Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ez a dokis téma tényleg olyan amin ennyit kell nyűglődni??
Csináljon mindenki azt ami neki tetszik! Komolyan ilyen témát...
Jaj, Lányok...olvastam a másik topicot is, hát komolyan nem is értem. Aki akar válasszon aki nem akar ne. Ennyi. Hála pénz van,volt, lesz.
Elan, Vikkata igazatok van!
Mónak 6 gyereke van, ő másképp látja, ennyi babát megszülni és mindig fizetni.. nem lett volna egyszerű. Itt sajnos a legtöbbünknek nem adatik meg ennyi gyerek, mi többet tudunk rájuk áldozni, félünk az egész terhesség alatt, nehogy elveszítsük őket, hiszen olyan nehezen fogantak, maradtak velünk. Én amikor véreztem 12 hetesen akkor örültem, hogy már hívhatom is Zekét és 1 óra múlva már uh-t csinált.
Na, ennyi!!
Ez a téma kb.olyan amikor egyszer máshol írtam, hogy Rami jár Helen Doron baba angolra és kb. 1 hétig erről írtak a lányok, hogy milyen baromság, pénzkidobás, úgysem tud megtanulni így angolul. Mindenfélét belemagyaráztak egy tök egyszerű dologba.
Hú, régiek gyertek már, hogy legyen már más téma!
Pl.ki megy vissza ősszel dolgozni? Mert én sajna igen..

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

vicuska,épp ez az,hogy én adok mindig hálapénzt,és ezért tartom feleslegesnek ,hogy fogadjak orvost.de már lezártuk szerintem ezt a témát,mindenkinek saját véleménye van.ja,és ha valakit okosnak tartok,pl a lányomat,azért mást nem tartok hülyének,ez már durva ,hogy valaki úgy értette,én nem írtam senkire,hogy hülye és nem is gondoltam.

mó73

úgy látom a másik topikban megértőbbek .

mó73

Sziasztok!

Elan,
Nekem igaz még kisebb Uche, mint Gabi viszont nálunk is ugyanaz a helyzet, hogy nem minden nap, hanem van amikor egy nap szinte egész nap, ahogy nálatok is.
nálam ami bejött, hogy kis citrom levét csöppentek a cumira és azt beadom neki, de nem a csuklás legelején hanem kb 2 perc után. Sajnos ez sem válik be mindig :( azért próbáld ki, hátha..

Uche csak két éves korában fog menni fodrászhoz először :)

Bibar,
Nagyon szorítok, hogy összejöjjön a stimu, mikor kezdtek?

na most megyek, mert Uche felkelt :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Kép
tubikriszta

Elan!

Ati is sokat csuklott a pocakomban, és a védőnő felkészített, hogy azok a babák akik a pocakban csuklanak, azok ha megszületnek is csuklósak lesznek.
Eleinte szinte minden nap csuklott, volt, hogy 5-6-szor is.
Most van, hogy napokig semmi, viszont néha meg egész nap. :(
Nekünk eddig semmi nem vált be......:(
Nekem is azt mondta a doki, hogy Őket nem zavarja.

Kép
nika28

Bibar
Jó nyaralást!Hová is mentetek?Jó lett a séró :D hogy viselte a nyírást?

Elan
Sajnos nem nyaralunk :? ,anyósnál vagyunk szerdáig és nincs nagyon lehetőségem onnan írni.Egyszer próbálkoztam,de kudarcba fulladt,mert a kisfiam kiakadt,hogy én a gép elé ültem ő pedig a kertben szeretne rohangálni.ma itthon vagyok egyedül igy pótolni tudom a lemaradásom :D Oltásról a mi dokink úgy válekedik míg nem megy közösségbe (bölcsi,ovi)addig felesleges beadatni.Így hogy többször is elkapható elgondolkodtat a dolog érdemes e egyáltalán.Én még egyenlőre gondolkodom rajta.Látom nálatok is van délutáni bliccelés alvás terén.Botinál most aza legújabb,hogy délelött alszik 2 órát,délután pedig 1-et aztán estére meg hulla.nem is tudom hogyan kéne átszoktatni a délutáni durmolásra.Lányok valami ötlet?
Boti szerencsére ritkán csuklik,de anno utána néztem a neten és azt olvastam régi hiedelem,hogy segít a víz és a citromlé.Nincs rá jó gyógy mód.

