Sziasztok!
Hát, ugyan Timit hiányoljátok, de csak magammal szolgálhatok...
Mi megjöttünk tegnap, csak rengeteget kellett pakolni, meg a mai nap is még erről szól.
Jól sikerült, megvagyunk, bár otthon, édes otthon. Szóval hiányzott ám a saját ágyunk.
Rengeteget fürödtünk, a család fele rákvörösre sült, Levi kissé megsínylette a napirend borulásokat, csak amikor 15 ember elindul vhova....szóval mentünk strandra délelőtt, de mire odaértünk, már ennie kellett volna, ott viszont megmakacsolta magát, persze, nem a megszokott hely, stb....így mehettünk is vissza a szállásra. Szóval voltak kisebb malőrök, de amúgy minden okés volt. Végre meglátogattam barátosnémat, a Tisza tó közelébe költözött a férje miatt, aki madarász az Egri Nemzeti Parkban. Egy 1600 fős zsákfaluban élnek, gazdaság, veteményes hatalmas területen, stb. Hihetetlen, minden tiszteletem az övé. Igaz, hogy a fővárost utálom, de ilyen helyen nem biztos, hogy boldog lennék maradéktalanul. Vagyis persze, a család az első és az ember a jég hátán is megél, de azt a súlyos csöndet, egyszerű portákat, 1 egész embert, ha láttam, amíg végigmentem a településen.....na, szóval le a kalappal.
Még le kell töltenem a képeket, amihez idő kell, de majd hozok párat!
Steffi, gratulálok az első fogacskához!
Kriszta, sztem a 2,5 cm nagyon sok egy hónapra. Gondolj csak bele, 12 hónap alatt az mennyi, ha mindig ennyit nőne. Teljesen okés, vagy a védőnő nem ezt mondta? Most mekkorák vagytok akkor?
Judy, képek?
Ancsa, mi is ez a link, amit betettél? Érdekelne, de csak rápillantani volt időm....
Gabi, jó nyaralást Nektek!
Reni, Brigi?
Képek szuperek!
És nem utolsósorban: Tegnap a szivárvány alatt, 7.55 perckor megszületett Levi unokaöccse, Mátyás Áron, 2850 gr. 36. hét. de már 6-8 hete brutál gyógyszereket kellett szednie szegény Évinek, szóval szuper, hogy eddig kihúzta. Sajna előreesett a kicsi keze, így utolsó pillanatban lett császár, már majdnem megszületett, de jól vannak mindketten. (páran találkoztatok is velük a Kopaszin)
Holnap megyünk meglesni őket.