Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Kata,
gratula az Uradnak, szuperek!

Anikó,
nagyon jók a képek, a Tomis különösen jól sikerült :D NAgyon hasonlítanak a gyerekek!

Ancsit nem vették fel bölcsibe :(

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Katus, sajnálom :( . Melyiket próbáltátok?

Anikó, Maja tündéri, és egy igazi hős :). Ákos pedig napról-napra egyre jobban hasonlít a nővérére :lol:

Szandra, valamikor fussunk össze, hogy kifizessem a lekvárt! Ma voltunk Magdánál (Marci ma kapta a 2. kullancsoltást), és meggyőzött arról, hogy ez tényleg jó, úgyhogy felbontom és elkezdem adagolni a fickónak.

Itt pedig a másik fickóm látható, büszkén feszít a kupával és az éremmel:
Kép

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Anikó!
Na ez már egy részletesebb bejelentkezés volt, és még képeket is hoztál, minden elmaradásod meg van bocsátva. :lol: . Iszonyat hasonlítanak egymásra a manók, de Ákos mégis pasiban olyan mint Maja :) .

Kata!
Mi is voltunk ma a Magdinál, akár találkozhattunk is volna (kb fél 11 kor voltunk ott). A lekvár ára ráér, majd ha tényleg erre jársz akkor beadod.

Csak, hogy érezzétek a Tami is szolidaritást vállalt a fülfájósokkal és produkált egy középfül gyulladást és egy (még az elején elkapott) gennyes mandulát így ő is részesül egy kis antibiotikumban.
Persze már ez önmagában elég lenne a mai napra de mindezt megspékeltük 3 hányással és számolatlan hasmenéssel hajnal fél 3tól, ugyanis tegnap este a Zsolt bátyja fél 9kor feljött és vacsizott a Tami meg pár lopott falatig ISMÉT!!! csatlakozott és nem bírta megemészteni a kis bendője (mondanom sem kell, hogy egy csomószor rászóltunk mind a ketten az apjával mert ez már a 3dik eset volt de nem nagyon értett a szép szóból). Mit csináljak?? Zavarjam be a szobájába?, kiabáljak vele?. :roll: Hát remélem így harmadszorra már teljesen belevésődött a kis hülye fejébe!!

Katus!
Utána érdeklődök majd, hogy mi van a mi bölcsődei bővítésünkkel, hátha van valami infó. Szerintem írjatok minden képpen fellebbezést a jegyzőnek, mert sajnos tavaly is elég sokszor hallottam, hogy lett volna még hely az oviba de senki nem írt fellebbezést így nem is vettek fel több gyereket. ÍRJATOK!!! ÍRJATOK!!!

Na megyek, bedugom az ágyba ezeket a rosszaságokat.

Szandra

szandrakiss
 
 

 
 

Szandra,

Drága vagy, de ez még csak bölcsi. 93 gyerek jelentkezett 12 helyre. Teljesen reménytelen a dolog.
Beszéltem néhány nagyonokos emberrel, olyanokkal, akik ismerik a vezetőséget és baromi nagy mellénnyel nyugtatják a népeket, hogy NE AGGÓDJUNK, MINDEN MEG LESZ OLDVA. Csak éppen nekem MOST kell a hely és most nincs.

MErt most a Halmyt bővítik első körben, aztán jön a Toldy ovi, megvettek még 2 szomszédos telket és egyszer MAJD ott lesz a bölcsi is. Állítólag. Gondolom nem holnapután.

Tamidat sajnálom.

Kata,
A bölcsi, az önkormányzati. Nem tudunk kifizetni magánbölcsit vagy családi napközit, sajnos.
Csinos az urad, jól áll neki a kupa :D

JA, a legjobb magyarázatot hétvégén hallottam, hogy miért nem baj, ha lebontják a Brunszvikot. Mert az a lakótelep gyerekeinek épült és a lakótelepen már nincs gyerek, azok felnőttek. Hát bakker, erre nem gondoltam.

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Sziasztok!

Katus,
Mi az hogy nem vették fel? De hát dolgozol :evil: Hihetetlen mi folyik ebben az országban! Nesze neked - így bővítik a bölcsis férőhelyeket?!
Megyek és beíratom Ákost, legyen csak a várólistán.... :roll:
Igaza van Szandrának, fellebbezzél! Maját is így vették fel. Ha gondolod odaadom a mi szövegünket.
A magyarázat is isteni.....:evil:

Kata,
Nagyon jó a kép :D
Ugye hogy hasonlítanak?
Te hogy vagy? Hogy bírod a meleget? Nem dagad a lábad?

Szandra,
Örülök, hogy sikerült kiengesztelnelek (de buta szó) :lol:
Ákos tényleg izzig-vérig pasi :D
Sajnálom Tamit :cry: Esküszöm nem mi küldtük a kórságot :roll: Mielőbbi gyógyulást kívánunk!

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Szandra, basszuskulcs, pont elkerültük egymást! Taminak sok-sok gyógypuszi és jobbulást!

Anikó, köszi a kérdést, de nem túl rózsás a helyzet, kezem-lábam krumplira dagadt ma, elég kellemetlen. A következő gyerekkel télen szeretnék a 3. trimeszterben lenni, és február- márciusban szülni :).