Vicuska
Örülök,hogy végre jelentkeztél!!!!!És a gyönyörűséget miért dugdosod???Képeket kérünk!!!!!Azt hittem már dolgozol azért nem jöttél.

Kata
Végre jelentkezel és akkor is parázs a hangulat.ejnye-bejnye :lol: :lol:
Nagyon édes a kisfiad,séró meddig marad?Ja és gratula a vizsgához!

Timy
Tiszta anyukája ez a kiscsaj :D :D

Kriszta
Pedig jól állna neki a rövid haj is :D Jó magas srác lesz Uchéból már most látszik.Állatkertbe csak felnötteknek kellett belépőt fizetni.Botinak csak nagyinál van járókája,de nem tartozik a kedvencei közé.Rövid ideig el van benne,aztán inkább rohan tovább(nem egy ücsörgős fajta :D )

Agnese
Hihetetlen mennyit fejlődött Zalán!Milón pedig ne csodálkozz abban a korban van amikor irigyek a gyerkőcök.Szépszóval kordában lehet tartani,aztán meg majd ki is növi.

Dita
Ne legyen lelkiismeret furdalásod!!legalább felráztad a lányokat és előkerültek a régiek is :lol: Én tudok pozitív és negatív példával szolgálni a témához ha érdekel akkor priviben megírom :D és gyere nyugodtan máskor is!!

Régen én is így voltam a fogyókúrával,de most így szülés után rájöttem,hogy én elötte nem is voltam kövér.Itt a nyári szezon most talán könnyebb!Sok-sok saláta,grill husi.Édesség helyett pedig sok gyümi.De ha nem megy akkor se keseregj, megfelelő fazonú ruhával lehet csalni egy kicsit :wink:
gabicsibe

Nika
Milyen édes Ati ezekkel a nagy csodálkozó szemekkel. :D

Rebe
Tényleg ti mentek végül nyaralni?
gabicsibe

Agnese, Zalán nagyon ügyes baba! Egy barátnőméknél volt így, hogy a kisfia mindent 2 hónappal korábban csinált, mint a lánya, a barátnőm meg csak pislogott, mint hal a szatyorban :D

Timy, gyönyörű a kislányod :) Nem írsz valamit magatokról a kép mellé?

Vicuska, hurrá! Na végre :) Mesélj, mizujs Veletek? Én is azt hittem, már dolgozol. Írj!

Kriszta, köszi a citromleves tippet, meg fogom próbálni. Tegnap már BÁRMIT kipróbáltam volna, csak abbahagyja. Főleg, mert napközben nem érdekes, de este már szenvedett tőle ő is.
Uchenek miért csak 2 évesen vágatjátok le a haját? Ez hagyomány?

Nika hát, nekem is azt mondták, hogy majd kinövi Gabi, de egyelőre nem úgy veszem észre...

Gabicsibe, ti sem mentek nyaralni idén? Mi kihagyjuk még, de ezt már írtam biztosan. Vagyis hát itt vagyunk most a szüleimnél, de ez nem igazi nyaralás, a párom nincs itt :( Különben nálunk most egész istenes a napközbeni alvás, reggel 5-kor kel, aztán 9-től alszik fél 11-ig, és fél 3-tól 4-ig. Aztán este 9-kor beájul. Sajnos nagyon úgy néz ki, hogy megint fogzik, bár én nem látok semmit az ínyén, de hajnali 3-kor indul a cirkusz, nyög, sírdogál, dobálja magát, szóval szerintem az... de ki tudja.
Figyelj, amikor fájt a hátad, és sérved volt... te milyen dokihoz mentél vele? Tudsz ajánlani esetleg valakit? 1 hete kb. nekem is rettenetesen fáj a derekamnál a gerincem, mozdulni sem bírok szinte... pihentetni kéne, de nem megy, mert hát emelgetni kell a 12 kilót...

Ami a fogyókúrát illeti, úgy vagyok vele, mint Mó, mindig "holnaptól" kezdem. Egyszerűen nem bírom magam rávenni. Napközben még csak-csak elterem a gondolataimat, ahogy Gabit körbeugrálom, de este, amikor végre elaltatom, akkor jön a lazulás és a bűnözés...

