Új privát üzeneted érkezett!

Irdab,
én rendeltem Lilivel a kaját, de nem nagyon vált be. Valahogy nem ízlett, a fele mindig ment a kukába. Egyébként az elején még egyszerűbb, mert a kisbabók akár 3-4 órát is alszanak egyben. Ha ezt kitapasztalod, hogy mikor, és oda időzíted a főzést, símán megy. Csak az a baj, hogy anyuka is fáradt, és ilyenkor inkább ő is alszik 3-4 órát.

Voltam védőnőnél, minden ok, vizelet negatív. Egy másik anyukának volt cukor a vizeletében, nem is kevés, és képzeljétek, nem nagyon foglalkoztak vele, csak hogy majd azért meg kellene ismételni valamikor a cukros vérvételt, meg ne egyen édességet, ennyi. Fura volt.

Irdab,
én csak őszibarackra gondoltam, hogy azt kellene eltenni. A többi van télen is, amit egy kismanó ehet. Barack-alma-banán az első kaják, ebből alma és banán télen is van. Zöldséget is lehet kapni, abból krumpli, répa ami az elején van. Na meg az sem baj, ha néha üvegeset kap. Én a barackot csak símán megmosom, megpucolom, kiveszem a magját, és feleket elteszek. Egy fél bőven elég egy kajázásra az elején. Aztán meg jön a tavasz úgyis.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok Lányok!

Köszönöm a dícséretet. Pedig van rajtam majdnem 10 kiló+.

Nekem nagyon rossz éjszakám volt, alig aludtam, ráadásul Jázmin is jött át az ágyikójából hajnalban ő sem aludt valami túl jól. Most hulla vagyok pedig lenne takarítani valóm nekem is.

Rilla: irigyellek a nagytakarítás vége miatt. Az új házban nekem
még csak most fog kezdődni, remélem hamarosan fog a festő végezni a fenti szintel és meg akartam várni míg minden kész lesz, és csak aztán nagytakarítani beköltözés előtt.
Sokan meg is jegyzik milyen picike a hasam biztos augusztusi lesz ez a baba? pedig nekem a második. De nem bánom, mert így azért könnyebben mozgok, és még a pedikűr is simán megy.

Mi az anyukámmal élünk álltalában ő főz. Így nekem ezzel gondom nincs. :oops:

Én is akarok barackot eltenni, mert Jázmin csak azt szerette.

Mindenkinek szép napot
Beus

Kép
Kép
beusmimi

Lili is nagyon rosszul aludt. Pedig ha valamivel nálunk nincs gond, az az alvás. Bárhol, bármikor 2 perc alatt. Most meg éjjel 11 volt, mire elaludt, és reggel 5:30-kor fent volt. Ok, vihar volt, dörgött, meg minden, de nem fél tőle Lili.

Irdab,
azt hiszem, én ezentúl csak bűnözni fogok. Tegnap a két kis szelet Graham kenyerem után 6,9-et mért a mérő (hivatalos eredményem még mindig nincs), ma nem volt itthon, úgyhogy kénytelen voltam reggelire enni egy síma fehér zsemlét, az után 6,8, aztán tízóraiztam egy jegeskávét olyan 2 dl tejből, meg 3!!! szelet lekváros kalácsot. Eredmény: 5,6. Még mikor nem voltam babás, akkor is észrevettem, hogy minél jobban tartom a diétát, annál szarabbak az eredményeim, akkor a háziorvos mondta is, hogy hagyjam a francba az egészet, de azért babásan csak nem akarok kockáztatni.

Tündi,
képzeld, belement az egész zsák polisztirol gyöngy a párnámba, és még elég sem lett. Vagyis most már így marad, végül is nem baj, ha nem annyira duci, mert akkor meg nem lehet félbehajtani, úgy meg nem is annyira jó.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok Lányok!

Tegnap annyira rossz passzban voltam, hogy inkább nem jöttem, úgy voltam vele, hogy nem rontom el senki kedvét. Ma már talán kezdek kilábalni a depressziómból, bejöttem dolgozni is, emberek között azért könnyebben múlik...

