Benszi, azt a privit, amit Gabinak írtál, nekem is elküldhetnéd, én is kiváncsi vagyok
Különben teljesen egyetértek Veled... Ami a nyügit illeti, mi nem érzékeltünk semmit, de a játszótéren sok anyuka panaszkodott tegnap, hogy balhéztak a kölkek.
Süni, Zéti nagyon szép baba, és olyan kis kiegyensúlyozottnak tűnik! Nagyon csinosan öltözteted!
Dita, ahogy Vikkata is írta, nem a téma a lényeg, tényleg ne vedd magadra. Akárhogyan döntöttél is, nagyon szép szülést kívánok Neked!
Vikkata, szegény Lőrinc, akkor ő nem örül ennyire a csodaszép hajának
Gabi is ordít hajvágáskor, eddig csak egyszer vágtuk, de megint kéne. Talán ma nekiesünk anyuval.
Gabicsibe, itt is nagyon köszönöm a privit! Hogy álltok altatás-ügyben? Kicsit könnyebb?
Kira, Olivér irtó helyes kispasi, milyen kis figyelmesen néz az első képen, meg kell zabálni
Vicuska, a lányod egyszerűen csodaszép. Nem ér dugdosni!!! Sajnálom, hogy vissza kell menned dolgozni, de azért ez az idő, amit sikerült nyerned, is rengeteget számít. Élvezzétek ki a nyarat! Aztán ki tudja, lehet hogy Raminak nagyon be fog jönni a közösség. Biztosan lesz szerelme is a bölcsiben
Kriszta, előre is várom a mikrofonfejű fotót
Biztosan nagyon cuki lesz! Ami a tejet illeti, mennyire kell megnyomnod, hogy jöjjön? Mintha fejnél, vagy alig? Valószínüleg valamitől visszaugrott a prolaktin-szinted, fogalmam sincs, hogy ez gond-e... mondjuk ha most rögtön teherbe akarnál esni, akkor gond lenne, de gondolom, nem akarsz. Csak nehogy becsomósodjon...Húú. Hát, én lehet, hogy elmennék dokihoz, de első körben szerintem kérdezd meg a védőnőt, hátha hallott már ilyenről. Én úgy tudom, gyakran 2 év, mire teljesen rendeződnek a hormonok.
Süni, jól csináltátok, mi ezt a zajbanalvást sajnos elrontottuk... Nekünk lábujjhegyen kell járni
Biztosan azért, mert én minden neszre felriadok, ezért abból indultam ki, hogy a gyerek is, és hát így tényleg sikerült elérni
Most éjjel nekünk is viszonylag nyugis éjszakánk volt, csak 4-kor kelt először Gabi. Aztán 5-kor. Aztán 6-kor. De mindig sikerült meggyőznöm, hogy még éjszaka van
Úgyhogy végül 7-kor ébredtünk. Most is durmol, nem tudom, lesz-e ebből délutáni alvás...
Ja, Lányok, mindenkinek nagyon köszönöm a csuklás-tippeket, ki fogom ezt a citromleves dolgot próbálni, ártani nem árthat!