Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Emese!
Csak az én véleményem, de én odaadnám.Kép
Mi is odaadtuk Dórinak, pedig a buli most vasárnap lesz.
Valahogy szerintem van egy hangulata a szűk családi körben tartott szülinapnak is. Nálunk legalábbis mindig volt ilyenkor is torta gyertyával. Vagy én csináltam, vagy vettünk egy pici zsúrtortát. Manapság már rendes torta van, mert úgyis elfogy.Kép
Dórinak volt 29-én és lesz vasárnap is. Dancsinak lesz vasárnap és lesz majd 18-án is.Kép
Ajándékot pedig azért adnám oda, mert a nagyszülőktől vagy a rokonoktól úgyis kap a bulin. Egyszerre a sok ajándék sem jó, mert nem tudja melyikkel foglalkozzon.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Megint én...Kép

Nagyjából kész az oldalam. Ha ráértek nézzétek meg: http://gportal.hu/portal/kata007/

K.

KépKép

KépKép
kata007

EmeseKép

Ennek a tündér kicsi fiadnak nagyon sok boldogságot, jó egészéget kívánunk!!! És add oda neki az ajándékotKépKép Csak ma van a szülinapjaKépKép

(hang is van hozzá!!!!)
http://hotbar.com/Scripts/Utils/flashCardViewer_new.asp?url=040104/040104_ecZ5.s wf&W=500&H=500&BG=040104/040104_ecZ5_bg.gif

Timi,Gabi,Marcika

Koda

Kép

Kép
koda

Helló , itt vagyok!

Talán sikerül, már tegnep is próbáltam, szóval ez csak egy próba .

Melinda
adnilem

Sziasztok!

Emese!
Ádinak Kép kívánunk!

K. és D.

Ui: mi pedig ma vagyunk 3 éves házasok.KépKépKép

KépKép

KépKép
kata007

Kata, boldog házassági évfordulót!
A napokban csak úgy hemzsegnek Nálatok az ünnepek. Jó az oldalad!Kép

D.

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!
Mindenkinek nagyon köszönjük a köszöntést és a jókívánságokat.
Ádi kapott az ajándékokból egy kis ízelítőt, azóta is szereli szét az új kisvonatot és a legókat már mindenütt szétdobálta.

Koda!
Ádi nagyon élvezte a képeslapotokat. Kép
Marci szülinapi tortája nagyon finom volt, köszi a kóstolót.

Kata!
Nektek nagyon boldog évfordulót kívánunk!

üdv:MSE

Üdv: Emese
mse173

Sziasztok!

Emese!
Ádinak
Kép

Puszika, Marika
Hriczom

Sziasztok!
Hú micsoda ünnepnap dömping Kép

Minden kedves ünnepeltnek sok-sok boldogságot kívánok!Kép

Két kérdés:

Szükségem lenne egy sötét színű hosszú kismama nadrágra. Akinek esetleg van eladó legyen szíves jelezze. Köszönöm.

Jankáéknak van egy háti babahordozójuk amiről szeretném megtudni, honnan lehet beszerezni. Főként kölcsönzés érdekel, mert 1-2 alkalomra kell. Köszönöm.

Dodus!
Jól vagy?Kép

Zoli!
E-mail címed eltűnt. ICQ-m nincs MSN Messengeren megtalálható vagyok esténként.

Más: Laura egyszerűen kezelhetetlen ahogyan viselkedik amikor elmegyünk valahová. Teljesen el vagyok keseredve. Fogalmam sincs, hogyan kezeljem a helyzetet, de nem lehet kibírni, amikor mindenre nem-et mond, üt-vág, földön fetreng. Mit tegyek?
Szép napot!
Neva
neva

Sziasztok!

Dodus, Emese!
Köszönjük szépen!KépKépKép

Neva!
Sajnos sokmindent nem igazán tudsz tenni.Kép El fog múlni. Dóri detto!Kép Ha kettesben vagyunk, vagy itthon és nincs nálunk senki egy angyal. Viszont ha kilépünk a lakásból vagy hozzánk jön valaki, mint akit kicseréltek. Nála is a nem a menő, igaz nem fetreng és üt, de hisztizik és csíp. Ha sétálunk még véletlenül sem arra akar jönni amerre én akarom. Sőt egy pillanat alatt elszalad. Ez mondjuk nem gond a játszótéren, de gond lent az utcán, amikor gondol egyet és rohanna ki az útra, stb. Ha valahová elmegyünk csak a rosszat keresi, és ha rászólok mint aki nem is hallja. Ha kérem, hogy jöjjön ide, akkor NEM, ha kérem fejezze be NEM.Kép Ezt hívják dackorszaknak.Kép Átéltem már kétszerKép. Két megoldást viszont kipróbálhatsz, egyik hátha bejön.
1. Feltűnően ott hagyod, pontosabban hátat fordítol mintha elmennél és ezt még meg is mondod neki. Szólsz, hogy inkább Te hazamégy, ilyen szófogadatlan gyerekkel nem maradsz tovább. Természetesen egy szóval sem kéred, hogy jöjjön veled.Kép
2. Ha hisztizik, ne lássa rajtad, hogy ideges vagy, mert attól ő is ingerültebb lesz. Tudom nehéz, de próbálj meg baromi nyugodt lenni. Vedd ölbe, adj neki egy puszit és magyarázd el, mi és miért nem tetszett most Neked, majd tereld el a figyelmét valamivel. Dórinál most ez jön be. Én nem veszem észre, hogy ő most a középpontban akar lenniKép és abszolut nem izgat a hisztijeKép. Ez persze csak a látszat.KépKépKép
Kismamanaci: csak neeeem????Kép Nekem van, de marhára nem a Te méreted.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Kata!