Katus, ha gondolod, szivesen segítek a fellebbezés megírásában, vagy ha gondolod, akkor szólok Anyámnak, hogy írjon valami szívhez szólót (ügyvéd, van benne gyakorlata).

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Kata,
gratulálok a nagy pasidnak :wink: A harmadik gyerek komoly? dagad a lábad és már most ilyeneken gondolkodsz? :D

Szandra, sok gyógypuszi Taminak!

Katus,
sajnálom!! :( de tényleg kell írni fellebbezést, hátha vhogy indítanak egy csoportot, bár még a Halmy építkezéséhez sem kezdtek hozzá :( nem tudom hogyan lesz kész szeptemberig :shock:

Anikó,
szépek a gyerekek, én mégis a lökött Tomin röhögtem nagyokat :lol:

Anita
putyu
 
 


sziasztok,

Katus, adtál borítékot? :roll: múltkor olvastam a velveten, hogy azzal kell bölcsi beiratkozásra menni... :?: no comment.

Anikó, szuperek a képek. én is jót röhögtem Tomin. :)

Kata, gratula Péternek! jó lenne bandázni mielőtt megszületik Zalán baba! :)

Szandra, hogy van Tami?

Nekünk a héten nincs gyerekünk. Ma msn-eztem Vele, dobálta a puszikat, "elmesélte" hogy ma játszón volt és hintázott, majd megmutatta mekkora a pocakja. Látszik, hogy nagyon jól érzi magát, mi meg este arról beszélgettünk, hogy mennyire hiányzik az illata is... de azért egy kicsit jó kettesben is. :oops:

teszek egy képet, úgyis egész este fotóalbumot gyártottam. :)

Kép

Viki

KépKép
KépKép
wiki12
 
 


Sziasztok!

Köszi Csajok, aranyosak vagytok!

Anikó,
átküldenéd nekem a szövegeteket?

KAta,
ha nem boldogulunk, sikítok, jó?

Viki,
de édes Eszter! Ancsinak is volt ilyen bodyja, nagyon szerettem :D NEmsokára találkoztok ;)

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Sziasztok!

Anikó! Felismertem hol laktok :-) Sokszor sétáltunk már el a házatok előtt! Hihetetlen nagy legény lett Ákos. És óriási a testvéri szeretet :-)

Ez a bölcsis dolog elég durva... Inkább bele sem gondolok...

Kata, gratuláció a férjednek a versenyhez. Biztos sok munkájuk van a győzelem mögött :-) A lábdagadás, hű azt nem irígylem. Viszont a hármas terveteket igen :-)
Katus írja, hogy sikít majd... na én már most tudnék sikítani. Talán emlékeztek a szocpolos mizériánkra, ahol azért szólított fel a bank minket késedelmes bejelentés miatti fizetésre, mert a jegyzői igazolás kiállításának dátuma kicsúszott a 60 napból. Megszületett így néhány nap-hónap alatt a döntés, illetve a válasz a panaszunkra.... inkább nem kommentálom, fizetnünk kell, vagy polgári peres úton rendezhető, mivel egyedi esetről van szó. Megvan a véleményem a rendszerről....

Azon töprengek mennyi emberség szorult itt a "nagyhatalmú" alakokba... És akkor itt van ez az eset is, hogy az új albérlő a házban családi napközit indít, és kéri a tulajdonosok beleegyezését. 6-8 gyerek reggel 7-ől este7ig. ez a max. Én őszintén megmondom nem igazán lelkesedek az ötletért. Kapásból nemet mondanék. De jön a lelkiismeret, miért csesszek ki vele??? Na de inkább akkor magammal??? Nem tudom pontosan mivel jár, de ha aláírom, akkor 1 év, és lehet nagy szívás.... Miért nem családi házban csinál ilyen vállalkozást??? És pont ebben az 1 évben, amíg itthon vagyok :?

Na, most jól kipanaszkodtam magam. Bocsánat!!

Irígykedek a pocakokra! Növesszétek őket :wink: egészen nagy kedvet kaptam, de még várni kell.
(Apró technikai kérdés: szülés után mindennek ugyanúgy kell működnie? Vagy nálam valamit rosszul pakoltak össze? Már azon agyalok, hogy dokihoz kell mennem :? Be vagyok tojva, mert így oda a boldog házas élet :-( )
almi
 
 


Reni!
Én biztos nem írnám alá egy ilyen típusú házban mint a tiétek a családi napközi támogatást (sz@rnék bele a jószomszédi (v)iszonyba). Gondolj bele:
- Ati aludna, a szomszédban pont akkor van játék idő, baromira nem fognak csöndbe maradni miattatok
- Ati játszana a kertben, mindezt csak azért lábujj hegyen mert a napköziben éppen alvás idő van...
- ha viszont aláírod és baromira zavar mégis akkor reklamálni nem tudsz hiszen aláírtad, elköltözöl??
- értékesíteni nem fogod tudni a lakásotokat mert egy ovi van a szomszédba és elég kevés az olyan ember aki erre vágyik egy kertes házban.

Hát te tudod de engem nagyon nem tudna a lelkiismeretem más irányba befolyásolni.

A szülés utáni házas életre én már nem is emlékszem, de mint ha nem kívántam volna annyira, de más elváltozást nem észleltem magamon, magunkon. De már ez sem probléma mára :D

Viki!
Nagyon sokat nőtt már Eszter is.

A jövőhéten összehozhatnánk megint valami közöset!!!!!!!!!!! Mit szóltok hozzá????

