Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt !

Hulla fáradtan kezdem a munkahetemet, tegnap egész nap a konyhát suvickoltam és még kész sem lettem vele, pedig nincs 6 m2 !! :oops: ...kicsit le vagyok lassúlva !
Még 1 hét és teljesen kész lesz a nagytakarítás (Anyum besegít), aztán már nekem is csak a kisruhák kimosása marad és a bőrönd összepakolása....jó lesz, ha ezek is meglesznek !

Irdab
Irodai-ülős-számítógépes munkám van, egy ablakgyártó cégnél dolgozom és néha én vagyok a soros szombaton bejönni ügyfelezni !...de most szombaton hála égnek nem jött senki, így lefeküdtem a kanapére és pihizgettem ! :lol:
Nekem is vannak pigmentfoltjaim és nagyon remélem, hogy a terhesség után elmúlnak !!! :shock:

Kandi
Végre-végre előkerültél !! Örülök, hogy minden rendben van veletek ! 6,5 kg ?? :shock: ...én most tartok 10-nél ! :?

Madaran
Nem lesz gond, hogy még 4 hétig dolgozom, a baj inkább az, hogy esténként még otthon takarítgatok, de már csak 1 hét és az is kész, utána már csak a munka felüdülés lesz ! :D

Goldplast

Mi is tegnap szereltük össze a kiságyat, hát nem volt egyszerű, de oooolyan szép lett !!!! :D

Hmbori
Szerintem a bőrönd bepakolását már ne nagyon halaszgasd ! :wink:

Linácska
Hogy van Lili füle ?

Cscsi
Formás pocid van ! :D

Mimi
Jó nyaralást !!!

Kép
Kép
rilla_

Csak gyors bekukk apa munkahelyéről...

Irdab,
holnap lesz eredményem, a saját mérőm 5,1-et mért éhgyomrira, és 6,9-et terheltre. Mondjuk azt mondták, hogy ettől miért vagyok rosszul, jó ez :shock: Hááát????

Lilivel is volt anyu fülészeten, sajnos elkezdett neki kicsit váladékozni, úgyhogy megy az antibiotikum. Olyan mérges vagyok, de tényleg, 15 hete nem volt beteg, és most sem az tulajdonképpen, de a megelőzés miatt kell, hogy ne legyen komolyabb. És olyan kis hülyeség miatt, hát hogy eshetett ki az a dugó, mikor kivenni is elég nehéz.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok Lányok!

Gondoltam benézünk a kis Manóval! :D

[b]Rólunk:
Végre nekünk is lejárt a munka!!Most már csak aboldog babavárás heve van,amit meg kell vallanom hihetelenül nagy élmény!!Először mikor abbahagytam a melót,kicsit ódzkodtam tőle,hogy majd milyen lesz meló nélkül,de azt hiszem kár volt!:D
Hétvégén kaptunk egy csomó babacuccot az egyik rokontól!!Úgyhogy a hétvégén a harci faladatom meg is volt!!Azt nézegettem,válogattam,mosogattam és mára meg maradt a vasalást!!Tündériek nagyon!!!

Jóslófájások:Azt mondjátok, valai hasonló,mint a menstruációs fájások!!Csakmost elgondolkodtam,hogy nálunk e szempontból mi a helyzet!!De azt hiszem nálunk nem volt még ilyen vagy csak nem tűnt fel!!Bár!!!Dehogynem!A vasárnapok a főzés szempontjából eléggé mozgalmasak,akkor szoktam ilyet érezni,mikor egész délelőtt robotolok a konyhán!!Ekkor ez az?!? :roll:

Ágota:Örülök,hogy sikeresen hazaértetek és a kis Villővel minden rendben!!Nagyon szép baba!!!És hogy teltek az első napok odahaza a kis Babócával?

Irdab:Nagyon aranyos pocid van ám!!Szép nagy pocakod van!!!

Cscsi:Nagyon aranyos pocakod van!!!Valamelyik nap én is elgondolkodtam ezen,amin te is,hogy nyugodtan lehetek akár júliusi is a védőnői időpont szerint!!Bár nem tudom,hogy melyik a mérvadó,a doki vagy a védőnő!!Az egyik augusztus 6-t mond,a másik augusztus 12.-t!!Bár mondjuk a védőnő a mensi elejéből számolta,míg a doki a mensi végéből!!Most melyik a mérvadó!!Inkább a dokié,nem?!?

Beusmimi:Örülök, hogy jó időtök volt a balatonlellei pihizésre!!Mondom is Apának,hogy iktassunk be egy kis kiruccanást mi is valamerre!!!Képek készültek?!?

Tündi24:Irigy Tószegre!!Merre van egyébként Tószeg?!? :D

Nikó:Örülök,hogy a kis Manóval minden rendben volt a dokinál!És hogy hogy vénásan kapod a vasat?!?Ilyenkor már bogyó formájában nem lehet bevinni?!?

Linácska:Lili hogy van?!?Jobban van a kis füle?

Na megyek!Dolgozgatok egy kicsit!Később jövünk!!!

Kép[/b]
bener

Bener!

De ügyi vagy, már csak vasalni kell a rucikat.
Lehetne bevinni a vasat tabletta fórmájába de nem segített. a vérszegénységen ezért kell a szuri. Ebben az esetben ha kiürül inden tartalék akkor nem jut elég oxigén a babának és károsodhat a fejlődés.
nikó

Sziasztok!

Na elkiabáltam, olyan car éjszakánk volt mint a fene, állati meleg van idefent és a nyavajás szúnyogok sem hagytak békén. De nem sokáig lesz ez így péntektől már nem fognak összecsipkodni :lol:

Ma megkaptam az utolsó laboros beutelókat szerdán megyek is megcsináltatni. Az első CTG-m pedig csütörtökön lesz 11:30-kor pont a legmelegebben, de majd megpróbálom bevitetni magam Hajnus leendő keresztszüleivel :lol:

Szombaton kaptunk még egy adag babaruhát úgy hogy kezdhetem elölről a mosást vasalást :cry:

Linácska: Lili megint beteg? Jobbulást neki!

hmBori: Majd teszel fel képet a szobáról?

Tündi: nálatok tegnap du. nem dörgött az ég? Itt nagy villámlás és dörgés volt de az esőcske elment :cry:

Na megyek bedobok egy adag mosnivalót, és kivasalom apa dolgozós pólóit :wink:
Vendég

Sziasztok!

Linácska,sajnálom ami Lilivel történt..És ilyenkor kaptok helyette másik dugót?
Mikor lesz meg az eredménye a cukornak?Remélem jó lesz!!!!

