Sziasztok!
Atfutottam a mai irasokat, jo sokat haladt ma is a topic. Ugyhogy bekukkantok es reagalok gyorsan arra, ami eszembe jut.
Nmarya: a babakocsi szuper, mondhatni, hogy olyan, mint egy szep alom. Hihetetlenul konnyen iranyithato, mondhatom, hogy nem is egy kezzel, hanem szinte ket ujjbeggyel, ugy szlalomozok az emberek kozott a dugott buszmegallokban, mintha egyedul lennek gyalogosan. Kristof is szereti, ugy poffeszkedik benne, mint egy nagyfonok.
Pocak: nekem most elkezdett valami latszodni, de ez meg mindig elsosorban puffadas. Illetve ez a latszodas is csak nekunk latszik, tekintve, hogy egyebkent az en hasam mar-mar groteszkul lapos, szinte homoru, ehhez kepest latszik, egyebkent a kutya sem venne eszre. Van egy olyan erzesem egyebkent, hogy ezzel a babaval meg nagyobb pocakom lesz, mint Kristoffal volt. Bar ezert az otletert nem rajongok, az is kenyelmetlen volt mar neha.
Viszont ma reggelre mar megint fogytam valamennyit. Osszesen mar ket kilot az elmult harom hetben. Elegge idegesit, mert nem szabad szerintem fogynom. Fogalmam sincs, hogy mi az oka, mert az izmaimon nem vettem eszre, hogy kisebbek lennenek, enni is eszek rendesen, mert meg mindig nincs hanyingerem.
Terhesruha: az en meretem S-es, de a felrakott darabokra megsem csapok le, mert egyreszt messze vannak, masreszt latatlanban ruhat nem merek venni, ugyanis magas vagyok es az S-es ruhak donto tobbsege ram rovid, igy nagyon nehezen vadaszok nekem valot, harmadreszt pedig vannak tavalyrol terhes ruhaim. Ezert jo evente szulni!
Orvoslatogatasok: holnap megyek a haziorvoshoz. Nem nagyon vagyom oda, nem sok ertelme van menni. Ez a talalkozas arrol fog szolni, hogy elmondja hany hetes vagyok, mikor fogok szulni, beszelgetunk a terhesvitaminrol, a folsavrol es ennyi. De erre a beszelgetesre szukseg van ahhoz, hogy tovabb kuldjenek terhesgondozasra.
Az varhatoan a jovo kedden lesz, mert keddenkent van itt midwife a kozeli rendeloben. Ez sem lesz tul izgalmas. Itt a midwife ismet megmondja, hogy hany hetes vagyok, mikor szulok, beszelgetunk a terhesvitaminokrol. Sulyt mer es vernyomast, beszelgetunk az integralt tesztrol, hogy szeretnek-e, kiallitja a terheskonyvemet, ami fel oras adminisztracioval jar es ennyi. Aztan majd valamikor ertesitenek az uh-rol.
Jah, megiscsak izgalmas lesz. Nagyon izgat, hogy hogyan is fogok feljutni Kristoffal ugy az elso emeletre, hogy lift nincs, viszont csigalepcso van, nalam pedig egy tobb, mint tiz kilos gyerek, egy babakocsi es egy nagy pelusozotaska. Es kozben meg elvetelni sem kellene.
Csaladi auto: nekunk most egy nagy bmw-nk van. Nemtom milyen a tipusa, en ehhez nem ertek. Teny, hogy nagy es ket babaules plusz egy anyuka siman elfer hatul, a csomagtarto is hatalmas. De nem tul gazdasagos. A biztositas is draga, sokat is eszik. A parom cserelni szeretne, meg nem tudjuk, hogy pontosan mire, de eddig ugy nez ki, hogy a FORD S-MAX elegitene ki minden igenyunket. Szep is, hatalmas is, jo is. Csak eppen draga is.
Jah, igen. Tegnap voltunk Kristoffal ellenorzesen, meresen. Sikerult jol nem megegyeznunk a health visitorral, ugyhogy egy kukkot sem mondtam a masodik babarol. Majd eszreveszi. Elvileg neki mondhatnam, mert o vele minden csaladi ugyet meg lehet beszelni, egeszsegugyit, lelkit, stb. Olyasmi kicsit, mint otthon a vedono.
Viszont Kristof jo nagy: 10,7 kg-ra merlegeltek tegnap.
Tovabbi szep estet nektek lanyok!
A kovetkezo ket napban meg mindig eltunoben leszek, ugyanis csutortokon a ferjemnek szulinapja van es mar holnap el kell kezdenem utanajarni a szervezesnek.