Új privát üzeneted érkezett!

Zsancy: a megszokott gyümölcsökhöz keverj hozzá az újból, először keveset, aztán többet.

Kép
cserkészkolbász
 
 


Bogi, nálunk is megy ma a nyügi csakazértsealszompedigleragadaszemem! :evil:
De neked legalább nemsokára otthon lesz a férjed, az enyém csak 7 után jön! :cry:

Nyelvöltögetés nálunk is van! :)
zsu83
 
 


Zsuzsi a mondókába ahol kihagytad a rímet(......)oda a gyerek nevét helyettesítsem be?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 

 
 

Annyira tevékeny voltam ma!!

Millye: pár napja kérdezted, csak elfelejtettem válaszolni. Jaja, forgatni kell a fülbevalót és orvosi fémet lőttek be.

kreiszi: apjuknak valami vírus betámadott. Attól nőtt meg a nyirokcsomója. Kapott rá gyógyszert meg Bioparoxot, aztán lőn... elmúlt... balcsira mentek? Hova, és mennyi ideig?

kaandi: Tiszta vicces, ahogy Botit tartja a fiacskád... Majd betojik alatta... (ahogy elnézem...) :D Amúgy anyum a hétvégén úgy gondolta, csokitortát ken a gyerek szájára suttyomban. De nem sikerült neki, szerencsére. Ez történt, nem kell visszaolvasnod. :)



Panna: Ááá szegény! Lehet, hogy csak tényleg valami más okozza most. Várj még a parával, hátha elmúlik!

Julcsi: jelentem én gyerekem nem utánoz semmit!
:D

ladmon
 
 


zsu: szegénykém! remélem alszik egy jót Bencus déluátn és tudsz pihenni.

zsancy: én is úgy mint cserkészkolbász.

Füge mire hazajött drága mama elhallgatott, levitte bűbájkodott, bevágott 30 ml krumplit és 180 kaját. Csoda hogy most elalélva fekszik az ágyában :shock: Délután mehetnék babákkal játszani, de apával is tudnánk menni csavizni, deeeeee mivel uncsiéknál lesz lehet hogy megoldom úgy hogy lemegyünk ha füge felébredt és apuka utánunk jön és a kaja után onnan megyünk. Ésa kkor minden lesz.
Anyum fujja a magáét és én hülye vagyok, a férjem tegnap kiosztotta onnan annyi maradt meg benn, hogy tuti depis vagyok, meg majd ha nem lesz annyi dolog tud vigyázni fügére. Ja és ők most elmennek négy napra gyulára, mondtam de jó nektek és csak három órát kértem :twisted: Erre akkor nem ismegy ha én ilyen hülye vagyok. Beszélgetés???? minek. Szerintem fog változni a helyzet, csak sokat dolgozik, de pár órát akkor is szánhatna ránk. Na jól megaszontam és mivel fügcsi alszik - remélem egy órát legalább - leülök a szopiszékbe,felrakom a lábam és nézek vmi laza baromságot.

Kép
budabo
 
 


(hangos dobpergés) TÖK NEGATÍV A SZÖVETTAN (még egy kis dobpergés) (örömében sírós szmájli) :lol:

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Ladmon, akkor gondolom, ha ma ilyen tevékeny voltál, akkor Esztike alszik rendesen, nem úgy mint Bencusom! :?

Bogi, hát jöhetne már nyugi, meg állommanó! Az előbb ebédeltem, kivittem a pihiszékbe, ott elég jól elvolt egy darabig! Most beraktam az utazóágyba, játszik!
Ne is törődj anyuddal, majd átgondolja a dolgokat és lehiggad!
zsu83
 
 


ZÉTIVERA, ANNYIRA DE ANNYIRA ÖRÜLÖK, MÁR NAGYON IZGULTUNK ÉRTETEK! MINDJÁRT ELBŐGÖM MAGAM ÉN IS ÖRÖMÖMBEN! :oops: :lol:
zsu83
 
 