Adri,hát a tegnapi vásárlásunk nem járt sikerrel...ugyanis a Takko-ban elég megtévesztőek az árak..70% árengedmény van kiírva,csakhogy a gyerekcuccokra mondhatni egyáltalán nem volt :evil:
A telefonnal meg úgy jártunk,hogy kell munkáltatói igazolás,mert honvédségi díjcsomagunk van,igy egy csomó mindenkivel ingyen
beszélünk és kérik,hogy még ott dolgozik-e,de a héten elintézzük.Egyébként NOKIA 5130at néztünk ki.Apának kéket,nekem meg pirosat.
Most tényleg jól vislekedett,remélem egy ideig kitart,mert pénteken már nagyon magam alatt voltam....

Bener,jó,hogy jelentkezel :) Tószeg Szolnoktól kb 8-10km-re van.

Rilla,de jó neked,hogy nemsokára készen leszel a nagytakarítással.A héten nekem is kell takarítani,mert szombaton tartjuk a szülinapokat+névnapokat.Lehet jönnek anyósomék+sógoromék is,úgyhogy lehet takarítani.Pfujj... :D

Nikó,kitartás a szurihoz!!!!Gréti sem lesz kis csajszi :)

Bori,ha 25én szülsz akkor pont a szülinapom fog érkezni babucikátok :)

Kép
Kép
tundi24

Hát nálunk még nincs enyhülés, tegnap leesett 3 csepp eső :evil: , ma megint tiszta erőből süt a nap. Hol van a hidegfront????

Lina, milyen ez a dugó? Még sosem hallottam róla, miért kell a fülében lennie?

Adri, a diplomaosztón maga a ceremónia volt elviselhetetlen. Elötte átvenni a Harry Potter jelmezt (sorbanállás), átvenni a leckekönyvet (sorbanállás), és "főpróba" egy levegőtlen kis előtérben tolongtunk 100-an a kezdésre várva, mint a birkák. Sóskát azóta sem sikerült vennem, de most már addig járom a boltokat, amíg nem találok!
Itt van két kép két hét különbséggel:
Kép Kép

Bener, én úgy tudom, hogy a mensi első napjától kell számolni a szülést, szóval izgi, mert akkor te is előrébb kerülsz :)

Piroska, én ma aludtam szuperül: éjféli pisi után 6 órás, aztán még 9-ig visszaaludtunk Miluval!
Vendég

Csilla: kicsit analfaß vagyok, melyik kép mikor készűlt? Ha az alsó kép a mostani akkor nyilván rossz a szemem mert én a felső képen nagyobbnak látom a pocakodat :wink:
Vendég

Piroska :)))))) ez aranyos volt. A sárga felsős a tegnapi.
Vendég

Csilla,
Szerintem határozottan lejjebb ment a hasad!

Adri

Kép
Kép
flake76

Cscsi: hát szemmel látható a két kép között a különbség, és igen lejebb van a pocak a sárga felsős képen. :lol:
Majd én is rakok fel, de én már csak nagy terpeszben tudok bárhova is leűlni, mert a combom nem fér be a pocak alá már.
Sóska, ez nem bolti, anyukám szedte a kertben, de isteni volt. Enyém apa meg nem eszi meg se a sóskát, se a spenótot, se a tökfőzeléket. Pedig én imádom, és a gyereknek is fogok csinálni jó sokat. Arra sem hajlandó, hogy megkóstolja :twisted:
De azért ám, mert az anyukája sem szereti (anyosóm) és nem csinált ezért Ő sem szereti :twisted: :twisted: :twisted:

Elhiszem, hogy fárasztó lehetett ez a diplomaosztó, kép nincs rólad ahogy átveszed?

Piroska de izgi, lehet hamarabb jön babó? Én csak azt hallottam még, hogy mensi első napjától számolják, a másik verzióról még nem hallottam :shock:
Én is csütörtökön megyek nstr, persze próbálok nyugodt maradni. És most nekem is azt mondta a dokim, hogy ne reggel 8-ra menjek, pedig olyankor mindig elvit anyukám kocsival, most meg gyalogolhatok :cry:
Jah és nekem is ritka szar éjszakám volt, itt esett az eső, de utánna meg olyan párás volt a levegő, hogy azért szenvedtem. 2x le is zuhiztam az éjjel, mert úsztam a saját levemben.

bener: hát ha már ilyen vidáman megy a babavárás, akkor tessék jönni egy kicsit gyakrabban, ha már otthon tetszik lenni...... :wink:
Jóslófájás, hát nem tudom, hogy ez e, mert ugye én is első babás vagyok, de úgy tudom igen ez is az. Nekem voltak mensi szerű, derékfájásaim, nah meg az alhasam is fájt már, illeve volt egyszer egy nagyon brutál, amit írtam is, amikor a csípőcsontom is fájt egésszen a térdemig, nah az elég car volt :shock: :roll: Persze pocakkfájdalommal egyben, és tartott vagy 8-10 percig.

Tündi: akkor nem fogsz pihenni semmit a hétvégén, ha ekkora vendégsereget vársz. És akkor már teljesen kész vagytok bennt a lakással?
Munkáltatóit csak hamar megkapjátok, habár a honvédségnél semmin nem csodálkozom. :roll:

Rilla le a kalappal előtted, hogy meló, utánna meg nagytakarítasz. Nem vagy semmi, de azért én úgy veszem észre a terhesség végére mindenki lelassúl azért.

Linácska: ne hibáztasd magad Lili miatt, most azt nem teheted meg, hogy a másik gyerek fürdik, őt meg nem engeded be a vízbe.
Mit ettél a vérvétel elött?
Kiváncsi vagyok a cukrodra nagyon. Általában az újbegyes mérők fölé mérnek a vénásnak, biztos azért mondták, hogy az jó.
De amúgy olyan szar, hogy paráztatnak, a másik percben meg azt mondják no para :shock:

Megyek ebédelni :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab

Adri, eltünsz itt hetekre és csak egy mondatot írsz :?: :?: :?: :?:
Mi van veled? És a képek :?:
Amúgy milyen hidegfrontról beszéltetek? Itt ugyanolyan meleg van, vagy még melegebb mint eddig.

Adri

Kép

Kép
irdab

Piroska,
azért nem beteg Lili, csak víz ment a fülébe. Ami neki tilos, és törvényszerű, hogy begyullad tőle, főleg, hogy Kőrös víz volt a ludas.

Cscsi,
Lilinek tubus van a fülében, vagyis nyitva van a dobhártyája tavaly március 7 óta. Ez biztosítja a dobűri szellőzést. Kb. fél év alatt ki kellett volna esnie, de Lilié elég makacs, és nem akar kijönni. De végül is amíg bent van, nem gyullad be a füle. Csak így nem mehet víz a fülébe, mert ugye rögtön a középfülbe jut, ahova nem való.
Erre van egy kis szilikon dugója, hogy tudjunk hajat mosni, fürödni, strandolni. Nagyon biztonságosan zár, csak hát kiesett.
Amúgy én is a sárga felsősön látom kisebbnek a hasad, mint Piroska.

Tündi,
holnapra lesz cukoreredményem, kíváncsi vagyok, hogy mennyi lesz, remélem csak a tesztcsíkom rossz.

