Sziasztok!
Hát, nekem se ez a legjobb napom!
Kubu! A Marci-fotók tényleg ránk férnek, engem mindig mosolyra fakaszt! Egyszerűen gyönyörű!
Mivel Huni is sokáig ébren volt éjszaka, én se vagyok valami pihent. Reggel elmentünk a piacra, utána védőnő. Huni 7710 gramm, 28 nap alatt 33 dekát hízott, azt mondták, ez rendben van.
Hazajöttünk, főztem Huninak husilevest, magunknak paradicsomos húsgombócot. Gyors ebéd, aztán szabi ide vagy oda, 13 órára bementem értekezletre. Azt ígértem a páromnak, hogy ha hazajövök, elviszem a gyerekeket sétálni meg játszóterezni, hogy ő tudjon pihenni, mert ment éjszakára dolgozni, hál istennek forrónyomos. Viszont ehelyett én hazajöttem, ledőltem Huni mellé a földre és abban a pillanatban elaludtam. Meg is kaptam érte a magamét! Közölte, hogy nem akar baszogatni, de ma se csináltam semmit, ő meg nem tudott pihenni. Mondtam neki, hogy b...d meg legközelebb ringasd te a gyerek fenekét 1 óra hosszát. Azt se tudta, mi történt az éjjel, olyan jó az alvókája!
Aztán elment dolgozóba, én romeltakarítottam, beraktam a kovászos uborkát, rendbe tettem a gyerkőcöket. Aztán újabb meglepi! Megjött a mikulás is, b...a meg!
De sebaj, holnap új nap virrad! Hunor ma először kapott homeós bogyót, meg én is elkezdtem az Urticát. Remélem, jó éjszakánk lesz!
Ezt kívánom nektek is! Laura
Történt egy kis baleset is. A Huni egyik rágókáját Zalán betette a mélyhűtőbe, hogy hamarabb lehűljön. Behozta, de már félig fagyott volt. A hirtelen melegtől elkezdett olvadni, kicsúszott a kezéből, egyenesen a Hunor fejére. Úgy elkezdett visítani mint még soha, alig bírtam megvígasztalni, közben meg Zalán is sírva fakadt.