
Kép
lbernuska

Gyed:
na hát Annával én annak idején megszívtam, kezdő Anyukaként gőzöm nem volt arról, hogy ezt nekem kell intézni, nem értesítettek a melóhelyről, hogy lejárt a tgyás, így 3 hónapig lóvé nélkül dekkoltunk, éppen keresztelő előtt...

Tápi:
Ha csak tápszert kap, akkor 210 az adagja, mi a tízórait és az uzsit váltjuk ki gyümivel és zöldséggel. Abból 210-230 ml-t eszik meg. Lefekvés előtt 150 anyatej, és ő még 11-kor eszik 180-at, így nálunk 6 étkezés van.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Én nem értem, hogy ha valaki bejelentett munkahelyen dolgozik, miért nem intézik el a gyedet? Nekik nincs "hiányuk" záráskor????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Mi nem is tudnánk utalni ha a gyedjeink nem lennének rendben!!!!!
Jó nagy rend lehet akkor egyik másikotoknál... :? :? :? :? :? :?

Nagyon szeretenm ezt a számot!!!!

Bébic! Ne szomorkodj, én is egyedül vagyok, de muszáj valahogy túllendülni ezen!!!!

Vazze apa betermelte a 2 napi édességet fél óra alatt... :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
dcili81

Köszi a bókokat, és a hasonlitós hozzaszólásokat (apuci már egyszer- kétszer megkérdezte viccesen, hogy biztos, hogy ő a gyerek apja? Merthogy azonkivül, hogy rám hasonlit, még a szeme is kék, nekünk pedig nem...)

Enikő: jól látod, sógórnőmék kifia tényleg nagy Dórához viszonyitva. Vagyis szinte ugyanakkora. Dóra 6830 gramm, Dani pedig 6580. És 3 és fél hónap különbség van köztük :roll:

Berni: a játékait is van, hogy unja leánykám, de többször vettem észre, hogy ha sokáig vagyunk csak ketten otthon, egyzerüen unja a fejem... :roll: Ha jön nálunk valaki, már minden ok, vagy ha mi megyünk valahova. Amúgy ma is ez volt. Esett egész délután az eső, párom hazajött melóból, ebédelt, és mentünk, egy olyan családhoz, ahol egyéves a gyerkőc, rögtön elmúlt a nyügi :wink:

Kép
galzsuzsa

Èrdemes elolvasni szerintem: szopi, tápi stb
http://www.babanet.hu/taplalkozas.php?c ... rticles-26
susy75

Sziasztok!

Cili!!!! Akkor Domival együtt buliztak az éjjel!

Andy: Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Köszi a válaszokat! Domi ezek szerint bélpoklos. Az utolsó előtti kajálásnál 260 ml sinlacot kap, de soha nem elég neki... :shock: :?

Délelőtt 10 körül gyümit kap, aztán egykor szopi majd főzelék az ebéd, ezt követően szopi 5 körül, majd este 7-kor sinlac. Utolsó szopi/sinlac este 9kor. Szerintetek adjak még egyszer gyümit vagy főzit? Nem nagyon hízik.. :?

Kép
mannababoca

itt jartam. probalok visszaolvasni, kb fel oram van, talan 2-3 oldal sikerul majd.
ejszakak jobbak, mar ket fogunk van es negykezlabra allt!viszont a cicizessel vannak gondok. nem nagyon akar szopizni, igy most a hozzatapi mennyiseget probalom csokkenteni. remelem ez bejon, mert en meg nagyon nem szeretnek lecserelni egy szopit sem!es most mar napi ketszer fejek.
sajna reagalni semmire nem tudok, ne haragudjatok! csak hetvegen lesz netunk. ne irjatok sokat!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.07.07 19:16-kor.

KépKép
KépKép
mush589

Köszi Suzy! Elolvastam!

Az a bajom, hogy a gyümi meg a zöldségesde mellett nem tudom, hogy elég-e a sinlac. Regel pl. bajos a dolog, mivel a hajnali szopi után, reggel 8-ra nincs elég tejci, így jön az ordítás. Ilyenkor mit adjak? Sinlacot nem lehet kettőnél többszüör naponta. :?

Bébicnek és Cilinek üzenem, hogy olyan szar napom van, hogy csak na.