Budabo Remélem Füge már nem nyűgös! fényképezőgép... nekem van egy régi HP 715-ös... de már nem nagyon lehet kapni mert őskori lelet de szuper képeket csinál annó az ára 160 000,-Ft volt :D aztán van egy Panasonic Lumix DMC-FZ20 ezzel is jó képeket lehet csinálni LEICA DC VARIO-ELMARIT objektívvel rendelkezik, amely nagy felbontású és alacsony torzítású képeket is tud csinálni ennek az új ára 2 éve 130 000 Ft körül volt. Végül a férjemnek van egy Fujifilm FinePix S1000-es fényképezőgépe azzal is szoktam fotózni, de azt nem annyira szeretem... mert szerintem nem csinál olyan jó képeket mint az enyém ennek az ára 55000,-Ft volt decemberben. :D Miért kérdezted?

Kreiszi na megvan hétvégére a kaja... bár már előre megvolt írva... de a lányom kedvet kapott a tejszínes csirkédhez... :D

Gerendai Zsuzsi meg tudtad oldani a trójait? Van tűzfal meg vírusirtó és kémprogram szűrő a gépeden? :roll:

Cserkészkolbász remélem nem valami komoly a baj! :roll:

Ladmon miért voltál ma tevékeny? :shock: :D

Zetibebi háromszoros hipp hipp hurrá! és most jön az, hogy: én megmondtam! :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Zetibebi: nagyon örülök, sok puszi !!!!!!!!!!!!

Kép
cserkészkolbász
 
 


Zvera: szupiszupiszupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ladmon: Gyenesdiásra, 6 napra. Kár, h Zétinek nem volt ennyi elég.
kreiszi
 
 


Millye: :lol: , Te is így csinálod, ahogy én?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kreiszi 2009.07.07 13:34-kor.
kreiszi
 
 


Kreiszi mennyi időre menet Balcsira? Keddi minitalira jössz vagy nyaralsz?

Minitali nem zártkörű ahogy Bogi már írta... aki ráér csatlakozhat :D még pontosítjuk a helyszínt és a pontos időt :D

Zsu83 már rég kérdeztem, hogy: Hogy van a lábad? :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Millye, köszi már egész jó a lábam, bár a meleget most megérzi! :?
zsu83
 
 


Zetivera: annyira nagyon örülök!!! :lol: Nagyon sokat gondoltam rátok! Akkor toxo? Mit mondtak?

Panna
pandusika
 
 


Zsu83 azt már írtam, hogy sajnos a visszér is általában frontérzékeny... :?

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Millye: 6 napra megyünk Gyenesdiásra, kedden jövünk haza, de lehet beugrunk még egy barátunkhoz, Fonyód mellett van nyaralójuk, így nem tudunk menni ra.a tali
kreiszi
 
 


ra.a tali=talira, Alex segített a touch padon :lol:
kreiszi
 
 


Millye, azt vettem észre, hogy a nagy meleget nem bírja, akkor sokkal jobban érzem! :?

Kreiszi, sajnálom hogy nem tudsz jönni a talira! :cry:
zsu83
 
 


Kreiszi remélem szép időtök lesz és, hogy Alex is élvezni fogja! :wink:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Zsu83 én a hideget is előre megérzem a lábamon... :? Bencus ma jó fiú? :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Zetibebi: fantasztikus, szuper, mi is nagyon nagyon örülönk a jó hírnek! :)

Zsu: érdkes ez, megfigyeltem, hogy ha Bencusnak alvós napja van, akkor Efe egész nap nem alszik rendesen és forítva. Ma pl már 3.-szor húzza fiam a lóbőrt. :oops:

Bogi: Füge babatalija éééédes!

Julcsi: most néhány napig írni fogom az alvásokat, kicsit elbizonytalanodtam mennyit is alszik ez a gyerkőc... Ma alvós napja van jobban mint máskor. Eddig esti szokásos 8 óra (de most ébredés nélkül), aztán 2, 1, és most is szundizik. Ja és én is akartam mondani, hogy tutti lett az új vonalzód!

Millye: na most én is megint talizós hangulatba jöttem tőletek... :roll: :wink:

Crocus: tegnap a te töltött gombádat csináltam (eddig húzódott végül) ééés Isteni finom!!! Köszi a receptet! Gyakorlatilag kinyaltuk a jénait utána :lol: . Annyit változtattam, hogy mozzarellaszeleteket tettem rá reszelt sajt helyett félúton és tovább sütöttem, így fincsi szaftja lett.