Na megyek, ébredezik...

Kép
elan

egy-két kép: gabicsibe,igen nyáron elvileg könnyebb lenne fogyni,mi is minden héten grillezünk,salátákat jól csinálom,meg a gyümölcs is megy.de a fogyás nem könnyű.nem elég a ventilátor ,a légkondit is bekellett kapcsolnom. a tegnapi grill: Kép Kép Kép

mó73

ez a kép is még a múlt heti nyaralásból van,a többit majd kicsinyíteni kell,mert túl nagy felbontásúak. Kép

mó73

Mo!
Ha a másik topikban szidod ezt a topikot,akkor minek írsz ide?
Vendég

Sziasztok Csajok!

Kicsit elveszve,de vagyok!
Köszönöm a gyerekeim dícséretét mindenkinek!Én is megnézegettem a képeket és gyönyörűek a babák,ha lehet nem emelnék ki senkit!

Nagyjából olvastam csak végig,így nem nagyon tudok reagálni!

A hálapénz,az egy érdekes dolog!
Nekem minden pénzt megért,hogy tudom,ha esik,ha fúj,ha cigány gyerekek potyognak az égből az én dokim ott lesz velem a szülésnél!Ez nem is hálapénznek nevezhető számomra!Megkérdeztem mennyiért lesz biztosan itthon és nem máshol,akár ünnep van akár nem!Mondott egy nagyon elfogaható összeget én többre gondoltam,de sebaj!És ott volt!Benne bíztam feltétel nélkül és ez nekem a legfontosabb volt.De ez az én véleményem!

Bibarkám már vasárnap óta nyaral,ezért nem ír!

Eléggé szétcsúszott megint a topik sajna,Vikkata sejti is valószínű jól,miért!

Bocsi,hogy nem írok mindenkinek!
Vendég

Vicuska!

Jó, hogy jelentkeztél! :)
Képet is kérünk Ramiról! :)

Timy!
Nagyon szép a Tündérkéd! :)

Agnese!

Nagyon ügyes Zalán. Ha így folytatja lassan futhatsz utána. :)

Kriszta!

Nem semmi Uche alvásigénye!! Ati jó ha egész nap össz-vissz alszik 3 órát.
Édes rövid hajjal is. :)

Benszi!

De jó, hogy jelentkeztél!!!
A kérdés jó! Bennem is megfogalmazódott, csak Te gyorsabb voltál. :)
Tehetnél képeket a skacokról. :)

Kép
nika28

Nika!
Le kell kicsinyítenem :wink:
Majd a másik topik biztos jobb lesz neki reméljük!
Ati végigalussza az éjszakát legalább?
Vendég

Sziasztok!

Mik ezek a morgolódások...???

Inkább képeket kérünk :) Az én kiscsajszim imádja őket, és én is :)
Sok sok képet ide :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Benszi!

Akkor izibe! :D

Hála az égnek végigalussza, igaz mostanában elég sokszor megébred. Ma is 3-szor keltem hozzá, de nem kel fel teljesen, csak nyöszörög és mocorog. Olyankor adok neki cumit, és már szuszog is.
Gondolom a fogai kínozzák. Most nap közben is felkelt.

Kép
nika28

Kérésetek számomra parancs. 2 ma készült kép:

mózeskosárba
Kép

mázsálás közben

Kép

KépKép
süni76

Szerintem teljesen egyértelmű, hogy mire írtam, amit írtam. Elan jól összefoglalta a dolgot.

Süni
Édes a kisfiad. :D

Timy
Nagyon szép a tündérkéd, több képet is tegyél fel, és írj is magatokról. :D

Kép

Kép
agnese

Süni!
Nagyon szép!
Hogy telnek napjaitok?

Nika!
Az nem vészes,én is kelek cumit beadni néha Dórihoz,Baluhoz 1x,de őt át is viszem ,mert nem hajlandó a kiságyban visszaaludni!
Vendég

benszi,nem szídtam,csak véleményt írtam,de már levolt zárva a téma. és azért írok mert néhányan kíváncsiak rám.de ha zavar ne olvasd! witch én tettem az előbb képeket.jól vagytok?

mó73

Süni!

