Sziasztok Lányok!
Tegnap annyira rossz passzban voltam, hogy inkább nem jöttem, úgy voltam vele, hogy nem rontom el senki kedvét. Ma már talán kezdek kilábalni a depressziómból, bejöttem dolgozni is, emberek között azért könnyebben múlik...
A hétvégénk jó volt, bár most már a meleget nagyon nem bírom. A futás rendben volt, Apáék lefutották a félmaratont, nagyon büszke voltam rájuk... El sem hittem, de 1600-an indultak hosszabb-rövidebb távon! Hogy ennyi fanatikus futó legyen!! Szegények 34 fokos hőségben, tűző napsütésben indultak, aztán elkapta őket egy 10-15 perces homokvihar, aztán meg egy 10-15 perces zuhogó eső, úgyhogy minden volt
A célban úgy néztek ki szegények, mintha sárban hemperegtek volna
Vasárnap várost néztünk Debrecenben, de gyorsan lerövidítettük, mert nagyon meleg lett, úgyhogy inkább bemenekültünk a Déri múzeumba, de ott is olyan meleg volt, hogy hamar átmentünk egy árnyékos kávézóba
Nem tudom hogy vagytok vele, de vasárnap óta én egyfolytában vizesedek, a bokám alig látszik, nincs olyan cipőm, papucsom, amibe rendesen beleférne a lábam (pedig már mindent maxitágra állítottam, de vannak azért határok, nincs akkora pánt, ami elég lenne
). Csak akkor normalizálódik a helyzet, ha felpócolom és hidegvizes ruházom, dehát azért néha lábra is kell állni, nem lehet mindig csak ülni...
Tegnap émelyegtem, meg volt hányingerem is, napközben háromszor elaludtam, és 100 fölött volt a pulzusom... És mindezek mellett a Baba nyomja szét a medencémet, a szeméremcsontom nagyon fáj... Kemény lesz a hátralévő idő
Még majdnem két hónap van hátra...
A lábfejeim félelmetesen néznek ki és mivel nem érem el, úgy döntöttem, hogy megajándékozom magam egy pedikűrrel
Eddig 10 kilót híztam, ez nagyon meglátszik szegény lábaimon, mégiscsak nagyobb súlyt kell vinniük
És délután megyek fodrászhoz is, picit helyrehozatom a frizurám is
Képzeljétek, beszéltem végre egy szülésznővel is, csütörtökön megyek este szülőszobalátogatásra, meg megbeszélni a többit (gondolom ebben benne van az is, hogy mennyit kér...)
Tegnap meghozták végre a bababútorokat is
Kicsit mérges is lettem, mert a babaágyat lécekben hozták ki, nem tudom, hogy fogjuk összerakni, tegnap elkezdtük, de rájöttünk, hogy ketten ehhez azért kevesek vagyunk (sajnos én nem vagyok már nagy segítség), ezért valószínűleg segítséget fogunk kérni az egyik asztalos végzettségű ismerősünktől.
Na, kipanaszkodtam magam, abbahagyom a nyavajgást, visszaolvasok!!
Bea