A hétvégénk jó volt, bár most már a meleget nagyon nem bírom. A futás rendben volt, Apáék lefutották a félmaratont, nagyon büszke voltam rájuk... El sem hittem, de 1600-an indultak hosszabb-rövidebb távon! Hogy ennyi fanatikus futó legyen!! Szegények 34 fokos hőségben, tűző napsütésben indultak, aztán elkapta őket egy 10-15 perces homokvihar, aztán meg egy 10-15 perces zuhogó eső, úgyhogy minden volt :cry: A célban úgy néztek ki szegények, mintha sárban hemperegtek volna :lol:

Vasárnap várost néztünk Debrecenben, de gyorsan lerövidítettük, mert nagyon meleg lett, úgyhogy inkább bemenekültünk a Déri múzeumba, de ott is olyan meleg volt, hogy hamar átmentünk egy árnyékos kávézóba :oops: :oops:

Nem tudom hogy vagytok vele, de vasárnap óta én egyfolytában vizesedek, a bokám alig látszik, nincs olyan cipőm, papucsom, amibe rendesen beleférne a lábam (pedig már mindent maxitágra állítottam, de vannak azért határok, nincs akkora pánt, ami elég lenne :roll: ). Csak akkor normalizálódik a helyzet, ha felpócolom és hidegvizes ruházom, dehát azért néha lábra is kell állni, nem lehet mindig csak ülni...
Tegnap émelyegtem, meg volt hányingerem is, napközben háromszor elaludtam, és 100 fölött volt a pulzusom... És mindezek mellett a Baba nyomja szét a medencémet, a szeméremcsontom nagyon fáj... Kemény lesz a hátralévő idő :shock: Még majdnem két hónap van hátra...

A lábfejeim félelmetesen néznek ki és mivel nem érem el, úgy döntöttem, hogy megajándékozom magam egy pedikűrrel :lol: Eddig 10 kilót híztam, ez nagyon meglátszik szegény lábaimon, mégiscsak nagyobb súlyt kell vinniük :D És délután megyek fodrászhoz is, picit helyrehozatom a frizurám is :lol:

Képzeljétek, beszéltem végre egy szülésznővel is, csütörtökön megyek este szülőszobalátogatásra, meg megbeszélni a többit (gondolom ebben benne van az is, hogy mennyit kér...)

Tegnap meghozták végre a bababútorokat is :lol: :lol: Kicsit mérges is lettem, mert a babaágyat lécekben hozták ki, nem tudom, hogy fogjuk összerakni, tegnap elkezdtük, de rájöttünk, hogy ketten ehhez azért kevesek vagyunk (sajnos én nem vagyok már nagy segítség), ezért valószínűleg segítséget fogunk kérni az egyik asztalos végzettségű ismerősünktől.

Na, kipanaszkodtam magam, abbahagyom a nyavajgást, visszaolvasok!!

Bea

Kép

Kép
dbea

Dbea,
a vérnyomásod rendben van? Mert azért a hirtelen vizesedés nem feltétlen jó. Nekem múlt pénteken volt ilyen medenceszétnyomós érzésem, hát nem valami kellemes.

Ma nagy lépést tettem előre: mosom a táskát, amibe belepakolom majd a kórházi cuccom. És vettem homeobogyót is. Felhúztam Levi matracára a huzatot is. Most még vasalok egy kicsit, aztán azt hiszem elég lesz mára, mert még Lilit játszóházba kell délután vinni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina jó,hogy mondod a táskamosást :oops: simán nem csináltam volna meg...nem tudom mi van velem..kezdek hülye lenni..pedig ez ellég eggyértelmű ha már valamit kimosok és kivasalok nem abba a táskába teszem bele ami már lassan 2 éve áll a szekrénybe..

vizesedés:kopp-kopp semmi :P

Dög meleg van itt is Noli éjszaka egyszer csak felkellt és elkezdett övölteni és sírni gondoltam rosszat álmodott de akkor a levegőben :twisted: lehet valami ha többen is hasonlót irtok... :roll:

Dbea apa nállatok nagyon ügyi :P sport terén.... :wink:

Beus nem foglak irigyelni a festők után... :roll: de abban azért irigy,hogy anyud főz :P

Bener nem értem ezt a bugyis kérdést :oops:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Hát Linácska mivel én tökre betartottam eddig a diétát, ezért nincs ilyen tapasztalatom. De ha ez így van mindjárt leugrok a közeli cukiba :lol: . Lekváros kalács basszus mit nem adnék érte...............
De amikor pl a borsostokányomat megettem nem kevés rizzsel, és elötte benyomtam a gulyáslevesem amiben volt burgonya bőven én is nagyon jó cukrot mértem, asszem 5,1 et. És hát ugye a rizsben is van nem kevés, a borsóban is (nem keveset ettem) és a burgonyában is. Ha meg betarom, és valami extra lightosat eszem magasabb az érték. Én ezt már nem is nagyon értem. És akkor te már nem is fogsz diétázni?