Bener,
élvezd is a kismamaságot, én egy percig nem bánom, hogy ebben az évben már nem dolgoztam, bár ugye nekem ez napi 140 km utazást jeletett volna.

Képzeljétek, ma ugye Pesten vagyok, utaztam egy csomót BKV-val, és mindig átadták a helyet, aztán egy anyuka nem akarta engedni leülni mellém a 3,5 éves kisfiát, mert hogy izgága, és nehogy megüssön, de mondtam, hogy a testvére is pont ennyi idős Pöttynek, úgyhogy nem lesz gond. A Westendben meg bementem egy kifliért a boltba, és a pénztárosnő közölte (miután egy nő elém tolta a tömött bevásárlókocsiját), hogy akkor én legyek szíves a pénztár másik oldalán előre jönni.

Ja, és nagyon úgy néz ki, hogy az élet nem akarja, hogy betartsam a cukordiétát... hát nem észrevettem, hogy újra gyártják gyerekkorom kedvenc csokiját!!! A Szerencsi váras csokikat.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok

Linácska Lilinek medig kell kapnia az antib-t :?:

Csilla az alsó képen ténleg kissebnek látszika pocid de szerintem azért mert az távolabbi mint a másik de egyébként valoban ugylátszik minta lentebb lenne :wink:

Hát nélunk nem javult a hejzet már csak a fejénállást nem probáltam ki h kimozduljon onnan de nem akar mocorog ficánkol de mindig ugyan oda kerül vissza én meg már lassan járni sem tudok :(
szombaton este voltunk koncerten ott is csak ültem végig meg beszélgetem nem éreztem igazán jól magam tegnap meg egésznap az ágyban voltam csak este mentem át anyosomhoz pedig délelőtre igértem
ma meg a injekcióhoz intézem a javaslatott vagyis beutalot kellet kérnem a körzeti orvostol a belgyogyászatra nem volt egyszerü :cry: de végül sikerült ugyhogy ha minden igaz jövőhéten csütörtökön megyek vérvételre és akkor megprobálom egyuttal azt is elintézni.

Margit
Vendég

Adri,
itt vagyok, nem tűntem el, csak inkább olvastalak benneteket! Mától egyébként szabin vagyok. Elég furcsa itthon lenni, és bevallom, hirtelen nem is tudom, hogy mit kezdjek a nagy rámszakadt szabadsággal. Egy csomó dolgot csinálhatnék persze itthon, de ezeknek a 90 százaléka házimunka, ahhoz meg semmi kedvem ebben a nagy melegben :(

Ami a képeket illeti, nem igen szeretnék az örökkévalóságnak itt hagyni képet a fórumon, inkább betettem a profilomba a www-hez a képgaléria címét, ott megtalálod :) A bénákat nem ér nézni, még semmi időnk nem volt kiválogatni a legjobbakat, csak feltöltöttük az összes képet, amit a tesóm csinált. Később rakok majd címkéket is a képek alá.

Nálunk egyébként nem sok újság van, továbbra is vergődünk, mert a szonográfus szerint kihúzzuk aug. 3-ig és a gyerek kb 4 kilós lesz (34+3-nél volt 3100gr), a dokim viszont nyomja a júli 20-at, mint időpontot. Én a nyűglődés és a meleg miatt azt hiszem örülnék, ha nem várnánk még 28 napot, de persze ki tudja, hogy mikor akar jönni a kisfickó saját magán kívül...

Adri

Kép
Kép
flake76

Piroska,itt tegnap kb 5percig esett,előtte egy kicsit dörgött villámlott,de nem volt nagy zuhé,és most is pokoli idő van.

Adri,hát elméletileg hamar kiadják a munkáltatóit,de apa most mondta ebéd előtt,hogy mennek tüdőszűrésre,csütörtökön meg orvosira,mert februárban megy Koszovóba.Csak egy bibi van,hogy meg kellene csináltatnia a fogát ami kb 200ezer ft :roll: úgyhogy kezdhetünk pénzt szerezni,mert ha nem lesz kész neki,nem engedik ki..Remélem találunk egy jobb fogdokit aki olcsóbban megcsinálja.
Lakás belülről kész,előszoba bútorzat kellene,na meg a gardróbba a polcok,csak várjuk az árajánlatokat,de nem kapkodják el....

Linácska,rendben lesz a cukrod ne aggódj!Hát nehéz is ellenállni a sok finomságnak az tuti :?
Milyen udvariasak voltak veled,csodálkozom rajta.

Cscsi,szerintem is látszódik a különbség :)

Csajok rólam ömlik a víz még itt bent is,pedig alig van rajtam vmi :oops:

Kép
Kép
tundi24

sziasztok!

A hétvége nekem nagyon fárasztóóóóó tiszta nyügi vagyok meginnt.. :?
Tegnap itt mint 2 nappal ezelőtt volt megint vihar DE pont akkor mentem ki olyan 5 körül az udvarra a lépcsőn és akkorát dörgöt,hogy csak na...úgy beparáztam :roll:

Csajok neketek is ott alul be van dagadva egy kicsit?Vagy csak nekem?

Tündi sorstársak vagyunk..hétvégén mi is ünnepelünk anyum szülinapját én most azthiszem közlöm,hogy ez az utsó amikor vendégeket akkarok látni :o biztosan nem lesznek elragadtatva az ötlettől :roll: de lesz@rom fáradt vagyok.......

Lina sajnálom Lillit...de ez bárkivel előfordulhatott volna..
Mi volt az eredmény?

Jövök később viyyzsaolvasok meg beszedem a ágyneműket mert már tuti,hogy megszáradtak csak a nap szívja a szinét ha kinnt hagyom tovább....

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Kinek van jó sárgadinnye leves recije?még soha nem csináltam...

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Adrik, nagyon ráértek :)
Flake, én is keveslem ezt az egy mondatot -bár nagyon örülök neki :wink: Olyan sokszor benézek hozzátok, hátha egyszer meglátlak :)
Adós vagy még az esküvői képekkel!