Mi is boldog évfordulót kívánunk nektek!!!

Kép

Zsua
zsua1

Zsua!
Köszönjük szépen!Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Kata007!

Köszi, hogy próbálsz segíteni. Az elmondott tippeket már kipróbáltam.
1. Rá se bagózik, hogy otthagyom. Megy a maga feje után. Idegen emberekhez odamegy, kézenfogja őket és anya le van...ejtve.
2. Ilyenkor én nem bírom ölbe venni, mert rúg-kapál. A figyelem elterelés a legtutibb valóban. De vannak helyzetek, amikor már kifogysz az ötletből. pl. vásárlás. De muszáj vinni, mert hová tehetném. Meddig tart ez???

Naci természetesen NEM nekem kell.Kép Protugáliában élő bartánőm ismét babát vár és ilyenre vágyik, gondoltam meglepem vele. De magasabb mint én. Megnézhetem?

Neva
neva

Helló!
Hát Csajok, ilyen, aki hülye a számítógéphez.Napok óta küszködök holmi billentyűszűréssel, de már rendben van.Miközben írogatok a kisfiam a kislányom közreműködésével leesett háttal az asztalról.Szóval Olivér egy igazi kis ördögfióka.Rendkívül eleven, össze-vissza töri magát, verekszik, aminek igazán nem örülök, bár kissé megnyugtatott amikor olvastam, hogy ez életkori sajátosság és majd kinövi.Tamara nem volt verekedős, igaz ő kislány, meg aztán-mondjátok-mikorra növi ki?
Amiket Neva és Kata leírt azok is jellemzőek rá , szóval türelem, lányok a gyerek ki fogja nőni.Remélem mindannyiunké.Kép

11-én vizsgázom rutinból, azért vannak benne nehéz feladatok, amit könnyen el lehet rontani.
Szorítsatok.!!!!!!!!

Melinda
adnilem

Koda!
A kislányom a profilodban lévő kép alapján felismerni vél téged a Belvárosi oviból.
Lehetséges ez?

Melinda
adnilem

Neva, Kata!
A hisztikről még az jutott eszembe, amikor valahol emberek közt történik a dolog, te próbálsz nyugodt maradni, fapofát vágni és az emberek meg felháborodva bámulnak, hogy ez a nő nem tud mit kezdeni a saját gyerekével.
Hát, ezek kedves emberek.Kép :o :o
adnilem

Sziasztok!

Az azért megnyugtató, hogy nem csak Beni ilyen.Kép Azt, hogy szétpakol és kupi van már megszoktam, csak ha valaki jön hozzánk elég kellemetlen. De a többi dologról jó lenne, ha leszokna. Igaz, láttam a WC-re rakható gyerekzárat, de ha valakinek sürgős lenne elég kellemetlen lenne a bébizárral bajlódni.Kép Meg jó lenne ha megtanulná, hogy mit szabad és mit nem, mert ha vendégségbe megyünk ott ugye nincsenek elpakolva a dolgok. Múltkor is olyan ciki volt, barátainknál voltunk, vadi új méregdrága házimozis tv-nek Beni egy laza mozdulattal leszedte az előlapját. Szerencsére nem látta senki és gyorsan vissza tudtam rakni.Kép

Marci, ÁdiKép
Utólag nagyon sok boldog 1. szülinapot kívánunk nektek.KépKép

KataKép
Nektek pedig boldog házassági évfordulót.Kép
Jó az oldalad. Párod csinálta?

ZsuaKép
Nekünk bármelyik nap jó.
Nálunk is volt pofozkodós korszak, apukám szeme alatt mokesszal (edzésen kicsit sem röhögtek rajtaKép). Mi olyankor úgy csináltunk mintha sírnánk, hogy fáj, meg mondtuk neki, hogy ez nagyon fájt és pár nap alatt szerencsére abbahagyta.

DodusKép
Uh-ot dokibácsink szokta csinálni?
Úgy látom nálad is előjött a kismama feledékenység, emlékeszem nálam elég vészes volt a dolog, olyan hamar elfelejtettem mindent. Féltem is nagyon a munkahelyen, hogy el ne szúrjak valamit.Kép

MSEKép
Én is gyűjtöm a Sparos pontokatKép
Harapásra nálunk a visszaharapás jött be. Vagy 2×-3× kellett visszaharapni, de abbahagyta.

ForgiKép
Mi volt az Uh-on? Minden ok?

BúzaszemKép
Örülök, hogy ilyen jól helyreálltak a dolgok nálad.Kép

MarikaKép
Szerda van, úgyhogy mostmár jöhetsz gyakrabban.Kép
Megvan minden vizsgád?

KodaKép
Fotók jók, torta jól néz ki, biztos finom is volt.

MagdiKép
Lilike meggyógyult?

NevaKép
Már kezdtem azt hinni, hogy neked kell a kismamanadrág.Kép
Háti hordozót szívesen kölcsönadom, igaz nem egy mai darab, de szerintem tökéletesen használható.
Zoli mailcímét a magán táblázatunkban megtalálod.