Cscsi: ez a rokonok besegítése érdekes dolog nálunk. A mamám (1 szem aki él még) Debrecenben lakik (meg az össze többi rokonom is ott van). Sógornőm is terhes (most 30 hetes) aki anyosómékkal él, szeptember elejére van kiírva. Nah szóval ő otthon sem főz, nem hogy ide is még besegítene. Anyósom addig biztos segít kaja ügyileg amíg ott is meg nem lesz a baba, de utánna már szerintem mi másodrangúak leszünk. Barátnőim legtöbbje dolgozik. Anyukámra számíthatok, aki ugyan csak dolgozik még, jah és anyós is dolgozik még, így szerintem magamra számíthatok majd hosszú távon kajaügyileg.

ltigram: örülök, hogy babád elment onnan, még a jegelést tudtam volna ajánlani :wink:

Aki issza a málnalevél teát az egy nap 1 vagy két bögrét iszik?

Valaki a málnalevél mellé eszik még homeós bogyókat is?

Én holnapra rakott zöldbabot fogok főzni :wink:

Adri

Kép

Kép
irdab

Linácska köszi a fagyasztós infót, akkor én is csak barackot fagyasztok le. :lol:

A betétes kérdést én sem értem :oops: :?: :idea:

Bim-Bam jobb azért már a kedved?

bener: veled amúgy mi újság?

dbea: bementél dolgozni???? :shock: :shock:

Adri

Kép

Kép
irdab

Én nem mostam ki a táskát, de oridzsin vettem ki az eredeti csomagolásából, de én már készen állok és mindent bepakoltam, de már nem pakolom ki, hogy kimossam :shock:

Adri

Kép

Kép
irdab

Irdab ma már nincs "világvége" hangulatom :lol:
Köszi,hogy kérdezted ari vagy :P
Szerintem az idötől van ez vagy gőzőm sincs. :? Tény az ,hogy nagyon feldühít,hogy elfáradok 2 perc alatt..mindig eltervezem,hogy mit fogok csinálni ..és a végén a felére sem jutok..amikor meg pihiznék akkor meg Nolinak jut valami "mókás" az eszébe amit persze egyedül nem tud és játszak vele...
Szóval ilyen összetett a helyzett...de elmúllik ez is....
Kicsit lelkifurdalásom is van Noli miatt mert azért tény ami tény,hogy nem tudok már vele olyan önfelledten játszani mint elődte most ilyenekre értem,hogy birkó,dobálás,bulyócska,kergetőzés...mert nem birok már annyit bálna testet hordózni... :? emelgetni stb...na elkussolok nehogy elkapja töllem valaki :oops:

Sissiről mi újság?

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Irdab,
na azt azért nem mondtam, hogy nem fogok diétázni. Ha 32 hétig bírtam, kb. 4 hetes terhes koromtól, akkor nem most fogom feladni. Annyit nem ér az egész, hogy valami baja legyen Levinek, vagy akár nekem. Csak egyszerűen nem értem. Amúgy nagyon vékony szelet kalácsokat vágtam, és anyósom diétás lekvárját tettem rá, de tejet is ittam mellé. Ezért nem értem, hogy most akkor ez hogy van. De akkor is maradok a jó kis Graham kenyeremnél, majd ha megszületik Levi, akkor bepótolok mindent, persze csak módjával, nehogy utólag is gond legyen.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Adri, család :(
Akkor viszont marad a rendelés. Szerintem vannak azért ízletes kajáldák is, mi -ha jól emlékszem- a Teletáltól rendeltünk, és nem volt rossz. De ha körülnézel Tatán, szerintem találsz helyi kifőzdét is aki házhoz szállít (általában vidéken vannak ilyenek.) Vagy bölcsiből, oviból is szoktak kaját vinni. Vagy majd én főzök neked és postázom :wink:
Én emlékszem az első hetek nagyon nehezek voltak, csak felfordul az életed fenekestől, nem lett volna erőm még főzni is!
Vendég

Írtam Sissinek, még nem válaszolt. Ismerős Bim-bam betervezek egy csomó mindent és örülök, ha kb a negyedével végzek egy nap.Most arra próbálom magamat rávenni, hogy elmosogassak, de még nincs hozzá elegendő lelkierőm. És nem csodálom, hogy egy kis tornádó=Noel így lefáraszt, hiszen egyfolytában pörögnek az ennyi idős gyerekek.
Örülök, hogy jobban vagy már azért.
Nekem a bal lábam bucib mint a jobb általában. Jó, hogy Te nem vízesedsz.