Tami egyébként jól van, semmi jele semmi betegségnek. A fülét sem fájlalja de nyomom neki az antit, a hasmenés és hányás pedig teljesen elmúlt így megint a mohóság volt a bűnös az már egyszer tuti :roll:

Szandra

szandrakiss
 
 


Reni,
nem akarom osztani az észt, nyilván kell néhány hónap ahhoz, hogy regenerálódjon minden, aminek kell, meg a hormonok is bőven játszhatnak még Veled. De szerintem menj el dokihoz, kinevetni nem fog, Te meg megnyugszol ;)
A Családi napközis dologhoz: megértem a dilemmádat, de lehet, hogy később tudnál kedvezményeket kapni :D És az milyen jó lenne :D A genyó okostojások meg szégyelljék magukat! Egyébként nem hinném, hogy csak Ti nem jeleztétek időben a banknak a baba megszületését, biztos vagyok benne, hogy nem egyedi esetről van szó!

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Katus! Ez a bosszantó, hogy jeleztük. Ők meg hetekkel később hívtak fel, hogy kell még egy papír. Nem volt elég a szül.kiv., ill. a lakcímkártya, jelzésnek azt vették, amikor az utolsó papír is beért.... Csak ezt utólag mondták. Közben persze nyugodtan húzták az időt, ezért gondoltuk, hogy csak hiánypótlás lehet majd....

Családi kapcsán: Szandra, biza a felsorolt érveid vannak az én fejemben is.... Bár Katus, most biztos a bölcsis dolog miatt mondod, hogy hátha egyszer majd jól jönne nekünk is. Igaziból a hölgy által elmondottak alapján nem szívesen bíznám ilyen helyre a gyerekem... Látnád milyen berendezést hoztak :shock: Mint az én ovimban 25 éve :shock: És azt sem hiszem, hogy felelősen fog tudni vigyázni egyszerre 7-8 gyerekre egyedül. Esetleg a lánya besegít néha...

A dokit akkor még halogatom, hátha a hormonok csalfa játéka ez. :?
almi
 
 


Reni, sajnálom, hogy ez lett a szocpolos ügyből :(: Tudod, mi is kicsúsztunk annak idején a 60 napból, de nekünk a fellebbezés határása elnézték :(.
Az ovival kapcsolatban én sem írnám alá a beleegyezést. Ha úgyis csak albérlőkről van szó, akkor ne érdekeljen, ha megorrolnak rád az elutasítás miatt. Ha úgysem iratnád be oda később Atit, akkor főleg ne. Egyébként pedig Szandrának is igaza van, mert még a lakásotok értékét is csökkentheti egy ilyen szomszéd...
A másik problémára én is emlékszem, az első 3 hónapban nálunk sem történt semmi, de aztán szépen-lassan helyreállt a rend. De addig, amíg szoptattam, addig alapvetően jellemző volt, hogy nem lehetett összehasonlítani a "színvonalat"a korábbival... De amint abbahagytam a szoptatást (illetve Marci úgy döntött, hogy elege lett belőle), pár nappal később újra olyan volt minden, mint régen. Az alsó vonalzó a bizonyíték :oops:

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Sziasztok!

Kata,
gratulálok a férjednek a Kék Szalaghoz, nekem is van Keszthelyem egy nagyon jó barátnőm, az Ő Apukájának is van egy vitorlása (fogalmam sincs milyen kategória - szép nagy :lol: ) és Ők is indulnak minden évben a kék szalagon, tavaly pl. 2.-ok lettek a saját kategóriájukban. Egyébként mi is voltunk már kint Velük a vizen, és mindig nagyon bejött :D Van is néhány képem :-)

Kép Vitorlázunk 1


Kép Vitorlázunk 2


Kép Zoli a kapitány


Anikó,
örülök, hogy Maja jól van, és hogy ilyen kis tündér lett, nagyon szépek egyébként, Ákos tényleg igazi kis Pasi :-)
Hogy jönnek ki egymással? Maja megszokta már a kistesót?


Katus,
sajnálom, hogy nem jött össze a bölcsi, egyébként meddig akarsz dolgozni?


Viki,
tök jók a képek, hogy csináltad rájuk azokat a tuti ragasztókat???


Reni,
elég szemét Veletek a bank, hiszen Ők ültek a papírjaitokon, nálunk is majdnem ez lett a vége, de mikor Zoli kb 4-szer ment már be hozzájuk, hogy ugyan készítsék már el ez első baba után a jóváíró szerződést, bizony felemelte a hangját, és szóvá tette, hogy nekik csak addig fontos valaki, amíg felveszi a pénzt, utána pedig leszarják, és hogy most már a fiókvezetővel akar beszélni, na ekkor érdekes módon végre sikerült elkészíteni azt a nyamvadt szerződést.... Szóval csak fő a határozottság!
Én sem írnám alá az albérlőnek ezt a magán ovit, pont ma beszéltük az Adrival, hogy nem is érjük, hogyan gondolja, hiszen se gyerek WC stb amire goldolom még szükség lehet + itt a szomszédban már azok a kopasz Szilárdék is elég hangosak, még pont ez az ovi hiányozna ide. Szóval én tutira nem írnám alá!
A házas élet egyenlőre még nálunk sem olyan mint régen, sőt eleinte kifejezetten kellemetlen volt, én is gondolkodtam a dokihoz menésen, de tulajdonképpen ez a probléma kihez tartozik, a nőgyógyászhoz? Na kíváncsi leszek, hogyan alakul majd Nálatok...



