Új privát üzeneted érkezett!

nézem!
onlány

onlány, második laptetőd, ej-ej.... :D
lujzedli

:oops: :shock: :roll:
onlány

ez jó ám......
lujzedli

igen :?: :D jaaaaaj kis lógófülű drágaság (L)
onlány

melyik videó tetszik a legjobban?
lujzedli

a 3.nál tartok, de irtó lassú. nem értem mért
onlány

lehet,ogy én töltöttem fel szarul :oops:
lujzedli

amúgy eddig a kulccsal játszó.
onlány

a lassú az nem kifejezés. mintha állókép lenne.
onlány

sztem nálam van a gebasz, mert már rengeteg minden van megnyitva és kéne egy újraindítás
onlány

Onlány rád gondoltam :D Akkor most téged is jelöllek ha már a cocád is az ismerősöm :D

Helló Lujzi :D

Kép
anyci

jaj, hozzánk is jöhet takarítani!!!!!!! A sétálos is nagyon cuki. (elindult, bezártam a futó alkalmazásokat)
onlány

oksa!
onlány

az én nyuszim is fent van iwiwen, totyi nyuszi néven
lujzedli

Nagggyon cukker ez a nyuszkó. :D

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Köszi, Csillag!

Figyu. Ovutesztennél tegnap a tesztcsík nagyon halvány volt,ma meg semmi, akkor már volt ovum???? :?
lujzedli

Onlány hogy te milyen szép nő vagy :shock: :shock: :o :o a kicsi lányod igazán édes,főleg az alvós képeken :D A vizsláitok szépek nagyon :D Olyan cukik a pici vizslák :D

Kép
anyci

:twisted: :twisted: :twisted: ember idejött és kinyomta a gépem!!!!!!!!! Brrrrrrrr!
NA, mindjárt megkeresem a nyuszikát!
Hű, köszönöm a bókot anyci! :oops:
onlány

esthajnalcsillag, ment a privi.
Lányok, mért van az hogy 3.napja megvande nincs meg???????Olyan erős rózsaszínű :roll: Elnézést a gusztustalan dologért :oops:
onlány

onlány: nekem 1napos mensim volt......
bejelölte nyuszim a malacodat. te melyik vagy, a sok ismerőse közül?
lujzedli

Mi itt nem jövünk zavarba ilyentől :wink: Erre nem tudok válaszolni mert én hülye vagyok hozzá,még tanuló vagyok még mindig itt :wink: :oops:

Kép
anyci

Sziasztok csajok!
Ti aztán termeltek. Alig győzök vissza olvasni. De sajnos nem olvasom hogy valaki produkált volna pozitív Hcg tesztet!? Kezdje el valaki a sort és megigérjük folytatni fogja valaki. Nekem ma full pozitív az lh tesztem, erre apa olyan későn ér haza, hogy már nem merem molesztálni. Így aztán marad a holnap este, de akkor aztán elkapom. Szerintetek nem lesz még későn?
szi77

Szia szi végre te is jelentkeztél :D Szerintem még lehet de akkor nagyon kapd el apát :lol: :lol:

Kép
anyci

anyci
Igyekszem a megfelelő "helyen" elkapni!!! Olvasni jártam, csak valahogy az írás maradt el mindig. Látom szaporodott is a kis csapat!
szi77

Lujzi

Lehet,hogy úgy jártál mint én...nekem nem volt pé-m,nem lett erősebb a csíkom a controlnál és utána meg kezdett halványulni...és a 11 napon sem volt tüszőm(tudod az átjárhatóságinál sem láttak)
Vendég

Szi igen szaporodtunk :D Azért majd csak írogass is ne csak olvass :D

Milyen nekem csak egy csíkom van pedig most kell majd ovumnak lenni és még csak halványan se látszik a másik,pedig most vagyok 15cn-n és nekem 30 naposak a ciklusaim.Ilyenkor mi van?