Irdab, a terpesz ülés nálam is bejátszik :)
Az államvizsgám volt kicsit kényelmetlen ilyen szempontból, picit szűk volt a szoknyám, nem tudtam akkora terpeszt venni amikor ki kellett ülnöm a vizsgabizottság elé, ezért félig fekvő pozitúrát kellett felvennem (Havas-stílusban :lol: )
Fotók... hm, mindjárt keresek egyet
Kép

Én este megyek orvoshoz, de ő csak szívhangot hallgat, nem mér :( Meg persze matat (nem bánnám, ha nem 000 lenne a vége).
Vendég

Jah, pelustipp:
Most tudtam meg, hogy a Pempers másolata a Toujours a Lidl-ben lehet kapi féláron, a Liberóé a Baby Time és a Penny árulja.
Én eddig ragaszkodtam az eredetihez, de most kaptam kipróbálásra a Toujous-t és hát bizony az árán kívül semmi különbség!
Vendég

Flake,
ez megnyugtató, én 34+2-n voltam UH-n, és "csak" 2992g volt Levi. Végre egy nagyobb baba :lol: Amúgy a méret tutira nem befolyásolja a születési dátumot, csak azért mert 4 kiló lesz, nem fog előbb születni. Nekem erre olyan 4200-at mondtak arra, ha végig kihordom. Amúgy 4 kilós gyereket sem nehezebb megszülni, mint egy 3 kilóst. Nekem is 5 perc alatt kijött a kezével együtt. A feje a lényeg, a többi már csusszan :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Rólunk: Szombaton Ádi anyuéknál aludt. Éjjel fél 2-kor hívott anyu, hogy menjünk, mert felébredt és nem alszik vissza csak sír (pedig anyu nem adja fel könnyen). Gyorsan összekaptuk magunkat hogy ott maradunk aludni. Én még fél négykor énekeltem Ádinak. Ő meg csak forgolódott, aztán végül elaludt. Tegnap mindannyian olyanok voltunk mint akit kiütöttek. Este 9-kor már mind a hárman aludtunk.

Pakolás: Én még ma fogom kimosni a ruhákat. Ágyneműt még mindig nem vettem. Majd talán csütörtökön. Szóval úgy látom én nagyon le vagyok maradva.

Linácska: Bocs ha én is erről kérdezek. De hogy derült ki a probléma és mitől lehet a dobhártya nyitott?

Kép

Kép
ádibaba

Sziasztok Lányok!

Lina: sajnálom, hogy Lilinek antibogyót kell szednie az nem jó.

Nálunk Jázminnak már csak a hangja rekedt hála az égnek.

Anyukák: ti miben altatjátok a csemetéket, mert én félek nyitott ablaknál, hogy Mimi megfázik éjszaka rövidujjuban meg rövid naciban.

Csilla : jó a kép rólad. Szerintem lejjebb ment a pocid azért látszódik kissebbnek.

Én ma reggel genetikai vérvételen voltam a családdal a Heim Pál Kórházban mivel Apa lisztérzékeny ezért Jázmint is vinni kell kontrollra., meg megkaptam a kémcsöveket amt majd Marcus születésekor kell vinnem, és beletesznek egy kis köldökvért megállapítani, hogy Marcus lisztérzékeny lesz-e. Egész délelőtt ott voltunk hát kivoltam ebben a melegben, sok büdös ember volt, nem értem legszivesebben hónalj dezodort osztogattam volna. Nem is bírtam enni. :oops:

Én is teszek fel 33-hetes fotót: Kép

Mindenkinek szép napot
Beus

Kép
Kép
beusmimi

Uh, Beus, szeretnék én ilyen csinos lenni :)

Ádibaba, nálunk ugyanilyen volt az első nagymamánál alvás :( Hagyta magát lefektetni, el is aludt, de éjjel felébredt és nagyon sírt és engem hívott. Szerencsére elővigyázatosa én is ott aludtam titokban épp erre az esetre felkészülve (mástól is ezt hallottam). Szóval nyugi, ez tök természetes, a kis agya éjjel is járt :) Várjatok pár hetet és újra meg lehet próbálni.

Margit, te találtad el, a második kép kicsit kisebb méretű, ezért tünik kisebbnek a hasam is.

Flake, végignéztem a fotókat, nagyon szép menyasszony voltál! És szerintem a hangulat is jó volt, biztosan jól sikerült kis esküvő volt!
Vendég

Jövök dühöngeni. :x Lehet nem adja be a doki a vénás vasat, mert kismama vagyok és nem vállalja. Dokim szabin lesz egész hónapba, szülésznőt felhívtam beszél vele holnap és megmondja mi legyen. Ha ma nem adják be akkor szedjem a maltofert tovább.
Az oka a szuri nem beadásának nagyon bíztató és nem értem ilyet hogyan mondhat egy orvos: azért nem adja be a saját dokim mert neki egy betege majdnem meghalt ez miatt a szuri miatt. Hát megnyugtatott de baromira. Tiszta ideg lettem és a sírás kerülget. ! körül hív a nővér beadja vagy nem a másik doki.

Kapott esetleg valaki ilyen szurit? Ferrlecit a neve.
nikó

Cscsi miért mondod, hogy nagyon ráérek? Ma is annyi mindent megcsináltam már :lol:
Megpucoltam egy csomó zöldbabob, rendett raktam, mosogattam, mostam, virágot locsoltam , szomszédoltam:roll:
Nah ezen a képen azért látszik, hogy tényleg nem nagyon élveztetd a diplomaosztót :lol: :lol: :lol: :lol:
És nem csodálom, hogy ekkora pocakkal a szoknya nem volt túl kényelmes, nah meg gondolom, nem is fáztál ebben a szerelésben :lol: :lol: :lol:

Beusmimi, olyan manökenes vagy ezen a képen, nagyon csini vagy :lol:
Igen múltkor a vérvételen én is így éreztem, azt hittem odahányok. Ok, hogy meleg van, de egyik másik olyan büdös, és koszos volt......
Ezért is örülök, hogy nem kell többet mennem. Nem is értem, hogy lehetnek az emberek ennyire igénytelenek :twisted:

Én is akartam kérdezni, ha Zorát hazahozom a kórházból aludhat nyitott ablaknál, vagy hermetikusan be kell zárnom a gyerekemet?
Meg azt is megakartam kérdezni, hogy Ti mennyi idő múlva tervezitek kivinni a babát, mert én szeretném minnél hamarabb, persze nem a déli dögmelegben gondoltam.

Ádibaba szegények :roll: De nem most aludt ott először anyudnál Ádi ugye?

Bim-bam mitől vagy nyügi? Mesélj!
Nem tudom, hogy bevagyok e dagadva ott, de apától megkérdezem majd du ha hazajön. Miért Te nagyon?

Margit sajnálom ezt az idegnyomást. Leehet kicsit drasztikus, de pl hídegvízes zuhannyal próbálkoztál?

Linácska, akkor ma jó napod volt, ha ennyire rendes emberekkel futottál össze :lol:
Bakker én ezt a csokit nem ismerem, pedig egy idősek vagyunk. Simán megettél egyet?
Habár pont hétvégén mondta anyosom, hogy sogornőm sem tartja be "annyira" a diétáját mákos tésztát evett (házilag gyúrt vastaglaskával). Így néztem :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Nah azért igen csak sok ch van a mákban, és a tésztában is. De az ilyen nekem meg ne adja elő magát, hogy mennyire ideges, hogy a babájának ne legyen semmi baja a cukor miatt.

Adri nah mindjárt megnézem a képeket az iwiwen, és ha ennyire ráérsz akkor tessék jönni ide hozzánk, és nem csak olvasgatni.