Mi egyébként jól vagyunk, bár most újra előjöttek a szopi problémák, és sajnos egyértelmű kezd lenni, hogy nincs elég tejem... :-(
Mindezek mellett, totálisan kijött a pollen allergiám is, sajnos mostanában újra vannak rendes asztmás-fulldoklós tüneteim. Felhívtam itt vecsésen egy homeopata orvost, hozzá megyek majd el hétfőn, bár mikor meghallottam, hogy 16.000 Ft, majdnem inkább lemondtam róla... szerintem marha drága...

Ja, és Levike már olyan nagy fiú, hogy egyedül tartja a cumisüvegét, igaz még csak rövid ideig :lol:

Kép

és már hasonfekve könyökölni is nagyon tud:

Kép


meg már sokat nevetgél:

Kép

Jó éjt :-)

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya
 
 


Sziasztok!

Orsi, nagyon édes Levi baba :-)

Anikó, a képek önmagukért beszélnek :-) Az esőtáncos haláli:-)
Örülök, hogy Maja ilyen ügyesen viselte a megpróbáltatásokat.

Szandra, Taminak jobbulást! Mi most pénteken elutazunk anyukámhoz, onnan majd Berekfürdőre, legközelebb 18-án leszünk. Így mi a jövő heti buliból kimaradunk :-(

Viki, aranyos a nyuszivadász:-)

Reni, én is Szandrával értek egyet, csak emésztenéd magad utána, hogy ehhez még hozzá is járultál.

Adri, régen jelentkeztél. Mi újság Dóri babával? Vmikor összefuthatnánk, jó példát kellene mutatni Ábelnak :-)

Mi néhány napja küzdünk az alvással :-( Ez nem új dolog nálunk, de most a nappalival :-) A napi egy még nem elég, estére nyűgös és fáradt a kettő pedig sok, mert akkor fél 10-ig kukorékol a kiságyában :-( Ráadásul az a típus, aki összeesésig játszik és persze nem a kiságyban akar elaludni. Ha a kanapén azzal nem lenne gond, de anya kezében. De már nehéz a 11 kg-ja :-( Ok, tudom nagy része szoktatás kérdése (azért sok minden nem - szerintem). Azért nincs vkinek vmi jó ötlete aludni nem akaró, de hulla fáradt gyerek "letételére"? :-)

Emőke

Kép


Kép
birdie
 
 


Sziasztok!

Katus,
Küldetem :D
Meg mindig elfelejtem mondani, hogy láttalak a vecsési újságban :D

Kata,
Sajnálom a dagadást. Tudom mit érzel :(
3. gyerkőc??? Nem vagy semmi! :D

Anita,
Azért a képhez hozzá tartozik, hogy Tomi nem magától volt ilyen lökött :D A vihar tépázta a muskátlikat meg a napernyőt, így kénytelen volt kimenni elrakni őket. Ha meg már úgyis csontig vizes.... :roll:
Gyerekszigeten nem fotóztatok?

Viki,
Jó lett Eszterről a montázs :) Annyira jókat csináltok, de mikor van erre időtök (jó Te most "gyerektelen" vagy...)?

Reni,
Felismerted? Pedig ez a ház mögötti rész...
Sajnálom a szocpolos dolgot :( Hihetetlen, hogy a kisembereket a legkisebb késedelem miatt is megf...ják! Hol itt a méltányosság? :evil: Bezzeg a nagykutyákat nem bírják elkapni, pedig lopnak, hazudnak! :evil: Na mindegy, nem megyek ebbe jobban bele... Nem tudtok még kört futni, lefizetni valakit? Borzasztó, de így működik Mo. :cry:
A családi napközis dologról meg az a véleményem, hogy ha úgyis csak bérlő, max. keres egy másik bérleményt, ahol nem aggályoskodnak. Én sem írnám alá.
Szex? Na hagyjuk :roll:

Szandra,
De jó, hogy Tami már jól van :D
Mi benne vagyunk egy bandázásban, de jövő héten csak a péntek jó. Itt lesz hétfőtől a nővérem a 2 gyerekével :D

Orsi,
Azt gondolnám, hogy Maja imádja Ákost és hogy különösebben nem viselte meg a "jövetele", de mindig van valami hullám, ami ezt mégis megcáfolja :cry: Volt bepisi, kaki korszak (néha még most is előfordul :? ), aztán az én "bántásom", most meg elkezdett dadogni :( Pedig állandóan puszilgatja, ha ébren van nem lehet mellőle elcsábítani... Ákos meg, mint az istennőre, úgy néz rá :D
Nagyon jók a képek :D Levi már mekkora, és milyen ügyes! Ákos még megfogni se fogja meg a tárgyakat, nemhogy tartja... :)
Én is voltam egyszer vitorlázni....végig rókáztam az oldalát (bocsi :oops: ), klassz volt :wink: :D
Itt az SZTK-ban a Keserű Róza háziorvos is homeós doki. Őt is megkérdezhetnéd és nem kerül 16 ezerbe :roll:

Emőke,
Köszi :D
Alvással kapcsolatban sajna nem tudok semmit tanácsolni. Majánál 1 éves kora óta, kisebb nagyobb kihagyásokkal küzdünk az alvással. Például most is: az oviban aludt délutánonként, itthon semmivel nem tudom rávenni (már nem is küzdök), pedig estére mint a mosott kaki :?