Stelly: tegnap nem is írtam, hogy Adri baba hiperügyes és Hugic Marcija is, mert azthiszem ő írta még, hogy az a gyerkőc is kúszik. :)

Kaandi: Boti csoda helyes, édes, ügyes ahogy csücsül a hitájában! sajnálom a cukros dolgot nagyfiadnál. :( Sok erőt neki!

Zsuzsi: aug. 7-én megyünk ki 3 hétre rokonlátogatóba. Már nagyon várjuk. :) Akkor majd nekünk is kellenek a repcsi miatt a drukkok!

Tiszta bolond is vagyok, mert lemaradtam Amy útlevélkészítős kérdéséről. A válaszokból gondolom, hogy Vendinek csináltattok, vagy fogtok. Mi is csináltattunk, 2 évre adták és kevesebb mint 2 hét alatt kész volt alapjáraton, nem sürgősségivel. És Amy palacsintát bármikor készítheted, csak légyszi még melegen tuszkold bele a számítógépbe, hogy azonnal ehessem is. :wink:

Fú annyit írtok, mindent elfelejtek, mit akartam....

Panna:
köszönjük szépen a kitüntető figyelmet Hannácskától és Hannaaputól is. :) Tényleg régen láttunk már rólatok képet... :roll:

Kitaláltunk a "fejenállós" lábemelgetéssel egy tutti játékot. Tényleg forgásnak készül ez... Ha a hasamra teszem, akkor nincs útban a karja és le tudja magát fordítani. Én meg elkapom a karommal. Tegnap este vagy 20-30-szor megcsináltuk nagy vigyorgások közepette. A végén már hatalmas lendülettel csak úgy röpítette le magát. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elif 2009.07.07 14:42-kor.

Kép
Kép
elif
 
 


Összefolytak a betűk úgyhogy tartottam egy kis szünetet de itt vagyok :oops: :)

Na szóval az van, hogy totál semmi pozitív nem jött ki a szövettanon, tök normális a csomója, annyi hogy duzzadt, de szabályos a szerkezete meg minden. Le van ez írva latinul, a duzzanat. A vérében egyes egyedül a toxoplazma adott pozitívat, ma vettek megint vért hogy megnézzék lezajlott-e a fertőzés, de azt mondta a doki hogy tök mindegy mi lesz az eredmény mert úgyse kell kezelni, csak azért csinálják hogy precízek legyünk vagy mi. A doki állandóan a macskakaromlást emlegette, most tök véletlenül rábukkantam a neten (igeeeeen, kielemeztem a szövettant :oops: 8) ) és tényleg létezik egy ilyen nevű, hogy "macskakarmolás-betegség" :shock: pontosan így néz ki a dolog mint ami Zétinek van, hosszant tartó nyirkocsomó-duzzanat, néha alacsony láz (lehetett alacsony láza mondjuk éjjel és észre sem vettem). Na úgyhogy valszeg a télen megkarmolta valami grrr csúnya ronda cica (jujj de finom voltam, nem mertem leírni azokat a jelzőket amikre gondolok :evil: ) és ez lett belőle... :? Meg fogom kérdezni a védőnénit hogy nem lehet-e hivatalból ezeket a tetves kóbor macskákat eltirhítani a környékről, van egy jó pár, a jószándékú mamikák etetik őket...gyűlölöm mindet :evil:

Hát, a tejcsivel viszont van gond, két verzió fut modtanában: 1. amit megeszik visszabukja sok kis adagban, 2. nem jön a tejcsi. :roll: Egyre több a tápi, de végülis nincs katasztrófa, jöhetnek mostmár sorra a gyümik. Azért öt hónap is valami, és még ez a kicsi sokáig fenntartható mint anno Zétinek is nyolc hónapig húzta az a kis mennyiség.

Bocs csajok, most nem olvastam, totál önző módon magammal voltam elfoglalva de ígérem jövök és mostmár csupa jókat írok, itt a nyár, lesz sok fürcsi az udvaron, meg hintázás, meg remélem építkezés...mostmár csak jó jöhet :) Még ma jól kibőgöm magam és elfelejtjük.