Éjjel és reggel Domi elviselhetetlen volt, aztán jött a szomszédba a villanyszerelő, aki 10 perc alatt szétbúrta a jelenlegi lakásunk fővezetékét, így kettőig nem volt áram. :evil: :twisted: Majd két órán keresztül magyarázta, hogy ez nem jól csinálta meg, meg az...meg, hogy ez milyen szar, meg az...stb. Közben Domi ordít a kezemben. Király. Aztán jöttek idegesítő telefonok, majd felhozta anyám nagymamámat, gondoltam, hogy itt lesznek 2-től 4ig, erre hétkor mentek el.... :twisted: :twisted: Szóval kipórszívóztam és most Domit szórakoztatom. Tele van a f.....om.

Kép
mannababoca

Ja és most kellene kibírnom, hogy ne egyek meg egy tábla csokolááááádét, hanem helyette menjek ki bicajozni... :lol:

Kép
mannababoca

manna. hajra bicaj!!!
latod, ma a "szabad oraimat" itt toltom veletek!hianyoztok a fenebe is!
es ma meg a vasalas is tervbe van veve! :wink: :oops:

KépKép
KépKép
mush589

Manna!
:lol:
Vini max 160-180 tápit eszik meg, ha nagyon éhes. Végül is adhatsz neki mégegyszer, de ha nem kér és jóllakottnak tünik,akkor lehet nem muszáj! vagy próbáld meg a fözeléket husival.
Lehet csak kicsit megállt a hízásban a sok mozgás miatt! :wink:
susy75

Berni: drága vagy, hogy rám is gondoltál, dehát tényleg elég messze vagyunk... :(

Manna: nem azt mondtad a múltkor, hogy hígabbra csinálod a Sinlacot? És ha sűrítenél rajta az esleg nem jönne be?
Nekem ma nem volt időm bicajozni, és most már inkább eszek helyette, mert éhen halok :oops: majd holnap...

Mush: megvan a habtapi...

Bébic: hogyvagyol? Remélem, hogy kicsit már jobban érzed magad...

Kép

Kép
gabilany79

XXIII-ker az soroksár:)))
én lakom csepelen és az XXI. ker:)))

igen lehet kérni adójóváírást 3 gyerek után ami koponyánként 4 ezer ft azaz 3 gyerekre 12 ezer és plusz e mellé lehet kérni azt a bizonyos adójóváírást ami asszem 10 ezer? így én most annyi gyedet kapok mint ha dolgoznék:))) pedig a gyerekek után járót a párom veszi fel

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Hát, nekem se ez a legjobb napom!
Kubu! A Marci-fotók tényleg ránk férnek, engem mindig mosolyra fakaszt! Egyszerűen gyönyörű!

Mivel Huni is sokáig ébren volt éjszaka, én se vagyok valami pihent. Reggel elmentünk a piacra, utána védőnő. Huni 7710 gramm, 28 nap alatt 33 dekát hízott, azt mondták, ez rendben van.
Hazajöttünk, főztem Huninak husilevest, magunknak paradicsomos húsgombócot. Gyors ebéd, aztán szabi ide vagy oda, 13 órára bementem értekezletre. Azt ígértem a páromnak, hogy ha hazajövök, elviszem a gyerekeket sétálni meg játszóterezni, hogy ő tudjon pihenni, mert ment éjszakára dolgozni, hál istennek forrónyomos. Viszont ehelyett én hazajöttem, ledőltem Huni mellé a földre és abban a pillanatban elaludtam. Meg is kaptam érte a magamét! Közölte, hogy nem akar baszogatni, de ma se csináltam semmit, ő meg nem tudott pihenni. Mondtam neki, hogy b...d meg legközelebb ringasd te a gyerek fenekét 1 óra hosszát. Azt se tudta, mi történt az éjjel, olyan jó az alvókája! :twisted:

Aztán elment dolgozóba, én romeltakarítottam, beraktam a kovászos uborkát, rendbe tettem a gyerkőcöket. Aztán újabb meglepi! Megjött a mikulás is, b...a meg!

De sebaj, holnap új nap virrad! Hunor ma először kapott homeós bogyót, meg én is elkezdtem az Urticát. Remélem, jó éjszakánk lesz!