Mandaran Te is merre tüntél el megint? Ne aggódj kivasaltam mindent, úgyhogy nem küldök át apával vasalnivalót ne aggódj :lol: :wink:

Tündi, ne már most apácskád megint megy ki? Most USA-ba is megy? Te meg otthon a két picivel? :roll: És mennyi időre?
Fog: ma már egy kisebb vagyonba kerül, tudom jól. Nekem szerencsére van EP kártyám, én tavaly mielött bebabásodtam rendbe rakattam az enyémeket, és most apácska jár neálunk is.
Mind a kettőnknek a régi amalgán tömések durrantak be (amit még az iskola orvos fúrrt ki de bazinagyra :shock: ), és hát mind a kettőnknek gyökérkezelés lett a vége. Nah meg akkor már az esztétikai töméseket is megcsináltatjuk.
Ha az én és apa fogait összeszámolom (és apa még nemfejezte be a fogorvoshoz való járást) közel mi is 200 e ft nál tartunk. Baromira drága, de akkor is még az embernek a saját foga van a szájában :wink:

Adri

Kép

Kép
irdab

Beus,nagyon csini kismama vagy!! :)
Nálunk ma délben pl Luca csak pelusban aludt :)Este meg bady van még rajta és ennyi.

Adri,hát USA-ról elhallgattak,mint a sír.Az ugye 3hét lett volna.Koszovó pedig fél év.Én sem örülök,hogy kimegy,de inkább ide,mint megint Afganisztánba.Igaz sajnos a pénz kevesebb lesz,(de az élete többet ér)de talán le tudjuk majd cserélni a 13éves kocsikánkat egy 5évesre,mert rengeteg pénzt visz el.Nekünk is van Ep kártyánk,csak anyós egy kissé már megcsappasztotta,nem is tudom,hogy mennyi lehet rajta,majd este megnézem.Meg hát mi arra váltottuk ki Lucusnak a rengeteg oltást.
Egyébként sajnos ha apa magától nem jeletnkezik akkor vezénylik őket,mert kevesen vannak.És azt meg annyira nem nézik jó szemmel,ha vkit már vezényelni kell.A szerencsém az az,hogy a nagymamám itt lakik tőlünk egy utcácskával lentebb,gyalog is kb 5perc,és így majd ő fog segíteni.Még fiatalnak mondható nagymama 66éves lesz ősszel :)

Nikó,majd írd meg,hogy végülis mi lett a szurival!Mondhatom nagyon kedves a házidokid,hogy ilyenekkel rémísztget...

Ádibaba,majd alegközelebbi ottalvás már jobban fog sikerülni!

Cscsi,nem tünsz valami boldognak a diplomaosztós képen!

Bim-bam,engem is érdekelne sárgadinnye leves recije,biztos fincsi lehet.De nem lehet,hogy ugyanúgy kell csinálni,mint egy egyszerű gyümilevest?

Flake,huu de szép méretei vannak babócátoknak :)

Margit,milyen koncerten voltatok?

Kép
Kép
tundi24

Adri nem találom az iwiwen a profilodban a képek címét :oops:
Hol keressem? Cscsi Te hol találtad meg? Én is akarom látni :twisted:

Nikó, de k@cs@g orvos ez, most mit hozza rád a frászt. Nem Te vagy az első kismama aki így kap vasat. Szerintem csak lusta beadni az orvosod :twisted:
Szerintem a nögyogyiddal beszélj, és mondd el neki, hogy mi van.
Jah és én a helyedben ezek után tuti lecserélném a háziorvosomat.

Adri

Kép

Kép
irdab

Tündi a honvédségnél nincs már ingyenes fogászati ellátás?

Adri

Kép

Kép
irdab

Irdab,
itt a babanetes profilomban van, ha minden igaz, akkor a mostani hsz-nél is kiadja, hogy www, arra klikkelj :)

Adri

Kép
Kép
flake76

Flake,én is megnéztem a képeket,nagyon csini menyasszony voltál.Szép volt a rucid is,klassz a színe :)

Adri,sajna már nincs ingyenes fogászat :? Legalábbis az én tudomásom szerint.

Kép
Kép
tundi24

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ Adri, már nagyon terhes vagyok :oops: :oops: :oops:
Köszi megtaláltam már így :lol:
Nagyon szépek voltatok, és gyönyörű a ruhád. Bérelted, vagy varrattad?

Adri

Kép

Kép
irdab

Ádibaba,
Lili dobhártyája "direkt" nyitott, tavaly március 7-én műtötték, és akkor rakták be ezt a tubust, ami nyitva tartja. Mindig középfülgyulladása volt, és a nephrológus már összefüggésbe hozta, hogy mindig a fülétől gyullad a veséje a véren keresztül (hozzáteszem a fülész röhögött egy jót...). A lényeg, hogy egyszer fel kellett szúrni, de folyamatosan pangott amúgy is a váladék a dobüregben. Így mesterségesen csináltak rá egy pici lyukat, az a tubus tartja nyitva, így ha fel is gyűlne a folyadék, vagy mint most, begyullad, akkor kifolyik azon a kis lyukon, nem kell szúrkodni, meg nem fáj. Persze antibigyó akkor is kell, meg szívni, na de szúrkodni nem. Olyan fél év alatt normál esetben ez kiesik, de ennyi idő elég is ahhoz, hogy a dobűri szellőzés helyreálljon, és már nem gond, ha beforr a lyuk. Ha meg igen, akkor a másik oldalról kiveszik az orrmandulát, mert az is jó nagy van Lilinek. Ha google-ban rákeresel arra, hogy grommet, akkor kidob egy csomó találatot róla.

Irdab,
épp most csúszott le a váras csoki. Ez egy pici szelet, 6 kocka van benne összesen. Ch tartalom nincs ráírva, de az egész 20g. Úgy voltam vele, hogy ez az uzsonna, max. ha az egész ch is, akkor is pont jó. Azért ittam rá vagy 6 deci vizet, állítólag az is számít. Mikor otthon vagyok, akkor sokkal jobban tudom tartani, számolgatni, de ma délben is pl. hideget ettem, vettem valami barnának kinéző kiflit, ittam egy kis tejet, de nem tudtam számolgatni. Azért nagyon kíváncsi leszek a holnapi eredményre.
Nyári babát szerintem rögtön kiviheted. Mi a decemberi lányunkat 5 naposan belöltözve elkezdtük szellőztetni az ablaknál, először csak öt perc, aztán 10..., olyan másfél hetes volt, mikor anyuéktól hazaköltöztünk, persze akkor kint volt, utána nem emlékszem, de 4 hetesen már tuti Tescozott velünk. Nyári babánál nincs ilyen gond.

Nagymamánál alvás: az én lányom bárhol elalszik, DEEE szoktattuk is nagyon az elején. 7 naposan már másfél órára otthagytam anyunál, 5 hónaposan reggeltől estig, 7 hónapos még alig volt, mikor egy éjszakát ott aludt, és 15 hónaposan már kettőt. Tavaly nyáron két hetet volt ott, úgy, hogy csak hétvégére jött haza.