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Millye, per pillanat jó fiú, alszik negyed órája, erre megérkeztek a fűnyíró emberek, és pont az ő szobájánál hallani a legjobban, ablak becsuk, de még így is hangos! :twisted:

Elif, már nektek is kijár az alvós nap, múlthéten meg Efe bulizott! :wink:
Elif, te nem tudsz jönni a talira!? :roll:

Zétivera, remélem sikerül valami megoldást találni a macskákra! Egy macskakarmolás miatt ennyi tortúrát! :? De most már minden rendbejön, minden happy lesz! :lol:
zsu83
 
 


Na ezt beteszem ide is, mert pl. én nem tudtam, mivel már nem járok rendszeresen Bp-re. BKV lyukasszunk vagy ne lyukasszunk? Nézzétek meg. http://index.hu/video/2009/06/20/bkvjegy/ Januáriaknál találtam.

Zsu: majd ha lefixáltátok a helyet és időpontot, akkor meglátom sikerül-e intézni valami fuvart. :) Jó lenne... De hozzánk ne alkalmazkodjatok!

Kép
Kép
elif
 
 


Julcsi: akkor jön a recept. Igazából az internetről szedtem, de nekem nagyon ízlett.

Cukkinifőzelék:
- 1 kg cukkini
- 1 közepes fej hagyma
- 2-3 gerezd fokhagyma
- 1 csokor kapor
- Só, bors
- 1 tk cukor
- 1 ek liszt
- 1 pohár tejföl
- 1 ek ecet
A hagymát apró kockára vágom és kevés olajon megdinsztelem. Rádobom a legyalult cukkinit, a kaprot, sózom, borsózom, hozzáadom a zúzott fokhagymát és fedő alatt kis ideig párolom. Majd felöntöm 3-4 dl vízzel és teljesen puhára párolom. Ezután szórok rá egy teáskanál cukrot, adok hozzá 1 evőkanál ecetet és hozzáadom a lisztel elkevert tejfölt. Még egyet forralok rajta és már kész is.

Panna
pandusika
 
 


zetibebi: ez nagoyn jó hír!! hiphiphiphiphurrrrrrrrrááááááááááá

zsu: beájulás után már kétszer felkelt,felsírt de egyszer én
egyszer apa visszaaltatta

millye: hát mert lekéne lassacskán cserélni a gépet...az 55 ezres még elfogadható árban van, 100felett már sok.

kreiszi: de jó lesz nektek! legyen jó időtök

elif: édesek lehettek a lefele forgással :wink:

Kép
budabo
 
 


ZVera, HURRÁHURRÁHURRÁ!!!


Tegnap írtam, hogy asszem, megvan a megoldás a mostanában szokásos alváshisztikre, nos annyival kiegészíteném, hogy azon túl, hogy már inkább nem kér Adri a ringatásból alvás előtt, kicsit többet kéredzkedik fel, mikor ébren van. Illetve mivel már jóval többet akar ébren lenni (főleg délután), tegnap kipróbáltuk, hogy csak kettőt aludt, egyet délelőtt, egyet délután, és úgy tűnik, működik, ma is így csináltuk eddig a napot, és úgy néz ki, ez a megoldás. Egész egyszerűen csökkent az alvásigénye, a hülye anyja meg későn kapcsolt... :roll:

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Nálunk is sikerült a közelharc nélküli elalvás, lehet, hogy a sok érik a dinnyézés, kicsikocsizás és fűrészelés jól kifárasztotta...( Zsuzsi - :wink: )

Kép
cserkészkolbász
 
 


cserkészkolbász: fügének bejött a krumpli-répa, tettem bele pici tápszert és egy leheletnyi sót, de ezt nem fogom, inkább tápszert keverek bele. Próbáltam natúr is adni már neki és nem jött be, bár akkor túl darabos volt. És ma már úgy csináltam -azt hiszem te írtad így - hogy főzelék és utána tápcsi egyből.

Kép
budabo
 
 


Elif, nagyon örülnék ha tudnál jönni! :lol:

Bogi, nálunk is megy a szundi másfél órája, egyszer felsírt, fél órája, kicsit megsimiztem és aludt tovább!

