Zetibebi: fantasztikus, szuper, mi is nagyon nagyon örülönk a jó hírnek!
Zsu: érdkes ez, megfigyeltem, hogy ha Bencusnak alvós napja van, akkor Efe egész nap nem alszik rendesen és forítva. Ma pl már 3.-szor húzza fiam a lóbőrt.
Bogi: Füge babatalija éééédes!
Julcsi: most néhány napig írni fogom az alvásokat, kicsit elbizonytalanodtam mennyit is alszik ez a gyerkőc... Ma alvós napja van jobban mint máskor. Eddig esti szokásos 8 óra (de most ébredés nélkül), aztán 2, 1, és most is szundizik. Ja és én is akartam mondani, hogy tutti lett az új vonalzód!
Millye: na most én is megint talizós hangulatba jöttem tőletek...
Crocus: tegnap a te töltött gombádat csináltam (eddig húzódott végül) ééés Isteni finom!!! Köszi a receptet! Gyakorlatilag kinyaltuk a jénait utána
. Annyit változtattam, hogy mozzarellaszeleteket tettem rá reszelt sajt helyett félúton és tovább sütöttem, így fincsi szaftja lett.
Stelly: tegnap nem is írtam, hogy Adri baba hiperügyes és
Hugic Marcija is, mert azthiszem ő írta még, hogy az a gyerkőc is kúszik.
Kaandi: Boti csoda helyes, édes, ügyes ahogy csücsül a hitájában! sajnálom a cukros dolgot nagyfiadnál.
Sok erőt neki!
Zsuzsi: aug. 7-én megyünk ki 3 hétre rokonlátogatóba. Már nagyon várjuk.
Akkor majd nekünk is kellenek a repcsi miatt a drukkok!
Tiszta bolond is vagyok, mert lemaradtam
Amy útlevélkészítős kérdéséről. A válaszokból gondolom, hogy Vendinek csináltattok, vagy fogtok. Mi is csináltattunk, 2 évre adták és kevesebb mint 2 hét alatt kész volt alapjáraton, nem sürgősségivel. És
Amy palacsintát bármikor készítheted, csak légyszi még melegen tuszkold bele a számítógépbe, hogy azonnal ehessem is.
Fú annyit írtok, mindent elfelejtek, mit akartam....
Panna: köszönjük szépen a kitüntető figyelmet Hannácskától és Hannaaputól is.
Tényleg régen láttunk már rólatok képet...
Kitaláltunk a "fejenállós" lábemelgetéssel egy tutti játékot. Tényleg forgásnak készül ez... Ha a hasamra teszem, akkor nincs útban a karja és le tudja magát fordítani. Én meg elkapom a karommal. Tegnap este vagy 20-30-szor megcsináltuk nagy vigyorgások közepette. A végén már hatalmas lendülettel csak úgy röpítette le magát.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elif 2009.07.07 14:42-kor.