Évi,
Te akkor már nem írsz ide többet? Lemaradtam valamiről? Vagy félre értem? Vagy...mi van?!

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Ja, sajna vissza kell szívnom, hogy a dokibácsi elvitte Maja rosszaságát. Eddig tartott az angyalúság :roll:
Hétfőn pl. Kati nénit (fodrászunk) játszott, és sikeresen levágta a haját :evil:
Kép Ilyen volt.... Kép Ilyen lett..... Kép Kép
Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Anikó, ez a két kép készült, ezt sem én csináltam :oops: :lol:

Kép
Kép

Anita
putyu
 
 


Anikó! Akkor nem :oops: Belesni nem szoktam :-) Ezek szerint csak hasonló.
Jó lett Maja haja :lol:

Emőke! Most éppen nálunk is ilyesmi történt tegnap. Nem értem mitől. Hirtelen ölbebaba, amint tettem volna le, azonnal felébredt. Másfél óráig tartott. Ilyen még sosem volt.
Én azt hittem esetleg kijön a 4. foga. Meg kéne néznem , mert lehet már ott figyel :-)
almi
 
 


Ismét felborult az alvás... Este már fél11-kor ébredés, móka-kacagás 1ig, és reggel fél5ös kelés :? Én már nem értem, hogy mi történik???? Front??? Biztos...

Még a házidokit akartam írni, hogy én is a Rózához járok. Nagyon kedves meg minden... viszont a terhesség alatti migrénemre kaptam tőle szülés utáni depresszióra való homeos bogyót. :shock: ....
almi
 
 


Reni!
Ma reggel erős szél fújt, lehet az a baj. Bár elég nehéz kitalálni. Ilyenkor jöhet egy nálunk elég jól bevált módszer, hogy (bár Atti még szerintem kicsi ehhez) du 4 után már felébreszted így este 8kor már ki fog tudni dőlni ismét. Ezt egy volt topikos mesélte nekem, hogy ő így csinálja (igaz ő kezdetektől fogva, akkor már lehet, te is alkalmazhatod), először nagyon furcsa volt nekem is mert hülyeségnek tartottam felébreszteni a gyereket de ma már belátom, hogy van benne valami. Nálunk max fél 5ig szunyálhat Edó (Tami már jóval előbb felkel) és így este (legkésőbb) 9kor már alvás van, persze van mikor eldumálnak még ott majd egy órát de 9kor akkor is mennek be az ágyba.

Mi tegnap csaptunk majdnem egy görbe estét apával. Anyunál voltak a csajok és ott is aludtak volna ha anyám nem szól, hogy Edina még fürdeni sem hajlandó ott mert haza akar jönni és így a Tami is csatlakozott a hülyeséghez. Úgyhogy este 10kor mozi után hazajöttünk mind a 4en. Pedig akartam nekik meglepit csinálni, hogy megvarrom a szoknyájukat mire haza jönnek mert így éjszaka tudtam volna varrni, de ez a meglepi most elmaradt.

Szandra

szandrakiss
 
 


Csak gyors jelentés, itthon vagyunk. Zorkát útközben elhagytuk anyósnál:) Jövő hétvégén hozzuk haza. Ha már kilátok a szennyestől akkor hozok képeket meg élménybeszámolót és megpróbálok visszaolvasni.

Anikó,

Ez most komoly???Ennyi haja maradt Majának, ami a képen látszik???Mindenhol ekkora???Gondolom voltatok azóta Katinál....Hát figyelj, úgyis dilemmáztál, hogy levágasd-e a haját nyárra. A gyerek megoldotta a kérdést:) Na nem idegesítelek, gondolom kidühöngted már Magad párszor....
Vendég
 


Anikó,

Most látom, hogy a két Ákos-os kép Majáról a hajvágás után történt, akkor csak a frufruját nyírbálta meg. Az nem tragédia, gyorsan megnől, amúgy meg így is tök jó szerintem, mármint hajpánttal:) Először azt hittem, hogy fogta és levágta a copfját és most tiszta fiús a haja.
Nagyjából visszaolvastam, még nem mindent, majd még jelentkezem.

És egy kérdés MINDENKIHEZ
Nincs meg véletlenül valakinek a Barátok közt összes múlt heti és e-heti része? Beprogramoztuk a videot, de valami gebasz folytán csak azt vette fel minden nap, hogy "NINCS JEL":(((
Vendég
 