Eszter, Bencus is a kiságyába alszik el, nem igényli a ringatást, és átlagba ő is napi 2szer alszik! :)
zsu83
 
 


Budabo: és mennyi tápszert ivott utána? ( én is répa-krumplit csináltam ma.) Egy pici sót én is szoktam bele tenni, szerintem nem árt, sokkal jobb az íze. A védőnőm is jóváhagyta.

Kép
cserkészkolbász
 
 


Zsu83 na igen nekünk meg akkor jön a postás amikor altatom a fiamat :evil: persze a kutyák tombolnak ő dudál é nagy szerencséje, hogy pénzt hozott mert nagyon dühös lettem... :D

Elif nagyon jó lenne ha te is el tudnál jönni mert így is keveset tudtunk beszélni múltkor mert ti is mentetek csipszűrésre mi meg oltásra... meg mindenki aki ráér jöjjön el... :D

Zetibebi végre jó dolog is történik veletek! Macska ellen kutya :D az nem karmol igaz harap, de azért a kicsi gazdit csaknem... :D

Budabo szívesen segítek ha választani kell több közül! Már nem olyan vészes az áruk mert nagy a kínálat meg az ár attól is függ, hogy hétköznapi használatra vagy profibbra... nekem meg kellene tanulnom fényképezni... bár van egy két nagyon jó kép amit én csináltam... :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Zétivera: ujjéujjéujjéjippijjjéééé meg ilyenek!! :D

Zsuzsi: trójai??? Nemármost!! Mi lesz így a cukkinimmel?? Jaaaj, szegény Esztikének nem lesz mit ennie télen jaj, de szomorú is ez!! Naszóval kerülj elő!! :D

Stelly: te, ősanya te! Az én kölyököm alvásproblémáit nem orvosolnád? Adrimódszer nem vált be. Alvásigény csökkent, ez tiszta sor, de attól még 3 alvás fér a napba (3*30 perc... no commment) és óbégatós, visítós, nagyritkán normálisan elalvós, de minimum alvás előtt kézben hordozós stílusban! Na? Erre már te sem tudsz mit mondani, mi? :lol:

millye:
jajugyan, semmi extrát nem csináltam ám, csak takarítgattam, ebédet főztem, mostam, teregettem, fürdőszoba stb. Csak olyan büszke voltam magamra, hogy mindent megcsináltam egy nap alatt!! :D

ladmon
 
 


Ladmon értem :lol: :lol: :lol: már valami óriási dologra gondoltam... :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Millye, ma nekem is pénzt hozott a postás, pont akkor amikor Bencus aludt, de szerencsére kopogott! :)

Ladmon, most nagyon jót nevettem, ahogy Eszternek fogalmaztad a mondókádat! :lol:
zsu83
 
 


Zsu83 Nekünk a kutyák őrzik a házat és ezért nem tud bejönni senki :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


ZétiVera: ÉLJENÉLJENÉLJEN!!!!

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


hello!

vagyok én is,csak olvastalak titeket az elmúlt napokban!

zetibebi.hurrá!nagyon szorítottam értetek!

ladmon:Esztike ultracsini a fülbevalójával!

bogi:a családod :twisted: !Fügének édesek a fogacskái!

kaandi:sajnálom a nagyfiadat,rreméljük hamar beleszokik az új helyzetbe4aranyosak a fiúkáid a közös képen!

zsuzsi:mi is kipróbáltuk a játékokat,a fűrészelős Bazsinak is bejön!

panna:sajnálom Hanna hasmenését!szar lehet,hogy nem tudod,mit csinálj vele!a fogyihoz sok sikert,csak azért vigyázz az egészségedre!

ladmon:valahogy a napokban Bazsinak sem megy a napközbeni alvás!ma 3xfél óra... és fél5-kor kelt reggel!

zsu:lábad?ma nálunk is füvet nyírtak és Bazsika fel is ébredt!

millye:feneked?Andrisnak hihetetlenek a szemei!

zsancy:hogy bírta Petra az oltást?és te?Bazsalikom holnap kap kettőt is,már előre kivagyok!