MelindaKép
Látom zajlik nálatok is az életKép
A táblázathoz még kéne a kórház is.
Pénteken majd gondolunk rád.

LányokKép
DM-es bélyeg nincs valakinek fölösleges?

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Panka!

Nekem van! Már bent lapul a borítékban. Délután feladom a címedre.

Úgy látom, hogy zajlik az élet mindenkinél. Hiszti probléma nálunk is van, azzal a különbséggel, hogy Kristóf Kingától tanulja. Ha nem idegelném magam, még jót is mulathatnék rajta. A csepp fiam olyan arcokat tud vágni, hogy az hihetetlen.

Látom, hogy mostanában sokan ünnepeltek ilyen-olyan évfordulót. Utólag is mindenkinek sok boldogságot!
Mi 3.-án ünnepeltük együttlétünk 13. évfordulóját.
Hétvégén úri dolgom volt. Se főzés, se mosogatás, se semmilyen házi munkát nem végezhettem. A gyekeket elvitték a nagyszülők, így csak édes kettesben voltunk. OLYAN JÓ VOLTKépKépKép!!
Szombaton voltunk Debrecenben a termálban. VOlt már valaki ott közületek. Nemrég nyílt egy új élményfürdős része, és tök jó mert teljesen fedett. EGy nagy kupola alatt van. Így akármilyen az idő lehet fürdeni.
http://www.aquaticum.hu
Van hotel része is. Így mi megyünk majd jövő hónapban gyerekestől 8 napra egy kicsit pihenni.

Az évfordulós meglepetés volt még, egy jó kis vacsora is. Mint utólag kiderült (mint régi vágyam, hogy egyszer majd ott vacsizzunk) Zsolti egyszer csak pest felé vette az irányt, és 10 órakkor már a Sir Lancelot középkori étteremben vacsoráztunk egy pár barátunkkal.
Volt már valaki ott közületek? Hát nem semmi egy hely. Mint a középkori nagy vendégségek. A sorok kozött kardoztak, mert éppen összevitatakoztak valamin a lovagok, volt hastáncos, középkori táncos lányok...stb. Valami csúcs volt. A kajáról ne is beszéljük. 5-en kértünk egy 4 személyes tálat, a felét még így is hazahoztuk. Hatalmas fa tálon hozták ki, inni is cserépkorsókba hoztak, evőeszköz az a késből állt. Mindenkire helyes kis szakálkát kötnek, és lehet kézzel lábbal Kép enni. Ennyi húst én még egyrakáson nem láttam. De finomabbnál finomabb volt.
http://www.sirlancelot.hu/hun.htm?PHPSESSID=2496277af58deb907cabba0e03bf4d3e

Szóval szuper jó hétvégénk volt. Ha valaki arra jár menjen el az étterembe, maradandó élmény azt garantálom.

További szép napot mindenkinek!
Kriszta
dkrisztina

Sziasztok!

Először is Koda és Emese kisfiának NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT kívánok!!KépKépKép
Ja, és Kata, nektek boldog házassági évfordulót!Kép
Remélem senkit nem hagytam ki a köszöntésből!

Vasárnap megvolt Attila keresztelője! Nagyon jól viselkedett, semmi sírás! Egész idő alatt sikongatott, kiabált, szerintem tetszett neki a sok csillogás a templomban. Kb. 150 kép készült (15-en voltunk, abból 3-nak volt fényképezője), majd a legjobbakból teszek fel képeket. Bár nem tudom, mikor lesz rá időm. De hamarosan pótolom.

Hát akkor én is megosztanám "hisztis-pakolós" élményeimet::0
PankaKép
Katának igaza van, arra még egy kicsit várhatsz, hogy a lakás állandóan patyolat legyen!
Veronika már 4 éves lesz, de néha még most is elereszti magát a pakolás terén. Bár amióta ovodás, jobb a helyzet, és szép szóval elérem, hogy összepakolja a játékait. Nyáron azért jó, mert sokat játszik kint az udvaron a szomszéd kislányokkal, legalább addig sem pakol bent a szobában!:0
Viszont a verekedést, harapást valahogy megúsztuk. Lehet, hogy azért, mert lány?Bár van olyan ismerősöm, akiknek a 3 éves lánya elől menekülni kell! Szóval alig, hogy Veronika kinőtte a rumlizós korszakot, helyébe lép a kicsi! Addig örülhetek, míg nem mászik! De szerintem ez 2-3 héten belül bekövetkezik, mert hason fekvésből mindig négykézláb húzódik, és próbál elérni dolgokat.

Marika, KrisztinaKép
Mailt majd írok! Vizsgákkal hogy állsz?

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Kedves LányokKép

Nagyon-nagyon köszönjük a szülinapi köszöntést!!! nagyon jól estek ámKép

KataKép
és milyen lett az évfordulós vacsi??? Jól telt az estétek???Kép

DittaKép
Már nagyon várom a képeket!! Annyira tündéri lehetett AtiKép

KrisztinaKép
Hát ez bizony jól hangzott!!!! kaja-fürdő-pihenés-vacsoraKép Hej, de rendes embered vanKépKép

MelindaKép
Aranyosak vagytok, de 100 %, hogy nem engem látott a kislányodKép Soha nem jártam még arra..Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Megvan végre az utolsó vizsgám eredménye is, ötös lett! Persze ez csak puska ötös, nem igazi.Kép Akinek még hátra vannak a vizsgák, azoknak drukkolok nagyon!