Nagyon szép Zéti! :)

Kép
nika28

benszi,nem értem te mit értessz szídás alatt?????vagy csak beakarsz kavarni? volt egy téma és mindenki megírta a véleményét,dita kért tapasztalatot,én adtam is,és ő MEG VOLT ELÉGEDVE.és le is zártuk a témát.

mó73

[quote="mó73"]d írta:mó73ita,nagyon rendes vagy,és igazakat írtál.tudom,hogy nem kell törődni velük.itt megértőbbek vagytok.végül is ezért van a topik,hogy meghallgassuk a véleményeket.

Lehet rosszul fogalmaztam,de a lényegen nem változtat!

Lehet tényleg a másik topik jobban megértőbb,mint mi!És itt ez a lényeg,de részemről téma lezárva innen.
Vendég

Remélem Mó, Te itt mindenféle témát lezársz és akkor esküszöm visszajövök...

Kép
kira76

benszi igen,és mi van ebben a mondatban rossz???????dita írta,hogy ne foglalkozzak vele mit írtok.de én semmi rosszat vagy bánttót nem írtam. kira vissza jössz??hogy érted??én már lezártam volna,de mindig folytatják.csak nem én vagyok a hibás?olyan mintha már veszekednénk,pedig csak szépen kéne tapasztalatokat osztogatni,stb.szóval innentől jó lenne,ha lezárnánk,mert én senkire nem haragszom.remélem ráém se haragszik senki,ha igen akkor az ne írjon nekem,máshogy nem lehet megoldani.

mó73

ja,hogy ott megértőbbek azt arra értettem,hogy senki nem kritizált a véleményem miatt,hanem örültek és megköszönték azt.ennek így kéne lennie.nem én kezdtem,az én véleményembe kötöttek bele először,és nem is az akinek írtam.ennyi.

mó73

Komolyan mondom nem értelek benneteket lánykák.
Ha előre tudom hogy egy tök ártatlan kérdéssel, tanácskéréssel ekkora indulatokat váltok ki belőletek tuti hogy százszor meggondolom hogy írjak-e egyáltalán.

Az igazat megvallva csak is azért kértem tőletek is tanácsot mint ahogy még számtalan más topicban is mert valaha egy cipőben jártunk és kiváncsi voltam, hogy nektek mi a véleményetek erről.
Azt gondoltam szépen elmondja mindenki a gondolatait és nem fogtok egymásnak esni azért mert nincs egyforma vélemény.
Annyira el fajult már ez a téma olyan irányba hogy sokan meg sem merik írni csak privát üzenetben az ellenkező véleményt. Mintha félnének a negatív kritikától tőletek. Szomorúnak tartom. :(

Én azt tanácsoltam Mónak hogy ne foglalkozzon a témát érintő hsz-ekkel mert ennek akkor sosem lesz vége.

Senkit nem akarok védeni, a lényeg az hogy elmondtátok a véleményeteket amit több ízben meg is köszöntem nektek, sőt én már közben rég döntöttem is hogy mit fogok tenni de itt még mindig megy a témán az acsarkodás.
Az meg hogy a másik topicban is beszélnek róla a lányok nem is értem hogy miért zavar egyeseket.
Én nem gondolom hogy bárkit is megbántottunk volna, de ha mégis magam és a többiek nevében is elnézést kérek!

Remélem ezzel most már vége a támadásoknak és a topicotok békéje visszaállhat.

dita75

Witch,
Kérünk mi is képet Jamináról :) mert mi is szeretnénk nézni :)
jól vagytok, minden rendben?

Kira,
De jó, hogy írsz, igaz az nem jó, amiért :( bocsi, hogy múltkor nem válaszoltam, ígérem megteszem. De jó lenne Téged is újra látni!!! és képeket is kérünk :)

Mó,
én csak tényleg annyit írok, hogy itt segíteni kéne egymást és javaslatokat tenni. Sajnos a másik topikba írt véleményed tényleg kiverte a biztosítékot nálam is sajnos....privibe is megírhattad volna. a téma tényleg lezárva csak előbb meg kell gondolni, hogy mit ír az ember ide és máshova is. Azzal nincs baj, hogy más véleményen vagy, mint pl én.
"mó73 írta:
dita,nagyon rendes vagy,és igazakat írtál.tudom,hogy nem kell törődni velük.itt megértőbbek vagytok.végül is ezért van a topik,hogy meghallgassuk a véleményeket."
a kiemelt részre célzott Benszi is szerintem, mert ha valakivel nem törődsz, akkor nem is kell írni nekik.

