Sziasztok!
Az azért megnyugtató, hogy nem csak Beni ilyen.
Azt, hogy szétpakol és kupi van már megszoktam, csak ha valaki jön hozzánk elég kellemetlen. De a többi dologról jó lenne, ha leszokna. Igaz, láttam a WC-re rakható gyerekzárat, de ha valakinek sürgős lenne elég kellemetlen lenne a bébizárral bajlódni.
Meg jó lenne ha megtanulná, hogy mit szabad és mit nem, mert ha vendégségbe megyünk ott ugye nincsenek elpakolva a dolgok. Múltkor is olyan ciki volt, barátainknál voltunk, vadi új méregdrága házimozis tv-nek Beni egy laza mozdulattal leszedte az előlapját. Szerencsére nem látta senki és gyorsan vissza tudtam rakni.
Marci, Ádi
Utólag nagyon sok boldog 1. szülinapot kívánunk nektek.
Kata
Nektek pedig boldog házassági évfordulót.
Jó az oldalad. Párod csinálta?
Zsua
Nekünk bármelyik nap jó.
Nálunk is volt pofozkodós korszak, apukám szeme alatt mokesszal (edzésen kicsit sem röhögtek rajta
). Mi olyankor úgy csináltunk mintha sírnánk, hogy fáj, meg mondtuk neki, hogy ez nagyon fájt és pár nap alatt szerencsére abbahagyta.
Dodus
Uh-ot dokibácsink szokta csinálni?
Úgy látom nálad is előjött a kismama feledékenység, emlékeszem nálam elég vészes volt a dolog, olyan hamar elfelejtettem mindent. Féltem is nagyon a munkahelyen, hogy el ne szúrjak valamit.
MSE
Én is gyűjtöm a Sparos pontokat
Harapásra nálunk a visszaharapás jött be. Vagy 2×-3× kellett visszaharapni, de abbahagyta.
Forgi
Mi volt az Uh-on? Minden ok?
Búzaszem
Örülök, hogy ilyen jól helyreálltak a dolgok nálad.
Marika
Szerda van, úgyhogy mostmár jöhetsz gyakrabban.
Megvan minden vizsgád?
Koda
Fotók jók, torta jól néz ki, biztos finom is volt.
Magdi
Lilike meggyógyult?
Neva
Már kezdtem azt hinni, hogy neked kell a kismamanadrág.
Háti hordozót szívesen kölcsönadom, igaz nem egy mai darab, de szerintem tökéletesen használható.
Zoli mailcímét a magán táblázatunkban megtalálod.
Melinda
Látom zajlik nálatok is az élet
A táblázathoz még kéne a kórház is.
Pénteken majd gondolunk rád.
Lányok
DM-es bélyeg nincs valakinek fölösleges?
Puszi mindenkinek, Panka