Kép
anyci

De én úgy tudom, ha nincs pé,nem feszül a cickó sem, viszont nekem nagyon,de nagyon,de nagyon fáááááááááj

Na mentem,jó éjt, puszi nektek.
lujzedli

Asszem én is elteszem magam holnapra mert a gyogyó kezd hatni és ilyenkor még a döglött lajhár is hiperaktív hozzám képest :wink:

Jó éjszakát jánykák :D

Kép
anyci

Lujzi

Nekem feszült,de tuti nem volt pé,mert uhg-n nézték....
Vendég

Anyci

Én csak esthajnal után vagyok okos,de lehet,hogy most nincs péd vagy esetleg picit később lesz,mint középen..
Vendég

Lujzedli, nekem is volt már, hogy erősödött, és mégsem lett pé, csak később, jó pár nappal ezután, közben halványodott, erősödött felváltva, aztán egyik napról a másikra pozi lett a teszt.

Anyci, vagy volt pé-d, vagy még csak lesz, lehet, nem pont félidőben van, ezért is jó tesztelni, mert azzal meg lehet állapítani, mikor várható az ovuláció. Sokan pont középidőben próbálkoznak, pedig lehet, hogy csak egy héttel később van ovujuk.

Onlány, barnázásos dolgok akkor vannak, ha hormonzavar lép fel, illetve lehet fertőzéstől, felfázástól, gombásodástól is, de akkor is előfordulhat, ha várandós vagy, illetve egy napos halovány pötty vér ovulációkor is lehet. Válassz :lol:

JÓ éjt, szép álmokat mindenkinek

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Sziasztok!

Milyen azért köszi :D

Csillag,menzi után minden nap teszteltem hogy tudjam pontosan mikor lesz pém így még tuti nem volt,akkor folytatom és majd kiderül mikor lesz :wink: Amúgy a napnak melyik időszakán legideálisabb mérni?

Többieknek Jó reggelt! :D

Kép
anyci

sziasztok.

már nagyon fáj a mellem,meg fog jönni, szombaton kezdte, de lehet,hogy előbb, úgyhogy szerintem itt a vége ennek a ciklusnak is..... De mi a büdös franctól lesz rövid? Szedek vitaminokat,talán ezért?
lujzedli

Helló!

Lujzedli, szerintem a vitaminok nem befolyásolják túlzottan a hormonális dolgokat, elvileg, inkább pl. időjárás, vagy stressz, stb.

Anyci, a legjobb délután 2 és 6 óra között tesztelni, de tulajdonképpen reggel 10 és este 8 óra között bármikor lehet, csak mindig ugyanabban az időpontban csináld naponta, és tesztelés előtt félórával már kevesebb folyadékot fogyassz. A lényeg igazából ennyi.

Szép napot!

esthajnalcsillag

Helló Mindenki!

Hát ilyen az én formám:reggel vérvételre mentem,direkt ittam is előtte,hogy jó legyen a vénám,erre nem működött a tű.... :cry: :cry: :cry: ...újra megszúrtak... :cry: :cry: :cry:
Vendég

Szép jó reggelt mindenkinek!

Lujzedli, megvan a nyuszód ;-) én küldtem neki a meghívót Ninának! 1 napos piri :?: :shock: Nem biztos, hogy meg fog jönni... Nekem akkor feszült nagyon nagyon a cicim, mikor terhes lettem. Hű, gyors voltál! Nekem végre az 5.napon normálisan megjött. A múlt hónapban is ilyet produkáltam és amióta megszültem a normál ciklusom (barnázás nélkül) 7-8nap, úgyhogy ha elmúlik visszamegyek a szülészorvosomhoz és megbeszélem vele a dolgokat. Bár előre látom, hogy meg fogja kérdezni azt, hogy miért nem Ráckevére mentem :(
Szia Szi! Szerintem nem lenne morcos apája a végeredmény miatt. Néha nálunk is előfordul, hogy bedől az ágyba és alszik, de jövök én ééés elkezdem simizni, aztán felébred, nyavalyog egy sort, de utána vigyorog és nem bánja, hogy felkeltettem :oops: Amúgy meg nem lesz késő! mert a petécske 1 napig vándorol (kb) a testedben.
ANyci, az ovud 1 cikluson belül bármikor lehet, de sajnos előfordulhat az is, hogy 1 hónapban kimarad, ez is természetes ;-)
Milyen bogyeszt szedsz?
[quote] írta:barnázásos dolgok akkor vannak, ha hormonzavar lép fel, illetve lehet fertőzéstől, felfázástól, gombásodástól is, de akkor is előfordulhat, ha várandós vagy, illetve egy napos halovány pötty vér ovulációkor is lehet. Válassz Laughing

nekem sajnos pajzsmirigy problémáim vannak, gyakorlatilag ez betudható hormonzavarnak is :( Vagy talált valami fertőzést a dokim ebben a hónapban, ez utóbbit nem tudtam, hogy ez is okozhat ilyesmit! Utaltam a pénzt!
onlány