Süni,
Csodás Zéti és nagyon sokat nőt már! Mekkora most?

Ágnes,
Zalán igazi kis erőbajnok! Nagyon jól és gyorsan fejlődik. Miló is biztos sokat nőt már, nem akar folyamatosan játszani Zalánnal?

Lányok,
nekem lenne egy kérdésem, ha Uche már kapaszkodik az ágy szélébe és húzza fel magát, akkor még nem kell lejjebb tenni ugye? Mert néha úgy kinéz, hogy félek, hogy ki ne essen. Ti mikor tettétek lejjebb az ágyat, amikor már ült?

Kép
tubikriszta

kriszta!! dita írta nekem ,hogy "nem kell törődni velük".én meg azért adtam neki igazat,mert engem szó szerint -3an szinte "lehurrogtak".

mó73

én is ezt írtam és ezt gondolom,mindenki leírta a véleményét,én is.de miért kötöttek belém???hszen aki kérte a véleményt megvolt elégedve és megis köszönte azt.

mó73

kriszta,én 7 hónapos korukba tettem lejebb,akkor szerintem már fontos,jobb a biztonság!!

mó73

Süni
Nagyon helyes pasid van :D ha van időd tényleg leírhatnád hogy néz ki egy napotok!Hogy bírod,milyen baba Zéti stb....

Dita
Én megmerem ide is irni a véleményem,de már fölöslegesnek tartottam hiszen kérték hogy zárjuk le a témát!

Elan
A fene se tudja,hogy megyünk e nyaralni,most körbe nézünk aztán ha van rá keretünk megyünk, ha nincs maradunk itthon :( Én szivesebben mennék.Nálunk is így alakuk az alvás csak én 5 helyett 6-kor kelek :? Botinak most jön a fölső jobb kettese és hármasa,bal oldalon pedig a hármasa.Sikerült ma horror áron szandit vennem neki,mert kinőtte amit áprilisban kapott :evil: Azt hiszem nagy lábon fog élni ez a gyerkőc :D

Kíra
Én szeretném ha írnál,mert mostanában az emailt is hanyagolod :D de ha nem is akarsz írni legalább képekkel ajándékozz meg minket :D

Benszi
ha van időd priviben megosztanád velem a miértet?nekem nem sikerült rájönnöm.Bár Bibar írt nekem egy pár sort,de ezek szerint nem írta meg a teljes igazságot.
gabicsibe

DITA!

Ne vedd magadra, ez az egész "ügy" nem is erről a témáról szól! :wink:

Szia Kyra!
Üdv itt! Remélem újra! :lol:

Elan!
mi is a citromlére esküszünk. :lol: Van a teszkóban is ilyen kis citrom formájú 100 % citromlé, az cseppekben jön. És abból szoktam 2 cseppet Lőrincnek, ha nem múlik akkor még kettőt. Utána víz. Általában hatásos. Lőrinc pedig imádja. Különben irtó savanyú, de ha meglátja a dobozt már ugrabugrizik örömében.. :lol:

Gabi, már jöttem volna korábban is, csak egy idő óta vacillálok, hogy írjak-e.. :oops:
Hajas téma: Bár a haján ez nem látszik, 3-4 hetente vágjuk 4 hós korától. Iszonyatos mennyiségű, dús, erős sörénye van. Sajnos a hajmosás és a hajvágás nagyon "fáj" Lőrincemnek, iszonyatosan üvölt.. Úgy sajnálom mindig, de ha hosszabbra hagyjuk akkor rendszeresen kislánynak nézik. Rövidre vágva, meg úgy elfekszi, hogy mindenhol kiállós, mint egy kis rokkant süni. :lol:

Szia Benszi! Bíztam benned! :wink: Kérek a gyerkőcökről képet! Annyira édik, az a puszis kép az iwiwen mindig megvigyorogtat!