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Remélem mindenki éppségben átvészelte a jeget. Nálunk szörnyű dolog történt. Oda az egész tetőnk.KépKép A jég összetörte az összes palát, semmi nem maradt. A kezem még most is remeg rendesen.

Panka

panka

Sziasztok!

Panka, nagyon sajnálom!!KépKép
Épp most nézem az RTL klub híradóját, most mutatta Miskolcot! Borzasztó!
Nálunk jött egy nagy szélvihar, az összes muskátlimat lesöpörte az ablakból, de eső enm esett, és süt a nap. Azért remélem nem túl nagy a kár!!

Dodus!
Vizsgákhoz gratula! Mostmár csak a babucira koncentrálhatsz! Tényleg, a megyeiben nem Molnár uh-oz? Úgy szerettem oda járni!

Szerintetek mi lehet a kisfiammal? Kb. 1 hete alig alszik nap közben, holott előtte 2-3 órát is aludt egyben! Kb. fél óra után nagy sírással felébred, és sokszor már nem tudom visszaaltatni.
Lehet, hogy a fogzás miatt van ez? Volt nektek ilyen? Persze egész nap nyűgös, mert nem alussza ki magát, mégsem alszik!

A kisfiunk keresztelőjéről a képeket megnézhetitek itt!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Panka!!!

jesszus! Én az ablakból néztem a jeget és gondoltam is, ha ez elkap valakit vagy valamit...Annyira sajnállak benneteket!!! Mi lesz most?? Gondolom ezerrel ki kell javítani....jajjjjKép

DittaKép
Neked is jaj-jajKép Nagyon ismerős, amit írtál...Nekünk pont így viselkedik Marci, mikor jön a foga..Már beletörődtünk. Inkább ilyenkor megvígasztalajuk aztán próbáljuk túlélni ezt a pár napot, kb. 1 hetet....Teljesen ugyan ezt csinálja..nappal nem alszik, ha nagy nehezen sikerül neki, akkor meg kb. 20-30 perc után sírva ébred...Ezt tényleg át kell vészelniKép
És éjszaka alszik?? Nekünk ilyenkor azzal is baj szokott lenni.

A képek nagyon édesekKépKép Végre együtt a család egy képen!!Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Húúúúú, csajok! A Corában éppen végeztünk amikor ez a jégszakadás elkezdődött. Nem vagyok már fiatal, de ekkora jeget még nem láttam. Némelyik olyan volt mint egy tyúktojás.Kép
Amikor elállt, boka fölött ért a jeges víz a parkolóban. Mire a kocsihoz értünk, újra szakadt. Mi ugye válpántosban, papucsban indultunk el, úgyhogy a két lányt, gyorsan beültettem a kocsiba, én meg sz.rrá áztam míg azt a pár szatyrot kihajigáltam a csomagtartóba és visszavittem a kocsit.Kép

Neva!
Megnézheted, de ha Edináról van szó..., hát szerintem én pocakügyben sokkal dagadtabb voltam.Kép Este lefotózom neked és adok hozzá méretet is.

Melinda, Neva, Panka!
Hisztit előbb-utóbb kinövik.Kép Ez tuti, mert Dancsi már 9 éves és nem hisztizik.Kép De, hogy mikorra esnek át rajta, azt én is szeretném tudni.

Melinda!
Pénteken merre csinálod a rutint? Csak, hogy vigyázzunk arrafelé, ha egy T betűs autót meglátunk.Kép Na jó, tudod csak vicceltem.Kép Mit is szoktak ilyenkor kívánni? Kéz és lábtörést! Gondolok rád!Kép

Panka!
Annyira veled érzek!Kép Tudom sovány vígasz, de fizet majd a biztosító? Vagy még nem tudod? És akkor ha most jön egy eső, beáztok????

Köszi a jókívánságot és köszi a dícséretet, de ezt kivételesen már én csináltam, a párom már csak a kész oldalt nézhette meg.Kép Fejlődök mellette számítógépes ismeretekben, mi?Kép

Ditta!
Köszönjük!Kép
Kis türelem! Gondolj a hirtelen melegre! Te tudnál aludni ilyen melegben? Szegénykének hozzá kell szokni, hiszen ő ilyet még soha nem érzett. Dórinál is ilyen volt az első nyár beköszönte. Próbálj jó hűvöset csinálni neki, és ha lehet csak pelusban altatni. Nekem nagyon sokat aludt Dóri olyan Fixies betéten. Nem tudom ismered-e. Az egyik oldala vízálló, a másik pedig nedvszívó. Olyan mint egy pelus, csak sokkal vékonyabb és 60 x 60 cm-es.
Édesek vagytok a képeken!Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Dodus!
Gratulálok a vizsgához! Puskázni is tudni kell !!! Kép

Panka!
Édesanyám is kétségbeesetten hívott, hogy a jég összetörte
az összes palát a tetőn, és úgy beáztak,
hogy folyik a falakon az esővíz. Ráadásul úton voltak, és a kocsi
tetjét is benyomta a jég.
Azért legalább biztosításunk van, ezt pedig fizeti a biztosító.
Ha van nektek is, akkor megkezdhetitek a kárenyhítést
(új pala felrakása, vagy a tető letakarása), de az összetört palákat
mindenképpen őrizzétek meg a kárszakértői szemléig.
Jó, ha csináltok egy-két fényképet is a sérült tetőről.
És a kárbejelentést minél hamarabb tegyéte meg!