stelly és julcsi:tök egyetértek azzal amit a nevelésről és a nagyszülőkről írtatok4én látom,hogy anyósék mennyire elcs...ték a másik unokát,én nem engedem meg nekik,hogy Baszival is megteegyék!ha kell akkor csak felügyelettel találkozhatnak vele,abból talán értenek!

voltunk ma védőnéninél,kisfiam a múlt hónapban csak 1centit nőtt,de hízott több mint fél kilót!a védőnéni padlót fogott,hogy Bazsalikom így forog és fog meg dolgokat!pedig még kúszni nem is látta,mert már az is megy az én kisfiamnak!hihetetlen mennyire ügyes és kitartó!szinte egész nap hasal és támaszkodik nagy vagányan és gondol egyet fordul vissza és kújra fordul,majd kúszik a kiszemelt játékért!imádom!!!!!!!!!!!!

köszönjük a hófordulós köszöntéseket!

ja,julcsi kipróbáltam,hogy Bazsi utánozza-e a nyelvöltögetést és kicsikét kidugdosta a nyelvét,de majd holnap is megpróbálom,mert lehet véletlen volt!
Marcibogyesz helyes partyarc!

most mennem kell,mert bepipult a drága,mert nem éri el a zümit,túl messze raktam neki4

amit kifelejtettem,azzal jövök még!

ja,mai menü:karalábéleves és túrógombóc!

Kép
nilabali
 
 


Nilabali, köszönöm, egész jól van a lábam, csak ez a nagy meleg nem jó neki! :?
Nagyon ügyes Bazsi! :lol:
Apukád hogy van?
zsu83
 
 


Nekem csak most tűnt fel, h nem is láttatok még képet rólam...
:lol: Egyébként köszi a dicséreteket. :oops:

Olika télleg nagyot nőtt, egyébként világoskék szeme van, de szinte
minden képen másnak látszik. :D

Minden baba nagyon édes és ügyi, örülök neki h végre Csengét
is láthattuk, hiányoltalak már Edina. :D

Zvera, nagyon szupi h Zétinek nincs baja! Hurrrrááá :lol:

Kép


Kép
gjéti
 
 


Kép csak a ti kedvetekért :D

Kép


Kép
gjéti
 
 


Köszi Pandus, godoltam én, hogy majdnem úgy kell elkészíteni, mint a tökfőzeléket. Ezt is kipróbálom. :wink: De előtte a gombát, úgy megkívántam, ahogy Elif írta. :wink:

Olika gyönyörűséges!!!

Bazsa pedig milyen ügyes, Ő is kúszik már! :shock:

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


zsu: hát a délutáni alvásunk majdnem két óra volt, de két felsírás, anya-apa visszasimizzel

cserkészkolbász: délelött volt 1/4 alma vagy még kevesebb és 90 tápszer, majd 2-kor kb. 30-40 ml főzelékre 180 tápszer. Örülök hogy bejött neki. anyumék hoztak haza a kertből pici cukkinit a hét vége fele az jön.

millye: hát kéne csere. a régi kiszolgálta az árát jó képeket csináltam, de már az "elsütő" gombja szar, meg közeli képeket nem tudok olyan nagyon szép éleset csinálni. Apa rábólintott a cserére

nilababa:nagyon ügyes Bazsalikom! Fejlődnek a babák rendesen.

gjéti: te nagoyn csinos vagy!! húúúúúúúú

Délután megint babatali volt, Fügém ott is üvöltött pár percig aztán lelkesen rágta a rágókáját,dörzsölte az ínyét és szétáztatta a pelusát! MAjd elmentünk madaras tescoba kajafélét beszerezni. DE holnap talán családi séta, csütörtökön babatali,pénteken nálunk és szombaton apával kirándulás...legalábbis ezt tervezzük. Addig keresgélek járókát és max elmegyünk érte.