Ezt kívánom nektek is! Laura

Történt egy kis baleset is. A Huni egyik rágókáját Zalán betette a mélyhűtőbe, hogy hamarabb lehűljön. Behozta, de már félig fagyott volt. A hirtelen melegtől elkezdett olvadni, kicsúszott a kezéből, egyenesen a Hunor fejére. Úgy elkezdett visítani mint még soha, alig bírtam megvígasztalni, közben meg Zalán is sírva fakadt. :cry:

Kép
Kép
szeles4

Én se kaptam még gyedet most,de örülök ha az 50 ezret eléri... :?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

sarmi miért?

Kép
andy30

szeles sajnálom a mikubácsit hozzám is most jött először..

apropó miku: nálatok is jön-megy alig van? fura.

szeles majd lesz mit mesélned a fiúknak ha megnőnek (babakocsis elesős rágóka ráejtős sztorik:)
holnapra jobb napot!

kubu: bocs ilyen bunekó volnék én nem ismertem ezt a pasit.. a szám meg aszittem az Óz zenéje :oops: nem az? :roll:

andy

Kép
andy30

Röff. Most csak erre fussa...

(Manna! Köll még dolgozó, vagy már találtál asszisztenst?)

Kép
zölddisznó

Kukuccs,

Nálunk is extra nyűg van, nemtom mi van, 2 fogacska egyszerre megérkezett, talán az is volt az oka...

Gabi, nálatok is nehéz mostanában az altatás? Nálunk elág szenvedős. jobbra balra dobálja magát, nagyon nehezen alszik el. Éjjel utána nincs gond az alvással, de elaludni nagyon nehéz... :oops:

Bébic, kitartás, én is érzek igy néha...ja, és én is szivesen meglátogatlak ám.. :)

Manna, privi ment.

folyt köv, Apa keres...

Kép
Kép
zsiraf8

Szeles,
jaj istenem, úgy látszik valahogy mostanság nem a mi napjaink vannak, hát mi van ezekkel a pasikkal ?
Apa meg ne zsörtölődjön.
Egyszerűen le a kalappal előtted amit és ahogy csinálod, én nem hiszem h képes lennék rá..
Egyem meg kicsi Huni-Zalán sírást, elképzeltem a szituációt. :(

Andy,
nagyon is jól mondod, alapjáraton ez az Ózból van. Lánykák, valaki emlékszik még az Óz a nagy varázsló lemezre ? vagyis a borítójára ? Két db lemez volt egyébként és egy olyan tartóba volt belerakva ami úgy nézett ki ha kinyitottad mint egy könyv... na ezt jól elmondtam és szép volt és színes... De szerettem hallgatni, a nyugati boszorkány... Toto kutya

Bébic,
ha hazaköltözünk a Balcsiról, reszkess megyek és jól meglátogatlak :lol:

kubuspace

Szakad az eső, sebaj legalább nem lesz késztetésem arra hogy megint oda-vissza bejárjam földvárt, már úgy fájnak a lábaim,
ma jön granny csak egy napra, meg akarja nézni a nyaralót (lehet h csekkol engem, oszt főz gyorsan nekünk egy marhalábszárpörit, oszt irány hekkezni valamelyik szomszéd településre (Lelle irányába :lol: )
holnap jönnek anyósék, két hete hívjuk őket ittalvós, pihis, semmitnemcsinálósra, de jobb volt nekik idáig otthon, ülni a tv előtt .... brrrr de goni vagyok, úgyhogy tegnap anyós úgy érezte magát h annyi energiája van hogy holna meglátogatnak, hát kivi leszek...

kubuspace

mikibá,
talán már 4x volt meg, rendesen 28 napra (ez nagy szó mert azelőtt volt h félévig semmi, vagy elég gyakran h 45 napos ciklusaim voltak), aztán most meg nem jött meg, már késik 10 napot.......... :shock:, hmmmm tudnám mi lehet az oka

kubuspace

hát akkor kedvcsinálonak, mosolyfakasztónak a mai napra

tegnap du-i alvás outside

Kép

ébredés után

Kép

kubuspace

Sziasztok!
Végre lehűlt a levegő kicsit! Éjszaka olyan meleg volt, hogy egy szemernyit nem tudtam aludni, fél egykor meg akkorát mennydörgött a semmiből, hogy hirtelen nem tudtam, hogy most lőttek, vagy a szomszéd robbant fel. Utána a kutyák püfölték fél órán át az ajtót. Peti kb kétóránként felsírt, gondolom neki is melege volt :( Jó éjszaka volt.... és Apa sincs...