Ditta!
Nekem Ádi 3 napja egyáltalán nem alszik napközben,
és én sem tudom, hogy miért.
A képek a keresztelőről jók. Nekem nincs Ádi megkeresztelve
mert én nem vagyok hívő, és így nem vállalta a pap.

Kata!
Nagyon ügyes vagy, jó az oldal. Én informatikát tanultam,
de ezt még nekünk sem tanították. Esteleg továbbképezhetnél.
Minden estere: Gratulálok! Kép
Sajnálom, hogy eláztatok, még szerencse, hogy nagyobb baj nem történt.
Anyáék a Corától néhány 100 méterre laknak, és látod...

Üdv: MSE

mse173

Sziasztok!
Itt a hegyi asszony!Itt egy csepp esö sem esett de Sanyi bokáig állt a jégben a Coránál.
Panka!
Sajnálom biztos nagyon rossz lehetett.Ti a házban voltatok.Beni nem ijedt meg.Ha vmiben tudok segíteni szolj.
Ditta!
A doboz a kocsiban azóta isKépMi lett veletek?Gondoltam Rátok azóta megint kaptunk Szentistváni halacskát.
Cseresznye befőzést rendeztem na meg itt az eper szezon ezért ritkán tudok jönni.De remélem lesz eredménye.Nagyon sok az idén a csereszny még dzsemet kell főzni na és a fáról sem jön le magától.S tegnap befőzés közben Lilikém teljesen összezárta a kapuval az kezét.Rázárta a kezére a kisuj szélességű kaput!Hogyan nem tudom de lila volt az ujja nem üvöltöt hanem kapkodta a levegőt aztán mikor kinyitottam és kiszabadult a keze zokogott"nagyon páj"és is zokogtam jegelem azt hittem oda a két ujja.De nem fél óra mulva csokit szorított a kezében.Ilyenek a gyerekcsontok.
Nekem hálistennek együtt alszik mind a három két órát ezalatt van időm a háztartásra.Jövő héten már saját borsót főzök.
Szülinaposok(Dancsi Ádi)Óriás fülhúzás és cseresznyével is megspékelném dehát felém se néz senki!
Megyek vasalni vigyázzatok magatokra s lehet jönni kirándulni erre is.Most a hónap összes hétvégéjén színházazunk (sikerül minden Csajkovszkijra jegyet szerezni)de ezek délelőtti előadások ugyhogy gyertek nézzetek be hozzán.Ha nem vagyunk itt a cseresznye fák maradnak csemegézzetek!
telian

Panka!
Nagyon sajnálom ami veletek történt.KépKépKép A házunk előtt parkoló autók is elég rendesen megsinyleték! És Lilike is nagyon félt mert a jég hatalmasakat koppant az ablaküvegen.

Magdi
lilien_csenge

Krisztina!
Szegény Lili, még jó, hogy nagyobb baj nem lett.
Küldünk a kezére gyógyító puszit. Kép

Magdi!
Nekem Ádi édesdeden végigaludta a vihart, pedig a nyitott ablakon át egy kicsit (még oda nem értem bezárni)esett rá az esső, és az ablaküvegünket megrepesztette a jég.

Puszi: MSE

mse173

Sziasztok!

Híresek lettünkKép, ezt most találtam a boonon. Ez a mi házunk. Ma megyünk a biztosítóba, kíváncsi vagyok, hogy mit mondanak. Az egész tetőt cserélni kell a házon is és a garázson is. Éjfélig fóliáztuk, így elvileg eső esetén nem ázik be, de már a fürdőben és az étkezőben beáztunk egy kicsit, úgyhogy tetőcsere után jöhet a festés is. A bútorokat is lefóliáztunk, próbáljuk menteni ami menthető. Beni nagyon félt, egész idő alatt az ölemben volt, de úgy kapaszkodott a ruhámba és csak nézett rám, hogy most mi van. Készítettem a kertről fotókat, majd ha lesz egy kis időm feltöltöm. Gyümölcs, virág semmi sem maradt. Szorítsatok nekünk, hogy ne essen egy ideig több eső.

Puszi, Panka

panka

Panka, ez borzasztó!Kép Remélem legalább a biztosító fizet majd, ha már ekkora károtok lett. Nagyon sajnálom és szorítunk, hogy tényleg ne essen több eső!!

Nálunk szerencsére nem okozott kárt a jég. Viszont a szülőknél...Kép Úgy néz ki, hogy anyósoméknál a világon mindent elvert a jég, amit egy hektáron termesztettek.KépKép Benne a rengeteg munkájuk, sőt, egy élet munkája. A házban szerencsére csak kisebb kár lett, a jég betörte a redőnyöket. A szüleimnél meg betört egy ablak, kilyukadt a csatorna és a vadiúj fóliasátor már csak szitának jó.Kép
Most már tényleg jön a világ vége???Kép

A férjeméknél biztos csúcsforgalom lesz, sok autón betört a szélvédő.Kép

Ditta, a keresztelős képek nagyon jók lettek, Ati már nagyon nagy fiú! És Veronika is nagyon szép volt abban a ruhácskában.