Timy! Velős vélemény! :lol:

Agnese, szerintem is "mindenki" értette, aki akarta!

Süni! gyönyörű Zéti!

Vicuska! Ramifotók?

Kriszta, miért nem vágjátok a haját 2 évig?
torolve_20130114141731

kriszta,ti már csináltattatok útlevelet Uche-nek?vagy egyenlőre nem utaztok külföldre?csak akkor érdemes megcsináltatni,ha utazik az ember,mert a kicsiknek csak 2 évre adják meg.én most májusban csináltattam mind a 6 gyereknek,mert épp lejártak.írtam privit is.

mó73

Kriszta!

Mi már akkor lejjebb raktuk mikor át tudott fordulni. Kb. 2 hónapja.

Kép
nika28

Kriszta
Szerintem tedd lejjebb ha már ilyen kis tornász bébid van :D

Elan
A doki nevét és a magán rendelését megírom priviben,amúgyő is a Jánosban található :D Régi ,jól bevált doki :D
gabicsibe

KATA
Oké rendben, akkor megnyugodtam, és remélem meg tudjátok oldani egymás között a nézeteltéréseket.

GABICSIBE
Igen tudom nem is rád értettem! :wink: :D
Köszi a privit és mindjárt válaszolok is, csak közben megfőtt a kukoricám és hívogat az illata! :oops: :lol: :lol: :lol:

A gyerkőcök egytől-egyik tündériek, szeretem nézni a képeket amiket feltesztek, remélem lesz sűrűn látnivaló! 8)

Puszilok mindenkit és PIECE, LOVE and UNITY! :wink: :wink: 8)

dita75

Kép

Kép

Köszi a fogadtatást!!! :lol:
Írni is fogok....

Kép
kira76

witch,néztem a képeidet iwiw-en,nagyon jók.a cica megvan még?a miénk végül nem lett meg.láttam a hastáncos képet,az is szupi.a lányom festegetett a szobájában,úgyhogy a festék elis fogyott.végül is jó nagy vödör volt :D

mó73

Gabicsibe!
Ment a pü!

Timy!
Helyes a lánykád!

Vikkata!
Én is nézlek ám titeket iwiwen.Hogy Lőrincnek mekkora haja és szeme van,nem semmi.Képeket meg kicsinyíteni kell.

Kriszta!
Gyorsan tedd le az ágyat,mert pillanatok alatt megvan a baj!

Elan!
Citromlé vagy itasd vízzel.

Kira!
Nagyon édes Olivér!

Ma extra hisztis napjuk van a skacoknak.Dóri mindenért sírva fakad,ha kell,ha nem,bár két órát aludtak napközben,de ez a meleg és front kikészíti mindig őket!
Tök sokat játszanak egymással.Jófejek!
Dinnyéztünk kint a pokrócon meg barackoztunk.
Most fél órája voltam lent a dokinéninél,aki badta nekik a második kullancs elleni oltást!Dóri 10másodpercig,Balu 2másodpercig sírt!
Dóri nagyon anyás lett,Balu meg apás!

Majd dobok képet de szerintem már csak holnap,mert kicsinyíteni kell.
Vendég

Sziasztok!
Akkor közkívánatra:
Ugye milyen ronda ez a lány? :lol: Kép

Kép

vicuska2007

Kira, jaj de édes ez a fiú!! Nagyon tetszik!!

Timy, írj is a kis szépségről nekünk!!

Mi jól vagyunk, Rami már egy csomó mindent mond, napról napra okosabb. Melózni végül is nem mentem, marad az ősz, és én ennek nagyon örülök! Azért vagyok pipa, mert a taksonyi bölcsi még mindig nem küldte meg felvették-e Ramit vagy sem, telefonba meg nem mondanak semmi. De már július van!! Máshol már májusban megmondták.
Most járok angolra Dunaharasztiba, mert nagyon szeretnék itt a környéken új munkahelyet találni és mindenhova kell a nyelv. Ha a munkára gondolok kiráz a hideg..ezek az évek a gyerekekkel megfizethetetlenek! Imádok itthon. De sajna ez van.