Mi ma megyünk anyósékhoz Petivel. Már neki is uncsi anya, programot kell szerveznem, hogy ne unatkozzon. A nagyik meg örülnek, mert sokszor ők jelképezik a programot.. :)

Lehűlt levegőt visszavonom, kisütött a nap.

Kubu: Nekünk kazettán volt meg az Óz, egyik nagy kedvencem volt. (Mindig a sárga úton, mindig a sárga téglán....) Másik kedvenc pedig a Kvantum Fantom. Ismeri valaki? Ez hirtelen eltűnt egyszer. Lehet Anyuék nem szerették annyira?

Kép
iokka

Boldog féléves szülinapot a legfiatalabbnak! :D

Reginának és Gergőnek pedig boldog hófordulót!

Kép
iokka

sziasztok!

akiket nagyon megvisel a fogzás, a borostyánon kívül ott van még az ibolyagyökérlánc is, ezt rágnia kell a bébinek

boci: nekünk egy 24 óra alatt nagymértékben javult a nyűgösségi és a nem alvási hányados

Réka nem duci, csak stabilan sűrű:D

mi jól viseljük eddig, nálunk úgy néz ki hat egyenlőre a borostyánlánc:)
bár nem tudom mi lenne ha nem lenne rajta, nem próbálom ki:)

http://www.kismamablog.hu/fogzas/fogzas-ellen-lancokkal

több helyen a neten meg lehet vásárolni.

http://www.fotexnet.hu/bababirodalom_on ... olyagyoker

http://www.akcioo.co.hu/termekreszletes.php?te_id=426

http://www.babanatura.hu/termek.php?id=60

http://babaland.hu/shop/index.php?main_ ... urers_id=5

http://babbio.hu/shop_artdet.php?shop_i ... cikk=pop28

kubu: a te fiad van egyáltalán ébren? vagy csak amikor az alvást osztogatták ö többet kapott?
sokan irigykedek ám a jó alvókája miatt:)
amúgy nálatok van már fog?
ja és a tel. számomat megkaptad?

GYED: nekem rendes a munkahelyem(közalkalmazott)ők időben küldték a papírokat, és intézték én a max. kapom a diploma miatt.
84590 forintot kaptam most.

Boldog féléves szülinapot a legfiatalabbik Bence úrfinak:)

Gergőnek és Reginának hóforduló alkalmából pusszantás....anyukájuk merre jár?

megyek, mert már nem bír nélkülem élni....

KépKép

Kép
orsimorsi

Köszönjük szépen :)
Regina és Gergő: Isten éltessen :)

Bence élvezi most a lehülést, mintha kicserélték volna :lol:

Annámnak viszont tüdőgyulladása van, harcolunk vele a gyógyszer miatt...Közben pedig rettegve figyelem minden csípését,hogy nehogy himlő legyen... :?

Orsi :én is közalkalmazott vagyok, és velem a kutya sem törődött, mindent magamnak kellett intézni.. :twisted:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Boldog félévest Bencének!

Boldog hetediket Reginának és Gergőnek!

Kép

Kép
gabilany79

Zöldi: Köszi megvan a lány. Végül egy barátnő lánya lett...ennyit a szuper álláspiacról.

Kép
mannababoca

BOLDOG FÉLÉVEST BENCE BABÁNAK!

BOLDOG 7. HÓT REGINÁNAK ÉS GERGŐNEK!

Lyndee: hol vagy?

Bocsi most ennyi! M. a kezemben!
Vendég

sziasztok!

Életjel! :D

Pár napja nem voltam,egyik rokon kislány van nálunk nyaralóban júli végéig és sok a tennivaló.
Azért olvasgattam,de írni nem futotta az időmből.persze van még lemaradásom,amit rögvest be is pótolom,ha picúr nem ébred fel addig.

Éjszakák még mindig pocsékak.... :cry: De elérkezettnek látom az időt hogy végre lépjek az ügyben.Mivel apa is most szabin van 3hétig,így kínálkozik az alkalom,hogy "most vagy soha"

Eddig csak cicin aludt vissza,de nem azért mert éhes,hanem csak cuminak használja megnyugtatásnak.Persze a cicik fájnak ettől és durvulni látszik a helyzet....míg eddig csak óránként már van hogy 10percenként ébred....és csak cici.