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Panka!
Tudom, ez borzasztó, különösen, ha ti magataok építettétek, de ha nem akkor is, de azért próbálj meg megnyugodni.
Én is az egész vihar alatt azárt adtam hálát az égieknek, hogy nem az utcán kapott el két gyerekkel.
Az én gyerekeim egyébként élvezték a tető alól, hogy diónyi jegek esnek, és amikor már csak az eső esett egy kicsit sikongatva szaladtak ki egy-egy jéglabdáért.A kutyánk viszont szegényke nagyon megijedhetett, mert átugrotta a kennel ketítését, próbált menekülni.

Melinda
adnilem

Sziasztok!

Panka!
Ez borzasztó, még elhinni is alig lehetKép Olyan hirtelen jött nálunk a zivatar, de itt csak az eső kopogott, eszerint mi olcsón megúsztuk. De legalább új tetőt kap a ház (gondolom ez nem vigasztal, mert nem hiányzik ennyi kiadás nektekKép ) Az esőt addig küldjétek ide, bár nem szívesen de inkább itt essen, mint ott.
Szegény Beni jól megijedhetettKép

Dodus!
AnyósékKép Na a mező tényleg egy élet munkája, ideje, energiája. Arról nem is beszélve hogy gondolom éves bevételük is onnat lett volnaKép Nem irigylem őket. Én emiatt nem óhajtok mezőgazdasággal foglalkozni.
Te hogy érzed magad? Élvezkedsz uh-n? Hányinger és társaik elkerült?

Másoknak nem esett semmi baja?

Ditta!
Csodásak vagytok a képken, látom a fiad szent lett a lányod meg bosziKép

Magdi!
Vizsgák?

Hegyi asszony!
Mennék cseresznyét enniKép Van még? Most már Hawaii vanKép Lilikének gyógypuszik özönét küldjük a kicsi ujjairaKép

Ja megvan minden vizsgám, terv szerint és még tűrhetőek is lettek, egy hármas, két négyes, két ötös és egyet még nem tudokKép Most nem tudok mit kezdeni a sok időmml. Bár kb 3 hetes takarítás vár rám, de azt még lusta vagyok, most élvezkedek és állandóan másoknál lógok. Egész jól kezd alakulni itt a helyzet. Szemben most született egy kislány, Bogi, a második szomszédban pedig egy 22 hónapos kislány vanKép Tiszta lányos utca. És van még egy harmadik barátnője is a lányomnak, akik nem tudnak úgy elmenni a ház előtt, hogy be ne jöjjenek. Nagyon szupi, mert egyébként megőrülnék itt.

Lányok mikor lesz tali?

Ja házzassági évfordulókhoz és egyéb évfordulókhoz sok sok gratulaKép

Puszika, Marika
Hriczom

Marika!

A vizsgák alakulnak, még 2 hátra van!
Jöhetsz hozzánk is látogatóba!!! Igaz most mi is nagyfelújításba kezdtünk: erkély csere, nyílászáró csere.

Kriszta!

Llikének egy kis +++++++++++++++++++++ energia.KépKépKép
lilien_csenge

Panka!
Ez szörnyű!KépSajnálom és remélem hamarosan megoldódik a gond.

Dodus!
Akartalak visszahívni, de nem volt kapcsolható és hallottam a hangodon, hogy egyébként is a sírás kerülget. Nagyon sajnálom!
Tartogatok neked egy könyvet,mikor adhatnám oda? Inkább rádgyörgök...

Dkriszta!
Ti házatok? Minden rendben?

Neva
neva

Sziasztok!

Panka!
Ez borzasztó!Kép Én láttam a házatokat ma, mert arra volt utam. Annyira bementem volna, egy két bíztató szóra, de végül inkább tovább mentem. Gondoltam van épp elég bajod. Láttam lefóliáztátok az egészet.Kép Ha tudunk valamiben segíteni, szólj!

Sajnos anyuéknak is elverte az egész kertet.Kép Mindent!Kép Benne volt a rengeteg munkájuk. Szegény sírva hívott, hogy mi van velünk, mert a Cora előtt vittem őket haza. Apu még boldogan mutatta, hogy milyen szép a kert...Kép

És akkor még nem beszéltem a kocsinkról. Sajnos mi nem voltunk olyan szerencsések mint Krisztina férje. Én nem csak bokáig érő jeges vízben pakoltam ki a csomagtartóba a vásárlás után.Kép Ma reggel néztük meg tüzetesen a kocsit és bizony tele van horpadásokkal.KépKépKép Ez egy komplett fényezés, ami nem kevés pénz, és nincs is most rávalónk.Kép
A felelősségbiztosítással pedig ezt nem lehet rendezni.KépKépKép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Jaj, lányok, mindenkinek mennyi kár!!KépKép
Borzasztó! A vihar este 9-kor ért ide de szerencsére "csak" orkán szél volt esővel, a jég nem jött. Nem is tudom, mivel biztassalak benneteket, olyan hülyén hangzik, hogy sajnálom!

Dodus, azért ne idegesítsd magad, nehogy a babucinak megártson!
Az unokatesómék Martintelepen laknak, az ő kocsijukat is jól tönkretette! Szélvédő kitört.