Lincska én annyira kívánom a kakaóscsigát, majd meg hülyülök érte, meg a tejért. Nagyon hiányoznak. Pedig ha belegondolok nem is szeretem a kakaós csigát :roll:
Hát így azért más a leányzó fekvése, hogy diabetikus lekvárt ettél :lol:
Én ettől a szülés utánni 6 hét diétától is nagyon tartok. E mellett a 160 g diéta mellett lesz elegendő tejem?????
A kórházba bekerült barátnőm (diabetológián ismerkedtünk meg) mesélte h megkérdezték cukros? Mondta igen. Inzulinos? mondta nem. Nah reggeli fél szelet fehér kenyér kefírrel :shock:
tízórai, és uzsi nuku. És mindenből ua kapták mint a többiek csak fél adagot.

Közben írt Sissi:

"Szia jól vagyunk már 1820 g Ati szépen eszik. A szemészeti vizsgálat egy pici eltérést talált egy hét múlva kontroll. Mindenkinek sok puszit küldök, és próbáljátok túlélni ezt az időt. Már nincs sok hátra."

Csilla de édes vagy, hogy főznél rám :lol: Mondjuk bírnék enni jó kis olaszos kajákat ami neked a kisújadban van, de majd megoldom valahogyan, csak kiváncsi voltam, Ti ezt hogyan oldottátok meg. Igazából a néha rendelek belefér, de hosszútávon tudom, hogy nem a legfinomabb kajákat hozzák ki. Kifőzdék meg vannak itt, de sajnos ők meg nem szállítanak házhoz, de azok tényleg jobbak, vagyis ehetőek.

Kérlek válaszoljatok a feltett kérdéseimre?

Málnalevél teából egy vagy 2 bögrével igyak/nap?

Málnalevél mellé egyek e homeos bogyókat (amit a múltkor a védőnőm ajánlott szülésfelkészítésre)? Van aki ilyet is eszik a málnalevél mellé vagy felesleges?

"
Jah azt akartam még felvetni ötletként, hogy le kéne azért fixálni, hogy ki-kit fog értesíteni, ha elmegy szülni. Mert azért Anettoo is, hogy megint eltünt, csak csak felcsigázta a kedélyeket, de aztán kiderült, hogy még egybe van. És szerintem így azért egyszerübb lenne vagy nem?"

Én Mandarannak szólok, habár most sem tudom hova tünt? :roll:

Adri

Kép

Kép
irdab

Válaszok:
Málnalevél teából egy vagy 2 bögrével igyak/nap?
Én 3 dl-t iszom.

Málnalevél mellé egyek e homeos bogyókat (amit a múltkor a védőnőm ajánlott szülésfelkészítésre)? Van aki ilyet is eszik a málnalevél mellé vagy felesleges?
Nem szedek homit, szerintem elég a szülőszobán elkezdeni.

Jah azt akartam még felvetni ötletként, hogy le kéne azért fixálni, hogy ki-kit fog értesíteni, ha elmegy szülni. Mert azért Anettoo is, hogy megint eltünt, csak csak felcsigázta a kedélyeket, de aztán kiderült, hogy még egybe van. És szerintem így azért egyszerübb lenne vagy nem?
De :lol: :wink:
Vendég

Irdab,
én azt mondom, hogy ha ennyire kívánod a kakaóscsigát, meg a tejet, akkor holnap tízóraira egyél azt. Ha kicsit magasabb értéket is mérnél esetleg utána, attól sem lesz baja Zorának. Egyszeri magasabb érték nem baj, csak a tartósan magas. Na meg ugye az én cukros nőgyógyászom is azt mondta, mikor kétségbeesve felhívtam, hogy a korpás zsemlétől 8,5 lett még az elején, hogy és akkor mi van, a babának van inzulintermelése, majd ő lerendezi magának. Ok, persze nem szabad félvállról venni a dolgot, de egy kakaóscsigától tényleg semmi bajod nem lesz.

Én majd Tündinek írok, az ő száma már bent van a telcsimben :lol:
De szerintem apa is jön majd a képekkel.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Bugyis kérdés:Én vettem a szülés utánra ezt a Tenna necc bugyit, ehhez külön vettem a betétet,amit majd beleteszek!!!És az a kérdésem, hogy ezt elég így magában viselni a hálóing alatt (necc bugyi+betét) és ér annyit ez a necc bugyi, mint egy sima bugyi vagy a biztonság kedvéért vegyek rá egy bugyit (necc bugyi+betét+sima bugyi)!!!Remélem nem írtam elég kacifántosan!! :lol:

Linácska:És csak úgy simán elteszed a barackot!?!Nem teszel rá semmit, csak maga a barack és zsupsz be a fagyasztóba!?Ez nem is rossz ötlet, lehet, hogy én is megpróbálkozom vele!!

