Sziasztok!
Kicsit elvagyok veszve, mert a kiscsajszi nem sok időt hagy nekem, ráadásul apukája is nagyon sokat túlórázott az elmúlt hetekben, reggel hat körül elmegy,és csak fürdetésre (7-8 között) ér haza. Nagyon szar már, de egyelőre örülnünk kell, hogy van munkája.
A kiscsajszival pedig küzdünk, próbálgatja határait, és nem túl egyszerű eset, van rendesen akarta. (Na nekem is!)
A héten különben teljesen zakkant volt. Először is hatalmas üvöltésbe tör ki, ha valami nem úgy van, mint ahogy ő elgondolja. Ilyenkor megpuszilom, egy kicsit hagyom gondolkodni, és mikor már szétmegy a fejem az üvöltéstől, megpróbálom elterelni a figyelmét, de nem engedek neki. Remélem szép lassan belátja, hogy a hisztivel nálam túl sokat nem ér el, mert lassan a hangok alapján a szomszédok feljelentenek gyerek kínzásért, pedig hozzá se nyúlok!
Ezenkívül kezd mindenhova felmászni, ami nem lenne gond, ha le is tudna szépen jönni, de nem. A virágokat is elkezdte tépkedni, pedig úgy örültem, hogy ő ezt eddig nem csinálta. A babákkal kezd durvulni, simogatás helyett Levit is jól pofon vágta, majd majdnem kiszúrta a szemét, aztán eljátszotta ezt Reni Ati babájával. Valamint új szokása, hogy mindenhol hasra vágja magát, és fetreng, közben jókat nevet. (Bezzeg Anett nálad véletlenül se csinálta) Ma az utcán leszedte egy bokor kék bogyóit, szerencsére nem tudta megenni, de kezét azért lenyalogatta. Remélem nem volt mérgező. Ezeken kívül jobban nyáladzik mint valaha, mindent a szájába vesz, és rág. De ezek a fránya fogacskák megint nem sietnek, csak kínozzák szegényt.
Alvás??
Tegnap számoltam össze pihenésképpen, hogy az idei 190 éjszakából 26-ot sikerült átaludnunk, de persze ilyenkor este fél tíz után aludt el, és reggel hat körül kukurikú. Kivéve azt az egy szuper éjszakát, amiről írtam.
Egyébként nagyon édes, iszonyat sokat dumál, néha már érthetően mond szavakat, de egyelőre csak akkor, ha ő akarja. Mindent megért segít pakolni, igaz főleg szét. Imádja Levit, és a többi babát. Már tudja, hogy ha alszik, akkor csendben kell lenni. Kedvenc szórakozása a fényképalbum nézegetése. Az egyik képen látta, hogy Levi a babakocsiban alszik, rögtön mutatta, hogy
pszt, majd suttogva halandzsázott tovább, ilyenkor olyan zabálni való!
Anikó!
Maja tényleg kis hős volt, jó a fufruja is!
Nagyon édesek Ákossal, férjem nyúz is a kistesó miatt, de én még nem tudom...
Reni!
Jó volt dumcsizni!
Emőke!
Jó lett volna talizni, de ha jól olvastam elkéstünk, de majd ha hazajöttök bepótoljuk!
Félek, hogy Ábel most nem sok jót tanulna Dóritól!
Judit!
Sajna Barátok közt-ben nem tudunk segíteni, nézni is ritkán tudom, de az a tapasztalatom, hogy elég könnyen felvehető a fonal újra, akkor is ha kimarad egy pár rész. Bár tudom ez most neked sovány vigasz!
Szandra!
Volt már olyan, hogy ott aludtak? Nem tudom, mi lesz nálunk, főleg, hogy még mindig szopizik, és ráadásul csak úgy alszik el. Próbáltuk nem egyszer máshogy, de teljesen kiakadt, semmiképpen nem aludt el el, sőt a sírástól, jól behergelte magát, és ahelyett, hogy elaludt volna, felpörgött, és egy nyugtalan éjszaka után, még jó korán is kelt. Így én maradok a szopiztatásnál, ez jobb mindenkinek, igaz így az esti programjaink nagyon kötöttek.
Nálad is sokáig szopiztak, ti hogy csináltátok?
Kata!
Kitartás ehhez a hülye időhöz, még nekünk is nehéz néha!
Katus!
Nem leszel valamikor itthon, jó lenne találkozni! Persze mindenkivel!
Anita!
Hány éveseknek érdemes kimenni a szigetre? Jővőre már lehet, hogy nekünk is jó?
Viki!
Édes az Eszter, ti nagyon rég láttunk már!
Gyöngyi!
Szerinted, van amit nem ehet a Dóri? Méz, fahéj, fűszerek.....??? Diót, mogyorót biztos nem.