Kép

vicuska2007

Sziasztok!

először is köszönöm mindenkinek a tanácsokat, azt hiszem, hogy a hétvégén apukámmal lejjebb tetetem az ágyat, biztos ami biztos alapon.
Uche haját azért nem vágjuk le két éves koráig, mert az apukája szeretné látni, hogy milyen "mikrofon" haja lesz, hiszen az én hajam is eredetileg göndör, az övék meg eszméletlenül göndör. Két évesen meg megy bölcsibe, így előtte azért levágjuk neki.

Vicuska,
Ramóna csodaszép lány, nem gondolkodtatok, hogy valahova elviszed modellkedni?

Kira,
Olivér nagyon nagy fiú tényleg! Ő is elég hosszú. Nagyon aranyos, azért majd többször jelentkezz és írd le, hogy mi van veletek, hogy halad Olivér, lakás kész már teljesen?

Benszi,
Biztos, hogy a fronttól ilyen Dóri, ma is olyan hülye idő van, nem csodálom, hogy őket is megviseli.

Mó,
Uche-nak még nincs útlevele, ha minden igaz akkor jövő december környékén megyünk meglátogatni az apukája családját. Viszont, hogy ne keljen neki Nigériába vízumot fizetni ahhoz kell olyan útlevelet is csináltatni, amit sajnos csak más országban tudunk, mert Magyarországon nem csinálnak nigériai útlevelet a nagykövetségen :(

Lányok,
Még egy kérdésem van, szerintetek az miért van, hogy lassan már másfél hónapja nem szoptatok és akkor elment teljesen a tejem, viszont most kb egy hete azt veszem észre, ha megnyomom a mellbimbóm akkor jön tej mindkét cicimből? Volt valakinek ilyen? vagy szerintetek menjek el orvoshoz vele?

Kép
tubikriszta

Sziasztok!
De jó látni és olvasni az eltűnt báránykákat! :D
Csodaszépek a babák!

Most van egy pici időm, mert Zéti elaludt. Sajnos napközben nagyon keveset alszik. Biztos ezért kárpótol minket az utóbbi 3 éjszaka. Ugyanis egyhuzamba 6 órát alszik. Ma is 1/2 6-kor kelt :D Egyébként rendes fiú. Naponta 7x eszik. Általában szopizik. A tegnapi volt a csúcs, mert csak egyszer kellett pótolnom tápszerrel. kb. 90-110-eket eszik. Azért néha picit parázok, hogy legyen elég tej, pedig tisztában vagyok vele, hogy mindent megteszek érte, és ha mégsem lenne, hát ott a tápszer. De azért sokkal kényelmesebb lenne csak szoptatni. A fürdéseket élvezi nagyon, öltözni már kevésbé szeret. :D Hmm, pasi... Imádjuk, csodáljuk, szeretgetjük. Szóval mondhatni csendben, békésen telnek a napjaink. Bár tegnap mosolyogva megjegyezte 2 szomszédunk (családi házban lakunk), hogy végre hallották Zéti hangját :D Azért remélem nem csinálunk ebből rendszert!
Ja, már a kórházban igyekeztünk a férjemmel hozzászoktatni a normál zajokhoz, így szerencsénk van, mert itthon simán alszik a legnagyobb beszélgetésben, tévézésben, zenehallgatásra. Úgyhogy nem kell lábujjhegyen, mobilt lenémítva élnünk.

Hát, röviden, így zajlanak napjaink.

KépKép
süni76

Kira!

Üdv újra itt, hiányoztál, és a többi eltűnt bárányka is, tessék előkerülni :)
Csodaszép a fiad, és milyen nagy :shock:

Mó!

Megvan, csak beteg szegény, de már javulgat, vesekő...

VIcuska!

Rami édes nagyon :)

Kriszta!

Én már régen lejjebb tettem közép állásba van, mert rendszresen más irányba találom az ágyba mint ahogy lefektettem :lol:

Süni

Zéti cuki baba !

Képzeljétek, lánykám már 72 cm és 8870g, hovanő... :roll:

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Benszi, azt a privit, amit Gabinak írtál, nekem is elküldhetnéd, én is kiváncsi vagyok ;)
Különben teljesen egyetértek Veled... Ami a nyügit illeti, mi nem érzékeltünk semmit, de a játszótéren sok anyuka panaszkodott tegnap, hogy balhéztak a kölkek.