Főzés:Mi, mint régebben említettem Anyósomékkal lakunk együtt!!!Szóval én Őt fogom megkérni, hogy egy ideig segítsen a főzés terén!Szerintem nem fog nemet mondani (meg hát amúgy sem olyan), mert nagyon szeret főzni!!Például ő sosem tanult meg két személy részére főzni!!!Ő mindig annyit főz egy adott kajából, ami elég lenne egy hétre!!Szóval még más ellátását is bevállaljuk ha kell!:lol:

Dbea:Azért ma már jobb a hangulatod?!?Merre futottak hétvégén Apáék?!?Ilyen sportember a Párod?!?
Figyi már!A bababútort nekünk is lapraszerelten hozták ki!Szóval nálunk is ezerrelment az összeszerelés, bár mondjuk Párom ezeket az összeszerelhetős dolgokat nagyon szereti!!!Szóval nálunk ezzel nem volt annyira gond!Majd leküldöm hozzátok!! :lol:

Irdab:Mi meg vagyunk köszönjük kérdésed!!Mi legutóbb múlt héten voltunk a doki bácsinál!Akkor azt mondta, hogy minden rendben a kis Manóval!!!Bár azt is mondta, hogy azért most ha otthon leszek, tessék sokat pihizni,mert így is gyorsan tágulok,és jó lenne a 38. hetet elérni!!És ez ennek érdekében csak én tehetek!!Csak hát én sosem voltam az az egy helyben ülős típus!Szóval egy kicsit nehéz a dolog, de azért a Manócska érdekében igyekszem!!Ami azt hiszem elég szépen megy!!!Kíváncsi leszek jövő héten mit fog majd mondani, ha megyünk a következő vizsgálatra!!

Kép
bener

Köszi Csilla, és Te kinek fogsz szólni?

Ma ha apa hazajön elmegyünk vásárolni (kaját). Komolyan ez már nekem akkora élmény, hogy kimozdulok.
Holnap de jön a fodrászom, pénteken meg bundahúzásra a kozmetikus. Remélem ez már a kórházi bemenetelem elött az utolsó lesz.

Adri

Kép

Kép
irdab

Nem tudom még, mert nekem nincs listám. :lol:
Esetleg Neked? :wink:
Vendég

Ági küldte szét annó, de ha elküldöd a mail címedet, akkor szívesen elküldöm neked ami nekem van.

Adri

Kép

Kép
irdab

Nah jól van, rábeszéltél :lol: , és akkor megmérem mennyi lesz utánna a cukrom, de már most előre lelkiismeret furdolásom van. :oops:

Bener most már értem ezt a bugyis témát :lol:
Szerintem elég a tenna bugyi+ a betét, igaz még nem volt rajtam ilyen szerelés. Én a dm-ben vettem ilyen bugyogót, de ezeknek az a lényege direkt, hogy szellőzön, meg el is dobhasd utánna. De én viszek pamut bugyit is be. Bugyiból elég keményen felszereltem magamat :roll:
iért mennyire vagy kitágulva?

Nah rakok fel képeket a baba+háló egyben szobáról. Nincs benne a baba ágynemű, mivel azt még nem szeretném felrakni, ne porosodjon. Meg lehet, hogy egy kis pokróc is elég lesz ebben a dög melegben első körben. Kép

Az ágyat apácska meg az öcsém csinálta :lol: .

Kép Kép

A pelenkázót kaptuk, nem a legszebb de a célnak megfelel.
Nah és ez meg a legutolsó tescos bevásárlás hozománya.
Kép

A képeket azért tettem fel, mert sokan igértetek, hogy raktok fel babaszobás képet, de eddig egyet sem láttam :oops:

A szoba Zoráé lesz, mi csak kb fél vagy egy éves koráig leszünk vele egy szobában, utánna nappali lesz a mi hálónk is. Jah és a kiságy alatt nem egy hullazsák van, hanem a hordozó, meg a pihenőszék került elrejtésre. :wink:

Adri

Kép

Kép
irdab

ezt a bezártságot még akkor fogod érezni amikor megszületik Zora bébi 8) Én alig vártam ,hogy 2-3 hét múlva egyedül elmennjek valahova (persze ne nagy dolgokra gondoljatok...bevásárlás...)és azt gondoltam ..JÉn vannak emberek is!!!De egyfolytában a manómon járt az agyam nagyon furi érzés volt....

hogy kit fogok értesítenni?azt még nem döntöttem el...talán Linácskát vagy Tündét.Valaki olyat szeretnék aki ha küldök mobilon képet akkor fel tudja tenni mert apa biztosan nem fog netezni :roll:

Irdab bögre málnalevélteát ittam (3dl.)és én még a homeós bogyikat ilyenkor nem szedtem de csak szülés után .