A férjemhez idefele a 4-6 villamoson megint olyan jó volt. Várt a megállóban egy vénasszony (ahogy a helyre akart startolni, gondoltam az, de volt max. 60 éves), a lányával. Már a megállóban helyezkedtek, hogy hova is kellene állni..., méregettek, hogy talán nem jó velem egy ajtóhoz..., aztán jött a villamos, egy hely volt rajta, a szemközti ajtó mellett. A nő lánya rástartot a helyre, meg egy középkorú férfi is, símán kiszorította a nőt, majd kedvesen szólt, hogy akkor üljek le. Olyan jót nevettem magamban. Komolyan, 60 évesen még 5 évig dolgozni kellene újabban, nem???

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Irdab
Nagyon szép a pocid :lol:
Zora már nem lesz koraszülött :lol: :wink:
Anyuék talán karácsony környékén jönnek. :cry:
Lehet terhesen napozni :wink: (a trópusokon is születnek babák :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Andi (danidaniel)
Már a ti időtök is közeleg!

Rilla
Munkahelyről mész a szülőszobára?

Kandi
Jó, hogy jelentkeztél!!!!!
Nagyon helyes pocid van :lol:

Mimi
Érezzétek jól magatokat!

Cscsi
Szép pocak :lol:

Hmbori
Szépen haladtok akkor!

Goldplast
Képek?

Linácska
Jobbulást Lilinek!

Flake
Jók a képek!

Itigram
Jobbulást!

Beus
Neked csak a pocid nőtt! Nagyon csinos vagy!

Itt egyre hidegebb van :cry:
Ma már délben is csak olyan 10 fok körül volt :cry: :cry: :cry: :cry: :evil:
Vendég

Nikó:Ezek szerint a szuri hatásosabb!!Végülis teljesen mindegy, csak a kis Manó legyen rendben!!!De most olvasom, hogy mit mondott a doki, nem semmi!!!És akkor most mi lett?!

Tündi24:Szolnokot tudom hol van!!!Az nincs is olyan vészesen tőlünk!!!És amúgy bárki lemehet oda?!?!Mármint úgy gondolom, hogy mondjuk ha csak leszeretnék szaladni egy kis kikapcsolódásra!?!

Cscsi:Akkor még nálatok istenes, ha már pár szem eső is esett!!Nálunk még annyi se :evil:
Olyan meleg van, hogy levegőt sem lehet kapni!!!Megy egy ventilátor idefenn a padlástérbe, de szegény csak szenved!!!
Amúgy nagyon aranyos pocid van ám!!!Szép kis pocaklakó hely! :lol:
Mi volt doki bácsinál?Remélem minden rendben volt!!!

Alvás:Hát nálunk most megy igazán nehezen!!Nem is az alvással van igazából a gond, hanem a forgással!!Ahogy megakarok fordulni, az valahogy mindig hasból megy és hát ez már nagy pocival nem egy kellemes érzés!!!Pedig próbálok a kezemmel is rásegíteni a fordulásra!Bár mondjuk így talán egy kicsivel jobb!!!

Irdab:Értettük!Jövünk is amikor tudunk! :lol: Gondolom ilyenkor viszont már ezek a jóslófájások normálisak nem?!? :roll:

Linácska:Na látod azért vannak akik rendesek a kis mamákkal!!Azt hiszem te írtad régebben, hogy nem igazán ez volt a tapasztalatod!!!Errefelé nem panaszkodhatok, rendesek az emberek!És ezt mondhatom mind a fiatalabb korosztályra, mind az idősebbre!!!A Westendes nő meg..........!!!

Flake76:Nagyon jók az esküvői képek!!Nagyon csinosak voltatok!!!Ez nálatok volt otthon háznál, vagy valamilyen erre alkalmas helyen!?!

Beusmimi:Nagyon csinos kismama vagy!!!

Kép
bener

Sziasztok!

Nem kaptam meg a szurit senki nem vállalta a felelőséget. Holnap hív a szülésznő, hogy mit mondott az orvosom. Most átálltam az Elevitre , megy a hipp natál naponta 2-szer és a maltofer-fol. 3X1. Meg a homeopátiás golyóka is.
Köszönöm az érdeklődést mindenkinek. Holnap írok bővebben, most eléggé felidegesítettek a dokik nagyon fájt a hasam. Most már sokkal jobban vagyok.
nikó

Bener,
nem hiszem, hogy én írtam volna a rossz tapasztalatot, még nem nagyon volt gondom vele, főleg, hogy nem Pesten élek, és általában autózom.

Viszont képzeljétek, beültem a Westendbe egy jegeskávéra, fent az elsőn, a jó kis bőrfotelekbe. Erre a felénél járok, mikor lehuppant velem szembe egy apuka a kb. 12 éves fiával, de valami hót gyökerek voltak, tuszkolták a pincér kezébe a pénzt, ő hiába mondta, hogy mindjárt hoz számlát. Meg tőlem sem kérdezték meg, hogy leülhetnek-e. Tök kellemetlenül éreztem magam

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!!

Goldplast, tök jó, hogy ilyen jól fel tudtatok töltődni a hétvégén! És hogy telt a mai otthoni munkanap? :)

A balatoni nyaralások is jól hangzottak, szerencse, hogy végül azért fürdeni is lehetett... Nagyon hülye időjárás van otthon, látom az indexen, hogy múlt héten Pesten a kocsik tengelyig vízben úsztak :shock:
Itt egyelőre szép idő volt, napos nyár, minden nap egy kis futó záporral, de ma hajnalban órákig esett az eső, tiszta sötét volt a lakásban, amikor reggel a férjem elment dolgozni, és azóta is vagy 3x esett már (most is). Remélem azért odáig nem fajulnak a dolgok, mint otthon....

Flake, nagyon szép volt az esküvő, megnéztem a képeket :)

Csilla, szerintem Te is nagyon szép vagy a diplomaosztós képeden - HP jelmez ide vagy oda... :D

Irdab, szerintem ez a pár nap nem számít, nyugodtan ihatod a teát. Nem hiszem, hogy 2 hete jelentősen erősebb lett volna, mint most....

Erhart, hideg :(

Linacska, nem lehet, hogy a régi tesztcsíkok már nem voltak jók (pl. lejártak)? És azért mérsz most folyton magasabbat, mert ezek meg jók? (Persze ez nem lenne valami örvendetes, de tulképp eléggé meg voltál lepődve régebben, hogy milyen jó eredményeid vannak, nem?) Na de az a lényeg, hogy mit mértek tegnap (meg ha jól értem, holnap is?). Az meg nem hangzott rosszul.
Sajnálom Lili fülét :( És ha ezen túlvagytok, nem kellene kivetetni a tubust?

Beus, nem mondom, nagyon csini vagy! És még nem is olyan nagy a hasad, remélhetőleg nem is olyan kényelmetlen még...

Nikó, sajnálom ezt a vas-dolgot. Megnéztem a Ferrlecitet, és tényleg nem ajánlott kismamáknak. Szóval megértem a háziorvost, hogy nem adja be, ha még nincs sok tapasztalata vele (vagy van, de rossz...).