Kép
budabo
 
 


julcsi:bizony-bizony,kúszik már!mi is csak nézünk :shock: és ámulunk-bámulunk!ha mondom valakinek,szerintem el sem hiszi,de amikor meglátja,hogy tényleg,leesik az álla!hihetetlen,hogy mennyire kiváncsi gyermek és szerintema kiváncsisága hajtja előre,és mellé még szörnyen kitartó is!egyszerűen imádnivaló és mi nagyon büszkék vagyunk rá!

gjéti:Olika és te is szépek vagytok!

a töltött gomba receptvariácók fent vannak a közösben?ladmon,elif?

zsu.köszik kérdésed,apuci most kicsit jobban van!várjuk az időpontot az őssejt beültetésre!voltak itt múlt héten,teszek majd fel képet ahol Bazsi a papijával van!édesek!apu nagyon ért a gyerekek nyelvén és Bazsalikom majd kiugrik a bőréből amikor találkoznak!

milllye.te apukád jobban van?

Kép
nilabali
 
 


Nilabali már épp hiányolni akartalak... :D lesz minitali kedden... ha van kedved eljöhetnél! :D fenekem még fájdogál... baromi rossz rajta ülni :shock: milyen ügyes Bazsa, hogy már mászik :shock: mi még nem mászunk :? most hány kiló a fiad? Áá apukámat ne is kérdezd... állítólag ma nem evett semmit... :( Amint olvasom ti időpontra vártok.. drukkolok, hogy minden rendben legyen apukáddal!

Gjéti nagyon szuper ez a közös kép és te milyen csini vagy! :shock: :D

Budabo és néztél már valamilyen gépet? Szívesen segítek ha kell nyugodtan szólj! :wink: Örülök, hogy kicsit kikapcsolódsz! :D Szombaton hova mentek kirándulni?

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


millye:Bazsa még nem mászik,inkább csak kúszik!
most 6540gramm-nem egy kövér gyerek,és 67cm-viszont elég hosszú!
sajnálom apukádat,nehéz lehet nektek!
talira,nem hiszem,hogy tudunk mennni,kicsit messzi vagytok nekünk,de talán egyszer összehozzuk!igérted,hogy jövőre jöttök fesztiválozni tatára!de szeretnék annál hamarabb találkozni mindenkivel4olyan,mintha már ezer éve ismerénk egymást!

Kép
nilabali
 
 


Gjéti, nagyon jó a kép! Jó hogy látni Rólad is képet, nem is tudom idáig miért rejtegetted Magad! :)

Bogi, nálunk 2és fél óra volt, szintén két felsírással! Most pedig fél9 óta alszik!

Nilabali, örülök, hogy Apukád jobban van! Biztos örült neki, hogy unokázhatott! Gyorsan meg kell neki gyógyulnia, hogy minél többet lehessen Bazsival!
Kár hogy nem tudtok jönni a talira! :(

Millye, nem evett semmit Apukád! :( Pedig hétvégén írtad, hogy milyen jó étvágya volt!
zsu83
 
 


Zsuzsi lehet másnak tök tiszta de én nem értem ezt a mondókás dolgot!
1.,mi az hogy höcögtetjük a gyereket,és göcögtetjük?

(velem is sokat játszottak anno,de akkor valamit nagyon elrontottak mert erre én nem emlékszek)

2.,Idézet a mondókából:
-Lóg a lába lóg,s s s l s m
mindegyik sornál vannak különböző betűk..azok mit takarnak???

ZVera:
Ez nagyon Szuper hír!!!!
:D

Gyerekem ma 11:30-tól 16:10ig aludt :shock: igy volt időm vasalni,nem is csodálom hogy ennyit aludt nagyon nyomot idő van,vasalás közben én is majdnem elbóbiskoltam.És most meg jön a vihar,nagyon fekete az ég és már villámlik is. :shock:
Remélem Petra nem fog félni,vagy felriadni.

Millye milyen stádiumba van apukád?ő áttétes?tüdőrákja van?(bocsánat,ha nem akarsz ne válaszolj)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára zsancy 2009.07.07 20:46-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


millye:nem tudom, de apumék elutaznak pihenni - idáig úgy van - tehát a mi időnkt sem lesz beosztva. Keresek járókát és ha találok vhol elmegyünk érte, vagy csak vmerre. Gépet még nem néztem, nem is tudom hogy álljak neki keresni :oops:

zsu: nálunk is maratoni altatás, talán most...ja és apa altatott :wink:

Kép
budabo
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?