Bener igy már értem, én az eldobhatos bugyira nem vettem fel másik bugyit.

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Iradb a csajomnak is ilyen hálózsákot vettünk most akcióba :P

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Cscsi jah értem nekem küldenéd el a smst :oops: . Ok már felfogtam. Nem tudom ez a második nap, hogy már se írni nem tudok, se felfogni dolgokat :oops: :oops: :oops: :oops:
Tegnap Adri képeivel égtem be, már nagyon gáz vagyok. :oops: :oops:
Akkor elküldöm a számom, de a listában amit Ági összeállított te tényleg nem vagy benne.

Adri

Kép

Kép
irdab

Szupi a szoba :P :P :P

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Noémi sincs benne úgye?Vagy csak az enyémben nincs?

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Csilla Ti már régóta laktok Pomázon?
De még van valaki aki Pomázi nem?

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Bim-bam,
jöhet az mms, megosztom a lányokkal :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Noémi? Mi a másik neve? :oops:
Csilla elküldtem a táblát :wink:

Adri

Kép

Kép
irdab

akkor Linának megy majd :wink: Köszönöm előre is :P

Mimi Noémi nem?

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Sziasztok,

Na, ismét vagyok, olvasgatok vissza...majd este jövök írni is...Máté mellett viszont csak olvasni tudok általában, amikor lefekszik akkor állok neki írni.

Tünde írta, hogy Ágotáék otthon vannak. Nagyon-nagyon örülök neki. :)
Én már nagyon szenvedek úgy fáj alul a hasam, meg ahogy nyomkod és szakadok szét....

Képzeljétek kaptunk egy lakás vevői ajánlatot, ma megyünk délután megbeszélni. Drukkoljatok, hogy el tudjuk adni, hogy minél hamarabb családi házba költözhessünk. 6-kor lesz a megbeszélés.

Holnap már nekünk is jön a kiságy meg megyek a nődokihoz, asszem már utoljára, de itt is van az ideje a 10eFt-os fizetéseknek.

Na, majd akkor este jövök.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Igen Ő Noémi :oops: Bocs, hogy elsőre nem ugrott be :roll:
Tényleg nincs benne a legutolsó táblában.
Majd ha hazajönnek a nyaralásból kifagatjuk, hogy kit fog értesíteni.
Nekem is apa majd rak fel képeket is szerintem.

Bim-Bam majd rakok fel Zoráról olyan képet amiben a hálózsákban van, ha meglesz, de akkor majd te is jó?!

Nekem nagyon feszül most a pocakom, itt még ma nagy zuhé lesz asszem.

Adri

Kép

Kép
irdab

Sziasztok!

Gyors helyzetjelentés:ma megkaptam a vasat vénásan, dokim 12.-ig bent volt a kórházba és behívott. Minden simán ment szerencsére.
De, hogy ne legyen unalmas az élet megint van min aggódni. Nővérem gyerekei elkaptak egy gyerekkori fertőzést. humán parvovírus okozza a fertőzést és persze veszélyes a kismamákra. Bár a Heim Pálba azt mondták az első trimeszterbe , mondtam a dokimnak jelenthet-e gondot, igazából semmit nem mondott. Megkérdezte pontosan hány hetesek is vagyunk, mondta 32 3 nap. Elméletileg nem azt mondta. Holnap megyek az infektológiára és beszélek a dokimmal úgyis kell mennem toxo szűrésre is. 5-14 nap a lappangási idő és az alatt tünetmentes és akkor fertőz. Totál kivédhetetlen a fertőzés.Szóval totál magam alatt vagyok. Drukkoljatok légyszi, hogy ne kapjam el én abba belehalok ha a kis kincsemnek baja lesz. :cry: :cry: :cry:
nikó

Anettoo :lol: , gyere ám mindenképpen, és nagyon szorítok nektek mára, kezem lában csuriban.