Húha, milyen óriási babaméretekről írtok...! Én olyan 2500 g-ban gondolkoztam így a 35. héten.... Hát, majd meglátjuk az UH-on, bár az nekem csak 2 hét múlva lesz...

Ma végre én is kimostam a babaruhák nagy részét, tök jó volt teregetni őket. Holnap vasalni fogok....
Most meg jól kifáradtam, mert megfőztem a holnapi ebédet: krétai muszakát- ezt nagyon szeretjük, de olyan egy macera megcsinálni, még akkor is kifáradunk, amikor ketten csináljuk, hát még egyedül, nagy pocakkal... Dőlt rólam a víz a végére....

Kép
bikmakk

Bikmakk,
Elvileg az eddigi tesztcsíkok sem voltak lejárva, a mostani sincs. Amúgy ma voltam vérvételen, és holnap lesz eredményem. A saját mérőm mérte az 5,1-et és a 6,9-et.
Lili tubusát azt tavaly márciusban tették be, ha a fél évet szigorúan veszem, szeptember környékén ki kellett volna esnie, de azóta is stabilan tartja magát. Amíg nincs gond vele, addig nem veszik ki, mert újra altatni kellene, ezért meg kár lenne, még ha csak kb. 5 percről van is szó. Ez most egy szerencsétlen baleset volt, de amióta bent van, már két fülszúrást megúsztunk, mert egyszer csak láttuk, hogy folyik ki a váladék.

Ma megint főztem egy adag sóskát Levinek. Gondoltam, hogy teszek el pár félbevágott őszibarackot is a fagyasztóba, mert mire Levinél el kellene kezdeni a hozzátáplálást pont február lesz.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jaj, Áron :D Megzabálom a drágát! Még egy percig nézem, elsírom magam...

Na, doki: A méhnyak rövidül, és nyílik a külső méhszáj 2100-et írt be.
A magzatvíz tényleg kevesebb, a seggecskéje már kilóg a vízből :) Mutatta a fütyijét, nézegette, aztán azt mondta "hm, ő már kész férfi" :lol: Szerinte másfél hét múlva akár szülhetünk is, ha babácskám is úgy gondolja. Na, ez nem is lenne ellenemre.
Épp a vizsgálat előtt pisiltem, de a végén levették a vért és megkérdezték meg tudnék -e tölteni egy kémcsövet, mondom semmi akadálya. Szerintem nincs még egy kismama, aki ennyit pisil, mint én. Max. félórányi távolságra mehetek a wc-től, hosszú séta eleve kizárva!
Jövő hét kedd nst és vesetágulat uh.
A fejecskéje 87 cm, Lina a tietek is ilyesmi volt, ugye?

Csilla, bizony én is be vagyok dagadva, mosdásnál is érzem :( És a lábfejem is elkezdett buculni :((

Nikó, azért ez elég félelmetes: az orvos nem vállalja a felelősséget egy injekció beadására, amit orvosi rendelvényre kéne kapjál!
Lehet, hogy nektek nem újdonság,én most hallottam, hogy a tej semlegesíti a vitaminokat. Szóval ha a vasad után fél órával megiszol egy nagy bögre tejeskávét, mint én, akkor tök feleslegesen szedted! Én is elkezdtem parázni a vérvétel eredményemen :roll:

Adri, tényleg, ennyi mindent csináltál ma? Akkor mikor volt időd ilyen terjedelmes leveleket írni a babanetre? :wink: :lol: :lol: :lol: Mellesleg főleg a szomszédolás tevékenység tűnik borzasztó komolynak :)
Vendég

Cscsi,
igen, Levinek is 8,76 volt a BDP múlt kedden.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska: Ilyenkor én is úgy gondolom, hogy hamarabb kellett volna elkezdeni az ottalvást. De valahogy mindig húztuk a dolgot.

Egyébként ez a második nélkülünk ott alvás volt. A múltkorinál semmi gond nem volt. Emlegetett minket, de aztán visszaaludt.

Nem baj majd legközelebb.

Beus: Ádámon most bady van, de az előbb ráadtam egy pizsi nadrágot is mert itt lehűlt a levegő. Van neki vékony rugdalózója is. Őt nem nagyon lehet betakarni, mert annyit mozgolódik. Egyébként meg mindig melege van. Én elég sokat kelek éjjel és mindig nézegetem. Ha hideg van azért rádobok egy kis plédet, vagy nagy nagy textíl pelust. Amúgy meg ha fázna, szerintem biztos felébredne.

Ja és csini vagy !

Ma én is kimostam a ruhákat :lol: HAladok mi?

Kép

Kép
ádibaba

Jimbone: Tényleg jól megrepedt a hasad, majd helyrejön. Áron nagyon aranyos. Tök szupi kép lett!

Kép

Kép
ádibaba

Jó reggelt!

Azt hittem ma éjjel szuper éjszakám lesz, hogy lehűl a levegő, és nagyon készültem a jó mély alvásra, de nem ment fél óránként felkeltem :cry: És most nagyon-nagyon álmos vagyok :cry:
Most tárva nyitva minden, hűtöm ki a lakást.
Tegnap itt jó sokat esett, és érezhetően hűlt a levegő, most is be van borulva, és egyáltalán nem bánom.
Ma már nem veszek be magne B6-ot, és elkezdem inni a teát :lol:

Jimboine: pedig, hogy készültél a 38 hétre, hogy szülsz. Én is most pont ezen gondolkodtam, hogy azért főleg túlhordani nem szeretném.
Áron nagyon édes :lol:
A hasam nekem is ilyen, de én már beletörődtem :cry: Most repedtél szét?

Nikó a C vitamin segít a vas felszívódásában, és amit Cscsi írt az igaz, de én a tejre, teára, kávére hallottam, hogy nem lehet a vassal egy időben inni, mivel semlegesít azt.

Bikmakk, köszi a teás tanácsot. Ma innám csak a lejártat, holnap meg már vennék frisset, de ma szeretném elkezdeni azért.
Látom azért Te is szépen haladsz a babaholmik előkészítésével. Hogy döntöttél, végül is hány hálóinget viszel be?
Mindig olyan kajákról írsz ami felcsigázz :lol: Milyen ez a krétai muszaka? Mondjuk ha ennyire fárasztó lehet, hogy egy kicsit későbbre hagyom az elkészítését.

Jah kaja ügyileg akartam is kérdezni a tapasztalt anyukákat. Mikor hazamentetek a kórházból,- és nem az első pár hétre gondolok, mert gondolom ahol lehetett apácska és szülők besegítettek a főzésben- hogyan oldottátok meg a főzést? Már mint úgy értem jutott rá időtök? Mert én most pont ezen gondolkodtam el. Én kb 2-3 naponta főzök, és apa viszi el a főtkaját. De itt két szomszéd csaj is akiknek pici a babájuk nem jutott idejük a főzésre, kb a gyerek fél éves koráig. Szóval arra gondoltam, hogy lehet, hogy rendelnék akkor inkább kaját, vagy lesz nekem erre időm?

