Sziasztok!
Egyszerre alszik a két gyerek, ami nagyon ritka, így picit jövök Hozzátok!
Köszönöm a vígasztaló szavakat! Azóta helyrebillentem kicsit - lehet hogy azért, mert Apa holnap megy utoljára dolgozni utána 2 hétig itthon lesz velünk!
Próbálok reagálni.
Annyira jó képeket láttam sok-sok szép babával! Tényleg, itt ezen a topikon valóban csak szépséges babák "laknak"
Honey, gratula a jó hírhez! Két hét múlva már igazi nagy babókát fogsz látni uh-n!
Vigyázz Magatokra!
Betti, én is az érzékelőkre tippeltem volna pedig
Ádám is mászott már le álmában róla... Remélem, nem fog megismétlődn ia dolog!
Macskaajtón menekülős kép
Újabb "nagylányok" üdv a klubban!
Humanka, akkor most már hajrá kistesó-projekt!!!
Winona, már Ádám is kapott sajtot, tejfölt, pedig ő ekcémás így fokozottan óvatosan kell adni neki ezeket. De doktor néni szerint már kaphat. Először csak a főzelékekbe tegyél picit!
Egyébként én egyre többször a mi ennivalónkból adok neki. Kapott már petrezselymes krumplit - olyankor csak utána sózom meg ha az ő adagját már kivettem. Ehhez pl külön csináltam neki husit.
Tegnap paprikás krumpli volt itthon, abból is vettem ki neki mielőtt rendesen befűszereztem és egy kis cukkinit is pároltam hozzá kaporral - imádta.
De a töltött paprikából is kapott már úgy, hogy főztem hozzá krumplit, a szószból berántás előtt vettem ki neki + picit a gombócból is tettem hozzá
Kelkáposzta főzeléket is evett már "felnőttesen", ehhez is kapott + krumplit. Ezt is utána sóztam csak meg a miénket.
Tökfőzit ugyanúgy főztem mint A.M. csak ecet nélkül és egy kis krumplival dúsítottam.
A.M. gartula a küszöbön álló költözéshez!
de szeretnék már itt tartani...
Humanka, ez a virtuális koccintás dolog nagyon jó ötlet!!!
Márti, Aquapark milyen volt?! Képeket hozzál róla!
Hogy érzed magadat? Hányinger?
Szeder, én is megsirattam már egy-két darabot a ruhák közül
És nekünk már tuti nem lesz több babánk, ezért eladogatok mindent, mellszívót, nagy babakocsit már elvitték - na az volt eddig a legszörnyűbb, mindkét gyerkőcöt abban tologattam...
Realdream, édesek a képek - csak kár hogy ilyen picik! Nagyobbakat is kérünk!!!
Tiggrincs, a cicás kép hihetetlenül jó! Macska mint gyerekjáték a járókában
RÓlunk. Dorkának kiesett az első foga! Olyan édes kis fogatlan
Ádám hihetetlenül nekiindult mozgásfejlődésileg. egy hét alatt annyit fejlődött mit máskor két hónap alatt.
Múlt hét elején kezdte gyakorolni a felülést ezerrel, majd a mászást, hét közepére pedig fel is állt. Ezt azóta is buzgón gyakorolja mindenhol, így állandóan a nyomában kell lennem. Így is szerzett ma egy gyönyörű, kékben-lilában játszó púpot.
A nem szó már nagyon megy, igaz még "mem"
És igazi pasas: Itt előttünk minden nap elmegy egy markoló, egy kombájn, és pár kamion. Ádám megbűvölten bámulja őket, sőt ha bent vagyunk és meghallja a hangját valamelyiknek, már megy is az ajtóhoz.
Apa nagyon örül hogy gépészmérnök lesz a gyerek mint apukája
Hoztam pár képet is!
mire jó a kosár
így tudok rendet rakni!
paradicsomos krumpli
így zúg az autó
itt is felálltam:)
Anya egyik kedvenc képe
Igyexem minél többet jönni!