Csibuc

Beleolvastam a blogodba!!Állati jól írsz!! :D
Vendég

Milyen, szegény :( de nem lettél rosszul vagy ilyesmi? Miért kellett menned?
Felhívtam a dokim és ebben a hónapban még van, köv hóban szabira megy. Ugyhogy jövő pénteken meglátogatom
onlány

Sziasztok!
Visszaolvastam, fetrengtem a röhögéstől a vicceken!!!!!!!!!!!
Köszönöm a nép nevében! :wink:

Tegnap betojt a net, nem volt egész nap, aztán nekiálltam, hátha sikerült életet varázsolni a T-o.....-os Speed Tou.. készülékbe.
A legszebb az egészben, hogy pénteken volt kint egy figura megcsinálni, de a hibabejelentés pénzbe került, ha úgy vesszük.
Ugyanis vezetékesről ingyenes a számuk, de kérdem ééééééééén, ha egyszer a vezetékes vonal elszállt, mindennel együtt, akkor hogyan jelentsem be azon?!?!?!?!?!
Így mobilon intéztem, na, 500 ft ugrott. Figura kijött, 20 perc és kész volt.
Na, tegnap fel szerettem volna csatlakozni, sehunsesemmise. :roll:
A lámpicsek sem világított......Dr. Prof. Zsuzska 30 inkább filmet nézett a laptopon, meg fürcsizett a medenkében........ :lol:
De netfüggő lévén elvonási tünetei jelentkeztek, így 4 felé nekilátott...........éééééééééééééés még a vezeték nélkülit is megbuheráltam!!!!!!!!!
Csak utána még a kertben ténykedtünk jóurammal, aztán fürcsiztünk, mondván, úgyis lehűl az idő.
De nem bánom, hogy esett az éjjel az eső, mert így legalább nem mentem ki ma is a kertbe. :twisted:
Onlány, légy üdvözölve! :)
Esthajnalcsillag, hogy sikerült a szülinapi buláj?

Én meg nem is figyeltem még lh-n, olyannyira nem zavartatom magam most, de majd ráveszem magam.
Csak élvezem az életet, meg az életet is. :wink: 8)
Nem bosszantásképp, de tegnap, mikor a medencében nyomultam egyedül 2 óra felé, azé' rájöttem, hogy így ki lehet bírni, na.
Báááááááár, Onlány, irigy-irigy!!!!!!!!!!!!
De jó lehet nektek, hogy ennyi helyre eljutottatok, és még fogtok is!
Sokan (én is) csak ábrándozunk róla...........

Na, egyenlőre ennyi!
Aztán jót ne olvassak rólatok!
:wink:
zsuzska30

Csillag köszönöm a tanácsot :D

Milyen így már én is jártam :roll: Simi a kis okos fejedre :D

Onlány jé ezt nem is tudtam :shock: Most már okosabb lettem,azért csak tesztelek aztán majd kiderül :wink:
Dilibogyót szedek mivel pánikbeteg vagyok :roll: (Cipralex,Frontin,Helex)