Ha már ilyen jót beszélgetek magammal, akkor fellövök pár képet, amiket sikerült lekicsinyíteni.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Sziasztok!
Kicsit elvagyok veszve, mert a kiscsajszi nem sok időt hagy nekem, ráadásul apukája is nagyon sokat túlórázott az elmúlt hetekben, reggel hat körül elmegy,és csak fürdetésre (7-8 között) ér haza. Nagyon szar már, de egyelőre örülnünk kell, hogy van munkája.
A kiscsajszival pedig küzdünk, próbálgatja határait, és nem túl egyszerű eset, van rendesen akarta. (Na nekem is!)
A héten különben teljesen zakkant volt. Először is hatalmas üvöltésbe tör ki, ha valami nem úgy van, mint ahogy ő elgondolja. Ilyenkor megpuszilom, egy kicsit hagyom gondolkodni, és mikor már szétmegy a fejem az üvöltéstől, megpróbálom elterelni a figyelmét, de nem engedek neki. Remélem szép lassan belátja, hogy a hisztivel nálam túl sokat nem ér el, mert lassan a hangok alapján a szomszédok feljelentenek gyerek kínzásért, pedig hozzá se nyúlok! :roll: :roll: :oops: :oops:
Ezenkívül kezd mindenhova felmászni, ami nem lenne gond, ha le is tudna szépen jönni, de nem. A virágokat is elkezdte tépkedni, pedig úgy örültem, hogy ő ezt eddig nem csinálta. A babákkal kezd durvulni, simogatás helyett Levit is jól pofon vágta, majd majdnem kiszúrta a szemét, aztán eljátszotta ezt Reni Ati babájával. Valamint új szokása, hogy mindenhol hasra vágja magát, és fetreng, közben jókat nevet. (Bezzeg Anett nálad véletlenül se csinálta) Ma az utcán leszedte egy bokor kék bogyóit, szerencsére nem tudta megenni, de kezét azért lenyalogatta. Remélem nem volt mérgező. Ezeken kívül jobban nyáladzik mint valaha, mindent a szájába vesz, és rág. De ezek a fránya fogacskák megint nem sietnek, csak kínozzák szegényt.
Alvás?? :? :? :cry: :cry: Tegnap számoltam össze pihenésképpen, hogy az idei 190 éjszakából 26-ot sikerült átaludnunk, de persze ilyenkor este fél tíz után aludt el, és reggel hat körül kukurikú. Kivéve azt az egy szuper éjszakát, amiről írtam.
Egyébként nagyon édes, iszonyat sokat dumál, néha már érthetően mond szavakat, de egyelőre csak akkor, ha ő akarja. Mindent megért segít pakolni, igaz főleg szét. Imádja Levit, és a többi babát. Már tudja, hogy ha alszik, akkor csendben kell lenni. Kedvenc szórakozása a fényképalbum nézegetése. Az egyik képen látta, hogy Levi a babakocsiban alszik, rögtön mutatta, hogy
pszt, majd suttogva halandzsázott tovább, ilyenkor olyan zabálni való!

Anikó!
Maja tényleg kis hős volt, jó a fufruja is! :P :P :P
Nagyon édesek Ákossal, férjem nyúz is a kistesó miatt, de én még nem tudom...

Reni!
Jó volt dumcsizni!

Emőke!
Jó lett volna talizni, de ha jól olvastam elkéstünk, de majd ha hazajöttök bepótoljuk!
Félek, hogy Ábel most nem sok jót tanulna Dóritól! :oops: :oops: :oops:

Judit!
Sajna Barátok közt-ben nem tudunk segíteni, nézni is ritkán tudom, de az a tapasztalatom, hogy elég könnyen felvehető a fonal újra, akkor is ha kimarad egy pár rész. Bár tudom ez most neked sovány vigasz!

Szandra!
Volt már olyan, hogy ott aludtak? Nem tudom, mi lesz nálunk, főleg, hogy még mindig szopizik, és ráadásul csak úgy alszik el. Próbáltuk nem egyszer máshogy, de teljesen kiakadt, semmiképpen nem aludt el el, sőt a sírástól, jól behergelte magát, és ahelyett, hogy elaludt volna, felpörgött, és egy nyugtalan éjszaka után, még jó korán is kelt. Így én maradok a szopiztatásnál, ez jobb mindenkinek, igaz így az esti programjaink nagyon kötöttek.
Nálad is sokáig szopiztak, ti hogy csináltátok?

Kata!
Kitartás ehhez a hülye időhöz, még nekünk is nehéz néha!

Katus!
Nem leszel valamikor itthon, jó lenne találkozni! Persze mindenkivel!

Anita!
Hány éveseknek érdemes kimenni a szigetre? Jővőre már lehet, hogy nekünk is jó?

Viki!
Édes az Eszter, ti nagyon rég láttunk már!

Gyöngyi!
Szerinted, van amit nem ehet a Dóri? Méz, fahéj, fűszerek.....??? Diót, mogyorót biztos nem.

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Judit!
Ismét kedvet kaptam egy szuper nyaraláshoz a képek láttán. Azért az a napszemcsis kép nem semmi :lol: . Barátokat én sem vettem fel se tényleg nem sok mindenről maradtál le: Magdi anyus lelépett oszt ennyi.

Adri!
Huhúúúú de ismerős szituk. Hát nem irigyellek az tuti. Nálunk 2 éves korukig szopiztak mind a ketten. Amikor értelmesek lettek és meg tudtam beszélni velük (kb mint most Dóri) akkor megbeszéltük, hogy csak reggel/délben/este van cici (addig bármikor) és csak otthon!! Kb másfél évesek voltak mikor a Taminál a reggeli szopit kezdtem elhagyni (addig összebújás volt minden reggel az ágyunkban), úgy hogy mikor felébredtünk akkor nem volt volt lustizás hanem egyből ki az ágyból így nem volt lehetősége "zaklatni". Ezt kb 2-3 napig reklamálta. Utána jött az esti szopi leszoktatása de bevallom az nem volt olyan egyszerű, többször volt reklamálás de szép lassan sikerült. A szopit felváltotta az, hogy csak a kezünket fogta. 2 évesen jött a délutáni alvás ugyanígy. Tudom, hogy ez nem a legjobb módszer de sajnos az én gyerekem nem olvasta előtte a tankönyvet így nem tudta hogyan kellene viselkednie.

