Zsu bocsi, bocsi, igen elmaradt. Aszódon lakom, hát az sajna igen messze van Csepeltől
Azért kérdeztem, mert arra gondoltam, ha a keleti kerületek egyikében laksz, akkor szívesen összefutok veled, de így sajna nem hiszem h összejön
Kreiszi Ügyes Alex, h jól bírja a partit. Mi az az UP?
Gjéti - Csinik vagytok, annyit rejtőzködtél már, pedig igazán nincs miért. Szebb napokat. Oli micsoda mosolyalbum, nagyon cép.
Zümis - hogy vagytok? Remélem messzire ment a betegség!!! Vizes tej: olyan nincs, csak képzelet. Ha van tej, akkor az jó, ha nincs akkor nincs, de nincs olyan h vizes v sűrű, tápérték mindegyikben van.
Pandusika - álomgyerek, ennyit aludni? Kitartást a fogyóhoz, ügyes vagy és tök jó hír a szabi! Sztem 6-700 kaltól egy kicsit többet kellene enni! Tesóm ilyesmiből írta a dipidoliját, ez nagyon kevésnek tűnik, de Te tudod. Végül is dokik vagytok (bocs, nem akarok beleszólni, de nehogy rámenjen a szervezeted!) Tesóm, most nagyon ráállt a zöldségekre, meg a bios cuccokra és a teljes kiőrlésű dolgokra, 6 hét alatt lement neki 7 kg + fut esténként. Most már lassul a leadás, amit nem is bán, de dolgozik még rajta. Na meg most Törökországban annyi a fogyónak.
Bogi - egyetértek Ladmonnal, ha kérdést teszel fel, ill intézel hozzájuk, akkor könnyű nemet mondani, ha azt mondod, szeretnénk elmenni vacsizni kettesben, kérlek 2 órára vigyázz az alvó gyerekemre, akkor nehezebb nemet mondani. Esetleg egy próbát megér
Ladmon -nálunk hasonló volt a helyzet a névnapi partin, csak nálunk az ment, h: elkényeztetem Marcit, csak mert nem szeretem ha sír és vígasztalom (mikor totál ki van a gyerecském a fáradtságtól, hát segítenem kell neki elaludni). Mondja ezt az a nagyim, aki sz.rrá ringatta tesómat anno (első unoka volt), vmint, mivel ennyien együtt laktak (én akkor még ugye gondolat se
mindig volt vki aki foglalkozott vele, ő meg alaposan ki is használta a szitut)
Esztike és a fülbevaló sztem csodacsini!
Akkor én is megkérdezem: negyed7????? Hajnal 4 (ne keljünk versenyre
most alszik, ki tudja meddig
Zsancy - tyúkmuri: éljen, rám is férne
Millye - stramonioum: ez nappali felébredésre is jó, vagy csak éjszakaira? Nálunk az éjszakai elég ritka ugyanis, nappal van gond.
Julcsi említettem tali lehetőséget aug. elején ha érdekel, csak nem reagáltál. Nem baj, ha nem akarod. Csak lehet h kifelejtetted (tudod a
) Védőlány grrrggrrr én biztos jelezném neki, h itt a papucs erre meg a fürdőszoba és arra való, h lehet kezet mosni. Az viszont sztem nem rossz h nem keltette fel Marcit, van olyan ismim, akihez feszt akkor ment mikor a gyerek aludt (véletelnül őt is Marcinak hívják, MártonMarci) és kérte, h hozza az ajtóba megmutatni, mert nem akar bemenni, ismim meg mondta h akkir visziláti, ő ugyan föl nem kelti.
Kollégánál jött a másik baba, elsőt még mindig ringázni kellet iccaka, sosem aludt. A másik érkezése miatt erőt vettek magukon és kibírták a nagy sírását, mert ha ő nem alszik, akkor a kicsi h fog? Ill. ki látja el stb. Első éjszaka: 4 óra sírás, ültek és nézték felváltva, majd belegebedtek. Egyre csökkent, 2 hét múlva aludt, mint a kisangyal. Tudom h nehéz, csak leírtam. De megértem, ha nem akarod sírni hallani, így viszont sosem tanulja meg magától az Önmegnyugtatást.