Kép
anyci

Milyen!
Nem működött a tű?! :shock:
Jesszus!
Nekem egy megrázkódtatás az is, ha tudom, hogy vérvételre kell mennem.
Aztán ott bent-ibrikek vérrel tele!!!!!!!!! :shock:
Én mindig elfordulok, egy ilyen alkalommal jöttem rá, milyen hajlékony vagyok........ :roll:
Közben meg verset mondok-magamban.
DE szoktam nekik is mondani ezt, mert mindig látszik rajtam állítólag, hogy be vagyok sz--va. De hogy honnan?! :roll: :lol:
Legutóbb meg leültem, hogy akkor mehet, vers betáplálva, legtöbbször Himnusz vagy Szózat, jó hosszúak. :lol:
Erre otthagyott a bige. :roll:
Na, körülnéztem életemben először, volt rá kb. 10 percem. :shock:
De mikor megláttam a naaaaaaaaagy, vérrel teli fazekakat!!!!!!! :lol:
Na, meghoztam a kedvet egy kis vérvételhez? :oops: :lol:
zsuzska30

Lehet, hogy már használták a tűt, azért nem volt jó, nyugííííííííííííííííí! :lol: :lol: :lol: javascript:emoticon(':oops:')
zsuzska30

Eldugult valakinek a valamijétől......... :? :lol:

Na, de viccet félretéve nagyon sajnállak!
Nesze, virág e neked e: @-->-- :wink:
zsuzska30

Zsu te humorzsák végre vagy te is :lol:
Ismerős eset ez a net mizéria :wink: Akkor tegnap lazsálós napod volt?Meg zajlik az élet körülötted is :D

Kép
anyci

Zsuzska, b@sszus fentrengek az írásodtól :lol: Izé, én pont annál a cégnél dolgozom, akiket "szidsz" sajnos a digitális technológia átka...., deeeeeee ha van t-s mobilod, akkkkkor is ingyenes ;) azt nem is tudtam, hogy fizetni kell a kiszállásért :shock:
onlány

A 3. napi hormonizékat nézik,azért mentem.
Na de én egy "híró" vagyok,hősiesen tűrtem :D

Zsuzska de hüüüüülye vagy :lol:
Vendég

Ja Zsuzska,ha tudnád velem már mik történtek -ill tudod is,mert megbeszéltük-egy kis vérvétel az semmi. Viszont a sima injekciótól fosok rendesen..... :?
Vendég

Nekem is tű fóbiám van :?

Milyen ezt miért kellett megcsinálni?

Kép
anyci

Köszönöm a bókokat!
Nem a kiszállásért kellett fizetni, hanem lekértem az egyenlegemet a beszélgetés után..........500 minusz.......
Ingyen jött ki a muki.
Meg is kérdeztem a fiatalembert, akivel telefonon beszéltem, hogy nincs egy közvetlen szám, amin el tudom érni, mert lehet, hogy le is fogy a pénz közben a kártyámról, mivel kb. 5 perc volt, mire végighallgattam a " ........ nyomja meg az 1-es gombot, ha .........., nyomja meg a 2-es gombot, ha .........., nyomja meg a ........."
Gondoltam, nyomja meg, aki ezt kitalálta.
Tényleg kiakasztó ám, mikor a főmenünek 100 almenüje van!
És még el is tévedtem, egy női hang irányított át a férfihez.
Aztán ugye semmire nem jutottunk, mert szegény megkérdezte, hogy "Próbálta már kihúzni a konnektorból?!"
Mire én:"Kb. 25-ször, de nem segített............"
Mert nő vagyok, akkor hülye is vagyok? Vagy műszaki analfabéta?!
Éppenhogy nem vagyok, pár éve anyukám videójának a távirányítóját szereltem meg, miután a szerelő visszahozta, hogy nem tudja megcsinálni, mert nem lehet.
Jjjjjjjjjja, bocs.
De most fogtok nevetni!
Szétszedtem, és azt gondoltam, hogy nem érintkezik a gumi a távirányítón azzal, amivel kéne belül.(ja, nem analafabéta, mi?! :lol: ) Csak a nevüket nem tudom, na!
Aztán fogtam az Algopyrint,........nem adtam be neki!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne röhögjetek!
:lol: Nekem könnyes a szemem a röhögéstől!
Jaj!
Szóval levágtam az alufóliás részt, pici négyzeteket készítettem belőle, és azokat ragasztgattam be.
És láss csodát!
Meggyógyult az Algopyrintől! :lol:
Érintkezési gondjai voltak.
Na, nem fényezem magam tovább, azt rábízom a férjemre. :oops: :lol:
zsuzska30

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?