Jó reggelt!
Azt hittem ma éjjel szuper éjszakám lesz, hogy lehűl a levegő, és nagyon készültem a jó mély alvásra, de nem ment fél óránként felkeltem
És most nagyon-nagyon álmos vagyok
Most tárva nyitva minden, hűtöm ki a lakást.
Tegnap itt jó sokat esett, és érezhetően hűlt a levegő, most is be van borulva, és egyáltalán nem bánom.
Ma már nem veszek be magne B6-ot, és elkezdem inni a teát
Jimboine: pedig, hogy készültél a 38 hétre, hogy szülsz. Én is most pont ezen gondolkodtam, hogy azért főleg túlhordani nem szeretném.
Áron nagyon édes
A hasam nekem is ilyen, de én már beletörődtem
Most repedtél szét?
Nikó a C vitamin segít a vas felszívódásában, és amit Cscsi írt az igaz, de én a tejre, teára, kávére hallottam, hogy nem lehet a vassal egy időben inni, mivel semlegesít azt.
Bikmakk, köszi a teás tanácsot. Ma innám csak a lejártat, holnap meg már vennék frisset, de ma szeretném elkezdeni azért.
Látom azért Te is szépen haladsz a babaholmik előkészítésével. Hogy döntöttél, végül is hány hálóinget viszel be?
Mindig olyan kajákról írsz ami felcsigázz
Milyen ez a krétai muszaka? Mondjuk ha ennyire fárasztó lehet, hogy egy kicsit későbbre hagyom az elkészítését.
Jah kaja ügyileg akartam is kérdezni a tapasztalt anyukákat. Mikor hazamentetek a kórházból,- és nem az első pár hétre gondolok, mert gondolom ahol lehetett apácska és szülők besegítettek a főzésben- hogyan oldottátok meg a főzést? Már mint úgy értem jutott rá időtök? Mert én most pont ezen gondolkodtam el. Én kb 2-3 naponta főzök, és apa viszi el a főtkaját. De itt két szomszéd csaj is akiknek pici a babájuk nem jutott idejük a főzésre, kb a gyerek fél éves koráig. Szóval arra gondoltam, hogy lehet, hogy rendelnék akkor inkább kaját, vagy lesz nekem erre időm?
Linácska én is gondolkodtam, hogy gyümölcsöket elrakok a mélyhűtőbe. Csak azt nem tudom milyen gyümölcsöket érdemes elrakni, és milyen formában? Esetleg valami jó ötlet? Sóskát anyukám is tett el Zorának.
Earhart, azért a trópusokon élő nők csak jobban hozzá vannak szokva az erős napsugárzáshoz, mint az itt élő nők nem?
10 fok, jahj Te szegény, ez a tél legkeményebb hidege? És csapadék is van?
Amúgy Te még ezerrel besegítesz a farmon a melóba? És ha a szüleid mennek, akkor tudnak menni hosszabb időre is?
Cscsi: meg kell, hogy dicsérjelek a pisilés terén, nagyon ügyes vagy
Ezek szerint a lehet, hogy Te leszel a következő a sórban? Jahj de izgi
A lábfejem nekem is nagy bumszli már
Ádibaba ha már ment ez az ott alvás egyszer, akkor biztosan a következő is menni fog. Ez az egy alkalom meg biztos csak félresikerült egy kicsit a gyereknél, ő nem így tervezte el az éjjelét.
Nah ennyi volt a beborulás, már ki is sütött a nap
Jah azt akartam még felvetni ötletként, hogy le kéne azért fixálni, hogy ki-kit fog értesíteni, ha elmegy szülni. Mert azért Anettoo is, hogy megint eltünt, csak csak felcsigázta a kedélyeket, de aztán kiderült, hogy még egybe van. És szerintem így azért egyszerübb lenne vagy nem?