Linácska én is gondolkodtam, hogy gyümölcsöket elrakok a mélyhűtőbe. Csak azt nem tudom milyen gyümölcsöket érdemes elrakni, és milyen formában? Esetleg valami jó ötlet? Sóskát anyukám is tett el Zorának.

Earhart, azért a trópusokon élő nők csak jobban hozzá vannak szokva az erős napsugárzáshoz, mint az itt élő nők nem? :lol:
10 fok, jahj Te szegény, ez a tél legkeményebb hidege? És csapadék is van?
Amúgy Te még ezerrel besegítesz a farmon a melóba? És ha a szüleid mennek, akkor tudnak menni hosszabb időre is?

Cscsi: meg kell, hogy dicsérjelek a pisilés terén, nagyon ügyes vagy :lol:
Ezek szerint a lehet, hogy Te leszel a következő a sórban? Jahj de izgi :lol: :lol: A lábfejem nekem is nagy bumszli már :cry:

Ádibaba ha már ment ez az ott alvás egyszer, akkor biztosan a következő is menni fog. Ez az egy alkalom meg biztos csak félresikerült egy kicsit a gyereknél, ő nem így tervezte el az éjjelét.

Nah ennyi volt a beborulás, már ki is sütött a nap :cry:

Jah azt akartam még felvetni ötletként, hogy le kéne azért fixálni, hogy ki-kit fog értesíteni, ha elmegy szülni. Mert azért Anettoo is, hogy megint eltünt, csak csak felcsigázta a kedélyeket, de aztán kiderült, hogy még egybe van. És szerintem így azért egyszerübb lenne vagy nem?

Adri

Kép

Kép
irdab

Sziasztok!

Jimbone baromi jó a kép Áronnal nagyon tecc :wink:

Beusmimi nállunk Noli 18 hós kórától kezdve úgye nem hord éjszakára meg nappalra sem pellust csak ha elmenntünk valahova de ő nagyon utálja a meleget egyből pötty meg ilyenek :? és ebből kiindulva ő csupaszon alszik vagy csak egy kis ujjatlan trikó.
Télen meg egy pizsi.

DBea kipróbáltad a málnalevél teát?Milyen?Izlik?
Azt,hogy otthon,hogy kell főzi foggalmam sincs....

Irdab te is ma kezdted el?

Csilla és a doki nem mondot a "beduzzadásra" semmit?
Mindegy ma úgy is felhívom mert holnap d.e akkarok menni és akkor megnézi.

Bikkmak azért jó ha leirod azt a recit :wink:

Irdabén 2 naponta főzők .előszőr nehéz volt amig nem álltunk be a "napirendbe" mondjuk nállunk sose volt valami nagy időbeosztás...de igen volt amikor rendeltem de hétvégén amikor apa itthon volt akkor megfőztem több napra és mélyhőtű meg egyszerű kajcsikra törekedtem :wink:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Végre kész lettem a konyhával, egész jól haladok a nagytakarítással....de már hogy utálom !! :twisted:

Bener
De jó Neked, hogy lejárt a munka !...irígy ! :D

Kata
Nem tervezem, hogy a munkahelyemről megyek a szülőszobára...elvileg az utsó 3 hetet már otthon töltöm ! :D

Linácska
Jobbulást Lili fülének !!

Piroska
Azért nem lehet olyan szörnyű, hogy ennyi kisruhát kaptok ! :wink:

Beusmimi
Gyönyörű kismami vagy !! :D Neked is olyan pici hasad van, mint nekem !

Nikó
Most mi lesz akkor a szurival ?

Tündi
Mikor megy Apa Koszovóba ?

Cscsi
Jó flegma vagy a diplomás képen (Havas) ! :lol: :lol:
Másfél hét ????? :D

Jimbone
Nagyon édes a pocakos kép Áronnal !

Kép
Kép
rilla_

Csilla, elfelejtettem rákérdezni :oops: de biztosan látta... ha nem mondott semmit, nem lehet nagy baj. Azért megköszönném, ha Te megkérdezed és megírod nekem is!

Adri, főzés: Milunál nagyon bevállt, hogy a nagyik, barátnők, sógornőm hetente egyszer két adaggal többet főztek, és áthozták nekünk a kaját. Így minden nap volt főtt kajánk, és mindenkire tényleg csak hetente egyszer került sor (ennyit meg nagyon szívesen bevállaltak).
Pár hónap után meg elkezdtünk rendelni (de sokkal jobb volt a hazai :))
Vendég

Csilla most hívtam a dokit és holnap d.e megyek be a kórházba u.h-ra úgy is néz mindennt és akkor megirom :P

Az biztos,hogy a házi kosztnál nincs jobb :lol:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Sziasztok

Csajok itt az este akkora vihar volt még az áramot is elvették tök jo volt jo hideg :wink: erre ma reggel fél6-kor mikor apa indult a meloba már sütött a nap :cry: most meg dög meleg van :cry:
az éjszaka meg katasztrofa volt már ismét össze csiptek a szunyogok :cry:

Tündi
Masine Mause koncerten voltunk apa nagyon jol érezte magát :wink:

Adri
mikor elolvasta a hidegvizes zuhanyt szoltam a fiamnak ha nem hagya aba akor megkapja és képzeld ugy negyed ora mulva elmozdult ugyhogy most végre tudok járni :D

Csajok szépek a poci fotok :D :D :D

Margit
Vendég

Sziasztok Lányok!

Linácska:Bocsika,akkor összekevertelek valakivel!! :oops:
De örülök, hogy neked jó tapasztalataid voltak ezzel kapcsolatban!
Mennyi hülye ember van a világon?!?Most perpillanat arra az apukára gondolok a gyerkőcével,aki csak úgy lehuppant az asztalodhoz!! :roll:

Jimbone:Milyen nagy pocakod van?!?Ilyen kis lusti ez a kis Manó?!?Hát szerintem nálunk nem fog ilyet mondani a doki bácsi!!!Már amikor most legutóbb voltunk,akkor is azt mondta, hogy jó lenneha kihúznánk a 38. hétig!!Pislogtam is nagyokat,mert hát nagyon előbb én sem tervezek szülni!!Kíváncsi leszek,ha jövő héten megyek vizsgálatra mit fog mondani?!?Remélem nem tágultunk tovább!!

Bikkmakk:Nagyon jól hangzik ez a krétai muszaka?!?Biztos fincsa lehet! :lol:

Csajok:Lenne egy hülye kérdésem!!Ugye vannak ezekabugyogók,és ezekbe a betétek,erre rálehet venni bugyit,vagy inkább úgy kérdezem,hogy rászoktak vagy csakúgy naturan magában kell viselni?!?

Rilla:Csak óvatosan azzal a fránya melóval!!Vigyázz magatokra!! :lol:

Kép
bener

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?