Sziasztok!
Visszaolvastam, fetrengtem a röhögéstől a vicceken!!!!!!!!!!!
Köszönöm a nép nevében!
Tegnap betojt a net, nem volt egész nap, aztán nekiálltam, hátha sikerült életet varázsolni a T-o.....-os Speed Tou.. készülékbe.
A legszebb az egészben, hogy pénteken volt kint egy figura megcsinálni, de a hibabejelentés pénzbe került, ha úgy vesszük.
Ugyanis vezetékesről ingyenes a számuk, de kérdem ééééééééén, ha egyszer a vezetékes vonal elszállt, mindennel együtt, akkor hogyan jelentsem be azon?!?!?!?!?!
Így mobilon intéztem, na, 500 ft ugrott. Figura kijött, 20 perc és kész volt.
Na, tegnap fel szerettem volna csatlakozni, sehunsesemmise.
A lámpicsek sem világított......Dr. Prof. Zsuzska 30 inkább filmet nézett a laptopon, meg fürcsizett a medenkében........
De netfüggő lévén elvonási tünetei jelentkeztek, így 4 felé nekilátott...........éééééééééééééés még a vezeték nélkülit is megbuheráltam!!!!!!!!!
Csak utána még a kertben ténykedtünk jóurammal, aztán fürcsiztünk, mondván, úgyis lehűl az idő.
De nem bánom, hogy esett az éjjel az eső, mert így legalább nem mentem ki ma is a kertbe.
Onlány, légy üdvözölve!
Esthajnalcsillag, hogy sikerült a szülinapi buláj?
Én meg nem is figyeltem még lh-n, olyannyira nem zavartatom magam most, de majd ráveszem magam.
Csak élvezem az életet, meg az életet is.
Nem bosszantásképp, de tegnap, mikor a medencében nyomultam egyedül 2 óra felé, azé' rájöttem, hogy így ki lehet bírni, na.
Báááááááár, Onlány, irigy-irigy!!!!!!!!!!!!
De jó lehet nektek, hogy ennyi helyre eljutottatok, és még fogtok is!
Sokan (én is) csak ábrándozunk róla...........
Na, egyenlőre ennyi!
Aztán jót ne olvassak rólatok!