Az Edónál annyival volt könnyebb, hogy a sógornőm akkor forrázott le mikor kellett volna leszoknia de mivel csak hason tudtam feküdni így nem is volt kérdéses, hogy akkor nincs cici.

Na megyek aludni mert kb minden 3dik szónál lecsukódik a szemem. Asszem álmos vagyok!

Szandra

szandrakiss
 
 


Judit, de jó lehetett nektek! Pontosan hol voltatok a Chalkidikin? Irigyirigyirigy :lol: A Zorka-napszemüveges kép a kedvencem :) Barátok köztöt soha életemben nem láttam, úgyhogy ebben sajna nem tudok segíteni :(

Anikó, Maja így is csodaszép, a haja meg majd visszanő!

Adri, szerintem normális dolog, hogy Dóri próbálja feszegetni a határait... Valamiből előbb-utóbb csak meg kell tanulnia, hogy mit lehet és mit nem. Az már más kérdés, hogy a szülők addig megőszülnek :). A lemászás nálunk is érdekes dolog, Marci egészen eddig tök okosan tudta, hogy ha bárhonnan le akar jönni, akkor szépen megfordul, letolat - ezt mostanában rendszeresen "elfelejti", tegnap reggel is leesett (inkább leugrott) fejjel előre az ágyról, de szerencsére azon kívül, hogy a szőnyeg lehorzsolta a homlokát, más galiba nem történt.

Mi tegnap voltunk utolsó alkalommal a pszichológusnál, nagyon érdekes volt. Próbáltak stresszhelyzetet generálni Marcinak, és arra voltak kiváncsiak, hogy mire hogyan reagál. Beültem vele egy szobába, ami tele volt játékokkal, 3 perc múlva bejött egy vadidegen csaj, és elkezdett vele játszani. 3 perc múlva kimentem, egyedül hagytam őket kettesben, 3 perc múlva újra bementem, a csaj kijött, aztán 3 perc múlva úgy jöttem ki, hogy egy ideig egyedül volt, és aztán nem én mentem vissza, hanem a csajszi. Közben végig figyelték egy üvegfal mögül, és felvették az egészet videóra. Nagyon ügyes volt a kisfickó, a leányzóval is nagyon jól eljátszott (pedig akkor találkozott vele életében először), és csak akkor bátortalanodott el egy kicsit, amikor egyedül maradt a játékokkal, de ez csak 1-2 percig tartott. A többi feladatot is azonnal megoldotta, és megint volt olyan "feladvány", amit nem csak egyszerűen megcsinált, hanem már egy lépéssel tovább is kombinálta, ami ebben a korban még elég meglepő dolog. A felmérés végén Péterrel mi is kaptunk feladatot, madárfészket kellett rajzolnunk, és le kellett írnunk pár sorban a törnétet. Nagyon érdekes volt, mert a pszchológus a rajz és a leírás alapján is egy csomó dolgot kiderített rólunk, és mindenben igaza volt...
Szóval kár, hogy vége van ennek a kísérletnek, szivesen mentem volna még néhányszor :roll:
Aztán a pszchológus után Péter lerakott minket a rómain, ott találkoztunk az egyik barátnőmmel (és Marci Emma csajával), hekkeztünk egy jót (hetek óta sült halról ábrándoztam :lol: ), aztán kimentünk hozzájuk a szentendrei szigetre, és ott szórakoztunk hajnali 1-ig. Marci is élvezte a bulit, én is "kinyaraltam" magam.

Ma lemegyünk megint Anyámhoz, mert Péter megint utazik, de hétfőn jövünk haza. Szandra, lesz buli a jövő héten? :lol:
K.

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Judit, üdv itthon! :D

Nagy hévvel leültem, hogy írok, de mire a végére értem elszállt a lelkesedés..Majd jövök később megint fáj a fejem, már kész vagyok tőle :evil:

Anita
putyu
 
 


Sziasztok!

Anita!
Igazán rám csöröghettél vna, ha már itt jártatok a közelben ;)
Jobbulást!

Judit!
Ez nem ér :) Hónapok óta fűzöm "a Életem Párját" h Görögországba menjünk, de Ő csak a spanyolokat magasztalja :?
Ha megmondod pontosan hanyadik részek ezek a Barátok köztből, szerzek Neked linket.

zsanett
 
 


Zsani,

4815-4828. Istennő vagy, ha megtalálod:)
Hát akkor fúzzed még kitartóan, mi sokkal jobban éreztük magunkat, mint tavaly Mallorcán annak ellenére, hogy itt sem volt minden tökéletes. A várossal kicsit mellényúltunk, nem-nagyon tudtunk aludni, mert elég zajos volt. Nem szórakozóhelyek miatt, hanem mert minden utca olyan baromi meredek, hogy csak lendületből. padlógázzal lehet felmenni, úgyhogy minden alkalommal mikor elmegy a ház előtt egy autó majd' leesel az ágyról. De ettől eltekintve legalább olyan szép, mint Spanyolország, és sokkal olcsóbb!!!