A leszokatási stratégiát tegnap este keztem el,egyenlőre nehézkesen döcög a helyzet de jó munkához idő kell és remélem megtérül a befektetett energia.Reményeim szerint mire apa újra dolgozni megy már alhatunk nyugiban. :wink:

Más:múlt heti súlygyarapodásunk 270gramm.Anyós szerint kicsit sok.Ezen ki is akadtam....szerintetek is sok egy hét alatt?
Cicit kap és délelőtt gyümit,délután főzit de csak szigorúan cici után.Mit vonjak meg tőle,a cicit semmiképp nem,de az a napi 2 hozzátápi lenne sok?

KépKép
lyndee

Kubuci! Ide neke azonnal telószám!

Kép
zölddisznó

vera:nagyon durva,hogy barátnő és férj ezt tették a hátadnögött!Én is utálom ha hülyének néznek :evil:

Aida:jók a nyaralós képek!Sikerült beszélgetni a volt pároddal?

Mági:édesek a gyerekek!Bence milyen hatalmas! :shock:

Iokka:Nagyon jó lehetett nektek Belgium!Én is szívesen elmennék :lol:

Boldog Hófordulót Minden babucinak!

KépKép
lyndee

akkor még egy kis lélekemelő:)
mindenkinek jár:)
http://www.youtube.com/watch?v=vr3x_RRJdd4&feature=fvst

KépKép

Kép
orsimorsi

kubu:jó kis családi összejövetel lehetett....miért fáj anyudnak,hogy van rajtad pár plusz kiló?

Berni:Zsófi gyönyörű!Micsoda kiscsaj :D

Laura:Jó szabadságolást! :D Huni tiszta Te vagy,sztem :lol:

Bébic:Kitartás,hidd el nekem sem könnyű.Éjszaka is nagyüzem van,nappal pedig fel van kapatva.A következő az lesz hogy arról szokatom le. :roll:

Sarmi:Örülök,hogy végül is nem kell szamcsi Jázinak.És hogy Írisz is gyarapodott!Király lehetett az állatkert.Én csak gyerekkoromban voltam utoljára. :roll:

KépKép
lyndee

orsi:gartula a fogacskákhoz!Szerencsés vagy hogy ilyen könnyen viseli!

mennek kell felébredt!Délután folyt........ :wink:

KépKép
lyndee

Sziasztok!

Szabi végre elaludt, ma nagyon nyüzüge volt :( . Biztos frontot érez.

Volt itt a védőnő, hát, ez már inkább a nevetséges kategóriába tartozik. Ő a 4., amióta terhes lettem, erre közölte, hogy ő csak helyettesít, jövő héttől jön az új kolléganő. :? Mindemellett azt hiszem, már írtam, hogy kb Szabi 3 hónapos korában volt nálunk utoljára védőnő. Na nem mintha nekem nagyon hiányozna (bár lehet, hogy van akinek igen), de ez már röhej!

zsebi_baba

hahó

du megyünk homeós dokihoz mer a pöttyök nem javulnak...:(

aztán ha ugy sem ok akkor bőrgyógyász v nemtom...
andy

Kép
andy30

Sziasztok!

Búcsúzni jöttem, azt hiszem, egy kis időre felfüggesztem a topik látogatását....

Köszönöm a támogató szavakat, akitől azt kaptam, viszont arra nem volt szükségem, hogy azt olvassam reakcióként, hogy kitartás, másnak is sz*r (amit nagyon-nagyon sajnálok, ezúton üzenem annak, akit érint)....ettől én csak még sz*rabbul éreztem magam, hogy itt nyavalygok (amit azt hiszem, nem sokszor tettem meg eddig...de cáfoljon meg, aki jobban tudja). (még mielőtt valaki félreért, nem akarok megbántani senkit, csak most így érzek, egyszerűen rosszul esett)
Úgy érzem, még soha nem voltam ennyire magam alatt...szóval jobb lesz, ha - egy időre legalább is - megszűnök.

Megpróbálom helyre rázni magam és megtalálni a kiutat ebből a kátyúból....remélem hamar sikerül...

Mindenki vigyázzon magára-magukra nagyon addig is!
Puszi
bébic

Orsi: jó volt az az ölelős videó, elérzékenyültem...

Bébic: sajnálom, hogy igy érzel. Kivánom, hogy minél hamarabb gyere rendbe lelkileg. Nagy ölelés neked

Kép
galzsuzsa

Dórim kukázik...
A iroasztal alatt levő pelusos kukának állt neki, még nem boritotta ki az egészet :roll:

Kép
galzsuzsa

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?