Adri

Kép

Kép
irdab

Na olyan jó hírt kaptam, hogy elmúlt minden álmosságom...
Marad az albérlő még augusztusban is. Hát ennek annyira örülök, hogy nem kell még itt az utolsó hetekben ezzel is foglalkoznom. Viszont a cukoreredményem még mindig nem küldték :twisted:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Basszus, de küldték már 11-kor, de az Outlook levélszemétként értelmezte. Szóval a hivatalos laboros eredmény: 4,23 (5,1-et mértem), és 6,1 (6,9-et mértem). Ezek szerint 0,8-cal mér most fölé a mérőm.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Anetto megy a drukk :P gondolunk rátok,hogy sikerüljön :P

Nikó az jó,hogy megkaptad a vasat de a ferőzés... :? nem semmi..de ez milyen fertőzés tulajdonképpen?Parvó?

Akkor majd vasárnap kikérdezzük Mimit erről a témáról :wink:

Olyan furi,hogy Ti már nevén szólitjátok a babótókat én meg még mindig nem álltam kötélnek :?
Minden nap elismétlem a teljes nevet de valahogy...apa meg teljesen bele van buzulva..
Szerintetek igy egybe milyen:Ablonczy Csilla Alexa?Az Alexát csak azért biggyesztenném oda mert a Csilla miatt...nem tudommmmmm

Irdab megy majd a fotó :P

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Csilla, mi egy éve lekunk itt, és Flake(Adri) a másik helyi babanetes.

Anett, jaj, de jóóóóó, remélem összejön, nagyon drukkolok!

Nikó, nem lehet semmi baj, nyugodj meg! Én is úgy tudom, hogy csak az első három hónap a veszélyes a fertőzések miatt, ilyenkor már nem árthat a babának.
Vendég

Cscsi!

Köszi megnyugtató, hogy te is így tudod.

Bim-Bam!

5. gyermekbetegség néven ismeretes még. Az benne a szép, hogy szombaton itt az ügyeleten azt mondták rá: napallergia. Nem kell rá semmi nem kell orvoshoz vinni meg semmi. Hát a városi orvosaim egy nagy kalap ........ érnek. Kivétel 1-2.
nikó

Bim-bam,
ha nagyon nem akarod a Csillát, akkor miért nem Ablonczy Alexa Csilla? Csak második névnek?
Nálunk Levi is Kurenkov Levente Szláva lesz, ha végre azt a nyíves Szlávát sikerül elintézni...

Nikó,
33 hetesen már nem lehet baja a babának. Minden szerve kialakult, most már csak hízik. Nekem 20 hetesen mondták a fertőzőn, mikor Lili bekerült, hogy elvileg már nem lehetne bajom, de inkább apa maradjon ott vele.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Milu pelus nélkül ment apával a sarki boltba :lol: :lol: :lol: :lol:
Huh, csak ne pisiljen oda :oops:
Vendég

Hű, az Ablonczy Alexa Csilla tényleg jobban hangzik! Nekem kifejezetten tetszik!!!
Vendég

Lina csak az a baj,hogy apa..azt mondja,hogy ő már akkor eldöntötte amikor mi legelőszőr szakítottunk ..én akkor voltam 14 ő meg 17,hogy ha lesz egyszer egy lánya Csillának fogják hívni...
Mindeyg lassan úgy is kötélnek állok...

biztos sikerül elintéznetek drukkolok,hogy sikerüljön :P

Csilla csak azért kérdeztem mert mi is laktunk Pomázon és sok rokon ott lakik.Mi fennt a hegyen laktunk.Szerettem ott lakni nagyon :P

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Gyözködjetek még!!!!!úgye jobb!!!!!! :lol:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

A barátnőm gyereke Máté Artúr, a férj ragaszkodott a második névhez. Képzeljétek, két évig csak azértis Artúrnak hívta a fiát, míg mindenki más Máténak :roll:
Aztán feladta :lol: :lol: :lol:

Különben úgy is Te mondod be a nevet a szülőszobán :wink:
Vendég

Helló Lányok!

Remélem mindenki jól van, és bírjátok a nagy meleget a babákkal!
Mi még egyben vagyunk, egyelőre jól érezzük magunkat.

Kérdésetekre válasz: ma vettem én is málnalevél teát, mától elkezdem szedni, nekem a doktornőm javasolta hozzá a Cicimifugát (9ch) és a Caulophyllum-ot (5ch). Állítólag mindegyik méhszájlazító bogyó. Vettem mégUrtica urens tejserkentőt, ezt állítólag szüléstől számítva 5 napig javasolt szedni, az azt követő napokra Milupa Milusan teagranulátumot szereztem be. Vettem az érzékeny mellbimbóra Garmastan kenőcsöt, a babának megHerbaria Babamosoly babateát (kömény). Talán így mindent beszereztem az első napokra.