Süni, Zéti nagyon szép baba, és olyan kis kiegyensúlyozottnak tűnik! Nagyon csinosan öltözteted!

Dita, ahogy Vikkata is írta, nem a téma a lényeg, tényleg ne vedd magadra. Akárhogyan döntöttél is, nagyon szép szülést kívánok Neked!

Vikkata, szegény Lőrinc, akkor ő nem örül ennyire a csodaszép hajának :D Gabi is ordít hajvágáskor, eddig csak egyszer vágtuk, de megint kéne. Talán ma nekiesünk anyuval.

Gabicsibe, itt is nagyon köszönöm a privit! Hogy álltok altatás-ügyben? Kicsit könnyebb?

Kira, Olivér irtó helyes kispasi, milyen kis figyelmesen néz az első képen, meg kell zabálni :D

Vicuska, a lányod egyszerűen csodaszép. Nem ér dugdosni!!! Sajnálom, hogy vissza kell menned dolgozni, de azért ez az idő, amit sikerült nyerned, is rengeteget számít. Élvezzétek ki a nyarat! Aztán ki tudja, lehet hogy Raminak nagyon be fog jönni a közösség. Biztosan lesz szerelme is a bölcsiben ;)

Kriszta, előre is várom a mikrofonfejű fotót :D Biztosan nagyon cuki lesz! Ami a tejet illeti, mennyire kell megnyomnod, hogy jöjjön? Mintha fejnél, vagy alig? Valószínüleg valamitől visszaugrott a prolaktin-szinted, fogalmam sincs, hogy ez gond-e... mondjuk ha most rögtön teherbe akarnál esni, akkor gond lenne, de gondolom, nem akarsz. Csak nehogy becsomósodjon...Húú. Hát, én lehet, hogy elmennék dokihoz, de első körben szerintem kérdezd meg a védőnőt, hátha hallott már ilyenről. Én úgy tudom, gyakran 2 év, mire teljesen rendeződnek a hormonok.

Süni, jól csináltátok, mi ezt a zajbanalvást sajnos elrontottuk... Nekünk lábujjhegyen kell járni :( Biztosan azért, mert én minden neszre felriadok, ezért abból indultam ki, hogy a gyerek is, és hát így tényleg sikerült elérni :(

Most éjjel nekünk is viszonylag nyugis éjszakánk volt, csak 4-kor kelt először Gabi. Aztán 5-kor. Aztán 6-kor. De mindig sikerült meggyőznöm, hogy még éjszaka van :D Úgyhogy végül 7-kor ébredtünk. Most is durmol, nem tudom, lesz-e ebből délutáni alvás...

Ja, Lányok, mindenkinek nagyon köszönöm a csuklás-tippeket, ki fogom ezt a citromleves dolgot próbálni, ártani nem árthat!

Kép
elan

Alexnak is születése óta sűrű nagy haja van,mindenki mondja,hogy szép,hát elég sűrűn kell vágni,úgyhogy már megszokta,legelőször 10hónaposan vágtuk le neki akkor még tíltakozott,de mostanára megszokta a fodrászatot.legutóbb 2 hete a fodrász unokahúgom vágta le neki ,dobok is róla egy képet mindjárt csak átmegyek a másik gépre. pill.

mó73

szóval itt vagyok,mert a legtöbb képet a laptopra mentettem, Kép

mó73

Vicuska!
Sokat változott Rami a tali óta!Szép!

Süni!
Klassz kis pasid van.

Elan!
Ment a pü!Ma is nyűgik éjjel sem igazán aludtak.Hulla vagyok!

Kriszta!
Nekem is volt ilyen,hogy abbahagytam a szopit és rá pár héttel még mindig volt pár csepp!Ne aggódj!
Apuka milyen nemzetiségű?Két nyelven beszéltek a gyerekhez?
Vendég

Kép

Strandon kidőltek!!!

Kép

Balu elmélázott!!

Kép

Szeretik egymást!!

Kép

Strandolás!!

Kép

Pihi!!!
Vendég