Amy - köszi a bánfi tippet, kipróbálom. Apaügy: nálunk ugyanez a szitu, azt hiszik ettől macsók. Most én is zsarolom, mint Ladmon (cigi+kv+nemétkezésrendesen miatt). De a ház körüli teendőket is hasonlóan csinálja, mint a párod a hegesztést és persze sosem akar dokihoz menni. Sárgabarilekvár: imádom!
Elif gondolom nem kicsi a török rokonság és mindenki majd a fiadat akarja
Hajrá Efe, csak bírjad Tündérem
(na meg Te is Elif ) Mikor mentek? Tesómék már repülnek, fél tizenegy körül érkeznek meg. Jajjj én is annyira mennék! (köszi a tippeket Tesóméknak, nem nagyon tudtam, mert én elsősorban görögös vagyok). Képek csudijók, de az apás szerintem mindent visz
Sztem Efe megfordulni akar, csak nagyobb lendület kellene, próbálj még neki segíteni, hátha egyszer jópasszban kapod el és ráérez az ízére. Másik tippem: fejjel előre kúszás, Marci csinálta ezt is még nem négykézlábazott.
Bogi - fügefog, tök jó
Edina: nagyon szépek a lányok!
Stelly - alvásdolog örülök h megoldódott, nálunk sajna még mindig nem, de ez van, lassan megszokom. Közlekedés – ugyanez, elmegyek kezet mosni és már a parkettán van Az a zselé nekünk csak addig működött még szaga volt, utána nem, jöttek is piszkolni a mijáúk rendesen grrggrrr. Nincs megoldás. Gondolkodtam a mérgen, de nem vok ennyire szenya (pedig ők sz.rnak rám, szószerint
Tetszik az új háziállat. Adrika egy Nagymosolygóstündérke
Kaandi -cukrhoz drukkolok! Meg fogja szokni a szurit, meg egész sok dolgot ehetnek ma már a diabéteszesek. Ez öröklődhet is, és spontán kialakulás is van. Szerintem ha szépen beáll a cukor, akkor a tejjel is lehet kísérletezni, h mikor és mennyit bír a szervezete (mamikám is cukros és iszik tejet neki fel és le ingadozik, szal a legrosszabb grrrggrrr).
Mist - Natasa nagyon édes! Ti mellik kerben laktok? 16, 17? Nekem asszem Ti vagytok a legközelebb, meg Lkverus, de arra csak kocsival tudok menni. Itatás: én sem akartam 6 hóig csak tejet, de vasárnap meg kellett itatnom. Mert ha cicit adok neki, nem képes abbahagyni amíg van benne, és így állandóan csak bukik, mert tele a pocója mindig, viszont jól sosem lakik
ergo nyűgös. Így szentkirályibébiitalt kipróbáltuk, ízlett neki. De legközelebb vizet kap, mert ebbe cukor van néhány kanállal
Erika - fogyáshoz gratula, de azért vigyázz magadra!
Ma egyedül, ill. anyósom jön nemsoká (asszem megkérem nézze meg milyen jól működik a vasalónk
) Kíváncsi vok milyen napunk lesz ma apája nélkül.
Tegnap este olan hüle voltam! Leugrottam a csentróba a patikába, addig Tesómhoz átdobtam Mancúrkát, csak hogy annyira rohantam, h nem köszöntem el tőle és nem mondtam fejsimogatva, h nemsoká jövök legyen jókisfiú kerianyunak. Háááát mit kaptam mikor hazaértem! Fél óra sírásrívás, majd a lelkifurdim miatt cicivel kértem bocseszt, először csak hüppögött rajta, utána már szopizta. Majd kiköpte és hangosan nevetett rám, úgy örült, aszittem megzabálom! Ekkora butaságot istibizisohatöbbet.
Felébredt és csukli
! Mennem kell. Ha ma is 3 oldalt teleírtok, akkor holnap reggel is ilyen hosszan jövök