Hogy bírjátok még az utolsó időszakot??
Nekem a babám valami olyan ideget nyom, amitől a belső combom fáj, és a fenekemtől a lábamon át egy zsibbadás indul időnként, mintha össze akarnék csuklani.
Amúgy jól vagyunk. Ő csuklik naponta kb. 3-szor, de kevesebbet mocorog, inkább fészkelődik.

Most ennyi, majd jelentkezem.

Üdv, Judi

Kép
judi79

Sziasztok!

Luca kitörölte amit írtam,és most új oldal is kezdődött,a felét el fogom felejteni :oops:

Ma voltam a védőnőnél,1,5kg-t híztam,és így összeségében tartok 6kg-nál,a hsakörfogatom már 114cm :oops: :P :roll:

Én azt hiszem majd Linácskát értesítem,de sztem ide is meg tudom írni,hogy mikor kell mennem,mert programozott lesz,tehát előző nap megírom mikor izguljatok,és utána üzenek Linácskának ha kivették Zsombit!:)

Adri,nekem szerencsém volt,mert Luca fél éves koráig a mamánál laktunk és semmit nem kellett csinálnom csak babázni.Szerencsére most sem lakunk messze,így az elején biztos főz majd nekünk is,de sztem meg lehet oldani amíg alszik a baba.Persze nem az első hetekben.A bnőm 2 hetes korától maguknak főz,és amikor alszik Dávid akkor csinálja,de van hogy nincs kész ebédre a főtt kajcsi,csak vacsira :wink:
Tetszik a szobácska:)

Bim-bam,madarannak is a vezeték neve mint nektek :) És igaza van Cscsi-nek te mondod be a nevet a szülőszobán,de nekem tetszik az Alexa Csilla :)

Anett,üdv újra itthon :)

Linácska,végülis akkor jó lett a cukord.Nem?

Na ennyire jutotta a memómból :oops:

Kép
Kép
tundi24

Tündi nem mondod?és ő is czy?

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Szomszéd...

Egy családi ház felső szintjén lakunk, az alsó szinten meg egy egyedülálló 50 körüli nő.
10 lépcsőfokon lehet feljutni egy nagyobb fedett teraszra, ahonnan az ő lakása nyílik, és hozzánk egy lépcső. Végigsöpörtem a lépcsőt tőlünk, a teraszt és az alsó lépcsőfokokat. A teraszon van neki egy asztala két székkel, ezeket odébb mozdítottam, hogy alatta is ki tudjak söpörni, de az egyik széket elöl hagytam, mert annyira mögém tettem, hogy ahogy haladtam a söpréssel, nem értem el. Semmi baj, majd visszafelé...
Szóval az alsó lépcső alján jártam, amikor kivágta az ajtót (a robajra figyeltem fel), rám se nézve odalépett a székhez, és visszab..szta a helyére, majd ismételt ajtócsapkodás kíséretében visszavonult a lakásába!
Én: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Na, eddig sem voltunk puszipajtások, de ezzel totál leírta magát.
Vendég

Sziasztok! Gyorsan bekukkantok :wink:

Jól vagyunk, csak ez a szopi dolog nem akar menni. Nincs igazán tejem se, Bömbike szívesebben iszik cumisüvegből, mint ciciből.
Gyerekorvos azt mondta, hogy tápszeren is felnőnek a gyerekek :wink:
Ebbe nem fogok belebetegedni. :oops: :wink:
Ez van, el kell fogadnom. Mint a lombikot, a koraszülést... Miért menne nekem valami gond nélkül?

Bömbike viszont édes kicsi lány :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tegnap este már sétálni is voltunk :lol: :wink:
Vendég

Bim-bam,ha jól emlékzem igen czy-vel írják,de Madran majd helyesel :)

Ágota,a lényeg,hogy jól vagytok.És ha tápszer hát tápszer,szerintem nem ez a legfontosabb hanem,hogy egészséges Bömbikétek!!!!!!Tegyél ám majd képecskéket :)

Cscsi,nem semmi szomszéd...Én alig várom,hogy új szomszédunk legyen,és remélem,hogy vmi fiatal házaspár fog ideköltözni gyerkőcökkel!!!De hát erre nem sok esélyt látok.Pedig apa egyik munkatársa megvenné,de nem adja olyan olcsón a nőci,pedig hát örülnie kellene minden fillérnek ahoz képest ahogy anyagilag áll.

Rilla,apa februárban megy,feltéve ha készen lesz a foga,de akihez járt nem tudjuk felhívni :roll: Úgyhogy holnap apa próbálkozik bejutni hozzá a rendelésre.

Kép
Kép
tundi24

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?