Kata,
Neos Marmarason voltunk. Sartitól 45 km.
Vendég
 


Judit!

Átküldöm priviben.

Mi a spanyoloknál sem jártunk jobban, a belvárosban laktunk Marbellán, nem részletezem :)

zsanett
 
 


Sziasztok!
Judit, szupi lehetett! Nagyon jó képek! Pocakbaba is jól érezte magát?

Kata, Marci nagyon ügyes! Hűűű, hol vagyunk mi még attól, hogy egy idegennel... Sérülésből nekünk minden napra jut. Ma éppen a fiók ment neki :-)

Szoktatási célzattal hamarosan Atival elugrunk (ismét)Anyósomékhoz :lol: Sanyi itthon dőzsölhet :wink:
Ma megláttam, hogy már 4 fogunk van. És Ati tegnap megkapta az első szandiját, amiben már kint is trappolhat. Megmutatom hogy áll benne:

Kép Magamat inkább levágtam, hogy ne foglaljam a helyet :-) És nézzétek a haját!!! 1 hete lenyírtuk. hihetetlen, de volt már vagy 4-5 cm a fejbúbján. Most tüskésedik, már nem olyan puha a tapintása. Kész nagylegény.

Jaj, Adri! Dóri nem is kínozta meg Atit! Szoknia kell a strapát. Szerintem ő sem lesz különb majd a többiekkel :-) Már most veszélyes a közelében lenni, ha bosszankodik valamin, vagy éppen fáradt. Alig tudom lefogni. Ma éppen azon hergelte fel magát, hogy a zokniját nem tudja szétcincálni.

Ma felhívtam a Mónit, hogy jöjjön el hozzánk megint... Bár itt a képen nem látszik, de nagyon sokszor inkább oldalra billenti a fejét. Nem akarja középen hordani :shock: Meglátjuk mit mond róla.
almi
 
 


Kép

Itt a két ebünk! Éppen szokják a gondolatot, hogy valaki más is szaladgál nálunk hamarosan rajtuk kívül !

Na most vasalok, ebben a szép esős időben...
almi
 
 



Drága Lili!

Kép

Anita
putyu
 
 


Lili,
Nagyon boldog névnapot kívánunk!
Kép
Maja, Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Kedves Lili,

Nagyon BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Kép

Zsani,
Neked pedig hálás köszönet a BK-ért, már meg is néztük az összeset:)
Vendég
 


Lilinek boldog névnapot kívánunk! :)

Reni, Ati isteni aranyos a nagyfickós hajával :). És milyen ügyes, hogy már így ácsorog!

Lányok, szerintetek normális dolog, hogy a 33. héten már keményedik a hasam? Pénteken éreztem először, de csak néhány alkalommal. Tegnap óta viszont szinte egész nap kemény (hozzá kell tenni, hogy már hetek óta szedek napi 2*1 Magne B6-ot, de szerdán és csütörtökön nem tudtam bevenni). Más gond nincs - persze a dokim is és a háziorvosom is most van külföldön...

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Kata! Nekem a dokim azt mondta, hogy ne Magne B6-ot szedjek ilyenkor, hanem napi 3*1 Magnesii Citrici-t. Rendelvény nélkül is kiváltható. Hatóanyaga 500 mg magnesii citras tablettánként. Nem tudom, hogy a másik mennyi magnéziumnak felel meg... De szerintem nem jó, ha túl sokat keményedik a pocid, pihenni kell egész nap. Barátnőmnek voltak korai keményedései, és ő infúzióban kapott, mert állítólag az, ami használ ...
almi
 
 



Adri, Orsi! Úgy néz ki, hogy csak mi nem akarjuk ezt az átjáróházat működtetni itt :? :( Ez meg kevés a leszavazáshoz :? Sajnos úgy fest a dolog, hogy a szétmenő házaspár után itt maradt lakás is szintén albérlet lesz, a tulajnak meg mindegy. Sajnos.
almi
 
 


Sziasztok!!!

Na, hazajöttünk, úgyhogy jön a meleg :cry: :? :lol:

Lilinek boldog névnapot!

olvasok, nézegetek...............

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 





Kata,

Zorkával nekem is nagyon korán keményedett a hasam, de nekem csak akkor, ha kicsit gyorsabban sétáltam, lépcsőn mentem le vagy föl, meg ilyesmi. De nem kellett hozzá fél lépcsőházat megmászni, 2-3 lépcsőfok is kiváltotta, de nem szedtem rá semmit.
Én felhívnám a védőnőt, ha a dokid szabin van.

Az én albérlőm meg úgy belejött a rúgdosásba, hogy ma már Miki is érezte, mikor a hasamra tette a kezét. Nagyon durva! Mi lesz még itt később???Zorkával kb ilyenkor éreztem egyáltalán, hogy mozgolódik, Miki csak nagyon sokára érezte.
Pénteken megyek genetikai UH-ra, remélem megtudjuk mije van:)
Vendég
 


Szandra! Ez biztos, meglátjuk hogy bírjuk. A férjem már most költözne... Még lottót is vett :lol: De nem jött be, így még maradunk és álmodozunk...
almi
 
 


Nagyon kedvesek vtok, köszönjük.
De Lilka igazából nem Lili, hanem Liliána :oops: :D
Szóval úgy vettük, h 2 héttel előtte Ti már gondoltatok is Rá :wink:

zsanett
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?