Svány vigasz, de látom, nem csak mi küzdünk mostanában az alvással.
Koda, az éjszaka még eddig tűrhető, csak 2x kel fel szopizni.

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Panka!
Ez borzasztóKépKépKép! Nem is tudom, mit írhatnék ilyen helyzetben...A nagyon sajnálom nem fejezi ki, amit érzek.

Nekünk csak az ablakunk tört volna be, ha zárva van, bepattantak a szobába is a jégdarabok. Matyi a szüleimnél volt, éppen hozták haza, amikor elkapta őket. Szerencsére elaludt, mert betört a szélvédő, eltört a légterelő, az egyik visszapillantó tükör, az egyik lámpa megrepedt, a másik eltört, csupa horpadás. Április végén vették.

Ditta!
Attila nagyra nőtt! Örülök, hogy jól sikerült a keresztelő. Nekünk Húsvétkor volt.

Dodus!
Gondolj a Babára, talán megnyugtat

Délelőtt a Népkertben voltunk, ott is elég nagy a pusztítás. Ép autót alig láttam a városban.

Forgi!
Én is komolyan gondoltam, majd megbeszéljük. Az UH-on mi volt?

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sajnálom, hogy ennyi bosszúságott okozott mindenkinek a jég. Mi csak a hiradóból láttuk szerencsére, Diósgyőrben még eső sem volt.
ÉS holnapra is mondanak jeget. Sajnos. Reméljük, most tényleg téved a meteorológia.

Kép

KépKép
búzaszem

Sziasztok!
Sok a kár! Édesanyámék házának a teteje teljesen tönkrement, úgy beáztak, hogy a falakon folyt le a víz a padlóra, a kert is teljesen galyra van. Kép

Sajnos Ádi 1 éves szülinapi partiját most akartuk náluk tartani, de így lehet, hogy el kell halasztani, vagy elmarad.
Nálunk nem férnek el a vendégek (összesen két konyhaszékünk van, a konyhaasztalnál max 3 fő tud leülni). Még nem tudom, hogy mi legyen.

A gépjárműben esett károkat sajnos csak CASCO alapján térítik a biztosítók.

Panka!
Ti fóliáztátok le a házat, vagy a tűzoltóság?
Nem találtak anyukámék tetőfedőt, aki kiment volna, és ha egy kis esső esik, azonnal beáznak, de ők nem tudják lefóliázni, mert nagyon meredek a tető, és csak kívülről lehet megközelíteni. Kép

Akik megúszták a vihar rombolását, azoknak továbbra is hasonló szerencsét kívánok, akik pedig nem voltak ilyen mázlisták, azoknak gyors kárrendezést!

Üdv:MSE

mse173

Sziasztok!
Nagyon sajnálom ma valahogy sajgott a szívem egész nap.Cseresznyét és epret raktam be s belegondoltam tényleg mit érezhet az akinek oda mindene.S a kocsik is Sanyiéknál minden kollégájának volt valami kár vagy a kocsi vagy a kert.S én most hallgatom az esőcseppeket s imádkozom Pankáékért a jégkárosultakért s magunkért.Mi lesz itt? Néhány hete gondolkodtam felfordult a világ a rádióban mondták az alja került a tetejére.Igen eltolódott értékek értéktelen és üres emberi lelkek s természeti csapások.Mi marad?S akkor hálát adok a Jó Istennek hogy itt vagyok a lányaimmal.S az eső zuhog.Panka mi van most veletek?Én tényleg félek mi vár a gyermekeinkre.Fel lehet erre készülni?Nem merek elaludni.Vigyázzatok magatokra.
Marika!Gyertek bármikor!Igaz már nagyon fekete a cseresznye de nem kukacos s nagyon finom.Várlak titeket.
telian

Jó reggelt!

Látom sajnos másokat sem kímélt az ítéletidő.Kép

Panka, a tegnapi eső okozott még további károkat? Mikor nálunk eleredt, rögtön Rátok gondoltam, hogy a szegény embert még az ág is húzza. Nemhogy a napsütés jönne, még esik. Biztosítónál mit mondtak?

Képzeljétek, tegnap a férjem este hét óráig dolgozott. Hárman összesen 34 db autóban cseréltek szélvédőt, egy átlagos napon kb. hat-nyolcban szoktak. Ma ötször annyi üveget rendeltek és hárman jönnek a pesti központból segíteni a beszerelésnél. Minden autóra siralom volt ránézni, mert ugye a szélvédő egy dolog, de a karosszéria. Van olyan autókereskedő Kistokaj környékéről, aki mára 20! autóját jelentette be és már szinte az egész jövő hetük be van táblázva. Borzasztóan nagy kárt okozott ez a jégverés mindenben.Kép

Telian, teljesen igazad van, felborult a világ. De mi lesz majd a gyerekeinkkel???

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!
Lányok, azért nincs világ vége. Elemi károk mindig is voltak, és lesznek is, sajnos az értékeinekt nehéz megvédeni, de biztosítást kell kötni, hogy egy élet munkája ne vesszen kárba, és ha élünk, akkor nincs baj, mert ezek csak tárgyak, pótolhatóak. Fő, hogy a gyerekek egészségesek.
Képzeljétek el azokat az országokat, ahol rendszeres a földrengés, árvíz, tornádó. Ott is élnek emberek, és minden egyes alkalommal újra kezdik az életüket. Most talán egy kicsit beleérez az ember, ha ilyet lát a hiradóban.
Mi még ebből a szempontból nagyon is jó helyen élünk!

Panka!
Kitartás! Ne szomorkodj, ha a biztosító fizet, legalább lesz egy új tetőtök! (tényleg csak vidítani akarlak! Kép)

MSE

mse173

Hali!

Igazad van Emese!Kép
Most olvasgattam a boont (ismét kitört rajtam ez a rejtélyes kismama betegség, amelynek legfőbb tünete a MUNKAUNDOR), ott is a fórumot. Háááát lányok... Mi itt olyan szépen elbeszélgetünk, normális hangnemben, ahogy az egy emberhez illik. Ott meg... Nem is találok rá jelzőt.Kép És hogy némelyik ember mit tud kitalálni! Például, hogy ez az egész jég valamelyik párt(!) miatt volt. Hogy ők csinálták. Értitek? Komolyan mondom, nem normálisak.

D.

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Panka!
Remélem az éjszakai eső nem okozott nagyobb károkat. Úgy hallottam, nagyon esett.

Lányok!
Én annak örülök, hogy senki nem sérült meg. Belegondolni is rossz, mi történik, ha valakit kint kap el. Mi nem sokkal hamarabb értünk haza. Babakocsival nem tudtam volna futni, és behúzódni sem tudtam volna sehova.

Emese!
A mi lakásunk sem túl nagy és amikor már végképp nem fértünk hidegtálakat csináltam. Sonkatekercs, fasírtok pálcikán, nyeles husik, aszpikos zöldség, saláták stb. A szobában biztos elfértek, úgysem az evés a lényeg, hanem az ünnepelt! Nekünk vannak összecsukható székeink is ilyen esetekre, szívesen kölcsönadom, ha kell. Az Anyósoméknál vannak, akik nem messze laknak Tőletek.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Panka!
HáztetőKép Ha tudok valamit segíteni pl. vigyázni Benire vagy valami írj vagy hívj. Nagyon szivesen. Gondolom van mit rohangálni.

Lányok!

Nekünk ISTENI szerencsénk volt. Kingának köszönhetően kimaradtunk ebből a szerencsétlenségből. Ovi után a dédiszülőkhöz készültünk Hejőcsabára, mert Papót jövő héten műtik a szemére, de Kinga kérlelésére az én apukámékhoz mentük végül Kiskinizsre. Itt Arnót után minket is elkapott a jégeső, de ez még csak borsónyi nagyságú volt. Apáéknál viszon egy csepp eső sem esett, sőt ragyogott a nap.
Miután kiértünk hívott a főnököm, hogy véletlenül nem vagyunk e bent Miskolcon, mert a vadi új irodában a falakról is folyik a víz, 5 cm víz áll mindenhol bent a házban, és a tető úgy néz ki mit amit szitává lőttek. Tegyem azt hozzá, hogy most tavasszal fejezték be a komplett átalakítást. A biztosítós srác első ránézésre 5 milliós kárt vett fel. Szóval nem gyenge pusztítást végzett a jég.

Dodus!
Tényleg nem izgasd fel magad!!!!! Ezen már sajnos változtatni nem lehet! Kép

Mindenkinek esőmentes szép napot kívánok!
Kriszta
dkrisztina

Sziasztok!

Panka!

Nagyon sajnálom ami veletek történt! Ha valamiben segíthetek szólj!

Dodus!

Én is olvastam a boont. Tényleg hülye némelyik ember, méghogy az egyik párt miatt van a jég. Hát erre nincsenek szavak.

Én a jégeső alatt az egyetemen voltam a tanfolyamon és ott jég nem volt "csak" nagyon nagy vihar!
Mára megint jégesőt mondott, tényleg itt a világvége!

Zsua
zsua1

Betti!
Nagyon köszönöm a felajánlást, de szerencsére megoldódott a probléma.
Mégis csak anyáéknál tartjuk a partit, mert maradt 1-2 száraz helység.
A kaja ötlet jó, csak már ebédre lettek meghívva a rokonok,
és nálunk hagyomány a húsleves, amit asztal és szék nélkül
macerás elfogyasztani. Kép
MSE

mse173

Sziasztok!

KataKép
Megfogadtam a tanácsodat, és éjjelre csak kis bodyt adtam a kicsire meg egy vékony pizsi alsót, és alvás előtt jól kiszellőztettem, és láss csodát, a kicsi este fél 10-től hajnali fél 5-ig aludt! Ilyen még nem fordult elő vele! "Normális" esetben már fél 2-kor jelez!

Remélem ma nem fog ránk zúdulni semmilyen özönvíz, ugyanis egész nap görcsben volt a gyomrom, mert reggel a rádióban így mondták be: Délutánra pusztító vihar várható! Ami nagyobb lesz a szerdainál is! Mi jöhet még? Itt mindenesetre most szépen süt a nap.

Ezt a képet szerda délután csináltam, amikor közeledett a vihar. Elég riasztó!

Kép

Na, készülődök, mert ma estére megszerveztem a gyerkőcök felügyeletét, vacsorázni visz a párom! Mióta a kicsi megszületett, még nem tudtunk kimozdulni kettesben. Remélem jó lesz, nem ver el valahol a jég!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?